d_nutka 17.06.02, 06:39 ___5o_________________________ Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 06:59 ...a muzyczka ino, ino, a muzyczka rżnie.... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:04 d_nutka napisał(a): > ...a muzyczka ino, ino, > a muzyczka rżnie.... ...bo przy tej muzyczce D_nutka bawi się... Witaj, Małpiszonku! I miłego dnia! tyu Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:14 ...bo gdy rozum śpi, demony budzą się... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:17 niech żyje bal... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:20 ...bo najbardziej mi żal. kolorowych jarmarków... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:23 płynie, płynie Wisła po polskiej krainie, po polskiej krainie, a dopóki płynie Polska nie zaginie... Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:25 Kto mi odda moje zapatrzenie... A to znasz? Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:30 tego nie, ale znam: ...po ten kwiat, po ten kwiat czerwony, skoro przyszedł na to czas... No To Co Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:33 d_nutka napisał(a): > tego nie, ale znam: > > ...po ten kwiat, > po ten kwiat czerwony, > skoro przyszedł na to czas... > > No To Co żołnierz dziewczynie nie skłamie, chociaż nie wszystko jej powie.... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:26 witaj Zosieńko, otwórz okienko, na wschodnią stronę. daj dla ochłody łyk zimnej wody... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 07:37 ...ona jedna tam została, jaskółeczka moja mała, a ja tutaj... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Upiłaś się na smutno ? IP: *.slupsk.tpnet.pl 17.06.02, 08:19 Kawą i kefirkiem służę. pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Upiłaś się na smutno ? 17.06.02, 08:27 pij, pij, pij bracie pij. na starość .... a za kawę i kefirek na kaca morialniaka-dziękuję! mam nadzieję, że do tego kefirku na kaca będzie więcej chętnych. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty A po czymże taki moralniaczek ? IP: *.slupsk.tpnet.pl 17.06.02, 09:42 Bendonc dużom dziewczynkom, winnaś oczekiwać dokładnie takiej, oczywistej reakcji. pozdr anty ps może coś z Wertyńskiego - madam Irena ? Siedzieć, pić i płakać! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 09:10 pędzą konie po betonie w szarej mgle... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących 17.06.02, 10:23 ...nie dogoni i w 100 koni... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem danuta is out of order IP: *.tgory.pik-net.pl 17.06.02, 10:32 lesson 7 odkurzacz [wstawić wyraz angielski] is out of order this is pencil przetłumaczyć: ... danuśka się popsuła ... ... to krzesło jest brązowe ... ... ten ołówek nalezy do Ali ... itd 7,26 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 17.06.02, 10:38 Nutka,słyszłem,że wolisz maślankę,proszę bardzo,pij do dna,ja już po! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Nutki_______nutka 17.06.02, 11:54 ...a mnie się marzy kurna chata... Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Nutki_______nutka 17.06.02, 12:30 d_nutka napisał(a): > ...a mnie się marzy kurna chata... ...a w tej chatce same dziwy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: do Nutki_______nutka IP: 2.2.STABLE* / *.echostar.pl 17.06.02, 12:34 d_nutka napisał(a): > ...a w tej chatce same dziwy... No, no wyrażaj się !! Jak można tak o kobietach mówić ????? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Raj_tuza Re: do Nutki_______nutka IP: *.gjsd.k12.pa.us 17.06.02, 15:07 Moja kochana d_nutko. Ja też na TO cierpiałam ale do czasu. Poznałam Kubę i skończyły się kłopoty. Chcesz poznać kurację to kliknij na ten link: www.freshpics-daily.com/thumbnails/11z.jpg (Copy and paste) Pomoże jak ręka odjąć. Raj_tuza Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Nutki_______nutka 18.06.02, 06:53 ...dałem ci cały świat półkule obie... a ty? ...siedem pięter i ciemność. ...bo ja pochodzę z tego kraju, że się dziewczynie mówi won... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: do Nutki_______nutka IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 07:22 d_nutka napisał(a): > ...bo ja pochodzę z tego kraju, > że się dziewczynie mówi won... ty jednak nie potrafisz kojarzyc najprostszych faktów -ja pochodze z tego kraju w którym dziewczyny nie roztrzasaja publicznie kwestii zwiazanych z ich narzadami rodnymi, tudziez dupą 7,10 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: do Nutki_______nutka 18.06.02, 12:56 ...czy te oczy mogą kłamać?..itp." Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Wątek_Forumowiczów_Milcz a nie szczekaj. 18.06.02, 07:59 d_nutka napisał(a): > ___5o_________________________ do 7.00 przyszedłeś mnie tu obrażać? załóż sobie swój wątek. jeszcze wątku twojego autorstwa nie widziałam. tak na krzywika? aby tylko naszczekać? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem obrażać IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 08:06 d_nutka napisał(a): > do 7.00 > przyszedłeś mnie tu obrażać? > załóż sobie swój wątek. > jeszcze wątku twojego autorstwa nie widziałam. > tak na krzywika? > aby tylko naszczekać? danka no co ty! przypominac - to predzej w tym miejscu nadmienie ze pamietliwy jestem wyjatkowo - patrz wątek PI dalej nie wiem czym sie rozni dupa semicka od aryjskiej albo słowianskiej. skoro tak ja 'wietrzyłaś' to pewnie chciałaś przekonac niedowiarków żeś semitka 7,48 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Epilog 18.06.02, 10:23 Gość portalu: siedem napisał(a): > > danka no co ty! > przypominac - to predzej > > w tym miejscu nadmienie ze pamietliwy jestem wyjatkowo - patrz wątek PI > > dalej nie wiem czym sie rozni dupa semicka od aryjskiej albo słowianskiej.skoro > tak ja 'wietrzyłaś' to pewnie chciałaś przekonac niedowiarków żeś semitka > > 7,48 ...po czym żyli długo i szczęśliwie. Jedno w Sopocie, drugie w Tarnowskich Górach. Pozdrowienia! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem dzieki ci pismejkerze IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 10:37 tyu napisał(a): > Jedno w Sopocie, drugie w Tarnowskich Górach. a) ...ale mieszkam w Księżym Lesie b) w porę przybyłeś z dobrą nowiną. jestem już zmeczony moimi manierami. a poza tym zaraz bym dostał zjebę od jakiegoś rycerza od Św. Danutki, ze niby z kobietami sie nie potrafie obchodzic... c) pozdrawiam prowincję Gliwitz d) tu z automatu ciśnie mi sie na palce Danutka albo nie daj ****. basta! 7,60 Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Never mind, my knight of Prince's Wood! 18.06.02, 11:42 tyu napisał(a): > No txt > )))) czy to już jest ten zapowiadany kabarecik? )) d_nutka (ty zrobię trochę błąd) hare (a może i nie?) Odpowiedz Link Zgłoś
tyu You're hideous now, my EX-knight of Prince's Wood! 18.06.02, 13:16 d_nutka napisał(a): > tyu napisał(a): > > > No txt > > )))) > > czy to już jest ten zapowiadany kabarecik? > )) > d_nutka (ty zrobię trochę błąd) hare (a może i nie?) Faktycznie, wyszedł trochę kabaret z tego tekstu "no txt", ale tylko tyle. Napisałem do Siódemki, jako do "rycerza z Księżego Lasu", ale - widzę obok - bycie rycerzem, np. wobec dam, strasznie go męczy. A ja go broniłem... Teraz piszę mu, że jest wstrętny. Zarobił na to uczciwie. Ale pocieszam się, że może i to mu minie? Może to tylko pogoda? Bo chyba nie zaraził się na trwałe AŻ TAKIM chamstwem od Perły? Oj, gdyby nie to że i jego lubię... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: You're hideous now, my EX-knight of Prince's Wood! IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 13:23 tyu napisał(a): > Ale pocieszam się, że może i to mu minie? Może to tylko pogoda? księzy jest od księdza ach co to będzie kiedy dokutas się dowie 7,20 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: You're hideous now, my EX-knight of Prince's Wood! 18.06.02, 13:40 Gość portalu: siedem napisał(a): > księzy jest od księdza > ach co to będzie kiedy dokutas się dowie > > 7,20 NAWET TO Cię nie usprawiedliwia! To, co napisałeś do Xeni, to same [- - - -]! A Ty po raz kolejny okazałeś się [- - - -]. Gorzej - mało Ci brakło do Perły!!! Oj, gdyby nie moja słabość datująca się od czasu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a co to za zwierz ten xenio? IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 14:03 tyu napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > > księzy jest od księdza > > ach co to będzie kiedy dokutas się dowie > > > > 7,20 > > > NAWET TO Cię nie usprawiedliwia! > > To, co napisałeś do Xeni, to same [- - - -]! > A Ty po raz kolejny okazałeś się [- - - -]. > Gorzej - mało Ci brakło do Perły!!! > Oj, gdyby nie moja słabość datująca się od czasu... tyu tyle razy sie mowilo o byciu kurwą podszywajką typu "jestem tutaj nowa" albo "rozwiąż rebus kim jestem" mam juz nudności 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: a co to za zwierz ten xenio? 18.06.02, 16:07 Gość portalu: siedem napisał(a): > tyu > tyle razy sie mowilo ... "rozwiąż rebus kim jestem" > > mam juz nudności > > 7,50 Przed, czy po posiłku? (Pytam, bo pora taka, że...) Zresztą nieważne, współczesna medycyna leczy gorsze przypadki. A rebusy lubię. I wydaje mi się, że możemy (-cie raczej) nieźle się naciąć typując tak, jak dotychczas. 1,234567890 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Nutki 18.06.02, 10:52 Nutka,tak zjechałaś Siódemkę,że strach wchodzić do "Twojego" wątku. Na wszelki wypadek wziąłem prysznic(upał dziś w Krakowie nimożebny) i cichutko na paluszkach jednak wszedłem. Pytam się Ciebie,czy trzeba mieć zaproszenie do Twoich wątków? Może jakiś karnecik?Może ogłoś nicki,kto może, a kto nie do Twoich wchodzić?! Czy krawat obowiązuje(jeśli, to odpadam,garnitur ślubny już się nie dopina)? pozdrawiam Cię(mogę?) Odpowiedz Link Zgłoś
xeni Drogi Siódemko 18.06.02, 11:19 Kolego. Nie wiem co Ci przeszkadza w tym czy ktoś jest Żydówką , czy Katoliczką.Nie będę Ci na wszelki wypadek mówiła kto ja, więc i swobodę masz dowolną- pisz mi ty wstrętna Babtystko,Muzułmanko itp.itd-wolna wola.Jednak Twoje zachowanie w stosunku do P. Danuty jest nie na miejscu. Przeczytałam wszystkie "wątki konfliktu" i powiem Ci , że to Ty tam "blado" wypadłeś. Czasami zastanawiam się czy nie gorzej od Perły. Przecież zwrot "o tym w poprzek", był czystą przenośnią i świetną drwiną z tego niegodnego człowieka - Perły. Nie dostrzegłeś tego ? Nie moja wina.Pogadaj z Borsukiem , on wszystko w lot łapie. Tyle chciałam Ci powiedziec .Reszta zależy od Ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem precz IP: *.tgory.pik-net.pl 18.06.02, 11:27 xeni napisał(a): > Kolego. nigdy nie koleguje się z kobietami > Nie wiem co Ci przeszkadza w tym czy ktoś jest Żydówką , gdzies to wyczytała? przeszkadza mi estetyka "gruzinki" u danutki czy Katoliczką.Nie > będę Ci na wszelki wypadek mówiła kto ja, jebie mnie to ktoś ty więc i swobodę masz dowolną- pisz mi > ty wstrętna Babtystko,Muzułmanko itp.itd-wolna wola. z prosbami sado maso prosze do ślimaka. Jednak Twoje zachowanie w > stosunku do P. Danuty jest nie na miejscu. Przeczytałam wszystkie "wątki > konfliktu" i powiem Ci , że to Ty tam "blado" wypadłeś. Czasami zastanawiam się > > czy nie gorzej od Perły. na pewno gorzej. > Przecież zwrot "o tym w poprzek", był czystą przenośnią i świetną drwiną z tego > > niegodnego człowieka - Perły. Ezop sie chowa. moze to opublikujecie w paryskiej kóltuże? > Nie dostrzegłeś tego ? Nie moja wina.Pogadaj z Borsukiem , on wszystko w lot > łapie. > Tyle chciałam Ci powiedziec .Reszta zależy od Ciebie. ciciu Krysiu. to ciocia nie przyjedzie na moją Św Kominię z rowerem Wigry jak sie nie poprawię? 7,50 Odpowiedz Link Zgłoś
xeni vice versa 18.06.02, 12:20 Rozmowa z Tobą też mi przyjemności nie sprawia.Zamiast rowerka będzie kaftan bezpieczeństwa i mokra pościel. Mimo wszystko pozdrawiam. Ciocia Krysia Odpowiedz Link Zgłoś
jacek#jw Mrówka_Z 18.06.02, 13:26 d_nutka napisał(a): > ___5o_________________________ Mrówka_Z pracowicie buszowała po mrowisku. Pieczołowicie zaznaczała swoją obecność to tu, to tam. Zapamiętywała to i owo. I dziwiła się, ile tu różności, jakie one piękne, a jakie one podłe, a jakie wielkie, dziwne, małe, byle jakie, mądre, takie i antytakie. Trzeba by coś zrobić, pomyślała mrówka. No tak, ale co? Scenariusz przewidywał księżniczkę i kłopoty, żołnierzy i bohaterów, ciemiężców i wyzwolicieli. Z góry wiadomo było, kto jest zły, kto wojownikiem a kto robotnicą jest. A tu scenariusza nie ma. A tak bardzo Mrówka_Z chciała coś zrobić. Wielu chciało pomóc mrówce, wielu ją zniszczyć. I zrobił się bałagan w mrowisku. Jedni chcą szukać, inni nie pamiętać, jedni wolą mrówki czerwone, inni czarne, każdy ciągnie w swoją stronę. Galimatias! A przecież taka maleńka Mrówka_Z nie może nikomu zrobić krzywdy. Bo jak i w czym? A tu wielki rejwach się zrobił i to wszystko przez brak scenariusza. A może Mrówka_Z nie miała na to wpływu, tylko znalazła się tam, gdzie nie powinna. Kto to wie i kto będzie chciał wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Mrówka_Z ._Do Jacka 18.06.02, 13:57 jacek#jw napisał(a): > Mrówka_Z pracowicie buszowała po mrowisku. Pieczołowicie zaznaczała swoją > obecność to tu, to tam. Zapamiętywała to i owo. I dziwiła się, ile tu różności, > jakie one piękne, a jakie one podłe, a jakie wielkie, dziwne, małe, byle jakie, > mądre, takie i antytakie. Trzeba by coś zrobić, pomyślała mrówka. No tak, ale > co? > Scenariusz przewidywał księżniczkę i kłopoty,żołnierzy i bohaterów,ciemiężców i > wyzwolicieli.Z góry wiadomo było, kto jest zły, kto wojownikiem a kto robotnicą > jest. A tu scenariusza nie ma. A tak bardzo Mrówka_Z chciała coś zrobić. Wielu > chciało pomóc mrówce, wielu ją zniszczyć.I zrobił się bałagan w mrowisku. Jedni > chcą szukać, inni nie pamiętać, jedni wolą mrówki czerwone, inni czarne, każdy > ciągnie w swoją stronę. Galimatias! A przecież taka maleńka Mrówka_Z nie może > nikomu zrobić krzywdy. Bo jak i w czym? A tu wielki rejwach się zrobił i to > wszystko przez brak scenariusza. A może Mrówka_Z nie miała na to wpływu, tylko > znalazła się tam, gdzie nie powinna. Kto to wie i kto będzie chciał wiedzieć? ...a może Mrówka_Z znalazła się właśnie tam, gdzie POWINNA? Ktoś np. pomyślał: jaka ta Mrówka głupia... jaka nieporadna i kanciasta... jak łatwo mi będzie jej przywalić... I to chyba byłoby nawet bliższe Woody Allenowi. Rozwój sytuacji - też. Pozdrawia Cię tyu miłośnik Mrówki Z a ściślej - obu. TAKŻE tej filmowej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Re: Wątek____ Forumowiczów____Milczących IP: *.mofnet.gov.pl 18.06.02, 16:11 Odpowiedz Link Zgłoś