Gość: Jondrus IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 02.06.02, 18:45 W Kościerznie zastrzelono dwie siostry - 21 i 29 lat włascicielke sklepu spożywczego i pomagajaca jej sistrę. Jak tu nie domagać się powrotu kary smierci? Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: nurni Re: Mordują ekspedientki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 02.06.02, 19:10 na zapleczu sklepu policjanci znaleźli płaczące roczne dziecko jednej z zamordowanych kobiet jakby co to zgłaszam sie na ochotnika kaptur już podobno mam nurni Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zwierzak Kara śmierci nie - NA PRZESZCZEPY ! DRANI! IP: *.man.polbox.pl 03.06.02, 19:55 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: K Kara smierci jak najbardziej! IP: 217.98.241.* 02.06.02, 19:22 Gość portalu: Jondrus napisał(a): > W Kościerznie zastrzelono dwie siostry - 21 i 29 lat > włascicielke sklepu spożywczego i pomagajaca jej sistrę. > Jak tu nie domagać się powrotu kary smierci? Otoz to... Za bardzo stajemy sie humanitarni w stosunku do mordercow. Nie rozumiem dlaczego jakis popapraniec moze zabic kogos niewinnego, natomiast jemu funduje sie w zamian wczasy w celi z telewizorem, radiem i codzienna prasa na koszt podatnikow. Zwyrodnialcy powinni byc eliminowani - po pierwsze dlatego, ze tylko to daje pewnosc, iz wiecej nikogo nie zabija ( w zadna resocjalizacje to ja za bardzo nie wierze - szczegolnie w naszych wiezieniach, gdzie mozna sie bardzo dobrze nauczyc bycia zlym czlowiekiem ). Po drugie nie widze powodu, dla ktorego my podatnicy mamy utrzymywac zabojcow. Wiem, ze takie spojrzenie na ta sprawe kloci sie z wiara chrzescijanska, ale niech mi ktos powie - jaki pozytywny efekt dalo zniesienie kary smierci? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kara smierci jak najbardziej! 02.06.02, 19:41 Nurni,ja byłem pierwszy w innym wątku! A mówią Vi.Ce., że kary śmierci nie ma w Polsce! pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
nurni uwaga bardzo ciekawy wątek! 03.06.02, 19:50 no nie ten taki inny na forum zwierzątka w Zoo umarły proszę zaopatrzyć się w chusteczki udać się do rzeczonego wątku i powzruszać się towarzysko i kóltólarnie powzdychać nad okropnościami tego świata a jeszcze jedno nie rzucać tam kurawmi temat wszak zadumy wymaga nurni Odpowiedz Link Zgłoś
jondrus Re: uwaga bardzo ciekawy wątek! 03.06.02, 20:37 ależ nurni wszakże to roczne dziecko przezyło i jest szansa ,że żyć jakiś czas będzie a lemury??? rzadkość to ekspedientek u nas dostatek Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: adv. d. Re: Mordują ekspedientki IP: *.swietochlowice.dialup.inetia.pl 03.06.02, 21:24 Dzisiaj pracownicy przemysłu rabunkowego , to ludzie inteligentni , w przeciwieństwie do twórców kodeksów karnych. Przecież lepiej załapać dożywocie z możliwością ubiegania się o przedterminowe zwolnienie po 10 latach , niż 25 lat , bo wtedy trzeba odsiedzieć dwie trzecie. Oczywiście nie biorąc pod uwagę możliwości ułaskawienia przez bardzo łaskawego zresztą Pana Prezydenta. Szczerze polecam wszystkim czytelnikom tego forum zawód rabusia-mordercy. To praca niezwykle popłatna , niezbyt uciążliwa , można ją wykonywać w wolnych chwilach lub dorywczo. Zawód to niestresujący , nie wiąże się praktycznie z żadnym ryzykiem odniesienia obrażeń fizycznych czy stresem psychicznym . Ustawodawcy zadbali o to , aby żaden frajer nie posiadał broni dla celów obronnych dopóki nie udowodni , że stanie się ofiarą napaści , a temu zadaniu nie sprosta żaden rodzimy Ajnsztajn. W sądach trzeba winę udowodnić , przedstawiając świadków , dlatego najlepiej świadków sprzątnąć na miejscu. O resztę bezinteresownie zadbali obrońcy praw człowieka , walcząc o łagodne kary i komfortowe ich odbywanie. Dzięki temu dziś stawka żywieniowa w zakładzie penitencjarnym jest 150 razy wyższa niż w jakimś tam zasranym szpitalu , gdzie dochądzą do zdrowia ci , co przeżyją. Na miejscu wszelkie wygody , można sobie nawet zamówić dupę na weekend , dla nudzących się są przepustki na mokrą robotę . Od zysków z tej pracy nie płaci się podatków , w przypadku wpadki nie obowiązuje przepadek zarobionego grosiwa , w ogóle same zalety . I jeszcze dodam dla zachęty , że liczba wolnych etatów jest nieograniczona , nie są także wymagane żadne głupie dyplomy . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jondrus I co cisza? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.06.02, 07:23 Więcej szumu jest jak strzelają się pomiędzy sobą bandziory, to tak jak w filmie ale jak zabiją takiego z ulicy czy tak jak onegdaj w banku to cisza i pełna aprobata dla kary śmierci Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: EURO No, nareszcie! Chwaöa Bogu! IP: *.liwest.at 04.06.02, 07:43 Bo już świat zaczynał przebąkiwać, że Polak potrafi tylko kraść. Odpowiedz Link Zgłoś