Dodaj do ulubionych

Kochanka Putina

27.04.22, 11:03
Dlaczego kochanka, a nie partnerka życiowa? Konkubina, jak mi się zdaje. Metresa o ile uznamy Putina za cara.

Alina Kabajewa zdobyła sławę, uprawiając zawodowo gimnastykę artystyczną. Dziś znana jest jako kochanka Putina. W nieformalnym związku pozostają od około 2000 roku. W 2007 roku Korrespondent Moskiewski napisał o zaręczynach kochanków, ale niedługo po publikacji w siedzibie redakcji pojawiły się służby bezpieczeństwa i zamknięto gazetę. Z rosyjskiej prasy szybko znikały też artykuły mówiące o tym, że Kabajewa urodziła Putinowi troje dzieci (córka miała przyjść na świat w 2015 roku, a synowie, bliźniacy w 2019 roku). O kobiecie, którą zagraniczne media zaczęły nazywać rosyjską Evą Braun, niewiele wiadomo.
Obserwuj wątek
    • qwardian Re: Kochanka Putina 27.04.22, 11:14
      Dlaczego przykład Ewy Braun, nie kremlowski? Stalin miał dwie kochanki, pierwsza Nadieżda Alliłujewa strzeliła sobie w głowę, druga Dora Chazan została wysłana do łagru. Może dlatego, że Ewa nie była podstawiona smile
      • oleg3 Re: Kochanka Putina 27.04.22, 11:34
        Nadieżda Alliłujewa miała status żony.

Iwan Groźny, miał podobno, 5 żon. Sprawa była prosta. Ja żona się znudziła zostawała mniszką. Henryk VIII oddał ze 3 żony (nie jestem pewien) katu. A przecież wystarczyło unieważnienie małżeństwa. Generalnie idzie mi o narrację "kochanka Putina" niezgodną z trendem "partnerka życiowa".
        • oleg3 Narracja francuska 27.04.22, 12:59
          TBrigitte Macron jest żoną Emmanuela Macrona od 15 lat, partnerką - od prawie 30.

Idzie o sam tytuł reszta nieistotna.
          • qwardian Re: Narracja francuska 27.04.22, 13:32
            Moja wizja sięga wyobraźni, który romans był płomieniem, uniesieniem i pożądaniem, a który wyrafinowaniem. Może się mylę, nigdy nie miałem takich wykwintnych wąsów jak mój żelazny brat z Gruzji
            • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 13:47
              Ano. Romans to ogień, kochanka to płomień. Teraz to proces po 40-tu latach o molestowanie.

qwardian napisał:

> Moja wizja sięga wyobraźni, który romans był płomieniem, uniesieniem i pożądani
              > em, a który wyrafinowaniem. Może się mylę, nigdy nie miałem takich wykwintnych
              > wąsów jak mój żelazny brat z Gruzji
              >
          • xiazeluka Re: Narracja francuska 27.04.22, 13:32
            Brygida jest babcią Makarona. Tak jest bardziej rodzinnie.
            • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 13:50
              Rodzina patchworkowa.
            • qwardian Re: Narracja francuska 27.04.22, 14:01
              Kaleczki słuszne spostrzeżenie, że jest uderzająco podobna do Jane Fonda i nie da się zaprzeczyć, że obydwie były piękne w młodości. Ale coś jest nie tak, obowiązkiem mężczyzny jest zapylić kobietę i stąd sprzeczny przekaz, który nie zgadza się z wyobrażeniem oczywistego.
              • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 14:20
                Nie chce mi się wchodzić w ogień który ogarnął Macrona. Jego (ich sprawa). Według prawa Pierwsza Dama Francji odpowiada za karalną pedofilię. Ja, nie jestem sobie w stanie wyobrazić normalnego 15-lataka zainteresowanego 40-tką. Nawet dobrze utrzymaną. Ale to ich sprawy.
                • qwardian Re: Narracja francuska 27.04.22, 14:26
                  Fujarka normalnego 15 latka stoi na baczność nawet w mroźnych wodach Bałtyku.
                  • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 14:34
                    Fujarka stoi, ale nie tylko dla Stefanii.

Cytat:

"Takiej dostał dziwnej manii,
                    Że chciał tylko od Stefanii."
                • xiazeluka Re: Narracja francuska 27.04.22, 15:30
                  40+ są najlepsze.
                  • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 15:42
                    Dla kogo?
                    • xiazeluka Re: Narracja francuska 27.04.22, 19:04
                      Dla mężczyzn.
                      • oleg3 Re: Narracja francuska 27.04.22, 20:02
                        No tak, ale mówimy o chłopczyku.
                        • xiazeluka Re: Narracja francuska 27.04.22, 20:34
                          Nie, Mła wspomina dobre czasy.
    • perla_z_roztocza Re: Kochanka Putina 27.04.22, 14:20
      stare dziady myślą, że są sprawni jakby mieli 20 lat.
      Putin tak naprawdę ma 72 na karku i zmian nie da się ukryć. Jak on się nie wstydzi rozebrać przy dużo młodszej kobiecie.
      Starzeć się trzeba razem właśnie.
      • oleg3 Re: Kochanka Putina 27.04.22, 14:25
        perla_z_roztocza napisał:

> Starzeć się trzeba razem właśnie.

Ano. Tak też robię.
        To już podobno kazirodztwo.smile
      • qwardian Re: Kochanka Putina 27.04.22, 14:33
        Plemniczki mogą mieć więcej temperamentu niż ich nośnik. It's not over till it's over..

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka