Dodaj do ulubionych

jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita?

18.03.05, 16:09
jakim kwiatkiem lub dobrym słowem
wala
Obserwuj wątek
    • chala.chaleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:15
      wal sie
      • dala.daleczna ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 18:22
        wescie mję do swoejego gangu.
        • lala.lajeczna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 18:32
          Z całym szacunkiem... Nie zwykłam też wytykać komuś błędów ortograficznych.

Przyznaję, że może Pani być bardzo interesującą rozmówczynią` i już
          naprawdę nie wiem, jak mam się zachowywać, by nie była Pani na mnie
          obrażona.
          Ale musi Pani trochę nad sobą jeszcze popracować. (na drogę mleczną, och !)
          • owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 19:08
            lala.lajeczna napisał:

> Z całym szacunkiem... Nie zwykłam też wytykać komuś błędów ortograficznych.
            >
            > Przyznaję, że może Pani być bardzo interesującą rozmówczynią` i już
            > naprawdę nie wiem, jak mam się zachowywać, by nie była Pani na mnie
            > obrażona.
            > Ale musi Pani trochę nad sobą jeszcze popracować. (na drogę mleczną, och !)

co tam ortografia, byle chciała tańczyć z pomponami. Hej przyjmuj ję, mi będzie
            raźniej

czarna_owca trzepiąca pomponami smile
            • abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 19:25
              jesli sama chesz robić pompony, to dedykuję ci instrukcję....
              www.jeudemailles.com/francais/technique/techniquepompons.htm
              • lala.lajeczna Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 19:37
                niewiniątka. Juz dawno cię rozszyfrowałam. Oto cała prawda o tobie (z całym
                szacunkiem)

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=21641354&a=21646925
                • lala.lajeczna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 20:27
                  Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie.
                  Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ).

www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm

Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam
                  instrukcji.
                  • owca_czarna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 20:36
                    lala.lajeczna napisał:

> Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie.
                    > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ).
                    >
                    > <a
                    href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm"
                    target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm</a>

>
                    >
                    > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam
                    > instrukcji.

abprallowi nie do twarzy jest w sweterkach wełnianych i czapeczkach
                    moherkowych. On zdecydowanie woli www.intermoda.com.pl/

czarna_owca
                    • owca_czarna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 22:07
                      owca_czarna napisała:

> lala.lajeczna napisał:
                      >
                      > > Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie.
                      > > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ).
                      > >
                      > > <a
                      > href="<a
                      href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm""
                      target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm"</a>
                      > target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.
                      > htm</a>
                      >
                      > >
                      > >
                      > > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam
                      > > instrukcji.
                      >
                      > abprallowi nie do twarzy jest w sweterkach wełnianych i czapeczkach
                      > moherkowych. On zdecydowanie woli www.intermoda.com.pl/
                      >
                      > czarna_owca

google nic tylko wyrzucają same hiihismile
                      niemieckie mundurki, a chciałam zmienić uniform To juz lepiej te dziergane z
                      wełny sweterki od lali.lajecznej

czarna_owca
                      • lala.lajeczna Re: Abprall ty nie udawaj takiego pomponowego 18.03.05, 22:12
                        Byłabym nawet skłonna dorobić Abprallowi do tej kamizelki rękawki, bo mam wolny
                        wieczór i kłębek wełny (owczej), ale on nie wykazuje zainteresowania.
                        Nawet nie podziękował za kamizelkę.
                  • owca_czarna owcza wełna gryzie !!!! :)))) 18.03.05, 20:38
                    lala.lajeczna napisał:

> Abprall, nie gniewaj się za moje podejrzenia... poniosło mnie.
                    > Wykorzystałam twój link i zrobiłam ci kamizelkę ( z owczej wełny ).
                    >
                    > <a
                    href="www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm"
                    target="_blank">www.jeudemailles.com/francais/catalogue/loisirs/vetement11.htm</a>

>
                    >
                    > Chciałam jeszcze zrobić bereck, bo mam trochę moheru ale nie znalazłam
                    > instrukcji.
              • owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:22
                abprall napisał:

> jesli sama chesz robić pompony, to dedykuję ci instrukcję....
                > www.jeudemailles.com/francais/technique/techniquepompons.htm

abprall to mają być pompony, wielkie pomponiska, a nie takie maciupeńkie
                pomponiki! I tylko nie z wełny! Wełnę zostaw w spokoju. Pompony służą do
                machania, gdy tańczę na parkiecie. Idziesz z nami tańczyć smile)))))))))))) ?

czarna_owca
                • abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:34
                  musi , że tak...

gdy zapytasz ile jest 2 x 2,
                  logik odpowie : "proszę zdefiniować pytanie bardziej precyzyjnie"....
                  polityk odpowie : "nie rozumiem pytania"
                  • lala.lajeczna Abprall 18.03.05, 20:41
                    Nie ignoruj mnie.... ach na drogę mleczna !

kartki.onet.pl/1688,kartki.html
                  • owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 20:49
                    abprall napisał:

> musi , że tak...
                    >
                    > gdy zapytasz ile jest 2 x 2,
                    > logik odpowie : "proszę zdefiniować pytanie bardziej precyzyjnie"....
                    > polityk odpowie : "nie rozumiem pytania"

czy mam zdefiniować pompony? smile) hehe w końcu wyklarowano mi, że pomponami
                    trzęsą cheeslederki w przerwie meczów sportowych. Jesteś kibolem? Eeee bo ja nie
                    i dlatego kiedyś nie wiedziaam... co to jest pompon.sad

czarna_owca
                    • abprall Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 21:09
                      a co to je kibol ? azaliż kibol to nazwa osobnika w czasie przebywania w
                      kiblu ?
                      tedy przyznam żem jezd ab und zu kibolem....
                      • owca_czarna Re: ja tesz hcem być waszą pzyjaciułką 18.03.05, 21:53
                        abprall napisał:

> a co to je kibol ? azaliż kibol to nazwa osobnika w czasie przebywania w
                        > kiblu ?
                        > tedy przyznam żem jezd ab und zu kibolem....

sad( kibol to taki men, co kible rozwala po meczu smile).

smile))))))))))))))))

czarna_owca
    • pala.paleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:44
      no wiec paluj sie.
      • lala.lajeczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:46
        A ja - z całym szacunkiem do moich chamskich poprzedniczek witam cię serdecznie
        Walu.
        • wala.waleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 16:48
          bendziemy pzyjaciułkami a te dwie niech sie odWalą
          wala
    • kala.kaleczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 17:49
      Witaj kochanie. Czuj sie jak u siebie w domu.

----
      Kała.
    • dala.daleczna nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pomponiaste 18.03.05, 21:33
      posłała mnie kiedys macocha do szkoły. Dwie niedziele całe hodziłam. I jusz
      wiem ile jest 2+2. Bil mnie pan szkolny po głufce jakim kijem i teras jusz
      wiem, rze to jest 5. ten pan powiedzil mnię, rze tszeba zawsze dodawac troszke
      wiecej, a nigdy mniej, bo ftedy siem wygra z rzyciu. A ja jestem kopciuszek
      zwykly i nawet a papona nie mam, ale zrobie se z sianka, na kturym spiem w
      komurce.
      • lala.lajeczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:39
        Jak to na sianku, w komórce? Czy jesteś owcą?
        • dala.daleczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:46
          no pszeciesz piuszem, rze ja jestm kopciuszek i mię macocha karze spac w
          komurce na siankusmile
        • owca_czarna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:55
          lala.lajeczna napisał:

> Jak to na sianku, w komórce? Czy jesteś owcą?

czekaj niech tylko lala.laleczna się zjawi to od razu na drodze mlecznej się
          znajdzieszsmile))

czarna_owca
          • lala.lajeczna Re: nie hcecie mię, bo rzescie wredne lale pompon 18.03.05, 21:58
            Lala jest bardzo zajęta, czyta teraz traktat konstytucyjny w oryginale, dlatego
            dzisiaj ja ją reprezentuję.
    • abprall Re: ciag dalszy 2 x 2 18.03.05, 21:58
      c.d pytanie ile jest 2 x 2 ?

1. hacker włamie się do NASA-superkomputera i każe mu obliczyć.
      2. psychiatra odpowie : ”nie wiem, ale dobrze, żesmy sobie o tym pogadali”...
      3. prawnik odpowie : „ 4, ale nie wiem czy przeforsujemy to przed sądem”..
    • jaja.jajeczna ja tesz hce siem zapisać do klubu paponow 18.03.05, 22:03
      przyjmiecie mię?smile
    • abprall Re: zeby zakonczyc cykl 2 x 2 18.03.05, 22:16
      w nawiazaniu do sejm-komisji śledczych podam ,jak na pytanie ile jest
      2 x 2, zareaguje polski księgowy....
      najpierw zamknie wszystkie drzwi i okna , ostrożnie się rozejrzy , poczym
      zapyta :
      ” a jaką odpowiedź życzy pan sobie usłyszeć ?”
    • boja.bajeczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 22:57
      Ja rufnieszs zglaszam akcess.
    • bela.odwieczna Re: jestem tu nowa czy ktoś mnie przywita? 18.03.05, 22:59
      I ja tez!!! I ja tez prosze o przyjecie!
    • pokraka52 jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:04
      ......Najmilsze
      ......a morze fszystkie razem odbijemy kszysia mojego z ronk murzyna. i nie
      tylko z ronk dodam na koniec. morze nas wtedy pozdrowi serdecznie ten kszys.

Pokraka kszysiowa na zawsze ;ß]]
      • t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:08
        To żeś nam teraz rozochocił to małe stadko, już sie pewnie nie mogą doczekać na
        naszego cipendejlsa.
        • bela.odwieczna Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:41
          Nie chcem czekac na rzadnego cipendejlsa. Ty mie kreff rozgszewasz.
          • t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 18.03.05, 23:56
            Ciesze sie, ale gdzie mi tam do Krzysia i Tomka, za nimi cały Oregon szaleje:
            forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=396&w=10698985&a=13060521
            • bela.odwieczna Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 19.03.05, 00:00
              No ale ten caly Oregon daleko troszke... sad
              • t0g3j Re: jesli o kszysiu mowa to mam pomysl 19.03.05, 00:03
                No ale czego sie nie robi z miłości. Kropka co tydzień z Londy... znaczy z
                Londka Zdrój przylatuje a czasem nawet częsciej, jak akurat Tomek ma ochote.
    • cala.calineczna i ja kcem do tych pompersuw 18.03.05, 23:15
      i skonąć mogię na jedą nogięsmile
      • owca_czarna Re: i ja kcem do tych pompersuw :)) heheheheh 18.03.05, 23:19
        cala.calineczna napisał:

> i skonąć mogię na jedą nogięsmile

smile))))))))))))))))))))))

hehehe

czarna_owca
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka