Dodaj do ulubionych

Wild wygrał - skasowałem wątek "Dzieci Ulicy"

IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 11:43
Tu był mój osobisty głos o Dzieciach Ulicy, zespole próbujących wrócić do
życia ludziach Markotu, którzy nagrali piosenkę.

Obrzydliwe, chamskie, także rasistowskie wypowiedzi pod ich adresem w
wykonaniu osoby podpisującej się wild zmusiły mnie do interwencji -
poprosiłem administrację forum o usunięcie tego wątku i tak uczyniono.

Wiem, że już nigdy więcej nie pomieszczę tutaj ani słowa.

Wszystkich przyjaciół, którzy chcą poznać treść mojej tytułowej wypowiedzi w
wątku, proszę o kontakt pod mail dzieci@holdys.pl
Tam też proszę o wysyłanie slów skierowanych do Dzieci Ulicy.

Pozdrawiam

Zbyszek Hołdys
Obserwuj wątek
    • tebe Mała korekta 28.08.02, 11:45
      Wątek został. Całą tę bezsensowną dyskusję wyrzuciliśmy.

--
      TB
      • Gość: Galba Administracjo !!! Zgroza !!! IP: 213.17.161.* 28.08.02, 11:56
        tebe napisał:

> Wątek został. Całą tę bezsensowną dyskusję wyrzuciliśmy.

---

1. Gdzie można się zapoznać z tą "bezsensowną dyskusją"?
        2. Czy aby decyzja o tym czy dyskusja jest bez sensu nie należy do jej
        uczestników i obserwatorów?
        3. Który pkt. Regulaminu został naruszony poprzez prowadzenie "bezsensownej
        dyskusji"?
        4. Dlaczego w tak bezczelny sposób administracja forum postanowiła rozpocząć
        stosowanie totalnej cenzury?

Galba

• Gość: z.boniek ciiiiiiii cho sza IP: *.tgory.pik-net.pl 28.08.02, 12:02
          Gość portalu: Galba napisał(a):

> tebe napisał:
          >
          > > Wątek został. Całą tę bezsensowną dyskusję wyrzuciliśmy.

> 1. Gdzie można się zapoznać z tą "bezsensowną dyskusją"?
          > 2. Czy aby decyzja o tym czy dyskusja jest bez sensu nie należy do jej
          > uczestników i obserwatorów?
          > 3. Który pkt. Regulaminu został naruszony poprzez prowadzenie "bezsensownej
          > dyskusji"?
          > 4. Dlaczego w tak bezczelny sposób administracja forum postanowiła rozpocząć
          > stosowanie totalnej cenzury?
          >
          > Galba

teraz robimy sprzedaz karnetów na 'dobroczynny' mecz nosiciele versus lesby

5040

• Gość: AndrzejG popieram IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 12:03
          też chciałbym ocenić bezsensowność dyskusji
          aby nie została mi opinia o bezsensowności decyzji

Andrzej
          • jacek#jw Re: popieram - również 28.08.02, 12:08
            Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> też chciałbym ocenić bezsensowność dyskusji
            > aby nie została mi opinia o bezsensowności decyzji
            >
            Jacek

• Gość: pollak Re: Mała korekta IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.02, 12:44
        tebe napisał:

> Wątek został. Całą tę bezsensowną dyskusję wyrzuciliśmy.

Szybka reakcja, nie ma co. Czy na Forum o Forum
        można będzie donosić o bezsensownych dyskusjach?
      • tebe Korekta korekty 28.08.02, 16:38
        Wyjaśnienie: sens dyskusji nie miał żadnego wpływu na jej usunięcie.
        Przyczyna usunięcia: niektóre posty były niezgodne z regulaminem forum (pkt 5), pozostałe zostały usunięte, ponieważ się do nich odnosiły.

Pozdrawiam
        • wild "czy jesteś za karaniem dzieci posiadających mp3"? 28.08.02, 17:09
          czy za to:

mniej więcej...

"wygląda tak jakby przeżył swoją ... aborcje szukam kogoś takiego smile"

czy radość z tego że przeżył aborcje jest rasistowska? smile)

ja naprawde szukam osób które przeżyły "lekarski" śmietnik Dr. Mengele

możesz dać cytat tych złych myśli?
          • wild <----------------------kiedy to zostanie usunięte? 29.08.02, 14:00
            za jaki ciąg wyrazów wątek zostaje usunięty?
        • wild <----------------------kiedy to zostanie usunięte? 03.09.02, 23:53
    • bykk Re:do Hołdysa 28.08.02, 11:55
      Moim skromnym zdaniem Twój wątek,Twoja wola ale...
      Tu jest Forum,zbyt szybko rezygnujesz.
      Wypowiedzi są różniste,jeden lubi kakao,ja nienawidzę,jeden lubi "ich"
      (nie pamiętam,ale chyba troje czy ile tam) ja nie,Wild ma prawo Twojej muzyki
      nie lubić(czyż nie?),ja słucham itd.!
      Nie masz się czego obrażać,fakt,że akurat nie był to wątek o muzyce,ale
      jak już mówiłem,to jest Forum!
      Czasami wątek zaczyna się o np."Mikołaj Kopernik i niebo",a kończy się
      np. "te pieprzone komunisty"smile)).
      Nie przybiroj se p. Zbyszku tak zaraz do głowy.
      pozdrawiam i życzę zdrówka
      hej!
    • Gość: AndrzejG Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 12:02
      Nie czytałem tej dyskusji , ale wiem co mogło być przyczyną wściekłości wilda.
      Napisałeś 'Więc po kilku szalonych dniach, zarwanych na maxa nocach'
      Jezeli to było celowe to nie dziw się , jeżeli nie - to też .
      Max to wild.
      Takie jest forum ,że każdy pisze co mysli , ale nie zawsze mysli co pisze.

