jenisiej 31.07.05, 04:02 Twe ciało słodko pręży się, przegina, Hanko! Daj usta, niech przeminie ból i żal. Te słowa złe - ja wiem, że moja wina, Lecz życie płynie wśród tak burzlywych fal... Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
jenisiej To nie ja, to Staszek 31.07.05, 04:19 marianna.rokita napisała: > Ty sie bardzo urżnales jednak DDD Apaszem Staszek był, wkrąg znały go ulyce. Aha, poznałem dziś labradora - kurde, bardzo podobny do W. ? Całuski konwencjonalne i niekonwencjonalne)) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: To nie ja, to Staszek 31.07.05, 04:23 Labrador podobny do V? Echhhhh.......... Nie do W!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! A co do rasy milczymy oki ? Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Łyżew? A może jajnik? 31.07.05, 04:34 > A co do rasy milczymy oki ? Przecież i tak wszyscy wiedzą, że to jest syberyjski pies bojowo-pasterski. Znad rzeki Jenisiej, nota bene Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Łyżew? A może jajnik? 31.07.05, 04:44 Tak bialy jak snieg pies rasy syjonistycznosyberyjskiej. Łyzew DDDDDD masc dropiata,brazowa, pies....ihiiiiiiiiiiiiiiiii! Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Lulu 31.07.05, 05:00 marianna.rokita napisała: > L.jeszcze nie pekla Bo Lulu to lubi na moście Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Re: Łyżew? A może jajnik? 31.07.05, 04:57 marianna.rokita napisała: > Tak bialy jak snieg pies rasy syjonistycznosyberyjskiej. > > Łyzew DDDDDD masc dropiata,brazowa, pies....ihiiiiiiiiiiiiiiiii! G. mnie obchodzą Jej papiery - syjonistka czy wręcz przeciwnie, kocham Ją bezwarunkowo, nawet wtedy, gdy wytarza się w błocie i muszę Ją kąpać ze świadomością, że będę cały mokry i też za chwilę będę musiał wskoczyć do wanny. Poświęcać się dla takiej pięknej dziewuchy jak W. to czysta przyjemność. )) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Łyżew? A może jajnik? 31.07.05, 05:00 No tak. Blondynki to Twoja specjalnosc.Czy wszystkie przy Tobie tarzaja sie w blocie, he? A V.jest naturalna blondi Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Hehe, spoko;) 31.07.05, 05:10 > No tak. Blondynki to Twoja specjalnosc.Czy wszystkie przy Tobie tarzaja sie w > blocie, he? Ja się nie znam na kobietach w zasadzie. Ale prowadzę jakieś amatorskie badania. Czy sądzisz, że już powinienem opublikować jakieś syntetyczne wnioski? Mi się wydaje osobiście, że to bez sensu - każda kobieta każdego faceta zadziwi 133 razy, a może i 134. > A V.jest naturalna blondi Wiesz, to nie jest ważne. Czy ja Ci sprawdzam odrosty czy inną wełenkę? To są drobiazgi. Odpowiedz Link Zgłoś
jenisiej Może powinienem Cię przeprosić 31.07.05, 05:15 Bo się rozzuchwaliłem wirtualnie i zbyt figlarnie może lecę. Pójdę spać. Całuję Twoją dłoń, Mademoiselle Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Może powinienem Cię przeprosić 31.07.05, 05:21 Hmmm....Zastanowie sie nad wymiarem kary )))))) Odpowiedz Link Zgłoś
marianna.rokita Re: Łyżew? A może jajnik? 31.07.05, 05:00 No tak. Blondynki to Twoja specjalnosc.Czy wszystkie przy Tobie tarzaja sie w blocie, he? A V.jest naturalna blondi Odpowiedz Link Zgłoś