Dodaj do ulubionych

USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończyła ...

IP: *.32.63.81.cust.bluewin.ch 16.11.04, 03:56
Wiadomość została usunięta ze względu na złamanie prawa lub regulaminu.
Obserwuj wątek
    • szczurbiurowy Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył 16.11.04, 07:17
      Babka nie wygląda na pięćdziesiątkę
      • Gość: Sadam [...] IP: *.ipt.aol.com 16.11.04, 07:48
        • Gość: usa Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 08:00

Co by nie powiedziedziec,trzeba jednak zauwazyc,ze ta kobieta osiagnela
          tak wiele w zyciu,pomimo koloru skory (niestety,ale to dalej jest wazne)
          jej korzeni,zdobyla sie na to ze skonczyla doktorat nauk politycznych
          i potrafila zablysnac w rodzinie Bushow,jako ekonomista,a to sie liczy.
          Jest teraz dyplomata i ma nim pozostac na nastepne 4 lata i to na tak
          wysokim stanowisku.Jest to przyklad dla wszystkich kobiet swiata,ze nic nie
          jest niemozliwe,co wiecej uwazam ja pomimo roznych potkniec ktore wynikaja
          zapewne z jej zbyt delikatnej natury,jest dalej osoba na pewien sposob
          charyzmatyczna,czyli taka ktora pewni ludzie lubia sluchac i czerpac z tego
          sile do zycia,zapewne odziedziczyla to po swoim ojcu,ktory byl pastorem.
          Niech Bog blogoslawi jej w tym nowym wyzwaniu dla niej jako kobiety swiata,
          i niech jej mysli i decyzje zmienia swiat nasz na lepszy.
          God bless America.
          • makary21 Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył 16.11.04, 10:46
            NO nie wiem co do tego osiagnieca
            Zdaje mi sie ze wywodzila sie z rodziny pastora a wiec wcale nie takie doly jak
            mozna sugerowac. Owszem latwo nie bylo ale miala oparcie w rodzinie.
            Sa glosy ze kolor skory pomogl jej w karierze.Wyznaczanie jej na stanowiska
            mial; wlasnie pokazac ze arfoamerykanie czy jak kolwiek by ich nazwac tez
            zajmuja wazne stanowiska.W wysokich obcasach napisano ze jej wejscie do
            polityki bylo zaskoczeniem. a dodatkowo
            "Prawdopodobnie słuszne są przypuszczenia wielu dziennikarzy, że Rice
            zawdzięczała nominację na doradcę Busha kolorowi skóry. Bush chciał w ten
            sposób przekonać do siebie czarnych wyborców. Wielu czarnych uważa białych
            Teksańczyków za rasistów" wysokie obcasy Condoleezza Rice - portret "Wysokich
            Obcasów"
            Oczywiscie posiada wiedze merytoryczna i doswiadczene ale nie jestem do konca
            przekonany czy stwierdzenie ze osiagnela tyle pomimo koloru skory" jest
            calkowicie uprawnione. Istnieje przeciez cos co nazywamy polityczna
            poprawnoscia i moze wlasnie to ta kwesta oprocz jej niekwestionowanej wiedzy i
            pracowitosci sprawila ze wlasnia ja wybrano na stanowiska w bialym domu
      • Gość: maruda Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 09:08
        szczurbiurowy napisał:

> Babka nie wygląda na pięćdziesiątkę

Zgadzam się. Wygląda na 65.

• Gość: meerkat maruda napisał(a):" Wygląda na 65" IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:00
          Tak jak twoja stara? wink))
    • Gość: Misia [...] IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 08:12
      • Gość: usa Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 09:13
        Gość portalu: Misia napisał(a):

> Jedno jest pewne, to naprawdę wyjątkowa suka i niech ją szlag trafi. Aha i na
        > szczęście nie ma dzieci, bo co to by były za potwory !!!

Ciekawi mnie skad tyle nienawisci?
        Przeciez jej nie znasz.A wiec?
        Nawiasem mowiac wy polaczki i tak musicie skakac tak jak Ameryka,
        a zatem trudno sie dziwic tutaj czemukolwiek.

• Gość: Misia Re: USA/ Condoleezza Rice - dwa dni temu ukończył IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 10:53
          Mam nadzieję, że dożyjesz tego i twoje dzieciary też, jak ktos wam zbombarduje
          wielkie miasta,tak jak wy wiele krajów !!! usa przypominam został ukradziony
          Indianom, a jak mówi stare mądre przysłowie: na cudzym nieszczęście szczęścia
          nie zbudujesz!!!Amerykańce zasrane...tfu!
    • indris To nie jest pomyłka Busha 16.11.04, 09:20
      To jest konsekwencja - w głupocie.
      • Gość: usa Re: To nie jest pomyłka Busha IP: *.dyn.optonline.net 16.11.04, 09:24

twojej
        • Gość: maruda Re: To nie jest pomyłka Busha IP: *.gdynia.mm.pl 16.11.04, 11:52
          Gość portalu: usa napisał(a):

>
          > twojej

Jednak Busha, bo z mianowaniem Kondolencji indris niewiele ma wspólnego, jak sądzę.

• Gość: meerkat SYJONISCI w EKIPIE BUSHA! SAMA PRAWDA!! :-)))) IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 14:56

Dick Cheney- ZYD, udajacy westmana z Wyoming.

Colin Powell- ZYD, udajacy Jamajczyka z Bronxu.

Donald Rumsfeld- niemiecki ZYD, udajacy Amerykanina (w istocie agent Saddama!)

Condie Rice- ZYDOWKA udajaca Murzynke z Alabamy

Elaine Chao -ZYDOWKA, udajaca Chinke z Tajwanu

Spencer Abraham -ZYD, udajacy chrzescijanina z Libanu

John Ashcroft- ZYD, udajacy poludniowego fundamentaliste

jego nastepca Gonzalez- ZYD, udajacy osme dziecko meksykanskich imigrantow

gen. John Abizaid (szef CENTCOM)- ZYD udajacy ARABA ( z duzym powodzeniem!)

Richard Armitage( zast. sekr.stanu)- ZYD udajacy amerykanskiego rednecka.

Porter Goss (dyrektor CIA)- ZYD udajacy z powodzeniem anglosasa.

gen. Dick Meyers (JCS Chairman)- Zyd udajacy Jankesa.

No i, OCZYWISCIE, SAM PREZYDENT:

George W. Bush - ZYD, syn i wnuk Zyda.
            Prawdziwe nazwisko prawdziadka, ktory sprzedawal w Odessie NAFTE (!!!) do lamp:

Yitzak BUSHEVIC-OILER!!!!
            (sprawdzie! jest w aktach Ochrany; vide rowniez: <Protokoly Medrcow Syjonu>!wink)

• Gość: martsy Re: SYJONISCI w EKIPIE BUSHA! SAMA PRAWDA!! :-))) IP: *.79.156.53.adsl.vbr.tiscali.dk 16.11.04, 15:21
              meerkat,

Zabawne.
              Zdziwiłbyś się, jakie tabuny ponurych postNDeckich kretynów mają dokładnie taką
              wizję świata.

Teraz połączone to jest dodatkowo z miłością do Soddoma, Osamy i irackich
              bojowników, specjalizujących się w podrzynaniu gardeł niewinnym cywilom.
          • Gość: meerkat ANTYAMERYKANSKA LEWIZNA NIEPOCIESZONA!:-((( IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 16.11.04, 15:10
            Wy CIEZKIE DEBILE o inteligencji PRZEGRZEBKA!

Jak wyscie w pieluchy robili, to Condie ukonczyla uniwersytet w wieku
            19-tu (DZIEWIETNASTU) LAT!

Po rosyjsku mowi lepiej niz niejeden z was po polsku (wiem, bo ja znam ze
            Stanfordu). Byla specjalistka od 'Throw-Weight" sowieckich ICBM-ow (nie mylic
            z "throw-up" ktorego mi sie zachciewa jak was czytam!).

Stanowisko NSA dostala nie ze wzgledu na kolor skory (ale z was rasisci!),
            tylko dlatego, ze zarekomendowal ja "W" NSA Busha seniora, gen. John
            Scowcroft, ktoremu zaimponowala wiedza i inteligencja Condie, kiedy byla w NCS
            dyrektorem sekcji sowieckiej.

P.S. Jak ktos potrafi grac w Kennedy Center duet Beethovena z Yo-Yo-Ma- i to
            dobrze!- to moze rzeczywiscie jest wszechstronnie utalentowany? wink)))))))))))))
            • Gość: Andrzej Re: ANTYAMERYKANSKA LEWIZNA NIEPOCIESZONA!:-((( IP: *.sympatico.ca 16.11.04, 17:32
              Meerkat, ty jeszcz pracujesz przy sprzataniu w Standford?
              Myslalem ze jestes juz na wellfer.
              Masz racje niedaj sie chlopie.
    • diablo1987 I tak jest brzydka! 16.11.04, 16:21
      Ma zacięty wyraz twarzy jak Wanda Wasilewska!
      Chociaz moj kumple uwarza ze nie jest az tak brzydka.
      Ale on siedzi juz prawie cały rok w pracy!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka