sinevajirapag 12.01.20, 17:56 Dlatego wysłałem na konto Orkiestry tylko 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
sinevajirapag Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 10:43 Wpłaciliście jeszcze mniej, że wstyd się przyznać? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 11:04 sinevajirapag napisał: > Wpłaciliście jeszcze mniej, że wstyd się przyznać? Mt 6, 1-4 Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 11:31 xiazeluka napisała: > No i nachal zaorany. > Czy jakiś dobry człowiek może przetłumaczyć co ta pani miała na myśli? Proszę. Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 11:30 sz0k napisał: > sinevajirapag napisał: > > > Wpłaciliście jeszcze mniej, że wstyd się przyznać? > > Mt 6, 1-4 > 'Strzeżcie się, żebyście uczynków pobożnych nie wykonywali przed ludźmi po to, aby was widzieli; inaczej nie będziecie mieli nagrody u Ojca waszego, który jest w niebie.' A tu niespodzianka. Na oczach parafian oddali pieniądze z tacy na WOŚP. "Oby więcej takich księży" www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/na-oczach-parafian-oddali-pieniądze-z-tacy-na-wośp-oby-więcej-takich-księży/ar-BBYSQcH?ocid=spartanntp Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 11:44 sinevajirapag napisał: > sz0k napisał: > > > sinevajirapag napisał: > > > > > Wpłaciliście jeszcze mniej, że wstyd się przyznać? > > > > Mt 6, 1-4 > > > > 'Strzeżcie się, żebyście uczynków pobożnych nie wykonywali przed ludźmi po to, > aby was widzieli; inaczej nie będziecie mieli nagrody u Ojca waszego, który jes > t w niebie.' > > A tu niespodzianka. > > Na oczach parafian oddali pieniądze z tacy na WOŚP. "Oby więcej takich księż > y" > > www.msn.com/pl-pl/wiadomosci/polska/na-oczach-parafian-oddali-pieniądze-z-tacy-na-wośp-oby-więcej-takich-księży/ar-BBYSQcH?ocid=spartanntp Mt 23, 5-7 Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 16:48 Mt 23, 5-7 i co dalej? Czy księża, którzy dali na zbiórkę nie znają Mt 23, 5-7, Mt 24, 7-9 czy wreszcie Mt 28 x211? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 17:01 sinevajirapag napisał: > Mt 23, 5-7 i co dalej? Czy księża, którzy dali na zbiórkę nie znają Mt 23, 5-7, > Mt 24, 7-9 czy wreszcie Mt 28 x211? Tu nie chodzi o księży a o Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 19:45 sz0k napisał: > sinevajirapag napisał: > > > Mt 23, 5-7 i co dalej? Czy księża, którzy dali na zbiórkę nie znają Mt 23 > , 5-7, > > Mt 24, 7-9 czy wreszcie Mt 28 x211? > > Tu nie chodzi o księży a o Ciebie. > Nie mylę się? Nie o Owsiaka, nie o Orkiestrę ale o mnie. mam nadzieję, że czujesz się dobrze. Dałeś parę złotych na zbożny cel? Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Jestem skromnym emerytem 13.01.20, 21:31 sinevajirapag napisał: > Dałeś parę złotych na zbożny cel? A jednak coś Ci się pomyliło. Czasy jak ze Srulem Rozencwajgiem siedziałeś w powiatowym UBP i przesłuchiwałeś ludzi już dawno minęły. Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 towarzyszu baobab 13.01.20, 15:27 w Polsce jest 6,5 mln emerytow, wiec gdyby kazdy z nich wplacil skromne 50 pln, to Owsiak zebralby od samych emerytow ponad 300 mln pln. Wynika z tego, ze przylezliscie sie tutaj pochwalic. Po cholere z nowym nickiem wiecie chyby tylko wy. sinevajirapag napisał: > Dlatego wysłałem na konto Orkiestry tylko 50 złotych. Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: towarzyszu baobab 13.01.20, 16:50 Zupełnie nie rozumiem co miałeś na myśli ale pewnie o to Ci chodziło. Ile dałeś na Orkiestrę? Jesteś emerytem? Odpowiedz Link Zgłoś
institoris2 Re: towarzyszu baobab 14.01.20, 01:57 chetnie wam towarzyszu odpowiem; na Owsiaka dalem 0 pln, znaczy sie nic nie dalem. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Okazja dla emertyta! 13.01.20, 17:18 Modelka Katarzyna Czułek wystawiła używane implanty piersi na aukcję Wielkiej Orkiestry Świątecznej Pomocy. Odpowiedz Link Zgłoś
sinevajirapag Re: Okazja dla emertyta! 13.01.20, 19:47 oleg3 napisał: > > Modelka Katarz > yna Czułek wystawiła używane implanty piersi na aukcję Wielkiej Orkiestry Świąt > ecznej Pomocy. > > Nie jestem fetyszystą a w ogóle nie lubię wyzywająco wymalowanych kobiet. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Sinyszparag 13.01.20, 20:33 No chyba jednak trochę fetyszystą jesteście, towarzyszu. Natręctwo polegające na zmienianiu ników o tym świadczy. Odpowiedz Link Zgłoś