Dodaj do ulubionych

____Proste pytanie do AndrzejaG

05.10.05, 08:59
Setki postów napisałem o niemożności budowania
zdrowej i uczciwej konkurencji oraz równych szans na rynku
towarów, usług i PRACY!!! ... w państwie w którym 80% posłów
jest agentami ABW i WSI. To chyba oczywista zależność?

Tu musisz odpowiedzieć! Bo nigdy nie chcesz na to odpowiedzieć i zadajesz w
zamian jakies, moim zdaniem - takie, które mają mnie zdenerwować ich
absurdalnością i nonsensem.

Kazda z tych dwu agencji uważa, ze powinna mieć więcej posłów niż konkurecja.

W 1907 roku szef carskiej Ochrany poszedł do Dmowskiego i poinformował go
o JEDNYM agencie pośle!
Wtedy jeszcze było NORMALNIE!

W PRL KAŻDY dziennikarz musiał byc agentem! KAZDY!
By nie krzyknął w TV jak Hasz: - "Precz z komuną", "Prasa kłamie"

Dziś jest 80% czynnych agentów słuzb z okresu PRL - bo jak wiesz
błędna "interpretacja" ustawy przez IPN ochrania tych po 1983 r.
Czyli wszystkich z którymi dogadał sie Kiszczak!!!

Sciągnij sobie "Nocną zmianę" i sam sobie odpowiesz na -
to oczywiste i retoryczne w swietle moich postów - pytanie,
którym zasłaniasz się jak parawanem by nie odpowiedzieć na me

_____________fundamentalne pytanie_________________

o Polskę budowaną na wzór wszytkich pozostałych, które wyrwały się z komuny
- POLSKĘ BEZ AGENTURY APARATU TERRORU!

Partia "bez odwetu", pamiętasz Rokitę z jego "skazanie na infamię
funkcjonariuszy terroru" i nieznalezienie winnych w pierwszej Komisji
Sejmowej z 1990 czy 93r mordu 100 działaczy przez właśnie tychże...
A Tusk dogadywał sie z komuchami i Wachowskim w "nocnej zmianie"
dziś obaj twierdzą, że nie mieli RACJI
- przecież to już oczywiste, że lustracja, do której nie dopuścili, bo miała
umrzeć jak Nicea nie tylko nie umarłą sama ale obrosła tłuszczem afer
i rujnuje państwo!
Więc z kimże ma byc przeprowadzona ta reforma państwa?
Z mała partyjką w koalicji którą agenci przegłosują?
Trzeba uwierzyć, ze oszołomienie tych którzy innych nazywali "oszołomami"
minęło!
Powiedz (napisz) mi szczerze: jest możliwe by ktoś, kto sie obawiał lustracji
odsunął z polityki, prokuratur, sądów, administracji i zmediów agentów PRL-u?

Obserwuj wątek
    • rycho7 prosta diagnoza psychiatryczna 05.10.05, 09:13
      hasz0 napisał:

> w państwie w którym 80% posłów
      > jest agentami ABW i WSI. To chyba oczywista zależność?

Najciekawsze jest to, ze haszek ma dowody na agenturalnosc w kazdym konkretnym
      przypadku. Gdzies ponad 350 "dowodow".

Ciesze sie, ze w koncu sie wszystko wyjasnia. Nareszcie poznaje program
      polityczny haszyzmu. Stosow nie bedzie. Przypadkowo zakonczono jednak zbieranie
      chrustu.
    • alfalfa Re: ja tez mam pytanie 05.10.05, 09:53
      co z tym Lechem K. który w okrągłym stole i magdalence brał udział? Jakżeś to
      przełknął Haszu?
      A.
      • blackout.9491 "hasz0" to "niezlomny.prawicowiec" ?! Chyba tak 05.10.05, 10:06
        Wszystko na to wskazuje.
    • andrzejg Re: ____Proste pytanie do AndrzejaG 05.10.05, 10:40
      hasz0 napisał:
      > Powiedz (napisz) mi szczerze: jest możliwe by ktoś, kto sie obawiał lustracji
      > odsunął z polityki, prokuratur, sądów, administracji i zmediów agentów PRL-u?
      >

Kto to jest ten 'ktoś'?

Jak sobie wyobrażasz odsuniecie z polityki?
      Odsunięcie z prokuratur,sądów, administracji i mediów nie jest uzaleznione od jednego człowieka.

Ciagle wracasz pamięcia do zdarzeń z 1992 roku.Powiedziałem Ci,ze podchodzę
      do tego z dystansem.Walka o władzę na górze. Owszem , z wykorzystaniem służb
      bezpieczeństwa, ale w końcu do tego one są. Cześć elyt stwierdziła,że mamy
      z zagrożeniem dla państwa i prowadziła działania w celu jego zlikwidowania.
      Wygrali tamta walke. Przegrani twierdzą, że był to zamach agentury. Ich prawo.

Zwróc jedynie uwagę, na fakt że ci przegrani cały czas mieli mozliwość działania
      w polityce. Nikt ich nie zesłał na Sybir, nie zamknął do więzienia. Tworzyli
      swoje partie, byli w Sejmie, zasiadali w komisjach sejmowych. Przez te 13 lat
      mieli szanse przebic się ze swoją prawdą do społeczeństwa. I co? Dzis są poza
      Sejmem. Też powiesz ,że to spisek agenturalny? Moze nasze społeczeństwo w
      80 % skłąda się z agentów?

Mam nadzieję ,ze jestes usatysfakcjonowany odpowiedzią. Zwróć jedynie uwagę,
      że niekoniecznie muszę sie z Toba zgadzać.

Moje pytanie do Ciebie zadane w innym wątku, którym niepotrzebnie się denerwujesz
      ma związek z Twoim tezami. Wynika z nich jasno,ze PiS nie powinno tworzyć
      koalicji z PO, z powodów przeszłości i udziału czlonków tej partii w kompromitujacych
      ich wydarzeniach. Czy tak?

Jak sobie wyobrażasz rządy PiSu w nowym Sejmie?Jak maja byc skuteczni w swoim
      działaniu? Jest to istotne pytanie ,ponieważ porażka rządzących spowoduje
      pewną wygraną SLD w następnych wyborach.

A.
      • rycho7 jestem za zapuszkowaniem SLDowcow 05.10.05, 10:59
        andrzejg napisał:

> Jest to istotne pytanie ,ponieważ porażka rządzących spowoduje
        > pewną wygraną SLD w następnych wyborach.

Czlonkow partii lewicowych do wiezien. Na cos ten haszyzm powinien sie przydac.

Trzeba przygotowac front dla rewolucjonistow. "Niemoralnych".
        • niezlomny.prawicowiec nie mam nic wspólnego ze "haszyszem0" ! 05.10.05, 13:26
          I ChMWR !
          • szach0 Swietnie! choc troszeczkę kapujący zrywają boki! 05.10.05, 14:05
            • szach0 Teraz rozumiecie co nieco? Czy mam ryzykować ban? 05.10.05, 14:06
              • haszszachmat Tu jest ODPOWIEDŹ na Wasze złudzenia normalności 05.10.05, 14:08
                forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29932407&a=29990107
                • andrzejg Wiem ,że Cie banują 05.10.05, 14:34
                  ale mimo to spóbuj odpowiedziec na moje pytanie

Czy PiS powinien wejść w koalicję z PO.

Tak, lub nie.
                  Krótko i na temat, bo z Twoich długich odpowiedzi domyślam się co nieco,
                  ale to są tylko domysły.

Za to nie zabanują.

i jezęli tak , to dlaczego?

A.
                  • niezlomny.prawicowiec Re: Wiem ,że Cie banują 05.10.05, 15:25
                    andrzejg napisał:

> ale mimo to spóbuj odpowiedziec na moje pytanie
                    >
                    > Czy PiS powinien wejść w koalicję z PO.
                    >
                    > Tak, lub nie.
                    > Krótko i na temat, bo z Twoich długich odpowiedzi domyślam się co nieco,
                    > ale to są tylko domysły.
                    >
                    >
                    > Za to nie zabanują.
                    >
                    >
                    > i jezęli tak , to dlaczego?
                    >
                    >
                    >
                    >
                    > A.
                    Nie, nie powinien wchodzić w kolację !
                    • haszszachmat A Ty odpowiesz na bardzo juz zaległe moje TAK/NIE? 05.10.05, 15:28
                      • haszszachmat Czy pasuje Ci sukces gospodarczy tajniaków? 05.10.05, 15:30
                        bo co się stało z reszta narodu
                        to juz każdy widzi chyba nieliczni maja jeszcze watpliwości!

• andrzejg Re: Czy pasuje Ci sukces gospodarczy tajniaków? 05.10.05, 15:35
                          haszszachmat napisał:

> bo co się stało z reszta narodu
                          > to juz każdy widzi chyba nieliczni maja jeszcze watpliwości!
                          >
                          >

Złodziei nalezy ścigać i karać, ale nie wolno uogólniać i Ty własnie to robisz.
                          Jako zwolennik PiSu powinineś wiedzieć ,że nie ma odpowiedzialności zbiorowej.
                          Odniosłem sukces gospodarczy.Do której części mnie zaliczysz?

A.
                      • andrzejg Re: A Ty odpowiesz na bardzo juz zaległe moje TAK 05.10.05, 15:31
                        Już Ci odpowiedziałem.
                        Twoja kolej.

Migasz się?
                        Wpadłeś w pułapkę swoich pogladów.
                        Masz do wyboru - rząd mniejszościowy, albo inną koalicję.
                        Jesteś pewien skuteczności takiego rządu?
                        Tak chcesz walczyć o sprawiedliwość dając szanse SLD za 4 lata?

A.
                        • hasz0 Hola! Hola! Ja uogólniam! Kolejna insynuacja! 05.10.05, 20:39
                          Tym razem od Ciebie! Mam dyskutować w sposób taki, ze
                          to co ja napiszę wrzucane jest do "Ogólniaka"

- mają karać jskieś sądy? niby jakie? Takie które najpierw założą sprawę
                          pokrzywdzonemu czy nie złamano prawa przy wnoszeniu oskarżenia?????????

Czy ja tu o karaniu ogółem napisałem przez wszystkie te lata CHOCIAŻ RAZ?

ustawianie Hasza w CUDZYM narozniku, przygotowanym przez propaandystów
                          nie wrózy normalnej polemiki na argumenty!
                          NIGDY NIGDZIE NIE PISŁĄEM O KARANIU OGÓLNIE! ODPOWIEDZIALNOŚC ZBIOROWA
                          albo brak oskarzanie z sufitu bez dawania obrony to metoda komusza
                          - cąłe miesiące stosował to Rychu7.

W te kilka ostatniedni WSZYSCY! Czy choc jeden z WAS napisal słowa
                          oddam życie by Hasz mógł pisac to z czym się nie zgadzam?
                          Ja tak pisałem juz nie raz!

P.S.
                          Gdybyś mnei czytał a nie próbował ustawiać zauwazyłbyś, ze odpowiedx dawno padła
                          - że PO uznało błedne stanowisko w sprawie lustracji na poczatku przemian
                          i napisałem ze trzeba im zaufać, bo ludzie się zmieniają!
                          A Ty mi na to, ze ogólnie bym karał...możesz uznac ten narożnik jako MÓJ?
                          • hasz0 Re: Hola! Hola! Ja uogólniam! Kolejna insynuacja! 05.10.05, 20:46
                            To ma być odpowiedź na pytanie czy pasuje Ci sukces gospodarczy tajniaków?

"Złodziei nalezy ścigać i karać, ale nie wolno uogólniać i Ty własnie to robisz.
                            Jako zwolennik PiSu powinineś wiedzieć ,że nie ma odpowiedzialności zbiorowej.
                            Odniosłem sukces gospodarczy.Do której części mnie zaliczysz?"
                            A.

Hasz;
                            Znów personalnie? Czy ja tu toczę spór personalny pieniacki
                            czy o naprawie rzeczypospolitej mówimy?

Ja tez odniosłem sukces gospodarczy, osobisty i społeczny ale się nie chwalę.
                            Niech pochwla mnie Ci kórym pomogłem. A tu porozmawiajmy politycznie bo są
                            wybory - i wielka szansa porównywalna do 1980 czy 1989
                            WIDZĘŻE TEGO NIE CZUHESZ i rozmieniasz na prywatne utarczki!

• rycho7 sukces gospodarczy tajniaków 05.10.05, 22:30
                              hasz0 napisał:

> To ma być odpowiedź na pytanie czy pasuje Ci sukces gospodarczy tajniaków?

Swego czasu slyszalem, ze niech sie nomenklatura sprwadzi w gospodarce rynkowej.
                              Bez tego sprawdzenia sie nie ma prawa do czegokolwiek.

Wychodzi na to, ze nomenklatura sprawdzila sie w gospodarce rynkowej i teraz
                              takie sprawdzenie sie jest niesluszne. To jest caly pozor argumentacji haszyzmu.
                              Nie tak mialo byc.
                            • andrzejg Re: Hola! Hola! Ja uogólniam! Kolejna insynuacja! 06.10.05, 05:09
                              hasz0 napisał:

> A tu porozmawiajmy politycznie bo są
                              > wybory - i wielka szansa porównywalna do 1980 czy 1989
                              > WIDZĘŻE TEGO NIE CZUHESZ i rozmieniasz na prywatne utarczki!
                              >

Zdaję sobie z tego sprawe i dlatego bedę głosował na Tuska.
                              W przypdaku zwycięstwa Kaczyńskiego zachwiany zostanie podział na trójwładzę.
                              Urząd prezydenta i premiera będzie w 'jednym' ręku.

Piszesz gdzies tam w swoim wątku ,ze antyHasz ma krewnych po różnych urzędach
                              Kaczyńscy po wygranej Lecha bedą antHaszem.Braciszek w jednym urzędzie i
                              braciszek w drugim. Rozumiesz?

A.
                              • andrzejg Kaczyński po wygranej portretem antyHasza? 06.10.05, 05:12
                                'Ma córkę w TVP i syna w bankowości, tescia spólce skarbu państwa
                                i żone w Ministerstwie Finasów, wujka w Policji i ciotkę w ZUS, drugą
                                w ABW i stryjka w WSI.'

forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29998935
                          • rycho7 blad zadawania pytan haszystom 05.10.05, 22:26
                            hasz0 napisał:

> NIGDY NIGDZIE NIE PISŁĄEM O KARANIU OGÓLNIE! ODPOWIEDZIALNOŚC ZBIOROWA
                            > albo brak oskarzanie z sufitu bez dawania obrony to metoda komusza
                            > - cąłe miesiące stosował to Rychu7.

Hasz nie pisal o karaniu. Po prostu na te pytania nie odpowiadal. Wolal aby mu
                            dawac do wyboru mozliwosci. I wtedy nazywal to oskarzaniem bez podstaw. Ja
                            pogladow haszystow nie znam. Ale mam nadzieje sie dowiedziec tego gdy dostane od
                            nich kulke w leb.
                          • andrzejg dzięki 06.10.05, 05:05
                            hasz0 napisał:

>
                            > P.S.
                            > Gdybyś mnei czytał a nie próbował ustawiać zauwazyłbyś, ze odpowiedx dawno > padł a - że PO uznało błedne stanowisko w sprawie lustracji na poczatku przemian
                            > i napisałem ze trzeba im zaufać, bo ludzie się zmieniają!
                            > A Ty mi na to, ze ogólnie bym karał...możesz uznac ten narożnik jako MÓJ?

Wiesz doskonale ,ze pisuję z pacy zaglądając jednym okiem na ekran,
                            a drugim patrząc co sie dzieje gdzie indziej. Prosiłem Cię o prostą
                            odpowiedź tak jak powyższą. W tych długasnych elaboratach mogła mi
                            ona umknąć.
                            • hasz0 Zohydzenie dialektyką marksistowską i esbecką logi 06.10.05, 08:44
                              Dialektyka marksistowska i logika esbecka contra dedukcja, empiria,
                              semantyka i logika Hasza! Ale po kolei..

Porzuć "powrót do rzeczy" tj. do bezpośredniego doświadczenia, porzuć
                              eksperyment i dedukcję, normy i prawa, metody wnioskowania i wrócisz do
                              bolszewickiej dialektyki jaką uprawia falowo R7, chwilowa remisja obleśności
                              jaką z lubością mnie częstował - niestety nie wyleczyła go z bolszewickiej
                              dialektyki!

Gdyby słyszał co się dzieje w polskojęzycznych mediach
                              teraz w tej sec " nei znam oczywiscie taiego przypadku ale RM jest antysemickie"
                              a Hannę Gronkiewicz kto wylansował do CHOLERY?!Nie O. Dyrektor.

ZAKŁAMANIE sięga absurdu!

Za nic R7 ma nieudany światowy eksperyment gospodarczy kosztem 100 mln istnień!
                              Niestety nie był osadzony w nowej Norymberdze...to nieosądzenie
                              MEGAZzbrodniarzy pozwala mu uzywać zbrodniczego języka fałszu i pomówień -
                              ZAWSZE! Te stosy, te trójki, te kulki w łeb... z tyłu prawda?
                              I nigdy twarzą w twarz i z szacunkiem do polemisty?

Bilansu PRL-u brak pod gruna kreską, mało tego Giermek kiedyś 1 Sekretarz POP
                              PZPR UW - "Oddał swoim byłym towarzyszom, komunistom - majatek by oni oddali
                              władzę" – i o takim złodziejsko-zakłamanym „sprawdzaniu” tu mowa!

Ta NIEPRAWDOPODOBNA SPRZECZNOŚĆ
                              rodem z szatańskiej ontologii Okragłego Stołu stało się kamieniem młyńskim
                              uwiązanym u szyi polskiego narodu.
                              To tak jakby złodzieja „sprawdzać” w banku zatrudniając go jako kasjera a
                              zabójcę jako strażnika.
                              Jego metodologiczne zamilczenie o tym kto państwo i gospodarkę położył na
                              łopatki, kto sam sobie przyznał prawo do rozgrzeszenia, nieoddania władzy
                              - jak teraz Tusk wtedy Jaruzelski a potem Wałęsa i Kwaśniewski ma byc gwarantem
                              dalszej grabieży zapoczątkowanej w stanie wojennym.

Czy brata czy swat to zdaniem Andrzeja nie przeszkadza ale tylko gdy sitwa jest
                              komunistycznego chowu - choć to narastało 60 lat - rodzinnie i partyjnie
                              niezależnie od zmienianych parawanowo nazw! TO NIE PRZESZKADZA choć giną
                              kandydaci na prezydenta, pracownicy i szefowie NIKu, autorzy ksiażek o nich i o
                              aferach, montuje się jak wprzypadku Cimoszewicza intrygi, mafijne powiązania
                              prokuratur, sędziów biesiadujacych z mafiosami oglądać wystarczyło wczorajszy
                              program TV4 (przerażajaca diagnoza!) i to wszsytsko po 1989 roku!

Ale bracia Kaczyńscy to już NIE! Bo kto będzie blokował próby naprawy Państwa
                              Polskiego?
                              Teraz odbywa się festiwal łgarstw na temat Kaczyńskich, Marcinkiewicza, PiS-u ,
                              Kurskiego w przeżartych agenturą mediach w stylu Rycha7. Przedstwiaja stronę
                              domagajacą się realizacji przedwyborczych ustaleń koalicyjnych jako atakującą a
                              PO której agresja posuwa się do ciosów poniżej pasa z ohydnym wykorzystaniem
                              Hospicjum z cięzko chorymi dziećmi do...konferencji prasowych z Hanną
                              Ggronkiewicz Waltz - by o innych jak np. z uzyciem poduszczonych Komisarzy
                              Unijnych na temat pedałów już nie wspominać. Rychu wtym samym stylu
                              bolszewickim językiem niedawno „zbierał chrust na stosy” a teraz „strzela sobie
                              kulke w łeb”. Czysty PZPR! A mieli się zreformować. Albo zamykaja usta cenzurą
                              albo gdy udowodni im się, ze OSKARZAJĄ bezpodstwanie jak w przypadku poniżej -
                              sięgna do swych wspólnych kazamackich doswiadczeń.

..niech sie nomenklatura sprwadzi w gospodarce rynkowej.
                              Bez tego sprawdzenia sie nie ma prawa do czegokolwiek.

...nomenklatura sprawdzila sie w gospodarce rynkowej i teraz
                              takie sprawdzenie sie jest niesluszne.
                              To jest caly pozor argumentacji haszyzmu.

Hasz nie pisal o karaniu. Po prostu na te pytania nie odpowiadal. Wolal aby mu
                              dawac do wyboru mozliwosci. I wtedy nazywal to oskarzaniem bez podstaw. Ja
                              pogladow haszystow nie znam. Ale mam nadzieje sie dowiedziec tego gdy dostane od
                              nich kulke w leb.
                              • andrzejg no widzisz Haszu jak manipulujesz 06.10.05, 08:53
                                hasz0 napisał:

> Czy brata czy swat to zdaniem Andrzeja nie przeszkadza ale tylko gdy sitwa
                                > jest komunistycznego chowu - choć to narastało 60 lat - rodzinnie i partyjnie
                                > niezależnie od zmienianych parawanowo nazw! TO NIE PRZESZKADZA choć giną
                                > kandydaci na prezydenta, pracownicy i szefowie NIKu, autorzy ksiażek o nich i > o aferach, montuje się jak wprzypadku Cimoszewicza intrygi, mafijne powiązania
                                > prokuratur, sędziów biesiadujacych z mafiosami oglądać wystarczyło wczorajszy
                                > program TV4 (przerażajaca diagnoza!) i to wszsytsko po 1989 roku!

Pokaż mi gdzie napisałem,ze sitwa komunistycznego chowu mi nie przeszkadza?
                                Każda sitwa jest zła.

Haszu.Jak mam nazwać Twoja kolejna manipulację?

A.
                                • hasz0 Re: no widzisz Haszu jak manipulujesz O NIEEEEEE! 06.10.05, 09:04
                                  Bo CI naprawdę nie przeszkadza! Wszystko co piszesz
                                  o tym świadczy!!!!!! Nie chcesz odsunięcia tej PASKUDNEJ agentury
                                  która przeżera nasze życie gospodarcze! Dobrze o tym WIESZ, że Tusk
                                  i PO majac prezydenta i v-ce premiera nie dopuści do zmian radykalnych
                                  - czy nie słuchasz CO MÓWIĄ odwołując się do TEGO WŁĄŚNIE ELEKTORATU?

Cały zcas udajesz że nie wiesz o co chodzi! Naprawdę Ci to nie przeszkadza bo
                                  prokuratorzy się boją gdy góra chroni agenturę!!!!

Urzeędy Skarbowe na setkę wniosków sprawdzenia majątku Mafii Wielkiego Pruszkowa
                                  sprawdził kilka i ŻADNYCH WNISOKÓW do prokuratury!!!!!!!
                                  ŻADNYCH! Tak będzie i TEGO chcesz! Czy Kaczyński jest w jakimkolwiek
                                  momencie swego życia niewiarygodny, gdy był szefem NIKu np.?

Co masz do niego? Dlaczego mają być groźne ich rządy? Dla kogo?
                                  Kto sie tak bardzo boi?
                                  Ja nie manipuluję. Opisuje fakty!!!Próbujesz rozmawiać i dyskutować z faktami?

• andrzejg wspominając o elektoracie 06.10.05, 09:13
                                    wiedz ,że PiS otrzymał tylko 3 % więcej głosów niż PO.
                                    Wygrał,ale tak nie do końca. Gdyby elektorat chciał rządów braci,
                                    to PiS byłby partią większościową, ale nia nie jest i musi sie liczyć
                                    z innymi uczestnikami Sejmu.

Piszesz,że wybaczasz PO i zgadzasz się na ich koalicje z PiS, a równocześnie
                                    ostro atakujesz wskazujac na ich skłonnosci do obrony starego układu.
                                    Po co ten fałsz Haszu? Przecież rozwiązanie jest proste - koalicja PiS z LPR i Samoobroną. Ten układ powinieneś poprzeć.Układ gwarantujący kompletne rozliczenie
                                    starego układu.

A ja bede głosował na Tuska, nie dlatego że mam niechęć do Kaczyńskiego,
                                    tylko po to aby PO miał mozliwośc blokowania bzdurnych socjalistycznych pomysłów
                                    autorstwa PiS. Pomysłów psujących rynek ,którego jestem aktywnym uczestnikiem.

A.
                                    • haszszachmat Jakiez to pomysły? 06.10.05, 10:24
                                      Zmniejszenie bezrobocia, które utrudni znalezienie
                                      taniego pracownika?

Te 3% t arguemnt, ze przedwyborcza umowa UMOWA!!!! rozumiesz nie jest ważna?
                                      Przecież PiS zreygnował z tego punktu umowy a PO jeszce mało?

Dlaczego nie zrezygnujesz z durnego propagandowego chwytu medialnego

> koalicja PiS z LPR i > Samoobroną. Ten układ powinieneś poprzeć.Układ
                                      gwarantujący kompletne rozliczenie starego układu.>

Jesli PiS tego nie chce i powtarza WIELOKROTNIE w mediach?
                                      Powiedz dlaczego? Co chcesz osiągnąć napisac mi - w ten nieuprawniony bo to ode
                                      mnie nie ZALEZY - zdanie:

"> Po co ten fałsz Haszu?"

Obrazić zamiast dyskutować? Bo Rychu7 tak robi?

"blokowania bzdurnych socjalistycznych pomysłó
                                      > w> autorstwa PiS. Pomysłów psujących rynek ,którego jestem aktywnym
                                      uczestnikiem.

A ja kim jestem na rynku pracy?
                                      Smieciem do sprzatniecia przez PO? Daruj! Ale to Twoe słownictwo.
                                      Ty jestes aktywnym uczestnikiem a ja zreformowanym śmieciem bez szans na pracę
                                      i na emeryturę czy na rozpoczecie nowej dziłalności w warunkach prawa
                                      tworzonego przez mafię z absurdalnymi opłątami skarbowymi dla rzopoczynających
                                      po raz drugi.

Wex sobie Samoobronę sam z jej hochsztaplerami i nie tylko półAferałami, nie
                                      przylepiaj jej do partii Prawa i Sprawiedliwości bo w jakim innym niz
                                      dyskredytacja celu to robisz?
                                      Ja piszę o faktach. FAKTACH! POCZYTAJ! O faktach!

• haszszachmat _Ty zaś o faktach nie piszesz a o swych wrażeniach 06.10.05, 11:15
                                        Oto próbka:

AG:">>>>>>
                                        Ciagle wracasz pamięcia do zdarzeń z 1992 roku.Powiedziałem Ci,ze podchodzę
                                        do tego z dystansem.Walka o władzę na górze. Owszem , z wykorzystaniem służb
                                        bezpieczeństwa, ale w końcu do tego one są. Cześć elyt stwierdziła,że mamy
                                        z zagrożeniem dla państwa i prowadziła działania w celu jego zlikwidowania.
                                        Wygrali tamta walke. Przegrani twierdzą, że był to zamach agentury. Ich prawo.

Zwróc jedynie uwagę, na fakt że ci przegrani cały czas mieli mozliwość działania
                                        w polityce. Nikt ich nie zesłał na Sybir, nie zamknął do więzienia. Tworzyli
                                        swoje partie, byli w Sejmie, zasiadali w komisjach sejmowych. Przez te 13 lat
                                        mieli szanse przebic się ze swoją prawdą do społeczeństwa. I co? Dzis są poza
                                        Sejmem. Też powiesz ,że to spisek agenturalny? Moze nasze społeczeństwo w
                                        80 % skłąda się z agentów?" >>>>>>koniec cytatu.

#######:
                                        Własnie taką 80% diagnoze stawia Urban a za nim Korwin-Mikke - nie, nie w
                                        społeczeństwie ale we... władzach!!!!
                                        Obaj chyba cos na temat wiedzą - jeden w komustycznym rządzie miał wszelki
                                        wgląd jako kumpel Rakowskiego i minister propagandy stanu wojennego! a drugi
                                        wnioskodawca Uchwały Lustracyjnej uruchamiającej lawinę agenturalną bryzgajaca
                                        do dzisiaj coraz większa fontanną!

Naprawdę żadnej kropli nie zauważyłeś?
                                        takiś nieprzemakalny?

Nie zauważyłeś, bo nie piszesz - "kto wygrał" a kto przegrał?
                                        Ze propaganda nie jest w polskich rękach? A TV agentura az miło!
                                        Zawsze wie komu przerwac a komu przytakiwać za.. 120 i za 60 tys. zł na miesiąc!

Oni przerywaja w pierwzym zdaniu premierom! Ministrom!

Kto tu rządzi IV czy I Władza?
                                        Kto obsmarował doszczętnie Komisje Sejmowe o których piszesz, że "mogli
                                        działać"? Kpisz? Co się stało z wnioskami do prokuraur z wyjatkiem Jakubowskiej
                                        bo stanęła na drodze IV Władzy?

Na zachodzie giną prokuratorzy z rak mafii a w Polsce pija i biesiaduja z nimi!
                                        Urzędy Skarbowe zaklepuja PITY Mafii Pruszkowskiej a Ty piszesz, że jest
                                        normalnie bo an Sybir nie wysyłają?

Fakt - FAKT JEST TAKI, że Putin by sie nie zgodził!

Pisz więc o faktach a nie o wrażeniach z któych wynika "fałsz Hasza"!

Czyja ta Polska?

Przecież to fakty
                                        Widzisz ja piszę o FAKTACH! O smierci kandydatów na prezydenta (pamiętasz
                                        Bartoszcze i obecny dośc dziwny wypadek - sam Urban twierdzi, ze jak nie pomoże
                                        propaganda, dywersja, szantaż, zamilczanie, przecięte hamulce, kradzież dysków,
                                        to nie zawahaja się przed fizyczną likwidacja!

Ty piszesz mi, ze "ONE PO TO SĄ" a ja chcę, zeby nie tylko zerwały z
                                        komunistyczną podległą rosyjskim słuzbom przeszłościa ale , zeby były
                                        KONTROLOWNANE przez cywilne przedstwicielstwo obywateli polskich.

Żeby nie wybierały nam władzy w karuzeli obrotowej
                                        co bys nie wybrał Samoobronę, AWS, SLD czy UW to znów w tym samym miejscu!
                                        Może PiS nie wiem ale czy PO odstapi od retoryki Komorowskiego i Waltz?
                                        Pisz mi o fatach pomiń swe personalne odniesienia do rynku
                                        i me fałsze! Proszę! pisz o Polsce i faktach!
                                        • andrzejg Re: _Ty zaś o faktach nie piszesz a o swych wraże 06.10.05, 11:36
                                          Fakt masz jak na dłoni - nowy układ w Sejmie i na tym trzeba cos zbudować.
                                          Koniec , kropka. Są różne możliwości.

Piszę o Twoim fałszu w jednym konkretnym przypadku (W JEDNYM - jakbys nie maił okularów). Z jednej strony dopuszczasz PO do koalicji (bo ludzie się zmieniają),
                                          a z drugiej jeżdzisz po nich jak po łysej kobyle pokazując jakimi to są aferałami i stabilizatorem starego układu. Coś tu nie tak Haszu. Albo przyznajesz,
                                          że ludzie się zmieniaja i mozna z nimi coś zbudować, albo nie. Nie pisz raz tak
                                          (po wielokrotnym przyciskaniu do muru), aby za chwile temu zaprzeczyć.

Fakty są takie,że musi powstac rząd, bo inaczej będa przedterminowe wybory.
                                          Do powstania rządu potrzebna jest mocna koalicja. Skoro starasz mi się wybic
                                          z głowy na rózne sposoby moje poparcie dla Tuska , widząc w tej prezydenturze
                                          zagrożenie, to jaka koalicje chcesz budować? Najbardziej pasowałaby Ci PiS PO
                                          z prezydentem Kaczyńskim? Byc może tak będzie.Zobaczymy. Tylko w tym przypadku
                                          PO sprowadzi sie do roli chłopca do bicia i przyczyny wszelkich porażek rządu
                                          we wprowadzaniu socjalnych pomysów PiS. Chyba widzisz ile naobiecywali?

Czyz to nie Ty piszesz o wrażeniach?

Przecież siłą rzeczy nastapi przetasowanie i zmiana ludzi.Wszędzie.
                                          Będzie zależna ona od powstałej koalicji. Wierz mi - czarno widzę
                                          koalicję PiS z LPR i Samoobroną.

A.

P.S.
                                          A obie partie nawalają się równo.
                                          Byłes na wczasach , gdy PiS zaatakowało PO w telewizyjnej nagonce,
                                          a ci nieprzygotowani , ani beknęli. Dlatego przegrali wybory parlamentarne
                                          Widać szybko sie uczą i teraz jedni i drudzy idą wet za wet.

Ty widzisz tylko jedną stronę
                                          • haszszachmat OK! Niech się walą politycy a nie ludzie na ulicy! 06.10.05, 11:52
                                            Moim marzeniem politycznym (jesli jakiekolwiek
                                            naruszenia komunistyczno-esbeckich betonowych bastionów maja być choc trochę
                                            naruszone) jest prezydent Kaczynski Lech gwarantujacy realizację obietnic
                                            wyborczych elektoratowi antykomunistycznemu!

Bo PiS taki właśnei ma elektorat! Rozgrywanie różnic na programy gospodarcze to
                                            BUJDA
                                            i
                                            Mydlenie OCZU - to JASNE i OCZYWISTE! Chyba nie rozmawiam z dziecmi!
                                            Gada się w radio i TV nawet o tym kto przystojniejszy...

I TEN a nie inny elektorat WYGRAŁ nawet 1 głosem BO TO
                                            JEST REGUŁĄ DEMOKRACJI!
                                            Więc nie ściemniaj o 3%! Większość to ta REGUŁA.I sens demokracji!

Gospodarczo dPiS oddał INICJATYWĘ PO
                                            - TAK CZY NIE? Piszę TO i piszę!
                                            ZREZYGNOWAŁ ze SWEGO !!!!! Wystawił nie Ziobrę na Premiera a człowieka
                                            NJABLIZSZEGO PO z rządu Suchockiej!
                                            Nie zaprzezczysz? Nie przyznasz że te gesty coś oznaczają?
                                            ŻE ustala współny ZJADLIWY dla LIBERAŁÓW program?

Więc nie pisz tego czego nie masz na myśli a CAŁA IV WŁADZA
                                            trabi! Mnie juz taka demokracja JEDNO TUBOWA wqurza i chcę jej konca!
                                            • andrzejg Re: OK! Niech się walą politycy a nie ludzie na u 06.10.05, 12:02
                                              haszszachmat napisał:

> Moim marzeniem politycznym (jesli jakiekolwiek
                                              > naruszenia komunistyczno-esbeckich betonowych bastionów maja być choc trochę
                                              > naruszone) jest prezydent Kaczynski Lech gwarantujacy realizację obietnic
                                              > wyborczych elektoratowi antykomunistycznemu!
                                              >
                                              > Bo PiS taki właśnei ma elektorat! Rozgrywanie różnic na programy gospodarcze to BUJDA i Mydlenie OCZU - to JASNE i OCZYWISTE! Chyba nie rozmawiam z dziecmi!
                                              > Gada się w radio i TV nawet o tym kto przystojniejszy...
                                              >

Absolutnie nie.
                                              Program gospodarczy jest podstawą i na niego trzeba zwracać uwagę.
                                              Sukces Polski zalezy od sukcesu gospodarczego.Sukces rządzącej partii
                                              też zalezy od gospdarki. Chce koalicja PoPis rządzić za 4 lata , to musi
                                              ten sukces odnieść, a ten zalezy od programu gospodarczego.

> I TEN a nie inny elektorat WYGRAŁ nawet 1 głosem BO TO
                                              > JEST REGUŁĄ DEMOKRACJI!
                                              > Więc nie ściemniaj o 3%! Większość to ta REGUŁA.I sens demokracji!

Oczywiście. Decyduje 1 głos i dlatego toPiS buduje rząd, a nie kapelusnik
                                              z Krakowa (który zresztą makabrycznie ostatnio jęczał ,ze nie tak maiło iść)
                                              Z tym ,że aby zbudować rząd w demokracji ,trzeba miec większość w Sejmie.
                                              Przy tworzeniu koalicji ustepstwa budującego zależą od siły głosu koalicjanta
                                              i dlatego pisze ,że PiS wygrał ,ale nie do końca.

Przecież masz swoje lata do licha.

>
                                              > Gospodarczo dPiS oddał INICJATYWĘ PO
                                              > - TAK CZY NIE? Piszę TO i piszę!
                                              > ZREZYGNOWAŁ ze SWEGO !!!!! Wystawił nie Ziobrę na Premiera a człowieka
                                              > NJABLIZSZEGO PO z rządu Suchockiej!
                                              > Nie zaprzezczysz? Nie przyznasz że te gesty coś oznaczają?

Nie zaprzeczę ,że wystawił człowieka do przyjęcia przez PO.
                                              Z tym ,że ten człowiek w końcu tez powiedział ,że personalnie rząd będzie
                                              tworzył po II turze wyborów. Chyba wiesz co to oznacza. Może to tez oznaczać,
                                              że premierem będzie całkiem ktoś inny i bedzie realizowany program PiSu.
                                              Stanie sie to w przypadku wygranej Kaczyńskiego.

> ŻE ustala współny ZJADLIWY dla LIBERAŁÓW program?
                                              >
                                              > Więc nie pisz tego czego nie masz na myśli a CAŁA IV WŁADZA
                                              > trabi! Mnie juz taka demokracja JEDNO TUBOWA wqurza i chcę jej konca!

Haha.
                                              Jaka jednotubowa?
                                              To ND tez tak trąbi?

A.
                                        • rycho7 kompleksiki mendohaszka 06.10.05, 12:07
                                          haszszachmat napisał:

> Ty piszesz mi, ze "ONE PO TO SĄ" a ja chcę, zeby nie tylko zerwały z
                                          > komunistyczną podległą rosyjskim słuzbom przeszłościa ale , zeby były
                                          > KONTROLOWNANE przez cywilne przedstwicielstwo obywateli polskich.

Moja chata z kraja. Mnie chronia profesjonalne BundesSluzby. Klopot maja
                                          leserzy, ktorym nie chece sie wysilic, uczyc jezykow i ruszyc d.py.

Od 1989 sluzby byly niszczone przez kleczonow. Haszysci to mocno popierali.
                                          Skutek jest taki jaki jest. Chcecie haszysci niszczyc dalej to niszczcie ale ja
                                          prosze o zachowanie granicy na Odrze.
                                          • haszszachmat ______________________Credo hasza"o" vel hasza"00" 06.10.05, 12:53
                                            > Moja chata z kraja. Mnie chronia profesjonalne BundesSluzby. Klopot maja
                                            > leserzy, ktorym nie chece sie wysilic, uczyc jezykow i ruszyc d.py.
                                            > Od 1989 sluzby byly niszczone przez kleczonow. Haszysci to mocno popierali.
                                            > Skutek jest taki jaki jest. Chcecie haszysci niszczyc dalej to niszczcie ale
                                            ja > prosze o zachowanie granicy na Odrze.

Ucz się nowozelandzkiego, RPAowskiego, kanadyjskiego albo autralijskiego
                                            mendognido tchórzliwa
                                            bo granicę z Oder Słowianie przesunęli wędrówką bezrobotnych za Ren hen odWysp
                                            Kurylskich do Giraltaru, Lizbony a nawet Chicago, Toronto i Melbourne.

To moze jednak też aborygeńskiego albo irokezkiego?

• rycho7 nie ruszy Cie sumienie, bo go nie masz 06.10.05, 13:18
                                              haszszachmat napisał:

> bo granicę z Oder Słowianie przesunęli wędrówką bezrobotnych

To wlasnie osiagneli haszysci ryciem od conajmniej 29 lat. Udalo sie
                                              "zracjonalizowac" "ukryte bezrobocie" w przemysle i kolchozach.

BundesSluzby dobrze sobie radza z odpadami przemian haszystycznych w
                                              postdemoludach. Potrzeba jednak kordonu sanitarnego aby wrzod haszyzmu nie
                                              zbryzgal cywilizacji ludzi bialych.
                                • rycho7 istota sprawy 06.10.05, 11:52
                                  andrzejg napisał:

> Pokaż mi gdzie napisałem,ze sitwa komunistycznego chowu mi nie przeszkadza?
                                  > Każda sitwa jest zła.

Wlasnie o to chodzi. Nalezy zwalczac zlo a nie etykietki. Odpowiedzialnosc
                                  indywidualna a nie zbiorowa. Dowody na nie pomowienia.

Kobiety z koscielnego wywiadu zadomowione w urzedach podatkowych od 20-40 lat to
                                  komuna? Opus Dei to nie sa tajne sluzby?
                              • rycho7 eksperyment kontrreformacji 06.10.05, 11:45
                                hasz0 napisał:

> Za nic R7 ma nieudany światowy eksperyment gospodarczy kosztem 100 mln istnień!

Masz jak najbardziej racje. Aktualnie studiuje dzieje Europy mniej wiecej od
                                1500 do 1700. Procentowy ubytek ludnosci byl znacznie wiekszy niz z
                                eksperymentow faszystowsko-stalinowsko-roosweltowskich. Ale Tobie sie wydaje, ze
                                zaszczekasz mnie swymi wielkimi liczbami bezwzglednymi. Podziwiam Cie, ze jako
                                inzynier mozesz byc az takim naiwniaczkiem.

Polskie watykanskie wlazidupstwo skonczylo sie rozbiorami. Koniec tolerancji
                                zafundowany przez jezuitow zrodzil iredente prawoslawnej szlachty i wyniosl na
                                oltarze swietych oszustow ewangelizacyjnych. Ty tez chcialbys bardzo sie wyniesc
                                na oltarze meczennika. Ale jestes jedynie mendoweszka ssaca krew udajaca haszka.

Bezczelnie proponujesz na forum socjalistyczne rozwiazania gospodarcze.
                                Jednoszesnie udajesz antykomuniste. Typowo najwiekszego wroga widzisz we
                                wlasnych szeregach. Jak biskupi Rzymu rekami Turkow niszczacy swego konkurenta w
                                Konstantynopolu. Uchowaj nas boze od takich przyjaciol.
                                • haszszachmat ___Gdzie jest tchórzliwa gnida hasz"o"? Nie wiesz? 06.10.05, 12:06
                                  Psychuszki blszewickie napisały:

"Ale jestes jedynie mendoweszka ssaca krew udajaca haszka"

"> Masz jak najbardziej racje.
                                  #:
                                  W 99%!

Aktualnie studiuje dzieje Europy mniej wiecej od
                                  > 1500 do 1700.
                                  #:
                                  A Marks?

>> Procentowy ubytek ludnosci byl znacznie wiekszy niz z
                                  > eksperymentow faszystowsko-stalinowsko-roosweltowskich. Ale Tobie sie wydaje,
                                  z e > zaszczekasz mnie swymi wielkimi liczbami bezwzglednymi. Podziwiam Cie, ze
                                  jako > inzynier mozesz byc az takim naiwniaczkiem.
                                  #:
                                  Procenty liczy tylko PRYMITYW INWEKTYWNY z IQ=70 - nie biorąc pod uwagę innych
                                  istotnych statystycznie parametrów jak np. stanu sanitarnego. Nawet hiszpanka w
                                  20 wieku zabrała 36 mln (z pamięci) wiecej niż poległo zołnierzy na frontach I
                                  czy II WS. Zarazy morowe, epidemie zbierały wtedy żniwa o jakich dzisiejszy
                                  swiat nie śni. Czytaj dalej najlepiej Hirie Rosji do 1795 roku.

_________Bedzisz mógł pluc nowymi inwektywami!_______________

O Sobieskim i Papieżu pisałem wielokrotnie jako przykładzie "głupoty polskiej"
                                  wić strzał w swoją spuchniętą kostkę...niepotzrebnie zdjąłęs bandaż z sygnaturki
                                  "Hasz zawsze kłamie"...
                                  Idz do wątku ________________31.09.2005___________________
                                  i poszukaj sobie ulubionych linków najlepiej do włąsnego wychodka
                                  WEJ do WC "00"
                                  • andrzejg jadę na rower, póki pogoda 06.10.05, 12:21
                                    do jutra ?

Trener nie rzuci białego ręcznika?

A.
                                    • rycho7 za rada mendohaszka zlikwidowano Bleichestrasse 06.10.05, 12:33
                                      andrzejg napisał:

> Trener nie rzuci białego ręcznika?

Technologia bielenia plotna zostala zdeteutonizowana i zanikla.
                                  • rycho7 Psychuszki blszewickie knuja koalicje 06.10.05, 12:30
                                    haszszachmat napisał:

> Psychuszki blszewickie napisały:
                                    >
                                    > "Ale jestes jedynie mendoweszka ssaca krew udajaca haszka"

Potwierdzasz slusznosc diagnozy?

> > Aktualnie studiuje dzieje Europy mniej wiecej od
                                    > > 1500 do 1700.
                                    > #:
                                    > A Marks?

Książka Fryderyka Engelsa, Niemiecka wojna chłopska 1524, ISBN 3-32000-291-0.
                                    Akurat nie czytalem ale jak chcesz to mozesz sam sie poonanizowac.

> #:
                                    > Procenty liczy tylko PRYMITYW INWEKTYWNY z IQ=70 - nie biorąc pod uwagę innych
                                    > istotnych statystycznie parametrów jak np. stanu sanitarnego.

Stosy odgrywaly wazna funkcje sanitarna okadzajac. Jak sie Habanow potraktowalo
                                    szablami to zostawala habanina dostepna w niekoszernych jatkach jezuickich.

> _________Bedzisz mógł pluc nowymi inwektywami!_______________

Jak haszysci.

> O Sobieskim i Papieżu pisałem wielokrotnie jako przykładzie "głupoty polskiej"

Sobieski zrobil co musial. Naprawial blad z 1526 gdy Jagiellonczyka wsparlo 37
                                    polskich rycerzy. Reszta miala tam gdzie zawsze racje stanu. Tak jak wspolczesni
                                    haszysci.

Turcy, Tatarzy i Wegrzy zagrazali konkretnie w tamtych czasach rdzennej Polsce,
                                    Krakowowi, Lwowu, Lublinowi. Sobieski mogl za niezmiennie kretynskimi radami
                                    mendohaszka zalatwic Rzeczypadlinnej wczesniejszy rozbior pomiedzy Turcje i
                                    Szwecje. Obie strasznie przejelyby sie potepieniem uzurpatora na tronie biskupa
                                    Rzymu.

> Idz do wątku ________________31.09.2005___________________

Nie demonstruj postepu swego skretynienia. Do Twych monologow nie bede zagladal.

> i poszukaj sobie ulubionych linków najlepiej do włąsnego wychodka
                                    > WEJ do WC "00"

Wystarczy mi czytanie Twych wychodcin. W watkach strawialnych dla szerszego ogolu.
                                    • haszszachmat ________Rzeczypadlinna Ryszardzona i autoreplika. 06.10.05, 12:44
                                      lubisz linki prawda haszku"o"?

no to masz tu gotową autoreplikę - czytaj tylko przed lustrem i do siebie!
                                      forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=29972730&a=30035852
                                      • rycho7 nie grzebie w cudzej korespondencji 06.10.05, 13:13
                                        haszszachmat napisał:

> lubisz linki prawda haszku"o"?

Nie funkcjonuje w tylu wcieleniach co #szyscy. Nie zastosuje Twych ubeckich
                                        metod pellustracji korespondencji. Dekonspirujesz sie. Czesto chadzales
                                        podziemnym przejsciem pomiedzy wiezieniem a gmachem Twych ukochanych sluzb? Masz
                                        taka emeryture jak Kiszczak? Jak Ci tam bylo? Gruba?
    • rycho7 lechtanie 08.10.05, 08:34

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka