Dodaj do ulubionych

KINGFISH=WIRUSY=WLAMANIA_DO_KOMPOW!!!!!!!

IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:17
hmm argumenty i dowody ?
po co, jemu i ogonom tez nie potrzebne....
a moze jeden dowod antykingfish w kingfish stylu.
Moze niektorzy pamietaja flash jego autorstwa, no to ten flash napewno zrobil
by zbierac dane forumowiczow ........
moze tez i jakies trojany i wlamy do kompow to jego sprawka a o rozsylaniu
wirusow juz nie mowie.
Obserwuj wątek
    • Gość: Blong dowody IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:18
      tak se przypomnialem ze mam ale nie podam smile))
    • kingfish Czyli jestem nareszcie zdemaskowany:-( 05.08.02, 22:21
      Klick-off

Gość portalu: Blong napisał(a):

> hmm argumenty i dowody ?
      > po co, jemu i ogonom tez nie potrzebne....
      > a moze jeden dowod antykingfish w kingfish stylu.
      > Moze niektorzy pamietaja flash jego autorstwa, no to ten flash napewno zrobil
      > by zbierac dane forumowiczow ........
      > moze tez i jakies trojany i wlamy do kompow to jego sprawka a o rozsylaniu
      > wirusow juz nie mowie.
      • kingfish Jestem tez PACYNKIEM 05.08.02, 22:26
        Aktualnie posiadam siedemnascie NIKOW. Wcale nie zartuje hihihi

Widzisz VisT tak normalny czlowiek reaguje na takie glupoty w swiecie
        nierealnym. KAPISZ?

kingfish napisał:

> Klick-off
        >
        > Gość portalu: Blong napisał(a):
        >
        > > hmm argumenty i dowody ?
        > > po co, jemu i ogonom tez nie potrzebne....
        > > a moze jeden dowod antykingfish w kingfish stylu.
        > > Moze niektorzy pamietaja flash jego autorstwa, no to ten flash napewno zro
        > bil
        > > by zbierac dane forumowiczow ........
        > > moze tez i jakies trojany i wlamy do kompow to jego sprawka a o rozsylaniu
        >
        > > wirusow juz nie mowie.
      • Gość: pollak Re: Czyli jestem nareszcie zdemaskowany:-( IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.08.02, 23:09
        kingfish napisał:

> Klick-off
        >

Jak widać wszstkie 'dowody' wskazują przeciwko Tobie,
        internetowy terrorysto.
        • Gość: Blong ma pecha IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:17
          Gość portalu: pollak napisał(a):

> Jak widać wszstkie 'dowody' wskazują przeciwko Tobie,
          > internetowy terrorysto.

teraz moge ciagnac za nim jak smrod w gaciach i w kazdym watku przytaczac
          jego "przyznanie" wychodzac z jego ulubionej zasady tysiac razy powtarzanego
          klamstwa
          smile
          Pozdrawiam
    • Gość: tete do Blonga - jeszcze raz IP: *.telan.pl 05.08.02, 22:24

Napisałam do Ciebie w innym wątku

Bez żadnych dowodów sypią się oskarżenia.
      Przyzwoitość wymagałaby - a tu nic.

Ktoś podszywa się pod Carminę (Warszawa)- po co ?
      Pojawiają się nowe nicki (takie dla jednego wystąpienia) - jak wątku
      Nie otwierajcie maili od bea26

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2529529&a=2613679

(skąd ja znam ten styl ?)

Czy jest więcej osób, które zachowały rozsądek w tej sprawie - bo ja mam
      wrażenie, że tu jest jakaś zbiorowa psychoza ?

Nienawiść odbiera niektórym rozsądek.

pozdrawiam, tete

• Gość: tete niejaki Ponczek IP: *.telan.pl 05.08.02, 22:27

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=2529529&a=2613679

tete
      • Gość: Blong Re: do Blonga - jeszcze raz IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:28
        odpowiedz juz masz w tamtym watku smile
        co do tego w ktorym jestesmy, to mam nadzieje ze moja parodie na kingfish
        myslenie nie bierzesz powaznie smile
        pozdrawiam
        • Gość: tete jasne IP: *.telan.pl 05.08.02, 22:34

Wydaje mi się, że podchodzisz do całej sprawy z dystansem.
          Zresztą w czasie bombardowania mailami także zachowałeś spokój.

Nie mogę pojąć tego, że ludzie, którzy kogoś nie znoszą uczepią się KAZDEJ
          możliwości by go oskarżyć - bez żadnego dowodu. Krzyk potężnieje, posty
          oskarżycielskie się mnożą ...

Właściwie tego "ponczka" powinnam zadedykować szalejącemu Hawkowi.

pozdrawiam, smile) tete
          • Gość: Blong Re: jasne IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 05.08.02, 22:37
            Gość portalu: tete napisał(a):

> Wydaje mi się, że podchodzisz do całej sprawy z dystansem.
            > Zresztą w czasie bombardowania mailami także zachowałeś spokój.

wole zawsze sie stosowac do zasady - "do czasu udowodonienia winy, kazdy jest
            niewinny"
            smile

Pozdrawiam

p.s.
            co do mojego pupila Kingfisha, to fascynuje mnie jego ochota walczenia z
            nieistniejacym /przynajmniej na tym forum/ nieprzyjacielem. Tak sie zastanawiam
            czy to choroba ? smile))
            • Gość: tete wydaje mi się, że nie tylko Kingfish IP: *.telan.pl 05.08.02, 23:23

ale także inne osoby gotowe są rozpętać kampanię przeciwko
              nieobecnemu Vistowi. Zgrabnie włączając w to Carminę - co jest owszem na rękę
              osobie, która jej nie znosi itd. itd. piętrzy się absurdalna piramida.
              Może to dla niektórych forma odreagowania - ale bez przesdy ...

Bardzo brakuje rozsądnych gołosów, które przerwą to szaleństwo.

Dla mnie Vist, którego znałam właściwie tylko z "kwietnych" wątków - odszedł.
              Dowcipkowanie na temat czyjejś śmierci - faktycznej czy wirtualnej - jest
              wg. mnie nie do przyjęcia.

pozdrawiam, smile) tete

• _helga Re: wydaje mi się, że nie tylko Kingfish 06.08.02, 08:57
                "Dowcipkowanie z smierci wirtualnej jest nie do przyjecia" Pychasmile))
                Tete, tobie real z wirtualem sie dokumentnie pop...yl.

Szanowankosmile

Helga
                • Gość: tete cytuj dokładnie IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 09:32
                  _helga napisaýa:

> "Dowcipkowanie z smierci wirtualnej jest nie do przyjecia" Pychasmile))
                  > Tete, tobie real z wirtualem sie dokumentnie pop...yl.
                  >
                  > Szanowankosmile
                  >
                  > Helga

Napisałam :

"Dowcipkowanie na temat czyjejś śmierci - faktycznej czy wirtualnej - jest
                  wg. mnie nie do przyjęcia."

Dla mnie nick - nie jest tylko "bytem wirtualnym". To osoba, która ma poglądy,
                  opinie, refleksje, emocje. Nawet jeśli jest to "szyta" specjalnie na forum
                  kreacja - kawałek człowieka się ujawnia. Chcesz czy nie.
                  Gdy nie mam pewności - a nie mam - jak z Vistem jest (było)- dowcipy i
                  oskarżenia są nie na miejscu.
                  Masz inne zdanie ? To je miej.
                  Ale uszanuj cudze stanowisko w tej sprawie.

tete

• Gość: ladyhawk Stosuj sie do gloszonych sloganow IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 11:03

>

> Masz inne zdanie ? To je miej.
                    > Ale uszanuj cudze stanowisko w tej sprawie.
                    >
                    >
                    > tete
                    >
                    >
                    Dlaczego wymagasz od innych, czego sama nie robisz?

• _helga Re: OK. Tete. Cytuje dokladnie. 06.08.02, 15:25

Napisałas :

"Dowcipkowanie na temat czyjejś śmierci - faktycznej czy wirtualnej - jest
                    wg. mnie nie do przyjęcia."

Oraz:

"Dla mnie nick - nie jest tylko "bytem wirtualnym". To osoba, która ma poglądy,
                    > opinie, refleksje, emocje."

A teraz moj komentarz, ten sam co poprzednio: tobie, Tete, wirtual z realem sie
                    juz calkiem pop...lsmile)))))

Szanowanko
                  • karp_ Re: cytuj dokładnie 06.08.02, 15:29

> _helga napisaýa:
                    >
                    > > "Dowcipkowanie z smierci wirtualnej jest nie do przyjecia" Pychasmile))
                    > > Tete, tobie real z wirtualem sie dokumentnie pop...yl.
                    > >
                    > > Szanowankosmile
                    > >
                    > > Helga
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > Napisałam :
                    >
                    > "Dowcipkowanie na temat czyjejś śmierci - faktycznej czy wirtualnej - jest
                    > wg. mnie nie do przyjęcia."
                    >
                    > Dla mnie nick - nie jest tylko "bytem wirtualnym". To osoba, która ma
                    poglądy,
                    > opinie, refleksje, emocje.

a ja myslalem, ze karp to ryba a nie osoba.........

karp
                    • Gość: Blong prrrrrr IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:14
                      Nie przenosic mi tu do watku antykingfish wojennego smile innych wojenek. To nie
                      ten front smile
                      Pozdrawiam Wszystkich
                      ech zdechla rybe tez, co mi zaszkodzi
    • _helga a jednak ktos dowody zbiera,tyle ze nie na Kinga:) 06.08.02, 15:19
      a pamietacie tych islamistow vista? Obroncow Palestyny i liczytrupow?

Wylapia ich jeden po drugim.

"- Jego zatrzymanie jest kwestią godzin. Co więcej, to nie pierwszy wybryk
      tego niebezpiecznego internauty - powiedział nasz rozmówca. W Chorzowie trwa
      dochodzenie policyjne przeciwko niemu, bo kilka miesięcy wcześniej publikował
      groźby, podając się za bojownika jednej z organizacji islamskiej. Dlatego już
      wcześniej interesowało się nim też Centralne Biuro Śledcze."

saved from
      wyborcza.gazeta.pl/info/artykul.jsp?xx=961613&dzial=010101

Pozdrowienia dla Centralnego Biura Sledczegosmile
      • Gość: Blong ale tez nie na Vista IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:15
        bowiem Chorzow nie jest dzielnica Wroclawia czy jakos tak smile
        • _helga Re: ale tez nie na Vista 06.08.02, 16:26
          Alez oczywiscie. Miasto Wroclaw sie stanowczo wypiera Chorzowa. Niemniej
          pamietasz te druzyne islamistow Vista? Obroncow Palestyny i liczytrupow?
          Chlopcow, ktorzy mi obiecywali, ze beda po mnie skakac jak po trampolinie? A
          pamietasz jak sobie islamisci z Katowic do Wroclawia przejazd organizowali na
          lamach forum?

