Gość: az IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: az Re: Tego nie wiem, ale Ryjek to na pewno był SBki IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:37 Mylisz się,Ryjek był agentem GRU. Z SB współpracowała Panna Migotka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Pudło, pudło....... IP: *.echostar.pl 29.08.02, 18:44 Kurcze poczytajcie sobie !! Ryjek to szanowany "biznesmen". Do SB to może Bobek należał....... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Trafiony!. IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 29.08.02, 18:49 Ale ja mam na potwierdzenie mych słów naprawdę niepodważalne dowody (z pierwszej łapki). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Skarbówka w akcji ? Miała być abolicja (no txt) IP: *.echostar.pl 29.08.02, 19:01 Odpowiedz Link Zgłoś
gini Re: Skarbówka w akcji ? Miała być abolicja (no tx 29.08.02, 19:21 Jeden byl z Al Kaidy ,to pewna informacja. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXK Cicho, a kyszzzzz IP: *.echostar.pl 29.08.02, 19:33 gini napisała: > Jeden byl z Al Kaidy ,to pewna informacja. Cicho tam, bo jeszcze całą dolinę Muminków zrównają z ziemią. Najsprawiedliwsza armia czeka tylko........ Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czy Mała Mi z 'Muminków' była Żydówką? 29.08.02, 19:58 Coś w tym jest. Profil ma jakiś taki. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Czy Mała Mi z 'Muminków' była Żydówką? IP: 213.216.74.* 30.08.02, 18:23 O jej żydowskim pochodzeniu świadczyłyby raczej niejasne okoliczności przygarnięcia jej i przechowywania przez rodzinę Muminków. Chyba że coś przegapiłem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: animowany Re: Być może, napewno... IP: *.dhcp.adsl.tpnet.pl 30.08.02, 18:36 Włóczykij był prawą ręką Osamy Ben Ladena. Jeździł po świecie szkoląc islamistów. Jest to postać całkiem mroczna i mało kto wie do końca czym się zajmował. Jest on odpowiedzialny za zamachy na smoka wawelskiego, szkolił też szpiegów z krainy deszczowców. Tyle o nim wiadomo. Przypuszcza się że teraz ukrywa się w Iraku. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Być może, napewno... IP: 213.216.74.* 30.08.02, 18:47 Włóczykij w tym momencie,jak co roku przebywa jeszcze w Dolinie.Do Iraku w tym roku na zimę się nie wybiera;byłoby to zbyt oczywiste nawet dla ludzi z CIA. Odpowiedz Link Zgłoś
art345 Re: Czy Mała Mi z 'Muminków' była Żydówką? 30.08.02, 19:53 Ale co z Ryjkiem? Czy to właśnie nie on jest sprytnie ulokowanym "agentem wpływu" KGB? Ta cała historia z "zaskakującym" spotkaniem jego i Panny Migotki z Muminkiem w "Komecie..." jest mocno podejrzana. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: az Re: Raczej Piżmowiec IP: *.chorzow-srodmiescie.sdi.tpnet.pl 30.08.02, 19:58 Co do Ryjka to zgłaszałem już swe podejrzenia, natomiast w "Komecie" najbardziej podejrzaną postacią jest Piżmowiec. Czy Tatuś Muminka sprawdził aby jego historyjkę o zniszczonej norze? Odpowiedz Link Zgłoś