Gość: JA IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 25.09.01, 10:02 Uważam , ze NIE . On rządząc Polska z 6% poparciem społeczeństwa , nie wykazał krzty honoru , to co , myślicie , że teraz będzie go na to stać ???!!!! Ci DEGENERACI NIGDY NIE MIELI HONORU !!!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazio Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.ibch.poznan.pl 25.09.01, 10:13 Im wczesniej stworzy rzad Miller, tym wczesnej moze odejsc moze odejsc rzad Buzka Wiec moze amiast pieprzyc o honorze, niech Miller oraz reszta SLD wezmie sie do roboty Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: 216.41.31.* 28.09.01, 00:14 Gość portalu: Kazio napisał(a): > Im wczesniej stworzy rzad Miller, tym wczesnej moze odejsc moze odejsc rzad > Buzka Wiec moze amiast pieprzyc o honorze, niech Miller oraz reszta SLD wezmie > sie do roboty Buzek jest honorowya i narod milujaca osobistoscia.najlepszy dowod.,ze dazyl do zblizenia z narodem doslownie.Moze troche zbyt mocno,bo facet po tych karesach znalazl sie w szpitalu,ale jednak.Buzek,to dobry chlop,tylko ma babe Ludgarde.Ludgarda nakazuje mu gardzic ludem i stad to rozdwojenie jazni.Z jednej strony kocha ten lud,naraza swoj samochod na uszkodzenia w przyplywach potrzeby jednoczenia sie z ludem.Z drugiej strony factor Ludgardy powoduje go w zupelnie innym kierunku.Wot,szto takoje. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 25.09.01, 14:57 Gość portalu: JA napisał(a): > Uważam , ze NIE . > On rządząc Polska z 6% poparciem społeczeństwa , nie wykazał krzty honoru , > to co , myślicie , że teraz będzie go na to stać ???!!!! > Ci DEGENERACI NIGDY NIE MIELI HONORU !!!! Pan Premier jest człowiekiem honoru. Jest demokratą i skoro został postawiony na stanowisku Premiera Rządu - będzie pełnił ten Urząd z godnością zgodnie z konstytucją. Nie jest szczurem; nie będzie reagował na pozakonstytucyjne apele Pana Aleksandra Kwaśniewskiego - który z przyczyn nie będących tajemnicą nie jest autorytetem ani formalnym ani moralnym - niestety - piszę to z goryczą. Obelgi to argumenty tych, którzy nie mają argumentów. JJ.Rousseau. Pozdrawiam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: viv popieram Jole - choc nie popieram Premiera IP: *.biaman.pl 25.09.01, 23:08 ale wymysły Pana Prezydenta to można Millerowi na dobranoc opowiadać! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: popieram Jole - choc nie popieram Premiera IP: 213.76.59.* 27.09.01, 00:42 Gość portalu: viv napisał(a): > ale wymysły Pana Prezydenta to można Millerowi na dobranoc opowiadać! Dziekuję za te bajkę ale nie mogę zasnąc jak nie zrozumiem morału. Mogę prosić ? Pozdrawiam fana (swego ?). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: u Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: 216.41.49.* 26.09.01, 05:18 Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: JA napisał(a): > > > Uważam , ze NIE . > > On rządząc Polska z 6% poparciem społeczeństwa , nie wykazał krzty honor > u , > > to co , myślicie , że teraz będzie go na to stać ???!!!! > > Ci DEGENERACI NIGDY NIE MIELI HONORU !!!! > > Pan Premier jest człowiekiem honoru. Jest demokratą i skoro został postawiony n > a > stanowisku Premiera Rządu - będzie pełnił ten Urząd z godnością zgodnie z > konstytucją. > Nie jest szczurem; nie będzie reagował na pozakonstytucyjne apele Pana Aleksand > ra > Kwaśniewskiego - który z przyczyn nie będących tajemnicą nie jest autorytetem a > ni > formalnym ani moralnym - niestety - piszę to z goryczą. > > Obelgi to argumenty tych, którzy nie mają argumentów. JJ.Rousseau. > > Pozdrawiam. > Buzek jest honorowy.Udowodnil to ostatnio,kiedy potracil goscia i nawet sie nie zatrzymal.Pewnie,co sie bedzie zadawal z pospolstwem.Honor mu nie pozwala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: Jolka , tylko to , że jestes kobietą , i że mam fajny humor... IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 27.09.01, 07:03 Gość portalu: jolka napisał(a): > > Pan Premier jest człowiekiem honoru. Jest demokratą i skoro został postawiony n > a > stanowisku Premiera Rządu - będzie pełnił ten Urząd z godnością zgodnie z > konstytucją. pozakonstytucyjne apele Pana Aleksand > ra > Obelgi to argumenty tych K.J.Rousseau. > > Pozdrawiam. JOLU . 1 Buzek się przyspawa do fotela , i nikt go nie oderwie - taki on honorowy ! 2. Jakie pozakonstytucyjne ? Fajna jestes Jolka , ale tu walisz głupa - przeczytaj konstytucję ... 3. Odróznij obelgi , od ostrych słów , ALE SŁÓW PRAWDY !!!! Pozdrawiam maskotkę AWS. JA Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Misiaczku Ja ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 19:35 Gość portalu: JA napisał(a): > JOLU . > 1 Buzek się przyspawa do fotela , i nikt go nie oderwie - taki on honorowy ! Szczegółowo opisałam ograniczenia konstytucyjne w tym drugim watku o Premierze - gdybyś był łaskaw tam zerknąć - nie chcę się powtarzać. Jest Premierem wykonuje swoje obowiązki - nawet gdyby złożył dymisję to nadal by je pełnił - dajesz się podprowadzać. Stan faktyczny i formalno - prawny Pan prof.Jerzy Buzek będzie pełnił obowiązki Premiera bez względu na to czy złoży dymisję czy nie. Czy to tak trudno zrozumieć - nie masz Konstytucji (Olek przysyłał). Typowy temat zastępczy - dziwię Ci się JA ty taki bystry i inteligentny facet dałeś się wprowadzić w maliny. . To gierka Prezydenta pod publiczkę nie znającą Konstytucji. To tak jakby Ci likwidowali zakład pracy z 31 XII 2001 i żądali od Ciebie oświadczenia, że nie będziesz pracował od 1.01.2002.(w zakładzie, który nie będzie istniał). Wyjaśniam Ci tak dokładnie, bo Cię polubiłam i nie chcę żeby się z Ciebie śmiali, że nie znasz Konstytucji. > 2. Jakie pozakonstytucyjne ? Fajna jestes Jolka , ale tu walisz głupa - > przeczytaj konstytucję ... Ja przeczytałam jak wyżej, a Ty (JA) ? > 3. Odróznij obelgi , od ostrych słów , ALE SŁÓW PRAWDY !!!! Szkoda tylko, że to prawda medialna, względna i subiektywna. Ja się nie obrażam tylko ludzie słabi to robią, a ja sie do nich nie zaliczam. > Pozdrawiam maskotkę AWS. Ja także załączam serdeczności dla Misiaczka. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JA Re: do koteczki Joleczki IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 28.09.01, 07:10 Gość portalu: jolka napisał(a): > Gość portalu: JA napisał(a): Joleczko. Skopro ,złożenie dymisji jest niekonstytucyjne , to dlaczego w 1997 r Cimoszewicz ( CZŁOWIEK HONORU ) po właśnie takim złożeniu dymisji nie zosrtał postawiony przed Tryb. Stanu za postępowanie niezgodne z Konstytucją . Cieszę sie niezmiernie , ze mnie lubisz i boisz sie o moje JA ( żeby się ze mnie nie smiali )...ale do Ciebie smoli cholewki hiacynt - a z takim rywalem to ja szans nie mam !!! Twój Misiaczek Ps. Powoływałaś się na K.J. ROUSSEAU , raczej za słabo go znasz i dlatego przekręciłaś jego słowa . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: do Misiaczka JA ponownie IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 28.09.01, 23:16 Gość portalu: JA napisał(a): > Joleczko. Skoro ,złożenie dymisji jest niekonstytucyjne , to dlaczego w 1997 r Cimoszewicz > ( CZŁOWIEK HONORU ) po właśnie takim złożeniu dymisji nie został postawiony > przed Tryb. Stanu za postępowanie niezgodne z Konstytucją . Miśku! Odpowiem Ci kochanie pytaniem na pytanie : czy Pan Premier Jerzy Buzek zostanie postawiony przed Trybunałam Stanu za nie złożenie dymisji ? Skoro nie - to apel AK jest pozakonstytucyjny. To co nie jest zabronione - jest dozwolone. Cieszę sie niezmiernie , ze mnie lubisz i boisz sie o moje JA ( żeby się ze mnie > nie smiali )...ale do Ciebie smoli cholewki hiacynt - a z takim rywalem to ja > szans nie mam !!! JA nie przejmuj się Hiacyntem - jest on typowym męzczyzną i jak stwierdziła Magdalena Samozwaniec (sprawdż dosłowność cytatu : "Każdy męzczyzna uważa siebie za znakomitego aktora, który powinien mieć szersze audytorium- jedna kobieta mu nie wystarcza" i dlatego próbuje zwracać na siebie uwagę wszystkich Pań. Ja (jolka) lubię Ciebie (JA) jak kolegę, to nie były z mojej strony oświadczyny ani propozycja. > Twój Misiaczek Twoja Joleczka. > Ps. > Powoływałaś się na K.J. ROUSSEAU , raczej za słabo go znasz i dlatego > przekręciłaś jego słowa . Podaj proszę z jakim żródłem porównywałeś - może masz słabe tłumaczenie. Masz egzamin państwowy z francuskiego ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: Jolu nie o Konstytucje chodzi IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 00:04 ale tylko o honor. Przeczytalem twoje wypowiedzi i wydaje mi sie ze nie rozumiesz apelu prezydenta. Jest oczywiste, ze Buzek bedzie rzadzil nawet po zlozeniu dymisji, ale chodzi tylko o zwykly gest w stosunku do spoleczenstwa. Do tego spoleczenstwa, ktore mu z przytlaczajaca wiekszoscia powiedzialo "tym panom to my juz dziekujemy" /choc mysle ze z wielu ust to zformulowanie brzmialo o wiele ostrzej /. Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jolka Re: Blongu - mówimy w innych językach ! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 29.09.01, 00:31 Gość portalu: Blong napisał(a): > ale tylko o honor. Co to jest honor ? Jeśli to jest takie oczywiste to po co Konstytucja - ustawa zasadnicza ? > Przeczytalem twoje wypowiedzi i wydaje mi sie ze nie rozumiesz apelu > prezydenta. Tak a Ty nie rozumiesz postawy Pana Premiera. 1:1. Jest oczywiste, ze Buzek bedzie rzadzil nawet po zlozeniu dymisji, > ale chodzi tylko o zwykly gest w stosunku do spoleczenstwa. Do tego > spoleczenstwa, ktore mu z przytlaczajaca wiekszoscia powiedzialo "tym panom to > my juz dziekujemy" /choc mysle ze z wielu ust to zformulowanie brzmialo o wiele > ostrzej /. Gesty, honor, mądrość po co nadużywać wielkich słów nie definiowalnych - niejednoznacznych w słowniku poprawności politycznej. Nie rozumiem o jakiej większości mówisz ? L.Miller w trakcie wieczoru wyborczego powiedział, że poparło go 44 % Polaków, z danych PKW wynika, że głosowało na SLD- UP 5,3 mln wyborców. Udział 5,3 mln w 29 mln uprawnionych do głosowania to około 18,2%. Polaków żyje ok. 36 mln czyli 5,3 mln stanowi ca 15%. Czy wg Ciebie 15 i 18 % to są większości procentowe ? Magia liczb - z niej można wywnioskować, że 82% (to chyba większość) nie chce SLD. I co z tego wynika, jaki gest honorowy powinien uczynić SLD skoronie chce go 82% społeczeństwa ? Są aktualnie sprawy ważniejsze w Państwie aniżeli apele, gesty itd. Bądżmy poważni. > > Pozdrawiam odwrotnie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hiacynt Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 25.09.01, 23:16 Gość portalu: JA napisał(a): > Uważam , ze NIE . > On rządząc Polska z 6% poparciem społeczeństwa , nie wykazał krzty honoru , > to co , myślicie , że teraz będzie go na to stać ???!!!! > Ci DEGENERACI NIGDY NIE MIELI HONORU !!!! Zacznij od honoru oficerów Jaruzelskiego i Kiszczaka. Zdaje się, że w 1980 roku tylko dwie osoby honorowo skończyły. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Stanley Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 01:03 Oczywiście Premier Buzek honoru nie ma maja go guwniarze parodiujacy Papieza lub tolerancyjni europejczycy zachlani w Katyniu i byli ministrowie rzadów wspierajacych i szkolacych terorystów gdy po paru latach ich potepiaja Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: stanley Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 26.09.01, 01:09 Bardzo wszystkich przepraszam za gównarzy oczywiscie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong Re: zlosliwie do Hiacynta IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 29.09.01, 00:10 Gość portalu: Hiacynt napisał(a): > Zacznij od honoru oficerów Jaruzelskiego i Kiszczaka. > Zdaje się, że w 1980 roku tylko dwie osoby honorowo skończyły. Tak mi sie pojawilo w glowie pytanie. Czy kiedy ci murarz wybuduje dom, to poprzeklinasz i potem powiesz, ale i tak za Gierka budowano gorzej? Albo ktos skoczy z mostu zawiedziony miloscia swojego zycia i ty na to "zal mi chlopaka, ale za komuny bylo wiecej samobojstw". itd. itp. Przepraszam za zlosliwosc Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: robercik Honor to pojecie Buzkowi blizej nieznane IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 26.09.01, 01:42 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: George Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: *.gala.com.pl 26.09.01, 03:31 Buzek ma, ale "chonor". I Ludgarde. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! IP: 213.77.14.* 26.09.01, 07:40 Najśmieszniejsze że na honor powołuje się człowiek (ludzie) bez honoru. Podobnie jest ze słowem demokracja... kradzież (złodziej najgłośniej krzyczy: łapać złodzieja) Odpowiedz Link Zgłoś
krzysztof.r.m Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! 26.09.01, 08:30 Jak dotad ma . Ma Honor sprawowac urzad premiera i czyni to z godnoscia, mimo pokrzykiwan kpow wszelakiej masci. I w tym jest powaga i spokojem i wlasnie honorem od owych kpow mocniejszy. Honor to cos co miec nalezy , a nie wykrzykiwac jakies bzdury jak to w ostatnich dniach wielu czyni. Pokrzyczec sobie , pokrzyczec zwycieski obozie, bo wkrotce trzeba bedzie zajac sie praca , a nie bzdurzeniem o zostawionym balaganie. O honorze, godnosci, szlachetnosci porozmawiamy jak bedziecie do tego gotowi. Na dzis jest czas byscie sie wykazali przygotowaniem do powierzonych obowiazkow. krm Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: nostromo dziekuje IP: 10.25.1.* / 165.21.83.* 26.09.01, 08:36 dziekuje jolce stanley'owi hiacyntowi i krzysztofowi nic dodac nic ujac nostromo Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Sin Re: dziekuję IP: *.bydgoszcz.cvx.ppp.tpnet.pl 27.09.01, 01:19 Piękny Olo nie zna się na Konstytucji, albo co gorzej udaje, że się nie zna. Albo nienawiść do dotychczasowych rządów tak go zaślepia. Zbłaźnił się nam po raz kolejny pan prezydent, należy więc oczekiwać wzrostu jego popularności w kolejnym badaniu opinii publicznej! Odpowiedz Link Zgłoś
ada Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! 28.09.01, 07:55 Po co tu mieszac HONOR ? Buzek, ktorego szczerze nie lubie, ma pelnic swoje obowiazki konstytucyjne, a nie wykonywac jakies, pozal sie Boze , honorowe gesty. Ja nie wiem, czy Buzek ma Honor, czy nie ma, ale zlozenie lub niezlozenie przezen dymisji, to dla mnie zaden dowod Pozdr ada Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Czy BUZEK będzie miał HONOR ???!!! 29.09.01, 00:49 Powiem szczerze! Dlaczego mam odpowiadać takiemu ćwokowi jak "JA"?! Przecież ten typ właśnie nie ma honoru!!!! Jak ten typek może wogóle zadawać takie pytanie? Przecież to nie jest normalny typ?!!!!! To człek o kształtach tylko niestety małpy!!!!!!!!!! On się chce dowiedzieć czy prof.Buzek złoży dymisję? Przecież TYpie,czyli JA,czyli koniu F.Kocyby,nie masz zielonego pojęcia na temat KONSTYTUCJI!!!Właśnie dzięki Twojemu prezydentowi ona powstała!!!!!!!!!! bez pozdrowień dla JA,czyli TY,czy też Koń Kocyby! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do JA 29.09.01, 21:06 Czyli,co brak Ci słów?????? Pjacuj dalej może Ci ktoś odpowie! Jesteś,byłeś i może pozostaniesz NIEUKIEM!!!!!!!!!!!!!!(no chyba,że się douczysz)!!!! Odpowiedz Link Zgłoś