Po prostu z zadowoleniem stwierdzam, ze organa scigania sie zajmuja grozbami
          karalnymi nie tylko wtedy, gdy ktos sie zajmuje grozeniem papiezowi. Ten wybryk
          z zamachem na papieza byl przeziez tutaj, na forum gazeta.pl nie? A teraz sie
          okazuje ze to walniety islamista. Hmmm. Pisza ze komus grozil jako islamista.
          Ciekawe komu grozil i gdzie. Niekoniecznie mi, oczywiscie. Niemniej nabralam
          otuchy, ze ich wylapia. Jeden po drugim. I ze wyroki beda nalezyte.
          • Gość: Blong wyroki ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 16:30
            za poglady niesluszne i niezgodne z oficjalna partyjna linia ?
            zauwazylem ze obrona arabow czy palestynczykow sie w wiekszosci spotyka z
            nagonka na tzw. islamistow.
            • _helga Re: wyroki ? 06.08.02, 16:43

> za poglady niesluszne i niezgodne z oficjalna partyjna linia ?
              > zauwazylem ze obrona arabow czy palestynczykow sie w wiekszosci spotyka z
              > nagonka na tzw. islamistow.

Nie. Islamista to okreslenie fanatyka. Zajrzyj na forum swiat. Tam jest pelno
              obroncow Palestyny i nikt na nich nagonki nie robi. Sa wylacznie indywidualne
              dyskusje. Ta grupa nie bronila Palestyny tylko pod tym pretekstem szerzyla swoj
              nazistowski poglad widzenia na zycie, a Zydow w szczegolnosci. W bardzo
              szczegolny sposob.

A poza tym ja w tej chwili nawet nie o swiatopogladzie mowie, a o grozbach
              karalnych. Ja je otrzymywalam. I publicznie, i do skrzynki e-mail. Obietnica
              ze "chlopcy" sprawdza czy moja dupa sie do gwaltu zbiorowego nadaje raczej sie
              nie zalicza do obrony Palestyny. Nie mowiac o calej reszcie. Wszystko mi jedno,
              czy ten gnojek akurat mi grozil, czy komu innemu. Bede sie cieszyc jak pojdzie
              siedziec. On i jemu podobni.
              • Gość: Blong Re: wyroki ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:02
                _helga napisała:

> Nie. Islamista to okreslenie fanatyka. Zajrzyj na forum swiat. Tam jest pelno
                > obroncow Palestyny i nikt na nich nagonki nie robi. Sa wylacznie indywidualne
                > dyskusje. Ta grupa nie bronila Palestyny tylko pod tym pretekstem szerzyla
                > swoj nazistowski poglad widzenia na zycie, a Zydow w szczegolnosci. W bardzo
                > szczegolny sposob.

Vist byl niechetny Zydom, ale jakims tradycyjnym antysemita bym go nie nazwal,
                choc mial ku temu sklony. Byl raczej ostrym przeciwnikiem panstwa Izrael,
                w "domowe" antyzydowskie posty sie raczej za bardzo nie mieszal.

> A poza tym ja w tej chwili nawet nie o swiatopogladzie mowie, a o grozbach
                > karalnych. Ja je otrzymywalam. I publicznie, i do skrzynki e-mail. Obietnica
                > ze "chlopcy" sprawdza czy moja dupa sie do gwaltu zbiorowego nadaje raczej
                sie
                > nie zalicza do obrony Palestyny. Nie mowiac o calej reszcie. Wszystko mi
                jedno,
                >
                > czy ten gnojek akurat mi grozil, czy komu innemu. Bede sie cieszyc jak
                pojdzie
                > siedziec. On i jemu podobni.

Podkreslam, ze on nie oznacza Vista. A tak na marginesie na paragraf sa i posty
                szerzace nienawisc do arabow oraz ich religii.

Pozdrawiam
                • _helga Re: wyroki ? 06.08.02, 17:20
                  Jak najbardziej. Szerzenie nienawisci wobec kogokolwiek jest karalne. Nie
                  nalezy tego robic. Innymi slowy, mozesz gardlowac za sprawa Palestyny ile ci
                  sie tylko podoba. Jesli jednak postanowisz sie mianowac na rzecznika Osamy bin
                  Ladena, to nie dziw sie, ze bedziesz mial Centralne Biuro Sledcze na karku.

Jeszcze jedno powiem. O tzw. znamionach prawdopodobienstwa. Nie wiem jak to
                  mozliwe, ale Vist przekonal cale swoje otoczenie, ze dynamiczny IP uniemozliwia
                  wlamanie do komputera i to jest dowod na to ze ja go przesladuje pomowieniami.
                  I do tej pory nikt sie nie puknal w glowe i sam sobie nie zadal pytania - Gdyby
                  rzeczywiscie dynamiczny ip przed czymkolwiek chronil, to jakim cudem FBI
                  wylapuje tych hackerow? Ci hackerzy sa takimi nieukami, ze nie wpadli na tak
                  oczywista rzecz, o ktorej wie kazdy wyznawca Vista?

Grozenie mojej skromnej osobie mialo znamiona prawdopodobienstwa. Vist mieszka
                  we wroclawiu, ja tez. Co za problem, zorganizowac napad? Skad ja moglam
                  wiedziec na ile on jest psychicznie pokancerowany? I czy to tylko taka "zabawa"
                  czy cos wiecej?

Po prostu zastanow sie zanim cos pod moim adresem znowu napiszesz.
                  • Gość: Blong Re: wyroki ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:59
                    _helga napisała:

> Jak najbardziej. Szerzenie nienawisci wobec kogokolwiek jest karalne. Nie
                    > nalezy tego robic. Innymi slowy, mozesz gardlowac za sprawa Palestyny ile ci
                    > sie tylko podoba. Jesli jednak postanowisz sie mianowac na rzecznika Osamy
                    bin
                    > Ladena, to nie dziw sie, ze bedziesz mial Centralne Biuro Sledcze na karku.

Jesli inteligentnym sposobem bym probowal go jakos tlumaczyc /czy raczej
                    wyjasniac powody, dlaczego go niektorzy popieraja/, nie widze powodu czemu
                    ktokolwiek by mnie mial za to atakowac.

>
                    > Jeszcze jedno powiem. O tzw. znamionach prawdopodobienstwa. Nie wiem jak to
                    > mozliwe, ale Vist przekonal cale swoje otoczenie, ze dynamiczny IP
                    uniemozliwia
                    >
                    > wlamanie do komputera i to jest dowod na to ze ja go przesladuje
                    pomowieniami.

jesli pisywal z sdi to nie mial dynamicznego IP

> I do tej pory nikt sie nie puknal w glowe i sam sobie nie zadal pytania -
                    Gdyby
                    >
                    > rzeczywiscie dynamiczny ip przed czymkolwiek chronil, to jakim cudem FBI
                    > wylapuje tych hackerow? Ci hackerzy sa takimi nieukami, ze nie wpadli na tak
                    > oczywista rzecz, o ktorej wie kazdy wyznawca Vista?

jest oczywiste, ze dynamiczne IP nikogo nie chroni.

>
                    > Grozenie mojej skromnej osobie mialo znamiona prawdopodobienstwa. Vist
                    mieszka
                    > we wroclawiu, ja tez. Co za problem, zorganizowac napad? Skad ja moglam
                    > wiedziec na ile on jest psychicznie pokancerowany? I czy to tylko
                    taka "zabawa"
                    >
                    > czy cos wiecej?

bylo tu cos o mieszaniu virtualu z realem smile))

>
                    > Po prostu zastanow sie zanim cos pod moim adresem znowu napiszesz.
                    >
                    • _helga Re: wyroki ? 06.08.02, 18:19
                      Blong, to o moje ip chodzi. Ja mialam dynamiczne ip, proby wlamania itd.smile
                      Na dokladke przyznaje sie, ze choc mialam firewalla na komputerze, to go nie
                      wlaczalam. Uruchomilam dopiero jak Scan zglosil na forum ze ktos mu uporczywie
                      usiluje wlezc na komputer. I wlasciwie do konca nie wiedzialam, czy ktos mi sie
                      wczesniej na moj komputer dostal czy nie. Czyli np. nie wiedzialam, czy ma moj
                      adres w realu czy nie. Ciag dalszy to sobie mozesz dospiewac. Na moje szczescie
                      nie naleze do nerwowych ludzi i jak ktos mi czyms grozi to nie popadam w
                      nerwice lekowa tylko w furie. Do tej pory mi nie przeszlo, jak widacsmile

A do spraw ogolnych wracajac. Koegzystencja na forum ludzi o bardzo roznych
                      pogladach jest nie tylko mozliwa, ale nawet wskazana. Dyskusje sa ciekawsze, a
                      nawet mozna sobie od czasu do czasu naublizac, czemu nie? Dowolnie zjadliwe
                      uwagi sa ok. Ale wirusy, wlamy i grozby nie sa ok. Jesli ludzie z tego
                      wszystkiego wyciagna taki wniosek, ze nalezy dbac o wlasne bezpieczenstwo w
                      necie, a takze, ze sa granice, ktorych przekraczac nie wolno, to wszystko
                      bedzie w porzadku. Przynajmniej z mojej strony.
                      • Gość: Blong Re: wyroki ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 18:30
                        _helga napisała:

> Blong, to o moje ip chodzi. Ja mialam dynamiczne ip, proby wlamania itd.smile
                        > Na dokladke przyznaje sie, ze choc mialam firewalla na komputerze, to go nie
                        > wlaczalam. Uruchomilam dopiero jak Scan zglosil na forum ze ktos mu
                        uporczywie
                        > usiluje wlezc na komputer. I wlasciwie do konca nie wiedzialam, czy ktos mi
                        sie
                        >
                        > wczesniej na moj komputer dostal czy nie. Czyli np. nie wiedzialam, czy ma
                        moj
                        > adres w realu czy nie. Ciag dalszy to sobie mozesz dospiewac. Na moje
                        szczescie
                        >
                        > nie naleze do nerwowych ludzi i jak ktos mi czyms grozi to nie popadam w
                        > nerwice lekowa tylko w furie. Do tej pory mi nie przeszlo, jak widacsmile

No OK. smile Ale o tym czy to byl Vist czy ktos inny i tak nie wiadomo smile
                        A tak na marginesie 99% "wlaman" zglaszanych przez rozne firewalle to nie
                        wlamania. smile

>
                        > A do spraw ogolnych wracajac. Koegzystencja na forum ludzi o bardzo roznych
                        > pogladach jest nie tylko mozliwa, ale nawet wskazana. Dyskusje sa ciekawsze,
                        a
                        > nawet mozna sobie od czasu do czasu naublizac, czemu nie? Dowolnie zjadliwe
                        > uwagi sa ok. Ale wirusy, wlamy i grozby nie sa ok. Jesli ludzie z tego
                        > wszystkiego wyciagna taki wniosek, ze nalezy dbac o wlasne bezpieczenstwo w
                        > necie, a takze, ze sa granice, ktorych przekraczac nie wolno, to wszystko
                        > bedzie w porzadku. Przynajmniej z mojej strony.

Tu sie zgadzam. Ale powtorze jeszcze raz, nie oskarzajmy kogos bez dowodow, to
                        nam tez ulatwi wspolzycie forumowe.
                        • _helga Re: wyroki ? 06.08.02, 19:05
                          Oczywiscie wiem jak to jest z firewallami. Nie podskakuje za kazdym razem jak
                          zatrabismile Wina za to co bylo obciazam bezposrednio vista i nikogo innego. Nie
                          twierdze, ze osobiscie wszystko robil. Mogl kogos do czegos namowic, ktos pod
                          jego wplywem mogl zrobic akcje samodzielna. Niemniej vist to pan kierownik.
                          Zrobil wystarczajaco duzo. Ja nie mam zamiaru sie uzalac, a ty mysl inaczej,
                          jesli chcesz.

Teraz sie bardzo ciesze, ze wyszlo, ze Centralne Biuro Sledcze tez takich
                          numerow nie lubi, i ze od miesiecy sie zajmowali tym przypadkiem, o ktorym
                          pisze GW. Ja sie na tym nie znam, ale chyba oni sie nie zajmuja indywidualnymi
                          osobami? I to od miesiecy? Ten koles to przeciez nie jest jakis paneuropejski
                          terrorysta z zamachami na osoby publiczne na swoim koncie, zeby az CBS musialo
                          sie nim zajmowac, a nie lokalna policja. Pewnie robili jakies rozpoznanie
                          jakiegos srodowiska. Nie wiem. Jedno co pewne, ze jak sie wsadzi kryminaliste
                          do aresztu, to on predzej czy pozniej zaczyna sypac celem zmniejszenia wyroku.
                          Czyli jezeli ma kogo zasypac, to zasypie. Wszystko sie okaze, on prawdopodobnie
                          w tej chwili jest przesluchiwany. Albo to jest indywidualny koles z
                          indywidualnymi pomyslami, albo nie. Bydlaki ktorzy sie takimi rzeczami zajmuja,
                          w pelni zasluguja na pudlo. Obojetnie czy to mi krzywde zrobili, czy komu
                          innemu.

PS. Co do twojego poprzedniego postu - ja sobie nie wyobrazam jak mozna w
                          cywilizowany sposob przedstawiac racje Osama bin Ladena. Tego sie nie da
                          zrobic. Zamach na WTC to odwrotnosc cywilizacji.
                          • Gość: Blong Re: wyroki ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 00:04
                            _helga napisała:

> Oczywiscie wiem jak to jest z firewallami. Nie podskakuje za kazdym razem jak
                            > zatrabismile Wina za to co bylo obciazam bezposrednio vista i nikogo innego.

dowod ?

> Nie
                            > twierdze, ze osobiscie wszystko robil. Mogl kogos do czegos namowic, ktos pod
                            > jego wplywem mogl zrobic akcje samodzielna. Niemniej vist to pan kierownik.
                            > Zrobil wystarczajaco duzo. Ja nie mam zamiaru sie uzalac, a ty mysl inaczej,
                            > jesli chcesz.

ale prosze, przynajmniej jeden malutki dowodzik smile

>
                            > Teraz sie bardzo ciesze, ze wyszlo, ze Centralne Biuro Sledcze tez takich
                            > numerow nie lubi, i ze od miesiecy sie zajmowali tym przypadkiem, o ktorym
                            > pisze GW. Ja sie na tym nie znam, ale chyba oni sie nie zajmuja
                            indywidualnymi
                            > osobami? I to od miesiecy? Ten koles to przeciez nie jest jakis paneuropejski
                            > terrorysta z zamachami na osoby publiczne na swoim koncie, zeby az CBS
                            musialo
                            > sie nim zajmowac, a nie lokalna policja. Pewnie robili jakies rozpoznanie
                            > jakiegos srodowiska. Nie wiem. Jedno co pewne, ze jak sie wsadzi kryminaliste
                            > do aresztu, to on predzej czy pozniej zaczyna sypac celem zmniejszenia
                            wyroku.
                            > Czyli jezeli ma kogo zasypac, to zasypie. Wszystko sie okaze, on
                            prawdopodobnie
                            >
                            > w tej chwili jest przesluchiwany. Albo to jest indywidualny koles z
                            > indywidualnymi pomyslami, albo nie. Bydlaki ktorzy sie takimi rzeczami
                            zajmuja,
                            >
                            > w pelni zasluguja na pudlo. Obojetnie czy to mi krzywde zrobili, czy komu
                            > innemu.

