Gość: V.C. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 19:12 Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . A tu taki pech ! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Chris Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: *.teleton.pl 05.05.02, 19:39 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > A tu taki pech ! Miejmy ndzieję, że nie stoi w korku obok Doku, bo wtedy na pewno jeden z nich wróci bez szyb, no chyba że doku uniesie się honorem i odda zagrabioną kasę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 19:45 Gość portalu: Chris napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > A tu taki pech ! > > Miejmy ndzieję, że nie stoi w korku obok Doku, bo wtedy na pewno jeden z nich > wróci bez szyb, no chyba że doku uniesie się honorem i odda zagrabioną kasę. Ks. Luka nie domaga się jakiś drobnych tylko od razu całego pałacu wraz kilkoma tysiącami hektarów włości . I odszkodowania . P.S. Ciekawe czy w owym pałacu nie miesci się teraz czasem dom dziecka ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: krzys52 Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: *.proxy.aol.com 06.05.02, 01:46 Gość portalu: Chris napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > A tu taki pech ! > > Miejmy ndzieję, że nie stoi w korku obok Doku, bo wtedy na pewno jeden z nich > wróci bez szyb, no chyba że doku uniesie się honorem i odda zagrabioną kasę. .. .......Czesc ....Zagwozdka tu jest taka, ze albo oni obydwaj, tj. Doku i bania-luka, okradaja swoich pracodawcow albo tez ich pracodawcy placa im wlasnie za spedzanie roboczo- godzin na internecie. ....Doku przynajmniej nie klamie, ze jest klerykalem. Znana oltarzowka bania- luka, dla zmylki, probowal uchodzic za ateiste. .. Pzdr. K.P. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild żak Fałcek zniecierpliwiony? ech ta gorliwość... IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 05.05.02, 19:44 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > A tu taki pech ! o jakim pechu mówisz czyżbyś miał jakieś nowe dworskie pioseńki? ku czci lub pomysły "racjonalizatorskie" hm np. akcja "mleko w rowie"? e czekasz na dopłaty do sztuki pt. "a winko sie już skonczyłoo?" ;] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. ech ta gorliwość... IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 19:48 Gość portalu: wild napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > A tu taki pech ! > > o jakim pechu mówisz czyżbyś miał jakieś nowe dworskie pioseńki? ku czci " O cześć wam , panowie magnaci ! " > Na TVN 24 nadają właśnie agitkę o wielce pokrzywdzonej przez komunę i l0os polskiej arystokracji . Przed chwilą dowiedziałem sie ,że targowiczanin X.Branicki wcale nie był taki zły ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild targowiczanin mniej pazerny niż poseł Uw-nd-Up?:) IP: *.net.bialystok.pl / *.net.bialystok.pl 05.05.02, 19:56 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Gość portalu: wild napisał(a): > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > > > A tu taki pech ! > > > > o jakim pechu mówisz czyżbyś miał jakieś nowe dworskie pioseńki? ku czci > > > " O cześć wam , panowie magnaci ! " > > > > Na TVN 24 nadają właśnie agitkę o wielce pokrzywdzonej przez komunę i l0os > polskiej arystokracji . > > Przed chwilą dowiedziałem sie ,że targowiczanin X.Branicki wcale nie był tak > i > zły ... to oczywista bajka! :] tylko ech te kontrole tu i tam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. ks. Luka w Trzebini ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 20:19 Ach ci lewacy z UW ... Mam nadzieje ,że ks. Luka , jadąc drogą Kraków-Katowice nie zatrzymał się w Trzebini i nie gapi się na pożar . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jak baby w maglu! IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 21:06 Wild - baba ? A czy Pan też ma coś do wykrochmalenia ? Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jak baby w maglu! 05.05.02, 21:12 Vucet, chyba Ci jednak zabiore komputer. Ja rozumiem, ze cyberspace, podobnie jak i papier, jest b.cierpliwa. Ale przeciez kiedys musi po Twoich tekstach pierdolnac. Z wielkim hukiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jak Sceptyk w pracy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 21:36 sceptyk napisał(a): > Vucet, chyba Ci jednak zabiore komputer. Ja rozumiem, ze cyberspace, podobnie > jak i papier, jest b.cierpliwa. Ale przeciez kiedys musi po Twoich tekstach > pierdolnac. Z wielkim hukiem. Zabrać to sobie możesz ... ...głos na Forum i gawedzić ze sobą ... ...znów o urwanej spłuczce ... ...dziadku klozetowy ... P.S. Nie świętujesz razem z normalnymi ludźmi przegranej Le Pena ? Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Jak V.C. na pochodzie 05.05.02, 21:50 Gość portalu: V.C. napisał(a): > P.S. Nie świętujesz razem z normalnymi ludźmi przegranej Le Pena ? Świętujesz powrót Luki? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jak V.C. na pochodzie ? IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 21:53 jacek#jw napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > P.S. Nie świętujesz razem z normalnymi ludźmi przegranej Le Pena ? > > Świętujesz powrót Luki? A Jaśnie Pan już wrócił ? P.S. Przecież Ci wyjaśniałem ,że w Częstochowie nie ma pochodów . Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Re: Jak V.C. na pochodzie ? 05.05.02, 21:59 Gość portalu: V.C. napisał(a): > jacek#jw napisał(a): > > > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > > > P.S. Nie świętujesz razem z normalnymi ludźmi przegranej Le Pena ? > > > > Świętujesz powrót Luki? > > > A Jaśnie Pan już wrócił ? Przecież wróci. Musisz się przygotować. > > P.S. Przecież Ci wyjaśniałem ,że w Częstochowie nie ma pochodów . Wiec, pochód, niewielka różnica. Chodzi o świętowanie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Jak Sceptyk w pracy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.05.02, 21:53 Od Sceptyka wara. Mój ci on. Za poparcie wstąpienia Polski do Unii już dawno puściłem w niepamięć wszystkie wcześniejsze zatargi. Pozdrawiam wszystkich ogólnie a Sceptyka szczególnie Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
sceptyk Re: Jak Sceptyk w pracy. W nowej pracy. 05.05.02, 23:41 No i tak zostalem sceptykiem wszystkich forumowiczow. Zaszczyt to, ale i wyzwanie. Czy sprostam tej nowej roli? Musze pogadac z Kwachem. Moze ma vacat na vice? Janusza, w podziekowaniu, mianuje odpowiedzialnym za rewizje podrecznikow historii. Ze szczegolnym podkresleniem zaslug utrwalaczy. To w zasadzie nie bedzie trudne zadanie. Duzo zmieniac nie trzeba. Jakies malo istotne szczegoly. Prawde mowiac, mozna przepisac to, co juz napisano przed laty. Tyle, ze papier za komuny byl kiepski. Troche trzeba bedzie sie wysilic, zeby czytelne egzemplarze odszukac. Roboty u rezydenta duzo mnie nie czeka. Dlatego tez cala energie bede mogl na poczatku poswiecic na przekonanie Kwacha, aby zabrac peceta Vucetowi. W ramach tzw. inicjatywy ustawodawczej. To bedzie poczatek dzialalnosci tak mojej, jak i Olka (mam w planie skolegowanie sie). Trzeba to przeprowadzic zanim cierpliwosc cyberspace sie nie wyczerpie. Vucet teraz odgrywa gieroja, bunczucznie sie stawia. Ciekawe jak sie zachowa, gdy moj IP wskaze na palac Namiestnikowski. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: Jak Sceptyk w pracy. W nowej pracy. IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 13:33 sceptyk napisał(a): > No i tak zostalem sceptykiem wszystkich forumowiczow. Zaszczyt to, ale i > wyzwanie. Czy sprostam tej nowej roli? Musze pogadac z Kwachem. Moze ma vacat > na vice? Janusza, w podziekowaniu, mianuje odpowiedzialnym za rewizje > podrecznikow historii. Ze szczegolnym podkresleniem zaslug utrwalaczy. To w > zasadzie nie bedzie trudne zadanie. Duzo zmieniac nie trzeba. Jakies malo > istotne szczegoly. Prawde mowiac, mozna przepisac to, co juz napisano przed > laty. Tyle, ze papier za komuny byl kiepski. Troche trzeba bedzie sie wysilic, > zeby czytelne egzemplarze odszukac. > > Roboty u rezydenta duzo mnie nie czeka. Dlatego tez cala energie bede mogl na > poczatku poswiecic na przekonanie Kwacha, aby zabrac peceta Vucetowi. W ramach > tzw. inicjatywy ustawodawczej. To bedzie poczatek dzialalnosci tak mojej, jak i > > Olka (mam w planie skolegowanie sie). Trzeba to przeprowadzic zanim cierpliwosc > > cyberspace sie nie wyczerpie. Vucet teraz odgrywa gieroja, bunczucznie sie > stawia. Ciekawe jak sie zachowa, gdy moj IP wskaze na palac Namiestnikowski. Masz w planach przynoszenie porannych kapci panu prezydentowi ? Był już taki jeden za poprzedniej kadencji ... Uważaj na marmurowe spłuczki w Pałacu ! I w ogóle uważaj na swoja głowę ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Jak Sceptyk w pracy. W nowej pracy. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 22:28 sceptyk napisał(a): > No i tak zostalem sceptykiem wszystkich forumowiczow. Zaszczyt to, ale i > wyzwanie. Czy sprostam tej nowej roli? Musze pogadac z Kwachem. Moze ma vacat > na vice? Janusza, w podziekowaniu, mianuje odpowiedzialnym za rewizje > podrecznikow historii. Ze szczegolnym podkresleniem zaslug utrwalaczy. To w > zasadzie nie bedzie trudne zadanie. Duzo zmieniac nie trzeba. Jakies malo > istotne szczegoly. Prawde mowiac, mozna przepisac to, co juz napisano przed > laty. Tyle, ze papier za komuny byl kiepski. Troche trzeba bedzie sie wysilic, > zeby czytelne egzemplarze odszukac. =========================== Stawiam się na wezwanie. Jakieś wytyczne czy praca samodzielna? > Roboty u rezydenta duzo mnie nie czeka. Dlatego tez cala energie bede mogl na > poczatku poswiecic na przekonanie Kwacha, aby zabrac peceta Vucetowi. W ramach > tzw. inicjatywy ustawodawczej. To bedzie poczatek dzialalnosci tak mojej, jak i > > Olka (mam w planie skolegowanie sie). Trzeba to przeprowadzic zanim cierpliwosc > > cyberspace sie nie wyczerpie. Vucet teraz odgrywa gieroja, bunczucznie sie > stawia. Ciekawe jak sie zachowa, gdy moj IP wskaze na palac Namiestnikowski. ========================== Praca u prezydenta wszystkich Polaków to prawdziwy zaszczyt. Gratuluję. Jakie IP ma pałac? Pytam żeby nie nabrać się na jakieś podróbki Pozdrowienia Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: ks. Luka dobrotliwy IP: 217.67.196.* 06.05.02, 13:57 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > A tu taki pech ! Towarzyszu Toi-Toi, aż mi wstyd pojawić się jednak na Forum - Twoja szczera nadzieja, że już nigdy mnie nie zobaczysz, jest ujmująca. Niestety dla Ciebie, towarzyszu, nie jeżdżę samochodem made in USA, ponieważ, jak zechcieliście nas poinformować, tylko auta produkowane w tym kraju ulegają wypadkom i zabijają niewinnych ludzi. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ks. Luka podejrzliwy IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:14 Gość portalu: luka napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > A tu taki pech ! > > Towarzyszu Toi-Toi, aż mi wstyd pojawić się jednak na Forum - Twoja szczera > nadzieja, że już nigdy mnie nie zobaczysz, jest ujmująca. A zobaczę Cię kiedyś ? Miałes zamiar mnie odwiedzić ? Niestety dla Ciebie, > towarzyszu, nie jeżdżę samochodem made in USA, ponieważ, jak zechcieliście nas > poinformować, tylko auta produkowane w tym kraju ulegają wypadkom i zabijają > niewinnych ludzi. Co Ty bajdurzysz ? Z kimś mnie pomyliłeś . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: ks. Luka wyrozumiały IP: 217.67.196.* 06.05.02, 14:27 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A zobaczę Cię kiedyś ? Miałes zamiar mnie odwiedzić ? Być może w lipcu będziesz miał okazję paść mi do stóp. > Co Ty bajdurzysz ? > > Z kimś mnie pomyliłeś . Czy to nie towarzysz napawał się pewną kastrofą lotniczą? A skoro samoloty, to dlaczego nie samochody? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ks. Luka uogólniający IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:31 Gość portalu: luka napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > A zobaczę Cię kiedyś ? Miałes zamiar mnie odwiedzić ? > > Być może w lipcu będziesz miał okazję paść mi do stóp. A nie w sierpniu ...? > > > Co Ty bajdurzysz ? > > > > Z kimś mnie pomyliłeś . > > Czy to nie towarzysz napawał się pewną kastrofą lotniczą? A skoro samoloty, to > dlaczego nie samochody? Amerykańskie samochody latają !? P.S. Ludzie żalą się na kiepską blacharkę US-aut ... Szybko rdzewieje . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: ks. Luka definiujący IP: 217.67.196.* 06.05.02, 14:44 Gość portalu: V.C. napisał(a): > A nie w sierpniu ...? Czyżby towarzysz wybywał w lipcu na naradę światowego aktywu Lewicy do Hawany? To faktycznie pech... > Amerykańskie samochody latają !? Przeczytajcie, towarzyszu, jeszcze raz akapit, które komentowaliście. > P.S. Ludzie żalą się na kiepską blacharkę US-aut ... Szybko rdzewieje . Nie ma to jak polonez - rdza się tego krążownika szos nie ima. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: ks. Luka nawiedzający IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 14:50 Gość portalu: luka napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > A nie w sierpniu ...? > > Czyżby towarzysz wybywał w lipcu na naradę światowego aktywu Lewicy do Hawany? > To > faktycznie pech... W lipcu wybieram się do Austrii . Zaś w sierpniu ma nas nawiedzić pewna znana wszystkim osoba . Myślałem ,że to Ty ... > > > Amerykańskie samochody latają !? > > Przeczytajcie, towarzyszu, jeszcze raz akapit, które komentowaliście. > > > P.S. Ludzie żalą się na kiepską blacharkę US-aut ... Szybko rdzewieje . > > Nie ma to jak polonez - rdza się tego krążownika szos nie ima. Nikt nigdy nie twierdził ,że polonez jest najlepszym samochodem na świecie . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Xe. Luka zdumiony IP: 217.67.196.* 06.05.02, 14:52 Gość portalu: V.C. napisał(a): > W lipcu wybieram się do Austrii . O, czyżby antyglobaliści szykowali tam zadymę? > Zaś w sierpniu ma nas nawiedzić pewna znana > wszystkim osoba . Myślałem ,że to Ty ... Tak. To ja. > Nikt nigdy nie twierdził ,że polonez jest najlepszym samochodem na świecie . Hm... A najgorszy? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Luki 06.05.02, 16:15 Witaj Luka! Jesli stukasz,to dobry znak))! Vi.Ce. widać miał złe info.)) Widać do nich wiadomości docierają zbyt późno))! pozdrawiam Cię Ps. Zerknij na xiaze.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: do bykka IP: 217.67.196.* 06.05.02, 16:44 bykk napisał(a): > Ps. Zerknij na xiaze.... Masz odpowiedź. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: V.C. Re: do Bykka IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 23:31 bykk napisał(a): > Witaj Luka! > Jesli stukasz,to dobry znak))! > Vi.Ce. widać miał złe info.)) > Widać do nich wiadomości docierają zbyt późno))! Wiadomość o tym ,że kareta ks. Luki utkwiła w korku na Zakopiance dotarła do mnie wczoraj po 18-tej . Ale każdy korek w końcu się odblokuje . No i doczekaliśmy się powrotu Jaśnie Pana ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Nowy To ja chciałem cię kiedyś odwiedzić!!! IP: *.torun.dialup.inetia.pl 06.05.02, 15:42 Ale wtedy występowałeś pod innym nickiem, a poza tym nie podałeś adresu. Nowy Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Chris Re: To ja chciałem cię kiedyś odwiedzić!!! IP: *.teleton.pl 06.05.02, 17:28 Gość portalu: Nowy napisał(a): > Ale wtedy występowałeś pod innym nickiem, a poza tym > nie podałeś adresu. > Nowy Chyba z pielgrzymką o. Rydzyka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: *.leczna.dialup.inetia.pl 06.05.02, 19:08 Gość portalu: V.C. napisał(a): > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > A tu taki pech ! Razem z ks. Luką w Szampani byliśmy. Szampany delektować i kleskę komuny opijać własnie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.05.02, 22:31 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: V.C. napisał(a): > > > Wszyscy z niecierpliwością oczekujemy na powrót Jaśnie Pana . > > > > A tu taki pech ! > > > Razem z ks. Luką w Szampani byliśmy. Szampany delektować i kleskę komuny opijać > > własnie ======================= i nie macie kaca? Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: ks. Luka utkwił na Zakopiance ! IP: 217.67.196.* 07.05.02, 08:34 Gość portalu: Janusz napisał(a): > i nie macie kaca? Naiwne pytanie prostaka, który myśli, że szampan ma nazwę Dorato lub Russkoje igristnoje, względnie Czar Okęcia. Perła napisał wyraźnie: "delektowaliśmy się", a nie chlaliśmy. Odpowiedz Link Zgłoś