Dodaj do ulubionych

KONTRA LPR!!!!! AKCJA!!!!!!

16.01.05, 01:04
Posluchajcie! Wielu z nas jest tutaj przeciw LPR-owi.Wiec pomyslalam,ze mozna
skopiowac pomysl artystow nie wpuszczajacych LPROWCOW na wystawe i zakazac im
wstepu do roznego rodzaju lokali, prowadzonych przez nas forumowiczow, ktorym
LPR sie nie podoba.
Niektorzy z nas sa przeciez przedsiebiorcami,mamy male i wieksze biznesy.
Wiec dzisiaj w mojej drukarni zamowilam druk naklejek "dla czlonkow LPR -
wstep wzbroniony".
Nakleje to i w mojej firmie,moich dzialalnosciach i w innych
zaprzyjaznionych.
Wiem,ze pieniadz nie smierdzi,sama nie ukrywam,ze lubie kase, ale ..... wole
stracic klienta oszoloma z LPR, niz z nim w jakikolwiek sposob
wspolpracowac,ulatwiac zycie, cokolwiek sprzedawac.
Jesli ktos chcialby naklejki, nie wazne czy jest z UW, SLD,
PSL,SDPI,Samoobrony prosze zglosic sie na priva. Jedyny warunek otrzymania
naklejek, to informacja dla mnie ( tylko i wylacznie )w jakich miejscach
zostaly przylepione.
Drukarnia odda naklejki w piatek.

Obserwuj wątek
    • pooligamista ja prosze! 16.01.05, 01:20
    • Gość: sas Spadaj.Boisz się lustracji?A może... IP: 80.51.255.* 16.01.05, 01:21
      • tomek.giebultowicz Dokładnie! Marianna boi sie lustracji, jak ognia! 18.01.05, 21:14
        Należała do tej grupy niemowląt, które szpiegowały dla SB. W chwili upadku
        komuny Marianna miała 8 lat. Przez 8 lat jej wspólpracy z SB zebral sie w jej
        teczce obfity material dokumentujący tę współpracę. UJAWNIĆ!!!!
        • Gość: . To ona taka mloda? Swietnie sie zapowiada, moze z IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 22:28
          wiekiem nie zglupieje...
      • Gość: . Ty wyrobniku - nie doceniasz WOLNOSCI pracy na IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 21:31
        swoim. I dlatego nawet Urbanowi lustracja moze nagwizdac...
    • Gość: atp rozumu ci brak IP: *.rev.stofanet.dk 16.01.05, 01:24
      A co sie stanie z twoja "cebula i czosnkiem" jak oni do wladzy dojda. Chyba
      staniesz sie znow uczciwym Polakiem i katolikiem, i na swoich ickow bedziesz
      donosil albo jeszcze gorzej, albo z palka bedziesz chodzil i swoich dobijal
      jak w gettcie warszawskim.
      • Gość: anty atp Re: rozumu ci brak IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 20:48
        idź na śmietnik razem z rydzami
      • sas15 Proponuję wprowadzić zakaz uprawiania czosnku 18.01.05, 21:25
        I czosnkowej jadowitej propagandy
        • Gość: . I co? Zalatwisz tym biednych Czecznow? I Gruzinow? IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 21:33
          CZEMU ci zalezy na wykonczeniu ich narodowej kuchni? Konkurencja czy co?
          • tomek.giebultowicz Ludzie którzy nigdy nie wychylili nosa z polskiego 18.01.05, 21:47
            grajdoła są przekonani, ze czosnek = Żyd. Tymczasem, to raczej polska kuchnia
            jest wyjątkowa, że używa stosunkowo mało czosnku. Wszedzie na świecie ludzie
            objadaja się czosnkiem, że aż hej! Również tam, gdzie noga żadnego Żyda nie
            postała (Chiny, na ten przykład). W USA z uprawy czosnku żyje poważna połać
            Kaliforni. Żeby było śmiesznie, w bezpośrednim sąsiedztwie Silicon Valley.
            • Gość: . Hehe...Lokalizacja kalifornijskiego czosnku bardzo IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 21:58
              mi sie podoba...
            • Gość: wikul Banda lewackich hipokrytów IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 22:15
              tomek.giebultowicz napisał:

> grajdoła są przekonani, ze czosnek = Żyd. Tymczasem, to raczej polska kuchnia
              > jest wyjątkowa, że używa stosunkowo mało czosnku. Wszedzie na świecie ludzie
              > objadaja się czosnkiem, że aż hej! Również tam, gdzie noga żadnego Żyda nie
              > postała (Chiny, na ten przykład). W USA z uprawy czosnku żyje poważna połać
              > Kaliforni. Żeby było śmiesznie, w bezpośrednim sąsiedztwie Silicon Valley.

Pieprzysz o czosnku a takie pomysły cię nie gorszą . Oczywiście gdyby chodziło
              o nieznalskie albo o pederastów , gorąco byś zaprotestował że to dyskryminacja .
              • Gość: . Czy LPRowosc to UPOSLEDZENIE UMYSLOWE czy IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 22:19
                sprawa wyboru ideologii? Bo jesli UPOSLEDZENIE NA UMYSLE to istotnie - bedzie
                to dyskryminacja.
        • Gość: atp Sas, ona nie jadowita a IP: *.rev.stofanet.dk 18.01.05, 22:59
          bezrozumna, myslalem kiedys ze " oliwkowi" sa madrzejsi, ale to ciemnogrod.
          Oni na tym forum przypominaja sicz zaporoska, (pewnie tez nie wiedza co to
          takiego)
          • Gość: . To blondyna z zadartym nosem, nie taki mongoloid IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 23:13
            jak ty, KROTKOGLOWCU NIEARYJSKI!!!
      • Gość: . Jej? Chcialbys miec jej rozum i wyksztalcenie, IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 21:41
        nedzo komusza...
    • Gość: buahaha Re: KONTRA LPR!!!!! AKCJA!!!!!! IP: *.multicon.pl / *.multicon.pl 18.01.05, 19:00
      W przedostatnim numerze "Angory" jest super zdjęcie Romana. To zdjęcie to
      niemal gotowa ulotka. smile
      • Gość: . Podaj przy okazji namiary - ma swe wydanie online IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.01.05, 17:04
        Moze i tam te fotke gdzies sie znajdzie?
    • Gość: . Sam bym rozszerzyl zakaz takze i na sympatykow - IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 21:35
      Hitler nie doszedl do wladzy dzieki samej NSDAPwink
    • Gość: wikul KONTRA HOMO !!!!! AKCJA !!!!!! IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 22:02
      Świetny pomysł . Proponuję rozszezyć tą akcję np. na homoseksualistów i nie
      wpuszczać pederastów i lesbijki do porządnych lokali , teatrów czy do kin .
      Albo powszechnie znanych prostytutek .
      Naprawdę świetny pomysł !
      • Gość: . To homoseksualisci dzialaja w Polsce jako IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 22:14
        PARTIA NAZISTOWSKA? Ciekawe rzeczy opowiadasz, podaj jakies dane, linki,
        detale...
        • Gość: wikul Re: To homoseksualisci dzialaja w Polsce jako IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 22:50
          Gość portalu: . napisał(a):

> PARTIA NAZISTOWSKA? Ciekawe rzeczy opowiadasz, podaj jakies dane, linki,
          > detale...

Nie wiedziałeś ? Działają w tzw.KPH (Kampanii Przeciw Homofobii).
          www.kampania.org.pl/
          Ciekawa nowa lewacka teoria . Tolerancja nie obejmuje partii .
          Obejmuje natomiast tylko to co sie lewakom podoba lub nie .
          Trzeba przyznać Jerzemu Weinbergowi, który ukuł ten termin w latach 70., że
          wykazał się wybitnym zmysłem socjotechnicznym. "Homofob" to etykietka wprost
          stworzona do zaklejenia ust wszelkim oponentom homoseksualnego lobby. Nasuwa na
          myśl osobnika nie tyle żywiącego niechęć do czynów homoseksualnych, ile
          gardzącego ludźmi jako takimi. Nie może być żadnych wątpliwości, po której
          stronie powinna się opowiedzieć publiczność obserwująca starcie "tolerancji"
          z "homofobią".
          Byłbym mniej podejrzliwy wobec intencji aktywistów KPH, gdyby jej założyciel
          i prezes, Roman Biedroń, nie chwalił się współpracą z OutRage! - jedną z
          największych gejowskich organizacji na świecie, działającą sposobami bardzo
          radykalnymi. Dam dwa przykłady. W niedzielę wielkanocną 1998 roku działacze
          OutRage! udali się do katedry w Canterbury na mszę odprawianą przez
          anglikańskiego biskupa Jerzego Careya. W czasie kazania wstali z ławek, weszli
          po stopniach ołtarza i otoczyli biskupa, wymachując plakatami z żądaniem
          uznania przez niego małżeństw gejowskich. Zanim służba porządkowa usunęła ich
          ze świątyni, przywódca grupy Piotr Tatchell zdążył jeszcze odsunąć biskupa od
          pulpitu i powiedzieć kilka słów do mikrofonu. Z kolei w tegoroczną Niedzielę
          Palmową, kilku aktywistów OutRage!, dzierżących plakaty z napisami "Katolicy!
          Przestańcie krzyżować pedałów!" zagrodziło drogę procesji wchodzącej do katedry
          westminsterskiej, zaś Tatchell zaczął rzucać pod adresem przewodniczącego
          procesji kardynała Murphy'ego-O'Connora oskarżenia o blokowanie
          równouprawnienia mniejszości seksualnych.
          • Gość: . Nie wiedzialem, jako hetero. Wyglada na to,ze mamy IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 22:54
            w Brytanii PRAWDZIWE SA!!!
    • Gość: Karol Re: KONTRA LPR!!!!! AKCJA!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 18.01.05, 22:18
      Fajne tylko mi to coś przypomina: tylko dla niemców,Tylko dla tych co mają
      dolary, tylko dla czerwonych itd. itp.
      • Gość: . A podoba ci sie: Tylko dla tych, co narodowy IP: *.range81-157.btcentralplus.com 18.01.05, 22:20
        socjalizm maja w dupie?
        • marianna.rokita Zapytuje jeszcze raz, 18.01.05, 22:53
          kto jeszcze chetny na nalepki ????

