Gość: Aga IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 12.09.01, 10:58 We wczorajszych wiadomościach podano informację że podczas ataku zaginęła jedna z walizek atomowych. Czy inne źródła to potwierdziły??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: kloss Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: *.bratniak.krakow.pl 12.09.01, 11:25 Jeszcze nikt nie potwierdził. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gripen Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: 213.77.14.* 12.09.01, 13:01 Nie jedna, ale kilka. Rosjanie nie mogą się doliczyć. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Gripen Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: 213.77.14.* 12.09.01, 13:03 I to jest niestety najprawdziwsza prawda, której nie trzeba potwierdzać Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? 12.09.01, 13:05 Gość portalu: Gripen napisał(a): > I to jest niestety najprawdziwsza prawda, której nie trzeba potwierdzać To raczej "fakty medialne" niz rzeczywistosc. Ale jakby co to daj znac! Chetnie kupie... Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: *.efekt.pl 12.09.01, 13:26 eliot napisał(a): > To raczej "fakty medialne" niz rzeczywistosc. Ale jakby co to daj znac! Chetnie > > kupie... > Eliot Brawo Eliot. Nareszcie ktos wykazal troche krytycyzmu do naszych medialnych sensacji gen. Petelickiego Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arktur Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: *.chello.pl 12.09.01, 13:31 to jest przecie zadna sensacyjna wiadomosc gen. petelickiego. to wiadomo juz od dawna, ze rosjanie nie moga sie doliczyc tych "walizeczek" Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? 12.09.01, 17:13 Gość portalu: arktur napisał(a): > to jest przecie zadna sensacyjna wiadomosc gen. petelickiego. to wiadomo juz od > > dawna, ze rosjanie nie moga sie doliczyc tych "walizeczek" Tak! To tak samo pewna wiadomosc, jak ta, ze rude to falszywe!!! To przeciez od dawna wiadomo! ))) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: emilian Re: ZAGINĘŁA WALIZKA ATOMOWA? IP: *.efekt.pl 12.09.01, 13:21 Gość portalu: Aga napisał(a): > We wczorajszych wiadomościach podano informację że podczas ataku zaginęła jedna > > z walizek atomowych. Czy inne źródła to potwierdziły??? Informacje ta podal ten prymitywniak gen. Petelicki. Nie przejmowal bym sie tym jednak bo on zawsze plecie to co mu w danej chwili slina na jezyk przyniesie. A stwierdzilem to po tej jego wypowiedzi, w ktorej stwierdzil ze "prosze pani, ja to jestem tak niesamowicie wyszkolony ze potrafil bym zabic czlowieka nawet dlugopisem" (czy jakos tak). Przyznasz chyba ze nie trzeba jakichs specjalnych kursow szpiegowskich aby zabic czlowieka dlugopisem. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jajacek Re: Mam Walizke IP: *.kabel.telenet.be 12.09.01, 13:29 Nie sluchajcie glupot . Jak by zginela to juz by wybychla!! Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: Mam Walizke - ile chcesz? ;-) 12.09.01, 17:15 Wystawiasz na licytacje, czy masz juz cene? )) Eliot Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ethanol Re: Mam Walizke - ile chcesz? ;-) IP: 151.112.27.* 12.09.01, 22:16 zginela rowniez walizka pelna kielabasy krakowskiej, ktora ciocia wiozla do Chicago. Bardzo mi zalezy na jej znalezieniu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Mam Walizke - ile chcesz? ;-) IP: *.echostar.pl 12.09.01, 22:17 To była żywiecka !! Mniam, mniam Odpowiedz Link Zgłoś
sin2001 Re: Mam Walizke - ile chcesz? ;-) 12.09.01, 22:48 Jeśli może coś się zdarzyć złego, to zdarzy się na pewno kiedy nie będziemy się tego spodziewać. To może dotyczyć "walizki", efektów pracy nad bronią biologiczną i chemiczną . Odpowiedz Link Zgłoś