Dodaj do ulubionych

do pana doktora

14.02.05, 02:04
Czy ewentualnie moglby pan zmobilizowac personel,nizszy , te salowe znaczy
sie, co to udaja entelektualistki.
Tlumacza , ze ukrytae za chwule , ze nie ukryte, pytaja o to co nosze pod
czadorem, jak chce juz ujawnic, i cale forum czeka, to one nie pytaja .
A juz chcialam wyjasnic, ze nie nosze zadnego czadora, tylko burke afganska ,
bo ja z talibem jestem.
Wiec wszystkie moje literowki to prosze uprzejmie wrzucic na karb tej burki, .
A uprzejmie prosze o nie wyzwalanie mnie z talibskiej niewoli.
Obserwuj wątek
    • kropekuk Przeciez ja to juz pare godzin temu powiedzialem. 14.02.05, 02:06
      A w talibskiej niewoli siedz, skoros sama "arabskiemu dziennikarzowi" do lozka
      wlazla...
      • patience Alez siedz u talibow skoro ci tam dobrze/...nt 14.02.05, 02:08

• marianna.rokita No to Gini do Guantanamo :) 14.02.05, 02:26
          I bedzie spokoj.
          Wstalam na moment, masz szczescie Gienia, ze na chwilke.
          Co do neospasminy, skoro ja znasz, musialas ja zazywac? Insomnia? Do ilu
          kieliszkow juz doszlas? Uzaleznienie?Albo ktos bliski ?Wspolczuje zatem.

Co do pytan o kamere, a pytaj ile wlezie biedactwo smile
          Dobra marsz spac, bo jutro przeciez zamiataszsmile

• gini Re: kropek ja cie nie czytam 14.02.05, 02:13
      Jakbym chciala z Toba gadac , to bym zalozyla watek do Ciebie.Proste?Czy za
      trudne?
      Jezeli juz uwazasz , otwierac pupke i puszczac baczki, to trzeba by o tym
      powiadomic reszte.
      Niech nam Tebe wywiesi, lle postow mosisz klepnac, o cene nie pytam bo
      tajemnica handlowa
      Ajak na razie to twoje zwiezdy dwie , nie odpowiadaja na pytania , proste w
      koncu dla pieciolatka.
      • gini Re: helga od rana jutro 14.02.05, 02:18
        zjawiam sie z pytaniem, o to czy kamera byla ukryta czy nie .
        Wez sie napij tej neospasminy, mozesz nawet piec litrow, bo bede powtarzac do
        skutku.
        • patience W takim razie jutro rano mnie nie bedzie 14.02.05, 02:22
          hihi
          • marianna.rokita Re: W takim razie jutro rano mnie nie bedzie 14.02.05, 02:27
            Mnie tez smile Niech polujesmile

smile))))))))))))))))))))))))
        • gini Re: Dobranoc doktorze panie 14.02.05, 02:25
          Mysle, ze pan wreszcie doksztalci te SALE owe ....
          A pozdrawiam walentynkowo, hemarowo , i wildsteinowo(bez urazy )
          A mam iles tam teczek, kwietnych, planetarnych, mam plaze w teczkach i gory mam
          (goralu czy ci nie zal?ii)
          A teraz mam pomaranczowy ksiezyc , i zaczarowana dorozke tylko kon sie gdzies
          zapodzial.)))))
        • kropekuk Ale samej z soba dobrze ci sie - jak widac -gada. 14.02.05, 02:25
          Coz, ten sam tragiczny poziom...
          • marianna.rokita tja...kropek... Jozef Z.tak do siebie gadal.... 14.02.05, 02:28
            biedak.....
            no i go nie ma ( chyba ) na forum....

