andrzejg 20.06.02, 16:48 Już jest mało czasu , a organizatorzy śpią i dlatego zakładam ten watek. Konkurs nalezy zakończyć. Zasady te same co w 1/8 - 3 pkt za trafny wynik ( z karnymi lub dogrywką) Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
andrzejg Wpisujcie nazwy drużyn i wynik 20.06.02, 18:30 w przypadku Anglii i Brazylii , aby nie było nieporozumień. To wszystko w wyniku mojej pomyłki. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Niemcy-USA 1:2 IP: *.duke-energy.com 20.06.02, 18:04 andrzejg napisał(a): Adoptowany patriotyzm zobowiazuje )) Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Soccer 20.06.02, 19:05 Czy jest szansa ,że tak zniewieściały sport jak Soccer przyjmie się w USA? Andrzej P.S. Koszula zawsze bliższa ciału, nawet adoptowana czy z lumpeksu Jestem pewien ,że w meczu Polska - USA odezwał się u Ciebie inny patriotyzm. No może to za mocne słowo nostalgia. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mag Re: Soccer IP: *.duke-energy.com 20.06.02, 19:13 andrzejg napisał(a): > Czy jest szansa ,że tak zniewieściały sport jak Soccer > przyjmie się w USA? Juz sie przyjal - wsrod niewiast )) Zenska amerykanska druzyna wygrala kilka lat temu mistrzostwo swiata. Na dodatek ladne sa i chetnie wymieniaja koszulki > Andrzej > > P.S. > Koszula zawsze bliższa ciału, > nawet adoptowana czy z lumpeksu > Jestem pewien ,że w meczu Polska - USA > odezwał się u Ciebie inny patriotyzm. > No może to za mocne słowo > nostalgia. No dobra, dobra - kibicowalam Polakom. Tylko dlaczego oni wszystkich meczy tak nie zagrali ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Hiszpania-Korea 3:1 IP: 217.96.107.* 20.06.02, 16:54 Pozdrowienia dla autora wątku! [I reszty! ] Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: orange Re: Senegal-Turcja 2:2, w karnych Turcja IP: 217.96.107.* 20.06.02, 16:55 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Finał_____________________________________________ 20.06.02, 18:07 Jondruś, finał Koreaenegal 1:2)) hej! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Finał_____________________________________________ 20.06.02, 18:28 To już lepszy Korea-USA Ale by nasi urośli Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg anulowane! 20.06.02, 20:01 Proszę swoje głosy przenieść do wątku Michała Obudził się w końcu Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Michał nie śpi, tylko nie miał czasu ! Sorry ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 20:02 CD już nastąpił ! Proszę skopiować swoje typy do mojego wątku, żeby uniknąć bałaganu ! Życzę trafnych typów !!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Potwierdzenie 20.06.02, 20:07 Gość portalu: Michał napisał(a): > CD już nastąpił ! > Proszę skopiować swoje typy do mojego wątku, żeby uniknąć bałaganu ! > Życzę trafnych typów !!!!!!!!!!!!! Też proszę skopiować swoje typy do wątku Michała. Michale - strzeżonego Pan Bóg strzeże a nas jest dwóch. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Michał Naprawdę nie miałem czasu ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 20.06.02, 20:11 Wrócilem z roboty i chciałem wpisać mecze, ale małe dziecko jest czasem strasznie zajmującego dorosłego człowieka ! Odpowiedz Link Zgłoś