Dodaj do ulubionych

Dlaczego Maverick tak irytuje fanow SOCU ?

IP: *.net.bialystok.pl 22.06.01, 00:00
Po prostu wkurza ich to ze kojarzy sie z USA! a dlaczego? dlatego!:
1. żarło w Stanach jest tansze.
2. mieszkania tansze.
3. samochody tansze.
4. benzyna tansza.
5. nawet mozna sie bronic przed bandytą!!!!!! ( szok )
6. itd itd itd.

Tansze? no przeciez tam jest "wilczy" kapitalizm!!!
to jak nazwiemy propagatorow socu w Polsce??? wszystkich ochraniaczy i
nakładaczy?
jak to tak hamburger tanszy?uncertain
Obserwuj wątek
    • Gość: max a zapomnialem! VATU tam ni ma! IP: *.net.bialystok.pl 22.06.01, 00:00
      tam dzieci nie placa podatku za dropsa w sklepie ... STRASZNE!
      • luzer Re: Max 22.06.01, 00:00
        Perła ucieszy się, Maksiu, że zaliczyłeś go do "fanów socu", gdyż, o ile wiem,
        Maverick wkurza go (ostatnio nawet, jak przeczytałem, "wkurwia") równie jak
        przedstawicieli lewej strony. Aha, i, podejrzewam, iż nie z powodu skojarzeń z
        USA (Mariusz z SF też jest zza oceanu i jest OK), a z przyczyny nieodmiennych
        skojarzeń ze śmiertelną nudą, gamoniowatym sposobem wypowiadania się i
        tendencji do obrażania wszystkich dookoła.
        Pozdrawiam, choć nie zazdroszczę poczucia smaku.
        • Gość: Maverick Re: Loser IP: *.houston-18-19rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 00:00
          Maverick nikogo nie obraza jezeli nasniewanie sie z lewicowych pogladow i
          samego lewusostwa ciebie uraza to staraj sie zobaczyc czy aby Mav nie mial
          racji. Nigdzie i to nigdzie osobiste uwagi przytocz zacytuj. Odwrotnie do
          lewusow, ktorzy sa osobisci i zlosliwi, moze to wiaze sie z ich ograniczeniem
          umyslowym. Panowie wiecej wyobrazni jezeli cos nie pracuje to tzreba to zmienic.
          Socjale nigdy nie pracowaly i dawaly rezultaty tylko rozbestwialy spoleczenstwo.
        • Gość: max re:Luzer IP: *.net.bialystok.pl 22.06.01, 00:00
          i Luzik! smile a smak jest rozny... dla mnie wazne jest kto i jak traktuje
          drugiego czlowieka - czy jak niewolnika swoich przekonan , czy jak osobe ktora
          sama wie najlepiej co zrobic ze swoim zyciem, mieniem, etc ... tu jest kwestia
          rozumienia slowa WOLNOSC jednostki (a ja to mowie z pozycji libertarianskiej)
          socjalista dla mnie jest osobą wyznajaca zdegenerowaną wiare iz ma on
          nadprzyrodzoną misje uszcześliwiania (FIZYCZNIE) drugiego czlowieka pod
          przymusem i tyle ...
          i zapytam tak: "Co jest dla Ciebie gorsze? fizyczne zmuszenie kogos do
          codziennego modlenia sie w "intecji" o ludzka dobroć? (powiedz czy gdzies to
          widzisz?) , czy "dobroczynne" ograbienie kogos z 45% wypracowanej wlasnosci?"
          totalitarne religie w XXI wieku? ale ktora to fikcja?
          wiec kto jest kto?
          smak czy zycie i iluminacja? ale kogo?
          • luzer Re: Max 22.06.01, 00:00
            A ja Cię zapytam w ten sposób: czy ja (jako czciciel zdegenerowanej religii)
            zamęczam ludzi na forum, wypisując w dziesiątkach postów: "Prawusostwo to
            choroba!", "Prawusy to gamonie!", "Prawusy to nieudaczniki!", "Prawusy to
            złodzieje!" itp., itd., etc.
            Jako libertarianin (popraw mnie, jeśli się mylę), a więc ktoś dla kogo (chyba)
            prawo do wolności osobistej i wyznawania takich pogladów jakie się chce
            wyznawać jest w życiu priorytetem, powinieneś być jak najdalszy od misyjnego
            szału Mavericka i jego życiowej misji nawracania na "prawusostwo". Pomijając
            już nieudolną językowo formę tych kazań czy też rekolekcji.
            Pozdrawiam.
            • Gość: max :) IP: 213.76.161.* 22.06.01, 00:00
              ...przesyt chyba jest niezdrowy do listy lewuski, prawuski, moge dodac
              centruski, antysemiTuski?;/ (hmm) balceronki, socjaliski, rydzykanci etc. wink

Wiesz co ale to forum chyba ma takie zadanie - irytowac! wkurzac! tongue_out
              wszystko sie dzieje na bieząco czlowiek reaguje czasami osztro ...

Ps. i tak chyle czolo ( szczerze ) ze tu ni ma CENZURY!:>

A tak serio to jest jego sprawa jak rozmawia nie moja! mowic to mozna rozne
              rzeczy a ja toleruje rozne poglady do czasu NAPASCI na mnie smile
              Chodzi ci o Marksowy dostep do opium? jestem za zazywaniem wink
              a gdy jakis Prawusek powie "twoją doborowolna komune Luzer chcem
              opodatkowac!!!" przyjde z shotgunem i bede CIEBIE bronil jezeli powiesz mi ze
              tak chcesz! smile
      • Gość: jurek1 Re: a zapomnialem! VATU tam ni ma! IP: *.bukowe.sdi.tpnet.pl 22.06.01, 00:00
        Max mylisz się.
        W niektórych, a chyba i w większości stanów są podatki lokalne w tym
        odpowiednik naszego VAT-u.
        Nie musisz jechać do Stanów żeby się przekonać. Zajrzyj do pierwszego lepszego
        sklepu internetowego z USA i przekonasz się, że przy zakupie towaru figuruje po
        cenie i kosztach przesyłki pozycja: dla mieszkańców stanu .... tyle i tyle
        podatku.

Co do reszty masz rację. Z jednym małym ale. Nawracanie. I tu wpadasz we własną
        pułapkę.

Czy ktoś Cię usiłuje nawracać poza człowiekiem którego tak wychwalasz? Być może
        byli tacy, ale wyglądasz na myślącego samodzielnie chociaż miewasz tendencje do
        uproszczeń (to akurat nie jest grzech). Zadam ci pytanie (jeżeli czytujesz
        różne wątki to zauważysz, że mimo insynuacji pewnego kowboja jestem tak samo
        daleki od socjalizmu jak od Kościoła): Czy przypadkiem nie jest tak, że uważasz
        ludzi będących na lewo od Ciebie za degeneratów usiłujących Cię uszczęśliwić na
        siłę, a poglądy zgodne z Twoimi chociażby zanudzały na śmierć uznajesz za
        jedyne słuszne i nie wymuszane na Tobie.

Maverick w wielu przypadkach (nie we wszystkich) ma rację. Jednak sposób
        przedstawiania swoich poglądów ma taki, że ludzie mają go dosyć. Jest to
        człowiek chory z nienawiści do siebie samego. Nienawidzi siebie za to, że jest
        Polakiem. Tak bardzo nienawidzi, że chciałby jak najszybciej zapomnieć o swoim
        pochodzeniu. Zauważ, że poza koszmarną polszczyzną coraz częściej używa na
        forum angielskiego.

Dla mnie jest to osobiście najbardziej antypolski pętak jakiego w życiu
        spotkałem i nie będę się zniżał do polemiki z nim.

Chciałbym go zobaczyć z dwudziestoma dolarami w kieszeni próbującego założyć
        jeden z tych interesów o których tak ślicznie opowiada. Tylko czekam jak
        zacznie opowiadać o Rockefellerze i jego karierze od pucybuta do szefa Standard
        Oil. Tylko niech nie zapomni o dodaniu, że Rockefeller dostał spadek.

Jeżeli Maverick założy w Polsce bank który na takich samych zasadach jak w
        Stanach będzie w stanie zaakceptować podwyższone ryzyko i sfinansować niektóre
        pomysły młodych i zdolnych ludzi chcących coś osiągnąć i dzięki temu umożliwi
        otworzenie im własnego biznesu to pierwszy na całym forum odszczekam każde
        słowo które tu o nim napisałem i ulokuję w tym banku swoją kasę.

On tego nie zrobi, będzie pluł na Polaków dopóki mu się nie znudzi i taki
        będzie udział Mavericka w poprawę sytuacji w Polsce. Napisałem Polaków, a nie
        lewusów jak on to nazywa.
        Opluwa nie tylko tych którzy mają lewicowe poglądy. Dla niego trzy miliony
        ludzi bez pracy to też lewusy nie warte splunięcia. Dla niego lewusem jest
        każdy kto ma inne poglądy. Wystarczy, że na forum napiszesz coś co nie zgadza
        się z jego doktryną to opluje Cię tak samo jak Perłę czy innych.

Nie oczekuję, żebyś się zgodził ze wszystkim co tu napisałem, ale myślę, że
        spojrzysz szerzej.

Pozdrawiam
        • Gość: :-) Re: a zapomnialem! VATU tam ni ma! IP: 24.22.47.* 23.06.01, 00:00
          Zazdrosc, zazdrosc, zazdrosc...........
          • jurek1 Re: a zapomnialem! VATU tam ni ma! 23.06.01, 00:00
            Sądząc po umiejscowieniu postu, swoją błyskotliwą wypowiedź kierujesz do mnie.
            Czy moższ ją rozwinąć, bo chyba jest za wcześnie i nie wszystko rozumiem.

Pozdrawiam
    • Gość: Jureek Re: Dlaczego Maverick tak irytuje fanow SOCU ? IP: 62.8.156.* 22.06.01, 00:00
      Nie jestem fanem SOCU, ale przyznam sie, ze i mnie Maverick irytuje. Nie tyle jego poglady, co
      sposob ich wyrazania. Nie jestem zreszta jedyny w takiej ocenie. Piotr z Krakowa tez juz prosil
      Mavericka, zeby nie przynosil wstydu prawicy.
      Nie lubie wystawiac ocen ludziom tutaj piszacym, w ogole nie lubie wystawiac innym cenzurek, wiec
      jesli Maverick sam spyta, to odpowiem mu konkretniej, co w jego sposobie pisania tak mnie irytuje.
      Zreszta domysla sie chyba tego.
      Pozdrawiam
      Jurek
      • Gość: max Maverick! stawiam dzis kolejke piwa ameryk. dla uspokojenia ... ;) IP: *.net.bialystok.pl 22.06.01, 00:00
        ... zwolennikow wolnosci :] musi byc smaczne!wink
        • Gość: Maverick Re: Maverick! stawiam dzis kolejke piwa ameryk. dla uspokojenia ... ;) IP: *.beaumont-01-02rs.tx.dial-access.att.net 22.06.01, 00:00
          Chetnie wypije piwko ale lubie Corone i Shiner czasami foster. Oczywiscie pije
          za wolnosc, i prawo jednostki do osiagania wlasnego szczescia, a nie
          socjalistycznego upokarzajacego dyktanda. Zdrowko. Panowie w gore kindzaly aby
          w pochwach nie pordzewialy. Rob to co czyni ciebie szczesliwym, lecz nie dyktuj
          innym jak maja zyc. Jezeli zycie wloczegi tobie odpowiada to twoja sprawa i
          wcale nie jestes mniej wartosciowym czlowiekiem. Tylko niech lewusy nie mowia
          wszystkim jak maja zyc i warunki tego zycia to tylko oni moga dyktowac.
          Wielokrotnie powtarzam ze nie mam nic osobistego przeciwko lewusa i nawet
          komunista , jezeli beda zyli we wlasnych komunach i zyli wedlug swoich upodoban
          bez narzucania ich innym.Ci co beda czlonkami tych komun beda to robis
          dobrowalnie bez przymusu. Niech pokaza na co ich stac tyle mozliwosci w
          opuszczonych i lezacych odlogiem PGR-ach. Pokazcie co potraficie lewuski, moze
          wasza przedsiebiorczosc bedzie lepsza od pomyslunku najbardziej
          przedsiebiorczego indywidualisty. Macie do tego prawo. Jednak jezeli nic nie
          osiagneles w zyciu jeden z drugim to nie jestes ani przykladem ani nie masz tez
          prawa zabierac glosu poniewaz nie jestes autorytetem ani pzrykladem. Pojeli.
          • Gość: V.C. Re: Maverick! .. ;) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
            A TY CO TAKIEGO OSIAGNALES W ZYCIU ? MASZ DOM Z BASENEM , CADDILLACA , ZONE ,
            KOCHANKE , RASOWEGO PSA I KROKODYLA NA LANCUCHU ? TO TY PROBOWALES DYKTOWAC
            INNYM , ZE NAJWAZNIEJSZ W ZYCIU JEST LOGIKA ZYSKU , ALE CO POWIEDZIANO KIEDYS O
            BOGACZACH , WIELBLADZIE I UCHU I IGLE ?
            • Gość: max Re: Maverick! .. ;) IP: *.net.bialystok.pl 23.06.01, 00:00
              he he " U ludzi to nie mozliwe ...." plzzz zacznij czytac pelne zdania! ok?smile)
      • Gość: :-) Re: Dlaczego Maverick tak irytuje fanow SOCU ? IP: *.skokie1.il.home.com 23.06.01, 00:00
        Gość portalu: Jureek napisał(a):

> Nie jestem fanem SOCU, ale przyznam sie, ze i mnie
        Maverick irytuje. Nie tyle j
        > ego poglady, co
        > sposob ich wyrazania. Nie jestem zreszta jedyny w
        takiej ocenie. Piotr z Krakow
        > a tez juz prosil
        > Mavericka, zeby nie przynosil wstydu prawicy.
        > Nie lubie wystawiac ocen ludziom tutaj piszacym, w
        ogole nie lubie wystawiac in
        > nym cenzurek, wiec
        > jesli Maverick sam spyta, to odpowiem mu konkretniej,
        co w jego sposobie pisani
        > a tak mnie irytuje.
        > Zreszta domysla sie chyba tego.
        > Pozdrawiam
        > Jurek

Prawica, lewica, co za roznica? Niech Stany otworza
        granice i zobaczymy kto zostanie w Polsce. Zazdrosc,
        zazdrosc, zazdrosc.......
        • Gość: Jozek Z. Re: Dlaczego Maverick tak irytuje fanow SOCU ? Kim jest Maverick.? IP: 24.78.101.* 23.06.01, 00:00
          Panowie,pisze na tym portalu po raz pierwszy. Zaintrygowal mnie facet uzywajacy
          tu nickname Maverick. Jest mi on znany z forum Super Expressu. Tam pisze jako
          Maverick, Pastuch Koz, OOf i wiele innych. Jest to znany na tym forum duren i
          blazen. Nie nalezy traktowac go powaznie. Czlowiek niewatpliwie cierpiacy na
          przerost ambicji, zawsze z "dobrym samopoczuciem". Na wspomnianym forum zdazyl
          nas poinformowac, ze jest czlowiekiem bardzo inteligentnym majacym IQ wyzsze
          niz mial Mikolaj Kopernik. Slowo honoru, ze to autentyczne. W swym zyciorysie
          podawal jeszcze caly szereg fantastycznych wrecz zdarzen. Typowy infantylizm i
          konfabulacja. Wymienie tylko kilka. Podczas odbywania zasadniczej sluzby
          wojskowej, na poligonie "opieprzyl ruskiego generala" na oczach oniemialych
          polskich oficerow. Doprowadzil do samobojstwa oficera politycznego i dowodce
          kompani. "W nagrode" za to przy wyjsciu do cywila dostal stopien chorazego. W
          USA podobno tez sluzyl w armii i zostal przeszkolony jako komandos do
          zajmowania budynkow rzadowych. Podaje, ze jest VIP-em, ktoremu kasyna gry
          przysylaja specjalne oferty i daja bezplatne pokoje, bo gra bardzo grubo.
          Przekonuje nas, ze jest z zawodu programista komputerowym, umieszcza nawet
          jakies idiotyczne "rutynki". Prawdziwy programista ocenil je: "to wyglada tak
          jak bys pytal, jak masz na imie Karolu". Przekonuje ze byl najlepszym selsmnem
          w Californi i kazdego z nas moze sprzedac. Ba kiedys podal, ze ma "buty
          kowbojskie" ktorych cena dorownuje cenie malego fiata 126p. W sprawach
          spolecznych cechuje go obskurantyzm, do oponentow jest wulgarny i napastliwy.
          Oczywiscie, bo jakze by inaczej antysemita. Kiedys napisal, ze jego rodzina w
          okresie okupacji przechowywala w oborze 3 Zydow, by .......miec bezplatnych
          parobkow do wyrzucania gnoju. Duzo by pisac. To tylko drobny fragment tego
          normalnego inaczej mieszkanca Spring k.Houston w Texas''ie. Zainteresowani moga
          poczytac wykwity jego intelektu na forum SE. Jozek Z. Canada BC.
    • Gość: V.C. Re: DO MAXA ( i nie tylko ) IP: *.czestochowa.cvx.ppp.tpnet.pl 23.06.01, 00:00
      TAK TO TWOJE "WARTOSC" : KICHA , BRYKA I GUN . SPROBOJ TYLKO POWAZNIE
      ZACHOROWAC W USA , A ZOBACZYS , ZE CIE PO PROSTU NIE STAC NA ZYCIE ( DOSLOWNIE).
      • Gość: Maverick Re: DO MAXA ( i nie tylko ) IP: *.beaumont-01-02rs.tx.dial-access.att.net 23.06.01, 00:00
        Nieprawda. 240 miliony ma swietne ubezpieczenia, a medycyna na takim poziomie
        ze tylko zadroscic, te pozostale 40 milionow musi korzystac z medycyny
        socjalnej ktora jest triche gorszym poziomie cos jak socjalistyczna zbiorowe
        sale, ale nie pozwola ci umrzec.
        • Gość: mariusz do maverick IP: 63.38.73.* 23.06.01, 00:00
          lecz sie facet , nie wiesz co mowisz (piszesz). ty naprawde jestes "greenhorn"
          na ziemii amerykanskiej. mariusz
      • Gość: max Re: DO V .C ( i nie tylko ) IP: *.net.bialystok.pl 23.06.01, 00:00
        sproboj w Polsce zachorowac - umrzesz! tu nic nie ma
        a moze lizak, i chusteczka higieniczna w gabinecie
        Lekarza?????
        Ostateczny krach systemu okradania
      • Gość: :-) Re: DO MAXA ( i nie tylko ) IP: *.skokie1.il.home.com 23.06.01, 00:00
        Gość portalu: V.C. napisał(a):

> TAK TO TWOJE "WARTOSC" : KICHA , BRYKA I GUN . SPROBOJ TYLKO POWAZNIE
        > ZACHOROWAC W USA , A ZOBACZYS , ZE CIE PO PROSTU NIE STAC NA ZYCIE ( DOSLOWNIE)
        > .

Gowno prawda. Jesli pracujesz masz ubezpieczenie, chyba ze jestes tu nielegalnie.
    • Gość: as Re: Dlaczego Maverick tak irytuje fanow SOCU ? IP: *.nest.gliwice.pl 23.06.01, 00:00
      NIKT Mavericka nie przegada
      Lewus poprostu przy nim wysiada
      Jest Wielkim Bratem, jedynym guru
      Każdego wkońcu przyprze do muru
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka