Dodaj do ulubionych

ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY

22.06.01, 07:48
Antysemici to przyglupy i oszolomy a w dodatku lenie umyslowe. Jakis problem -
zamiast go rozwiazac - lepiej zwalic na zydow. W polsce jest zle - wiadomo
zydzi rzadza. Swiat nie jest czarnobialy i nie kieruje nim, pociagajac za
sznurki, wielki zyd.

pozdrawiam rowniez antysemitow i mam nadzieje ze otworza im sie w koncu oczki i
zobacza ze swiat nie jest taki straszny.
Obserwuj wątek
    • Gość: as Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: *.nest.gliwice.pl 23.06.01, 00:00
      natt napisał(a):

>
      > pozdrawiam rowniez antysemitow i mam nadzieje ze otworza im sie w koncu oczki
      <
      To niemożliwe, niestety

• Gość: Adam Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: *.rawa-mazowiecka.sdi.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      Uważam, że nie jestem antysemitą (dziwne słowo- nie używa się: antysłowianin,
      antygermanin, antylatynos, itp. -dlaczego?),ale żydów trzeba się bać.
      Jest to jedyny naród, którego członkowie sami prowokują niechęć do siebie aby
      uzyskać większą swobobę działania.
      Jeśli ktoś pobije człowieka - to jest huliganem.
      Jeśli tym pobitym człowiekiem był żyd- to jest antysemitą.
      • Gość: Adams Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: 192.168.1.* / 213.76.128.* 23.06.01, 00:00
        Ostatnio zmieniła się nawet definicja antysemity . Antysemitą wcale nie jest ten kto nie lubi
        Zydów . Jest nim ten kogo nie lubią Zydzi.
      • Gość: Lisek Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
        > prowokują niechęć do siebie aby uzyskać większą
        swobobę działania.

Ciekawa logika....
        • Gość: tyu Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: *.BMJ.net.pl 23.06.01, 00:00
          Gość portalu: Lisek napisał(a):

> > prowokują niechęć do siebie aby uzyskać większą
          > swobobę działania.
          >
          > Ciekawa logika....

Oj, ciekawa, ale dla nich typowa...
        • Gość: Miriam pozdrawiam Liska IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
          Gość portalu: Lisek napisał(a):

> > prowokują niechęć do siebie

Czym !? Coś ty Polakom zrobił...
          ja niewinna jestem. Ja nie chciałam. Jestem przeciw
          odpowiedzialności zbiorowej, głosy na ten temat tubalne
          publikowałam na forum. Jam niewinna jest! Miriam

• Gość: Miriam Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY- do Adama IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
        Jakie masz ładne imię, w kabalistyce Adam Kadmon - to symbol CZŁOWIEKA. Wogóle
        w biblistyce adam to człowiek. Haszem pyta: Adamie, gdzie jesteś? czyli
        człowieku, gdzie jesteś, gdzie zaszedłeś? czy jesteś tam gdzie chcesz, gdzie
        chciałeś być? gdzie ci dobrze? nie sądzę, że powinieneś sie mnie, skromnej
        przedstawicielki p e w n e j "grupy" ludzkości. Przypisywane "nam" fiszki są
        kliszami, banałami powtarzanymi tylko przez głupców. A kanalie są wszędzie.
        "Bracie, ja cie napoję! Mam wodę w manierce". Dydaktycznie jeno przypominam iże
        huligan pisze się chuligan, co składam na karb chwilowego, sympatycznego
        zacietrzewiania, które sprawiło żeś sie odezwał a ja przeczytałam. Fajnie było.
        cześć - Miriam
    • Gość: JMT Walczymy z "anty", liczy się tylko "pro" !!!. IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      Wszyscy co są "anty" - proszeni są o wyłączenie komputerów.
    • Gość: Orleta Re: ANTYSEMICI TO PRZYGLUPY I OSZOLOMY IP: *.proxy.aol.com 23.06.01, 00:00
      I ANTYCHRZSCIJANIE TEZ !!!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka