Gość: Elemelek Hillary zostala wybrana senatorem i wlasnie jest IP: *.mclnva23.dynamic.covad.net 31.12.04, 17:05 sprawdzana w polityce a Jolanta? Jak sprawdzic jej kwalifikacje polityczne? Odpowiedz Link Zgłoś
ponury.zniwiarz Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała 31.12.04, 17:29 super fotka Jolci panie adas, nie nieeeeeeeeee zeby tam od razu stronniczosc czy cos takiego niee abszolutnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: alter Botoks pylisty bardziej widać na fotce wyżej...... IP: *.klon.com.pl / *.crowley.pl 31.12.04, 17:34 jestem dżentelmenem , nie będę dobijał pani J. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: agentX MY JEJ NIE ZNAMY- KUNA,SLD,KGB,MOSSAD... IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 18:00 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: el matador Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 31.12.04, 18:03 to niebywały skandal ze strony SLD,Socjaldemokracji Borowskiego,PPS Ikonowicza i innych lewicowych,rozsądnych i zrównoważonych i jeszcze raz, poważnych i postępowych polskich sił,samego Prezydenta i samej Kwaśniewskiej,że nie wystawia się z "gigantycznym hukiem" jak owiana chwałą i sławą erudytka HILLARY CLINTON na stanowisko PREZYDENTOWEJ RZECZPOSPOLITEJ POLSKIEJ.Tylko ONA jest w aktualnej, fatalnej i bardzo ciężkiej sytuacji kraju godna do zajęcia Tego Fotela...Jeżeli nie "ONA" to "ON" -amerykański ciężko przystojny jak najlepszy US-Aktor SPIDER-SUPERMAN rodem z polskiego komiksu SCIENCE-FICTION Mister Thomas Lisss.Kissss meeee!!!.See you later on Poland.'s President/'s STOOL.Bye Bye and best greetings in the New Year 2005!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prostaczek czym wy sie ekscytujecie? IP: *.dsl.pipex.com 31.12.04, 18:07 Ci co widzieli glebiej nie glosowali nigdy na "kwacha" i nie mieli zadnych zludzen co do jego zony! Przyjzyjcie sie sobie samym i zobaczcie ze, znjomych z ktorymi sie bawicie macie takich jak sami jestescie. Wiec co sie dziwicie "kwachowi" i jego zonie? Oni tez sie bawia w kregu takich samych aferzystow i szemranych typkow jak oni sami ... Zupelnie jak wy! Wiec co sie gorszycie? i z czego? Ciagnie "swoj" do swego i tyle ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re:I BOGU DZIEKI!!! WYSTARCZY JUZ IP: *.chello.pl 31.12.04, 18:21 Wystarczajaco duzo najadlem sie wstydu przez ostatnie lata.Czesto jestem za granica i musze opowiadac cudzoziemcom jak doszlo do naszej narodowej tragedii w postaci prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ali Re: Kwaśniewski: moja żona ? IP: *.sympatico.ca 31.12.04, 18:32 wplyw islamu jest ogromny i udziela sie kazdemu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sadam Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.bchsia.telus.net 31.12.04, 18:43 Kto dal jej prawo myslec ze moze startowac w wyborach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: sdf ja nie rozumię, IP: *.devs.futuro.pl 31.12.04, 19:10 dlaczego mielibyśmy na nią głowować, gdyby kandydowała? nie wiadomo nic o jej poglądach, nie jest rasowym politykiem moim zdaniem. Wygląda na to że każdy może dziś startować na prezydenta Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j. JOLA lub PREZIA - kochamy Cię ! IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 19:31 Twój naiwny, ale wylewnie serdeczny - Naród - Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tessa Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:31 kto Pani Prezydentowej nie szanuje niech Ją w d...ę pocałuje dziękuję prostaki!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: NIVEA Tessa! Chcialbys !! z jezyczkiem w samo centrum IP: 212.125.240.* 31.12.04, 20:17 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: mek_2004 Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: 217.153.6.* 31.12.04, 19:40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: rar Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.internetdsl.tpnet.pl 31.12.04, 19:59 Po postach zamieszczonych na tym forum widać, że jednak pani Jola byłaby groźnym przeciwnikiem dla prawicy. Przecież takie kandydatury, jak Tusk, kaczor, Maciej Giertych, to śmiech na sali. Lis i Religa, to osoby które niedługo zostaną przez prawicę zniszczone. Myśle, że jednak Polacy kogoś innego wybiorą na prezydenta. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Mam nadzieje ze nie ciebie glupolu:) IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 11:41 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gosc do rara GLUPI----KOMUCHU---wasze miesiace sa policzone!!!! IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 21:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zezowaty Nie bedzie kandydowala, to rozsadna decyzja IP: *.dip.t-dialin.net 31.12.04, 21:06 bo nie ma najmniekszych szans. Chcialbym sie mylic, ale po zakonczeniu prezydentury Pana Kwasniewskiego, ktos na serio musi sie zajac uboczna dzialalnoscia gospodarcza pary Kwasniewskich. Musi sie stwierdzic dokladnie, ile para prezydecka zarobila w ciagu sprawowania wladzy klanu Kwasniewskiego w kraju. Mam nadzieje, ze urzad prezydencki nie upadnie do poziomu kolezanki z SLD Jakubowskiej, czy oszusta Peczaka. Szczesliwego Nowego Roku Polacy! Odpowiedz Link Zgłoś
czyzunia Re: Nie bedzie kandydowala, to rozsadna decyzja 31.12.04, 21:19 a dlaczego nie. następny, wszystko jedno kto to bedzie, bedzie rtylko gorszy. pierwszy-to byłprezydent-jaruzelksi- a pózniej tylko w dół. bolek, stolzman.a teraz kto? żaden nie potrafi wznieść się ponad swoje klapki na oczach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: v2 Re: Kwaśniewski: kandydował będzie..... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.12.04, 21:24 Oleksy. Jak go wywalą z marszałkowania to musi miec jakąś fuchę... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janek Ty MALWERSANCIE Kwaśniewski SPADAJ !!! IP: *.twmi.rr.com 31.12.04, 21:40 Dosyć już tego twojego szczekania i ujadania na Polaków ty pieprzony "magistrze"!! A co, nie ma już ganksterów Perszhinga i Słoniny ? Słowik też w PERDLU i już nie ma komu "załatwaiać" tobie i jolce "tytułow" ? Masz jeszcze "kumli" jak Ałganowa i Kulczyka moze oni PRZEKUPIĄ Łuczywo czy Urabana, a wtedy "kamapania" wyborcza zapewniona w w brukowcu urabana "Nie". Pamietasz jak Urban 1998 roku rozdawał plastkowe ch..e za załugi poilityczne ? Ty Alek dostajesz dzisiaj odemnie STO ch..ów za te wszystkie przekręty z twoja wspólpracę z gansksterasmi którzy ciebie wylansowali padalcu FAŁSZYWY !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: co za glupi narod boze co za oglupialy kraj IP: *.client.comcast.net 01.01.05, 02:12 babsztyl kacyka pzpr, przekrecajaca najlepsze grunty w warszawie, i kryjaca lewy pieniadze w "fundacji" glupi motloch chcial na przywodce narodu. polacy to najglupsza nacja na swiecie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: MMM Re: boze co za oglupialy kraj IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 02:39 NIEDOROWNUJEMY NAWET ETIOPII.CO ZA KRAJ GLUPASOW Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Re: boze co za oglupialy kraj IP: 207.134.75.* 01.01.05, 11:16 Etiopowie, jako narod, sa duzo bardziej zdolni i inteligentniejsi niz Polacy. To ze zyja obecnie w skrajnej biedzie zawdzieczaja polozeniu geograficznemu. Poza tym to semici wiec to samo z siebie mowi..... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: boze co za oglupialy kraj IP: 212.125.240.* 01.01.05, 02:39 No bez przesady, 19% glupoli to jeszcze nie caly narod. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: szczupak Re: boze co za oglupialy kraj IP: *.chello.pl 01.01.05, 05:09 Ale i tak przerazajace jest to ze mamy w kraju 19% debili.Sperd...am do Australii jak najdalej od tego plebsu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: boze co za oglupialy kraj IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 16:03 Do Szczupaka.Rozsadek na czasie , kolego.Po tej decyzji , masz szanse osiagnac wszystko.A dla twego potomstwa istnieje perspektywa wyrastania w normalnym , tolerancyjnym i dzialajacym pod kazdym wzgledem efektywnie ,spoleczenstwie.Powodzenia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gosc gosc gosc Re: boze co za oglupialy kraj IP: *.roadrunner.nf.net 01.01.05, 14:01 Kosciuszko powiesil w insurekcji Prymasa i brata krola. Potrzebna nowa insurekcja. Najgorszy swolocz jest prezydentem, komuna i dzieci w duzej mierze zydowskich zbrodniczych ubowcow ukradli 1/3 kraju. 4 pokolenia wstecz powinien byc czysty Polak. Inaczej nie wolno byc w rzadzie. Bez antysemityzmu czy polaryzacji. Anglia tak robi. Wyslac PZPR i zlodzieji na syberie do putina. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AAA Zgadzam sie nic dodac nic ujac IP: 207.134.81.* 02.01.05, 07:22 Pogonic kota temu zydowsko-ubeckiemu towarzystwu. Rosja madra, pozbywa sie zydowstwa i nie daje sie zydkom a my.... ogladamy szopke Wojewodzkiego? Co to nie ma Polakow , ktorzy szopke by robili? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kathy Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: 62.148.85.* 01.01.05, 10:09 Tylko pogratulować pani Joli tak wspaniałej decyzji! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 12:04 Do Kathy. A ja uwazam , ze szkoda , ze nie chce..., kandydowac.Co pomysle ile autentycznej przyjemnosci strace, gdybym mogl obserwowac ten kraj pod jej prezydentura , to az zal sciska mnie w dolku.Ale moze lud wymysli sobie jeszcze kogos lepszego.Pisze to , bo na razie sie na nim nie zawiodlem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XYZ Kwasniewski+Jola oni wiedza co robia sprytni oczus IP: *.proxy.aol.com 01.01.05, 21:35 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Joal boi sie medialnej lustracji. I slusznie! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 11:38 Nie dziwota. Po naradzie rodzinnej doszli zapewne do wniosku, że kandydowanie oznaczaloby rownoczesnie medialna lustracje z ktorej pani Jola wyszla by zniszczona. Za duzo ma do ukrycia by ryzykowac. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Joal boi sie medialnej lustracji. I slusznie! IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 01:28 Jolka jest jzu zniszczona i sku..ona jednoczesnie. Ten babsztyl ma mentalnosc i powabnosc sowieckiej dojarki. Zadaje sie z kazdym by tylko ubic wlasne interesy: z Kuna, Zaglem, Alganowem itp. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: O LUSTRACJA IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 11:41 A może po prostu boi sie lustracji ? Każdy kandydat musi byc zlustrowany przed wyborami. A wtedy wszystko by wyszło na jaw i czar "matki-Polki" by prysł. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Boi sie ze wyciagna kolejne kuno-zagle IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 11:44 eee raczej tych kuno-zagli sie boi jolka. Niezle musieli krecic na obrzezach polityki i biznesu prezio i jego zona. Odpowiedz Link Zgłoś
pit_mr idioci, sami idioci... co za kraj...... 01.01.05, 12:05 Jak widać spora częśc z was nie potrafi wielu rzeczy zrozumieć. Według mnie Jolanta Kwaśniewska godnie reprezentuje Polske za granicami naszego kraju, zawsze dobrze wygląda, ich wizyty polityczne przybierają dużą rangę. Mogłaby kandydować, ma wielkie szanse... Zrezygnowała - jej wybór. Nie nam to oceniać. I po co prać brudy, domniemywać... udowodniliscie ze kradnie, ze falszuje ?? NIE !!! W Polsce istnieje cos takiego jak niewinnosc, dopóki sie komus czegos nie udowodni, to lepiej nie wydawac wyroków. Jestescie jak samosąd w kazachstanskiej wsi. WIDAC wy drodzy forumowiczem komus brudy potraficie wyciagac, ze to, ze tamto... popatrzcie na was samych, jakie WZOROWE jest wasze zycie. Zaloze sie ze na codzien krecicie, kradniecie i ponizacie innych, nawet nie zdajac sobie