galba 23.08.02, 13:59 Ciekaw jestem czy raczej Was bawią czy denerwują majaczenia zakompleksionego VC? Galba PS. VC o nic nie pytam bo on nie ma w zwyczaju odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
vini1 większe ty galba_______________nt 23.08.02, 14:01 galba napisał: > Ciekaw jestem czy raczej Was bawią czy denerwują majaczenia zakompleksionego > VC? > > Galba > > PS. VC o nic nie pytam bo on nie ma w zwyczaju odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
galba Oj śLimak, śLimak (Kurvos)_______________nt 23.08.02, 14:05 vini1 napisała: > galba napisał: > > > Ciekaw jestem czy raczej Was bawią czy denerwują majaczenia zakompleksione > go > > VC? > > > > Galba > > > > PS. VC o nic nie pytam bo on nie ma w zwyczaju odpowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AndrzejG Re: VC plecie androny IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.08.02, 14:04 Już dawno nie czytałem VC tyle wiem ,że strasznie jest antyamerykański aż to sie robi niewiarygodne Andrzej P.S. Pytasz o VC z Częstochowy , czy o v.c bez kropki na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jeja Re: VC plecie androny IP: 194.251.142.* 23.08.02, 14:06 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Już dawno nie czytałem VC > tyle wiem ,że strasznie jest antyamerykański > aż to sie robi niewiarygodne > > Andrzej > > P.S. > Pytasz o VC z Częstochowy , czy o v.c bez kropki na końcu? Mam wrażenie ,że V.C. i v.c to jadna i ta sama osoba . Odpowiedz Link Zgłoś
galba VC from Oftenhide in Minnesota /nt/ 23.08.02, 14:10 Gość portalu: AndrzejG napisał(a): > Już dawno nie czytałem VC > tyle wiem ,że strasznie jest antyamerykański > aż to sie robi niewiarygodne > > Andrzej > > P.S. > Pytasz o VC z Częstochowy , czy o v.c bez kropki na końcu? Odpowiedz Link Zgłoś
galba śWir, śLimak - ciekawa prawidłowość. 23.08.02, 14:47 Czy to pozostałości jakiegoś tragicznego przeżycia sprawiają, że literka "ś" dla ciebie nie istnieje, plugawy śLimaku ? Galba Odpowiedz Link Zgłoś
wir1 galba , alechś ty głupi__________nt 23.08.02, 14:49 galba napisał: > Czy to pozostałości jakiegoś tragicznego przeżycia sprawiają, że literka "ś" > dla ciebie nie istnieje, plugawy śLimaku ? > > Galba Odpowiedz Link Zgłoś
galba Czy wszystkie śLimaki się powtarzają?______t! 23.08.02, 15:01 Czy tylko te bardziej plugawe? G. Odpowiedz Link Zgłoś
rapana galba,przyznaje ci order za głupotę ____nt 27.08.02, 08:31 galba napisał: > Czy tylko te bardziej plugawe? > > G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: śLimak, aleś ty nudny__________nt IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 15:11 masz racje dzis tu mozna usnac, trzba jakiejs rewolucji albo conajmniej puczu, NO TO DZIALA ZACZYNAMY Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: śWir, śLimak - ciekawa prawidłowość. IP: *.man.bialystok.pl 23.08.02, 14:58 Nie wiem o co wam chodzi , ale wir i limak to moze byc ciekawie, a jeszcze jakby wyszla prawidlowosc to nic dodac i nic ujac. TYLKO VAT. Odpowiedz Link Zgłoś
rapana Re: śWir, śLimak - ciekawa prawidłowość. 27.08.02, 08:29 Gość portalu: dorota napisał(a): > Nie wiem o co wam chodzi , ale wir i limak to moze byc ciekawie, a jeszcze > jakby wyszla prawidlowosc to nic dodac i nic ujac. TYLKO VAT. Prawidłowoś-rapana lubi Dorotę. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Do Galby pytanie o UPR IP: *.slupsk.tpnet.pl 23.08.02, 15:07 Jak UPR widzi przejęcie władzy: a/ bez pieniędzy - kapitaliści państwowi (hieny budżetowe) nie wesprą na pewno, jeśli program poważnie traktować a ci najpoważniejsi sponsorzy b/ coup d'etat ? - ten kto wykona, jakimż powodem miałby władze oddać JKM? (za jeden na tak, pięć na nie daję) Jakiż więc sens harcerstwa? Chyba, że zgniła śliwka sama wpadnie w ręce (co wydaje się coraz bliższe). Ale i do tego rąk rwać się będzie sporo. pozdr pesymistycznie - anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Re: Do Galby pytanie o UPR IP: 213.17.161.* 26.08.02, 07:52 Nie wiem jak UPR widzi to i owo – nie należę (z różnych powodów). Najsensowniejszym sposobem przejęcia władzy moim zdaniem byłby jakiś mały zamach stanu (płk. Chwastek się trochę pośpieszył). G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Do Galby pytanie o UPR IP: *.farm-frites-dwa.pl 26.08.02, 07:58 Gość portalu: Galba napisał(a): > Nie wiem jak UPR widzi to i owo – nie należę (z różnych powodów). W pewnym sensie intensywnie promujesz. > Najsensowniejszym sposobem przejęcia władzy moim zdaniem byłby jakiś mały > zamach stanu (płk. Chwastek się trochę pośpieszył). > > G. No właśnie, czemuż zamachowiec miałby się zamachnąć w interesie UPR akurat? pozdr anty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Galba Może kierowany rozsądkiem i patriotyzmem? IP: 213.17.161.* 26.08.02, 08:06 > No właśnie, czemuż zamachowiec miałby się zamachnąć w interesie UPR akurat? Ale w tej chwili pewnie potencjalny zamachowiec nawet nie wie o istnieniu UPR- u. Dlatego warto by było zakręcić się wokół pułkowników, kapitanów, majorów, etc. Program Unii powinien trafić im do gustu. G. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: anty Re: Może kierowany rozsądkiem i patriotyzmem? IP: *.slupsk.tpnet.pl 26.08.02, 08:51 Gość portalu: Galba napisał(a): > > No właśnie, czemuż zamachowiec miałby się zamachnąć w interesie UPR akurat > ? > > Ale w tej chwili pewnie potencjalny zamachowiec nawet nie wie o istnieniu UPR- > u. Dlatego warto by było zakręcić się wokół pułkowników, kapitanów, majorów, > etc. Program Unii powinien trafić im do gustu. > > G. Musiałbyś znaleźć także interes?, miejsce? dla wojska. Samo kręcenie nic nie da. Programu w zakresie obronności szeroko pojętej w UPR w ogóle nie widzę. Sam interes gospodarczy kraju to za mało. Pytanie jak go chronić przed ingerencją zewnętrzną? anty Odpowiedz Link Zgłoś
rapana galba naczelny głupek upr____nt 27.08.02, 08:34 Gość portalu: anty napisał(a): > Gość portalu: Galba napisał(a): > > > > No właśnie, czemuż zamachowiec miałby się zamachnąć w interesie UPR a > kurat > > ? > > > > Ale w tej chwili pewnie potencjalny zamachowiec nawet nie wie o istnieniu > UPR- > > u. Dlatego warto by było zakręcić się wokół pułkowników, kapitanów, majoró > w, > > etc. Program Unii powinien trafić im do gustu. > > > > G. > Musiałbyś znaleźć także interes?, miejsce? dla wojska. Samo kręcenie nic nie > da. Programu w zakresie obronności szeroko pojętej w UPR w ogóle nie widzę. Sam > > interes gospodarczy kraju to za mało. Pytanie jak go chronić przed ingerencją > zewnętrzną? > > anty Odpowiedz Link Zgłoś
galba Cześć szLymak! 27.08.02, 08:49 Widzę, że trzymasz poziom (wybitnie beznadziejny oczywiście - nawet jak na mięczaka). Myślę, że Pan Doktor miał rację, powinieneś zmienić skorupkę (ten ucisk na móżdżek może być szkodliwy). G. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re:do Galby 27.08.02, 09:38 Witaj Galba! Czyżby kapuchą tu zajechało? Dawno jej nie czułem,może się mylę? pozdrawiam Cię hej! Odpowiedz Link Zgłoś
rapana bykku nie onanizuj się -głupku-hej_________nt 27.08.02, 09:46 bykk napisał: > Witaj Galba! > Czyżby kapuchą tu zajechało? > Dawno jej nie czułem,może się mylę? > pozdrawiam Cię > hej! Odpowiedz Link Zgłoś
rapana galba , alechś ty głupi____________________nt 27.08.02, 09:45 galba napisał: > Widzę, że trzymasz poziom (wybitnie beznadziejny oczywiście - nawet jak na > mięczaka). Myślę, że Pan Doktor miał rację, powinieneś zmienić skorupkę (ten > ucisk na móżdżek może być szkodliwy). > > G. > Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Rypana? 27.08.02, 09:56 Rypana,coś masz do powiedzenia,to gadaj śmiało! Chcesz być rypana? Może kapustki? Popraw domek na grzbiecie,wypuść kurnioski z kurnika,siadaj na konia Kocyby i spierdalaj kapować do admina! Odpowiedz Link Zgłoś