Gość: siedem IP: *.redsos.com.ar 02.08.02, 08:02 Pod tym adresem sensacyjne odkrycie historyków komunizmu: www.fabryka.cad.pl/limak.jpg 5040 a mysleliście ze znacie historie :} Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: siedem L.I.M.A.K. IP: *.redsos.com.ar 02.08.02, 08:48 Lewicowa Inicjatywa Macedońskiej Akcji Komunistycznej za www.wiem.onet.pl Tajna i niezwykle radykalna organizacja założona przez arystokratycznego dandysa i utracjusza Kamila Winnickiego [ur. 1843 1 kwiecień w Bełchatowie]. Po zdemaskowaniu komórki konspiracyjnej w lipcu 1911 przez wywiad cesarski w Zakopanem aktyw kierowany przez Victora Cepulskiego wykradł prochy Kamilla Winnickiego przechowywane w złoconej skorupce* i przeniósł je w góry Macedonii. 1911-1981 historycy nie są zgodni co do losów tej organizacji w tym czasie. Sekta Antrowis utrzymuje, że sklonowano ślimakoida korzystając z materiału genetycznego wyekstrachowanego jednej niedokładnie splonej kosteczki. Lata 90e to doniesienia o infiltrowaniu elektrowni oraz pogłoski o wielkim ŚLIMAKOIDZIE przygotowywanym do przejęcia władzy w galaktyce[...] *-lewicowa skromność nie pozwala na korzystanie z prawdziwego złota 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
limakty S.I.E.D.E.M 02.08.02, 08:53 S.I.E.D.E.M- Samoistny Idiota Emitujący Dużą Ekspresję Małpoluda Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem a co to takiego IP: *.redsos.com.ar 02.08.02, 09:11 owrzodzona gejszo administratora? 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: a co to takiego ten ostatni w szeregu? 02.08.02, 10:23 Siódemka,tych trzech pierwszych znam,a ten ostani? Czyżby to był Koń-fident? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: a co to takiego ten ostatni w szeregu? 02.08.02, 10:23 Siódemka,tych trzech pierwszych znam,a ten ostani? Czyżby to był Koń-fident? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK B.Y.K.K. IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.08.02, 10:44 B.Y.K.K- Bardzo Ynteligentny* Krakowski Kretyn. * - ze staropolska Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Carioca Re: Kamilu! zajżyj... IP: *.teimes.gr 02.08.02, 12:36 do wątku, który w obronie Twojej założyłam: "Bogobojny na pokaz" Całuski Cari Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem Re: Kamilu! zajżyj... IP: *.redsos.com.ar 02.08.02, 12:38 Gość portalu: ŚLIMAK w przebraniu Carioki napisał: > do wątku, który w obronie Twojej założyłam: "Bogobojny na pokaz" > Całuski > > Eni 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK koza by się uśmiała _________nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.08.02, 13:42 Gość portalu: siedem napisał(a): > Gość portalu: ŚLIMAK w przebraniu Carioki napisał: > > > do wątku, który w obronie Twojej założyłam: "Bogobojny na pokaz" > > Całuski > > > > Eni > > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: siedem ślimak IP: *.redsos.com.ar 02.08.02, 12:40 starasz się porządnie stawiac przecinki. duży + dla ciebie, ale bądz tak dobry i popracuj troszkę nad ortografią polecam zacząć od literki Z jak zajrzyj 5040 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: LIMAK ha,ha,ha_____________-nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 02.08.02, 13:43 Gość portalu: siedem napisał(a): > starasz się porządnie stawiac przecinki. duży + dla ciebie, ale bądz tak dobry > i popracuj troszkę nad ortografią polecam zacząć od literki Z jak zajrzyj > > > 5040 Odpowiedz Link Zgłoś