Gość: Perła IP: 212.160.135.* 14.06.02, 10:53 natknąłem się na kilka watków pozegnalnych d_nutki vel mrówki. O postach pożeglanych nie wspominam w ogóle. Proszę kogoś litościwego o informację: poszła już czy dalej żegna się? dziekuję z góry Perła Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ALK Re: czy d_nutka odeszła już? IP: *.chello.pl 14.06.02, 11:00 A może to tzw. pożegnanie po polsku, które - zwykle już w korytarzu - potrafi trwać dłużej niż wizyta? Jeżeli można złożyć deklarację: wolę pożegnania angielskie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: czy d_nutka odeszła już? IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:00 Gość portalu: Perła napisał(a): > natknąłem się na kilka watków pozegnalnych d_nutki vel mrówki. O postach > pożeglanych nie wspominam w ogóle. Proszę kogoś litościwego o informację: > poszła już czy dalej żegna się? > > dziekuję z góry > > Perła Perła, list do Ciebie napisałem, czyżbyś nie widział? Jeżeli chodzi o D-nutkę której nieznam, to polecam wątek Rozstanie z forum - autorstwa Miriam, lub Twój wątek: • OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest perla!@poczta.gazeta.pl 30-11-2001 08:46 Postanowiłem napisać do Was ostatni wątek....... pozdrawiam ps. ja na krótko przybywam, ale któż zna mnie lepiej niż Ty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do Hiacynta jest IP: 212.160.135.* 14.06.02, 11:10 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > natknąłem się na kilka watków pozegnalnych d_nutki vel mrówki. O postach > > pożeglanych nie wspominam w ogóle. Proszę kogoś litościwego o informację: > > poszła już czy dalej żegna się? > > > > dziekuję z góry > > > > Perła > > Perła, list do Ciebie napisałem, czyżbyś nie widział? > Jeżeli chodzi o D-nutkę której nieznam, to polecam wątek > Rozstanie z forum - autorstwa Miriam, lub Twój wątek: > > • OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest > perla!@poczta.gazeta.pl 30-11-2001 08:46 > Postanowiłem napisać do Was ostatni wątek....... > > > pozdrawiam > > ps. ja na krótko przybywam, ale któż zna mnie lepiej niż Ty > > > Witaj Hiacynt O który list chodzi? To, że d_nutki nie znasz to gratuluję. Szczęściarz. Gdybyś jednak okoliczność miał, to od razu przyznaj się do antysemityzmu i udziału w holocauście najlepiej. Bądź przygotowany na pytania typu: "czy jesteś z tych co lubią sprawdzać czy Żydówki w poprzek mają". Itd. itp. Ja z forum odszedłem na miesięcy kilka. Wróciłem na życzenie Damy. Wola kobiety świętą jest. pozdrawiam Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Adams Re: do Hiacynta jest IP: 213.25.60.* 14.06.02, 11:34 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > natknąłem się na kilka watków pozegnalnych d_nutki vel mrówki. O post > ach > > > pożeglanych nie wspominam w ogóle. Proszę kogoś litościwego o informa > cję: > > > poszła już czy dalej żegna się? > > > > > > dziekuję z góry > > > > > > Perła > > > > Perła, list do Ciebie napisałem, czyżbyś nie widział? > > Jeżeli chodzi o D-nutkę której nieznam, to polecam wątek > > Rozstanie z forum - autorstwa Miriam, lub Twój wątek: > > > > � OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest > > perla!@poczta.gazeta.pl 30-11-2001 08:46 > > Postanowiłem napisać do Was ostatni wątek....... > > > > > > pozdrawiam > > > > ps. ja na krótko przybywam, ale któż zna mnie lepiej niż Ty > > > > > > > > Witaj Hiacynt > > O który list chodzi? To, że d_nutki nie znasz to gratuluję. Szczęściarz. Gdybyś > > jednak okoliczność miał, to od razu przyznaj się do antysemityzmu i udziału w > holocauście najlepiej. Bądź przygotowany na pytania typu: "czy jesteś z tych co > > lubią sprawdzać czy Żydówki w poprzek mają". Itd. itp. > Ja z forum odszedłem na miesięcy kilka. Wróciłem na życzenie Damy. Wola kobiety > > świętą jest. > > pozdrawiam > > Perła Coś Ci ta d_nutka zalazła ostro za skórę . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt do Perły IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 14.06.02, 11:39 Gość portalu: Perła napisał(a): > Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > Gość portalu: Perła napisał(a): > > > > > natknąłem się na kilka watków pozegnalnych d_nutki vel mrówki. O post > ach > > > pożeglanych nie wspominam w ogóle. Proszę kogoś litościwego o informa > cję: > > > poszła już czy dalej żegna się? > > > > > > dziekuję z góry > > > > > > Perła > > > > Perła, list do Ciebie napisałem, czyżbyś nie widział? > > Jeżeli chodzi o D-nutkę której nieznam, to polecam wątek > > Rozstanie z forum - autorstwa Miriam, lub Twój wątek: > > > > • OSTATNIE pozdrowienie od Perły jest > > perla!@poczta.gazeta.pl 30-11-2001 08:46 > > Postanowiłem napisać do Was ostatni wątek....... > > > > > > pozdrawiam > > > > ps. ja na krótko przybywam, ale któż zna mnie lepiej niż Ty > > > > > > > > Witaj Hiacynt > > O który list chodzi? To, że d_nutki nie znasz to gratuluję. Szczęściarz. Gdybyś > > jednak okoliczność miał, to od razu przyznaj się do antysemityzmu i udziału w > holocauście najlepiej. Bądź przygotowany na pytania typu: "czy jesteś z tych co > > lubią sprawdzać czy Żydówki w poprzek mają". Itd. itp. > Ja z forum odszedłem na miesięcy kilka. Wróciłem na życzenie Damy. Wola kobiety > > świętą jest. > > pozdrawiam > > Perła Ja nie wróciłem, przechodziłem obok - sam - nikt mnie nie wołał, hiacynty w stadach nie występują - i doleciały mnie strzępki rozmowy Miriam z Borsukiem. Dowodzić czegoś chciała, a przecież od dowodów to ja jestem. Przysłuchuję się i czekam na wynik poszukiwań w archiwum, ja mam je w głowie, cierpię na taką przypadłość. List do Ciebie napisałem w wątku d_nutki, wczoraj. Ja tylko kilka dni zabawię. Jestem reakcjonistą, stąd mój wpis w tym wątku. pozdrawiam Hiacynt ps. skoro o Damie wspomniałeś, to wiesz jaką mogę mieć prtośbę Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Perły 15.06.02, 11:51 Witam Cię Perła. Pytasz czy odeszła? Na dzień disiejszy nie widać jej.Jako d_nutka odeszła,ale za to na F. "pyzów jak mrówków"))! pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 do perły i do hiacynta IP: 5.1R1D* / *.singnet.com.sg 15.06.02, 20:09 witajcie... sporo wody pod mostem uplynelo i zwatpienie zagoscilo na stale bo ubozej troche bez was... co do d_naturki to jest jak lenin wiecznie zywa i wcale nie zmywa sie tylko zmienia skore... pozdrawiam z oddali nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Wyszła za mąż IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 17.06.02, 00:22 zaraz wraca Odpowiedz Link Zgłoś