Pozdrawiam Andrzej
    • davout_ Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' 28.08.02, 12:04
      Gość portalu: Z.Hołdys napisał(a):

> Wiem, że już nigdy więcej nie pomieszczę tutaj ani słowa.
      >

> Zbyszek Hołdys

Chyba masz rację . Co to za dyskusja , co to za forum gdzie wszyscy nie klaszczą gdy tylko pojawi się
      jakiś "grajek " bywający na salonach i w TV. To tak samo jak z akcjami dobroczynnymi w których biorą
      udział artyści i "artyści " . Nie ma TV, nie ma radia , nie ma prasy ? Nie ma akcji.
    • Gość: Perła równi i równiejsi na forum są IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 12:06
      oponowałem przeciw wygłupom wilda na wątku wspomnianym. Ale to co tu się
      zaczyna dziać to czysty PRL jest. Wystarczy, że Hołdys nazywasz się a już admin
      merda ogonkiem swym.
      Ponoć równość jest. Adminie, to ja Perła, proszę Cię abyś wykasował wszystkie
      bezsensowne posty na forum tym, tzn. Twoje.
      Spełnisz prośbę mą? Ciekaw bardzo jestem.
      Panie Hołdys: nie wiedziałem, że Pan bawi się w donosy w postaci "prośby"
      oczywiście.

Perła
      • Gość: siedem to marketing zwykły jest IP: *.tgory.pik-net.pl 28.08.02, 12:09
        zupa ogórkowa, ich troje, hołdys, parówki morliny a wszystko to dla dobra
        zagubionych.

gestapo na "prośbę" 'jogurtu jogobella' maluczkimi pokieruje ku światłu i
        prawdzie!
        gratulacje

5040
    • bykk Re: Wild wygrał? do Hołdysa 28.08.02, 12:08
      P. Zbyszku,widzisz jak głupio wyszło?
      Admin wykasował niewygodny post! Toż to jest dno.
      Nikt nikomu tam Ci nie ubliżał.
      Wild wypowiedział się po swojemu i tyle!
      Wcale Wild nie wygrał,to my forumowicze w tej chwili przegraliśmy!
      Tebe,tak się nie robi,czyżby koniec F.?
      pozdrawiam serdecznie
      hej!
      Ps. do Forumowiczów
      a mówiłem,że kablowanie to nic dobrego?
    • Gość: Paweł Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' IP: *.acn.pl / 10.132.130.* 28.08.02, 12:10
      Zachciało się Zbyniowi uprawiać marketing bezpośredni za pomocą internetowego
      forum najpoczytniejszego dziennika w Polsce, a tu niegodziwcy obrzucili
      dobrodzieja błotem. Bełkotliwy, reklamiarski do granic możliwości wątek o
      Kotańskim bije rekordy popularności, ale mało było... Nie rezygnuj Zbyniu
      napisz jeszcze coś do nas.
      Pozdrawiam
      • pan_laga Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' 30.08.02, 02:44
        Gość portalu: Paweł napisał(a):

> Zachciało się Zbyniowi uprawiać marketing bezpośredni za pomocą internetowego
        > forum najpoczytniejszego dziennika w Polsce, a tu niegodziwcy obrzucili
        > dobrodzieja błotem. Bełkotliwy, reklamiarski do granic możliwości wątek o
        > Kotańskim bije rekordy popularności, ale mało było... Nie rezygnuj Zbyniu
        > napisz jeszcze coś do nas.
        > Pozdrawiam

i co ? ciągle sie krztusisz żółcią i muisz tak nią pocharkiwać to tu, to tam ?
        amen
        pan laga
    • sceptyk Kto to jest Z. Holdys? 28.08.02, 12:15
      To musi byc ktos wazny. I bardzo madry. Filozof, mysliciel, pisarz, znany
      spolecznik...? W kazdym razie autorytet moralny. I ponadto postepowy.
      Politycznie poprawny. Rasizmu nie lubi. Ciekawa postac.

sceptyk

PS. Pare rzeczy doprowadza mnie do szewskiej pasji. Miedzy innymi, gdy znani
      futbolisci (bokserzy, kolarze itp) lub gwiazdy MTV zaczynaja sie autorytatywnie
      wypowiadac na tematy nie zwiazane z uprawiana przez nich profesja.
      • Gość: Wódka Suflera Sony Mjuzik Polska - WILD [ 0 : 1 ] /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 28.08.02, 12:18
        5040
      • davout_ Re: Kto to jest Z. Holdys? 28.08.02, 12:40
        sceptyk napisał:

> To musi byc ktos wazny. I bardzo madry. Filozof, mysliciel, pisarz, znany
        > spolecznik...? W kazdym razie autorytet moralny. I ponadto postepowy.
        > Politycznie poprawny. Rasizmu nie lubi. Ciekawa postac.
        >
        > sceptyk

Tak to już jest z tymi grajkami , komediantami i innymi kopaczami ( piłki ) , że zdaje im się że przez sam fakt
        obecności w mediach mają prawo pouczać resztę jak żyć należy . Niestety sceptyku , świat głupieje w
        zastraszającym tempie. Dzięki wszechobecnej TV wybrano na najwyższe urzędy takie miernoty jak
        Kwaśniewski , Clinton , Kennedy i wielu wielu innych.
      • Gość: Pulbek Do Sceptyka: obrona Z. Holdysa IP: *.dcs.ed.ac.uk 28.08.02, 14:44
        sceptyk napisał:

> PS. Pare rzeczy doprowadza mnie do szewskiej pasji.
        > Miedzy innymi, gdy znani futbolisci (bokserzy, kolarze
        > itp) lub gwiazdy MTV zaczynaja sie autorytatywnie
        > wypowiadac na tematy nie zwiazane z uprawiana przez
        > nich profesja.

Czy bycie znanym futbolista, gwiazda itp. pozbawia prawa
        do autorytatywnego wypowiadania sie?

Bo jezeli nie to czy doprowadza Cie do szewskiej pasji
        kiedy ktokolwiek wypowiada sie autorytatywnie na tematy
        niezwiazane z ich profesjami?

Jaka jest Twoja profesja, Sceptyku? Chyba rozumiesz ze
        dopoki jej nie podasz Twoja zdolnosc do autorytatywnego
        wypowiadania sie na jakikolwiek temat jest ograniczona.

A moze profesja nie ma znaczenia? A moze liczy sie to co
        sie napisalo?

Nie zauwazylem zeby Holdys wypowiedzial sie tu o
        czymkolwiek szczegolnie autorytatywnie. Moze poza
        autorytatywna opinia o M. Kotanskim, ale ostatecznie znal
        go dobrze.