z tego sprawy. Szarym czlowiekiem jest byc latwo, siedziec na necie... i czuc sie jak u wladzy. Partacze. Zamiast gadac podejmowalibyscie sluszne decyzje - kraj wygladałby inaczej. Gdyby nie fundusze na wasza edukacje, chocby podstawowa kim byscie byli? Jak widac system jest chory, bo ludzie sa chorzy... Jak widac Polska scena polityczna nie ma godnych kandydatow na stanowisko prezydenta, ale sadzac po waszych wypowiedziach widze ze najlepsza prezydencka para byłby LEPPER z PIERSZA DAMA RENATA BEGER z owsem w dłoni. Piękna para. ZASTANÓWCIE SIĘ !!! Według mnie jedynym godnym kandydatem byłby Marek Belka, jak widać wykształcony, godny do reprezentacji kraju człowiek... Doczytałem sie tez krytyki słów Tomasza Lisa, a wiecie co on na to ? Mu to wisi, szczerze nie zwraca uwagi na takich partaczów którzy wszystkiego zazdroszcza i mysla ze kazdy chce zrobic im cos zlego. Ma chłopak kariera, jest ustawiony, wiec watpie ze bedzie chciał zmarnowac sobie zycia polityka i kierowaniem wlasnie "takim" narodem jak POLACY, co widac na forum, mam nadzieje ze jest to mniejszosc... Mimo iz mam swoje "nascie" lat, widze ze niektore rzeczy pojmuje lepiej od was.... szkoda niskiego poziomu waszej inteligencji... szkoda... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: idioci, sami idioci... co za kraj...... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 12:45 Do pit_mr.W bardzo duzej czesci naprawde rozsadnie napisany i w swej tresci logiczny post.Jako stojacy na zewnatrz, tym niemniej troche rozeznany w problematyce polskiej rzeczywistosci, uwazam , ze pierw trzeba sobie odpowiedziec na pytanie , czy obecne usytuowanie konstytucyjne pozycji Prezydenta RP jest optymalne i prawidlowe.Trzeba sie zdecydowac w jakim kierunku isc.Prezydentura rzadzaca jak USA czy Francja albo neutralna( Niemcy W.Brytania ze swoja krolowa).I dopiero wtedy dobierac w wyborach odpowiedniego kandydata.Pan Belka bylby ,byc moze, korzystnym w modelu prezydenta aktywnego a ludzie typu Skubiszewski(wiem ze za stary),ks.biskup Pieronek,i jemu podobne otwarte i inteligentne glowy a jednoczesnie ludzie o czystej hipotece bylyby dla godnego reprezentowania Polski..Wiem , ze o to ostatnie jest w Polsce (czysta przeszlosc) trudno.Obecna glowa panstwa , moim zdaniem nie spelnia warunkow ani pierwszej ani drugiej mozliwosci prezydenctwa.To samo sadze o jego zonie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit_mr dzieki za uznanie... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:15 w moich oczach jednak jesli miałbym wybierac kogokolwiek ze sceny politycznej byłby to jednak Marek Belka... według mnie podejmuje słuszne decyzje, mimo ze ze szkoda dla narodu, ale ratuje kraj przed upadkiem za kilka lat... moze nie dosłownym... mimo wszystko dzieki za powazna odpowiedz o powaznej sprawie... widac ze nalezysz do grupy myslacych, a nie myslacych inaczej jak kolezanka "pipi" (nie urazajac jej ten nick nie jest zbyt inteligentny) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pipi Biedny, maly idiota IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 13:59 Biedaku, gazetowy myslicielu. Przez takich jak ty syf trwa i trwac bedzie. Nie macie wlasnego zdania, wlasnej mysli i logiki. Kieruja wami inni i innych myslenie i interesy. Jestes przedstawicielem tzw. ciemnej masy, ktora jest grozna przez to wlasnie, ze wlasnego oryginalnego zdania nie ma. Jestes (escie) odbiciem i wyrazem czyichs manipulacji. Podatni na argumenty o "dobrym wygladzie" i takich tam bzdurach, ktore tak na prawde nic nie znacza, sa blichtrem dla ubogich. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit_mr Biedna mała IDIOTKO.... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:11 Hah ha ha!!! Gazetowy myślicielu, bardzo dobre, w szczególności adekwatne do twojego ilorazu inteligencji, tylko ze kto tu jest gazetowym myslicielem, to ty sie tu bronisz... ja działam mimo swego młodego wieku i mam nadzieje ze za kilka lat moja praca nie pojdzie na marne... CO dla bogatych, co ? Według ciebioe nie wazne jest godne reprezentowanie kraju? Tak? To zadaj sobie jedno podstawowe pytanie "po co sie uczysz" ?? Po co sie malujesz, po co sie ubierasz, po co jesz po co zyjesz po co wyjezdzasz za granice po co odpoczywasz ?? Przez takich niechlujów i prostaków za garnicą nasz karj jest postrzegany jako złodzieje i pijacy, nauczmy sie cenić wysiłki innych i razem biec ku lepszemu światu, a nie wylewać swoje żale na forum... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zulus Re: idioci, sami idioci... co za kraj...... IP: 212.125.240.* 01.01.05, 14:23 Bracie Pit, NARCYZ jestes i przeceniasz swoja inteligencje. Ale jestes jednym z tych 19%-nasto, wiec sie nie dziwie, bo oni sa jak konie dorozkarskie, z klapkami na oczach. Paranoja jest ze w kraju ktory walczyl z komuna przez blisko 45 lat prezydentem zostaje czolowa postac socjalistycznej mlodziezowki,a teraz o.m.ch jego zona.I nawet cieszy sie zaufaniem "narodu" o ile mozna takich nazwac narodem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pit_mr klapki a moze sandały wogóle co ??? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 16:18 brawo wzorowe określenie "narcyz" ciekawe kogo, najlepiej wychodzić z waszego założenia, siedzieć na d*** w domu, i pisac posty jak mi zle i jak mi nie dobrze, ty masz klapki na oczach i narcyzem jestes, oj ten karj jest zły, tak mi niedobrze w tej Polsce... NIE PASI TO WYNOCHA !!! Człowieku widać ze za pare lat staniesz sie zwolennikiem leppera... gadac mi sie z takimi nie chce... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Schuja Re: idioci, sami idioci... co za kraj...... IP: *.dip0.t-ipconnect.de 01.01.05, 16:29 Hej Zulus.To jest ten narod i innego nie ma.I z tym musisz zyc dalej.Masz jedyna mozliwosc to zmienic.Nabrac odwagi, wyemigrowac i przylaczyc sie do innego narodu.Zeby mnie tu nie okleto , nie napisze ze do niemieckiego ale np. do amerykanUSA.Sa tez inne ,grzie te proporcje sa wiele korzystniejsze niz 19 %.Tylko odwagi i zdecydowania do tego.Juz to tyle osob , tych najbardziej preznych, zrobilo.Co prawda ma to tez skutki negatywne.Mianowicie te 19% w Polsce jest jiczba malejaca.Musisz wybierac.Chcesz dobra tzn. narodu czy swojego.Decyzje musisz podjac sam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: A ty jestes najwiekszym idiota IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 01:41 Magister Kwasniewski i i jasnie Jolanta od Kunow nie odbiegaja wiele od Lepera. Roznica jest ta ,ze Leper choc szuja jest bardziej uczciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: j Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 11:52 a co ? miała taki zamia? BOZE WIDZISZ ANI GRZMISZ!!!! cienki kurzy mozg zdalnie sterowany? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: marzier Kwaśniewski, najbardziej bezpłciowy i leniwy polit IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 01.01.05, 12:08 ....Kwaśniewski, najbardziej bezpłciowy i leniwy polityk, jest dobrze przez Polaków > oceniany. Po prostu niczego od nas nie wymaga, do niczego nie zmusza..... "Jaki Pan taki kram" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Kwaśniewski, najbardziej bezpłciowy i leniwy IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 01:05 KWACH to chlop z jajami! To natbardziej seksowna postac dziesieciolecia! Wyrabal coly 40 milionowy narod bez mydla. A teraz napuszcza swoja stara by robila to samo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: patience Domagam sie obowiazkowego i powszechnego testu IQ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 01.01.05, 12:15 Uwazam, ze osoby majace zamiar skorzystac z biernego prawa wyborczego obojetnie jakiego szczebla powinny byc wczesniej obowiazkowo przebadane na wysokosc IQ, a wyniki testu powinny byc podane do wiadomosci publicznej. Uwazam rowniez, ze po pomyslnym przejsciu sita testu na inteligencje, osoby majace zamiar kandydowac na stanowiska powyzej starosty powiatowego powinny zdac egzamin z wiedzy o Polsce i swiecie wspolczesnym. Jesli nie potrafia odpowiedziec na pytanie np. na jakim kontynencie znajduje sie Polska, powinni byc skresleni z listy kandydatow. Dodatkowo uwazam ze wszyscy chetni do skorzystania z czynnego prawa wyborczego powinni okazywac Komisjom Wyborczym nie tylko dowod osobisty, ale takze swiadectwo poczytalnosci oraz ilorazu inteligencji przewyzszajacego 80 punktow. Albowiem debile glosuja na debili i z gory wiadomo, ze z wszystkich mozliwych kandydatow beda glosowac na najgorszego. Co i mielismy okazje pocwiczyc przez ostatnich 15 lat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: Domagam sie obowiazkowego i powszechnego test IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 00:57 Facet! Sowieckie dojarki bija wszystkie rekordy IQ za ostatnie 500 lat! Jola jest pewna kandydatka! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anioł Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 12:28 Pani Jolanto, decyzja godna najwyższego szacunku. Nie nalezy konkurować z polityczną hołotą (kaczyński, tusk etc.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ANIOŁKA Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: 193.151.96.* 01.01.05, 15:38 ANIOŁ - TYS CHYBA " DIABOŁ ", BO TAKA GŁUPIA WYPOWIEDZ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: TKACZKA pani OCH-ACH ... IP: 193.151.96.* 01.01.05, 15:36 całe szczęście , ze nie będzie kandydowac . Nie lubie Barbi i ludzi takicy OCH- ACH - co to nie ja , Kwasniewska przypomina mi pania Pudernicę ,[ stali bywalcy Forum wiedzą o kogo chodzi ] Odpowiedz Link Zgłoś
marek_m_pl JOLKA ... - ąĄęĘÓęŁ miuł miąż - ... SPADAJ ... !!! 01.01.05, 17:07 ... NA JAKI CHU.. CHCESZ DOBIJAĆ TEN KRAJ - PO SWOIM KOMUSZYM MĘŻULKU, PASUJESZ - TYLKO !! NA PREZYDENTOWĄ .. UWIERZ, ZNAM PODOBNE CI DEBILKI: PANIE KIEROWNIKOWE, PANIE DYREKTOROWE, PANIE PREZESOWE ... ąĄęĘÓęŁ miuł miąż - JEzD PREZYtENdEM ...ŁaaŁ !! JESTŚ BOSKA, ALE UWIERZ LEWA CHAMKO - NADAJESZ SIE GŁÓWNIE DO UKRYWANIA SWOJEGO STAREGO MAFIJNYCH DOCHODÓW ... A ITO CI OSTATNIO PRZESTAŁO WYCHODZIĆ, WIĘC SPADAJ ... DO PIERDLA, ''CZARNA MAMBO MADONNO'' POLSKIEJ SZOPKI POLITYCZNEJ ... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bolko von karierow Re: JOLKA ... - ąĄęĘÓęŁ miuł miąż - ... SPADAJ .. IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 18:06 Podkochuję się w Pani Prezydentowej od wielu lat.To wspaniala i mądra kobieta. Polska potrzebuje, stojąc już na skraju przepaści i o mały włos nie potykając się przed niekontrolowanym spadnięciem w bezdenną czarną czeluść nowej........ EVITY PERON.................................................... Proszę Jaśnie Państwa oto przedstawiam Wam nowego Prezydenta Rzczepospolitej Polska wszystkich Polaków i narodów Europy... Jest nim....(uwaga)...(wstrzymać oddechy)... JOLANTA KWAŚNIEWSKA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: JOLKA ... - ąĄęĘÓęŁ miuł miąż - ... SPADAJ .. IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 00:51 Popiaram! Moja stara to tez nie bedzie kandydowala bo musial bym emigrowac gdzies za granice. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Oszolom Re: pani OCH-ACH ... IP: *.159.219.109.Dial1.Chicago1.Level3.net 02.01.05, 01:16 Stare pudernice sa najlepsze! Wiem cos o tym. Jola jest moja kandydatka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tppiotr Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: 212.182.102.* 01.01.05, 16:16 Szkoda, to jedyna kandydatka na którą byłoby warto głosować. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: RummelsburgerBerli Re: Kwaśniewski: moja żona nie będzie kandydowała IP: *.aster.pl / *.aster.pl 01.01.05, 18:11 ..-nGAY(RummelsburgerBerlinGAY)można go spotakać na stacji S-Banhnu "OSTKREUZ" ......właśnie moi Polacy i Polki..... Odpowiedz Link Zgłoś