Gość: ufny IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 17:43 Frankenstein&Sohn (po naszemu Jędrzej i Syn) powinni zwrócić się z prośbą o autoryzację do Gasińskiego z Klewek! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Cezary Trąbski Draka IP: *.adsl.tele2.no 06.12.04, 17:44 Draka W basenie mocząc nogi jednego ranka Taka zawitała do mnie rymowanka Sam to tej historii nie wymyśliłem Z nocnej mary tę opowieść wydusiłem Bo w Częstochowie w klasztorze paulinów Spotkało się raz takich ciemnych synów Jeden drugiemu zrobił koło pióra Rozpoczęła się opowieść ponura Nim zasiedli za stołem przy herbacie Jeden z drugim poprawił obszerne gacie Janek włączył magnetofon i szara wara Bo Roman bladolicy niczym nocna mara Roman ja nie jestem żadnym ubekiem Lecz żywym rasowym szlachetnym endekiem Atest pochodzenia pisz mi Romanie Niech rychło zawiśnie na ścianie W złocistej ramie cyrograf mym wytrychem Dowodem, na mą federację z Giertychem A interesy moje będą bezpieczne Dywidendy niebotycznie bajeczne Drogi przyjacielu szanowny Janie Nim licencja zawiśnie na ścianie Tak jak na spowiedzi szczerze wyznaj Janku Czy masz kwity na pierwszego prosto z banku? ..................................................................... Mam dla Jana aż dwie wiadomości I jedna i druga cię mocno rozzłości Jan, twoja żona zakupiła na aukcji Bez wadium, a i co gorsza bez kaucji Zdjęcie za pięćdziesiąt tysięcy Warte miliony w parę miesięcy Oj Romanie ma żona jest rezolutna W interesach hiena z niej jest okrutna Kiedy wbije zęby w szyję ta pijawka Tak wyssana z mojego serca jest zastawka Sam tego ssania każdej nocy zaznałem W Londynie się hospitalizowałem Zdjęcie stare z ubiegłego wieku Ona nosi czerep na karku człowieku Janie zdjęcie całkowicie nowe Tam siedzi nagutkie dziewczę zdrowe I nie siedzi na twoim kolanie Nie zawiśnie także na ścianie Ona siedzi na twoim własnym śledziu Janie rozbójniku niedźwiedziu Cezary Trąbski 2004-12-06 17:45:46 CDN Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bleble Jak zwykle glupie. Czy nie szkoda czasu? IP: *.mdot.state.mi.us / 162.108.2.* 06.12.04, 18:13 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mb Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 212.108.198.* 06.12.04, 17:49 w koncu jakas rozsadna wypowiedz w ramach pierwszego komentarza ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas E tam...na geszefty nie ma rady. IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 17:52 A Talmida to nie Polka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: feministka Lepiej by złożyli donos na tego z Tylawy IP: *.lubin.dialog.net.pl 06.12.04, 17:56 pedofila skazanego prawomocnym wyrokiem sądu, który kary nie odbywa bo jego przełożony też takiej samej obidencji go broni. To sitwa sterowana falami radiowymi z Torunia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: chrepcio figurka Re: A co tam znowu narobił?-napisz IP: *.wspa.edu.pl / *.wspa.edu.pl 06.12.04, 18:07 Giertych chce zlamac ustalenia okraglego stolu - ze zaden czeerwony nie pójdzie siedziec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Piotr z Chrzanowa A mnie Giertychy IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:08 kojarzą się z rodziną Adamsów Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agata Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.adsl.highway.telekom.at 06.12.04, 18:13 a co bedzie jezeli Kulczyk w odpowiednim czasie przedstawi ze spotkania z Gertychem dowody w postaci nagrania na tasmie. Jak sie zachowa w ten czas LPR oraz Gertych. Czy panowie zloza mandataty poselskie. Przeciez juz raz Gertych prawie przed cala Polska zaprzeczyl aby doszlo do planowanego spotkania w Czestochowie z Kulczykiem. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 18:30 przecież Giertych to kretacz, kłamczuch i w dodatku dureń. jaka szkoda,że w Polsce nie można posadzić go za głupote. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zenon Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 18:35 Venus mila, toz to trzeba by z pol Polski w miejscu odosobnienia osadzic! Badz w wariatkowie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwisamulacha Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.proxy.aol.com 06.12.04, 18:42 Niech sie w koncu prokuratura zajmie sciganiem bandytow, a nie Jana Kulczyka, ktory daje prace wieluset tysiacom ludzi! Czy tu sie nie dostrzega roznic, pomiedzy choroba umyslowa Giertka, a poziomem Kulczyka! Boze patrzysz i nie grzmisz??? Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 19:21 to,że ktoś daje pracę innym nie zwalnia go z przestrzegania zasad moralnych i etycznych. Odpowiedz Link Zgłoś
venus99 Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni 06.12.04, 19:20 może to jest wyjście z sytuacji? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.12.04, 19:16 Gość portalu: agata napisał(a): > a co bedzie jezeli Kulczyk w odpowiednim czasie przedstawi ze spotkania z > Gertychem dowody w postaci nagrania na tasmie. A co będzie, jak nie uda się tego spreparować? Po za tym dla czego nie spekulujesz na ten temat? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 80.72.34.* 06.12.04, 19:45 Czemu piszesz o spreparowaniu? Tylko takie rozwiązanie widzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: samsob Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.12.04, 08:35 Gość portalu: miś napisał(a): > Czemu piszesz o spreparowaniu? Tylko takie rozwiązanie widzisz? Obecny stan wiedzy na ten temat, za takim rozwiązanie przemawia. Poza tym ukrywanie istotnych dowodów w sprawie wg polskiego k.k. jest przestępstwem i trudno wyobrazić sobie by o tym nie wiedział Pan Widacki. pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: franek Re:Wywalić z Komisji tego krętacza i oszusta IP: *.aster.pl / *.aster.pl 06.12.04, 18:55 Sejm powinien wywalić Giertycha z Komisji Śledczej. Przecież na oczach całej Polski kłamał jak pospolity oszust. To jest obrzydliwe, skoro chcemy prawdy to członek Komisji powinien być nieskazitelnie czysty. Jak ten szubrawiec ma kogoś oceniać, skoro sam łamie prawo, co więcej drwi sobie z tego prawa. Tak jak zinterpretował tajemnicę państwową, inni mają przestrzegać, ale on Romek może mieć wszystkie przepisy w dupie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.icpnet.pl 06.12.04, 19:05 Giertych, ty nie potrafisz zbudować nawet budy dla psa, a co dopiero nowej Polski. Potrafisz tylko wszystko rozpieprzać. Swoją drogą chroń nas Panie Boże przed "Polską Katolicką", Polską Rydzyka, Giertycha i Jankowskiego, Polską pedofili w czarnych sukienkach i ich grabieżcza eksploatacją narodu! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Baczek Re:Kretacz Gertych znow chce wmanewrowac prokurat IP: 81.170.253.* 06.12.04, 19:30 Jaki z niego adwokat jak nie potrafi uzasadnic oskarzenia .To oszust i kretacz,klamca. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: monikawanda Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: *.internetdsl.tpnet.pl 06.12.04, 20:10 Giertych powinien poddać sie wszechstronnym badaniom psychiatrycznym przeprowadzonym przez niezależną,powołaną przez sejm komisję biegłych psychiatrów.Mając "żółte papiery" spokojnie i bez niepotrzebnych stresów może dalej działać w komisji do sprawy Orlenu, a tak to nie wie , czy go Kulczyk nagrał, czy nie i stąd coraz to bardziej idiotyczne wnioski wysuwa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: miś Re: Prokuratura domaga się autoryzacji doniesieni IP: 80.72.34.* 06.12.04, 20:19 Pomysł świetny, z jedną modyfikacją. Jeżeli biegłych wskaże sejm, skończy się jak z eKspertami komisji. Uznają go za normalnego i trafi do Pęczaka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sas Prokuratura pierdzi w stołki IP: *.pl / 80.51.255.* 06.12.04, 20:47 i gra w pomarańczowe bambuko.Czyli inaczej utrudnia prawym ludziom życie.Bo prawo z jakiego korzysta nie jest polskim prawem. Odpowiedz Link Zgłoś