mamemo 15.08.06, 11:03 dopiero zaczynam przygodę z allegro, mam pytanie: na jakiej zasadzie działa ten paypack, placi się temu systemowi za towar a oni przesyłają je klientowi allegro, czy trzeba zapłacić zarazem payback jak i allegrowiczowi Odpowiedz Link Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jk Re: payback a allegro 15.08.06, 11:44 Proszę: www.payback.pl/htmls/allegro.points.showfile.php Odpowiedz Link
huskyman Re: payback a allegro 12.09.06, 19:46 A mozecie mi odpowiedziec czy posiadanie konta i zbieranie punktow w PayBack wiaze sie z kosztami? Odpowiedz Link
jk Re: payback a allegro 12.09.06, 20:26 Nic za to nie płacisz. Ostatnio za punkty zamówiłem w paybacku Lego Śmieciarkę :) Co prawda, jakieś trzy lata te punkty zbierałem, używając kiedy się tylko da Płatności Allegro (czyli płacąc prowizje dla serwisu i czasem sprzedającym), ale Śmieciarka super ;) Odpowiedz Link
huskyman Re: payback a allegro 12.09.06, 20:53 No to przynajmniej tyle ;) A ja liczylem ze jakis fajny sprzet w miare szybko sie dorobie :P Odpowiedz Link