Poza tym pewien post wilda wywolal u niego uczucie
        obrzydzenia (nic niezwyklego na tym forum). Nie majac
        wiekszego doswiadczenia forumowego postanowil: lepiej juz
        usunac caly watek niz babrac sie w tym gownie (nie wnikam
        czy mial racje czy nie co do gowna). Poprosil adminow o
        usuniecie watku. Admini sie nie popisali i chcac zachowac
        Holdysa na Forum zrobili ten obciach, ktory zrobili.
        Powinni oczywiscie albo usunac caly watek, albo wyjasnic
        Holdysowi ze na tym forum uczucie obrzydzenia to jak
        oddychanie i ze zyjemy tu z nim.

W kazdym razie to admini zrobili obciach, a nie Holdys.

A osobie mieniacej sie Sceptykiem nie uchodzi zbyt latwe
        ukazywanie zlych emocji.

Pulbek.

PS. Dziekuje, Sceptyku, za zaproszenie. Jak widac -
        skorzystalem.
        • sceptyk Pulbekowi - nieco dluzej 28.08.02, 17:26
          Pulbeku Szanowny, odpowiadam Ci troche szerzej niz temu Norkowi (co to pokazal
          sie i znikl), poniewaz list Twoj na inym poziomie, a i Ciebie pamietam jako
          nicka, na ktorego pisanie sie nie krzywilem . Choc dokladnie nie pamietam, co
          pisales (bez obrazy).

No to po kolei. Oczywiscie, ze futbolistom, bokserom czy innym gwiazdom
          rozrywki masowej przysluguje prawo do wypowiadania sie na dowolny temat. To
          jest demokracja. Kwestia tylko, co mowia, kto ich slucha i czy to, co mowia
          jest warte naglasniania. Chcialbym wyjasnic, ze by mowic o czyms w sposob
          autorytatytwny, a zwlaszcza madry, trzeba mimo wszystko miec wiedze. To nie
          musi byc wiedza specjalistyczna. Wystarczy wiedza ogolna, ale solidna i stale
          rozbudowywana. Mozna do niej dosc przez nauke (najczesciej), ale i przez
          lektury, rozwijanie wlasnej mysli krytycznej (sceptycyzm!), rodzaj pracy
          zawodowej, srodowisko itp.

Ja nie twierdze, bron Boze, ze Holdys jest mniej zdolny od Milosza, na
          przyklad. Ale zycie tych dwoch dzentelmenow inaczej sie ulozylo. Przypuszczam,
          ze gdy Milosz siedzial nad stosem lektur, Holdys prawdopodobnie uczyl sie
          nowego akordu na gitarze. I tak to dalej szlo. W sumie Milosz ma wiecej do
          powiedzenia w sprawach filozofii, etyki, moralnosci i tym podobnej wiedzy
          plynacej z ksiazek i przebywania z podobnymi sobie, a Holdys - lepiej zna sie
          na rocku. Co do panienek - nie wiem. Milosz tez sie podobno cieszyl w mlodosci
          duzym powodzeniem.

Aby byc zawodowcem, i to czolowym, w dzisiejszym swiecie nalezy sie danej
          profesji poswiecic. Do konca. Jesli czytanie ksiazek i madrych pism oraz
          dyskusja z madrzejszymi od Ciebie wchodzi w zakres takiego zawodu - OK. Ale sa
          tez zawody, ze w tym czasie kiedy inni czytaja badz dyskutuja, Ty musisz robic
          36-te okrazenie kolo stadionu, przygotowujac sie na olimpiade. W tenisa musisz
          zaczac odbijac (5 godz dziennie) majac 9 lat. W gimnastyce w tym wieku juz
          jestes czempionem i cwiczysz 14 godzin na dobe. I na nic innego, wlaczajac
          nauke czy lektury, czasu nie ma. No tak juz kurcze jest. Dzien ma 24 godziny i
          nie ma postaci renesansowych, co by we wszystkim byly dobre. Takie czasy.

Powiem nawet wiecej. Im wieksza gwiazda, im glosniejsza, tym w zasadzie powinna
          mniej miec do powiedzenia, bo jej pozycja oznacza, ze wiecej czasu niz reszta
          musiala spedzic na doskonaleniu sie zawodowym, kosztem innych zainteresowan.
          Ale oczywiscie rutyna jej pomaga, wywiadow udzielac sie nauczyla i bez
          zajaknienia wali do mikrofonu komunaly i gladkie frazesy. Czasem dodajac do
          tego glupie miny.

Czy Ty, Pulbeku, naprawde sadzisz, ze medialne gwiazdy pop kultury i rozrywki
          masowej sa w stanie cos nam madrego powiedziec? Kupilbys sobie ksiazke
          ostrzyzonego na lyso i z kolczykiem w uchu Davida Beckhama (bo zdaje sie z UK
          piszesz) pt. "Jak zyc? Kilka wskazowek dla Pulbeka." A moze skaczace po
          estradzie nawalone polnagie punki z gitarami bylyby w stanie zainteresowac Cie
          glebiej swymi przemysleniami? Co sadzisz o obwieszonych lancuchami rapperach?

Powtarzam, ze gdy tylko sie natykam w TV na otwierajacego usta sportowca czy
          jedna z druga Britney Spears z golym brzuchem, natychmiast sie przelaczam. Bo
          wiem, no po prostu wiem, ze mi nic nie powiedza, poza medialnym zabelkotaniem
          Ale to moze i kwestia wieku.

Zatem podsumowuje te czesc wywodu. Wedlug mnie jasnym jest, ze osoby z innych
          profesji moga sie wypowiadac w sprawach spoza ich profesjii. Zakladajac, ze ich
          profesja badz 'poziom ogolny' gwarantuje jakis tam sens wypowiedzi na inne
          tematy. Tak sie nie dzieje w przypadku gdy sportowcy czy rockowcy mowia o
          rzeczach nieco bardziej skomplikowanych. Oczywiscie, to nie jest pod adresem
          naszego bohatera. ZH jako osoba w wieku 'dojrzalym' swoje doswiadczenie ma i z
          checia jego opinii bym wysluchal w niektorych sprawach. Ale niech nie 'naucza',
          niech nie uwaza, ze akurat ma wylacznosc na racje.

A zatem jesli chodzi o zachowanie sie ZH na Forum, to przeciez nie powiesz, ze
          nie zachowal sie autorytatywnie, zeby nie rzec wyniosle, z panska. Opieprzyl ex
          cathedra wszystkich co mieli z lekka chocby odmienne zdanie od niego o s.p.
          Marku Kotanskim, po czym zdenerwowal sie i dzialajac 'na malpe' (wyjasniam,
          tak zdaje sie mowia o sobie ludzie rozpoznawalni przez tzw. szary tlum, ktorzy
          dzieki znanej twarzy uzyskuja jakies tam przywileje, niedostepne innym) zazadal
          od Admina, aby ten usunal posty, ktore ZH sie nie podobaja. Innymi slowy,
          wszedl na publiczne forum (gdzie juz nawet czesc z bywalcow za gospodarzy moze
          robic) i narzucil (faktycznie wymusil przez konszachty z Adminem) swe kryteria
          prowadzenia dyskusji.

I tu zgadzam sie z Toba, ze to obciach zrobil Admin, bo ZH, prawdopodobnie
          egocentryk i megaloman, jak wiekszosc gwiazd, zachowal sie po swojemu i zazadal
          czegos, czego nie powinien dostac. A dostal.
          Tak, ze jesli moge skorygowac nieco Twa ocene, to obciach zrobili obaj, Admin i
          ZH, ale wina Admina oczywiscie duzo wieksza.

A jesli chodi o moja osobe i prawo do opinii, bo zapytujesz, to wyjasniam, ze
          po pierwsze na F. nikt (poza paru oszolomami) nie zabiera glosu w sposob
          autorytatywny. Nie sposob tu byc autorytatywnym, bo jak palniesz ex cathedra
          glupstwo, to przez forum przeleje sie fala smiechu i sepy, caly czas czyhajace,
          rozdziobia Cie na kawaleczki. Czasami 'ustawienie' oponenta jest przydatne, ale
          to tylko chwyt polemiczny, wtedy jak mozesz glupote lub brak racji w 100%
          wykazac. A moj zawod? Blizej mi do ksiazek, niz na boisko.

A ze byc moze troche sie zdenerwowalem? Ba, trudno powiedziec. Moze. Jestem po
          dluzszym okresie sporow forumowych z podobnego typu facetem jak ZH: tez
          wszystko z gory wie i zawsze ma racje. To i jestem uczulony na takie postawy.
      • Gość: krzys52 Dokladnie Taki Sam Zgnilek Jestes Kapusiu Septyku. IP: *.proxy.aol.com 30.08.02, 05:25
        sceptyk napisał:
        >
        > PS. Pare rzeczy doprowadza mnie do szewskiej pasji. Miedzy innymi, gdy znani
        > futbolisci (bokserzy, kolarze itp) lub gwiazdy MTV zaczynaja sie
        autorytatywnie wypowiadac na tematy nie zwiazane z uprawiana przez nich
        profesja.
        ..
        :::::
        ....dokladnie taki jak ci ktorych sam wymieniasz. W dodatku jestes Kapus i od
        wielu miesiecy lizesz odbyt temu Adminowi by, tradycyjnie, wyrobic sobie jakies
        chody oraz znajomosci - by miec jakies zakulisowe wplywiki. Miec wiecej niz
        maja inni i czuc sie waznym, gnido dworska. Ba, dawac chcesz do zrozumienia, ze
        jestes wazniejszym (juz to praktykowales ty koscielna szmato).
        ..
        Goscia o nazwisku Holdys z gory przepraszam jesli odebral, ze cos w powyzszym
        moglo jego samego dotyczyc. Nie dotyczylo. Nie mam zielonego pojecia kto jest
        p. Holdys. Nie znam.
        ..
        K.P.
    • Gość: Norek2X co to za bełkot? kim jesteś sceptyku? IP: *.dostep.pl 28.08.02, 12:32
      o co wam chodzi? jaka promocja?
      widzialem rano te wpisy wilda i szczena mi opadla.
      co holdys pisze mozna przeczytac, a wild na to o ciemnoskórym muzyku ze Sweet
      Noise napisał że jest nieudaną ofiarą aborcji.
      sceptyk pyta kto to holdys, choc dobrze wie, ale za to nikt nie wie kto to
      sceptyk - bo holdys sie nie ukrywa pod nikiem jak ty odwazny sceptyku.
      jaka promocja? czego? przeciez to graja ludzie z markotu - jakie sony music? z
      tego co slyszalem wlasnie przez radio przez cala noc kopiowano plyty na
      przegrywarce zeby ja dac w prezencie do stacji radiowych i ludziom na
      pogrzebie. to czego to jest promocja? moze to promocja tych stacji? moze
      narkotykow? moze komputerow? plastiku?
      a moze oni nnie maja prawa grac? lepiej zeby na sceptyka czaili sie w bramie z
      bejzbolem? a moze to wild promuje swoj niedorozwoj? a moze to sceptyk
      nietelewizyjny cierpi ze ktos ma osiagniecia?
      to forum dawno siegnelo dna i teraz jak widac ryje nizej, do sedna gowna.
      • Gość: siedem norka nie chciałbym być teraz w twojej skórze IP: *.tgory.pik-net.pl 28.08.02, 12:37
        5040

• sceptyk Re: co to za bełkot? kim jesteś sceptyku? 28.08.02, 12:47
        Do Norek2X

Uprzejmie wyjasniam, ze sceptyk to jest nick takiego faceta, ktory wzorcow
        postepowania i ocen moralnych nie czerpie ani od muzykantow rockowych ani od
        przymulonych entuzjastow tychze. Choc lubi muzyke. Ale stara sie wszystko
        widziec we wlasciwej proporcji. I na wlasciwym miejscu.

Wyjasniam ponadto, ze na Forum w zasadzie nikt poza osobami o nadrozwinietym
        ego nie wystepuje pod swym nazwiskiem.

Wyjasniam dalej, ze wiekszosc Twych retorycznych pytan jest bez sensu.

I na koniec, jak znajdziesz chwilke czasu i ochote na pomyslenie (zakladajac
        mozliwosc takowego procesu u Ciebie), to zastanow sie nad powiazaniem miedzy
        muzyka rockowa i subkultura. jaka ja otacza, a spozyciem narkotykow. Mozesz
        dojsc do ciekawych wnioskow.
      • Gość: Perła co Norka2X tu jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 13:20
        Norek2X - to twoje nazwisko czy imię jest? Bo chyba nie ukrywasz TCHÓRZLIWIE
        się pod nickiem jakimś...

Perła
    • Gość: pollak Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' IP: *.jgora.dialog.net.pl 28.08.02, 12:35

> Obrzydliwe, chamskie, także rasistowskie wypowiedzi pod ich adresem w
      > wykonaniu osoby podpisującej się wild zmusiły mnie do interwencji -
      > poprosiłem administrację forum o usunięcie tego wątku i tak uczyniono.

Co takiego wild napisał?

Poddajesz się? Tu jest forum i tu się walczy. Tu
      większość tekstów jest anty. Antylewicowe,
      antyprawicowe, antysemickie, antypolskie, anty...
      Do wyboru do koloru. Jak w życiu.
    • Gość: Perła nowa AUTOBIOGRAFIA Hołdysa jest IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 13:17
      "miałem wiele lat
      gdy doniosłem na wirtualny świat"
      • Gość: # No nareszcie stary Perla!Odkochales sie czy co?/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.08.02, 10:23
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> "miałem wiele lat
        > gdy doniosłem na wirtualny świat"
    • kurnos Sz.P. Zbyszku , Sz.P.Tabe 28.08.02, 14:21
      Pisze Pan o obrzydliwych , chamskich i rasistowskich wypowiedziach tu na
      forum.To jest mało powiedziane - tu na forum panuje zezwierzęcenie.
      Zawsze "bryluja " w tym te same osoby- niech Pan zajrzy do wątku o M. Kotańskim-
      czy przypomina sobie Pan nicki:
      luka- to ten od samochodu Marka
      wild- używa czasami nicka max-okropność moralna
      anty- zwykły klakier
      pollak- oj ,wspierał on lukę, wspierał
      bykk- był nieobecny tyko dlatego bo był na urlopie
      perła - szkoda słów...
      siedem - był nieobecny tylko dlatego bo brał udział w Oazach
      sceptyk- sam Pan czytał- to takie stworzenie, które juz dawno zapomniało że mózg
      zwierzęcia i człowieka to to niby samo , a jednak nie takie samo
      davout-no cóż zostawie go innym...
      Andrzej G- najpierw pisze durnoty , a potem garbi sie ze skruchy przed
      Panem, ,że nic nie zrozumiał i prosi o adres by udzielić pomocy , i potem znowu
      wchodzi w skóre zwierzęcia- vide jego post

Próbowałem i próbuje z tym walczyć,tylko pytam jaki jest sens kiedy brak pomocy
      Admina który chyba nie chce temu "dworowi" sie sprzeciwić?
      Panie Zbyszku, my Pana czytamy...oni jak hieny pasą się ścierwem własnych
      odchodów...niech Pan pisze i na przekór im i na przekór Adminowi.Demokracja
      jest potrzebna, ale nie w świecie małpoludów- może kiedyś po przejściu całego
      cyklu ewolucji.
      Marka brak-może teraz Pan będzie jego i swoim głosem przemawiał do naszych serc.

Pozdrawiam
      Kurnos

Ps.Teraz ja rzuciłem swoja osobę na pożarcie tych ohydnych stworzeń,ale
      trudno...
      • Gość: siedem Sz.P. Konfiś zniuchał Sz.P.Kapustę /nt IP: *.tgory.pik-net.pl 28.08.02, 14:29
      • Gość: Perła Limak, Limak... IP: *.zamosc.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 14:38
        Najpierw pisałeś tu o tym, iz "Żydzi to urodzeni mordercy sa", jako Kosur
        oczywiscie. Potem jako Basia39 wystepowałeś tu. Ostatnio testament swój
        opublikowałes na forum tym. A ty żyjesz jeszcze? Ile razy ci mówiłem, ze masz w
        tej Elektrowni Bełchatów PRACOWAĆ a nie pisać w tym czasie na forum? O
        zezwierzęceniu własnym oczywiście.
        Kamilku, jesteś absolutnym rekordzistą w przybieraniu nicków nowych. Ale my i
        tak identyfikujemy cię bez pudła właśnie.

Perła
        • Gość: LIMAK Re: Limak, Limak... IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 28.08.02, 14:54
          Gość portalu: Perła napisał(a):

> Najpierw pisałeś tu o tym, iz "Żydzi to urodzeni mordercy sa", jako Kosur
          > oczywiscie. Potem jako Basia39 wystepowałeś tu. Ostatnio testament swój
          > opublikowałes na forum tym. A ty żyjesz jeszcze? Ile razy ci mówiłem, ze masz
          w
          >
          > tej Elektrowni Bełchatów PRACOWAĆ a nie pisać w tym czasie na forum? O
          > zezwierzęceniu własnym oczywiście.
          > Kamilku, jesteś absolutnym rekordzistą w przybieraniu nicków nowych. Ale my i
          > tak identyfikujemy cię bez pudła właśnie.
          >
          > Perła

Miałem nie pisac - ale niech tam.
          Co ja mam robic w Elektrowni to nie twój zas...y interes malutki stworku.Nie
          ważne kto ma jaki nick , ważne co soba reprezentuje , a opinie o was wydał (
          nie znając was wcześniej) Z.H.
          To nie wy mnie idetyfikujecie , tylko ja wam na to pozwalam ( cóz strategia).
          Tylko jeden z was potworów ma imie3 zwierzęxcia-bykk- on się przynajmniej nie
          maskuje.Ale czy ukrycie sie za nickiem perła nie znaczy to samo?
          LIMAK
          • Gość: AndrzejG Panie Limak IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 28.08.02, 15:52
            Czegóż Panu żal , o coś się Pan tak wkurzył.
            Czy dlatego ,że ogłosiłeś żem do skruchy się przyznał
            pod Twoim to wpływem, a teraz wychodzi co innego.
            Mylisz się , może błądzę ,ale potrafię się sam przyznać do błędu.
            Konto mi wypominasz?
            Masz coś do moich pieniędzy? Ja do twoich nic nie mam,
            przepij , daj , zainwestuj – twoja wola.
            A w tym wątku? Zawsze występowałem przeciw cenzurze
            na co masz dowód mego wystąpienia gdzie indziej.
            >Krzys52 pisał:
            >PS....Ponadto wlasnie mianowany zostales Kawalerem Orderu Zlotego Gwizdka, za
            >olanie tej zabawnej akcji bojkotowania mej pieknej osoby ludzkiej.

