allegro.con.brio 05.06.05, 16:51 1. Robisz z niego męczennika. 2. Nie łamał regulaminu. 3. Wynocha stąd. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re No wlasnie, za co!? 05.06.05, 18:24 Obejrzalam ten watek i nie widze powodu odstawki na Osla? Odpowiedz Link Zgłoś
dachs Re: Re No wlasnie, za co!? 05.06.05, 18:32 patience napisała: > Obejrzalam ten watek i nie widze powodu odstawki na Osla? Moze losowo teraz ? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Za znajomosci Borsuka i Luki - z TEBE 05.06.05, 18:43 Badz tez znowu mamy Spolecznego Borsuka. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Za znajomosci Borsuka i Luki - z TEBE 05.06.05, 18:46 krzys52 napisał: > Badz tez znowu mamy Spolecznego Borsuka. Kto by nie był, K*rzyś, z całą pewnością chadza w sutannie i ma koloratkę. Dobrze wiesz. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Re No wlasnie, za co!? 05.06.05, 18:44 patience napisała: > Obejrzalam ten watek i nie widze powodu odstawki na Osla? To pytanie czy stwierdzenie? Odpowiedz Link Zgłoś
krzys52 Moher to zdradliwy obludnik, moja Patience :O)) 05.06.05, 21:08 Ja nie bylbym absolutnie zdziwiony gdyby to wlasnie wydziwiajace tu na wykasowanie mojego postu, wczesniej postaraly sie o jego wykasowanie. To bardzo obrzydliwy ludek te rozne Allegra/Smierduchy, Borsuki itp. Ja znam ich az zanadto dobrze - ich na to stac jest po prostu. Wrednosc to wlasnie oni. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Moher to zdradliwy obludnik, moja Patience :O 05.06.05, 21:22 krzys52 napisał: > Ja nie bylbym absolutnie zdziwiony gdyby to wlasnie wydziwiajace tu na > wykasowanie mojego postu, wczesniej postaraly sie o jego wykasowanie. To bardzo > > obrzydliwy ludek te rozne Allegra/Smierduchy, Borsuki itp. Ty, Kretyn, ale to już nie jest nawet obsesja... Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 absolutnie sie z Toba nie zgadzam 05.06.05, 21:29 krzys52 napisał: > obrzydliwy ludek te rozne Allegra/Smierduchy, Borsuki itp. Oni jedynie maja inne zdanie niz Ty lub ja. Ludzmi sa wspanialymi. Im sie chce. Odpowiedz Link Zgłoś
sz0k no co wy chopaki i dziewczyny... 05.06.05, 18:28 Przecież tu nie ma żadnego ceznora... forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24637461&a=24641819 Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Czy chodzi o ten wątkek z Luką w tytule? 05.06.05, 19:06 Też nie widzę powodu do wycięcia. Czy Szanowny Admin nie zauwazył ,że 'Kretyn' jest odpowiednikiem 'Pan' na tym forum?Panie ('Kretynie') Adminie - trochę rezerwy. A. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Czy chodzi o ten wątkek z Luką w tytule? 05.06.05, 19:11 andrzejg napisał: > Też nie widzę powodu do wycięcia. > Czy Szanowny Admin nie zauwazył ,że 'Kretyn' jest odpowiednikiem 'Pan' na tym > forum?Panie ('Kretynie') Adminie - trochę rezerwy. Jest też ogromna różnica w pisowni. Są kretyni i jest jeden Kretyn. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Swiete Oficjum puka spod 52 dna 05.06.05, 19:16 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24795284&a=24798059 (zamień K*rzyś na Ryś) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 (zamień K*rzyś na Ryś) 05.06.05, 19:24 Dluzszy czas mi zajelo dojscie to tego w ogole jaki mialas przekaz. To dowcipne? Masz okres? Niestety nie dostapilem zaszczytu odebrania tego na jakimkolwiek poziomie. To ponizej arabskiego materaca. Tak sie zuzyl? Masz cos do powiedzenia? Smialo, napisz. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: (zamień K*rzyś na Ryś) 05.06.05, 19:25 rycho7 napisał: > Dluzszy czas mi zajelo dojscie to tego w ogole jaki mialas przekaz. To > dowcipne? Masz okres? Jakbym był kobietą i byłbyś w zasięgu ręki, strzeliłbym cię w mordę, Ryś. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: (zamień K*rzyś na Ryś) 05.06.05, 19:26 PS Landkretyniejesz, Ryszardzie (to tak przy okazji) Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 czm sobie zasluzylem na takie dusery? 05.06.05, 21:15 allegro.con.brio napisał: > PS Landkretyniejesz, Ryszardzie (to tak przy okazji) Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Według takich racjonalistów jak Ty, są to jedynie 05.06.05, 21:33 rycho7 napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > PS Landkretyniejesz, Ryszardzie (to tak przy okazji) "uwarunkowania genetyczne". Inni powiadają zaś, że to Kara Boża, a jeszcze inni - pi*erdolec mawiają. Do wyboru, do koloru, Ryś. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 smuta 05.06.05, 21:42 allegro.con.brio napisał: > Do wyboru, do koloru, Ryś. Przyznam sie, ze nie rozumiem. Akurat probowalem: pinotage poludniowoafrykanska (klasyka), burgerlandzka frankovke (kultowy napoj), dole (szwajcarska, dla mnie nowosc). Ty masz jakes problemy. Zaczliwosci nul. Z "Twojej" listy wybieram "pie..c". Czemu nie? Samo zdrowie? Masz problem? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 allegro.con.brio 05.06.05, 21:08 Nie krepuj sie. allegro.con.brio napisał: > Jakbym był kobietą i byłbyś w zasięgu ręki, strzeliłbym cię w mordę, Ryś. Dokladnie o to chodzilo. Wlasnie wrocilem z Francji. Chcialem tam dostac dwa sery, jeden gnijacy na czerwono, drugi brie majowy. Odpowiedziano mi, ze to juz nie ta Francja. No i co z Twojego allegro? Con "ni.h.ja"? Nalezy sie wyrazac prosto. Faktow nie zaklamiesz. Jest jak jest. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: allegro.con.brio 05.06.05, 21:27 rycho7 napisał: > Dokladnie o to chodzilo. Wlasnie wrocilem z Francji. Chcialem tam dostac dwa > sery, jeden gnijacy na czerwono, drugi brie majowy. Odpowiedziano mi, ze to juz > nie ta Francja. No i co z Twojego allegro? Con "ni.h.ja"? > Nalezy sie wyrazac prosto. Ok, Ryś. Zatem won na forum o kulinariach z tymi zwierzeniami. > Faktow nie zaklamiesz. Jest jak jest. W ostateczności, jeśli nie chcesz się tułać po innych forumach, przynajmniej nie truj mi o swoim bufecie, Ryś. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 w jakim Ty jezyku mowisz 05.06.05, 21:34 allegro.con.brio napisał: > W ostateczności, jeśli nie chcesz się tułać po innych forumach, przynajmniej ni > e > truj mi o swoim bufecie, Ryś. Ty, z Brukseli? Czy mam Cie oprowadzic po Twoim rodzinnym miescie? Chcesz Wandei bez gry wstepnej? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Ryś purysta? 05.06.05, 21:43 rycho7 napisał: > Ty, z Brukseli? Czy mam Cie oprowadzic po Twoim rodzinnym miescie? Chcesz > Wandei bez gry wstepnej? Ryś, raz poważnie w tym wątku. Jako racjonalista z okularem, serio rozważ wariant że nie jestem tym za kogo mnie bierzesz. Więc nie musisz tak trzepotać powiekami i napinać muskuły. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 A dlaczego? 05.06.05, 22:07 allegro.con.brio napisał: > wariant że nie jestem tym za kogo mnie bierzesz. Ten numer przerabia ostatnio "starowinka" Haszu. Twierdzi, ze on ma jakas torzsamosc. Nie zauwazylem. Ty tez napinasz miesnie. Popracuj jezszcze na silowni. Ty to jestes Ty? Masz mnie za glupka? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Poważnie pytasz? 05.06.05, 22:18 rycho7 napisał: > [...] > Masz mnie za glupka? Czytając twoje, Ryś, wynurzenia, naprawdę odpowiedź może cię mocno dotknąć. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Smierducho, wal smialo 05.06.05, 22:21 allegro.con.brio napisał: > Czytając twoje, Ryś, wynurzenia, naprawdę odpowiedź może cię mocno dotknąć. Z przyjemnoscia poczuje sie dotkniety. Udowodnij Swoja torzsamosc. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: Smierducho, wal smialo 05.06.05, 22:28 rycho7 napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > Czytając twoje, Ryś, wynurzenia, naprawdę odpowiedź może cię mocno dotkną > ć. > > Z przyjemnoscia poczuje sie dotkniety. Jesteś Ryś, coraz bardziej żałosny. Powoli osiągasz poziom Kretyna52. > Udowodnij Swoja torzsamosc. Co mam niby udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 to, ze nie mam racji 05.06.05, 22:35 allegro.con.brio napisał: > Co mam niby udowodnić? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio a wypchaj ty się Ryś 05.06.05, 22:45 rycho7 napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > Co mam niby udowodnić? Weź se jeno poniższe do serducha swego, amancie ty. forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=24795284&a=24803648 Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 Szanowny Ojcze Hejmo 05.06.05, 22:55 allegro.con.brio napisał: > Weź se jeno poniższe do serducha swego, amancie ty. Szanowny Ojcze, co niby mam sobie brac? Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Uuuu, Ryś :) 05.06.05, 23:01 rycho7 napisał: > allegro.con.brio napisał: > > > Weź se jeno poniższe do serducha swego, amancie ty. > > Szanowny Ojcze, co niby mam sobie brac? dzisiaj to już ty lepiej nic nie bierz. Pamiętaj również, by nie wsiadać w takim stanie 'za kółko'. Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 ja sie niczego nie podejmowalem 05.06.05, 23:06 allegro.con.brio napisał: > dzisiaj to już ty lepiej nic nie bierz. Pamiętaj również, by nie wsiadać w taki > m > stanie 'za kółko'. Ja jestem Rycho7, nie podejmowalem sie udowadniania, ze jestem Rycho7. W przeciwienstwie do pacyn bawiacych sie w mimikre. Odpowiedz Link Zgłoś
allegro.con.brio Re: ja sie niczego nie podejmowalem 05.06.05, 23:11 rycho7 napisał: > Ja jestem Rycho7, nie podejmowalem sie udowadniania, ze jestem Rycho7. Dla mnie zawsze będziesz Ryś52. > W przeciwienstwie do pacyn bawiacych sie w mimikre. Jakich pacyn, Ryś? PS Zanim cię złożą na łóżko, zaopatrz się w baniak z wodą, Ryś. Wiesz, kac morderca i te sprawy... Odpowiedz Link Zgłoś