Gość: pacyfista IP: *.32.63.81.cust.bluewin.ch 16.11.04, 03:56 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szczurbiurowy Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył 16.11.04, 07:17 Babka nie wygląda na pięćdziesiątkę Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam [...] IP: *.ipt.aol.com 16.11.04, 07:48 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 08:00 Co by nie powiedziedziec,trzeba jednak zauwazyc,ze ta kobieta osiagnela tak wiele w zyciu,pomimo koloru skory (niestety,ale to dalej jest wazne) jej korzeni,zdobyla sie na to ze skonczyla doktorat nauk politycznych i potrafila zablysnac w rodzinie Bushow,jako ekonomista,a to sie liczy. Jest teraz dyplomata i ma nim pozostac na nastepne 4 lata i to na tak wysokim stanowisku.Jest to przyklad dla wszystkich kobiet swiata,ze nic nie jest niemozliwe,co wiecej uwazam ja pomimo roznych potkniec ktore wynikaja zapewne z jej zbyt delikatnej natury,jest dalej osoba na pewien sposob charyzmatyczna,czyli taka ktora pewni ludzie lubia sluchac i czerpac z tego sile do zycia,zapewne odziedziczyla to po swoim ojcu,ktory byl pastorem. Niech Bog blogoslawi jej w tym nowym wyzwaniu dla niej jako kobiety swiata, i niech jej mysli i decyzje zmienia swiat nasz na lepszy. God bless America. Odpowiedz Link Zgłoś
makary21 Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył 16.11.04, 10:46 NO nie wiem co do tego osiagnieca Zdaje mi sie ze wywodzila sie z rodziny pastora a wiec wcale nie takie doly jak mozna sugerowac. Owszem latwo nie bylo ale miala oparcie w rodzinie. Sa glosy ze kolor skory pomogl jej w karierze.Wyznaczanie jej na stanowiska mial; wlasnie pokazac ze arfoamerykanie czy jak kolwiek by ich nazwac tez zajmuja wazne stanowiska.W wysokich obcasach napisano ze jej wejscie do polityki bylo zaskoczeniem. a dodatkowo "Prawdopodobnie słuszne są przypuszczenia wielu dziennikarzy, że Rice zawdzięczała nominację na doradcę Busha kolorowi skóry. Bush chciał w ten sposób przekonać do siebie czarnych wyborców. Wielu czarnych uważa białych Teksańczyków za rasistów" wysokie obcasy Condoleezza Rice - portret "Wysokich Obcasów" Oczywiscie posiada wiedze merytoryczna i doswiadczene ale nie jestem do konca przekonany czy stwierdzenie ze osiagnela tyle pomimo koloru skory" jest calkowicie uprawnione. Istnieje przeciez cos co nazywamy polityczna poprawnoscia i moze wlasnie to ta kwesta oprocz jej niekwestionowanej wiedzy i pracowitosci sprawila ze wlasnia ja wybrano na stanowiska w bialym domu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 09:08 szczurbiurowy napisał: > Babka nie wygląda na pięćdziesiątkę ***************************** Zgadzam się. Wygląda na 65. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat maruda napisał(a):" Wygląda na 65" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:00 Tak jak twoja stara? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:12 Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 09:13 Gość portalu: Misia napisał(a): > Jedno jest pewne, to naprawdę wyjątkowa suka i niech ją szlag trafi. Aha i na > szczęście nie ma dzieci, bo co to by były za potwory !!! Ciekawi mnie skad tyle nienawisci? Przeciez jej nie znasz.A wiec? Nawiasem mowiac wy polaczki i tak musicie skakac tak jak Ameryka, a zatem trudno sie dziwic tutaj czemukolwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Misia Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:53 Mam nadzieję, że dożyjesz tego i twoje dzieciary też, jak ktos wam zbombarduje wielkie miasta,tak jak wy wiele krajów !!! usa przypominam został ukradziony Indianom, a jak mówi stare mądre przysłowie: na cudzym nieszczęście szczęścia nie zbudujesz!!!Amerykańce zasrane...tfu! Odpowiedz Link Zgłoś
indris To nie jest pomyłka Busha 16.11.04, 09:20 To jest konsekwencja - w głupocie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: usa Re: To nie jest pomyłka Busha IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 09:24 twojej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: maruda Re: To nie jest pomyłka Busha IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 11:52 Gość portalu: usa napisał(a): > > twojej ************************* Jednak Busha, bo z mianowaniem Kondolencji indris niewiele ma wspólnego, jak sądzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat SYJONISCI w EKIPIE BUSHA! SAMA PRAWDA!! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:56 Dick Cheney- ZYD, udajacy westmana z Wyoming. Colin Powell- ZYD, udajacy Jamajczyka z Bronxu. Donald Rumsfeld- niemiecki ZYD, udajacy Amerykanina (w istocie agent Saddama!) Condie Rice- ZYDOWKA udajaca Murzynke z Alabamy Elaine Chao -ZYDOWKA, udajaca Chinke z Tajwanu Spencer Abraham -ZYD, udajacy chrzescijanina z Libanu John Ashcroft- ZYD, udajacy poludniowego fundamentaliste jego nastepca Gonzalez- ZYD, udajacy osme dziecko meksykanskich imigrantow gen. John Abizaid (szef CENTCOM)- ZYD udajacy ARABA ( z duzym powodzeniem!) Richard Armitage( zast. sekr.stanu)- ZYD udajacy amerykanskiego rednecka. Porter Goss (dyrektor CIA)- ZYD udajacy z powodzeniem anglosasa. gen. Dick Meyers (JCS Chairman)- Zyd udajacy Jankesa. No i, OCZYWISCIE, SAM PREZYDENT: George W. Bush - ZYD, syn i wnuk Zyda. Prawdziwe nazwisko prawdziadka, ktory sprzedawal w Odessie NAFTE (!!!) do lamp: Yitzak BUSHEVIC-OILER!!!! (sprawdzie! jest w aktach Ochrany; vide rowniez: <Protokoly Medrcow Syjonu>!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: martsy Re: SYJONISCI w EKIPIE BUSHA! SAMA PRAWDA!! :-))) IP: *.79.156.53.adsl.vbr.tiscali.dk 16.11.04, 15:21 meerkat, Zabawne. Zdziwiłbyś się, jakie tabuny ponurych postNDeckich kretynów mają dokładnie taką wizję świata. Teraz połączone to jest dodatkowo z miłością do Soddoma, Osamy i irackich bojowników, specjalizujących się w podrzynaniu gardeł niewinnym cywilom. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: meerkat ANTYAMERYKANSKA LEWIZNA NIEPOCIESZONA!:-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:10 Wy CIEZKIE DEBILE o inteligencji PRZEGRZEBKA! Jak wyscie w pieluchy robili, to Condie ukonczyla uniwersytet w wieku 19-tu (DZIEWIETNASTU) LAT! Po rosyjsku mowi lepiej niz niejeden z was po polsku (wiem, bo ja znam ze Stanfordu). Byla specjalistka od 'Throw-Weight" sowieckich ICBM-ow (nie mylic z "throw-up" ktorego mi sie zachciewa jak was czytam!). Stanowisko NSA dostala nie ze wzgledu na kolor skory (ale z was rasisci!), tylko dlatego, ze zarekomendowal ja "W" NSA Busha seniora, gen. John Scowcroft, ktoremu zaimponowala wiedza i inteligencja Condie, kiedy byla w NCS dyrektorem sekcji sowieckiej. P.S. Jak ktos potrafi grac w Kennedy Center duet Beethovena z Yo-Yo-Ma- i to dobrze!- to moze rzeczywiscie jest wszechstronnie utalentowany? ))))))))))))) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Re: ANTYAMERYKANSKA LEWIZNA NIEPOCIESZONA!:-((( IP: *.sympatico.ca 16.11.04, 17:32 Meerkat, ty jeszcz pracujesz przy sprzataniu w Standford? Myslalem ze jestes juz na wellfer. Masz racje niedaj sie chlopie. Odpowiedz Link Zgłoś
diablo1987 I tak jest brzydka! 16.11.04, 16:21 Ma zacięty wyraz twarzy jak Wanda Wasilewska! Chociaz moj kumple uwarza ze nie jest az tak brzydka. Ale on siedzi juz prawie cały rok w pracy! Odpowiedz Link Zgłoś