patience 08.02.05, 03:39 A jednak sie nie dalam rady powstrzymac, mimo szczerych staran. Wpuszczam szczura: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=20357358 A teraz moge wracac do swojej roboty z milym samopoczucie, jak to po wpuszczeniu szczura. Pyszczek! )) Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 16:19 A co, nikt nie zauwazyl? Odpowiedz Link Zgłoś
alfalfa Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 16:38 Ja zauwazyłem ale siedzę cicho bo nie wierzę (alo nie rozumiem). pozdr A. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 16:49 hehe. Coz to za gazu bojowego tebe uzyl? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 17:06 To jest podobno watek o pollaku, link dalas do czegos innego. Odczep sie od Pollaka z laski swojej. Wojna to wina, to rysiac watkow w dwa dni, anie przez piec lat. Nie zaczepiaj, i tak nie zreeanimujesz, tego nieboszczyka. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 17:08 > Nie zaczepiaj, i tak nie zreeanimujesz, tego nieboszczyka. Pollak NIE ZYJE? Kiedy pogrzeb? Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 17:10 patience napisała: > > Nie zaczepiaj, i tak nie zreeanimujesz, tego nieboszczyka. > > Pollak NIE ZYJE? > Kiedy pogrzeb? > twoj forumek zdycha , czyli akaunecik. Pollakiem sie podpierasz, zle i tak nic z tego. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Pollak wyborczo zagazowany? 08.02.05, 17:13 > patience napisała: > > > > Nie zaczepiaj, i tak nie zreeanimujesz, tego nieboszczyka. > > > > Pollak NIE ZYJE? > > Kiedy pogrzeb? > > > twoj forumek zdycha , czyli akaunecik. > Pollakiem sie podpierasz, zle i tak nic z tego czyli zdychajacy sie podpiera nieboszczykiem? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Dla Patience pytanie na inteligencje. 08.02.05, 17:23 W swietle ostatnich wydarzen, jaka instytucja z okresu ostatnicjh 50 lat hitorii Polski wydaje sie posiadac najwieksza wiarygodnosc w oczach obecnego spoleczenstwa? "Nie ma ludzi niewinnych - sa tylko zle przesluchani". Feliks Edmundowicz Dzierzynski. Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Dla Patience pytanie na inteligencje. 08.02.05, 17:25 > W swietle ostatnich wydarzen, jaka instytucja z okresu ostatnicjh 50 lat > hitorii Polski wydaje sie posiadac najwieksza wiarygodnosc w oczach obecnego > spoleczenstwa? eeee.... agencje towarzyskie? Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: Nieprawidlowo. Probuj dalej! 08.02.05, 17:37 no to... Zarzad Cmentarzy Komunalnych? Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Odpowiem: PRL-owska EsBecja 08.02.05, 17:44 Przeciez gdybysmy nie zakladali, ze SB-cja to instytucja rzetelna i godna zaufania, to w ogole nie byloby zadnej ekscytacji z powodu Listy Szwindlera (przepraszam, Wildsztajna). Spoleczenstwo swiecie wierzy w to, co esbeki powiedzialy badz napisaly. Slowo esbecji swiete jest!, jak sie okazuje. Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Odpowiem: PRL-owska EsBecja 08.02.05, 18:02 t0g napisał: > Przeciez gdybysmy nie zakladali, ze SB-cja to instytucja rzetelna i godna > zaufania, to w ogole nie byloby zadnej ekscytacji z powodu Listy Szwindlera > (przepraszam, Wildsztajna). A mowilam i tlumaczylam jak komu dobremu, ze Zydy winne wszystkiemu, przecie ten Zyd Wikdstein to sam to wszycko wyprodukowal, sam umiescil te wszysckie osoby, osobiscie panie Czesiu!!! Spoleczenstwo swiecie wierzy w to, co esbeki > powiedzialy badz napisaly. Slowo esbecji swiete jest!, jak sie okazuje. Esbekow nie bylo!!TW tez nie bylo, byli jeno ludzie honoru Kiszczak i Jaruzelski , jakies ciemne sily chca omamic spoleczenstwo. Oczernic Maleszke, ktory nie byl zadnym TW, a czlowiekiem honoru byl i Polakiem prawdziwnym, nie tak jak Wildstein, nie dosc ze Zyd to i mason, a na dotaek jakis dziki kamien!!! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Dla Patience pytanie na inteligencje. 08.02.05, 18:01 t0g napisał: > "Nie ma ludzi niewinnych - sa tylko zle przesluchani". > Feliks Edmundowicz Dzierzynski. niedawno, a ze dwa dni temu, w jakiejś audycji radiowej mówili o zakazie umieszczania w komisariatach policyjnych kalendarzy z gołymi paniami oraz o tym haśle, ktore to masz wpisane w poście. Jakiś facet się wkurzył, ale nie powiem jak sprawa sie zakończyła, w każdym bądź razie ostro tam było. Postanowiono, że ściany w komisariatach maja być puste, z paprotkami!!! )) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Cześć :))) 08.02.05, 18:26 a ja bylam przekonana ze to jakaś Twoja kolejna podróbka, Nie umiem odróznić oryginału od klonu hihihih. BTW Tomek, Rób zdjęcia )))) Często oglądam je. Najciekawsze jest to, że obok wielkich mas skalnych, autor zauwaza malutki kwiatek, albo wiewiórkę. I to jest piekne.) czarna_owca czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Cześć :))) 08.02.05, 18:50 owca_czarna napisała: > a ja bylam przekonana ze to jakaś Twoja kolejna podróbka, Nie umiem odróznić > oryginału od klonu hihihih. No wlasnie. Pojawil sie kolejny dowcipnis logujacy sie jako "tomek.gielbutowicz" i szereg osob sie nabralo. Mozliwosci podrobienia jest jeszcze mnowstwo. Zasadniczo im krotszy nick, tym trudniej go podrobic, wiec ten t0g, mam nadzieje, moze sie okazac skutecznym lekarstwem. Zero, moge ludziom wyjasnic, to moj IQ (ja nie boje sie zarzutow, ze mam niskie IQ). Dzieki za komplementy dotyczace zdjec. Co do tych kwiatkow na pierwszym planie, to zasluga mojej zony. Wbila mi do glowy, ze zdjecie bez pierwszego planu wyglada zawsze nieciekawie. Co do spraw kompozycji, to ona jest znakomita, ale co do techniki fotografowania, to pewnych rzeczy za nic jej nie potrafier nauczyc. Nigdy nie zdolalem jej wbic do glowy, ze zdjecia pod swiatlo zle wychodza! Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Cześć :))) 08.02.05, 18:59 t0g napisał: > Co do tych kwiatkow na pierwszym planie, to zasluga mojej zony. Wbila mi do glowy, ze zdjecie bez pierwszego planu wyglada zawsze nieciekawie. A więc wszystkie kobiety zwracaja uwagę na kwiaty hihihihih pozd dla sfotografowanych ) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Re: Czesc, Owieczko! 08.02.05, 18:34 U nas juz krokusy kwitna i japonskie wisnie, zrobilem specjalnie zdjecia dla Ciebie, tylko przed wyjazdem nie zdolalem juz Ci wyslac. Krokusy ogrodowe, pewnie dzikie tez juz sie pojawily, ale nie mialem jeszcze okazji wyjechac "w teren" i sprawdzic. Ale teraz jestem pod Waszyngtonem, po drugiej stronie kontynentu, tu jeszcze snieg lezy. W National Gallery wystawa 17-stu poznych portretow religijnych Rembrandta. Wyraznie fascynowal go Swiety Pawel! National Gallery w Waszyngtonie to jedyne muzeum sztuki, ktore znam, gdzie skutecznie rozwiazano problem "odblaskow" od powierzchni obrazu. Wszedzie indziej czlek musi pracowicie sie ustawiac, szukajac tekiego kata, zeby nie bylo tych odblaskow. Serdecznosci, Tomek Odpowiedz Link Zgłoś