A ty?
            Dlaczego piszesz pod różnymi nickami i płciami?
            Masz kłopoty z osobowością?

Andrzej

• Gość: LIMAK Andrzeju G. - pokazałem twoją dwulicowość_____nt IP: *.zoi.elb.pl / 172.16.60.* 30.08.02, 06:53

> Czegóż Panu żal , o coś się Pan tak wkurzył.
              > Czy dlatego ,że ogłosiłeś żem do skruchy się przyznał
              > pod Twoim to wpływem, a teraz wychodzi co innego.
              > Mylisz się , może błądzę ,ale potrafię się sam przyznać do błędu.
              > Konto mi wypominasz?
              > Masz coś do moich pieniędzy? Ja do twoich nic nie mam,
              > przepij , daj , zainwestuj – twoja wola.
              > A w tym wątku? Zawsze występowałem przeciw cenzurze
              > na co masz dowód mego wystąpienia gdzie indziej.
              > >Krzys52 pisał:
              > >PS....Ponadto wlasnie mianowany zostales Kawalerem Orderu Zlotego Gwizdka,
              > za
              > >olanie tej zabawnej akcji bojkotowania mej pieknej osoby ludzkiej.
              >
              >
              > A ty?
              > Dlaczego piszesz pod różnymi nickami i płciami?
              > Masz kłopoty z osobowością?
              >
              > Andrzej
              >
            • rapana Andrzeju G-co to znaczy ŻEM?__________ntp 30.08.02, 08:36

> Czegóż Panu żal , o coś się Pan tak wkurzył.
              > Czy dlatego ,że ogłosiłeś żem do skruchy się przyznał
              > pod Twoim to wpływem, a teraz wychodzi co innego.
              > Mylisz się , może błądzę ,ale potrafię się sam przyznać do błędu.
              > Konto mi wypominasz?
              > Masz coś do moich pieniędzy? Ja do twoich nic nie mam,
              > przepij , daj , zainwestuj – twoja wola.
              > A w tym wątku? Zawsze występowałem przeciw cenzurze
              > na co masz dowód mego wystąpienia gdzie indziej.
              > >Krzys52 pisał:
              > >PS....Ponadto wlasnie mianowany zostales Kawalerem Orderu Zlotego Gwizdka,
              > za
              > >olanie tej zabawnej akcji bojkotowania mej pieknej osoby ludzkiej.
              >
              >
              > A ty?
              > Dlaczego piszesz pod różnymi nickami i płciami?
              > Masz kłopoty z osobowością?
              >
              > Andrzej
              >
              • vini1 Andrzeju ŻEM to ŻYM , a może RZYM?___nt 30.08.02, 09:15
                rapana napisała:

> Gość portalu: AndrzejG napisał(a):
                >
                > > Czegóż Panu żal , o coś się Pan tak wkurzył.
                > > Czy dlatego ,że ogłosiłeś żem do skruchy się przyznał
                > > pod Twoim to wpływem, a teraz wychodzi co innego.
                > > Mylisz się , może błądzę ,ale potrafię się sam przyznać do błędu.
                > > Konto mi wypominasz?
                > > Masz coś do moich pieniędzy? Ja do twoich nic nie mam,
                > > przepij , daj , zainwestuj – twoja wola.
                > > A w tym wątku? Zawsze występowałem przeciw cenzurze
                > > na co masz dowód mego wystąpienia gdzie indziej.
                > > >Krzys52 pisał:
                > > >PS....Ponadto wlasnie mianowany zostales Kawalerem Orderu Zlotego Gwiz
                > dka,
                > > za
                > > >olanie tej zabawnej akcji bojkotowania mej pieknej osoby ludzkiej.
                > >
                > >
                > > A ty?
                > > Dlaczego piszesz pod różnymi nickami i płciami?
                > > Masz kłopoty z osobowością?
                > >
                > > Andrzej
                > >
      • davout_ Re: Sz.P. Zbyszku , Sz.P.Tabe 28.08.02, 15:24
        kurnos napisał:

> Ps.Teraz ja rzuciłem swoja osobę na pożarcie tych ohydnych stworzeń

Nie jadam wieprzowiny.
      • Gość: Michał Cosik tu śmierdzi ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 18:34
        Cosik jakby donosiciel !
    • _helga Moze Holdys jest po prostu "zielony"? 28.08.02, 15:10
      Nie czytalam tych wpisow Wilda bo mi sie nie chce isc na osla lawke, pewnie
      jakis tytul do wzburzenia by sie znalazl, znajac szanownego autorasmile Niemniej
      co jak co, rasista to on na pewno nie jestsmile Tak sobie mysle, ze jednak moze
      byt wielkie gromy sie na glowe Holdysa sypia. Moze wlazl na swiezo na forum i
      nie byl swiadom, ze obyczaje z realu nie maja tu zastosowania? Na nowicjuszy
      powinno sie miec wieksza tolerancje.
      • Gość: Pulbek Re: Moze Holdys jest po prostu 'zielony'? IP: *.dcs.ed.ac.uk 28.08.02, 15:21
        Jestem tego samego zdania. Cala wina po stronie adminow.

• Gość: siedem dzień dobry Pani Helu IP: *.tgory.pik-net.pl 29.08.02, 07:36
        _helga napisała:

> Nie czytalam tych wpisow Wilda bo mi sie nie chce isc na osla lawke, pewnie
        > jakis tytul do wzburzenia by sie znalazl, znajac szanownego autorasmile Niemniej
        > co jak co, rasista to on na pewno nie jestsmile Tak sobie mysle, ze jednak moze
        > byt wielkie gromy sie na glowe Holdysa sypia. Moze wlazl na swiezo na forum i
        > nie byl swiadom, ze obyczaje z realu nie maja tu zastosowania? Na nowicjuszy
        > powinno sie miec wieksza tolerancje.
        >
        • _helga Re: dzień dobry Pani Helu 30.08.02, 03:46
          Gość portalu: siedem napisał(a):

> _helga napisała:
          >
          > > Nie czytalam tych wpisow Wilda bo mi sie nie chce isc na osla lawke, pewni
          > e
          > > jakis tytul do wzburzenia by sie znalazl, znajac szanownego autorasmile Niemn
          > iej
          > > co jak co, rasista to on na pewno nie jestsmile Tak sobie mysle, ze jednak mo
          > ze
          > > byt wielkie gromy sie na glowe Holdysa sypia. Moze wlazl na swiezo na foru
          > m i
          > > nie byl swiadom, ze obyczaje z realu nie maja tu zastosowania? Na nowicjus
          > zy
          > > powinno sie miec wieksza tolerancje.
          > >
    • samsaranathanal Ale w kolo jest wesoło... 28.08.02, 15:32
      1. Do Forumowiczów.

Miesiąc temu postulowałem wpisywanie notek po usuniętych wątkach. Ponawiam
      propozycję. Tu jest link do odpowiedniego wątku na Forum o Forum

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=299&w=2628004&a=2628004
      2. Do Z. Hołdys.

Wybacz Z. Hołdys, dałem sie nabrać. Ty nie jesteś Zbigniew Hołdys. Zbigniew
      Hołdys nie zarzucałby bezpodstawnie, że ktoś napisał rasistowski tekst. Gdybyś
      rzeczywiście był Zbigniewem Hołdysem, to namawiałbym Wilda do postawienia Ci
      oskarżenia o oszczerstwo. Ale ty na pewno nie jesteś NIM.

Bez pozdrowień

Sam
      • bykk Re: do Sama 28.08.02, 16:05
        Witaj Sam.
        Byłem na FoF,czytałem odpowiedź T.B. do Ciebie.
        Szkoda słów,szkoda słów.
        pozdrawiam
        hej!
    • Gość: Michał Cosik mi tu nie pasuje ! IP: *.bielsko.cvx.ppp.tpnet.pl 28.08.02, 17:04
      Osobiście prosiłem wilda, żeby nie robił jaj z pogrzebu M.Kotańskiego
      i przestał się produkować w owym wątku.
      Wild, jak to wild dalej się niesmacznie wygłupiał.
      W zasadzie to posty wilda kompromitowały tylko jego i sam się błaźnił.

Pan Hołdys strasznie się zdenerwował i zabrał zabawki.
      Czyli zachował się zbyt nerwowo.
      A do tego okazał się zwolennikiem cenzury.
      • Gość: V.C. Panie Zbyszku IP: *.czestochowa.sdi.tpnet.pl 28.08.02, 17:22
        Jak się "kasuje" wątki ?

Jak Pan to robi ?
      • bykk Re: Cosik mi tu nie pasuje _do Michała 28.08.02, 17:25
        Michał,moim zdaniem Wild wcale nie kpił.
        On wyrażał swoją opinię o Hołdysie,nie ś.p. Kotańskim.
        Hołdys niepotrzebnie tak zrobił,bo to nie klub muzyczny!
        Głupio wyszło. T.B. też zbyt pochopny był i na tym wszyscy straciliśmy.
        Źle,bardzo źle się stało,ale myślę,że i T.B.,i Z.Hołdys ochłoną
        i cosik napiszą na temat.
        pozdrawiam
        hej!
        Ps. do Hołdysa
        myślę,że ochłoniesz Pan panie Zbyszku i napiszesz do nas?
        • Gość: n0str0m0 JEZUS MARIA! costa narobili.... IP: 202.108.191.* 29.08.02, 05:33
          zbyszku...
          wroc, wszystko wybaczymy

rodzice

p.s.nie boj nic, admin czuwa... nozyce swierzbia...
          • Gość: # Mialem zostac ksiedzem albo idolem/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.08.02, 10:30
            • Gość: # A zostalem idolem forumowym. Prawda Helga?/nt IP: *.wroclaw.tpnet.pl 29.08.02, 10:31
              • sceptyk No, glownie w dolnoslaskiem /nt 29.08.02, 10:49
                • Gość: AndrzejG Re: No, glownie w dolnoslaskiem euroregionie? /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.08.02, 10:58
                  • _helga A dolnoslaski euroregion wie ze ma nowego idola?:) 30.08.02, 03:43
                    smile
    • Gość: krotki Re: Wild wygrał - skasowałem wątek 'Dzieci Ulicy' IP: 217.96.43.* 29.08.02, 10:52
      Na poczatku pragne zaznaczyc iż wprawdzie trudno mnier określic jako Pańskiego
      fana ale lubię niektóre pańskie "kawałki"

> Tu był mój osobisty głos o Dzieciach Ulicy, zespole próbujących wrócić do
      > życia ludziach Markotu, którzy nagrali piosenkę.

Ogładałam pogrzeb św Kotańskiego i za niestosowane uznałem podłożenie przez
      TVN Pańskiego głosu - pieśni czy pioseneczki.
      Uznałem, że ktoś robi Panu świństwo i osobistą sprawę ukazuje jako próbę
      zaistenienia przez Pana przy tak smutnej okazji. Pana z tym nie wiązałem.
      Ale po przeczytaniu tego wątku - nie znam skasowanego -

(swoją droga skasowanie też mnie dotknęło gdy po pewnej debilnej wypowiedzi
      urzędnika z Katowic wytknąłem to w 5 godzin wątek zniknął!!!!!) (samo kasowanie
      uznaje za przejaw arogancji redakcji albo jest wolnośc albo jej nie ma!!) -

zaczynam odnosić wrażenie, że wykorzystał Pan "okazję" by "błysnąć".
      Naturalniejsze byłoby na pogrzebie zaśpiewanie Jego ulubionej piosenki,
      zagranie Jego ulubionej muzyki. Natomiast na samym pogrzebie granie czegos o
      czym On nie może sie wypowiedziec jest niestosowne. Takie mam zdanie i jeżeli
      je wykasuja trudno widac jest Pan mocny i tylko to się u Pana liczy.
      A pieśń czy wspomnie o Nim jest jak najbardziej zasadne ale na wieczorze
      wspominkowym a nie na pogrzebie!!
      >

> Obrzydliwe, chamskie, także rasistowskie wypowiedzi pod ich adresem w
      > wykonaniu osoby podpisującej się wild zmusiły mnie do interwencji -
      > poprosiłem administrację forum o usunięcie tego wątku i tak uczyniono.

Nie wiem zatem się nie wypowiadam.

Pańska sprawa.

> Wszystkich przyjaciół, którzy chcą poznać treść mojej tytułowej wypowiedzi w
      > wątku, proszę o kontakt pod mail dzieci@holdys.pl
      > Tam też proszę o wysyłanie slów skierowanych do Dzieci Ulicy.

Wypowiadałem się na temat samego zaśpiewania na pogrzebie - inne wypowiedzi
      Pańskie, prosze wybaczyć, az tak mnie nie interesują - nie znam się na Pańskiej
      dziedzinie - muzyka- a sądzę, że Pan na mojej- zatem po co tracic czas!

Pozdrawiam

PS - gdyby okazało sie że muzykę podłożono a nie było jej na pogrzebie powinien
      Pan moim zdaniem poinformowac o tym w stosowny sposób i wyciągnąc konsekwencje.

• Gość: Axl Monar sprostowanie IP: *.dostep.pl 29.08.02, 11:35
        widzialem to i bredzisz - w tvn to nie byla muzyka holdysa tylko piosenka
        zespolu perfect (tego bez holdysa) a glos to byl glos jego wokalisty
        markowskiego. podobno wszystkie stacje radiowe w polsce zagraly ten kawalek o
        13 i dlatego tvn to pokazal. holdysa w tym ani grama.

holdys nie nagral nic dla kotanskiego i nie wykonal nic na pogrzebie
        kotanskiego, nie spiewal itd poza tym, ze widzialem jak pracowal jako
        porzadkowy z synem i setka monarowcow i odpedzil policjanta ktory chcial
        autograf.

piosenka ktora jest opisywana w poscie to jest piosenka w wykonaniu mieszkancow
        markotu a nie holdysa - on tylko pomogl im ja nagrac.

holdys pomaga monarowi od jakichs 10 lat i robi to bez kamer. my w monarze
        wiemy ze robi to bo ma powody osobiste i na tym tle jestescie tutaj smieszni.

agresja niektorych na tym forum oparta na takich jak wyzej urojeniach swiadczy
        o autorach wpisow, ze jestescie jak psy, byleby kogos zagryzc.

rozumiem, ze holdys powinien zniknac z powierzchni ziemi, zeby bylo ci lepiej.
        a dla mnie dobrze ze zniknal z tego forum bo jestescie za ciency na niego.
        to mocny koles i oby takich jak on i kotanski jak najwiecej.

axl
        • Gość: siedem yeah! na harleju po hajłeju IP: *.tgory.pik-net.pl 29.08.02, 11:38
          jak się bawic to sie bawić drzwi wyjebać okno wstawić

architekt

• Gość: krotki Re: sprostowanie IP: 217.96.43.* 29.08.02, 13:38
          zaznaczałem ze nie znam się na muzyce ale z sprostowanie niczego się nie
          dowiedzałem poza tym że

Gość portalu: Axl Monar napisał(a):

> widzialem to i bredzisz - w tvn to nie byla muzyka holdysa tylko piosenka
          > zespolu perfect (tego bez holdysa) a glos to byl glos jego wokalisty
          > markowskiego. podobno wszystkie stacje radiowe w polsce zagraly ten kawalek o
          > 13 i dlatego tvn to pokazal. holdysa w tym ani grama.(!!!!!!!!!!- moje
          podkreślenie)

a następnie
          >
          > (piosenka) ktora jest opisywana w poscie to jest piosenka w wykonaniu
          mieszkancow
          >
          > markotu a nie holdysa - on tylko pomogl im ja nagrac.

zdecyduj się albo ani grama albo pomagał!!!!!!!!!!!!!

>
          > holdys pomaga monarowi od jakichs 10 lat i robi to bez kamer. my w monarze
          > wiemy ze robi to bo ma powody osobiste i na tym tle jestescie tutaj smieszni.

chyba nadmiernie uogulniasz

>
          > agresja niektorych na tym forum oparta na takich jak wyzej urojeniach
          swiadczy
          > o autorach wpisow, ze jestescie jak psy, byleby kogos zagryzc.

> rozumiem, ze holdys powinien zniknac z powierzchni ziemi, zeby bylo ci lepiej.

człowieku masz naprawdę takie problemy z rozumieniem tekstu???

> a dla mnie dobrze ze zniknal z tego forum bo jestescie za ciency na niego.
          > to mocny koles i oby takich jak on i kotanski jak najwiecej.

mocny to Hołdys był - czy jest nie wiem- ale w piciu wódy
          >
          > axl

Pozdrawiam
        • _helga do Axla 30.08.02, 03:58
          ja biore za dobra monete co mowisz o Holdysie. Tylko my tu nie oceniamy postawy
          zyciowej Holdysa ani tez nikt nie atakuje Monaru. Chodzi o niewlasciwe
          zachowanie Holdysa w czasie konkretnej rozmowy w konkretnym watku.

Po pierwsze, nie powinien oskarzac jednego z forumowiczow o rasizm. Wszyscy
          mieli okazje poczytac to co wild napisal. Nawet w pijanym widzie trudno uznac
          haslo "Ala ma kota" za rasistowskiesmile

Po drugie, Wild nigdzie nie czepial sie do Monaru tylko do Holdysa.

Po trzecie, to jest forum dyskusyjne niemoderowane. kazdy, kto tu wchodzi, na
          starcie wyraza zgode, ze wystepuje na rownych prawach jak inni forumowicze.
          Jesli ktos sie poczuje urazony, to musi obracac jezykiem, a nie leciec z
          donosem do admina.

Po czwarte, wlasnie dlatego, ze wszyscy maja rowne prawa, to jesli ktos
          przesadzi, to predzej czy pozniej spotka sie z lomotem ze strony innych
          uzytkownikow portalu. Holdys przesadzil, teraz dostaje lomot. Gdyby przeprosil
          za ten donos, to by juz wszyscy dawno zapomnieli.
          • Gość: # Jesli to tak wyglada to juz nie chce byc idolem!/n IP: *.wroclaw.tpnet.pl 04.09.02, 07:41
            • Gość: AndrzejG Swoje łomoty przeszedłeś.Możesz byc idolem IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 04.09.02, 09:21
              Jest tylko jedno
              -Przepraszam-
              Masz za co przepraszać ?Może za kogoś?
              To teraz takie modne.
              No i bedziesz idolem.

Andrzej
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka