Dodaj do ulubionych

Godne(i głodne sławy i chwały) Nicki

04.10.02, 21:54
Na forum w niektórych „specjalnych: wątkach pojawiło się nowe określenie nie
spotykane chyba jeszcze w żadnym słowniku,a jest nim określenie-
GODNY NICKI.Czyli są i nicki niegodne. Do czasów nie istnienia internetu
znałam określenie GODNY CZŁOWIEK,GODNE ŻYCIE,GODNA ŚMIERĆ.
Jak jednak internet rozwija! Doczekaliśmy się nowego stworzenia- GODNY NICK.
Ja,jako taz niegodnym nickiem proponuję wszystkim GODNYM NICKOM o
ustanowienie listy rankingowej ,kto jest najgodniejszy z was.
I obiecuję,że pierwsza złożę mu pokłon, o ile ten najgodniejszy zechce
przyjąć go od tej niegodnej. Ale pokłon będzie paJacowy(to nie
literówka).Nie paŁacowy,żeby nie było wątpliwości.
Śmieszni się staliście i nawet nie zauważyliście tego.
Wydawało by się.Kwiat lub jak kto woli konstelacja, inteligencji polskiej, a
efekty działalnosci publicznej?
Co? Forum to nie działalność publiczna?
Jak najbardziej publiczna,bo ogólnodostępna i na portalu GW,dziennika
ogólnopolskiego o największym nakladzie.
To co pokazaliście to Żenada!
Żenada to pisać co piszecie i żenada to czytać.
I wy mienicie się być KLASĄ i mieć KLASĘ?
Jenisej tylkowłożył przysłowiowy kij w morowisko.
Resztę dokonaliście sami własnymi postami.
Żal mi was i żal mi siebie,że tyle czasu dawałam się wam prowadzić za nos.
Tak,mój Tyu.
KRÓL JEST NAGI.
Wolę już tych forumowych łobuzów niż was.
d_
Obserwuj wątek
    • Gość: borsuk Re: Godne(i głodne sławy i chwały) Nicki IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 22:00
      D-nutko,
      brawo. Nareszcie cos madrego. Gratuluje i nisko sie klaniam.
      borsuk
    • wesoly3 Re: Godne(i głodne sławy i chwały) Nicki 04.10.02, 22:10
      pierdo pierdol bedziesz gibka
      • Gość: borsuk na czaszce goly, ale wesoly. IP: *.dip.t-dialin.net 04.10.02, 22:12

Gub sie skinie.
        • wesoly3 Re: na czaszce goly, ale wesoly. 04.10.02, 22:18
          ty pingus
          spadowa do watkow kwiatowych
          z kolejna pizgnieta zydowka miriam
          • _helga Re: na czaszce goly, ale wesoly. 04.10.02, 22:51
            wesoly3 napisał:

> ty pingus
            > spadowa do watkow kwiatowych
            > z kolejna pizgnieta zydowka miriam

Zrob update. Miriam na kulturze nie bywa. D_nutka bywa, nawet sie do fan klubu
            vista wpisala, hihii!!!! Ale widze ze sie wlasnie wypisuje. A z kolei ja cie
            zapisalam na ten darmowy wyjazd do Iraku, zebys mial gdzie budowac ta
            szubienice dla mnie i dla Sharona. Oczywiscie jak przezyjesz te laske trotylu,
            ktora ci w dupe wsadza w ramach walki z Izraelem.
    • Gość: nurni Re: Godne(i głodne sławy i chwały) Nicki IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 05:50
      oczom wlasnym nie wierze
      czytajac

d_nutka napisała:

> Śmieszni się staliście i nawet nie zauważyliście tego.
      > Wydawało by się.Kwiat lub jak kto woli konstelacja, inteligencji polskiej, a
      > efekty działalnosci publicznej?
      > Co? Forum to nie działalność publiczna?
      > Jak najbardziej publiczna,bo ogólnodostępna i na portalu GW,dziennika
      > ogólnopolskiego o największym nakladzie.
      > To co pokazaliście to Żenada!
      > Żenada to pisać co piszecie i żenada to czytać.
      > I wy mienicie się być KLASĄ i mieć KLASĘ?
      > Jenisej tylkowłożył przysłowiowy kij w morowisko.
      > Resztę dokonaliście sami własnymi postami.
      > Żal mi was i żal mi siebie,że tyle czasu dawałam się wam prowadzić za nos.
      > Tak,mój Tyu.
      > KRÓL JEST NAGI.

jak dla mnie
      watek miesiaca

zdechnie pewno zamilczony
      ale w pamieci zostanie

> Wolę już tych forumowych łobuzów niż was.

czy ja pisalem
      ze lubie takie emocjonalne a przy tym
      PRAWDZIWE posty

mam nadzieje ze tak

Danutko
      pozdrawiam

nurni

jakby cisza jakas
      to moze rozwin w tym klimacie...
      • _helga Dla nurniego w temacie metody francuskiej. 05.10.02, 06:09
        nagle spoglądasz na siebie w dół spod sufitu
        Autor: Gość: . IP: *.cm-upc.chello.se
        Data: 05-10-2002 06:03

Metoda francuska

Ta metoda była bardzo popularna wśród wiodących francuskich pionierów podróży
        astralnej pod koniec XIX wieku. W tamtym okresie Francuzi daleko wyprzedzali
        resztę świata w badaniu doświadczeń poza ciałem i odnotowali ogromną liczbę
        imponujących sukcesów. (...)

Kiedy jesteś gotów zacząć, wybierz spokojny, cichy wieczór i jak zawsze
        dopilnuj, żeby ci nie przeszkadzano. W pokoju powinno być ciemno i dość
        ciepło. Powinieneś być sam.

Zamknij oczy i uświadom sobie własne oddychanie. Następnie zwróć uwagę na
        palce jednej stopy. Skoncentruj się na tych palcach, zapominając o wszystkim
        innym. Poczuj, jak w tym momencie twój sobowtór astralny odrywa się od twojego
        ciała fizycznego.

Kiedy już to osiągniesz, zrób to samo z palcami drugiej stopy. Następnie
        skoncentruj się na niewielkiej części podeszwy jednej stopy i poczuj, jak
        ciało astralne również się tam odrywa. Postępuj tak z całym ciałem, odczuwając
        odrywanie się ciała astralnego w każdym punkcie, aż dojdziesz do czubka głowy.
        Odłącz ciało astralne również od tego miejsca, tak aby leżało swobodnie wokół
        ciebie.

Skoncentruj się na własnym czole i zmuś ciało astralne do odejścia. To właśnie
        tutaj świadome i nieświadome częci zaczynają się naprawdę liczyć. Zmuś je do
        odejścia z każdym włóknem twojej istoty, a przkonasz się, że nagle spoglądasz
        na siebie w dół spod sufitu.

• Gość: pierdolniety Re: Dla nurniego w temacie metody francuskiej. IP: *.hgo.se 05.10.02, 09:23
          pojawilo sie to okreslenie zydanko wiesz od kiedy?
          Jedna taka suka na imie jej karmina z sfory waszej
          kulturalnej co wyjecie do smoka i ksiezyca pierwsza
          pisala a jej opiekun i treser hiacynt wturuje jej buchachacha.
          zydanka jestes tez suka?
          • _helga Re: Dla nurniego w temacie metody francuskiej. 05.10.02, 18:45
            Gość portalu: pierdolniety napisał(a):

> pojawilo sie to okreslenie zydanko wiesz od kiedy?
            > Jedna taka suka na imie jej karmina z sfory waszej
            > kulturalnej co wyjecie do smoka i ksiezyca pierwsza
            > pisala a jej opiekun i treser hiacynt wturuje jej buchachacha.
            > zydanka jestes tez suka?

Zydanka to ja?
    • d_nutka Re: Nurni i Borsuk z Helką w tle 05.10.02, 09:27
      Gdybyście jeszcze czule pogłaskać umieli, to może bym wam i wybaczyła i wam
      uwierzyła.
      To już koza z TG doznała mniejszych upokorzeń niż ja tutaj na F.
      I nic więcej dziś nie powiem.
      d_

• Gość: pierdolniety Re: D_dupka z zydem w tle IP: *.hgo.se 05.10.02, 09:46
        musisz d_dupko z k52 gownami sie zajac
        czasu ci brak a dzis szabas pamietaj.
        • Gość: Janusz Do Danki IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 10:42
          Gratuluję pieknego ujęcia tematu. Jakież to muzy opanowały Twoją główkę na tę
          jedną chwilę?
          Pozdrawia nick niegodny(dirty?)

Janusz
          • Gość: AndrzejG Re: Do Danki IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 05.10.02, 10:48
            Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Gratuluję pieknego ujęcia tematu. Jakież to muzy opanowały Twoją główkę na tę
            > jedną chwilę?
            > Pozdrawia nick niegodny(dirty?)
            >
            > Janusz

A czy jeden nick niegodny jest godny drugiego niegodnego?
            Przewiduje walkę o miano nicków niegodnych.

Andrzej
            • Gość: Janusz Re: Do Andrzeja G. IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 12:47
              Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> Gość portalu: Janusz napisał(a):
              >
              > > Gratuluję pieknego ujęcia tematu. Jakież to muzy opanowały Twoją główkę na
              > tę
              > > jedną chwilę?
              > > Pozdrawia nick niegodny(dirty?)
              > >
              > > Janusz
              >
              > A czy jeden nick niegodny jest godny drugiego niegodnego?
              > Przewiduje walkę o miano nicków niegodnych.
              >
              > Andrzej
              ============
              Kiedyś przy jakiejś okazji pisałem o istnieniu na tutejszym Forum tak zwanego
              Towarzystwa Wzajemnej Adoracji (TWA). Dzisiaj trudno byłoby wskazać istnienie
              takowego. Dawni przyjaciele stali się wrogami. Czasem wrogowie stają się
              przyjaciółmi. Najgorszym z możliwych jest (moim zdaniem) utrzymywanie związków
              nieformalnych czyli pisanie na priv. Gdyby udało się utrzymać pełną anonimowość
              forumowiczów i zlikwidować wielonickowość to byłoby to całkiem dobre Forum.
              Wyobrażam sobie, że wiele tu zależy od administracji serwera. Poprostu każdy
              mógłby się logować a dzięki cokies uzyskanie drugiego logina stało by się
              niemożliwe, ponieważ system czuwałby nad połączeniem logina z IP. Oczywiście
              zawsze możnaby pójść do kolegi i z jego komputera coś zakombinować, ale wiązało
              by się to z dużymi jednak trudnościami w porównaniu do sytuacji istniejącej,
              gdzie "godne nicki" zachowują sie godnie do czasu, gdy "diabeł" ich skusi aby
              dołożyć komuś bez utraty godności. Nastepstwem tego stanu rzeczy są niekończące
              się wojny forumowe, które walczącym nie pozwalają skoncentrować się na
              zagadnieniach merytorycznych, za to popychają ich do "zbrodni wojennych".
              Oczywiście istnieje jeszcze opcja "ignore" dla wojujących nicków i takoż dla
              pacynek. Te ostatnie trudno szczególnie nowym forumowiczom odróżnić od nicków
              stałych (nie mylić z "godnymi"). Liczne są zatem przykłady dyskusji z pacynkami.
              Nicki "godne" to najczęściej te, które "godność" same sobie przydzieliły.
              Osoby, które się za tymi "godnymi" nickami kryją są najczęściej osobami o
              przesadnej asertywności (może wręcz chorobliwej) - tak to postrzegam.
              Nicki niegodne, to moim zdaniem takie, które ponad przeciętność forumową się
              nie wybijają. Walczyć o to miano nie trzeba. Wystarczy, że ci "godni" za
              takiego Ciebie mają. Kiedy obserwuję działania nicków "godnych" to czesto
              ogarnia mnie zadowolenie, że do nich nie należę.
              Szacuneczek