• Gość: . Ja to sobie moge wywiesic z BNP lub UKIP;choc IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 22:58
            naszego Macka Giertycha pt. Kilroy-Silk nawet z UKIP wywalono...
            • tomek.giebultowicz Warto by jeszcze zrobić taka animację: 18.01.05, 23:27
              Najpierw pokazuje sie wielkimi wolami "LPR" i trwa na ekranie przez jakieś trzy
              sekundy. Potem "L" unosi sie do góry, z wdziękiem przemieszcza się na prawo
              ponad pozostałymi dwoma literami, zamieniając w ten sposób napis w "PRL".
              Jednoczesnie w
              białym dotad tle pojawia sie zamglone oblicze Miecia Moczara (dla przypomnienia,
              jak to oblicze wyglądało, załączam kolaż pt. "PRL-owskie mordy"):

www.oregonstatephysics.net/Mordy/mordy2.jpg
              • marianna.rokita Re: Warto by jeszcze zrobić taka animację: 19.01.05, 02:57
                W tle z Bogurodzicasmile
          • na_opak Re: Zapytuje jeszcze raz, - ja tez:) 18.01.05, 23:52
            marianna.rokita napisała:

> kto jeszcze chetny na nalepki ????

Czy Judeolandczycy beda glosno plakali i Polakow wraz z czlonkami LPR po sadach
            ganiali, gdy Oni sami zechca rozreklamowac Wasz "olsniewajacy pomysl" na kogo
            Polacy winni glosowac w nastepnych i w nastepnych wyborach, ale z
            dopiskiem: "Jesli ktos chcialby naklejki, nie wazne czy jest z UW, SLD,
            PSL,SDPI,Samoobrony"?
            Toc to super reklama dla LPR!
            Polacy do dziela! smile))
            • Gość: . Ja namawiam do oddania glosow na KENNEDY'EGO IP: *.range81-156.btcentralplus.com 18.01.05, 23:58
    • a.adas Marianno, stracisz najlepszych klientów Swych 18.01.05, 23:01
      seks firemeksmile Głód Ci zajrzy w oczy, tym bardziej gratuluję hartu ducha i
      poświęcenia dla dobra Ojczyzny...ha ha ha
    • tomek.giebultowicz WIKUŁ!!!!! Wlaśnie jestem przseciw dyskryminacji!! 18.01.05, 23:12
      Dzis nawet otworzyłem wątek potępiający dyskryminacje Polaków w USA. Zobacz sobie:

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=19592492
      • Gość: wikul Re: WIKUŁ!!!!! Wlaśnie jestem przseciw dyskrymina IP: *.aster.pl / *.aster.pl 18.01.05, 23:34
        tomek.giebultowicz napisał:

> Dzis nawet otworzyłem wątek potępiający dyskryminacje Polaków w USA. Zobacz
        sob
        > ie:
        >
        > forum.gazeta.pl/forum/72,2.html ?f=13&w=19592492

Niestety link w tamtym wątku nie otwiera się i nie wiem o co chodzi . Ale czy
        nie móglbyś wytłumaczyc kurtyzanie że to są głupie pomysły ? Nawet nie chodzi
        o to że kto czym wojuje...
        Nie niestem zwolennikiem LPR-u . Nie lubię Giertycha , nie cierpię Wrzodaka i
        Strąka itp. ale do głowy by mi nie przyszlo by im zabraniać gdzieś wchodzić .
        • Gość: . Ten zakaz nie ma zadnej mocy prawnej - to wyraz IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:00
          niecheci do nazistow z LPR. I tyle. I dlatego sam dla siebie zrobie nalepki w
          stylu: Kilroy-Silk i reszta nazi - won!
          • patience Re: Ten zakaz nie ma zadnej mocy prawnej - to wyr 19.01.05, 00:07
            To jak zrobisz, to pusc wzor na forum ponizej, bo nie kazdy potrafi. Niektorzy
            kopiuja cudze. To samo dotyczy marianny, pusc ogloszenie takze na tamtym forum.
        • tomek.giebultowicz Re: WIKUŁ: teraz juz powinno byc OK. Cos bylo z 19.01.05, 04:07
          plikiem html.
          • gini Re: Manka cos dla Ciebie 19.01.05, 09:07
            La tendresse
            Interprété par Daniel Guichard

La tendresse
            C'est quelquefois ne plus s'aimer mais être heureux
            De se trouver à nouveau deux
            C'est refaire pour quelques instants un monde en bleu
            Avec le cœur au bord des yeux
            La tendresse, la tendresse, la tendresse,
            La tendresse.

La tendresse
            C'est quand on peut se pardonner sans réfléchir
            Sans un regret sans rien se dire
            C'est quand on veut se séparer sans se maudire
            Sans rien casser, sans rien détruire
            La tendresse.

