Gość: ¥ Re: Mam dosc! Przestalem byc patriotą... IP: *.radom.net 29.07.02, 12:15 Dobrze już dobrze ..... Jeżeli chcesz to możesz wypłakać mi się w mankiet .... O co chodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: &? co dalej? Samotny patriota na 1 rok? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 12:27 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Czy Syzyfowe prace Zeromskiego to tez Orzeszkowej IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 12:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Wyczerpujaca (2 znaczen.) odpowiedz! IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 13:44 1,5 roku wplywu myslenia antypolskiego moich adwersarzy, zwrocilo moja uwage na ciastowata magme pokoleniowa, oderwana od miksera = tej czesci rzutkich samodzielnych i myslacych Polakow, ktorzy niestety wyjechali w kilku rzutach. I pozostalem prawie sam z niezrozumiala dla mnie formowana ovsiqami masa, bez polskich drozdzy. Ta masa nie rozumie najprostszych moich mysli, wyrazonych wprost. Rosnie, puchnie, wylewa sie z podziurawionego wiecznymi reformami, garnka polskiego wprost na naoliwona propaganda patelnie-tygiel eur-upcji euro-mitow. Wysmazy sie na tym tyglu mniejszosci tatar bez jaj po zydowsku! Smaczny dla obcych. Widze belkocace elyty: "Czy wies ma prawo sie obawiac braku doplat? limitow? wykupu przed zrownaniem cen? nieuczciwego konkurowania na naszym rynku?" - Prosze panstwa! (przed zanikiem) Winny jest brak informacji o korzysciach zjednoczenia. No wlasnie! Brak. O to przeciez pytamy... A naprawde zobaczylem mlodziez z ryczacymi kolumnami i uszkodzonym sluchem, z zanikiem czlowieczych odruchow za kierownikiem automobilu... Z barakiem istynktu zachowawczego i umiejetnosci zachowania... Z gola ogolona glowa i takimze mysleniem... ............nie chce mi sie pisac... Zwierze w rzadzie finansach i na zdezelowanych szosach... czy moga wybrac niepodobnych sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Wyczerpujace (2 znaczen.) wyjasnienie... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 13:49 1,5 roku wplywu myslenia antypolskiego moich adwersarzy, zwrocilo moja uwage na ciastowata magme pokoleniowa, oderwana od miksera = tej czesci rzutkich samodzielnych i myslacych Polakow, ktorzy niestety wyjechali w kilku rzutach. I pozostalem prawie sam z niezrozumiala dla mnie formowana ovsiqami masa, bez polskich drozdzy. Ta masa nie rozumie najprostszych moich mysli, wyrazonych wprost. Rosnie, puchnie, wylewa sie z podziurawionego wiecznymi reformami, garnka polskiego wprost na naoliwona propaganda patelnie-tygiel eur-upcji euro-mitow. Wysmazy sie na tym tyglu mniejszosci tatar bez jaj po zydowsku! Smaczny dla obcych. Widze belkocace elyty: "Czy wies ma prawo sie obawiac braku doplat? limitow? wykupu przed zrownaniem cen? nieuczciwego konkurowania na naszym rynku?" - Prosze panstwa! (przed zanikiem) Winny jest brak informacji o korzysciach zjednoczenia. No wlasnie! Brak. O to przeciez pytamy... A naprawde zobaczylem mlodziez z ryczacymi kolumnami i uszkodzonym sluchem, z zanikiem czlowieczych odruchow za kierownikiem automobilu... Z brakiem istynktu zachowawczego i umiejetnosci zachowania... Z gola ogolona glowa i takimze mysleniem... ............nie chce mi sie pisac... Zwierze w rzadzie finansach i na zdezelowanych szosach... czy moga wybrac niepodobnych sobie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Pisalem juz Mam patrona od sp /beznadziejnych.--> IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 13:53 Dlaczego mnie wszyscy bierzeci za jaks fajtlape polska? Mam niespotykany refleks i opanowanie choleryka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem nie dostrzegasz jasnych stron IP: *.tgory.pik-net.pl 29.07.02, 14:18 badania [uwaga podchodze do sprawy naukowo] wyraznie pokazuja wzrost pogladów konserwatywnych wsrod mlodziezy. tez miewam ciezkie depresje gdy widze w telewizorze panienke z kolczykiem w dupie dla ktorej sensem zycia jest grafiti a dusze jej wyraza deskorolka. no ale. idzie ku dobremu. snajpery, krzysiunie beda złazic do podziemia gdzie ich miejsce jest. niestety nie było u nas trybunału i kilku tysiecy egzekucji dlatemu czerwone robactwo jeszcze jakies 20 lat bedzie z podniesiona glowa chadzac. pamietaj ze oliwa zawsze sprawiedliwa i wczesniej czy pozniej na wierch wyplywa... 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Niech Bog Ci nagrodzi te slowa otuchy.Szczesc Boze IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 14:53 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: nie dostrzegasz jasnych stron 29.07.02, 15:45 Gość portalu: siedem napisał(a): > badania [uwaga podchodze do sprawy naukowo] wyraznie pokazuja wzrost pogladów > konserwatywnych wsrod mlodziezy. tez miewam ciezkie depresje gdy widze w > telewizorze panienke z kolczykiem w dupie dla ktorej sensem zycia jest grafiti > a dusze jej wyraza deskorolka. no ale. idzie ku dobremu. snajpery, krzysiunie > beda złazic do podziemia gdzie ich miejsce jest. niestety nie było u nas > trybunału i kilku tysiecy egzekucji dlatemu czerwone robactwo jeszcze jakies 20 > > lat bedzie z podniesiona glowa chadzac. pamietaj ze oliwa zawsze sprawiedliwa i > > wczesniej czy pozniej na wierch wyplywa... > > 5040 Korekta: Panna z deskorolka czy sprejem (rozumiem, ze o reklame napoju sprite chodzi) to nie czerwone robactwo, tylko bezmozg pospolity. Jej nawet poetycka przenosnia "czerwone robactwo" niewiele mowi. Pytanie do 7: z czystej ciekawosci - dlaczego podpisujesz sie co raz innymi cyferkami pod swoimi postami? Czy wyrazaja one Twoja aprobate / dezaprobate dla adwersarza? Bardzo jestem ciekawa! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: prawdziwy fan Re: nie dostrzegasz jasnych stron IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 31.07.02, 10:32 hania_76 napisala: > > Korekta: > Panna z deskorolka czy sprejem (rozumiem, ze o reklame napoju sprite chodzi) > to nie czerwone robactwo, tylko bezmozg pospolity. Jej nawet poetycka > przenosnia "czerwone robactwo" niewiele mowi. Bardzo jak widac tolerancyjna jak widac jest niejaka Hania76. Az mnie "zatkalo", a takie cudenka wypisuje w innych postach: www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=28&w=2582787&a=2582822 ze niby taka tolerancja, "wybory zyciowe" i takie tam dyrdymaly))) A "sprej" to farba w metalowej puszcze pod cisnieniem. To cos podobnego do lakieru do wlosow (chyba to powinnas gdzies widziec?). "Bezmozg pospolity" - piekne okreslenie na kogos, kto mysli i zachowuje sie inaczej niz ty. Ale to jest typowe dla osob odczuwajacych potworny strach przed realnym swiatem - uciekaja w nierzeczywisty swiat (w tym wypadku forum internetowe) i realizuja sie w nim dopisujac cokolwiek, do jakiegokolwiek postu. Ma to na celu wywolanie zainteresowania swoja osoba... a to ze pelno w tych wypowiedziach ignorancji i sprzecznosci? Nie szkodzi - wazne zeby sie "cos dzialo"! Cololwiek. Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Do prawdziwego fana vel wielbiciela 31.07.02, 10:40 Masz takie hobby, żeby wynajdywać moje posty na różnych forach i próbować mnie obrazić? Próbuj dalej. Niewiele mnie to obchodzi. PS. Gratuluję opanowania sztuki posługiwania się wyszukiwarką. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: snajper Re: Wyczerpujace (2 znaczen.) wyjasnienie... IP: 2.4.STABLE* / 10.1.1.* 29.07.02, 14:57 Gość portalu: # napisał(a): > Z brakiem istynktu zachowawczego i umiejetnosci zachowania... > > Z gola ogolona glowa i takimze mysleniem... > ............nie chce mi sie pisac... > Zwierze w rzadzie finansach i na zdezelowanych szosach... > czy moga wybrac niepodobnych sobie? Haszu, mnie tacy z ogoloną głową to ze skinami Tejkowskiego i z Młodzierzą Wszechpolską się kojarzą. A tacy głosują na LPR, a nie na nielubiane przez Ciebie SLD czy inną lewicę. Ci z ogolonymi głowami tępią Żydów i wszelkie inne mniejszości dbając o czystość >Narodu Polskiego<. Haszu, Ci z ogolonymi głowami to nadzieja polskiej prawicy narodowej, a Ty ich tak nieładnie podsumowujesz. ))) Prawicę przestałeś lubić, czy co ? Pozdrawiam w nieszczęściu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: Wyczerpujace (2 znaczen.) wyjasnienie... IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 15:06 Gość portalu: snajper napisał(a): > > Haszu, mnie tacy z ogoloną głową to ze skinami Tejkowskiego i z Młodzierzą > Wszechpolską się kojarzą. A tacy głosują na LPR, a nie na nielubiane przez > Ciebie SLD czy inną lewicę. Ci z ogolonymi głowami tępią Żydów i wszelkie inne mniejszości dbając o czystość >Narodu Polskiego<. > Haszu, Ci z ogolonymi głowami to nadzieja polskiej prawicy narodowej, a Ty ich tak nieładnie podsumowujesz. ))) Prawicę przestałeś lubić, czy co ? > > Pozdrawiam w nieszczęściu. Na Twoje nieszczescie te sugerujace zbitki skojarzeniowe nikogo juz w blad nie wprowadza... Tak jak "prawica" koncesjonowana majaca zamiennie program "lewizny". Czy zmienilo sie cokolwiek w doktrynerii, po kazdej juz dwukrotnej czy trzykrotnej "wymianie zmylkowej" koalicji klamstwa? Na prozno Ci wciskam do lba podstawy teorii spisku magadalenki, marżolenki-dziewczyny zla! A Tobie i Michnikowi wszystko "gra"! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Bo wyjechalas. Przeciez pisalem wczesniej./nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 15:35 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Bo wyjechalas. Przeciez pisalem wczesniej./nt 29.07.02, 15:49 Ja? Nigdzie nie wyjechalam. Wybieram sie, co prawda, na wakacje, ale dopiero jesienia. Mnie tu dobrze. Wiec o co chodzi? Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # "7" ratuj. Jak sie rozmawia o balejazu? IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 17:02 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: '7' ratuj. Jak sie rozmawia o balejazu? 29.07.02, 17:13 Dlaczego o balejazu? Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: Sieeeeedeeeeem! Gdzie jestes? 29.07.02, 17:21 Moze odpisuje na moj post? Pytalam go dlaczego podpisuje sie cyferkami. Ze mna o balejazu raczej nie porozmawiasz, bo sie na tym nie znam. Ale moze siedem cos bedzie wiedzial na ten temat. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # A to b. Pania przepraszam i caluje raczki./nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.07.02, 17:25 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: A to b. Pania przepraszam i caluje raczki./nt 29.07.02, 17:29 Nie ma za co. Przepraszam za śmiałość, ale czy miał Pan dzisiaj stłuczkę samochodową? Ot takie tam wolne wnioskowanie z tytułów wątków zakładanych na forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem tu IP: *.tgory.pik-net.pl 30.07.02, 07:35 hania_76 napisała: > Moze odpisuje na moj post? Pytalam go dlaczego podpisuje sie cyferkami. > Ze mna o balejazu raczej nie porozmawiasz, bo sie na tym nie znam. Ale moze > siedem cos bedzie wiedzial na ten temat. > Pozdrawiam. bez powodu podpisuje sie cyferkami wiem. balejaz wyszedl raczej z mody. tzn teraz podobne fikołki inaczej sie nazywaja i tak samo drogie sa 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # tu i tam IP: *.wroclaw.tpnet.pl 30.07.02, 07:52 Gość portalu: siedem napisał(a): > bez powodu podpisuje sie cyferkami ------------------------------------ Nie klam! Liczby Pi, rozwazania matematyczne... Calkowity brak postow z samymi literami w tekscie...7,75 albo 5040! > wiem. balejaz wyszedl raczej z mody. tzn teraz podobne fikołki inaczej sie > nazywaja i tak samo drogie sa > > 5040 ----------------------------------------------- To nie tylko samymi numerkami sie interesujesz? To jakies setki warkoczykow afro? Dzieki za ratunek! Nie wiem czy to mutacja Limaka czy oryginalana baba? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: tu i tam IP: *.tgory.pik-net.pl 30.07.02, 07:59 Gość portalu: # napisał(a): > ----------------------------------------------- > To nie tylko samymi numerkami sie interesujesz? > To jakies setki warkoczykow afro? > Dzieki za ratunek! Nie wiem czy to mutacja Limaka czy oryginalana baba? balejaż to jest takie kolorowanie włosów co GO NIE WIDAĆ. praktycznie nie masz człowieka z jednolitym kolorem włosów. możliwe ze genetycy minfinowi takiego wyhodują i nazwą "homo monochromus", jednak w dniu dzisiejszym modne panie musza sobie radzic przy pomocy dobre. zaraz cos pokreciłem. włosy sa w roznych odcieniach wiec balejaz jest farbowaniem wlasnie w roznych odcieniach. wyglada naturalnie! o własnie tak helga jest oryginalna. czesc wielkiej migracji nicków ze swiata i kraju 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: tu i tam 30.07.02, 10:16 Gość portalu: # napisał(a): > Gość portalu: siedem napisał(a): > > > bez powodu podpisuje sie cyferkami > ------------------------------------ > > Nie klam! Liczby Pi, rozwazania matematyczne... > Calkowity brak postow z samymi literami w tekscie...7,75 albo 5040! > > > wiem. balejaz wyszedl raczej z mody. tzn teraz podobne fikołki inaczej sie > > > nazywaja i tak samo drogie sa > > > > 5040 > ----------------------------------------------- > To nie tylko samymi numerkami sie interesujesz? > To jakies setki warkoczykow afro? > Dzieki za ratunek! Nie wiem czy to mutacja Limaka czy oryginalana baba? No wie Pan, Panie Haszu! Nie raz juz sobie gawedzilismy na forum, a Pan udaje, ze mnie nie zna. A! Juz wiem, moze to przez te cyferki po imieniu! Tylko prosze nie pytac, czy mam 76 lat czy 26. Pozdrawiam, mimo, ze Pan udaje, ze mnie nie zna i jeszcze pyta, czy jestem "mutacja Limaka". Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Jest P. tylko 20 lar starszaTyle to baby zyja pzdr IP: *.wroclaw.tpnet.pl 30.07.02, 10:29 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK Re: tu i tam IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.07.02, 10:29 hania_76 , to nie JA LIMAK Odpowiedz Link Zgłoś
hania_76 Re: tu i tam 30.07.02, 10:33 Gość portalu: LIMAK napisał(a): > hania_76 , to nie JA > LIMAK No wlasnie. Odpowiedz Link Zgłoś