patience 08.06.05, 22:45 chodzi o wymienianie sie plikami mp3 albo adresami w sieci gdzie by mozna bylo takie mp3 sciagnac, zamiast programow p2p. Protokolem rss, wiec bez zadnych szpiegow montowanych na komputerze. Bylby popyt na cos takiego? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
owca_czarna Re: muzykofeeds rss 09.06.05, 00:57 patience napisała: > chodzi o wymienianie sie plikami mp3 albo adresami w sieci gdzie by mozna bylo > takie mp3 sciagnac, zamiast programow p2p. Protokolem rss, wiec bez zadnych > szpiegow montowanych na komputerze. Bylby popyt na cos takiego? > Patience jasne ze by byl, tylko troszku nie wiem o co chodzi. Protokolem rss?? (:"troszku" mowia w rejonie Polski gdzie mieszkam , zawsze mnie to smieszy) czarna_owca Odpowiedz Link Zgłoś
t0g Helga: 09.06.05, 10:20 Pojedź, Helga, na Grzympielkę! Zaproszenie wysłał Ce-es... (śpiewamy na melodie "Przyjedź, mamo, na przysięgę...", przeboju Festiwalu w Kołobrzegu sprzed lat). Grzympielka nie może sie po prostu odbyć bez takiej specjalistki od happeningów! Mamy już fure wspaniałych pomysłów - na przykład, w czasie przejazdu przez Lublin, rzucamy wieprze między Perły. Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa prosba do pana organizatora 09.06.05, 14:59 t0g napisał: > Pojedź, Helga, na Grzympielkę! > Zaproszenie wysłał Ce-es... > > (śpiewamy na melodie "Przyjedź, mamo, na przysięgę...", przeboju Festiwalu w > Kołobrzegu sprzed lat). > > Grzympielka nie może sie po prostu odbyć bez takiej specjalistki od happeningów > ! > > Mamy już fure wspaniałych pomysłów - na przykład, w czasie przejazdu przez > Lublin, rzucamy wieprze między Perły. kolego organizatorze jade, jade, jade, ja tez chce rzucac perly. raz na roztoczu rzucilam jedna, ach co to byla za perla, cieplo mam na mysl o tamtych szalenstawch,upojnych nieprzespanych nocach, teeeeeeeeen dotyk i te jego 6,5 cm w stanie spoczynku. ... peeeeeeeeeeeeeerlo do ciebie jade !!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty nedzna klamczucho ! 09.06.05, 19:04 zaraz, zaraz, ustalono ponad wszelka watpliwosc, ze przedmiotowy organ mial dlugosc 5,5 w stanie spoczynku, a 6 w pelnej gotowosci. wprawdzie to 6,5 cm w stanie spoczynku stawia mojego przyjaciela w korzystniejszym swietle, niemniej jednak moje badania byly opublikowane wczesniej i nie bylo zadnych uwag. okres reklamacji juz minal. twoje przechwalki, dotyczace obcowania z moim przyjacielem uwazam za malo prawdopodobne, bo on nigdy nie polaszczylby sie na takie babsko jak ty. nie posuwaj sie za daleko ! moze jeszcze buciki ci wiazal ? ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa Re: nedzna klamczucho ! 09.06.05, 20:00 perlisty napisał: > zaraz, zaraz, ustalono ponad wszelka watpliwosc, ze przedmiotowy organ mial > dlugosc 5,5 w stanie spoczynku, a 6 w pelnej gotowosci. wprawdzie to 6,5 cm w > stanie spoczynku stawia mojego przyjaciela w korzystniejszym swietle, niemniej > jednak moje badania byly opublikowane wczesniej i nie bylo zadnych uwag. okres > > reklamacji juz minal. twoje przechwalki, dotyczace obcowania z moim > przyjacielem uwazam za malo prawdopodobne, bo on nigdy nie polaszczylby sie na > takie babsko jak ty. nie posuwaj sie za daleko ! moze jeszcze buciki ci wiazal > ? > > > ----------------------------- > > 5,5 w porywach 6 perlisty, nie podskakuj, chyba wiem lepiej!!!! Ty tylko pod debem, a ja pod kolderka z nim, calymi dniami, znam lepiej rozmiar przedmiotowgo organu ......... a buciki , co tam buciki , tam gdzie bylismy bez bucikow sie hasalo . wybacz przyjacielu mej perly,ale nie moglam skladac reklamacji , bo calkowicie nie zdawalam sobie sprawy, ze to moj kochany parla tu sie produkuje. ach jak wspominam te szalone noce to az kce mi sie zyc. pielgrzymka i rzuty parlami to wlasnie to!!!! okazja do wspominek ....... jak malo wiesz o przyjacielu ...eeeeeeeee perlisty,przyjaciel nic o mnie nie mowil? wstydzil sie? >nie posuwaj sie za daleko ! buahahahaha obronca czy zazdrosnik Odpowiedz Link Zgłoś
perlisty Re: nedzna klamczucho ! 09.06.05, 20:15 pod kolderka ? taka jestes pruderyjna ? pod kolderka to ty niewiele zobaczylas. nie mysl sobie, ze jak perly nie ma na forum, to wszyscy moga go oczerniac. moze jeszcze powiesz, ze razem chloneliscie klimat roztocza, codzienne pogwarki miejscowej ludnosci ? powiedz jeszcze, ze razem z toba perla sluchal poszczekiwania miskow.... fantazja cie ponosi. a poza tym nie jestes w jego typie. ----------------------------- 5,5 w porywach 6 Odpowiedz Link Zgłoś
urbanowa moj perlisty 09.06.05, 21:16 perlisty napisał: > pod kolderka ? taka jestes pruderyjna ? pod kolderka to ty niewiele > zobaczylas. co wiem to wiem , kolderka raz byla a raz poszla se na spacer ........ >nie mysl sobie, ze jak perly nie ma na forum, to wszyscy moga go > oczerniac. bron cie panie przez oczernianiem, dla mezczyzny to zaleta 6,5 cm > moze jeszcze powiesz, ze razem chloneliscie klimat roztocza, codzienne pogwark > miejscowej ludnosci ? powiedz jeszcze, ze razem z toba perla sluchal > poszczekiwania miskow.... > fantazja cie ponosi. taaaaaaaaak, czyli musial cos ci mowic , moze on tak ze wszystkimi , och moj perlo, ale z ciebie macho!!!!!!!!!!!!!!!! >a poza tym nie jestes w jego typie. od kiedy dla macho wazny jest typ kobiety? perlisty, oj perlisty wydoroslej, bo tylko siusianie pod debem ci zostanie ;DDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDDD kcesz byc moim przyjacielem, bo przyjaciele perly to i moi przyjaciele. Odpowiedz Link Zgłoś