La tendresse
            C'est un geste, un mot, un sourire quand on oublie
            Que tous les deux on a grandi
            C'est quand je veux te dire je t'aime et que j'oublie
            Qu'un jour ou l'autre l'amour finit
            La tendresse.

La tendresse.

Odloz moze raz na bok te pejcze kajdanki i wibratory, to moze przestanie
            wydzwaniac do tej bylej, i nie bedziesz tu beczec na forum.
    • marianna.rokita sprostowanie dla kropki:) i prosba do tomka 19.01.05, 00:06
      Na temat mojego nosa juz sie wiele naczytalam,ze jest duzy, wielki,
      kulfoniasty, ogromny,teraz kropek napisala,ze jest hi hi zadarty.
      Wiec : moj nos jest duzy aczkolwiek bardzo ksztaltny.Nie zadarty smile
      Zaraz na jakims fotoblogu umieszcze moj nos smile

Zawsze sie cieszylam ze mam duzy nos, i patrzylam jak na kretynow, na tych
      ktorzy mowili mi,ze jest za wielki smile)))))))))
      • Gość: . No to za Kleopatre tu robisz;) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:08
        • tomek.giebultowicz Nos Marianny Rokity jest tutaj: 19.01.05, 00:21
          www.oregonstatephysics.net/Aktualnosci/nos_marianny.jpg
          Wiecej nie pokazałem (choć oglądnać warto, oj, tak!) bo nie miałem pozwoleństwa.
          • Gość: . Nie mowilem? Kleopatra! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:28
          • marianna.rokita Tomek moj nos i troche reszty jest tutaj : 19.01.05, 00:37

www.photoblog.pl/show.php?photo_id=25288
            • marianna.rokita Nos, reszta,Bog wie co Rokity jest tu:) 19.01.05, 00:37
              www.photoblog.pl/show.php?photo_id=25288
              • Gość: . Fiuuuu!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:41
                • gini Re: Manka 19.01.05, 00:44
                  A mozesz mi wydrukowac np naklejki tego typu:"Zakaz wstepu pedalom"
                  Bo widzisz ty nie lubisz LPR a ja nie lubie pedalow, skoro tobie wolnoto mnie
                  chyba tez.
                  • Gość: . To LPRorowstwo jest dewiacja seksualna? Fajnie IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:47
                    ze potwierdzasz, bo mnie sie tez tak zdawalo - z partia polityczna toto wiele
                    wspolnego nie ma...
                  • Gość: sass Już wiem kto to gini:Anita Błochowiak.Też ścierwo IP: *.chomiczowka.net.pl 19.01.05, 11:14
                    • Gość: . Nie, Anitka TEZ ma ku..ki w oczach; a gini? Eh, IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 12:04
                      kondolencje dla jej malzonka...
    • gini Re: KONTRA LPR!!!!! AKCJA!!!!!! 19.01.05, 00:29

> Posluchajcie! Wielu z nas jest tutaj przeciw LPR-owi.Wiec pomyslalam,ze mozna
      > skopiowac pomysl artystow nie wpuszczajacych LPROWCOW na wystawe i zakazac im
      > wstepu do roznego rodzaju lokali, prowadzonych przez nas forumowiczow, ktorym
      > LPR sie nie podoba.

Manka ty kochanie kopiujesz to co juz bylo.
      Kiedys bylo tylko dla Niemcow, bo nie podobali sie im Zydzi i Polacy.

> Niektorzy z nas sa przeciez przedsiebiorcami,mamy male i wieksze biznesy.
      > Wiec dzisiaj w mojej drukarni zamowilam druk naklejek "dla czlonkow LPR -
      > wstep wzbroniony".

A jak ci LPR wydrukuje, ze dla dziwek wstepwebroniony, to bedziesz krzyczala,
      ze nazisci i faszysci.

> Nakleje to i w mojej firmie,moich dzialalnosciach i w innych
      > zaprzyjaznionych.
      > Wiem,ze pieniadz nie smierdzi,sama nie ukrywam,ze lubie kase, ale ..... wole
      > stracic klienta oszoloma z LPR, niz z nim w jakikolwiek sposob
      > wspolpracowac,ulatwiac zycie, cokolwiek sprzedawac.

No pewnie, ze nie dupe w koncu sprzedajesz wlasna.

> Jesli ktos chcialby naklejki, nie wazne czy jest z UW, SLD,
      > PSL,SDPI,Samoobrony prosze zglosic sie na priva. Jedyny warunek otrzymania
      > naklejek, to informacja dla mnie ( tylko i wylacznie )w jakich miejscach
      > zostaly przylepione.
      > Drukarnia odda naklejki w piatek.
      >
      Najlepiej dupe sobie oklej zeby ci sie jakis z LPR nie przykleil.

>
      >
      >
      • gini Re:Manka a jak wysylasz te wszy lonowe 19.01.05, 00:30
        To jak sprawdzasz?Skad wiesz komu wysylasz?
        • Gość: . Hehehe..Zawistnej gini az tlusta dupa zzieleniala! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:42
          • gini Re: Kropek jestes? 19.01.05, 00:45
            To tak nie na temat podrzuce Ci Wildsteina
            • gini Re: Kropek jestes? 19.01.05, 00:50
              AD VOCEM
              Barbarzyńcy przy szopce

We Włoszech rozpoczęła się debata wywołana decyzjami wielu szkół, aby
              zrezygnować z obchodów Bożego Narodzenia. Oficjalną przyczyną mają być uczucia
              uczniów muzułmańskich, których Boże Narodzenie podobno obraża. Z tego samego
              powodu w szkole nie śpiewa się kolęd, nie buduje szopek, a w piosenkach
              cenzurowane jest imię Jezusa. W rzeczywistości muzułmanie nic nie mają
              przeciwko tym tradycjom, a Jezus w islamie jest prorokiem.

Gdyby jednak muzułmanie mieli coś przeciw? Gdyby mieli coś na przykład przeciw
              architektonicznej dominacji kościołów w przestrzeni europejskiego miasta?
              Przecież trudno o bardziej jaskrawy przykład "symbolicznej przemocy" jednej
              religii nad innymi. Gdyby zaratusztrianie zaprotestowali przeciwko miejscu
              cmentarzy w Europie? Że przedstawicieli tej religii jest mniej? Muzułmanie
              także stanowią mniejszość. Czy ich antypatie mają decydować o kształcie świata,
              który uznali za lepszy, gdyż zdecydowali się w nim osiedlić?

W rzeczywistości organizatorzy politycznie poprawnych restrykcji nie interesują
              się uczuciami przybyszy, którzy stanowią dla nich jedynie pretekst. Działania
              ich wpisują się w szeroką akcję rugowania symboli chrześcijańskich z życia
              publicznego. Pokolenie czasu kontestacji, które znajduje się obecnie u władzy w
              Europie, wprowadza w życie swoją wymierzoną w tradycję ideologię. Powoduje nim
              tępe doktrynerstwo, a efekt jego działań jest niszczący dla fundamentów
              kultury, z której wyrastają. W dalszej perspektywie jest to również działanie
              samobójcze. Rzecznicy laickiego fundamentalizmu nieświadomie budują grunt dla
              fundamentalizmów innych, w tym dla najbardziej krwiożerczego z tych, które
              spotykamy w świecie współczesnym, czyli muzułmańskiego. Samopodważająca się
              europejska kultura traci swoje asymilacyjne zdolności, które tak długo były jej
              atutem. Karczując swoje duchowe korzenie, prowadzi do autodestrukcji i otwiera
              przestrzeń dla barbarzyńców.

Bronisław Wildstein

Glupi k 52 nie zrozumial zapisal Wildsteina z miejsca do seminarium duchownego.
              Z tym, ze ktos niby madrzejszy jeszcze wczesniej zapisal Wildqsteina do
              Mlodziezy Wszechpolskiej
              hihihi
              Wildstein t przezyl i na dodatek sie usmial.
              • Gość: . Teraz pojmujesz moja milosc do Muslimow i IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 00:54
                wspierajacych ich nieuzytecznych idiotow? Zyd to sam byl w Szopce, nie zas
                zabranial Szopki. I chocby dlatego wole Zyda.
                • gini Re: Teraz pojmujesz moja milosc do Muslimow i 19.01.05, 01:01

> wspierajacych ich nieuzytecznych idiotow? Zyd to sam byl w Szopce, nie zas
                  > zabranial Szopki. I chocby dlatego wole Zyda.

No wlasnie w tym tekscie jest o pozytecznyxh idiotach, naszych forumowych.
                  Co to zabraniaja szopki, itd..
                  Tez wole madrego Zyda, od idioty polskiego , chyba normalne?
                  • gini Re: Kropku a teraz zobacz 19.01.05, 01:08
                    forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=18996388&wv.x=1&a=18996388

Jak odczytal intencje Wildsteina kretyn 52
                    • Gość: . Przybylem, zobaczylem i... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:16
                      Czy ja za Krzysia odpowiadam? Od poczatku nie zgadzamy sie w sprawach roli
                      religii w zyciu spolecznosci ludzkich. I tyle, po sadach sie ciagac nie
                      bedziemy - demokracja!
                      • gini Re: Przybylem, zobaczylem i... 19.01.05, 01:21

> Czy ja za Krzysia odpowiadam? Od poczatku nie zgadzamy sie w sprawach roli
                        > religii w zyciu spolecznosci ludzkich. I tyle, po sadach sie ciagac nie
                        > bedziemy - demokracja!

Nie odpowiadasz za Krzysia , ale jak juz jestes i ja nie spie to Ci podrzucam
                        cos ciekawego od czasu do czasu.
                        To za to, ze mnie krawcowa uczyniles, a ja mam dwie lewe rece do szycia .
                        Jak Cie beda pytac co Ci sie udaloi w zyciu, to mozesz sie pochwalic, ze z Gini
                        krawcowa zrobiles.)))))
                        • Gość: . Zaluj - wielcy krawcy to dziasiaj "elyta". I juz! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.01.05, 17:40
        • Gość: sass gini śmierdzisz IP: *.chomiczowka.net.pl 19.01.05, 11:19
      • Gość: sass gini jesteś śmierdzące ścierwo IP: *.chomiczowka.net.pl 19.01.05, 11:17
    • otrzezvvienie Popieram w 100%!! nt 19.01.05, 00:57
      • 0trzezwienie Natychmiast sie przewstac podszywac! 19.01.05, 03:40
        Swinskie podszywki z cofnietym czolkiem przykrywajacym jamochlonowa siec neuronowa
        • kropekuk A kto by sie pod ciebie poszywal? Wstyd taki... 19.01.05, 03:42

• marianna.rokita Moze pan juz usiasc Panie Jozefie:) 20.01.05, 01:11

• Gość: . Nie moze...Po namietnym seksie z mezem gini... IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.01.05, 01:14
            • marianna.rokita Re: Nie moze...Po namietnym seksie z mezem gini.. 20.01.05, 01:16
              maz Gini ma chyba malego kanarka, tak mi mowila pewna znajoma ornitolog.
              wiec z siadaniem na grzedzie nie ma problemu.
              smile
    • wojcd do Marianny 19.01.05, 00:58
      Wpisz sobie w miejsce LPR jakas inna partie badz narodowosc.
      Natychmiast probowano by Ciebie postawic przed sadem.
      Brzydka zabawa.
      • patience Re: do woja - doprawdy? 19.01.05, 01:02
        inna partie lub narodowosc?

W takim razie wstaw sobie do polskiego kodeksu pod zakazy szerzenia ideologii
        totalitarnych 'inne partie lub narodowosci'. Aczkolwiek nie rozumiem, czemu
        narodowosci. LPR to narodowosc twoim zdaniem?
        • Gość: . A ja sobie wpisalem do zakazu nawet DWIE partie: IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:09
          BNP i UKIP. I co? Jakos nie nadaje z HM jail...
        • Gość: . A ja obstaje, ze LPR to dewiacja selsualna (w.w) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:09
          • marianna.rokita Kropku, 19.01.05, 01:11
            dewiacja?Hmmm chcesz powiedziec ze ci panowie lubia kajdanki, pejczyki, deep
            fisting, ćwieki, sciskacze do sutek itd?

Mozesz cos blizej o tej dewiacji ?????????
            • Gość: . Marianno - flagerancja jeszcze by byla w normie. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:13
              Problem w tym, ze ci dewianci NICZEGO ze spraw plci nie lubia. Takie to
              straszne zboczki!
              • Gość: wan Re: Marianno - flagerancja jeszcze by byla w norm IP: *.udn.pl 19.01.05, 12:30
                a ja myślę, że oni (t.j. lpr) uprawiają grupowy onanizm. I dlatego całe ich
                pie* jest i pozostanie bezpłodne... W sensie budowy IVRP też.

p.s.
                fajnie sie tu bawiciewink Marianno, jeżeli to rzeczywiście Twoje zdjęcia to
                gratuluje ładnego nosa.
            • gini Re: Oj manka manka wez sobie wolne 19.01.05, 01:14

> dewiacja?Hmmm chcesz powiedziec ze ci panowie lubia kajdanki, pejczyki, deep
              > fisting, ćwieki, sciskacze do sutek itd?
              >
              > Mozesz cos blizej o tej dewiacji ?????????

Ty zawsze o pracy i o pracy i nic tylko klientow szukasz.
              Co ci trzeba przyznac to zdaje sie, ze znasz swoja prace, wiesz jakie akcesoria
              sa potrzebne.
              • Gość: . PRACE? A ja myslalem, ze gadzety erotyczne sluza IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:18
                urozmaiceniu pozycia seksualnego w przykladnych stadlach malzenskich. By maz
                nie musial zaspakajac swych fantazji u prostytutki, a zona u zigolaka ...
                • gini Re: PRACE? A ja myslalem, ze gadzety erotyczne sl 19.01.05, 01:25

> urozmaiceniu pozycia seksualnego w przykladnych stadlach malzenskich. By maz
                  > nie musial zaspakajac swych fantazji u prostytutki, a zona u zigolaka ...

Wyobraz sobie, ze bez gadzetow sie obywam,jak i pewnie inne stadla .Milosc
                  czulosc wystarczy.
                  Ja juz sie nawet nie zastanawiam jak to drzewiej bywalo, bez kajdanek i pejczow.
                  • marianna.rokita ???? 19.01.05, 01:28
                    Nigdy Gini nie bawilas sie wibratorem,kuleczkami itd?

No a czy uprawiasz sex oralny ????? Dwustronnie?

• gini Re: ???? 19.01.05, 01:39

> Nigdy Gini nie bawilas sie wibratorem,kuleczkami itd?
                      >
                      > No a czy uprawiasz sex oralny ????? Dwustronnie?
                      >
                      > Wyobraz sobie, ze nie , a co to sa kuleczki?
                      Jakby mnie interesowal temat to pewnie bym pisala na jakims forum zwiazanym z
                      seksem.
                      A w ogole Manka to ja kocham sredniowiecze, jezeli szukasz partnerki do seksu
                      oralnego to idz na inne strony te pedalskie, tam moze i znajdziesz.
                      • gini Re:Kropek cos dla Ciebie na dobranoc 19.01.05, 01:41
                        www.mystudios.com/art/gothic/bosch/bosch-garden-of-delights-open.jpg
                        • Gość: . Na dobranoc to ja wole...oralnie. A Bosch jest IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:58
                          pelen symboliki seksualnej, takze ten tryptyk - kiedys ci opowiem.

www.english.vt.edu/~baugh/bosch/D-C-Fr-Zoom.htm
                          www.english.vt.edu/~baugh/bosch/Hon-Frames.htm
                          • marianna.rokita No hihi ja tez tak wole:)))) 19.01.05, 02:02
                            • kropekuk HIhi..69. Dobranoc (podpisalem sie pelnym nickiem 19.01.05, 02:16
                              bo mi ten nazistowski zydziak "." moja kropke znow ukradl!
                              • marianna.rokita Uchhh....cicho 19.01.05, 02:44
                                Oj tak 69 smile
                                I do tego na przyklad jedzenie lodow malinowych z brzuszka pozadanej osoby i
                                nie tylko hi hi z brzuszkasmile

Dla Gini : Lody tez sa gadżetem smile
                                • kropekuk I sok malinowy, i szampan i bita smietanka. Reszta 19.01.05, 02:47
                                  zalezy od apetytu i wyobrazni.
                                  • marianna.rokita Re: I sok malinowy, i szampan i bita smietanka. R 19.01.05, 02:49
                                    Bita smietanka tak ! Byle nie w spray'u !
                                    Mnnniam.... I koniecznie truskawki do szampana smile

Wycieli mi ulubiony post Gini....sad HLIP

• Gość: . ;) IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.01.05, 14:39
      • marianna.rokita Re: do Marianny 19.01.05, 01:08
        Ojoj bardzo sie przejelam.
        Nie wiesz,ze kontrowersyjne zabawy to moja specjalnosc?

A od kiedy LPR to narodowosc????????????????????? ??????????????
        Przepraszam,czy za obrazanie neofaszyzmu idzie sie do pudla?
        ???
        • gini Re: do Marianny 19.01.05, 01:10

> Ojoj bardzo sie przejelam.
          > Nie wiesz,ze kontrowersyjne zabawy to moja specjalnosc?
          >
          > A od kiedy LPR to narodowosc????????????????????? ??????????????
          > Przepraszam,czy za obrazanie neofaszyzmu idzie sie do pudla?
          > ???

A LPR to jest partia neofaszystofska?To jak to sie dzieje, ze oni w ogole
          dzialaja.
          • Gość: . Wlasnie: jak to sie dzieje? To NARODOWI SOCJALISCI IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 01:19
            co golym okiem w ich programach widac. A to jeszcze gorzej nizli neofaszyzm.
        • wojcd Re: do Marianny 19.01.05, 01:23
          > Ojoj bardzo sie przejelam.
          > Nie wiesz,ze kontrowersyjne zabawy to moja specjalnosc?
          _______________________________ _______________
          Zgadza sie, to jest kontrowersyjna zabawa.
          Organizowanie negatywnych emocji w Twoim
          mniemaniu jest dopuszczalne o ile cel jest "szlachetny".
          Nie po drodze mi z takimi ludzmi jak Ty!!!
          • kropekuk A gdyby to bylo wydanie LPRu imienia Ewy Braun to 19.01.05, 02:23
            by ci sie podobalo?
    • Gość: n0str0m0 to jeszcze wydrukuj NUR FUR JUDE IP: 202.172.58.* 19.01.05, 03:15
      i bedziesz miala komplet
      zydowska prostytutko

nostromo
      • kropekuk Ja tez podejrzewam,ze Giertychy to Zydy - nazwisko 19.01.05, 03:17
        takie niepolskie, ba...nawet nie slowianskie, gorzej - zupelnie niearyjskie...
        • Gość: n0str0m0 slusznie, slusznie IP: 202.172.58.* 19.01.05, 10:16
          tylko marianna rokita vel pauline vel pracownica odbytem
          jest prawdziwom polkom
          bo kazda prawdziwa polka
          to k u r w a jest oczywiscie
          co nie?

nostromo
          p.s. manka, a dostajesz dyspense od rabina na ssanie siusiakow nieobrzezanych?
          • gini Re:A i Tomasz to tez jes glupi 19.01.05, 11:04
            Zamiast przyszlej zonie przywiezc wibrator, kajdanki i pejcz , to jej dzem
            ananasowy przywozil.
          • Gość: sass nostromo pokochaj sie z gini,bedom ścierwoludki IP: *.chomiczowka.net.pl 19.01.05, 11:24
            • Gość: n0str0m0 Re: nostromo pokochaj sie z gini,bedom ścierwolud IP: 202.172.58.* 19.01.05, 11:46
              sass
              nie badz zazdrosny
              od marianny rokity vel pacana kaczana vel...
              mozesz wynegocjowac spora doze uczuc
              a przynajmniej potrojny orgazm oplacony ryczaltem
              z kuponem na oferte

marianna da ci poglaskac sie po miejscach zwanych przez zacofanych - intymnymi
              w ramach dobrze pojetego kapitalizmu i moralnosci

milej zabawy z najbardziej polska sposrod wszystkich czosnkojebcow

nostromo
              • Gość: . Za to gini da ci po ciemku, misjonarsku i bez IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 12:10
                bezboznych pieszczot. A potem jeszcze powie, ze sie dla ciebie poswiecila...Tak
                to jest w tym waszym seksie utajnionych zydowskich MASOCHISTOW!
                A serio: jak wam nie wstyd tej waszej erotycznej ignorancji i nieporadnosci?
                Dorosli ludzie jestescie czy nastolatki, onanizujace sie pod pudelko po
                damskich ponczoszkach?
                • Gość: n0str0m0 Re: Za to gini da ci po ciemku, misjonarsku i bez IP: 202.172.58.* 20.01.05, 03:26
                  przeszkadza ci
                  ze lampucerze czosnkowej pomagam w reklamie...

z dobrego serca
                  bo od tej pani niczego bym nie wzial
                  oprocz slowa madroscia przepojonego
                  o moralnosci oczywiscie

"pudelko po ponczoszkach"?
                  kazdy orze jak moze

nostromo
                  • Gość: . n0str0m0, idz do klasztoru (W.Szekspir)!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 20.01.05, 07:54
        • marianna.rokita Giertych na pewno nie aryjske nazwisko :))))) n/t 19.01.05, 18:55
          • Gość: . Wlasnie - STAROZAKONNE. I tyle. IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 21:15
          • krzy52 Dobre rady wujka Krzysia P. dla Marianny R. 19.01.05, 21:31
            Zorientowalem sie Marianno że fascynujesz sie nowoczesnymi metodami
            stymulacji seksualnej . Znam wiele takich metod ale nie wszystkie nadają się
            dla kobiet . Na początek spróbuj moją ulubioną metodę którą stosuję wtedy gdy
            mój kochany Bambo jest pijany lub nie ma dla mnie czasu .
            Oczywiście geje nie ograniczają się do stymulacji genitaliów - dla całej
            rzeszy równie ważna jest stymulacja odbytu. Odbyt można drażnić za pomocą
            preparatów - nieustające swędzenie krocza i odbytu stanowi dla wielu totalną
            przyjemność. Stymulacji odbytu służy także noszenie specjalnie skrojonych
            slipów, wrzynających się w bruzdę międzypośladkową, oraz skórzanych uprzęży
            wykonanych z szerszych lub cieńszych pasków, tak samo wrzynających się między
            półdupki.
            Wielu gejów uwielbia, kiedy są w środku wypełnieni. Służą temu wibratory lub
            kulki analne. Kulki nosi się stale w odbytnicy, a jeżeli są odpowiednio
            wykonane, efekt stymulacji jest zagwarantowany. W odbytnicy można nosić
            również atrapy członków. Nie mogą być zbyt duże, bo przeszkadzają wtedy w
            chodzeniu, lecz jeśli posiadają odpowiednią średnicę i długość, dają wiele
            przyjemności. Już sama świadomość, że ma się szczelnie wypełniony tyłek, gdy
            np. jedzie się w tramwaju, sama w sobie jest podniecająca.
            Należy pamiętać, że wibratory i atrapy muszą być wykonane z odpowiednich
            materiałów, nie wchodzących w reakcję z ludzkim ciałem. Zdrowie przede
            wszystkim.
            K.P.
            • Gość: . To sa rady? Ty zboczona gejowska PODROBO!!! IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 21:37
    • pro100 pytanie do marianna.rokita 19.01.05, 12:12
      jak pani to robi, że w trakcie bicia rekordów głowa nie boli???

pozdr anty - uwazam chód na 50 km za dyscyplinę mniej monotonną i bardziej
      rozwijającą intelektualnie i emocjonalnie, ale nic nie sugeruję w końcu każdy
      ma jakieś mocne strony i je wykorzystuje. Ale być fanką UW to już doprawdy
      sprośne i obrzydliwe, fuj!
      • 0trzezwienie To ty sie onanizujesz w czasie tego chodu na 50km 19.01.05, 12:33
        jamochlonie bezczolkowy? A ktora reka? Ta od menory czy ta od trzymania Talmudu?
        • pro100 nie wtracaj sie debilu jak nie Ciebie pytają 19.01.05, 13:08
          0trzezwienie napisał:

> jamochlonie bezczolkowy? A ktora reka? Ta od menory czy ta od trzymania
          Talmudu
          > ?

gratuluję zrozumienia tekstu
          • Gość: . Hehehe! Nawet taki KRETYN jak ty raz mi sie do IP: *.range81-156.btcentralplus.com 19.01.05, 22:30
            czegos pozytecznego przydal!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka