boomerang 03.11.21, 05:23 no właśnie jest czy nie jest, oto jest pytanie Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
qwardian Re: Perła jest 03.11.21, 07:03 Zmartwychwstani nie chcą wracać na naszą planetę z jednym wyjątkiem 2 tysiące lat temu. Z mojej strony składam deklarację, że nie będę oglądać się do tyłu.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Perła jest 03.11.21, 07:38 Do tyłu oglądam się tylko w sytuacjach zagrożenia ze strony LGBTQ. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 04.11.21, 14:41 boomerang napisał: > Do tyłu oglądam się tylko w sytuacjach zagrożenia ze strony LGBTQ. .....uważaj , mogą Cię napastować. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 04.11.21, 16:35 boomerang napisał: > no właśnie jest czy nie jest, oto jest pytanie W szczebrzeszynie jest Hotel "Perła Roztocza". Może tam szukaj, > Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 04.11.21, 16:41 errrata forum ma nazwę "O moderacji", jest tzw. zamkniete, przeznaczone do przekazywania porad dla społecznych moderatora. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Perła jest 05.11.21, 00:39 Bez skrzynki piwa "Perła" tego zagadnienia nie rozgryzie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 05.11.21, 10:02 boomerang napisał , że znou jest zbanowany, Faktycznie mało sprawny jest na FORUM AGORY dział moderacji. Reguły dla forumowiczów dot. wymagań im postawionych mamy. Ale nie wiemy jakimi procedurami kierują się teraz moderatorzy. Giną wpisy i wątki, nie wiemy z jakiego powodu nikt nas nie informuje. Przy okazji wspomnę. Nadal na forum "Rosja i świat" wisi logo - herb Rosji, to gniazdo petersburskich trolli. Siedziba sztabu tych internetowych (też ) trolli mieśći sie w Petersburgu. Domagałem się tu (bezskutecznie) usunięcia tego gniazdka kreowania wojny informacyjnej (dezinformacja i propaganda). Na naszym forum co jakiś czas (a być może stale) też grasują rosyjscy trolle. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Perła jest 08.11.21, 21:47 Przecież Oleg już napisał. Nie musi się powtarzać. Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Perła jest 09.11.21, 12:55 Wiedza będzie dostępna archeologom. Być może i Tobie, jeżeli dożyjesz otwarcia wykopków. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Perła jest 09.11.21, 14:36 Nawet jeżeli się zabalsamował i został ukryty w labiryncie, obawiam się, że grobowiec zostanie splądrowany. Z Ojcem Tadeuszem Rydzykiem w Toruniu wskrzesił ruch narodowy w Polsce i Marsz Niepodległości, wszystko za pieniądze Miriam, co więcej dodać.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Perła jest 09.11.21, 21:51 nie wygląda to dobrze, kości rotmistrza Pileckiego do dziś nie znaleziono Odpowiedz Link Zgłoś
oleg3 Re: Perła jest 10.11.21, 17:25 Niedowiarku. Archeolodzy odkopali perłę. Żywego! Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 13.11.21, 21:01 boomerang napisał: niedowierzający Tomasz ze mnie Słusznie . A ja niewierzący. Dalismy się nabrać. Login z przed miesiąca : perla _roztocza Login ostatnio prezentowany : perla_z_roztocza. ......jest różnica. ? Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 09.11.21, 10:25 boomerang napisał: no właśnie jest czy nie jest, oto jest pytanie Musiałbym go odwiedzić ale on mnie nie lubi , za wczesne moje urodzenie. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Perła jest 09.11.21, 10:28 Będzie duchem z nami na Marszu Niepodległości, najbardziej legendarny uczestnik tego wydarzenia.. Odpowiedz Link Zgłoś
boomerang Re: Perła jest 10.11.21, 03:29 spodziewam się też na Marszu Miriam, jeśli nie duchem, to przynajmniej ciałem Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k Re: Perła jest 10.11.21, 14:31 boomerang napisał: > spodziewam się też na Marszu Miriam, jeśli nie duchem, to przynajmniej ciałem Pójdzie na czele Żydowskiego Stworzyszenia Czulent jak to miało miejsce 10 lat temu z okładem: forum.gazeta.pl/forum/w,13,118614427,118614427,Zydowskie_Stowarzyszenie_Czulent_.html Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Perła jest 10.11.21, 14:14 czuk1 napisał: > Musiałbym go odwiedzić ale on mnie nie lubi , za wczesne moje urodzenie. ale kto wam czuk1 naopowiadał, że was nie lubię? Ani lubię ani nie lubię. To forum jest a nie wyliczanka - kocha, lubi, szanuje właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
czuk1 Re: Perła jest 10.11.21, 21:22 perla_z_roztocza napisał: kto wam czuk1 naopowiadał, że was nie lubię? Ani lubię ani nie lubię. To forum jest a nie wyliczanka - kocha, lubi, szanuje właśnie. Wywołalem wilka z lasu. Stęskniliście to macie go. Odpowiedz Link Zgłoś