Janusz
              • _helga Re: Do panow Janusza i Andrzeja G. 05.10.02, 18:44
                Gość portalu: Janusz napisał(a):

> Gość portalu: AndrzejG napisał(a):
                >
                > > Gość portalu: Janusz napisał(a):
                > >
                > > > Gratuluję pieknego ujęcia tematu. Jakież to muzy opanowały Twoją głów
                > kę na
                > > tę
                > > > jedną chwilę?
                > > > Pozdrawia nick niegodny(dirty?)
                > > >
                > > > Janusz
                > >
                > > A czy jeden nick niegodny jest godny drugiego niegodnego?
                > > Przewiduje walkę o miano nicków niegodnych.
                > >
                > > Andrzej
                > ============
                > Kiedyś przy jakiejś okazji pisałem o istnieniu na tutejszym Forum tak zwanego
                > Towarzystwa Wzajemnej Adoracji (TWA). Dzisiaj trudno byłoby wskazać istnienie
                > takowego. Dawni przyjaciele stali się wrogami. Czasem wrogowie stają się
                > przyjaciółmi. Najgorszym z możliwych jest (moim zdaniem) utrzymywanie
                związków
                > nieformalnych czyli pisanie na priv. Gdyby udało się utrzymać pełną
                anonimowość
                >
                > forumowiczów i zlikwidować wielonickowość to byłoby to całkiem dobre Forum.
                > Wyobrażam sobie, że wiele tu zależy od administracji serwera. Poprostu każdy
                > mógłby się logować a dzięki cokies uzyskanie drugiego logina stało by się
                > niemożliwe, ponieważ system czuwałby nad połączeniem logina z IP. Oczywiście
                > zawsze możnaby pójść do kolegi i z jego komputera coś zakombinować, ale
                wiązało
                >
                > by się to z dużymi jednak trudnościami w porównaniu do sytuacji istniejącej,
                > gdzie "godne nicki" zachowują sie godnie do czasu, gdy "diabeł" ich skusi aby
                > dołożyć komuś bez utraty godności. Nastepstwem tego stanu rzeczy są
                niekończące
                >
                > się wojny forumowe, które walczącym nie pozwalają skoncentrować się na
                > zagadnieniach merytorycznych, za to popychają ich do "zbrodni wojennych".
                > Oczywiście istnieje jeszcze opcja "ignore" dla wojujących nicków i takoż dla
                > pacynek. Te ostatnie trudno szczególnie nowym forumowiczom odróżnić od nicków
                > stałych (nie mylić z "godnymi"). Liczne są zatem przykłady dyskusji z
                pacynkami
                > .
                > Nicki "godne" to najczęściej te, które "godność" same sobie przydzieliły.
                > Osoby, które się za tymi "godnymi" nickami kryją są najczęściej osobami o
                > przesadnej asertywności (może wręcz chorobliwej) - tak to postrzegam.
                > Nicki niegodne, to moim zdaniem takie, które ponad przeciętność forumową się
                > nie wybijają. Walczyć o to miano nie trzeba. Wystarczy, że ci "godni" za
                > takiego Ciebie mają. Kiedy obserwuję działania nicków "godnych" to czesto
                > ogarnia mnie zadowolenie, że do nich nie należę.
                > Szacuneczek
                >
                > Janusz

Janusz, nic dodac, nic ujac. Andrzeju, oprocz TWA istnieje ogromna liczba
                forumowiczow, ktorych interesuje dyskusja oraz pisanie nowych postow na nowe
                tematy, a nie publikowanie teczek na bliznich i czynnosc 'copy'paste'. Swiat
                moze wygladac przyjemniej, jesli dany forumowicz przestanie na niego patrzec
                przez pryzmat donosow i teczek oberprokuratorki Hiacynty czy kogokolwiek.
                • Gość: Hiacynt Re: Do panow Janusza i Andrzeja G. IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 18:46
                  _helga napisała:

> Janusz, nic dodac, nic ujac. Andrzeju, oprocz TWA istnieje ogromna liczba
                  > forumowiczow, ktorych interesuje dyskusja oraz pisanie nowych postow na nowe
                  > tematy, a nie publikowanie teczek na bliznich i czynnosc 'copy'paste'. Swiat
                  > moze wygladac przyjemniej, jesli dany forumowicz przestanie na niego patrzec
                  > przez pryzmat donosow i teczek oberprokuratorki Hiacynty czy kogokolwiek.
                  >
                  • _helga Re: Hiacynto 05.10.02, 19:59
                    Jak na przecietny poziom twoich bluzgow to nawet kulturalnie tym razem
                    napisales. Widze ze forum Kultura nawet twoj poziom podnosci.
      • _helga Re: Nurni i Borsuk z Helką w tle 05.10.02, 18:30
        d_nutka napisała:

> Gdybyście jeszcze czule pogłaskać umieli, to może bym wam i wybaczyła i wam
        > uwierzyła.
        > To już koza z TG doznała mniejszych upokorzeń niż ja tutaj na F.
        > I nic więcej dziś nie powiem.
        > d_
        >

Ok. Juz sie nie bede pastwic, a za te wczorajsze wpisy przepraszam.
        • Gość: Asertywny Re: Nurni i Borsuk z Helką w tle IP: *.chello.pl 05.10.02, 18:57
          A może Wy wszyscy zapaleni dyskutanci udacie się do kibla, wskoczycie do muszli
          klozetowej i spuścicie po sobie wodę ?
          Wasze rodziny będą Wam dozgonnie wdzięczne !
      • Gość: nurni nurni bez Borsuka i tla >>>>Danuta IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:19
        d_nutka napisała:

> Gdybyście jeszcze czule pogłaskać umieli, to może bym wam i wybaczyła i wam
        > uwierzyła.

bez obaw
        kark latwo sie zgina

przykro mi
        ale nie potrzebuje Twojego przebaczenia

tak pochwaly jak przygany
        masz ode mnie zawsze gratis

zycie czyli pisanie na forum
        ciagle na nowo weryfikuje nasze oceny

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=17&w=3141670&a=3141737
        moze dlatego to forum
        jest takie ciekawe

klaniam sie
        ostroznie

nurni

• Gość: krzys52 ____Jezusowaty Nuren w Poklonach___ IP: *.proxy.aol.com 05.10.02, 19:32
          >
          > klaniam sie
          > ostroznie
          >
          > nurni
          >
          ..
          :::::
          ..
          Wydaje mi sie Nurniu, ze rozumiem, a wiec moge ci wspolczuc. Wierze, ze TO moze
          bolec. Cale szczescie, ze teraz juz bedziesz ostrozny. Ale gdybys posluchal i
          podczas ostatniego klaniania sie nie odwracal sie tylem do Xiakretyna... sad
          ..
          Uzyj masc na bol dupy i pamietaj o swych wyjalowionych kiszkach.
          ..
          K.P.
          ..
          PS....Czy pojawiaja ci sie juz stygmaty? A jesli tak - to gdzie?
          • Gość: nurni kretyn?........ innym razem.......nt IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 19:42
    • Gość: pollak D_nutka IP: *.jgora.dialog.net.pl 05.10.02, 22:29
      Zobacz, Twój przyjaciel, ekspert od wiesz czego na ścianie, jest z nami
      w tym wątku. Cieszmy się i radujmy.

PS. Przywitaj Krzysia, jak na gospodynię wątku (i co tu dużo mówic,
      też jako ekspert w tej samej dziedzinie co biedny Krzyś) przystało.
    • Gość: Perła Czy Danka hr. Ponimirskim jest? IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 05.10.02, 22:57
      no, no, zaskoczyłas mnie Danka. Demaskujesz dyzmizm na forum tym.

Perła
      • Gość: Janusz Re: Czy Danka hr. Ponimirskim jest? IP: *.szczecin.sdi.tpnet.pl 05.10.02, 23:25
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> no, no, zaskoczyłas mnie Danka. Demaskujesz dyzmizm na forum tym.
        >
        > Perła
        ============
        Może bys wymienił jakiegoś Dyzmę z...nicka. Łatwiej by było zrozumieć

J.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka