Gość: AndrzejG myślałem ,że ja , ale sam już nie wiem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 10:07 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete myślałam, że ja ale są różne zdania ...:)))))))))) IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:09 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt myślałem ,że ja , ale sam już nie wiem do Andrzeja IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 10:12 Andrzeju, nie odpowiedziałeś na mój list o Przyacielu1 porównaj daty, zobacz w archiwum Hiacynt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Czy jest tu jeszcze choc jeden normalny dysku IP: *.pik / *.tgory.pik-net.pl 15.07.02, 10:13 czy jest wolne miejsce na dysku [?] tak to przeczytałem chyba nie jestem już normolny 7,40 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: A co to znaczy IP: *.wroclaw.tpnet.pl 15.07.02, 11:46 Normalni wg #-a to w kolejnosci wpisow: #, AndrzejG, tete, Hiacynt, siedem, hania_76 ktorzy sie przynajmniej zastanowili nad ....(z łacińskiego), ustalona, ogólnie przyjęta zasada, reguła, wzór, przepis; wypowiedź informująca o sposobie postępowania w określonych... 100% znajdź podobne Norma (matematyka) Norma, w matematyce funkcja rzeczywista określona w przestrzeni liniowej S nad pewnym ciałem liczbowym K, uogólnienie pojęcia wartości... 100% znajdź podobne Norma (astronomia) Patrz: Węgielnica 100% znajdź podobne NORMA (informatyka) NORMA (z angielskiego Non Remote Memory Access), brak dostępu do pamięci zdalnej. Organizacja rozproszonej pamięci dzielonej przy użyciu... 100% znajdź podobne norma norma (łc.) 1. ogólnie przyjęta zasada, reguła, wzór, wymaganie; przepis, nakaz. 2. praw. n. prawna – reguła zachowania się, stworzona w oparciu... 100% znajdź podobne Norma reakcji Patrz: Adaptacja plastyczna 97% znajdź podobne Norma prawna Norma prawna, reguła postępowania, ustanowiona przez kompetentny organ państwa np. parlament, rząd, prezydenta, wojewodę, skierowana do... 97% znajdź podobne Norma seksualna Norma seksualna, 1) ogólnie przyjęte w danej kulturze zachowania seksualnego, stanowiące wzorzec postępowania i kryterium oceny, 2) relatywny... 97% znajdź podobne Norma polityczna Norma polityczna, reguła postępowania jednostek, grup czy instytucji uczestniczących w życiu politycznym. W państwie normy polityczne zawarte są... 97% znajdź podobne Norma techniczna Norma techniczna, dokument określający właściwości (np. użytych materiałów, stopnia ich wytrzymałości, twardości itp.), termin przydatności lub... 97% znajdź podobne Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: A co to znaczy 15.07.02, 12:24 Juz rozumiem. Teraz musze sie zastanowic na ile mieszcze sie w normie. Z ta matematyczna bedzie najtrudniej. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kunce normalny IP: *.chello.pl 15.07.02, 19:07 a kto ustala normę? np. seksualną, społeczną etc. - każdą nie dotycząca nauk ścisłych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jak nie ma normalnych to sa wybitni IP: *.client.attbi.com 18.07.02, 20:16 normalny statystycznie sredni , przecietny nie(x nie normalny statystycznie nie-sredni, nie-przecietny Czy to znaczy wybitny? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: A co to znaczy IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 15.07.02, 14:45 Gość portalu: # napisał(a): > Normalni wg #-a > to w kolejnosci wpisow: > #, > AndrzejG, > tete, > Hiacynt, > siedem, > hania_76 > ktorzy sie przynajmniej zastanowili nad ....(z łacińskiego), ustalona, ogólnie > > przyjęta zasada, reguła, wzór, przepis; wypowiedź informująca o sposobie > postępowania w określonych... > 100% znajdź podobne Tu mogę mieć trudności w zmieszczeniu się. Lubię łamać przyjęte zasady, jeśłi uważam je za nieuzasadnione. > Norma (matematyka) > > Norma, w matematyce funkcja rzeczywista określona w przestrzeni liniowej S nad > pewnym ciałem liczbowym K, uogólnienie pojęcia wartości... > 100% znajdź podobne I tak wprowadza się pojęcie przestrzeni mioerzalnej, czyli unormowanej. Mierzalny jestem i to w kilku jednostkach - metry, kilogramy, godziny. > Norma (astronomia) > > Patrz: Węgielnica > 100% znajdź podobne Nie wiem co to węgielnica. Czy to partnerka węgła ? A może raczej kamienia węgielnego ? > NORMA (informatyka) > > NORMA (z angielskiego Non Remote Memory Access), brak dostępu do pamięci > zdalnej. Organizacja rozproszonej pamięci dzielonej przy użyciu... > 100% znajdź podobne Z pamięcią problemów jeszcze niemam. A zresztą jest archiwum. > norma > > norma (łc.) 1. ogólnie przyjęta zasada, reguła, wzór, wymaganie; przepis, > nakaz. 2. praw. n. prawna – reguła zachowania się, stworzona w oparciu... > 100% znajdź podobne Jak nieuzasadniona - mogę złamać. > Norma reakcji > > Patrz: Adaptacja plastyczna > 97% znajdź podobne Adaptuję się dość łatwo. Tylko czy to jest właśńie norma ? > Norma prawna > > Norma prawna, reguła postępowania, ustanowiona przez kompetentny organ państwa > np. parlament, rząd, prezydenta, wojewodę, skierowana do... > 97% znajdź podobne Tu zazwyczaj się stosuję. Może nawet pedantycznie. > Norma seksualna > > Norma seksualna, 1) ogólnie przyjęte w danej kulturze zachowania seksualnego, > stanowiące wzorzec postępowania i kryterium oceny, 2) relatywny... > 97% znajdź podobne Niestety. Norma. Bez sensacji. ) > Norma polityczna > > Norma polityczna, reguła postępowania jednostek, grup czy instytucji > uczestniczących w życiu politycznym. W państwie normy polityczne zawarte są... > 97% znajdź podobne No właśnie. Gdzie zawarte. Jeśli w normach prawa - patrz wyżej. > Norma techniczna > > Norma techniczna, dokument określający właściwości (np. użytych materiałów, > stopnia ich wytrzymałości, twardości itp.), termin przydatności lub... > 97% znajdź podobne Mój termin przydatności jeszcze nie upłynął. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Janusz Re: A co to znaczy IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 15.07.02, 21:39 Snajperze zapomniełeś o jeszcze jednej normie. Mam na myśli normę # Myślę, że wywołany "do tablicy" przybliży szanownemu gronu definicję. Pozdrawiam Janusz Odpowiedz Link Zgłoś
ptwo Re: Czy jest tu jeszcze choc jeden normalny dysku 15.07.02, 22:27 "Normalny" to znaczy jaki? Taki, który nie bije po mordzie, czy taki, który tylko pluje? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Normalny to IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 22:30 ptwo napisał: > "Normalny" to znaczy jaki? Taki, który nie bije po mordzie, czy taki, który > tylko pluje? jest taki dyskutant , który po kilku postach przyznaje nam rację. Nienormalny to taki ,który upiera się przy swoim-jak idiota Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: Czy jest tu jeszcze choc jeden normalny dysku 15.07.02, 22:30 #-o! Sama Forma i składnia zadanego pytania bez znaku zapytania świadczy, że przynajmniej autor pytania jest jeszcze normalnym dyskutantem. Ja sobie rezerwuję ostatnie miejsce na liście z jednym zastrzeżeniem. PO MNIE TYLKO Perła i Miriam! Ale już pod kreską zamykającą listę z moim imieniem-nickiem. Danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG __________________________________________________ IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 22:34 danka.jp napisała: > #-o! > Sama Forma i składnia zadanego pytania bez znaku zapytania świadczy, że > przynajmniej autor pytania jest jeszcze normalnym dyskutantem. > Ja sobie rezerwuję ostatnie miejsce na liście z jednym zastrzeżeniem. > PO MNIE TYLKO Perła i Miriam! > Ale już pod kreską zamykającą listę z moim imieniem-nickiem. > Danka Z Twoich nicków mozna utworzyć osobną listę i nir musisz się martwić o kreskę Tak swoją drogą # jest uczulony na słowo 'kreska' źle mu się kojarzy a tą listę utworzył wg kolejności wejść na ten wątek masz jak w banku ,że wymienieni przez Ciebie będą za kreską Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: __________________ Tu zaczyna się lista paranormalnych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 22:36 Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: Tu zaczyna się lista paranormalnych 15.07.02, 22:43 Andrzeju1 Tym razem ja zaczynam listę pod kreską. Lista moich nicków jest znana i przeze mnie podana. Łącznie doliczylam się ich 11. Ten mój obecny nie jest nickiem. Na swoje usprawiedliwienie-wyjaśnienie podszywania się pod różne nicki mam tylko jedno. Moje nicki mówiły o mnie za mnie. I tym sposobem zasłużylam sobie na pierwsze miejsce "pod kreską". danka.jp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: Tu zaczyna się lista paranormalnych IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 15.07.02, 22:54 wiem ,że podałaś swoje nicki czytałem te post i nie było z mojej strony żadnej złośliwości w propozycji stworzenia osobnej listy dla Ciebie na kazdym paluszku pierścionek a ten obecny - to TY oki Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: borsuk do niczego sie nie przynaje n/t IP: *.dip.t-dialin.net 15.07.02, 22:50 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 nie jestem juz dziewica... IP: 202.108.191.* 16.07.02, 09:29 czyli - bylem normalna ale mi przeszlo pozdrawiam wszystkich normalnych i okaleczonych nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: DRf ........................nie jestem juz dziewica... IP: *.cm-upc.chello.se 16.07.02, 10:11 TAKZE SAMO caps Lock Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #Apel Ostatnia okazja! Musisz pomoc!Bez Ciebie nie pelna IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.07.02, 10:37 ~~~~^!%*$@(&+!~~~~~APEL--------- Mam oczywiscie swa definicje "normalnosci forumowej" #-a! Ale by nie zmarnowac jednak i nie zaprzepascic takiej okazji napisz SAM; - "jaka wg Hasza osoba, jest normalna na Forum"! Mozesz utworzyc listy znanych Ci z autopsji nickow normalnych i zboczonych. Napisz jakie pożądane cechy, wg Hasza, ma osoba uzywajaca nicka 'normalnego'. Spiesz sie! Masz czas tylkod o chwili opublikowania NORMY #-a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #Apel Ostatnia okazja! Musisz pomoc!Bez Ciebie nie pelna IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.07.02, 10:40 ~~~~^!%*$@(&+!~~~~~APEL--------- Mam oczywiscie swa definicje "normalnosci forumowej" #-a! Ale by nie zmarnowac jednak i nie zaprzepascic takiej okazji napisz SAM; - "jaka wg Hasza osoba, jest normalna na Forum"! Mozesz utworzyc listy znanych Ci z autopsji nickow normalnych i zboczonych. Napisz jakie pożądane cechy, wg Hasza, ma osoba uzywajaca nicka 'normalnego'. Spiesz sie! Masz czas tylkod o chwili opublikowania NORMY #-a! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt spieszę z pomocą Haszu IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 11:14 Gość portalu: #Apel napisał(a): > ~~~~^!%*$@(&+!~~~~~APEL--------- > > Mam oczywiscie swa definicje "normalnosci forumowej" #-a! > > Ale by nie zmarnowac jednak i nie zaprzepascic takiej okazji > > napisz SAM; - "jaka wg Hasza osoba, jest normalna na Forum"! > > Mozesz utworzyc listy znanych Ci z autopsji nickow normalnych > i zboczonych. > > Napisz jakie pożądane cechy, wg Hasza, ma osoba uzywajaca nicka > 'normalnego'. Spiesz sie! Masz czas tylkod o chwili opublikowania > NORMY #-a! jakiś wzorzec Haszu? zmumifikować lub zamrozić? Hiacynt ps. wzorzec z Dolnego Śląska?? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: spieszę z pomocą Haszu IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 11:38 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > > > jakiś wzorzec Haszu? zmumifikować lub zamrozić? > > Hiacynt > > ps. wzorzec z Dolnego Śląska?? > Fakt na Dolnym Śląsku mamy wielu normalnych Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: iwona Re: spieszę z pomocą Haszu IP: *.lubin.dialog.net.pl 16.07.02, 13:48 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Fakt > na Dolnym Śląsku mamy wielu normalnych ********************** Bosz ... jakie szczęście, że się załapuję ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 bemolu PADNIJ!!! od takiej pomocy... IP: 202.108.191.* 16.07.02, 11:43 wole raka mozgu.. a ty bemolu widzisz jak narozrabiales? na wojne nie poszedles sam do ciebie przyszla... pozdrawiam pacyfistycznie nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
davout_ Re: Czy jest tu jeszcze choc jeden normalny dysku 16.07.02, 11:38 Tak nieśmiało zapytam . Może ja ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: n0str0m0 da_vu powtorz swoj nick 10 razy... IP: 202.108.191.* 16.07.02, 11:48 i co? nie zakrecilo sie w glowie? hmmmmm.... pije twoje zdrowie nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: da_vu powtorz swoj nick 10 razy... 16.07.02, 11:54 Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > i co? > nie zakrecilo sie w glowie? > hmmmmm.... > > pije twoje zdrowie > nostromo Ja powtórzyłam. już za trzecim razem zakręciło! i jak po takiej ilości zachować normalność? zakręcona już po trecim-danka.jp Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: da_vu powtorz swoj nick 10 razy... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 16.07.02, 12:45 danka.jp napisała: > Gość portalu: n0str0m0 napisał(a): > > > i co? > > nie zakrecilo sie w glowie? > > hmmmmm.... > > > > pije twoje zdrowie > > nostromo > > Ja > powtórzyłam. > już za trzecim razem zakręciło! > i jak po takiej ilości zachować normalność? > zakręcona już po trecim-danka.jp Nie bedzie to jeszcze definicją ale normalni piją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG nurni podobno nie pije IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 16.07.02, 16:13 Gość portalu: # napisał(a): > > Nie bedzie to jeszcze definicją ale normalni piją... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete no tak IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 16:57 Zaraz napiszecie, że normalni piją, jedzą mięso i są brunetami (aktualnymi lub ewent. byłymi !). Reszta - tzn. nie pijący warzywni blondyni lub rudzielce się nie załapią ? )))))) tete Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: no tak IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 16.07.02, 17:00 Gość portalu: tete napisał(a): > > Zaraz napiszecie, że normalni piją, jedzą mięso i są brunetami (aktualnymi lub > ewent. byłymi !). Reszta - tzn. nie pijący warzywni blondyni lub rudzielce się > nie załapią ? > > )))))) tete Normalni mają nicki zaczynające się na >S< i kończące się na >R<. )))) SnajpeR Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: tete S ...... R ???? IP: *.telan.pl 16.07.02, 23:08 S ete R S wete R S e R S ele R S ape R S kute R Głodne oczy SeteR-a wpatrujące się w SapeR-a. Nieźle. Dobrze się cytuje ))))))))) pozdrawiam serdecznie, )tete Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: no tak 17.07.02, 08:11 Gość portalu: tete napisał(a): > > Zaraz napiszecie, że normalni piją, jedzą mięso i są brunetami (aktualnymi lub > ewent. byłymi !). Reszta - tzn. nie pijący warzywni blondyni lub rudzielce się > nie załapią ? > > )))))) tete A ja jestem prawie ruda i lubię też warzywa i ciebie tete też. Czy to jeszcze w normie? danka Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Melduję się... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 16.07.02, 17:41 Mój psychiatra twierdzi że teraz juz jest OK i mieszczę sie w normie (szeroko pojętej). l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Jak szeroko ??? ;))) (n/t) IP: *.acn.waw.pl 16.07.02, 22:48 Gość portalu: liman napisał(a): > Mój psychiatra twierdzi że teraz juz jest OK i mieszczę sie w normie (szeroko > pojętej). > > l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Normy spuchły... IP: *.minsk-mazowiecki.sdi.tpnet.pl 16.07.02, 23:17 ...to sie mieszczę. Pzdr. l. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Czy normy hamuja postep? A stagnacja to smierc!/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 17.07.02, 07:57 Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: Czy normy hamuja postep? A stagnacja to smier 17.07.02, 08:22 # napisał-patrz temat. Czy normy hamują postęp? Mam odpowiedzieć jako normalna-nad kreską, czy ta-już pod kreską? Zacznę od ty(ł)u,czyli spod kreski, czyli na odwrót. Nieprzestrzeganie pewnych norm może powodować postęp. Udawadniać chyba tego nie trzeba. Czy stagnacja to śmierć? Nie zawsze. np. forumowa "śmierć" niektórych może stanowić siłę napędową dla innych. Mniejsze opory tarcia przy posuwaniu się do przodu. danka a moze za poważnie napisałam jak na ten wątek? ale moze to stanowić przyczynek dla dowodu zawartego w pytaniach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Czy normy hamuja postep? A stagnacja to smier IP: *.wroclaw.tpnet.pl 17.07.02, 13:51 danka.jp napisała: > np. forumowa "śmierć" niektórych może stanowić siłę napędową dla innych. > Mniejsze opory tarcia przy posuwaniu się do przodu. > danka Dlaczego nie do Tyu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: gaduła Re: Ja niejestem ! IP: *.IOd.krakow.pl 17.07.02, 14:55 stary - spij spokojnie ! ja niejestem normalny dyskutant o czym cię z przyjemnością zawiadamiam ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: wypier.dal.ać TO JEST MOJE FORUM WIĘC WYPIERDALA..... IP: *.qdnet.pl 17.07.02, 16:33 W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.Ć C.H.U.J.E.J.E.B.A.N.E Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: liman Dobra, dobra. Już weź sobie tego lizaka... IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 17.07.02, 16:45 ... tylko nie obrywaj muszce skrzydełek Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: TO JEST MOJE FORUM WIĘC WYPIERDALA..... IP: *.acn.waw.pl 17.07.02, 23:26 Gość portalu: wypier.dal.ać napisał(a): > W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.Ć C.H.U.J.E.J.E.B.A.N.E To Ty, Perła ? Odpowiedz Link Zgłoś
danka.jp Re: TO JEST MOJE FORUM WIĘC WYPIERDALA..... 18.07.02, 07:18 Gość portalu: snajper napisał(a): > Gość portalu: wypier.dal.ać napisał(a): > > > W.Y.P.I.E.R.D.A.L.A.Ć C.H.U.J.E.J.E.B.A.N.E > > To Ty, Perła ? ale jakby te literki poskładać inaczej to może wyjść wiele ładnych wyrazów. mam pytanie do autora logo. czy w tym innym słowie trzeba wykorzystać wszystkie literki, nawet te powtarzajace się? to utrudnienie zadania. a co zrobić z kropkami? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jewHater Ale was nabralem to ja jewHater podszywam sie za IP: *.marketscore.com / 10.101.3.* 18.07.02, 07:21 wielu z was !!! HeHehe..........znowu daliscie sie nabrac to ja jewHater ,ale numer z tymi polakami wykrecilem ???? Hehehe podszywam sie za zydow i bluzgam na polakow i potem na odwrot ,ze niby zydy atakuja polakow hihihi a wszystko to ja ???? Wasz wspanialy jewHater!!!! Podszywam sie za innych mirmata ,allacha ,woja ,besciaka ,kochanke i innych ...nikt tu nie jest bezpieczny bo jak sie wku...wie to swiruje . A dlaczego , prochy sie skonczyly i dzisiaj nic nie zarobilem ( d..a boli i zostalem w domu). Gość portalu: Allah napisał(a): > -- > mr.conti napisal: > > > puls napisal: > > > > > Taki belkot codzienny na forum jaki produkuje ten osobnik zastanawia > . > > > Facio albo psychopata albo bekart arabski ? > > > Co robi tu na forum ,czy taki czubek z problemami seksualnymi musi > > > zadawac tu pytania ? > > > Problem dla psychiatry , jedno dobre , pozbylismy sie smiecia z Polsk > i . > > > > Czym jest ten smiec to wiemy (po co sie zastanawiac ) , > > to po prostu bydle . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: normalny PRAGNE WSZECHWŁADZY!!!!!!!!!!!!!!!!w/y/p/i/e/r//da IP: *.qdnet.pl 18.07.02, 15:12 Odpowiedz Link Zgłoś