d_nutka 06.06.02, 11:23 Czekam na przeprosiny za obrazę. 2+2=? d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: luka Re: Do Pani Danuty IP: 217.67.196.* 06.06.02, 11:36 d_nutka napisał(a): > Czekam na przeprosiny za obrazę. > 2+2=? > d_nutka O co raczy Pani chodzić? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Z tego o zrozumialem .... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.06.02, 11:39 ...Czekam na przeprosiny za obrazę - 2+2=? d_nutka... to nie szukaj starych podrecznikow ani sciag do matury tylko w te pedy do kwiaciarni po 2+2=5 roż. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Po pamietnej 13:00 sprzedawano juz alkohol... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 06.06.02, 11:41 i na pytanie przed 13:00 "ktora godz.?" padala standartowa odpowiedz: - "tez bym sie napil". Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Do Pana Luki 06.06.02, 13:02 Panie Luko! Na moim zegarku jest 13.01 Od tej minuty, nie doczekawszy się przeprosin, jest pan dla mnie plamą na monitorze. d_nutka konsekwentna Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: luka Re: Do Pani Danuty IP: 217.67.196.* 06.06.02, 13:08 d_nutka napisał(a): > Panie Luko! > Na moim zegarku jest 13.01 > Od tej minuty, nie doczekawszy się przeprosin, jest pan dla mnie plamą na > monitorze. > d_nutka konsekwentna Jestem więc mniejszy od 0,28 mm. Niestety opóźnienie spowodowane było kolejką w kwiaciarni, a bez bukietu nie śmiałem błagać o wybaczenie. Kara jest taka, jakiej się spodziewałem - nie jest Pani specjalnie sroga, co pozwala liczyć na względy po odbyciu ostracystycznej odsiadki. Rozczarowany luka Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Do Pani Danuty 06.06.02, 13:35 Nutka,witam Cię z uśmiechem! Możesz na stuknąć o co biega z tym "równaniem"?????? O ile znam Lukę naszego,matematykę zna! O co więc... pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
jondrus telegram 06.06.02, 19:00 Zaskakujesz mnie non stop stop juz sie do tego przyzwyczilem stop andrzej stop Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wild Re: Do Pana Luki IP: *.net.bialystok.pl / 192.168.1.* 08.06.02, 12:36 ech... Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ was????? 08.06.02, 12:56 ciebie nie można obrazić, ciebie można kopnąć tylko w dupę, o ile stare buty sie ma. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem perła, a mozesz zreferowac IP: *.tgory.pik-net.pl 08.06.02, 13:00 geneze, rozwoj i faze decydujaca konfliktu na "szczycie tolerancji"? teraz nie ma ślimaka to można spokojnie poczytać. bez opowiastek co wy tam i kto komu w czeta patrzał na 'spotkaniu'. taki maly bryk dla człowieka ciekawskiego... 7,58 Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: perła, a mozesz zreferowac 08.06.02, 13:07 Gość portalu: siedem napisał(a): > geneze, rozwoj i faze decydujaca konfliktu na "szczycie tolerancji"? teraz nie > ma > ślimaka to można spokojnie poczytać. bez opowiastek co wy tam i kto komu w czet > a > patrzał na 'spotkaniu'. taki maly bryk dla człowieka ciekawskiego... > > 7,58 a co tu referować? ten babsztyl wpada na wątki i obraża kogo popadnie. ale na limakowym wątku (o mnie zresztą) napisała coś tak wulgarnego, że zwątpiłem. dlatego dla mnie nie jest już kobietą właśnie. to psychiczne monstrum jest. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: perła, a mozesz zreferowac IP: *.tgory.pik-net.pl 08.06.02, 13:14 perla_ napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > geneze, rozwoj i faze decydujaca konfliktu na "szczycie tolerancji"? teraz > nie > > ma > > ślimaka to można spokojnie poczytać. bez opowiastek co wy tam i kto komu w > czet > > a > > patrzał na 'spotkaniu'. taki maly bryk dla człowieka ciekawskiego... > > > > 7,58 > > a co tu referować? ten babsztyl wpada na wątki i obraża kogo popadnie. ale na > limakowym wątku (o mnie zresztą) napisała coś tak wulgarnego, że zwątpiłem. > dlatego dla mnie nie jest już kobietą właśnie. to psychiczne monstrum jest. > > Perła no ale nie o danke tu chodzi. jaka danka jest kazdy widzi. raczej niezby spojna myslowo dlatego pada ofiarą roznych manipulatorow od tyu do slimaka. jesli mialbym ja oceniac na podstawie pogladu to jak nic wychodzi "jakiś prowokator". no ale rownanie dedykowane danusi 2+2=? wyjasnialo by te niescislosci w jej swiatopogladzie. mnie interesuje tło starcia perla tyu. o ile da sie to opisac bez dygresji ze swiata realnego 7,42 Odpowiedz Link Zgłoś
perla_ Re: perła, a mozesz zreferowac 08.06.02, 13:31 Gość portalu: siedem napisał(a): > perla_ napisał(a): > > > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > > geneze, rozwoj i faze decydujaca konfliktu na "szczycie tolerancji"? > teraz > > nie > > > ma > > > ślimaka to można spokojnie poczytać. bez opowiastek co wy tam i kto k > omu w > > czet > > > a > > > patrzał na 'spotkaniu'. taki maly bryk dla człowieka ciekawskiego... > > > > > > 7,58 > > > > a co tu referować? ten babsztyl wpada na wątki i obraża kogo popadnie. ale > na > > limakowym wątku (o mnie zresztą) napisała coś tak wulgarnego, że zwątpiłem > . > > dlatego dla mnie nie jest już kobietą właśnie. to psychiczne monstrum jest > . > > > > Perła > > no ale nie o danke tu chodzi. jaka danka jest kazdy widzi. raczej niezby spojna > > myslowo dlatego pada ofiarą roznych manipulatorow od tyu do slimaka. jesli > mialbym ja oceniac na podstawie pogladu to jak nic wychodzi "jakiś prowokator". > > no ale rownanie dedykowane danusi 2+2=? wyjasnialo by te niescislosci w jej > swiatopogladzie. > > mnie interesuje tło starcia perla tyu. o ile da sie to opisac bez dygresji ze > swiata realnego > > 7,42 sam nie wiem już o co poszło, chyba o jego oziębły stosunek do przemian ustrojowych. albo coś takiego. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ech IP: *.tgory.pik-net.pl 08.06.02, 13:35 perla_ napisał(a): > sam nie wiem już o co poszło, chyba o jego oziębły stosunek do przemian > ustrojowych. albo coś takiego. dobre... 7,05 Odpowiedz Link Zgłoś