andrzejg 15.03.05, 15:18 Wałęsa: Dzisiaj zagłosowałbym na PO.Tutaj pasuję. a powód? poparcie Wałęsy przez PO w jego walce z RM. A. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg coś mi sie wydaje,że najbliższe wybory będą się 15.03.05, 15:28 kręcić wokół RM ktoza,a kto przeciw to dopiero paranoja A. Odpowiedz Link Zgłoś
leje-sie To juz tak bardzo zle? 15.03.05, 15:37 andrzejg napisał: > coś mi sie wydaje,że najbliższe wybory będą sie kręcić wokół RM > ktoza,a kto przeciw > > to dopiero paranoja > > A. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: To juz tak bardzo zle? 15.03.05, 15:48 Właśnie oglądałem konferencje prasową z udziałem Tuska i Wałęsy,na której występowali tworząc front antyradiomaryjny.Wałęsa szuka dalszych sojuszników.... To paranoja.To śmiechu warte,że polityk chcący odegrać w najbliższym czasie powazną rolę w polityce państwa {Tusk,bo Wałęsa swoje zrobił] daje się wciągnąć w osobiste przepychanki Wałęsy z RM.To dopiero się zacznie.Nic nie wnosząca pyskówka zaciemniająca prawdziwe oblicze kandydatów.A może odsłaniająca...? Czy ma to być jakiś nowy sojusz PO-Wałęsa?Cóz oni na tym zyskują? Stare sentymenty? A. Odpowiedz Link Zgłoś
xiazelulka Re: To juz tak bardzo zle? 15.03.05, 16:03 andrzejg napisał: > Właśnie oglądałem konferencje prasową z udziałem Tuska i Wałęsy,na której > występowali tworząc front antyradiomaryjny.Wałęsa szuka dalszych sojuszników... > . > > To paranoja.To śmiechu warte,że polityk chcący odegrać w najbliższym czasie > powazną rolę w polityce państwa {Tusk,bo Wałęsa swoje zrobił] daje się wciągnąć > w osobiste przepychanki Wałęsy z RM.To dopiero się zacznie.Nic nie wnosząca > pyskówka zaciemniająca prawdziwe oblicze kandydatów.A może odsłaniająca...? > > Czy ma to być jakiś nowy sojusz PO-Wałęsa?Cóz oni na tym zyskują? > Stare sentymenty? > > A. Trzeba dac odpór siłom nieczystym a do tego kazda koalicja jest dobra Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: Juz po PO 15.03.05, 16:20 don i lesio trwali w mazi wzajemnych komplementow..prawili se dusery jak kochankowie z verony...don zagrywa w zdartą karte...to dobry znak..po zmierza ku samozagładzie... to najlepsze info dzisiaj... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Jondrusia:) 15.03.05, 16:32 Witaj. Jondruś, też oglądałem ten spektakl i za cholerę nie kapuję po kiego "to"? pozdrawiam hej! ciekawe czy teraz też GW będzie tak blisko za Leszkiem W., hehehe? ...a już był w ogródku, już witał się PeDe)... Odpowiedz Link Zgłoś