led3 23.06.02, 22:18 Drogi Tyu! Czy to forum to twoje(NASZE) Waterloo? Zauważylam tu jedną wysepkę. Ja już tam jestem. LED-to nie od Ledy. LED-to nie od Pięknej Heleny LED-to nie od wyspy św. Heleny LED-to calkiem inna opowieść. LED3- 220/380 LED Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
tyu Re: Tyu-ostatni z wiernych 23.06.02, 22:30 led3 napisał(a): > Drogi Tyu! > Czy to forum to twoje(NASZE) Waterloo? > Zauważylam tu jedną wysepkę. > Ja już tam jestem. > LED-to nie od Ledy. > LED-to nie od Pięknej Heleny > LED-to nie od wyspy św. Heleny > LED-to calkiem inna opowieść. > LED3- 220/380 > LED Witaj Trójfazowa Ledo, kimkolwiek jesteś! (Widziałem Cię juz TAM, tym niemniej - witaj i tu!) I - mam nadzieję - nie będzie to Waterloo. Mam nadzieję, że m.in. dzięki Tobie. Dobrej nocy! Odpowiedz Link Zgłoś
letalin Re: Tyu-ostatni 24.06.02, 22:04 TYU rozmawiasz ze swoim drutem? Wiesz ja się nie znam na tych symbolach . Czy to trójżyłowy ten LED? Odpowiedz Link Zgłoś
led3 Re: Tyu-ostatni 24.06.02, 22:10 letalin napisał(a): > TYU rozmawiasz ze swoim drutem? Wiesz ja się nie znam na tych symbolach . Czy > to trójżyłowy ten LED? źle kojarzysz kolego letalin. LED Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Tyu-ostatni 24.06.02, 22:18 led3 napisał(a): > letalin napisał(a): > > > TYU rozmawiasz ze swoim drutem? Wiesz ja się nie znam na tych symbolach . > Czy > > to trójżyłowy ten LED? > > źle kojarzysz kolego letalin. > LED Oj, źle! (witaj z wieczora LED-o!) A ja już wiem, co to znaczy, ale nie powiem! W każdym razie do drutu jej daleko. )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: Tyu-ostatni IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 24.06.02, 23:59 tyu napisał(a): > led3 napisał(a): > > > letalin napisał(a): > > > > > TYU rozmawiasz ze swoim drutem? Wiesz ja się nie znam na tych symbola > ch . > > Czy > > > to trójżyłowy ten LED? > > > > źle kojarzysz kolego letalin. > > LED > > > Oj, źle! (witaj z wieczora LED-o!) > A ja już wiem, co to znaczy, ale nie powiem! > > W każdym razie do drutu jej daleko. > )) ================ Dioda świecąca (LED) Rzadko spotykana w kolorze niebieskim Najczęsciej używane to: czerwona zielona żółta Pozdrowienia Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem w potcznym języku IP: *.tgory.pik-net.pl 25.06.02, 07:38 Gość portalu: Janusz napisał(a): > ================ > Dioda świecąca (LED) > Rzadko spotykana w kolorze niebieskim > Najczęsciej używane to: > czerwona > zielona > żółta mowi sie także "wyskoczyła mi dioda" [pojawił się pryszcz] 7,55 Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: Tyu-ostatni 25.06.02, 07:38 Gość portalu: Janusz napisał(a): > tyu napisał(a): > > > led3 napisał(a): > > > > > letalin napisał(a): > > > > > > > TYU rozmawiasz ze swoim drutem? Wiesz ja się nie znam na tych sy > mbola > > ch . > > > Czy > > > > to trójżyłowy ten LED? > > > > > > źle kojarzysz kolego letalin. > > > LED > > > > > > Oj, źle! (witaj z wieczora LED-o!) > > A ja już wiem, co to znaczy, ale nie powiem! > > > > W każdym razie do drutu jej daleko. > > )) > ================ > Dioda świecąca (LED) > Rzadko spotykana w kolorze niebieskim > Najczęsciej używane to: > czerwona > zielona > żółta > > Pozdrowienia > > Janusz No i koniec zabawy! Gratuluję prawidłowego odgadnięcia sensu nicka. A LED niechże mi świeci nadal i drogę w ciemnościach wskazuje. ) Witaj LED z nowym dniem! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Perła do tyu jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 01:06 tyu, w chuja robią Cię tu znów. Nie daj się. Led3 szczególnie. Perła Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nurni soczek sie skonczyl? do bertoldi dzwon! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 25.06.02, 01:13 przednia recepture moze zna Odpowiedz Link Zgłoś
tyu Re: soczek sie skonczyl? do bertoldi dzwon! 25.06.02, 07:46 Gość portalu: nurni napisał(a): > przednia recepture moze zna O, to to! Rano, po nocnych samogonowych wyczynach, będzie jak znalazł. Nawiasem: wspólna konsumpcja bimbru sprzyja, jak widzę, uzyskiwaniu przywilejów. Na przykład na używanie w obecności Damy (która piszącemu przez ramię zagląda ciekawie) zwrotu "zrobić kogoś w khooy'a". Niedawno niejaki Orange dostał OPR od rzeczonego P. za użycie przy tejże Damie zwrotu "rozp... wątków". A mógł przecież wcześniej, nieprzystosowany jakiś, flachą bimbru Damę poczęstować! Odpowiedz Link Zgłoś