lizut_maleszka 21.11.05, 16:41 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32154482&a=32308083 Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
szach0 ______Wyłapałem text PiQ cheba trochu na moj temat 21.11.05, 16:59 Wykazujecie się charakterystycznym dla siebie niezrozumieniem tego, co czytacie, a zwłaszcza tego, co piszecie. Chyba macie za mało lat i za mało rozumu, bo wasze blefy są żałośnie oczywiste, że przypomnę wasze rzekome wykłady z ekonomii za milion baksów godzina. Czt ten text dotyczy Karlina czy troszkę też haszka? Bo jak mnie to masz przegwizdane i będziesz czytał chłopsko-rozumową teorię ekonomii POLITYCZNEJ tak tak ! Innna nie istnieje... Zauważyłem mianowicie, ze się powołujecie na jakieśichnichcie ałtorety! Jo se patrza a oni jusci nie żyjom. Jednymu co mniy wyyyśmiywouł zech pokozoł w _________31.08.05_________ ze sie pomylył ino na opak! Ja zech psecytoł ze mom porównywoć geremka z rycerzym a japko zgruskom to mi psysło do gowy ze zanim umre to Wos rozumu nauce jak do ykonomii podchodzić! Bydom wykłady...bydom! Piniondz szcyścio niy daje...tymu co go nimo! Odpowiedz Link Zgłoś
haszszachmat ___________________Wykład 1-szy___________________ 21.11.05, 17:18 Na poczatku nie było zadnego rynku dlatego, ze wszystkie ~~~~wężykiem~~~~~~ Wszystkie POTRZEBY były zaspokojone!~ Koniec WYKŁADU 1-go! Na 2-gim będziemy mówić o pierwszym pieniądzu i kto go wymyślił. Oczywiście, że szatan! I że babę posłał też będzie... Bo to są wykłady dla Polaków-Katolików. R7 ma zakaz. On ma za karę odrobic lekcję z 31.08.05 o Adamie! HuuuuuHuuuHuhuhuhuuhu.......Hahahahahahahahaha Nie masz stracha na Lacha! Odpowiedz Link Zgłoś
llukiz Re: ___________________Wykład 1-szy______________ 21.11.05, 17:30 idioto naucz się najpierw pisać tak by ktoś mógł to czytać ze zrozumieniem. Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 ________________Cwiczenia Zestaw nr 1_________ 21.11.05, 17:45 llukiz napisał: > idioto naucz się najpierw pisać tak by ktoś mógł to czytać ze zrozumieniem Ilukiz siadaj! Naucz się milczeć jak do mnie mówisz! Wiem, żeś gupi - boch takich zaprosił! By sie cenna wiedza podzielić! Jak nie zapłaci to nie ceni! Co za czasy... Eeh Marianna! Powiedz mu cos zrozumiałego w Waszym języku... Teraz ćwiczenia bo asystent zapił z radości, że w TVP1 Tomasz Mann - tak śpiewa nie jak mu Spiewak każe a wręcz przeciwnie... Pana Tadeusza calusieńkiego aktorzy wyśpiewali "Te gęby co naród znudziły" "Te ręce... Aha! Ćwiczenie pierwsze! - "Czy na wykładzie nr 1 była mowa o gospodarce zcentralizowanej?" Ilukiz! Wstań i odpowiedz swoją przepie..piknom ojczyzną-polszczyzną! Dlaczego diabeł, szatan znaczy Anioł Upadły wygenerował potrzeby? I co symbolizuje Drzewo Wiadomości Dobrego i Złego? Nu jeślis taki mundry, że literek nie umiesz poskładać i zmuszasz Pana Hasza do ryzyka...błędnik coooooooo COOOOO g,,,amnbjxuuuu! Ja się bede tu publicznie tłomaczył! Odpowiadaj! Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 dawaj dalej 21.11.05, 18:02 szach0 napisał: > Dlaczego diabeł, szatan znaczy Anioł Upadły wygenerował potrzeby? > I co symbolizuje Drzewo Wiadomości Dobrego i Złego? Ewangelizuj, katechizuj. Ciekawe czy w ogole wiesz o czym piszesz? Odpowiedz Link Zgłoś
szach0 _Re: dawaj dalej Ćwiczenie cd Cw. nr 1 z Wykł.1-go 21.11.05, 18:12 2.1 Czy był to może monopol? 2.2 Czy był to rynek samych towarów i usług? 2.3 Czy Pan Bóg prowadził do czasu uaktywnienia "węża kusiciela" polityke stabilizacyjną? 2.4 Czy istniały na tym rynku dobra niepożadane? 2.5 Czy były na nim dobra prywatne i publiczne? 2.6 Czy był handel wymienny towarowy? 2.7 Czy to jest idealny model polityki pasywnej na rynku pracy? Rychu przeczytałeś o Adamie i czym się rózni od Kalego? Odpowiedz Link Zgłoś
rycho7 wiosluj, wiosluj, nie rezonuj 21.11.05, 18:27 szach0 napisał: > Rychu przeczytałeś o Adamie i czym się rózni od Kalego? Nie placisz mi za sluchanie wykladow, wiec nie zadawaj pytan, gdy nie zezwolilem. Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 __Przerwa na rozwywkę z refleksją i linkiem dla R7 21.11.05, 23:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32307144&a=32328512 rycho7 napisał: > szach0 napisał: > > > Rychu przeczytałeś o Adamie i czym się rózni od Kalego? > > Nie placisz mi za sluchanie wykladow, wiec nie zadawaj pytan, gdy nie zezwolile> m. #: Uhahahahahahhoohohohoho alfabetu by zbrakł_________O! Koniec przerwy i do domu spać KJMć! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 cd rozwywki z refleksją i linkiem dla Rycha7 UHAha 22.11.05, 10:25 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=31237634&a=32341503 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 ______________Cwiczenia poprawkowe z Wykładu 1-go! 22.11.05, 11:01 1.1 - Czy na wykładzie nr 1 była mowa o gospodarce zcentralizowanej?" 1.2 - Dlaczego szatan wygenerował potrzeby? 1.3 - Co symbolizuje Drzewo Wiadomości Dobrego i Złego? • dawaj dalej rycho7 21.11.05, 18:02 + odpowiedz Daję dalej: 2.1 - Czy był to może monopol? 2.2 - Czy był to rynek samych towarów i usług? 2.3 - Czy Pan Bóg prowadził do czasu "węża kusiciela" polityke stabilizacyjną? 2.4 - Czy istniały na tym rynku dobra niepożadane? 2.5 - Czy były na nim dobra prywatne i publiczne? 2.6 - Czy był handel wymienny towarowy? 2.7 - Czy to jest idealny model polityki pasywnej na rynku pracy? #################### Odpowiedzi: 1.1 - Tak. 1.2 - Bez nich nie byłoby produkcji i usług, dystrybucji, wymiany i konsumpcji. 1.3 - dla zaintrygowania, zachęcenia do myslenia, podtrzymania zainteresowania na razie nie napiszę... 2.1 - Tak działał TYLKO 1 dostawca! 2.2 - łatwe! 2.3 - Tak i nie! Trudno tu stosowac teorię dla p. nieciągłości funkcji stabilizacji czyli akurat dla idealnych warunków brzegowych: - Bezrobocie Pan Bóg utzrymywał na poziomie - 100%. - Potrzeby gospodarstwa domowego zas odwrotnie na poziomie - 0% Oczywiście baba uległą pokusom marketingowym węża..i sytuacja dla mężczyzny Adama od razu się pogorszyła gdy wziął ślub katolicki z Ewą i stworzył "oikos" dla baby i "nomos" dla swej obrony. A połączenie "oikos" i "nomos" to po prostu "oikonomos" czyli ętylygęci moi co? a co z nast ćw? Pierwszy odpowiada Rycho7 Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 W-K+S=2 co to? Czy każdą liczbę parzystą da się 22.11.05, 11:50 rozłożyć na tylko DWIE liczby pierwsze? Tak by suma tych dwu liczb pierwszych stanowiła tę liczbę? Zarzucają humaniści pewną ograniczoność umysłów ścisłych. Jak to trzeba ładnie pisać, nieważne jaka bzdurę i jakie niespójne logicznie głupoty... byle styl był wysmienity a tzw. lekka reka do pisania bez zarzutu... I tak powstała obecna cywilizacja - nie trzba matury z matematyki KRÓLOWEJ NAUK bo matematyka to nie arytmetmyka, liczby ani umiejętnośc liczenia to jedyna nauka weryfikująca umiejętność myslenia! Na początek zadanie, które rozwiązałem w podstawówce (7 klas): "Mamy 12 monet i 3 ważenia (bez odważników) Wykryc monetę fałszywą (cięższą albo lżejszą od pozostałych)" I czekam na odpow. pacyniarzy, ekonomistów, polityków - krytykantów rządowych co tak ładnie umieją pisać o..."Wolności" Pan Hasz urodził się 28 pażdziernika 1886 roku gdy odsłonieto włąśnie posąg "Wolność przyświecająca swiatu" dłuta Bartholdiego u wejscia do nowowjorskiego portu. Czapki z głow członkowie Unii Wolności z Mazowieckim, Balcerowiczem i Frasyniukiem włącznie gdy Pan Hasz przechodzi w zielonym moherowym bereciku po Aquanecie! Odpowiedz Link Zgłoś
hasz0 Cwiczenie 3 wykł z ekonomii o której władzy mowa? 22.11.05, 12:08 forum.gazeta.pl/forum/72,2.html?f=13&w=32344941&a=32347987 Odpowiedz Link Zgłoś