nie mieszajmy znow virtualu i realu, ok ? smile

>
                            > PS. Co do twojego poprzedniego postu - ja sobie nie wyobrazam jak mozna w
                            > cywilizowany sposob przedstawiac racje Osama bin Ladena. Tego sie nie da
                            > zrobic. Zamach na WTC to odwrotnosc cywilizacji.
                            >

da sie, tak samo jak da sie rozumiec /uprzedzam, ze slowo rozumiec nie oznacza
                            to samo co akceptowac/ naprzyklad fascynacje Niemcow nazizmem itp.

Pozdrawiam
                  • sala.hamil Re: wyroki ? 06.08.02, 18:50
                    ZNOWU JAKIES PRZESTEPSTWO. LUDZIE POCZYTAJCIE SOBIE KODEKS.
                    IGNORANTIA IURIS NOCET
    • pulsprawdziwy Do Blonga o dowodach! 06.08.02, 16:51
      A jaki dowod ktos ci moze dac na forum? Moze moge ci pokazac wpis z mojego
      firewalla z Vista IP ale co to za dowod? Zaraz mi powiesz ze jest to oszustwo.
      Nie da sie niczego udowodnic na forum. Ale zobacz tylko ile tych drog bandyctwa
      internetowego, i nie tylko, prowadzi do Wroclawia i ile razy jedna osoba jest w
      to zamieszana. Nie majac zadnych innych dowodow dla mnie byloby to
      wystarczajace jesli chodzi o zycie na forum. Przeciez nikt nikogo na forum nie
      aresztuje i chodzi tylko o ostrzezenie i zabezpieczanie.

• Gość: Blong masz racje IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:12
        ze nie uwierze zadnym postom z dowodami w stylu IP Vista. A to z bardzo
        prostego powodu. Dopoki Vist nie podal swojego IP, to jakos nikt nie podal tego
        samego IP jako wlamywacza. A teraz to kazdy juz moze to twierdzic. Tak jak moge
        sobie twierdzic ze to zdechla ryba sie do mnie wlamuje.
        A tak na marginesie, gdyby ktokolwiek mial PRZED podaniem tamtego IP
        jakikolwiek dowod na Vista i jego wlamywanie, to nie bylo nic prostszego niz go
        odciac od forum czy nawet od netu.
        • pulsprawdziwy Re: masz racje 06.08.02, 17:31
          Dopoki Vist sam nie podal swojego IP, podawanie jego IP przez kogo kolwiek
          innego tez o niczym nie moglo swiadczyc. Vist zawsze mogl powiedziec ze to nie
          jego IP. I czy jestes pewny ze Ip ktore nam podal jest naprawde jego? Tylko
          podawanie IP wlamywacza na policje moze do czegos doprowadzic. Tu zyjemy w
          swiecie nierealnym i nic sie nieda udowodnic.

> ze nie uwierze zadnym postom z dowodami w stylu IP Vista. A to z bardzo
          > prostego powodu. Dopoki Vist nie podal swojego IP, to jakos nikt nie podal
          tego
          >
          > samego IP jako wlamywacza. A teraz to kazdy juz moze to twierdzic. Tak jak
          moge
          >
          > sobie twierdzic ze to zdechla ryba sie do mnie wlamuje.
          > A tak na marginesie, gdyby ktokolwiek mial PRZED podaniem tamtego IP
          > jakikolwiek dowod na Vista i jego wlamywanie, to nie bylo nic prostszego niz
          go
          >
          > odciac od forum czy nawet od netu.
          • Gość: Blong nie przeczysz sobie ? IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 17:50
            pulsprawdziwy napisała:

> Dopoki Vist sam nie podal swojego IP, podawanie jego IP przez kogo kolwiek
            > innego tez o niczym nie moglo swiadczyc. Vist zawsze mogl powiedziec ze to
            nie
            > jego IP. I czy jestes pewny ze Ip ktore nam podal jest naprawde jego? Tylko
            > podawanie IP wlamywacza na policje moze do czegos doprowadzic. Tu zyjemy w
            > swiecie nierealnym i nic sie nieda udowodnic.

Przed chwila twierdziles, ze to jego IP masz. A teraz juz twierdzisz, ze nie
            wiesz czy to jego IP. smile))
            I powtarzam, gdyby ktos mial dowod ze to Vist /nawet nie wiedzac o tym, ze to
            on/, to po zwyklym podaniu nie do policji a do abuse tepsy /ip wlamywacza +
            daty + logow/ juz by Vist tu nie pisal bo by nie mial skad. Tak samo jak po
            podaniu do gazety, ze ktos z tego i tego ip sie wlamuje /oraz podaniu dowodow,
            czyli logow/ i napisania, ze podejrzewam tego i tego forumowicza by go z
            pewnoscia tez zablokowali.
            • pulsprawdziwy nie! 06.08.02, 18:16

> pulsprawdziwy napisała:
              >
              > > Dopoki Vist sam nie podal swojego IP, podawanie jego IP przez kogo kolwiek
              >
              > > innego tez o niczym nie moglo swiadczyc. Vist zawsze mogl powiedziec ze to
              >
              > nie
              > > jego IP. I czy jestes pewny ze Ip ktore nam podal jest naprawde jego? Tylk
              > o
              > > podawanie IP wlamywacza na policje moze do czegos doprowadzic. Tu zyjemy w
              >
              > > swiecie nierealnym i nic sie nieda udowodnic.
              >
              > Przed chwila twierdziles, ze to jego IP masz. A teraz juz twierdzisz, ze nie
              > wiesz czy to jego IP. smile))

Nigdzie nie stwierdzilem ze mam czy nie mam jego IP. Chcialem ci tylko pokazac
              ze nie da sie niczego udowodnic na forum. Uzylem tylko przyklad, jesli chodzi o
              IP.

> I powtarzam, gdyby ktos mial dowod ze to Vist /nawet nie wiedzac o tym, ze to
              > on/, to po zwyklym podaniu nie do policji a do abuse tepsy /ip wlamywacza +
              > daty + logow/ juz by Vist tu nie pisal bo by nie mial skad. Tak samo jak po
              > podaniu do gazety, ze ktos z tego i tego ip sie wlamuje /oraz podaniu
              dowodow,
              > czyli logow/ i napisania, ze podejrzewam tego i tego forumowicza by go z
              > pewnoscia tez zablokowali.

Jestes troche naiwny. Na Forum swiat mamy takiego Typa pod nikiem Jewhater.
              Jego blokuja 4 razy na dzien i sie go pozbyc nie potrafia.
              A czy jestes pewny ze Vist nie byl podany na milicje i dlatego musial zniknac z
              Forum udawajac smierc? Dlaczego ten milosnik Forum nagle musial przygotowac
              taka dziecinna maskarade swojej smierci? DLACZEGO?
              • Gość: Blong Re: nie! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 06.08.02, 18:23
                pulsprawdziwy napisała:
                > Nigdzie nie stwierdzilem ze mam czy nie mam jego IP. Chcialem ci tylko
                pokazac
                > ze nie da sie niczego udowodnic na forum. Uzylem tylko przyklad, jesli chodzi
                o
                >
                > IP.

"Moze moge ci pokazac wpis z mojego
                firewalla z Vista IP ale co to za dowod? Zaraz mi powiesz ze jest to oszustwo"

Czyli wracajac do sprawy, przeciwko Vistowi nie masz tez nic.

> Jestes troche naiwny. Na Forum swiat mamy takiego Typa pod nikiem Jewhater.
                > Jego blokuja 4 razy na dzien i sie go pozbyc nie potrafia.

Gdyby to sie stalo, to by juz nie pisal ze swojego adresu ale korzystal z
                proxy. Czyli kazdy by o tym wiedzial.

> A czy jestes pewny ze Vist nie byl podany na milicje i dlatego musial zniknac
                > z Forum udawajac smierc? Dlaczego ten milosnik Forum nagle musial przygotowac
                > taka dziecinna maskarade swojej smierci? DLACZEGO?

1. nie wiem czy zmarl, ale ty to tez nie wiesz
                2. gdyby za nim przyszla policja to by raczej sie nie fatygowal cokolwiek pisac
                na forum
                3. Vist mi wisi, ale wkurzaja mnie durni inkwizytorzy BEZ dowodow
                4. jesli masz zamiar ciagnac dyskusje to podaj choc jeden przekonujacy dowod,
                albo przestan rzucac bezpodstawnymi oskarzeniami
                • pulsprawdziwy Re: nie! 06.08.02, 19:07

> pulsprawdziwy napisała:
                  > > Nigdzie nie stwierdzilem ze mam czy nie mam jego IP. Chcialem ci tylko
                  > pokazac
                  > > ze nie da sie niczego udowodnic na forum. Uzylem tylko przyklad, jesli cho
                  > dzi
                  > o
                  > >
                  > > IP.
                  >
                  > "Moze moge ci pokazac wpis z mojego
                  > firewalla z Vista IP ale co to za dowod? Zaraz mi powiesz ze jest to oszustwo"
                  >
                  >
                  > Czyli wracajac do sprawy, przeciwko Vistowi nie masz tez nic.
                  >
                  > > Jestes troche naiwny. Na Forum swiat mamy takiego Typa pod nikiem Jewhater
                  > .
                  > > Jego blokuja 4 razy na dzien i sie go pozbyc nie potrafia.
                  >
                  > Gdyby to sie stalo, to by juz nie pisal ze swojego adresu ale korzystal z
                  > proxy. Czyli kazdy by o tym wiedzial.
                  >
                  > > A czy jestes pewny ze Vist nie byl podany na milicje i dlatego musial znik
                  > nac
                  > > z Forum udawajac smierc? Dlaczego ten milosnik Forum nagle musial przygoto
                  > wac
                  > > taka dziecinna maskarade swojej smierci? DLACZEGO?
                  >
                  > 1. nie wiem czy zmarl, ale ty to tez nie wiesz
                  > 2. gdyby za nim przyszla policja to by raczej sie nie fatygowal cokolwiek
                  pisac
                  >
                  > na forum
                  > 3. Vist mi wisi, ale wkurzaja mnie durni inkwizytorzy BEZ dowodow
                  > 4. jesli masz zamiar ciagnac dyskusje to podaj choc jeden przekonujacy dowod,
                  > albo przestan rzucac bezpodstawnymi oskarzeniami

A wiec po pieciu postach wracamy do tego co na poczatku napisalem. NIC SIE NIE
                  DA NA FORUM UDOWODNIC. Mozemy tu siedziec do konca swiata i ani ja ani ty ne
                  bedziemy sobie w stanie nic udowodnic. Chcialem ci tylko w pierwszy poscie
                  zwrocic uwage ze twoje domagania o dowody sa bezsensowne, bo przciez chyba mi
                  przyznasz racje, nie do wykonania.

Nie, nie mam zamiaru ciagnac tej rozmowy, co nie jest swiadectwem co o tobie
                  mysle. Tego po prostu nie mozna na forum wyjasnic. Zgadzasz sie?

pzdr
                  Pulsprawdziwy
                  • Gość: pollak Re: nie! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 19:12
                    pulsFałszywy napisał:

> A wiec po pieciu postach wracamy do tego co na poczatku
                    napisalem. NIC SIE NIE
                    > DA NA FORUM UDOWODNIC. Mozemy tu siedziec do konca
                    swiata i ani ja ani ty ne
                    > bedziemy sobie w stanie nic udowodnic. Chcialem ci
                    tylko w pierwszy poscie
                    > zwrocic uwage ze twoje domagania o dowody sa
                    bezsensowne, bo przciez chyba mi
                    > przyznasz racje, nie do wykonania.
                    >
                    > Nie, nie mam zamiaru ciagnac tej rozmowy, co nie jest
                    swiadectwem co o tobie
                    > mysle. Tego po prostu nie mozna na forum wyjasnic.
                    Zgadzasz sie?
                    >

No to po kiego nam tu śnięta ryba i s-ka coś insynuuje.
                    Wynocha z tym na policję, sio.
                • Gość: pollak Re: nie! IP: *.jgora.dialog.net.pl 06.08.02, 19:09

> 1. nie wiem czy zmarl, ale ty to tez nie wiesz
                  > 2. gdyby za nim przyszla policja to by raczej sie nie
                  fatygowal cokolwiek pisac
                  >
                  > na forum
                  > 3. Vist mi wisi, ale wkurzaja mnie durni inkwizytorzy
                  BEZ dowodow
                  > 4. jesli masz zamiar ciagnac dyskusje to podaj choc
                  jeden przekonujacy dowod,
                  > albo przestan rzucac bezpodstawnymi oskarzeniami

W dodatku sam kingfish zbierał IP użyszkodników. Pewnie
                  on sam rozsyłał te wirusy i robił włamy. No nie sam,
                  tylko ze swoją bandą, helgą, pulsem i innymi kochankami.
                  Ten internetowy terrorysta powinien już siedzieć. Nawet
                  mój mutt się chyba zaraził, muszę jakiś program
                  antywirusowy sobie załtwić czy coś. Teraz już wszystko
                  jest jasne.

PS. Do Blonga: wink)
                  • Gość: Blong Re: nie! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 07.08.02, 00:01
                    myslisz ze im to kiedys dojdzie ?
                    smile
                    • Gość: pollak Re: nie! IP: *.jgora.dialog.net.pl 08.08.02, 16:16
                      Kingkfisz, roznosicielu jeden ty.

Pisane z inspiracji jakiejś 'sala' czy jak jej tam.
                      • Gość: Blong Re: nie! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 08.08.02, 18:26
                        grono oszolomow sie powieksza /albo raczej roznych nickow tych samych osob smile/,
                        tym razem jako jakas bogumilka wyciagnieto nastepny 6 miesiecy stary i nikogo
                        nie interesujacy watek smile
                        ze ich to bawi ? smile
                        • Gość: nurni wierzysz/sic!/ w przypadki?__________pzdr_nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 08.08.02, 18:30
                        • wojcd tu jest klucz 08.08.02, 18:37
                          www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=210&w=650446&a=650446
                          Wojciech
                        • _helga Re: nie! 08.08.02, 18:44

> grono oszolomow sie powieksza /albo raczej roznych nickow tych samych
                          osob smile/,
                          >
                          > tym razem jako jakas bogumilka wyciagnieto nastepny 6 miesiecy stary i nikogo
                          > nie interesujacy watek smile
                          > ze ich to bawi ? smile

"bogumilka" nie nalezy do grupy ludzi, ktorych nazywasz "ich". Doprawdy, to nie
                          spisek wszechswiatowy, nie kazdy kto vistowy watek wyciaga jest od razu jedna z
                          osob, ktore vist na liscie "cynglow" umiescilsmile Spocznij!
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka