Dodaj do ulubionych

Koalicja Europejska

01.02.19, 12:54
Koalicja Europejska: Marcinkiewicz i Miller w jednym szeregu. Byli premierzy podpisali deklarację
Więcej: wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114884,24420051,koalicja-europejska-marcinkiewicz-i-miller-w-jednym-szeregu.html#s=BoxOpMT

Bardzo mi się podoba ta inicjatywa. Z czysto pragmatycznego punktu widzenia. Jak spuszczać coś w kiblu to najlepiej za jednym zamachem a nie na kilka razy.
Obserwuj wątek
    • oleg3 Konwent Świętej Katarzyny - wersja na lewo 01.02.19, 13:44
      To jest lewicowa odmiana Konwentu Świętej Katarzyny. Im bardziej się jednoczymy tym bardziej się rozpadamy.

• sz0k Konwent Świętej Demokracji? n/txt 01.02.19, 22:54
        oleg3 napisał:

> To jest lewicowa odmiana Konwentu Świętej Katarzyny. Im bardziej się jednoczymy
        > tym bardziej się rozpadamy.
    • boomerang Re: Koalicja Europejska 02.02.19, 00:05
      Uzbierało się tych mafiozów przez te lata. Szkoda że Józef Cyrankiewicz nie dożył.
      • snajper55 Re: Koalicja Europejska 02.02.19, 02:20
        boomerang napisał:

> Uzbierało się tych mafiozów przez te lata. Szkoda że Józef Cyrankiewicz nie doż
        > ył.

Szkoda. Pewnie dostałby jakieś wysokie stanowisko w rządzie PiS. Szkoda też że stary Kryże nie doży. Sięgnęli po syna, ale to jednak nie to samo.

S.
    • wikul Bełkot ślepego o kolorach ... 02.02.19, 00:07

• babaobaba Re: Koalicja Europejska 02.02.19, 16:51
      Mnie też ale z całkiem innego powodu, mianowicie liczę na to, że PiS przerżnie wybory i kraj wyzwoli się spod panowania tej paskudnej formacji politycznej bo już patrzeć nie mogę na tych oszustów, którzy nie dość, że zawrócili w głowach porządnych ludzi to jeszcze zbałamucili księży. Mam na myśli Rydzyka choć ten zbałamucon już od dawna ale inni? O Mój Panie! |Czy starczy miejsca w piekle dla tych zbałamuconych?
      Ostatnio słyszałem o dziwnym przymierzu o. R$ydzyka z właścicielem sieci Żabka. Przejeżdżałem dziś obok Żabki a na szybie napis: czynne 24h na dobę/7dni w tygodniu. To znaczy, że będą handlowali w niedzielę.. Przecież to grzech. Czy ten niedobry ksiądz już nie wie co czyni? Przecież wierni patrzą i nie rozumieją. W moim rodzinnym domu zawsze się mówiło, że "niedzielna praca w goowno się obraca" a tu wystarczy zasilić konto ksiedza biznesmena i po grzechu nie ma sladu.
      Zatem, wracając do sz0o0wego spuszczania w kiblu nie byłbym taki pewny czy powrót do wartości unijnych i spuszczenie w kiblu PiS nie będzie korzystniejsze dla Polski i Polaków, bo nie ma nic gorszego niż demoralizująca naród hipokryzja i wszechobecne kłamstwo w wykonaniu pisowskich elit.
    • cullinan1 Re: Koalicja Europejska 03.02.19, 12:47
      trzech TW, czterech komunistów i alimenciarz.
      Brawo Grzesiu właśnie.
      • babaobaba Re: Koalicja Europejska 03.02.19, 13:34
        cullinan1 napisał(a):

> trzech TW, czterech komunistów i alimenciarz.
        > Brawo Grzesiu właśnie.
        >
        I żadnego biskupa. Zgroza właśnie.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka