pyza3 14.06.02, 06:28 Dzień dobry. moj nick to pyza3. kogo cieszy poznanie nowej osoby proszę o swój wpis w tym wątku. pyza3 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
quickly pozegnanie 14.06.02, 06:37 na szczaw palancie, jakas pyza3 trzy sie znalazla!!! Odpowiedz Link Zgłoś
tyu pozegnanie - i to "quickly"! 14.06.02, 08:41 quickly napisał(a): > na szczaw palancie, > jakas pyza3 trzy sie znalazla!!! Bym zapomniał. A ty, palancie, skąd wyrosłeś z takimi tekstami?! Na szczaw! Quickly! Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Powitanie 14.06.02, 08:29 pyza3 napisał(a): > Dzień dobry. > moj nick to pyza3. > kogo cieszy poznanie nowej osoby proszę o swój wpis w tym wątku. > pyza3 Witaj! Wprawdzie zrobiłem to już w innym wątku, ale podobno dobrego nigdy za wiele. Mam nadzieję, że poczujesz się tu dobrze. ) tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Dzień dobry. IP: 213.17.161.* 14.06.02, 08:36 Skoro jest Pani tutaj nowa to pozwali Pani, że się przedstawię: Galba z królewskiego miasta Wrocławia, do usług. Galba --- pyza3 napisał(a): > Dzień dobry. > moj nick to pyza3. > kogo cieszy poznanie nowej osoby proszę o swój wpis w tym wątku. > pyza3 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Dzień dobry. 14.06.02, 08:42 Gość portalu: Galba napisał(a): > Skoro jest Pani tutaj nowa to pozwali Pani, że się przedstawię: > Galba z królewskiego miasta Wrocławia, do usług. > > Galba > > --- Witaj, o Galbo! Tyu z książęcego grodu Gliwice pozdrawia Cię! Moriturus notabene. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Dzień dobry. IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.06.02, 08:46 Dzien dobry, zdrastwuj. T..szcz. Nie wyjezdzales czasem sezonowo do Francji? Zbieram muszelki z 68. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: Dzień dobry. IP: 213.25.60.* 14.06.02, 08:48 tyu napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Skoro jest Pani tutaj nowa to pozwali Pani, że się przedstawię: > > Galba z królewskiego miasta Wrocławia, do usług. > > > > Galba > > > > --- > > > Witaj, o Galbo! > Tyu z książęcego grodu Gliwice pozdrawia Cię! > Moriturus notabene. Witajcie szlachetni mężowie. Pozdrowienia z metropolii. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Dlaczego wszyscy udaja, ze nie znaja Pyzy?/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 14.06.02, 08:51 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Dzień dobry. 14.06.02, 09:11 Gość portalu: Adams napisał(a): > tyu napisał(a): > > > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > > > Skoro jest Pani tutaj nowa to pozwali Pani, że się przedstawię: > > > Galba z królewskiego miasta Wrocławia, do usług. > > > > > > Galba > > > > > > --- > > > > > > Witaj, o Galbo! > > Tyu z książęcego grodu Gliwice pozdrawia Cię! > > Moriturus notabene. > Witajcie szlachetni mężowie. Pozdrowienia z metropolii. Znaczy się... z czego? Ale witaj! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Dzień dobry. - do pyzy3 IP: *.jgora.dialog.net.pl 14.06.02, 22:02 Gość portalu: Galba napisał(a): > Skoro jest Pani tutaj nowa to pozwali Pani, że się przedstawię: > Galba z królewskiego miasta Wrocławia, do usług. > > Galba > Czytała to szanowna pyza3? Ja bym nie ufał Galbie. To on jest odpowiedzialny za zniknięcie chlopka. Prawdopodobnie uprowadził go z drugim osobnikiem o faszystowskim pseudonimie 'xsiazeluka'... Owszem, ponoc chlopek ma się nieźle, ponoć żyje, ale nikt go dawno nie widział. A chlopek wielkim tropicielem faszyzmu i rasizmu był.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni to nowa... przeciez nie mowi zeby mowic IP: *.auth-el-0209568.acn.pl 15.06.02, 00:46 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 pyza, mrufka, denaturatka... jedna sfolocz... n/t IP: 5.1R1D* / *.singnet.com.sg 15.06.02, 20:18 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce czyś Ty pyza z mięskiem? IP: *.chello.pl 16.06.02, 00:20 czy Pyza na polskich dróżkach? tak czy owak trzymaj się ciepło. I niech Ci pewna melodyjna d_moll-ka wzorem będzie (zmuś ich wszystkich, by całowali Cię tam, gdzie Ty sobie życzysz). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do Panny Kunce jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 00:26 Gość portalu: kunce napisał(a): > czy Pyza na polskich dróżkach? > tak czy owak trzymaj się ciepło. > I niech Ci pewna melodyjna d_moll-ka wzorem będzie (zmuś ich wszystkich, by > całowali Cię tam, gdzie Ty sobie życzysz). Wszystkich być może. Mnie - nigdy. Za nic! Wolałbym d_molem nazwać się niż zrobić to właśnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: do Panny Kunce jest IP: *.chello.pl 16.06.02, 00:42 Gość portalu: Perła napisał(a): > Wszystkich być może. Mnie - nigdy. takiś indywidualista? czy chłopak na opak? d_moll-ka nie udawała księżniczki, nie była manieryczna jak Rachela z Bronowic. Wadzi się z nami, ale nie sądzę, by była fałszywa. A jej gniewne żądanie, by dokuczliwi adwersarze całowali ja w określony fragment ciała, przeszło już do historii forum. Dzielnie, z humorem przetrwała falę krytyki. Teraz jej akcje moga tylko zwyżkować. I tego jej życzę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: do Panny Kunce jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 01:02 Gość portalu: kunce napisał(a): > > takiś indywidualista? czy chłopak na opak? Nic z rzeczy tych. Po prostu dobry smak mam. > > d_moll-ka nie udawała księżniczki, nie była manieryczna jak Rachela z Bronowic. > > Wadzi się z nami, ale nie sądzę, by była fałszywa. Żydem nawywa sama się, a jak po hebrajsku do niej pisałem to ona ani mru mru. Sam nie wiem już... czy to fałszywa nutka jest. A jej gniewne żądanie, by > dokuczliwi adwersarze całowali ja w określony fragment ciała, przeszło już do > historii forum. Nie zauważyłem dokuczliwych adwersarzy właśnie. Chyba, że w jej imaginacji tylko. > Dzielnie, z humorem przetrwała falę krytyki. Dzielnie być może (z pomocą trunków właśnie). Z humorem - wątpliwości mam. Teraz jej akcje moga tylko > zwyżkować. I tego jej życzę. Ja również życzę tego jej. Ale w te akcje inwestować nie będę. Sprawa przegrana jest. I tu dałem pole do inwencji Twej. pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce tak sobie myślę IP: *.chello.pl 16.06.02, 11:12 Gość portalu: Perła napisał(a): > Dzielnie być może (z pomocą trunków właśnie). to chyba nie było potrzebne. Nie sądzę, by d-nutka chciała tutaj kreować się jako osoba nie radząca sobie z piciem. Wydaje mi sie, że szczegółt prywatnych spotkać, nie tylko prywatnej korespondencji, nie powinny bez zgody obu stron pojawiać się tutaj. Tym bardziej subiektywne interpretacje zdarzeń dziejących się na tych spotkaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła myślenie ważne jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:28 Gość portalu: kunce napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > Dzielnie być może (z pomocą trunków właśnie). > > to chyba nie było potrzebne. > Nie sądzę, by d-nutka chciała tutaj kreować się jako osoba nie radząca sobie z > > piciem. > Wydaje mi sie, że szczegółt prywatnych spotkać, nie tylko prywatnej > korespondencji, nie powinny bez zgody obu stron pojawiać się tutaj. Tym bardzie > j > subiektywne interpretacje zdarzeń dziejących się na tych spotkaniach. W pełni popieram to co piszesz. Dlatego bądź łaskawa zwrócić uwag tyu aby tego nie robił. Bo mnie tego nie zazrzucisz. Jeżeli chodzi o d_ntkowe picie to z jej wątku to wiem. Re: Wiatr od morza............ Autor: d_nutka@poczta.gazeta.pl Data: 13-06-2002 16:04 -------------------------------------------------------------------------------- stary latarnik powoli wchodzi po schodach by zapalić światło dla tych co na morzu. dużo jest tych schodków i trzeba uważać aby iskierki wiatr nie zdmuchnął.bo co wtedy będzie...ciemno wszędzie, głucho wszędzie... a w oddali widać samotny biały żagiel. trzeba go bezpiecznie wprowadzić do portu... a tu...pst-iskierka zgasła... no to siup w ten głupi dziub Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: tak sobie myślę. Do Panny Kunki znowu 16.06.02, 11:39 Panno Kunko! JA TEŻ tam byłem, sok jabłkowy piłem, Nutki "problemów z piciem" jakoś nie stwierdziłem. A miałem na to duuuuuuuuuuuuuużo więcej czasu, niż imputujący. Wybaczysz mi, gdy RAZ JEDYNY użyję trywialnego kolokwializmu, oddającego jednak istotę sprawy? Olej go. Pieprzy. I wybacz, proszę. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: tak sobie myślę. Do Panny Kunki znowu IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:43 tyu napisał(a): > Panno Kunko! > JA TEŻ tam byłem, sok jabłkowy piłem, Nutki "problemów z piciem" jakoś nie > stwierdziłem. > A miałem na to duuuuuuuuuuuuuużo więcej czasu, niż imputujący. > > Wybaczysz mi, gdy RAZ JEDYNY użyję trywialnego kolokwializmu, oddającego jednak > > istotę sprawy? > Olej go. Pieprzy. > I wybacz, proszę. > > tyu Zaczynasz bezczelny być. Widać natura taka twoja jest. Gdzież to ja o d_nutce z realu piszę? Zawsze tylko to, co z forum wiem. Jednak małym łajdakiem jesteś. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do Panny Kunce - ode mnie 16.06.02, 10:30 Gość portalu: kunce napisał(a): > d_moll-ka nie udawała księżniczki, nie była manieryczna jak Rachela z Bronowic. > > Wadzi się z nami, ale nie sądzę, by była fałszywa. A jej gniewne żądanie, by > dokuczliwi adwersarze całowali ja w określony fragment ciała, przeszło już do > historii forum. > Dzielnie, z humorem przetrwała falę krytyki. Teraz jej akcje moga tylko > zwyżkować. I tego jej życzę. Panno Kunko! Zauważam, że mamy coraz więcej wspólnych cech. I wspólnych poglądów. I wspólnych sympatii. Pozdrawiam! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: pyza, mrufka, denaturatka... oj, Nostromo! 16.06.02, 10:32 Kogo, jak kogo, ale CIEBIE - mimo poglądów, jakie masz - nie podejrzewałbym o taką frazę. A mówią, że styl, to człowiek... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Powitanie?Dopiero było pożegnanie:) 16.06.02, 11:19 Nutka,nick Twoja rzecz,ale po co się wygłupiasz z tą "nową"? Wolę Cie pod starym nickiem,jakoś tak się człek przyzwyczaja. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Powitanie Bykka! 16.06.02, 11:21 bykk napisał(a): > Nutka,nick Twoja rzecz,ale po co się wygłupiasz z tą "nową"? > Wolę Cie pod starym nickiem,jakoś tak się człek przyzwyczaja. > hej! A dla mnie np. Maksio zawsze będzie Maksiem, choćby setny nick przyjął. Choć i ja wolę stałe nicki. Ale - jeśli ktoś lubi inaczej? Pozdrawiam Cię! Odpowiedz Link Zgłoś
nurni pozegnanie falszywej alernatywy do Tyu 16.06.02, 11:41 widzisz Tyu to nie takie proste mozna lubic wszystkich ale zapytany kogo bardziej usunac sie w cien tak samo jak nie lubisz bedziesz mierzyl kogo bardziej? wybor wiekszego dobra czy mniejszego zla dystans do tej sprawy nic z latwizny nie ma sporo tu takich co lubia forum bez falszywych masek i nut dla nich dystans to nie latwizna ale swiadomy wybor inni jak nasz maoista na latwizne nie ida frontu jednosci forum w TYM wypadku prozno czekac pozdrawiam Cie serdecznie czerwony pajaku nurni Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: pozegnanie falszywej alernatywy. Do Nurniego 16.06.02, 17:54 nurni napisał(a): > widzisz Tyu to nie takie proste > > mozna lubic wszystkich > ale zapytany kogo bardziej > usunac sie w cien > > tak samo jak nie lubisz > bedziesz mierzyl kogo bardziej? > > wybor wiekszego dobra czy mniejszego zla > > dystans do tej sprawy > nic z latwizny nie ma > > sporo tu takich co lubia forum > bez falszywych masek i nut > dla nich dystans to nie latwizna > ale swiadomy wybor > > inni jak nasz maoista > na latwizne nie ida > frontu jednosci forum w TYM wypadku > prozno czekac > > pozdrawiam Cie serdecznie > czerwony pajaku > > nurni Przeczytałem uważnie - i zgadzam się ze wszystkim. Nawet z tym, że dystans może być świadomym wyborem. O ile "dystans" nie jest utożsamiany z jednokierunkową wyrzutnią śliny, ale pewnie nie o to Ci chodzi. Zastanawiam się tylko: czy TO WŁAŚNIE miejsce również jest Twoim świadomym wyborem? Myślę, że tak, chociaż dyskutujemy o czymś, co zaczęło się w zupełnie innym wątku... Pozdrawiam równie. tyu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni pozdrowienia w biegu /in run/ IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 18:56 tyu napisał(a): > Zastanawiam się tylko: czy TO WŁAŚNIE miejsce również jest Twoim świadomym > wyborem? Myślę, że tak, chociaż dyskutujemy o czymś, co zaczęło się w zupełnie > innym wątku... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce pyzy, gorące pyzy! IP: *.chello.pl 16.06.02, 11:43 jeszcze się taki okrzyk słyszy w okolicach Bazaru Różyckiego (targowisko ma 101 lat historii). I nasza pyzę jak gorący kartofel przezucamy z rad do rąk. Pewnie niedługo temperatura spadnie i przestaniemy sie ekscytować zarówno żalami z przeszłości, jak i odejściami i powrotami d-nutki. Bo kolejny wątek dot. jej narodzin i śmierci już chyba nie będzie miał frekwencji. a co do 'siup w ten dziób' - na forum wiele osób częstuje sie trunkami, przylącza do rozpijanych butelek, wznosi toasty. Nawet klon wilda tak popijał leki na kuracji w psychiatryku. Niech więc wolno będzie i d-nutce (do nutki - też wole starego nicka). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: pyzy, gorące pyzy! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 11:49 Gość portalu: kunce napisał(a): > jeszcze się taki okrzyk słyszy w okolicach Bazaru Różyckiego (targowisko ma 101 > > lat historii). I nasza pyzę jak gorący kartofel przezucamy z rad do rąk. Pewnie > > niedługo temperatura spadnie i przestaniemy sie ekscytować zarówno żalami z > przeszłości, jak i odejściami i powrotami d-nutki. Bo kolejny wątek dot. jej > narodzin i śmierci już chyba nie będzie miał frekwencji. > > a co do 'siup w ten dziób' - na forum wiele osób częstuje sie trunkami, > przylącza do rozpijanych butelek, wznosi toasty. Nawet klon wilda tak popijał > leki na kuracji w psychiatryku. Niech więc wolno będzie i d-nutce (do nutki - > też wole starego nicka). 'siup w ten dziób'. Super. to może cofniesz to co napisałaś, że ja coś tu z realu przemycam. Lubię kropki nad i. pozdrawim serdecznie Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce Re: pyzy, gorące pyzy! IP: *.chello.pl 16.06.02, 11:59 Gość portalu: Perła napisał(a): Super. to może cofniesz to co napisałaś, że ja coś tu z rea > lu > przemycam. Lubię kropki nad i. > > pozdrawim serdecznie > > Perła Twoje wyjaśnienie jest zasadne. Rzeczywiście, nie musiałes mieć wiedzy o piciu z realu. Mogłeś tak zinterpretować uwagę d_nutki o 'siupaniu w dziub' (a ja nawet nie zwróciłam na nią uwagi wobec dość powszechnego na forum 'polewania'). Odpowiedz Link Zgłoś
pyza3 Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 12:05 ja też wole swój nisk d_nutka. pyza to przejściowo. w celu jasnego i wyraźnego samookreślenia. teraz już chyba bez wątpliwości. d_nutka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła Re: pyzy, gorące pyzy! IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 16.06.02, 12:08 Gość portalu: kunce napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > Super. to może cofniesz to co napisałaś, że ja coś tu z rea > > lu > > przemycam. Lubię kropki nad i. > > > > pozdrawim serdecznie > > > > Perła > > Twoje wyjaśnienie jest zasadne. Rzeczywiście, nie musiałes mieć wiedzy o piciu > z > realu. Mogłeś tak zinterpretować uwagę d_nutki o 'siupaniu w dziub' (a ja nawet > > nie zwróciłam na nią uwagi wobec dość powszechnego na forum 'polewania'). Faktem jest, że forum rozpiło się ostatnio w stopniu niepokojącym właśnie. Dziękuję Ci za sprostowanie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 12:29 następne danie proszę! LANE KLÓSKI! tylko szybko. dodatki w/g indywidualnego smaku. d_nutka głodna jak wilk Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 12:32 Nutka,a kopytka ze siadłym mogą być? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 13:19 bykk napisał(a): > Nutka,a kopytka ze siadłym mogą być? > hej! Kopytka mi się niemile kojarzą! Ktoś mi już nimi na forum nakopał w d..zamiast całować! ale takie z kartofli lubię. d_nutka smakosz kuchni polskiej i nie tylko Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 17:22 Wreszcie dyskusja zeszła na jakiś rozsądny temat! A co powiecie na żurek z kiełbasą? zwłaszcza po paru godzinach na zielonej trawce? ) Odpowiedz Link Zgłoś
pyza3 Re: pyzy, gorące pyzy! 16.06.02, 12:49 d_nutka napisał(a): > następne danie proszę! > LANE KLÓSKI! > tylko szybko. > dodatki w/g indywidualnego smaku. > d_nutka głodna jak wilk "Dzisiaj kasza, jutro kluski, Polska nasza a rząd....?" pyza- pyzata-pyzowata-pyskata Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Tyu 16.06.02, 12:17 Tyu,witaj. Jasne,że nick to sprawa forumowicza,ja wyraźnie pisałem,że wolę stare nicki bo wolę(Wild dla mnie też Maxem pozostanie). Tak jak ja wolę tego,którego każesz Pannie Kunkównie(Kunce,dalej jesteś, jeśli można spytać.na wydaniu))?)olać,niż tego,którego Ty tak uwielbiasz czyli sukinsyna Jaruz! pozdrawiam Cię hej! Ps. tak nawiasem,co Cię tak dziś napadło,że jednego wielbisz drugiego lejesz, czyżby nie było zakończenia jeszcze? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Do Bykka 16.06.02, 17:28 bykk napisał(a): > Tyu,witaj. > Jasne,że nick to sprawa forumowicza,ja wyraźnie pisałem,że wolę stare nicki > bo wolę(Wild dla mnie też Maxem pozostanie). > Tak jak ja wolę tego,którego każesz Pannie Kunkównie(Kunce,dalej jesteś, > jeśli można spytać.na wydaniu))?)olać,niż tego,którego Ty tak uwielbiasz > czyli sukinsyna Jaruz! > pozdrawiam Cię > hej! > Ps. tak nawiasem,co Cię tak dziś napadło,że jednego wielbisz drugiego lejesz, > czyżby nie było zakończenia jeszcze? Ani wielbię, ani leję, Bykku! Jeśli czytam głupoty, czy - tym bardziej - głupie, kupy się nie trzymające insynuacje - olewam i innym radzę. Jeśli kogoś, kogo szanuję, mieszają z błotem - bronię. Tylko tyle - i aż tyle. A woleć wolno nam, kogo chcemy. De gustibus non est disputandum - mawiali nasi ojcowie. Czyli, że każda potwora znajdzie swego amatora, bo i tak mozna to przetłumaczyć. ) Trzym się! tyu Odpowiedz Link Zgłoś