wikul 12.01.22, 09:54 Jak cię ugryzie wściekły pies to idziesz się szczepić czy po błogosławieństwo do Brauna czy innego Bosaka. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
perla_z_roztocza Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 10:27 wikul napisał: > Jak cię ugryzie wściekły pies to idziesz się szczepić czy po błogosławieństw > o do Brauna czy innego Bosaka. w tym pytaniu są haczyki właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 11:10 Na wściekliznę szczepi się ludzi po fakcie, a nie przed, zramolała Kserokopiarko. Chciałaś coś udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 11:20 No i co z tego, otępiały durniu? Gdyby szczepili przeciwko covidowi po fakcie to byś się zaszczepił, patefonie? Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 11:52 wikul napisał: > No i co z tego, otępiały durniu? Gdyby szczepili przeciwko covidowi po fakcie t > o byś się zaszczepił, patefonie? a szczepią na kovida po fakcie właśnie? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 13:12 perla_z_roztocza napisał: > wikul napisał: > > > No i co z tego, otępiały durniu? Gdyby szczepili przeciwko covidowi po fa > kcie t > > o byś się zaszczepił, patefonie? > > a szczepią na kovida po fakcie właśnie? Szczepienia są różna, różniaste Masz prawo nie pamiętać jak kiedyś szczepili np.przeciwko ospie. Zostwały po tym całkiem spore blizny. Odpowiedz Link Zgłoś
perla_z_roztocza Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 13:21 ale ja pytałem konkretnie czy szczepią na kowida tych u których stwierdzą kowida właśnie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 15:07 perla_z_roztocza napisał: > ale ja pytałem konkretnie czy szczepią na kowida tych u których stwierdzą kowid > a właśnie. Nie, w tym wypadku nauka poszła inną drogą. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 15:10 Przy okazji: www.mp.pl/pacjent/choroby-zakazne/szczepienia/158371,klasyfikacja-i-sklad-szczepionek Odpowiedz Link Zgłoś
xiazeluka Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 16:19 To z tego, zardzewiała Kserokopiarko, że sama wybrałaś przykład ze wścieklizną. Poślizgnęłaś się na własnym xero. Odpowiedz Link Zgłoś
qwardian Re: Pytanie do płaskoziemców 12.01.22, 13:06 Wikule, muszę jednak przekazać Tobie słowa uznania, zgrabnie unikasz beczki z gotującą się smołą u belzebuba, chowając się po różnych oddziałach w szpitalach.. Odpowiedz Link Zgłoś