• kropekuk Z Tworek przepustki nie dostaje? 14.02.05, 02:32

• drf gini...webCam podlacz do kompa... 14.02.05, 03:18
                udzielam porad-ONliNe
                drf
                • patience Re: gini...webCam podlacz do kompa... 14.02.05, 03:27
                  > udzielam porad-ONliNe
                  > drf

o, wlasnie zle sie poczulam...

wink
                  • kropekuk To nie dla ciebie: on tylko dla uposledzonych 14.02.05, 04:42
                    umyslowo. Metoda telepatii. A tobie to internista by sie, co najwyzej,
                    przydal...
                    • kropekuk.casey Re: To nie dla ciebie: on tylko dla uposledzonych 14.02.05, 04:54
                      A co tam - nie warto gadac ze slowianska lower middle class holota.
                    • patience Nie zawadzi sprobowac 14.02.05, 14:56
                      na takiej sesji medycznej z webcamem niejedno sie moze przydarzyc...Wlasnie mi
                      sie przypomnialo ze mialam trudne dziecinstwo;-D
                  • sanatorium_psychiatryczne Wyjasnienie 14.02.05, 08:44
                    Zarzad sanatorium postanowil pozbawic osobnika przedstawiajacego sie jako drf
                    wszelkich uprawnien w stosowaniu terrapi onLine a takze pozbawienia tytulu
                    dr. Decyzja jest kolektywna.
                    Zarzad
                    • patience Wy Zarzadzie sanatorium ani chybi jestescie wsciek 14.02.05, 14:57
                      ...wsciekli, z to nie wy piersi wpadliscie na pomysl webacmowego poradnictwa
                      online.
                      • owca_czarna przymiarka ? 14.02.05, 15:10
                        patience napisała:

> ...wsciekli, z to nie wy piersi wpadliscie na pomysl webacmowego poradnictwa
                        > online.

a może chcą zamienić tytuł "dr" na "św." trzeba wybaczyć, to psychiatryk.

czarna_owca
                        • patience Re: przymiarka ? 14.02.05, 15:15
                          Zglos sie na pacjentke, na pewno sobie jakies trudne dziecinstwo przypomnisz.
                          Bedziemy mogly sie powymieniac uwagami czekajac w poczekalni na swoja kolej.
                          Tylko nie wiem, czy drf wytrzyma taka ilosc intensywnych sesji terapeutycznych
                          hihiiii
                          • owca_czarna Re: przymiarka ? 14.02.05, 17:11
                            patience napisała:

> Zglos sie na pacjentke, na pewno sobie jakies trudne dziecinstwo przypomnisz.
                            > Bedziemy mogly sie powymieniac uwagami czekajac w poczekalni na swoja kolej.
                            > Tylko nie wiem, czy drf wytrzyma taka ilosc intensywnych sesji terapeutycznych
                            > hihiiii

Czy on korkociągiem w podświadomości grzebie??? Boje sięsad

czarna_owca
                            • patience Re: przymiarka ? 14.02.05, 17:46
                              Mmmmm korkociagiem w podswiadomosci? To moje skojarzanie, jak zobaczylam
                              haslo 'webcam' mozna i tak nazwac. Niech bedzie, ze korkociagiem oraz w
                              podswiedomosci.

wink
                              • owca_czarna Re: przymiarka ? 14.02.05, 18:24
                                patience napisała:

> Mmmmm korkociagiem w podswiadomosci? To moje skojarzanie, jak zobaczylam
                                > haslo 'webcam' mozna i tak nazwac. Niech bedzie, ze korkociagiem oraz w
                                > podswiedomosci.
                                >
                                > wink

Czytałam kiedyś, że psychoanatityk to korkociąg podświadomosci. Jego narzędziem
                                pracy nie będzie korkociąg?? sad(((((((

czarna_owca
                                • patience Re: przymiarka ? 14.02.05, 18:30
                                  hihi co ty z tym korkociagiem. Froydysci maja tez inne
                                  narzedziasmile)))))))))))))))
                      • drf Diagnoza:PSYCHOLSTWO!!! 14.02.05, 18:23
                        jak lechu diagnozy stawia rydzykom to kazdy moze ,nie?
                        co na to experci od psycholstwa...?

real bije wirtualnosc co do nieprawdopodobienstwa...wink)))

sciskam

drf
    • al_an.ski Ignorujcie to prymitywne guwno zwące sie gini!!!! 14.02.05, 08:56
      • drf w... łódzkim zoo....;) 14.02.05, 22:07
        wiadomosci.wp.pl/kat,31794,wid,6667846,wiadomosc.html

Z większych zwierząt mamy do kupienia tylko kozy karłowate w cenie 150 zł za
        samca i 300 zł za samicę - mówi Krzysztof Rochmiński, zajmujący się działem
        zwierząt kopytnych. Jeszcze do niedawna był w zoo do sprzedania także osiołek.
        Był, bo już został kupiony, choć nadal przebywa w ogrodzie - nabywca z
        Wielkopolski jeszcze go nie odebrał - podaje dziennik.

Jak zawsze - bo to gatunki, które mnożą się nadzwyczaj łatwo i chętnie - na
        nabywców czekają w zoo papugi nimfy (po 60 zł) i nierozłączki czerwonoczelne (po
        50 zł). Z rzadszych okazów mamy do kupienia tylko bażanty srebrzyste. To piękne,
        biało-czarno-szare ptaki. Choć pochodzą z Tajlandii, znakomicie znoszą nasze
        warunki klimatyczne - mówi pracownica ptasiego działu zoo. Samce są po 120 zł,
        samice po 100 - informuje gazeta.

Za 15-20 zł za sztukę można stać się w zoo szczęśliwym posiadaczem koszatniczki.
        Innych małych gryzoni zoo już nie sprzedaje. Ogród radykalnie ograniczył
        rozmnażanie chomików, świnek morskich, szynszyli i miniaturowych królików -
        czytamy w "Expressie Ilustrowanym".

To zwierzęta pospolite, które można kupić w każdym sklepie zoologicznym.
        Mnożenie ich w zoo i utrzymywanie wielu osobników w nadziei, że znajdą nabywców,
        było pozbawione sensu - wyjaśnia Mariusz Zientalski.

Z wiosną w ogrodzie rozpocznie się sezon lęgów i narodzin. Niewykluczone, że
        wówczas ofertę zoo wzbogacą inne ciekawe okazy. Na pewno jednak nie da się kupić
        - choć wielu o to pyta - papug: ary, żako lub ararauny. Nie do sprzedania są
        również drapieżne koty. Kto chciałby stać się dumnym posiadaczem małpki, też nie
        powinien liczyć na zoo. Jako zwierzęta rzadkie, objęte ochroną międzynardowych
        konwencji, nigdy do sprzedaży nie trafią. Bo chociaż ogród zoologiczny czasem
        sprzedać coś musi, to w sklep nie zamieni się nigdy - podkreśla "Express
        Ilustrowany". (PAP)

wiadomosci.wp.pl/OID,5974108,kat,31794,wid,6667846,opinie.html

A ja widzialem jedna malpe w TV i w dodatku mowila iz reprezentuje nasza lewice
        (9) irek (2005.02.12 08:57)
        pytanie do ZOO- moze wam uciekly bo jasli tak to pomozemy lapac i za kratki
        z nimi !
        Odpowiedz Odpowiedz Zgłoś do moderacji Zgłoś do moderacji

chyba się pomyliłeś !!! mikmus (2005.02.14 10:41)
        Chyba się pomyliłeś i zamiast na telewizor, spojrzałeś w lustro !!!smile
        Odpowiedz

no (2005.02.13 14:03)

Odpowiedz Zgłoś do moderacji

Uparty jak irek! YETI (2005.02.12 14:42)
        Irek! Czerwoni już zeszli z drzewa,choć według Darwina tam byli.Ty tam jeszcze
        jesteś...Telewizor to wynalazek heretyków!
        Odpowiedz

Raczej spadli z drzewa-jesliby zeszli zachwywaliby sie w normie , a wiec
        upadli na glowe irek (2005.02.12 18:04)

MASZ RACJĘ! IREK YETI (2005.02.12 22:42)
        Spadli na głowę.I bez urazy,każdy temat ,nawet o ZOO nadaje się na politykę.

IREK ! YETI (2005.02.12 10:38)
        Oglądaj "TRWAM", tam goryl goryla "pogania"

na tym kanale tylko powaaga -wole kabaret w wykonaniu lewicy irek (2005.02.12
        12:47)
        szczerze polecam

Zdarzają ci się literówki. Jaką lwicę reprezentowała ta małpa. Jaką telewizję
        i jaki program ogl ... dls (2005.02.12 09:44)
        Kto włączył Ci telewizor?

To byla jakas malpa z partii odchodzacej irek (2005.02.12 10:08)
        z tej co tylko w rezerwacie moze istniec , tresci wypowiedzi nie sluchalem za
        bardzo , mowila cos o winie pismarkow iz wyciagaja brudy jej ugropowania

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka