Dodaj do ulubionych

Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O)

27.03.22, 17:50
Z towarzystwa pozostal tylko PF ale PF lubi po prostu pogawedzic sobie i nie robi mu roznicy z kim. Oczywiscie pomijajac moja skromna osobe.
Znikal tez AndrzejG ale pewnie dlatego, ze swego czasu zadal sie z kim nie trzeba bylo i ujawnil swoje dane personalne (i nie tylko). Przypuszczalnie z tego samego powodu odskoczyla i Tete. W trojke bardzo dzielnie bronili demokracji przez wiele lat, starannie dokopujac wszelkim jej wrogom, na czele z Kretynem. Oraz edudukowali ich odpowiednio.

Nie bylo to latwym zadaniem gdyz mieli do czynienia z debilami, ktorzy wykombinowali sobie, ze bardziej od demokracji przemawia do nich zamordyzm w rodzaju putinowskiego czyli bez wolnosci obywatelskich a wiec wolosci slowa, prasy, mediow, zgromadzen, publikacji, itp. itd. gdyz wowczas jest porzadek a nie jakas rozpierducha. W zwiazku z czym nazwali sie wolnosciowcami gdyz sa wolnosciowcami w najczystszej postaci przekonujac do wolnosci w niewoli, gdyz jest to jedynie odpowiedzialna wolnosc.

A calkiem serio Kretyn, Oleg3, Boomerang, Perla-Miriam, Institoris, Falusik, Sz0k, Qwardian, Piq nie pozostawili tu zludzen, co do tego, ze sa zwolennikami zaprowadzenia w Polsce rzadow autorytarnych - mozliwie na wzor systemu putinowskiego. By w ten wlasnie sposob uszczesliwic na sile jakies 70% Polakow, ktorzy sami nie wiedza czego chca, a jesli wiedza to wiedza zle.

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Ukraincow.
Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze.
Obserwuj wątek
    • kalllka Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 27.03.22, 18:44
      _żałosny rapsod się postarał (albo tez system mu podpowiedział) i f1 został obrażony falusikiem.
      Zgrabne.
      • benek231 Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O) 27.03.22, 19:34
        kalllka napisała:

> _żałosny rapsod się postarał (albo tez system mu podpowiedział) i f1 został ob
        > rażony falusikiem.
        > Zgrabne.

**
        Powiedz mi jeszcze, poprosze, co chcialas przez powyzsze powiedziec(?)

KretynLuka jest zoologicznym wrogiem demokracji, przynaleznosci Polski do UE, rasista, mizoginem, antysemita, homofobem, antyociepleniowcem, ksenofobem, antyszczepionkowcem, anty-TVNowcem czyli wrogiem wolnosci slowa i mediow, antymaseczkowcem, wrogiem praw kobiet i wolnosci obywatelskich, symetrysta, oraz katolickim fundamentalista-integrysta, entuzjasta Ordo Iuris, zacieklym wrogiem WOSPu oraz Ukraincow.
        Xiazeluka znany tez jako Kretyn to czolowy nienawistnik, czolowa szczujnia tego Forum - plynne gowno w ludzkiej skorze.

• andrzejg Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 27.03.22, 20:16
      Wiedza o mnie niczego nie zmienia. To ma miejsce chyba kilka, kilkanaście lat.

Czasami robię sobie wolne. W realu.

Z aktualnych informacji zaciekawiło mnie czekanie Kaczyńskiego na wynik testu. Jaja sobie robią?

Ktoś tam zaklina rzeczywistość, że nie będzie przetasowań na polskiej scenie politycznej
      Coś mi się zdaje, że PAD urywa się z łańcucha.
      Nie wiem na ile można powiedzieć, że ma jaja.
      • benek231 Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 27.03.22, 22:01
        Nie moze miec jaj ktos kto jaj nie ma.

Na jaki wynik i jakiego testu czeka Kaczynski?

andrzejg napisał:

• andrzejg Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 05:03
          wiadomosci.gazeta.pl/wiadomosci/7,114883,28269809,dlaczego-jaroslaw-kaczynski-nie-pojawil-sie-na-przemowieniu.html#s=BoxOpImg8
          Przemówienia Joe Bidena słuchało na dziedzińcu Zamku Królewskiego pięciuset zaproszonych gości. Wśród nich zabrakło Jarosława Kaczyńskiego. - Spędził popołudnie w oczekiwaniu na wynik testu na COVID-19 - skomentował wicerzecznik PiS Radosław Fogiel.

• polski_francuz Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 08:31
            andrzejg napisał:

" Przemówienia Joe Bidena słuchało na dziedzińcu Zamku Królewskiego pięciuset zaproszonych gości. "

Wolal pewnie Trumpa i znalazl byle jakie tlumaczenie by nie przyjsc. Plakac be bede....

PF
            • andrzejg Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 09:15
              Na takie spotkanie w pobliże prezydenta służby pewnie wpuszczają sprawdzone osoby i to za zaproszeniem. Gdyby Kaczyński miał zaproszenie, to wiadomość byłaby inna "miał, ale nie mógł".
              Rzecznik podaje jedynie, że czekał na wynik testu, co dla mnie jest bez sensu. Dla TAKIEJ osoby test robią prawie od ręki.
              • polski_francuz Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 09:18
                andrzejg napisał:

" Na takie spotkanie w pobliże prezydenta służby pewnie wpuszczają sprawdzone osoby i to za zaproszeniem. Gdyby Kaczyński miał zaproszenie, to wiadomość byłaby"

Myslisz, ze to Biden nie chcial szefuncia? Interesujace.

PF

• andrzejg Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 11:27
                  Nie wiem.

Albo rzeczywiście się rozchorował, albo nie był przewidziany na spotkanie na szczycie i wolał uprzedzająco zachorować. Nie sądzę, aby Amerykanie mieli coś przeciw jego obecności na przemówieniu..
          • benek231 Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O) 28.03.22, 15:30
            andrzejg napisał:

- Spędził popołudnie w oczekiwaniu na wynik testu na COVID-19 - skomentował wicerzecznik PiS Radosław Fogiel.

**
            To sie nazywa porzadny obywatel czekajacy w kolejce na swoja kolejnosc. A nie na lebka albo po znajomosci i poza kolejnoscia.

• xiazeluka Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 16:09
              Z najnowszego Dorzeczy:

"Zaczynamy od zabawnych historii zza kulis wizyty Wujka Joe w Warszawie

Chłopaki z PeŁo na uszach stawały, żeby Biden spotkał się z Donaldem. Opowiadały, że sprawa pewna, bo ich nowy friend, ambasador Mark Brzezinski, to załatwi. Niestety, Mark nie dał się poznać w biedzie i nie załatwił. Co gorsza, Departament Stanu też zamilkł. Jakże nam przykro.

W związku z tym powstała nowa narracja. Najtęższe głowy w Eine Totalopposition (znanej też jako Połnaja Opozycija lub Grażdanskaja Koalicyja) ją stworzyły: Biden nie spotka się z Tuskiem, to prawda, ale nie spotka się też z Kaczyńskim! Problem w tym, że Kaczyński nigdy o to nie zabiegał.

[...]

Teraz szczegóły objaśnień. W zakulisowe przeciąganie liny w sprawie uruchomienia kasy z KPO dla Polski włączyli się friendzi z USA, którzy sugerują eurokratom, żeby przestali się wydurniać. Wuj Joe mówił o tym podczas konsultacji z Niemcami, Francją i resztą ferajny kilka dni przed szczytem NATO. Wieści dotarły do Złego Donalda. Via Berlin, rzecz jasna. Więc na wszelki wypadek się uaktywnił, żeby spić śmietankę, gdyby się taka ujawniła.

Inna sprawa, że wiewiórki brukselskie opowiadają rzecz następującą: Komisja Europejska już właściwie się przełamała i jest gotowa uruchomić KPO dla Polski. Ale wciąż boi się reakcji Parlamentu Europejskiego, nastawionego zdecydowanie na nie. A wiecie, europarlament to taka instytucja, która nie jest, co prawda, w stanie zrobić niczego dobrego, za to może zrobić wiele złego. Coś jak Donald.

Tymczasem nababowie Eine Totalopposition brną w opowieść o sojuszniku Putina, którym jest rzekomo Kaczyński SWP. Mimo że „elity polityczne kierowane przez PiS, partię Kaczyńskiego, sterowane przez amerykańskich panów zrobiły wszystko, aby zablokować normalne relacje polsko-rosyjskie”. Tak ogłosił w Moskwie Dmitrij Miedwiediew. Sikorski chyba powinien wierzyć Miedwiediewowi, w końcu chciał go przyjmować do NATO.

[...]

Kiedy fale historii wzbierają, piana unosi się ku górze. Dlatego nie może w naszej rubryce zabraknąć Radka Sknerusa Sikorskiego. Rozbawił nas ostatnio setnie, strofując pewną niemiecką europosłankę, gdyż „Niemcy nie słuchały naszych ostrzeżeń o Putinie”. Cóż, gdyby akurat słuchano Radka, to Rosja dawno byłaby przyjęta do NATO. W końcu to właśnie Sikorski ten pomysł promował."
              • benek231 Poniewaz jestes entuzjasta zamordyzmu, Kretyn :O) 28.03.22, 17:16
                czyli najchetniej wprowadzilbys w Polsce rzady autorytarne, na wzor rosyjski czy turecki - jak tamci dyktatorzy likwidujac wolnosc slowa i mediow, stowarzyszen, demonstrowania i pozostale wolnosci obywatelskie oraz prawa czlowieka - to jedyna odpowiedzia uczciwego Polaka jest danie ci w pysk z liscia, naplucie prosto w pysk, i zrzucenie ze schodow. Ty jetes straszna menda, Kretyn, podly gnojek, i z toba nikt porzadny nie powinien serio rozmawawiac.
                Powyzsze odnosi sie takze do Olega3, Perly/Miriam, Sz0ka, Institorisa, Piqa, , Boomeranga, Qwardiana, Falusika i reszty antydemokratycznego gowna, ktoremu nikt szanujacy sie nie poda reki.

kretynaluka napisała:

• xiazeluka Re: Poniewaz jestes entuzjasta zamordyzmu, Kretyn 28.03.22, 18:58
                  Kretynie52, przedwcześnie wykorkujesz miotając się w takim szale. A propos - Murzyn podaje Ci rękę czy po prostu steruje Tobą kopniakami?
    • felusiak1 Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 27.03.22, 22:48
      benyk nie pij tyle szaleju.
      Własnie dowiedzialem się, że mam dobre serce i w zwiazku z tym postanowilem nakarmić trolla pod nazwą benyk 231¾. Jako antydemokratyczne gowno i katolicka kurwa spełniam dobry uczynek co zostanie mi nagrodzone u wrot niebios albo przynajmniej czyśćca.
    • felusiak1 Sluchajcie Giertycha Romana Jacka na youtube 27.03.22, 22:51
      albo Sikorskiego Radosława Tomasza. Oni mowią to co chcecie slyszeć.
      I w zasadzie dobrze wam tak.
    • felusiak1 benyk nie odpowiada na moje wpisy 27.03.22, 22:57
      Korci go, żeby dowalić antydemokratycznemu gownu ale resztkami sily woli powstrzymuje się. Nie bedzie zniżal się do tak niskiego poziomu. On sam z Olimpu wielkości swego intelektu gardzi karaluchami.
      Ta pogarda sprawia, że wymienia ich imiona co kilka dni zachęcajac do przepychanek. A to oznacza, ze benyk lubi karaluchy bo są mu potrzebne do okazywania swojej wyższości. Milość koniunkturalna.
      Karaluchy maja benyka w doopie.
    • boomerang Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 01:32
      Ja obrońcą demokracji? W twojej głowie po wieloletnich bombardowaniach zostały już same ruiny, Krzyżtofie Benedykcie XVII. Przecież ja anty-demokratyczny element jestem, zwany przez ciebie po proletariacku gównem. Jestem obrońcą najlepszego systemu politycznego jakim jest monarchia parlamentarna, przy którym palą się ze wstydu wasze skompromitowane systemy prezydenckie, z takimi prezydentami jak Putin albo Biden. Kategorycznie nie życzę sobie wiązania mojej osoby ze słowem demokracja, ani nawet anty-demokracja.
      • polski_francuz Kara za grzechy 28.03.22, 08:29
        boomerang napisał:

"Jestem obrońcą najlepszego systemu politycznego jakim jest monarchia parlamentarna, przy którym palą się ze wstydu wasze skompromitowane systemy prezydenckie, z takimi prezydentami jak Putin albo Biden. obie wiązania mojej osoby ze słowem demokracja, ani nawet anty-demokracja."

Krolowa ma juz 70 lat wladzy za pasem i ciagle jest w formie. Mozna tylko uszanowac. Co do wyspy zeslancow...hm, bylo tam ladnie ale teraz cos u was z pogoda nie tak. Spozniona kara za grzechy?

PF
        • boomerang Re: Kara za grzechy 29.03.22, 00:06
          O waszym Macronie, to nawet szkoda gadać, bo to kolejna kompromitacja Francji jako narodu.
    • boomerang Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 01:33
      Ja obrońcą demokracji? W twojej głowie po wieloletnich bombardowaniach zostały już same ruiny, Krzyżtofie Benedykcie XVII. Przecież ja anty-demokratyczny element jestem, zwany przez ciebie po proletariacku gównem. Jestem obrońcą najlepszego systemu politycznego jakim jest monarchia parlamentarna, przy którym palą się ze wstydu wasze skompromitowane systemy prezydenckie, z takimi prezydentami jak Putin albo Biden. Kategorycznie nie życzę sobie wiązania mojej osoby ze słowem demokracja, ani nawet anty-demokracja.
    • xiazeluka Re: Tutejszych obronców demokracji znów wcięło :O 28.03.22, 07:30
      Adolfie Putinowiczu Kretynie52, po raz kolejny Mła zwraca Wam uwagę, że zapomnieliście dopisać do swojej kretyńskiej sygnaturki, iż Mła to ruska agentura. Długo zamierzacie być niemili?
    • polski_francuz Porazka demokratow 28.03.22, 08:36
      benek231 napisał:

"Z towarzystwa pozostal tylko PF ale PF lubi po prostu pogawedzic sobie i nie robi mu roznicy z kim. Oczywiscie pomijajac moja skromna osobe."

Do Andrzeja pewnie wpadne w tym roku we wrzesniu jak bede we Wroclawiu. A tête i mnie brakuje. W koncu, wojna na Ukrainie jest porazka demokratow. I pisac trudno, coraz trudniej.

PF
      • boomerang Re: Porazka demokratow 29.03.22, 00:08
        a kiedy wizyta w Portland, Oregon?
        • felusiak1 Re: Porazka demokratow 29.03.22, 00:19
          Mam nowy adres
          • boomerang Re: Porazka demokratow 29.03.22, 00:43
            nigdzie nie udaje mu się zagrzać miejsca, tak jak na tym forum
          • qwardian Re: Porazka demokratow 29.03.22, 12:40
            Oregon ma najlepszy klimat w Stanach, ze zdziwieniem stwierdzam, że Polska się bardzo do niego upodabnia. Nie będę się znęcał, samochód przejedzie bez przeszkód przez ogrodzenie i wszystkie ściany tego co się nazywa domem. Ten przynajmniej nie ma naklejonej papy z imitacją cegły, ale taka jest cała Ameryka, te domy z Beverly Hills CA, Westchester NY, czy Greenwich CT niczym jakością się nie różnią, a ornamenty dekoracyjne w Las Vegas są z plastiku. Faktycznie najlepszym wyborem do zamieszkania w Stanach jest przyczepa campingowa, albo camper i tu wcale nie żartuję, bo przebudzenie przy podmuchu Pacyfiku i hałasu mewy jest zajebiste.
          • oleg3 American dream? 30.03.22, 09:50
            felusiak1 napisał:

.> benek już tu nie mieszka

My na Podlasiu mamy lepsze chałupy.
            Nie wiem czy Benek tam mieszkał. Nie wchodzę w to. Zdjęcie mnie zasmuciło.To chyba nie jest american dream?
            • qwardian Re: American dream? 30.03.22, 11:01
              oleg3 napisał:

> My na Podlasiu mamy lepsze chałupy.

Jeżeli nawiązujesz do polskich drewnianych, to nie porównuje się do domu z opalanych bali, jak na Podhalu często z modrzewia, na przykład:
              www.extradom.pl/projekt-domu-a-138-dom-z-bali-BBD1234?source=sem&utm_source=google&utm_medium=cpc&device=c&campaignid=8921899878&gclid=EAIaIQobChMI-9O8vbjt9gIVCdUYCh108gcEEAQYAiABEgJEc_D_BwE
              • oleg3 Re: American dream? 30.03.22, 11:28
                Mało kogo qwardianie stać na taki rozmach. Budujemy jednak domy, a nie filmowe dekoracje udające domy.
                • qwardian Re: American dream? 30.03.22, 12:02
                  Wynajmowałem u znajomych w New Jersey taki sam jak dom Krzysia, podatek rocznie 10 tysięcy dolarów. Drewniany szkielet, ze ścianą z płyty paździerzowej okryty sidingiem, dachówka z papy, wjazd betonowy. Taka jest cała Ameryka..
                  • oleg3 Re: American dream? 30.03.22, 13:17
                    To bieda domy. Wrażenie robi podatek.
                    Ta posiadłość "wynajmowana przez Krzysia" robi na mnie wrażenie , nie tyle slamsu, co tymczasowości. A dom to stabilność. Największe wrażenie robią na mnie domy używane od stuleci. Takiego nie mam. Ale mój dom postoi jeszcze z 50 la po mojej śmierci.
        • polski_francuz Re: Porazka demokratow 29.03.22, 09:05
          boomerang napisał:

"
          a kiedy wizyta w Portland, Oregon?"

Troche daleko. Chcialem do Melbourne kilka lat temu, ale sie wirus przeciwstawil. Pozostane juz, bedac w moim matuzalemowym wieku raczej w Europie.

Ty jezdzisz do Europy?

PF
          • boomerang Re: Porazka demokratow 29.03.22, 12:13
            Nie, bo jestem nieszczepiony.
            • xiazeluka Re: Porazka demokratow 29.03.22, 14:25
              A co, australijscy faszyści nie wypuszczają na zewnątrz niezaczepionych?
              • polski_francuz Zaczepiac nezaszczepionego 29.03.22, 14:40
                xiazeluka napisała:

" A co, australijscy faszyści nie wypuszczają na zewnątrz niezaczepionych?"

Take care, lepiej nie zaczepiaj niezaszczepionego. Minister Lauterbach bedzie karal takich obowiazkiem czwartej czepionki.

PF
                • boomerang Re: Zaczepiac nezaszczepionego 30.03.22, 03:38
                  Jeśli Putin przegra tę wojnę to wróci do nas wojna z pandemią.
                • xiazeluka Re: Zaczepiac nezaszczepionego 30.03.22, 08:47
                  Mła jest niezaczepiony i towarzysz Lauterbach może Mła skoczyć z rozbiegu obunóż, tym bardziej, że Mła nie jest 60+.
    • boomerang Benka znów wcięło :O 30.03.22, 19:20
      gdzie się podziała jego wojowniczość?
    • hymenos01 Gratuluję sukcesu 06.04.22, 01:26
      benek231 napisał i pochwalił się wycięciem wszystkich demokratów oraz wyraził zadowolenie, że po długiej walce został jedynym demokratą.

Gratulacje Cysorzu.
      • felusiak1 Re: Gratuluję sukcesu 06.04.22, 07:45
        To znaczy, ze benyk jest jak Putin. Sam przy dlugim stole.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka