Gość: Weganie IP: *.altkom.com.pl 25.06.02, 16:30 Cieszymy się, że masz już 1200 lat. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: ? Re: Bartek - kochamy ciebie IP: *.altkom.com.pl 27.06.02, 16:54 Gość portalu: Weganie napisał(a): > Cieszymy się, że masz już 1200 lat. Co weganie mają takiego szczególnie wspólnego z Bartkiem? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weganie Re: Bartek - kochamy ciebie IP: *.altkom.com.pl 02.07.02, 13:53 Gość portalu: ? napisał(a): > Gość portalu: Weganie napisał(a): > > > Cieszymy się, że masz już 1200 lat. > > Co weganie mają takiego szczególnie wspólnego z Bartkiem? Tak jak on nie jemy mięsa. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Bartek - kochamy ciebie IP: *.wroclaw.tpnet.pl 02.07.02, 13:56 A co z samobojcami? Nikt sie na nim nie powiesil? Prawdopodobienstwo ciagle rosnie z czasem... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Czy Weganie konsumują 1000-letnie rośliny? IP: 213.17.161.* 02.07.02, 14:13 Nie jestem szczególnie oblatany w sektach kulinarnych więc wdzięczny bym był za krótkie wyjaśnienie: traktujecie (drodzy Weganie) Bartka jako Bartka jako obiekt kulinarny? Innymi słowy: chcecie go zjeść? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Ekskjuzmi for dab'l "Bartek" IP: 213.17.161.* 02.07.02, 14:15 Gość portalu: Galba napisał(a): > Bartka jako Bartka To chyba z nadmiaru pokarmu zwierzęcego? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: natt Re: Czy Weganie konsumują 1000-letnie rośliny? IP: *.pgi.waw.pl 02.07.02, 14:15 Gość portalu: Galba napisał(a): > Nie jestem szczególnie oblatany w sektach kulinarnych więc wdzięczny bym był za > > krótkie wyjaśnienie: traktujecie (drodzy Weganie) Bartka jako Bartka jako > obiekt kulinarny? Innymi słowy: chcecie go zjeść? > > Galba i czy tysiacletnie rosliny sa rownie smaczne jak stara wolowina? natt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weganie Re: Czy Weganie konsumują 1000-letnie rośliny? IP: *.altkom.com.pl 03.07.02, 14:03 Gość portalu: natt napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > Nie jestem szczególnie oblatany w sektach kulinarnych więc wdzięczny bym b > ył za > > > > krótkie wyjaśnienie: traktujecie (drodzy Weganie) Bartka jako Bartka jako > > obiekt kulinarny? Innymi słowy: chcecie go zjeść? > > > > Galba > > i czy tysiacletnie rosliny sa rownie smaczne jak stara wolowina? > > natt Polędwica oraz schab nie smakuje tak jak szczaw. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Popieram Re: Czy Weganie konsumują 1000-letnie rośliny? IP: *.altkom.com.pl 10.07.02, 20:24 > Gość portalu: natt napisał(a): > > > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > > > Nie jestem szczególnie oblatany w sektach kulinarnych więc wdzięczny > bym b > > ył za > > > > > > krótkie wyjaśnienie: traktujecie (drodzy Weganie) Bartka jako Bartka > jako > > > obiekt kulinarny? Innymi słowy: chcecie go zjeść? > > > > > > Galba > > > > i czy tysiacletnie rosliny sa rownie smaczne jak stara wolowina? > > > > natt > > Polędwica oraz schab nie smakuje tak jak szczaw. Co ci smakuje bardziej - natt czy szczaw? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Weganie Re: Czy Weganie konsumują 1000-letnie rośliny? IP: *.altkom.com.pl 05.07.02, 14:08 Gość portalu: Galba napisał(a): > Nie jestem szczególnie oblatany w sektach kulinarnych więc wdzięczny bym był za > > krótkie wyjaśnienie: traktujecie (drodzy Weganie) Bartka jako Bartka jako > obiekt kulinarny? Innymi słowy: chcecie go zjeść? > > Galba Weganie nie konsumują Bartka. Dlatego ciągle rośnie. Odpowiedz Link Zgłoś
kefasp Czego to Bartek nie widział. 05.07.02, 15:10 A widział dużo. Byli też i tacy co go olali (dosłownie i w przenośni). A Bartek stoi jak dąb, to i jest dębem. Niech nam żyje i podrasta ! Odpowiedz Link Zgłoś