Dodaj do ulubionych

Prokuratura domaga się autoryzacji doniesienia ...

IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:43
Frankenstein&Sohn (po naszemu Jędrzej i Syn) powinni zwrócić się z prośbą o
autoryzację do Gasińskiego z Klewek!
Obserwuj wątek
    • Gość: Cezary Trąbski Draka IP: *.adsl.tele2.no 06.12.04, 17:44
      Draka

W basenie mocząc nogi jednego ranka
      Taka zawitała do mnie rymowanka
      Sam to tej historii nie wymyśliłem
      Z nocnej mary tę opowieść wydusiłem

Bo w Częstochowie w klasztorze paulinów
      Spotkało się raz takich ciemnych synów
      Jeden drugiemu zrobił koło pióra
      Rozpoczęła się opowieść ponura

Nim zasiedli za stołem przy herbacie
      Jeden z drugim poprawił obszerne gacie
      Janek włączył magnetofon i szara wara
      Bo Roman bladolicy niczym nocna mara

Roman ja nie jestem żadnym ubekiem
      Lecz żywym rasowym szlachetnym endekiem
      Atest pochodzenia pisz mi Romanie
      Niech rychło zawiśnie na ścianie

W złocistej ramie cyrograf mym wytrychem
      Dowodem, na mą federację z Giertychem
      A interesy moje będą bezpieczne
      Dywidendy niebotycznie bajeczne

Drogi przyjacielu szanowny Janie
      Nim licencja zawiśnie na ścianie
      Tak jak na spowiedzi szczerze wyznaj Janku
      Czy masz kwity na pierwszego prosto z banku?
      .....................................................................
      Mam dla Jana aż dwie wiadomości
      I jedna i druga cię mocno rozzłości
      Jan, twoja żona zakupiła na aukcji
      Bez wadium, a i co gorsza bez kaucji

Zdjęcie za pięćdziesiąt tysięcy
      Warte miliony w parę miesięcy
      Oj Romanie ma żona jest rezolutna
      W interesach hiena z niej jest okrutna

Kiedy wbije zęby w szyję ta pijawka
      Tak wyssana z mojego serca jest zastawka
      Sam tego ssania każdej nocy zaznałem
      W Londynie się hospitalizowałem

Zdjęcie stare z ubiegłego wieku
      Ona nosi czerep na karku człowieku
      Janie zdjęcie całkowicie nowe
      Tam siedzi nagutkie dziewczę zdrowe

I nie siedzi na twoim kolanie
      Nie zawiśnie także na ścianie
      Ona siedzi na twoim własnym śledziu
      Janie rozbójniku niedźwiedziu

Cezary Trąbski
      2004-12-06 17:45:46
      CDN

• Gość: bleble Jak zwykle glupie. Czy nie szkoda czasu? IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 06.12.04, 18:13
    • Gość: mb Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 212.108.198.* 06.12.04, 17:49
      w koncu jakas rozsadna wypowiedz w ramach pierwszego komentarza wink)
    • Gość: sas E tam...na geszefty nie ma rady. IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 17:52
      A Talmida to nie Polka
    • Gość: feministka Lepiej by złożyli donos na tego z Tylawy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.12.04, 17:56
      pedofila skazanego prawomocnym wyrokiem sądu, który kary nie odbywa bo jego
      przełożony też takiej samej obidencji go broni. To sitwa sterowana falami
      radiowymi z Torunia.
      • Gość: sas A co tam znowu narobił?-napisz IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 18:02
        • Gość: chrepcio figurka Re: A co tam znowu narobił?-napisz IP: *.wspa.edu.pl / *.wspa.edu.pl 06.12.04, 18:07
          Giertych chce zlamac ustalenia okraglego stolu - ze zaden czeerwony nie pójdzie
          siedziec
    • Gość: Piotr z Chrzanowa A mnie Giertychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:08
      kojarzą się z rodziną Adamsów
    • Gość: agata Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.adsl.highway.telekom.at 06.12.04, 18:13
      a co bedzie jezeli Kulczyk w odpowiednim czasie przedstawi ze spotkania z
      Gertychem dowody w postaci nagrania na tasmie. Jak sie zachowa w ten czas LPR
      oraz Gertych. Czy panowie zloza mandataty poselskie. Przeciez juz raz Gertych
      prawie przed cala Polska zaprzeczyl aby doszlo do planowanego spotkania w
      Czestochowie z Kulczykiem.
      • venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 18:30
        przecież Giertych to kretacz, kłamczuch i w dodatku dureń. jaka szkoda,że w
        Polsce nie można posadzić go za głupote.
        • Gość: Zenon Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:35
          Venus mila, toz to trzeba by z pol Polski w miejscu odosobnienia osadzic! Badz
          w wariatkowie.
          • Gość: Zwisamulacha Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 18:42
            Niech sie w koncu prokuratura zajmie sciganiem bandytow, a nie Jana Kulczyka,
            ktory daje prace wieluset tysiacom ludzi! Czy tu sie nie dostrzega roznic,
            pomiedzy choroba umyslowa Giertka, a poziomem Kulczyka! Boze patrzysz i nie
            grzmisz???
            • venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 19:21
              to,że ktoś daje pracę innym nie zwalnia go z przestrzegania zasad moralnych i
              etycznych.
          • venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 19:20
            może to jest wyjście z sytuacji?
      • Gość: samsob Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:16
        Gość portalu: agata napisał(a):

> a co bedzie jezeli Kulczyk w odpowiednim czasie przedstawi ze spotkania z
        > Gertychem dowody w postaci nagrania na tasmie.

A co będzie, jak nie uda się tego spreparować? Po za tym dla czego nie
        spekulujesz na ten temat?
        pzdr
        • Gość: miś Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 80.72.34.* 06.12.04, 19:45
          Czemu piszesz o spreparowaniu? Tylko takie rozwiązanie widzisz?
          • Gość: samsob Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:35
            Gość portalu: miś napisał(a):

> Czemu piszesz o spreparowaniu? Tylko takie rozwiązanie widzisz?

Obecny stan wiedzy na ten temat, za takim rozwiązanie przemawia. Poza tym
            ukrywanie istotnych dowodów w sprawie wg polskiego k.k. jest przestępstwem i
            trudno wyobrazić sobie by o tym nie wiedział Pan Widacki.
            pzdr
    • Gość: franek Re:Wywalić z Komisji tego krętacza i oszusta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 18:55
      Sejm powinien wywalić Giertycha z Komisji Śledczej. Przecież na oczach całej
      Polski kłamał jak pospolity oszust. To jest obrzydliwe, skoro chcemy prawdy to
      członek Komisji powinien być nieskazitelnie czysty. Jak ten szubrawiec ma kogoś
      oceniać, skoro sam łamie prawo, co więcej drwi sobie z tego prawa. Tak jak
      zinterpretował tajemnicę państwową, inni mają przestrzegać, ale on Romek może
      mieć wszystkie przepisy w dupie.
    • Gość: ali Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 19:05
      Giertych, ty nie potrafisz zbudować nawet budy dla psa, a co dopiero nowej
      Polski. Potrafisz tylko wszystko rozpieprzać. Swoją drogą chroń nas Panie Boże
      przed "Polską Katolicką", Polską Rydzyka, Giertycha i Jankowskiego, Polską
      pedofili w czarnych sukienkach i ich grabieżcza eksploatacją narodu!
    • Gość: Baczek Re:Kretacz Gertych znow chce wmanewrowac prokurat IP: 81.170.253.* 06.12.04, 19:30
      Jaki z niego adwokat jak nie potrafi uzasadnic oskarzenia .To oszust i
      kretacz,klamca.
    • Gość: monikawanda Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:10
      Giertych powinien poddać sie wszechstronnym badaniom psychiatrycznym
      przeprowadzonym przez niezależną,powołaną przez sejm komisję biegłych
      psychiatrów.Mając "żółte papiery" spokojnie i bez niepotrzebnych stresów może
      dalej działać w komisji do sprawy Orlenu, a tak to nie wie , czy go Kulczyk
      nagrał, czy nie i stąd coraz to bardziej idiotyczne wnioski wysuwa.
      • Gość: miś Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 80.72.34.* 06.12.04, 20:19
        Pomysł świetny, z jedną modyfikacją. Jeżeli biegłych wskaże sejm, skończy się
        jak z eKspertami komisji. Uznają go za normalnego i trafi do Pęczaka.
    • Gość: sas Prokuratura pierdzi w stołki IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 20:47
      i gra w pomarańczowe bambuko.Czyli inaczej utrudnia prawym ludziom życie.Bo
      prawo z jakiego korzysta nie jest polskim prawem.

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka