wala.waleczna 18.03.05, 16:09 jakim kwiatkiem lub dobrym słowem wala Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
chala.chaleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:15 wal sie Odpowiedz Link Zgłoś
dala.daleczna ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 18:22 wescie mję do swoejego gangu. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 18:32 Z całym szacunkiem... Nie zwykłam też wytykać komuś błędów ortograficznych. Przyznaję, że może Pani być bardzo interesującą rozmówczynią` i już naprawdę nie wiem, jak mam się zachowywać, by nie była Pani na mnie obrażona. Ale musi Pani trochę nad sobą jeszcze popracować. (na drogę mleczną, och !) Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 19:08 lala.lajeczna napisał: > Z całym szacunkiem... Nie zwykłam też wytykać komuś błędów ortograficznych. > > Przyznaję, że może Pani być bardzo interesującą rozmówczynią` i już > naprawdę nie wiem, jak mam się zachowywać, by nie była Pani na mnie > obrażona. > Ale musi Pani trochę nad sobą jeszcze popracować. (na drogę mleczną, och !) co tam ortografia, byle chciała tańczyć z pomponami. Hej przyjmuj ję, mi będzie raźniej czarna_owca trzepiąca pomponami Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 19:25 jesli sama chesz robić pompony, to dedykuję ci instrukcję.... www.jeudemailles.com/francais/technique/techniquepompons.htm Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 19:37 niewiniątka. Juz dawno cię rozszyfrowałam. Oto cała prawda o tobie (z całym szacunkiem) forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=21641354&a=21646925 Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 20:27 Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie. Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ). www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 20:36 lala.lajeczna napisał: > Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie. > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ). > > <a href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm" target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm</a> > > > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam > instrukcji. abprallowi nie do twarzy jest w sweterkach wełnianych i czapeczkach moherkowych. On zdecydowanie woli www.intermoda.com.pl/ czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 22:07 owca_czarna napisała: > lala.lajeczna napisał: > > > Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie. > > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ). > > > > <a > href="<a href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm"" target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm"</a> > target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11. > htm</a> > > > > > > > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam > > instrukcji. > > abprallowi nie do twarzy jest w sweterkach wełnianych i czapeczkach > moherkowych. On zdecydowanie woli www.intermoda.com.pl/ > > czarna_owca google nic tylko wyrzucają same hiihi niemieckie mundurki, a chciałam zmienić uniform To juz lepiej te dziergane z wełny sweterki od lali.lajecznej czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 22:12 Byłabym nawet skłonna dorobić Abprallowi do tej kamizelki rękawki, bo mam wolny wieczór i kłębek wełny (owczej), ale on nie wykazuje zainteresowania. Nawet nie podziękował za kamizelkę. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna owcza wełna gryzie !!!! :)))) 18.03.05, 20:38 lala.lajeczna napisał: > Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie. > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ). > > <a href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm" target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm</a> > > > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam > instrukcji. Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:22 abprall napisał: > jesli sama chesz robić pompony, to dedykuję ci instrukcję.... > www.jeudemailles.com/francais/technique/techniquepompons.htm abprall to mają być pompony, wielkie pomponiska, a nie takie maciupeńkie pomponiki! I tylko nie z wełny! Wełnę zostaw w spokoju. Pompony służą do machania, gdy tańczę na parkiecie. Idziesz z nami tańczyć )))))))))))) ? czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:34 musi , że tak... gdy zapytasz ile jest 2 x 2, logik odpowie : "proszę zdefiniować pytanie bardziej precyzyjnie".... polityk odpowie : "nie rozumiem pytania" Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Abprall 18.03.05, 20:41 Nie ignoruj mnie.... ach na drogę mleczna ! kartki.onet.pl/1688,kartki.html Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:49 abprall napisał: > musi , że tak... > > gdy zapytasz ile jest 2 x 2, > logik odpowie : "proszę zdefiniować pytanie bardziej precyzyjnie".... > polityk odpowie : "nie rozumiem pytania" czy mam zdefiniować pompony? ) hehe w końcu wyklarowano mi, że pomponami trzęsą cheeslederki w przerwie meczów sportowych. Jesteś kibolem? Eeee bo ja nie i dlatego kiedyś nie wiedziaam... co to jest pompon. czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 21:09 a co to je kibol ? azaliż kibol to nazwa osobnika w czasie przebywania w kiblu ? tedy przyznam żem jezd ab und zu kibolem.... Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 21:53 abprall napisał: > a co to je kibol ? azaliż kibol to nazwa osobnika w czasie przebywania w > kiblu ? > tedy przyznam żem jezd ab und zu kibolem.... ( kibol to taki men, co kible rozwala po meczu ). )))))))))))))))) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
pala.paleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:44 no wiec paluj sie. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:46 A ja - z całym szacunkiem do moich chamskich poprzedniczek witam cię serdecznie Walu. Odpowiedz Link Zgłoś
wala.waleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:48 bendziemy pzyjaciułkami a te dwie niech sie odWalą wala Odpowiedz Link Zgłoś
kala.kaleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 17:49 Witaj kochanie. Czuj sie jak u siebie w domu. ---- Kała. Odpowiedz Link Zgłoś
dala.daleczna nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pomponiaste 18.03.05, 21:33 posłała mnie kiedys macocha do szkoły. Dwie niedziele całe hodziłam. I jusz wiem ile jest 2+2. Bil mnie pan szkolny po głufce jakim kijem i teras jusz wiem, rze to jest 5. ten pan powiedzil mnię, rze tszeba zawsze dodawac troszke wiecej, a nigdy mniej, bo ftedy siem wygra z rzyciu. A ja jestem kopciuszek zwykly i nawet a papona nie mam, ale zrobie se z sianka, na kturym spiem w komurce. Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:39 Jak to na sianku, w komórce? Czy jesteś owcą? Odpowiedz Link Zgłoś
dala.daleczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:46 no pszeciesz piuszem, rze ja jestm kopciuszek i mię macocha karze spac w komurce na sianku Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:55 lala.lajeczna napisał: > Jak to na sianku, w komórce? Czy jesteś owcą? czekaj niech tylko lala.laleczna się zjawi to od razu na drodze mlecznej się znajdziesz)) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
lala.lajeczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:58 Lala jest bardzo zajęta, czyta teraz traktat konstytucyjny w oryginale, dlatego dzisiaj ja ją reprezentuję. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: ciag dalszy 2 x 2 18.03.05, 21:58 c.d pytanie ile jest 2 x 2 ? 1. hacker włamie się do NASA-superkomputera i każe mu obliczyć. 2. psychiatra odpowie : ”nie wiem, ale dobrze, żesmy sobie o tym pogadali”... 3. prawnik odpowie : „ 4, ale nie wiem czy przeforsujemy to przed sądem”.. Odpowiedz Link Zgłoś
jaja.jajeczna ja tesz hce siem zapisać do klubu paponow 18.03.05, 22:03 przyjmiecie mię? Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: zeby zakonczyc cykl 2 x 2 18.03.05, 22:16 w nawiazaniu do sejm-komisji śledczych podam ,jak na pytanie ile jest 2 x 2, zareaguje polski księgowy.... najpierw zamknie wszystkie drzwi i okna , ostrożnie się rozejrzy , poczym zapyta : ” a jaką odpowiedź życzy pan sobie usłyszeć ?” Odpowiedz Link Zgłoś
boja.bajeczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 22:57 Ja rufnieszs zglaszam akcess. Odpowiedz Link Zgłoś
bela.odwieczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 22:59 I ja tez!!! I ja tez prosze o przyjecie! Odpowiedz Link Zgłoś
pokraka52 jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:04 ......Najmilsze ......a morze fszystkie razem odbijemy kszysia mojego z ronk murzyna. i nie tylko z ronk dodam na koniec. morze nas wtedy pozdrowi serdecznie ten kszys. Pokraka kszysiowa na zawsze ;ß]] Odpowiedz Link Zgłoś
t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:08 To żeś nam teraz rozochocił to małe stadko, już sie pewnie nie mogą doczekać na naszego cipendejlsa. Odpowiedz Link Zgłoś
bela.odwieczna Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:41 Nie chcem czekac na rzadnego cipendejlsa. Ty mie kreff rozgszewasz. Odpowiedz Link Zgłoś
t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:56 Ciesze sie, ale gdzie mi tam do Krzysia i Tomka, za nimi cały Oregon szaleje: forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10698985&a=13060521 Odpowiedz Link Zgłoś
bela.odwieczna Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 19.03.05, 00:00 No ale ten caly Oregon daleko troszke... Odpowiedz Link Zgłoś
t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 19.03.05, 00:03 No ale czego sie nie robi z miłości. Kropka co tydzień z Londy... znaczy z Londka Zdrój przylatuje a czasem nawet częsciej, jak akurat Tomek ma ochote. Odpowiedz Link Zgłoś
cala.calineczna i ja kcem do tych pompersuw 18.03.05, 23:15 i skonąć mogię na jedą nogię Odpowiedz Link Zgłoś
owca_czarna Re: i ja kcem do tych pompersuw :)) heheheheh 18.03.05, 23:19 cala.calineczna napisał: > i skonąć mogię na jedą nogię )))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) )))))))))))))))))))))) hehehe czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś