Dodaj do ulubionych

Helga-Zsypek chce na mnie zabanować

IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 11:50

Powiem krotko, Szpadelmani
Autor: _helga@NOSPAM.gazeta.pl
Data: 21-10-2002 15:13

+ odpowiedz cytując

------------------------------------------------------------------------------
--
Nic mnie nie obchodzi, jaki poziom chamstwa uchodzi w waszym towarzystwie.
Daje Hiacyncie czas do opamietania do konca dzisiejszego dnia. Jesli jutro
zobacze tego typu post pod moim adresem albo z uzyciem mojego nika, to
zglosze adminowi do usuniecia.

Uprzejmie tez informuje, ze jesli posty Hiacynty beda usuwane wielokrotnie,
to Hiacynta moze zostac po prostu zabanowana.
Obserwuj wątek
    • Gość: siedem pomozemy /nt IP: 213.216.66.* 22.10.02, 11:53
      5040
    • Gość: luka Re: Pomożemy, choć nie będzie to konieczne IP: *.k.mcnet.pl 22.10.02, 11:56
      Gość portalu: Hiacynt napisał(a):

> Nic mnie nie obchodzi, jaki poziom chamstwa uchodzi w waszym towarzystwie.
      > Daje Hiacyncie czas do opamietania do konca dzisiejszego dnia. Jesli jutro
      > zobacze tego typu post pod moim adresem albo z uzyciem mojego nika, to
      > zglosze adminowi do usuniecia.

Na podstawie którego punktu Regulaminu?

> Uprzejmie tez informuje, ze jesli posty Hiacynty beda usuwane wielokrotnie,
      > to Hiacynta moze zostac po prostu zabanowana.

Skąd to może delator wiedzieć?
      • pro100 Re: Pomożemy, choć nie będzie to konieczne 22.10.02, 12:08
        Gość portalu: luka napisał(a):

> Gość portalu: Hiacynt napisał(a):
        >
        > > Nic mnie nie obchodzi, jaki poziom chamstwa uchodzi w waszym towarzystwie.
        >
        > > Daje Hiacyncie czas do opamietania do konca dzisiejszego dnia. Jesli jutro
        >
        > > zobacze tego typu post pod moim adresem albo z uzyciem mojego nika, to
        > > zglosze adminowi do usuniecia.
        >
        > Na podstawie którego punktu Regulaminu?

Bo cytował nie na temat i w ogóle bez sensu sad

>
        > > Uprzejmie tez informuje, ze jesli posty Hiacynty beda usuwane wielokrotnie
        > ,
        > > to Hiacynta moze zostac po prostu zabanowana.
        >
        > Skąd to może delator wiedzieć?

A w ogóle to Hellgówne cytować obrzydlistwo (nie ten co pisze, a ten co cytuje
        antysemitą jest!)

pozdr anty-semita Jeszcze Nie Zdemaskowany
        • Gość: luka Re: Pomożemy, choć nie będzie to konieczne IP: *.k.mcnet.pl 22.10.02, 12:38
          pro100 napisał:

> Bo cytował nie na temat i w ogóle bez sensu sad

O, w mordę, masz rację.
          To jednak trzeba po gierkowsku stanąć murem za naszym cenionym archiwalnym
          prokuratorem.
          • pro100 Zdecydowanie! 22.10.02, 12:44

> pro100 napisał:
            >
            > > Bo cytował nie na temat i w ogóle bez sensu sad
            >
            > O, w mordę, masz rację.
            > To jednak trzeba po gierkowsku stanąć murem za naszym cenionym archiwalnym
            > prokuratorem.

I tak trzymać.
    • Gość: AdamM (nie zalog pomoge:)) IP: *.rokiet.am.poznan.pl 22.10.02, 12:01
      Najgorszym paskudztwem (a fe!!!) sa skryci anty-polonisci. Nie ma dla nich
      miejsca w twarzystwie. Wkrotce splodze odezwe w tej sprawie.
      PZDRsmile))
    • werw Re: Helga-Zsypek chce na mnie zabanować 22.10.02, 12:14
      Ech, kobiety zawsze się kłócą
      • Gość: +++Ignorant Ja też pomogę, bo "antysemici" są solidarni.../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 12:17
        • Gość: # Helga prosze Cie usiadz na d..pie!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 22.10.02, 12:20
    • _helga Nie chcem ale muszem:)..../nt 22.10.02, 12:20
      • Gość: # LIMAK pisal mi, ze... IP: *.wroclaw.tpsa.pl 22.10.02, 12:24
        ktos naskarzyl do zakladu pracy na niego
        i do administratora skutkiem czego nie ma dostepu do F.

• nurni no helcia co teraz? trzecia plec?___________nt 22.10.02, 12:26
    • tyu Pomożecie? Pomożemy! 22.10.02, 12:29
      I - w razie gdyby coś - prosimy o wzajemność. (Wszakże i ja odsłoniłem się,
      jako ohydny Vistofil).

Chyba, że Helgunia dotrzyma i zastosuje się do Haszowej propozycji.

A żeby łatwiej było Helguni dotrzymać i siedzieć na... tejże właśnie przez
      jakiś czas spokojnie - ponownie proponuję jej lekturę, wraz z próbą
      wyciągnięcia z niej stosownych wniosków.
      Proponuję to, co poniżej i to, co od dziś w tym samym wątku, z dedykacją m.in.
      dla Helguni właśnie, jest.

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3286036&a=3327993
      tyu
    • _helga Az tylu chce mi pomoc? Dziekuje!!!! 22.10.02, 12:49
      Nawet nie wiedzialam, ze Hiacynta tak wielu osobom na forum podpadla!

Ale nie potrzebuje waszej pomocy, bo hiacynta histeryzuje jedynie. Nie chodzi o
      pozbycie sie Hiacynty na zawsze, a o wyslanie jej na zasluzony odpoczynek na
      oslej lawcesmile Jesli wiec boicie sie ze Hiacynta opublikuje jak sie naprawde
      nazywacie, ile macie zaplombowanych zebow, i z kim sie w realu i jak
      przyjaznicie, to musiecie sami to z nia zalatwiac.

Szanowanko,
      H.
      • Gość: luka Re: Dziekuje!!!! nie ma za co... IP: *.k.mcnet.pl 22.10.02, 12:52
        _helga napisała:

> Nawet nie wiedzialam, ze Hiacynta tak wielu osobom na forum podpadla!
        >
        > Ale nie potrzebuje waszej pomocy, bo hiacynta histeryzuje jedynie. Nie chodzi
        o
        > pozbycie sie Hiacynty na zawsze, a o wyslanie jej na zasluzony odpoczynek na
        > oslej lawcesmile Jesli wiec boicie sie ze Hiacynta opublikuje jak sie naprawde
        > nazywacie, ile macie zaplombowanych zebow, i z kim sie w realu i jak
        > przyjaznicie, to musiecie sami to z nia zalatwiac.

...kapusto, delatorze, kablarzu, donosicielu, konfidencie, Judaszu,
        denuncjatorze.
        • Gość: # Czy to prawda ze jestes Zsypek? /prawie /nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 22.10.02, 13:02

>
          > ...kapusto, delatorze, kablarzu, donosicielu, konfidencie, Judaszu,
          > denuncjatorze.
        • _helga Re: Dziekuje!!!! mozna jeszcze dodac pare wyrazow 22.10.02, 13:21
          >
          > ...kapusto, delatorze, kablarzu, donosicielu, konfidencie, Judaszu,
          > denuncjatorze.

Dziekuje. Mozna go nawet bardziej wyzwac:

.... oberprokuratorze, esnbeku, ubeku, kiszczakowcu, podgladaczu, plotkarzu,
          cytatorze, Inczu-czuno, szczekaczko, kapusiu, tajniaku amatorze, podsluchu,
          szpiegu, wywiadowco, asie wywiadu, agencie J-23, konfidencie, kablowniku,
          paplo, tajniaku, intrygancie, kombinatorze, mataczu, spiskowcu, prowokatorze,
          podzegaczu, podjudzaczu, maciwodo, demagogu, judzicielu, zly duchu....

Ale po co sie wysilac? Osla lawka wystarczy, moze sobie przemysli?
    • Gość: Hiacynt cenzor forumowy Helga____pytanie jak Helga to zrob IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 14:43
      Gość portalu: Helga napisał(a):

> Daje Hiacyncie czas do opamietania do konca dzisiejszego dnia. Jesli jutro
      > zobacze tego typu post pod moim adresem albo z uzyciem mojego nika, to
      > zglosze adminowi do usuniecia.
      > Uprzejmie tez informuje, ze jesli posty Hiacynty beda usuwane wielokrotnie,
      > to Hiacynta moze zostac po prostu zabanowana.

Zdaje się, że zsypek już nie jeden raz prosił admina, by kasował wątki z jego
      cytatami. Archiwum jest wyczyszczone.

Był fragment helgi podpisującej się wówczas jako zsypek.

Ktoś założył wątek, czy helga jest kobietą? Wątek zniknął.

Zsypek w potrzebie.
      Autor: Gość: snajper IP: *.acn.waw.pl
      Data: 28-09-2002 04:09 + odpowiedz na list
      --------------------------------------------------------------------------------
      A na dobranoc, Różowa seria. Czyli... Zsypek w potrzebie. Dozwolone od lat 18.
      Proszę sobie wyobrazić odpowiedni czerwony znaczek w dolnym prawym rogu.

Zsypek w potrzebie.

Zsypek: Hejsmile Mam ogromna prosbe. Pamietasz jeszcze rewolucje obrazkowa?
      Mowiles, ze zapisales sobie ta strone. Masz to jeszcze? Bardzo potrzebuje!

Zsypek: Ty sie Janku nie wtracaj. Tu chodzi o obrazek dwoch pedalow ktorzy wala
      jeden melon. Animowany gif.

Jajacek: Jest i ten jak republikanin wali demokrate. Cos pieknego!!smile)

Zsypek: Masz calosc?!!!!!!! To wiecej niz marzylem!!!!!! Dawaj zaraz, w te pedy!

Zsypek: (po/w trakcie oglądania?) o yeah, uou yyeeaaaahh, come, come, come ...
      there you are, come, come, yyyeaaaaaaahhhhhhhrrrr..... Got them, fucking
      animals!!!!!
      -------------------------------------------------

czy ktoś wie, jak można znaleźć watki w archwium przeniesione na oślą ławkę?

Helga cytował stare listy Vista z wątków tam umieszczonych.
      Jak Helga to zrobił?? Czy ma jakieś dojścia?

Dziękuje wszystkim za odzew w sprawie banowania.
      Helga kapucha.

Hiacynt

• _helga Bo admin to ja, Hiacynto:)....nt 22.10.02, 15:03
      • wojcd Re: cenzor forumowy Helga____pytanie jak Helga to 22.10.02, 15:18
        > Zsypek: (po/w trakcie oglądania?) o yeah, uou
        yyeeaaaahh, come, come, come ...
        > there you are, come, come, yyyeaaaaaaahhhhhhhrrrr.....
        Got them, fucking
        > animals!!!!!
        > -------------------------------------------------

Wyproznianie na Forum, to doswiadczenie powszechnie
        znane. Ale szczytowanie, toz to szczyt szczytow.

Wojciech
    • carmina Re: Helga-Zsypek chce na mnie zabanować 22.10.02, 15:02
      Hiacyncie, jednak mimo "cytowania" smile)) masz sporo zwolenników smile A moze
      własnie dlatego? A moze to zwolennicy wolnosci forum? Nieważne. Grunt, ze Helg
      wyblakł, skurczył się i chyba ...nie złoży donosu? Zresztą....na siebie samego
      musiałby, bo przecież, oczywiscie - Ty JEGO cytujesz. Tego jeszcze nie było. Co
      za perwersja - Helga pisze po to, by mozna było za to zbanować. Ubaw. Jednak
      widac wyraznie, ze transwestycyzm Helgi/Zsypka jest traktowany przez niego
      bardzo poważnie - co sił chce nie pamiętać, co pisał jako bardzo wstrętny
      chłopiec. Bo teraz jedynie na czyjejs "stypie" zachowa się jak
      kobieta "stoczona", z naszymi ulubieńcami na foteliku z serduszkiem zarży cicho
      ze szczęścia, tu i tam pohiha i pohaha, a potem erudycji czar roztacza. Ale
      wróg nie śpi i hop! A to pech! Zsypek wraca w glorii swojej poezji, za która
      Helga chce Cie zbanować. Jak widać nie na rekę jej te prawa autorskie.

Pozdro Hiacyncie

Carmina z Burano
      • _helga Karmin Buranowy-kolejny ubek? 22.10.02, 15:15
        Hm... Jedni rozumieja wolnosc na przyklad jako prawo do prywatnosci. Ale jak
        widac Karmin Buranowy i jego zona Hiacynta jeszcze sie nie pozegnali z komuna.
        Wtedy wolnosc polegala na tym, ze PZPR i jej organ wykonawczy SB mialy wolnosc
        do zbierania teczek na ludzi, przesluchiwania, cenzury, publikowania prywatnych
        rzeczy o innych osobach - i decydowania kto jest "porzadnym obywatelem
        socjalistycznym", a kto nie.

Porzadni, socjalistyczni obywatele- rycerz Karmin Burminowy i jego zona
        Hiacynta zyja sobie na forum jedynie dzieki paru postsowietom, jak naprzyklad
        szanowny siodemka. Postsowieci, dla zmylki nazywajacy sie 'prawica", uwazaja,
        ze jesli Hiacynta na nich donosi, to zle. Ale jesli Hiacynta donosi
        postsowietom na innych, to dobrze.

Pogratulowac pomyslunku, i Hiacyncie, i jej mezowi, i porzadnej,
        socjalistycznej prawicysmile
      • Gość: Ania Re: Helga wyluzuj IP: *.upc.chello.be 22.10.02, 15:20
        Zarzucasz Hiacyntowi,ze cytuje.A co robisz sama?Na kulturze zalozylas watek z
        cytatamii z uporem maniaka, cytujesz Hiacynta.no to jak to jest tobie wolno a
        innym nie?
        Burzysz sie na chamstwo nie zyczysz sobie widziec swojego nicka w chamskim
        kontekscie ale sama zakladasz watek "Dobranoc oszolomy" wymieniasz tam
        Euromira,Nurniego i Hiacynta?Co wiec znowu?Tobie wolno obrazac ludzi?No to sie
        nie oburzaj,ze obrazaja i cytuja ciebie.
        • Gość: +++Ignorant Czytajcie helga: co za bełkot posttępaka../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 15:27
      • Gość: Hiacynt Carmino :))) IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:28
        carmina napisała:

> Hiacyncie, jednak mimo "cytowania" smile)) masz sporo zwolenników smile A moze
        > własnie dlatego? A moze to zwolennicy wolnosci forum? Nieważne. Grunt, ze
        Helg
        > wyblakł, skurczył się i chyba ...nie złoży donosu? Zresztą....na siebie
        samego
        > musiałby, bo przecież, oczywiscie - Ty JEGO cytujesz. Tego jeszcze nie było.
        Co
        >
        > za perwersja - Helga pisze po to, by mozna było za to zbanować. Ubaw. Jednak
        > widac wyraznie, ze transwestycyzm Helgi/Zsypka jest traktowany przez niego
        > bardzo poważnie - co sił chce nie pamiętać, co pisał jako bardzo wstrętny
        > chłopiec. Bo teraz jedynie na czyjejs "stypie" zachowa się jak
        > kobieta "stoczona", z naszymi ulubieńcami na foteliku z serduszkiem zarży
        cicho
        > ze szczęścia, tu i tam pohiha i pohaha, a potem erudycji czar roztacza. Ale
        > wróg nie śpi i hop! A to pech! Zsypek wraca w glorii swojej poezji, za która
        > Helga chce Cie zbanować. Jak widać nie na rekę jej te prawa autorskie.

> Pozdro Hiacyncie
        >
        > Carmina z Burano

Carmino, ładnie napisane smilemamy podobne spostrzeżenia, ale chyba już nikt
        nie da się nabrać naszemu mitomanowi ze świata. Trochę jest opuszczony,
        osamotniony.
        Naszej moczarce służy bagienko. Może wpadnie na jakiś pomysł,
        on lubi śwaitowe życie.

pozdrawiam serdecznie

Hiacynt
    • pro100 To tylko wapory panny Hellgówny 22.10.02, 15:43
      No, chyba że Admini wpadają do niej

www.modrzew.iq.pl/pol.htm
      pozdr anty
      • _helga Jak tam sLimaczek wlamywaczek, postsowieci? 22.10.02, 16:00
        No jak tam, postsowiecka prawico. Moze rycerz Carmin Buranowy wyglosi ze dwa
        zdania o wolnosci wlamywania sie do cudzych skrzynek w wykonaniu sLimaczka-
        wlamywaczka? A takze o wolnosci rycerza Tyu do wybaczania sLimaczkowi ze w
        cudzych skrzynkach grzebal? A moze o wolnosci do naruszania cudzej prywatnosci?

Skoro prawica postsowiecka przyznaje Hiacyncie prawo do wolnosci kapowania, to
        nic dziwnego, ze sLimaczek Wlamywaczek z takim zrozumieniem u prawicy
        socjalistycznej sie spotkal, nieprawdaz?
        • Gość: Ania hahahahhaahahahahahahahahahhahahahhahahahahhahha IP: *.upc.chello.be 22.10.02, 16:08
          _helga napisała:

> No jak tam, postsowiecka prawico. Moze rycerz Carmin Buranowy wyglosi ze dwa
          > zdania o wolnosci wlamywania sie do cudzych skrzynek w wykonaniu sLimaczka-
          > wlamywaczka? A takze o wolnosci rycerza Tyu do wybaczania sLimaczkowi ze w
          > cudzych skrzynkach grzebal? A moze o wolnosci do naruszania cudzej
          prywatnosci?
          >
          > Skoro prawica postsowiecka przyznaje Hiacyncie prawo do wolnosci kapowania,
          to
          > nic dziwnego, ze sLimaczek Wlamywaczek z takim zrozumieniem u prawicy
          > socjalistycznej sie spotkal, nieprawdaz?
          >
          >

Ludzie trzymajcie bo nie wytrzymam.Ktos kto sam oswiadcza,ze zakapuje oburza
          sie na kapowanie.
          hahahahahahahahahhahahahaha
          • Gość: Hiacynt Re: hihihihihihihihihihihihihihihihihihihi__Aniu IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:21
            Gość portalu: Ania napisał(a):

> _helga napisała:

> > Skoro prawica postsowiecka przyznaje Hiacyncie prawo do wolnosci kapowania

> Ludzie trzymajcie bo nie wytrzymam.Ktos kto sam oswiadcza,ze zakapuje oburza
            > sie na kapowanie.
            > hahahahahahahahahhahahahaha

Aniu

Helga rżnie głupa,

nasz mitoman forumowy, pracownik naukowy uczelni jak podaje, prawnik jak pisze,
            biznesman jak donosi, na forum wrocławskim brany za pracownika ambasady po
            prostu łże jak pies smile)

Do głowy nikomu nie przyjdzie myśl o kapowaniu, tylko zsypkowi.

Podobnie jak pisał do ciebie w zakłamany sposób o "polaczkach", gdy sam pisał
            pisał tak o Polakach pogardliwie.
            To jest kameleon, przyjmuje poglądy sojuszników chwilowych, sam nie ma żadnych
            pooglądów. Nie wiem, gdzie zniknęły wątki nasej kapuchy forumowej,
            nie ma nawewt na oślej ławce. Musi mieć dojście.

gdzieś zniknęło hihihi.. naszej moczarki smile

pozdrawiam

Hiacynt

• _helga Hiacynto, kapucha to ty. i to wielokrotna. 22.10.02, 16:28

> pooglądów. Nie wiem, gdzie zniknęły wątki nasej kapuchy forumowej,
              > nie ma nawewt na oślej ławce. Musi mieć dojście.
              >
              >
              > gdzieś zniknęło hihihi.. naszej moczarki smile
              >
              > pozdrawiam
              >
              > Hiacynt
              >
              >

Kapucha to ty, i to wielokrotna Hiacynto. Ku mojemu glebokiemu zdumieniu ty
              oraz twoja prawica prawdziwie socjalistyczna uwaza, ze kapowanie i robienie
              teczek na innych ludzi to powod do chwaly. A ja nie "mam dojscia" tylko jestem
              adminem. I mam ochote nauczyc cie na twoim wlasnym przykladzie, zebyc nie
              czynil innym tego, co tobie niemile.

Heheeeeeesmile
              • Gość: +++Ignorant helg-zsypek-shemale to nie admin to paranoik.../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 16:32
                • _helga Spadaj Ignoranty! 22.10.02, 16:35
                  Nic do ciebie nie mam. Jestes co prawda straszny prymityw, ale teczek na nikogo
                  nie robisz i nie kapujesz. To spadaj. Kiedy indziej powymieniam z toba uprzejme
                  uwagi, teraz nie mam czasu.
                  • Gość: +++Ignorant A może mnie chcesz zabanować za homofobię? /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 17:00
        • carmina Helga mówi, zeby mówic, nie zeby coś powiedzieć :( 22.10.02, 17:20
          _helga napisała:

> No jak tam, postsowiecka prawico. Moze rycerz Carmin Buranowy wyglosi ze dwa
          > zdania o wolnosci wlamywania sie do cudzych skrzynek w wykonaniu sLimaczka-
          > wlamywaczka? A takze o wolnosci rycerza Tyu do wybaczania sLimaczkowi ze w
          > cudzych skrzynkach grzebal? A moze o wolnosci do naruszania cudzej
          prywatnosci?
          >
          > Skoro prawica postsowiecka przyznaje Hiacyncie prawo do wolnosci kapowania,
          to
          > nic dziwnego, ze sLimaczek Wlamywaczek z takim zrozumieniem u prawicy
          > socjalistycznej sie spotkal, nieprawdaz?
          >
          >

Jezu, ale bełkot. Kolejny/a pisząca w pijanym widzie?

Heluta, rusz znowu prawicę i lewicę, rasizm, antysemityzm! Wielką politykę
          ubierz w swoją przerobioną na nietypowy rozmiar sukienczynę, napisz co wiesz o
          akcjach zorganizowanych Wrocław-Katowice, to pasjonujące. Wrzuć jeszcze parę
          intrygujących pomysłów odnosnie włamań do skrzynek - i ...i....JUŻ! Niech
          wiedzą!
          Pisz, co sądzisz na temat płci ludzi piszących na forum ( Hiacynt to zona,
          Carmin to rycerz? Najwyrazniej sądzisz po sobie, ze wszyscy są tak "odwrotni"
          jak ty? )Moze odwrócisz uwagę od marnego merituum - nieszczesnego Zsypa ( to od
          ZSP? - znaczy studiował Helut sobie, a? i chwali się? a jest to czym?) i jego
          problemów dość intymnej natury, a prócz tego donosiciela i konfidenta. Takiego
          małego, forumowego. W dodatku autodestrukcyjnego. Pisz, moze "sie sciemni". Ale
          jeden warunek - nie pisz już tych rynsztokowych rymów. Bo jeszcze cie admin
          zbanuje i co będzie? No żal. smile)))))))))))
    • Gość: Blong Pomozecie? Pomozemy ! IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:13
      jakby co, to lista proxy dla banitow przygotowana smile
      • Gość: Hiacynt Re: Pomozecie? Pomozemy !__Blong IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:22
        Gość portalu: Blong napisał(a):

> jakby co, to lista proxy dla banitow przygotowana smile

dzięki

jeszcze gdybyś mi powiedział, jak to możliwe, że Helga ma dojście
        do oślej ławki archiwum??

ja nie mogę wejść

Hiacynt
        • Gość: Blong niestety tu nie mam pojecie IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:25
          ale ma go rzeczywiscie, czy sie tylko chwali ?
          • Gość: +++Ignorant Helg-maniak to wyraźnie postubecka lewica.../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 16:27
            • tyu Helga: może postubecka to ona jest... 22.10.02, 16:43
              ale nie obrażaj lewicy takimi porównaniami!
          • Gość: Hiacynt Re: niestety tu nie mam pojecie IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 16:32
            Gość portalu: Blong napisał(a):

> ale ma go rzeczywiscie, czy sie tylko chwali ?

ma dojście, bo dawał linki do oślej ławki - do starych postów Vista??

ja wchodzę tylko na ostatnią stronę ławki i wyszukiwarce, nie znajduję listów ??

dziwi mnie to

pozdrawiam

Hiacynt

• _helga Hiacynto, kretynico. 22.10.02, 16:43
              Komuny juz nie ma. Nikt cie nie zatrudni na donosiciela w SB, bo SB tez juz nie
              ma. Obojetnie ile jeszcze ubeckich teczek na forumowiczow "ujawnisz".

A moze zajmij sie grzebaniem nie w archiwum i cudzym zyciu, a w swojej
              mozgownicy? Poszukaj dobrze, moze ta ostatnia szara komorka jeszcze tam jest?
              • kontrolant Fiolek - Grozny Demaskator DO HELGI 22.10.02, 17:50
                Droga Helgo smile
                Przeciez widac, ze Fiolek Sudecki traci juz calkowicie pare i te jego teczki
                zawieraja coraz mniej tresci.
                Mnie "zdemaskowal" niedawno na Kulturze, ze:
                1. podpisuje sie jako "kontrolant"
                2. ze pisuje rowniez na Aktualnosciach
                3. ze czasem uzywam znakow diaktrycznych, a czasem nie.
                Ach, jakze wielka wartosc ma "odkrywanie" faktow widocznych dla kazdego golym
                okiem wink)
                Piski ciotek kwietnych -wykonane na wiele glosow i pelne uwielbienia i
                podziekowan dla dzielnego detektywa forumowego - dodaja tym "sensacjom" jeszcze
                wiecej komizmu, hehehehe.
                Ponadto, Helgo, fiolek ostatnio bywal zajety korektura stylistyczno-gramatyczna
                wypowiedzi innych forumowiczow - rzecz jasna ze szkoda dla szczytnej sprawy
                gromadzenia i aktualizowania teczek innych forumowiczow wink
                Z kontrolanckim pozdro smile
    • mirabell Re: Helga-Zsypek chce na mnie zabanować 22.10.02, 16:50
      A mnie sie pisanie Helgi na Aktualnosciach podoba. I nie rozumiem, dlaczego
      wszyscy tak na nia napadacie...
      • _helga Alez nie wszyscy, tylko niektorzy... 22.10.02, 17:28
        mirabell napisała:

> A mnie sie pisanie Helgi na Aktualnosciach podoba. I nie rozumiem, dlaczego
        > wszyscy tak na nia napadacie...

...a nawet bardzo niektorzy, czyli Hiacynta i kilka osob, ktore uwazaja, ze
        maja wolnosc swoich forumowych "wrogow" dowolnym sposobem "zalatwiac". Hiacynta
        zbiera na tych wrogow "teczki" i je publikuje. Jak sie da, to najlepiej jakies
        rzeczy z realu, a jak sie nie da, to z archiwum GW. Ma uczynne kolezanki i
        kolegow, ktorzy zadaja ofiarom pozornie niewinne pytania - a potem do Hiacynty
        leca z pozyskana informacja. I "teczki" rosna, ofiarom na postrach. Szczegolnie
        na postrach tym ofiarom, ktore byly na tyle naiwne, ze o swoim realu cos
        powiedzialy. Byl taki Limak, tez w tym samym towarzystwie, co uwazal, ze ma
        wolnosc czytania kazdego emaila. Bronil go zajadle pisarz Tyu, specjalista od
        chamskich "portretow psychologicznych". Jednym slowem, mala, acz dolegliwa
        grupka knajakowsad

Ani tu o poglady polityczne nie chodzi, ani o cokolwiek. Po prostu zulernia, i
        tylesad

• tyu Helga - specjalistka od potwarzy 22.10.02, 17:59
          _helga napisała:

> mirabell napisała:
          >
          > > A mnie sie pisanie Helgi na Aktualnosciach podoba. I nie rozumiem, dlaczego
          > > wszyscy tak na nia napadacie...
          >
          > ...a nawet bardzo niektorzy, czyli Hiacynta i kilka osob, ktore uwazaja, ze
          > maja wolnosc swoich forumowych "wrogow" dowolnym sposobem "zalatwiac".
          >
          > Hiacynta zbiera na tych wrogow "teczki" i je publikuje. Jak sie da, to
          > najlepiej jakies rzeczy z realu, a jak sie nie da, to z archiwum GW. Ma
          > uczynne kolezanki i kolegow, ktorzy zadaja ofiarom pozornie niewinne
          > pytania - a potem do Hiacynty leca z pozyskana informacja. I "teczki" rosna,
          > ofiarom na postrach. Szczegolnie na postrach tym ofiarom, ktore byly na tyle
          > naiwne, ze o swoim realu cos powiedzialy. Byl taki Limak, tez w tym samym
          > towarzystwie, co uwazal, ze ma wolnosc czytania kazdego emaila. Bronil go
          > zajadle pisarz Tyu, specjalista od chamskich "portretow psychologicznych".
          > Jednym slowem, mala, acz dolegliwa grupka knajakowsad
          >
          > Ani tu o poglady polityczne nie chodzi, ani o cokolwiek. Po prostu zulernia,
          > i tylesad
          >
          >
          • _helga Tyu, specjalisto od telepatii i moczarowania 22.10.02, 21:38
            Nie tylko ja po przeczytaniu twojego slawetnego postu stwierdzilam ze to "nowa
            jakosc" na forum. Na twoim miejscu bym siedziala cicho i czekala az wszyscy
            zapomna.
        • Gość: AndrzejG Re: Alez nie wszyscy, tylko niektorzy... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 18:54
          _helga napisała:

> mirabell napisała:
          >
          > > A mnie sie pisanie Helgi na Aktualnosciach podoba. I nie rozumiem, dlaczeg
          > o
          > > wszyscy tak na nia napadacie...
          >
          > ...a nawet bardzo niektorzy, czyli Hiacynta i kilka osob, ktore uwazaja, ze
          > maja wolnosc swoich forumowych "wrogow" dowolnym sposobem "zalatwiac".
          Hiacynta
          >
          > zbiera na tych wrogow "teczki" i je publikuje. Jak sie da, to najlepiej
          jakies rzeczy z realu, a jak sie nie da, to z archiwum GW. Ma uczynne
          kolezanki i kolegow, ktorzy zadaja ofiarom pozornie niewinne pytania - a
          potem do Hiacynty leca z pozyskana informacja. I "teczki" rosna, ofiarom na
          postrach. Szczegolnie na postrach tym ofiarom, ktore byly na tyle naiwne,
          ze o swoim realu cos powiedzialy.Byl taki Limak, tez w tym samym towarzystwie,
          co uwazal, ze ma wolnosc czytania kazdego emaila. Bronil go zajadle pisarz
          Tyu, specjalista od chamskich "portretow psychologicznych". Jednym slowem,
          mala, acz dolegliwa grupka knajakowsad
          >
          > Ani tu o poglady polityczne nie chodzi, ani o cokolwiek. Po prostu zulernia,
          i
          > tylesad
          >
          >
          • tyu Dzięki, Andrzeju... 22.10.02, 19:17
            Gość portalu: AndrzejG napisał(a):

> A Ty Helgo dalej nic nie rozumiesz.
            > Czy są inne odpowiedzi na pytania pozornie niewinne i te zdecydowanie winne?
            > Czepiasz się Tyu o zajadłą obronę.Nie była to zajadła obrona tylko jego
            > prosba o pozwolenie się na wytłumaczenie z czynu Limakowi.
            > Ten nie skorzystał - zniknął.
            >
            > Andrzej

Dzięki.
            Myślę, że Helga gdyby CHCIAŁA zrozumieć - zrozumiałaby.
            A Limak zniknął, bo narobiono mu świństw w realu (donos do firmy itd itp).
            Może kiedyś o tym więcej.

Pozdrawiam.
            tyu
    • nurni zsypek______ czy nie czas na ciebie zboczku 22.10.02, 17:11
      juz nie robisz za prawice ?
      7 nie dobry?

ciekaw jestem jakie maja miny
      obroncy zsypa dyskutanta
      i zsypa niewiasty

wylozyles sie zboczku

swego piona ignoranta wywolales?
      nie pomoze...smile nikt nie kupi

zostan jeszcze
      nie wyszlo nic czego bym nie wiedzial
      ale dla niektorych watek
      pelen niespodzianek

osmieszasz juz nie siebie
      tylko tych co cie kupili

nurni

uprzedzalem cie zboczku
      to nie forum swiat
      • Gość: +++Ignorant Czemu łączysz mnie z helgiem to nieuczciwe... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 17:21
        nurni napisał:

> juz nie robisz za prawice ?
        > 7 nie dobry?
        >
        > ciekaw jestem jakie maja miny
        > obroncy zsypa dyskutanta
        > i zsypa niewiasty
        >
        > wylozyles sie zboczku
        >
        > swego piona ignoranta wywolales?
        > nie pomoze...smile nikt nie kupi
        >
        > zostan jeszcze
        > nie wyszlo nic czego bym nie wiedzial
        > ale dla niektorych watek
        > pelen niespodzianek
        >
        > osmieszasz juz nie siebie
        > tylko tych co cie kupili
        >
        > nurni
        >
        > uprzedzalem cie zboczku
        > to nie forum swiat

Sława!

Mogę zrozumieć, że nie lubisz również mnie, mogę to zrozumieć...
        Bo do mnie możesz czuć antypatię z zupełnie innych powodów niż do zsypka-
        helga...

Ale łączenie mnie z tym osobnikiem i jeszcze sugerowanie iż ma on na mnie wpływ
        jest nieucziwe z Twojej strony...

Bo ja nie widzę cech wspólnych...

Ani też nie widzę żadnych powdów do takiego utożsamienia...

Pozdrawiam!

Ignorant
        +++
        PS Chętnie z Tobą popolemizuję, ale nie obrażaj mnie takimi sugestiami!

• nurni Re: Czemu łączysz mnie z helgiem__ o przepraszam! 22.10.02, 17:53
          Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):

> Ale łączenie mnie z tym osobnikiem i jeszcze sugerowanie iż ma on na mnie
          wpływ
          >
          > jest nieucziwe z Twojej strony...

a to BARDZO PRZEPRASZAM!
          tym bardziej ze 100% pewnosci nie mam

jestes albo samym zsypkiem albo glupkiem
          wybieraj

> PS Chętnie z Tobą popolemizuję

smile
          dobranoc

• Gość: +++Ignorant Re: Czemu łączysz mnie z helgiem__ o przepraszam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 18:03
            nurni napisał:

> Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):
            >
            > > Ale łączenie mnie z tym osobnikiem i jeszcze sugerowanie iż ma on na mnie
            > wpływ
            > >
            > > jest nieucziwe z Twojej strony...
            >
            > a to BARDZO PRZEPRASZAM!
            > tym bardziej ze 100% pewnosci nie mam
            >
            > jestes albo samym zsypkiem albo glupkiem
            > wybieraj

+++Ignorant: Może uważasz mnie za głupka, możesz odmowić odpowiedzi dlaczego..,
            ale odpowiedz dlaczego za zsypka..?

> > PS Chętnie z Tobą popolemizuję
            >
            > smile
            > dobranoc
            >
            • nurni Re: Czemu łączysz mnie z helgiem__ o przepraszam! 22.10.02, 18:15
              Gość portalu: zsypek napisał(a):

> +++Ignorant: Może uważasz mnie za głupka,

juz nie
              kazdy normalny zapytalby
              dlaczego za glupka!!!

zboczku
              nie ta liga...smile
              • Gość: AndrzejG Re: Czemu łączysz mnie z helgiem__ o przepraszam! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 18:28
                nurni napisał:

> Gość portalu: zsypek napisał(a):
                >
                > > +++Ignorant: Może uważasz mnie za głupka,
                >
                > juz nie
                > kazdy normalny zapytalby
                > dlaczego za glupka!!!
                >
                > zboczku
                > nie ta liga...smile

Mi to zajęło więcej czasu.
                Chylę czoła smile

Andrzej
              • Gość: +++Ignorant Niskie loty nurniego.. vide wyżej... IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 21:06
                nurni napisał:

> Gość portalu: zsypek napisał(a):
                >
                > > +++Ignorant: Może uważasz mnie za głupka,
                >
                > juz nie
                > kazdy normalny zapytalby
                > dlaczego za glupka!!!
                >
                > zboczku
                > nie ta liga...smile
                • nurni cos pozno pozno zsypku...przytkalo troche? 22.10.02, 21:25
                  Gość portalu: pion napisał(a):
    • Gość: Perła do Helgi tu jest IP: proxy / 212.160.135.* 22.10.02, 17:18
      Helgo, czy nie widzisz, że ta banda podmiejskiej Carminy szuka na siłę wroga
      tu? Oni żyja tylko awanturami, pomówieniami, oskarżeniami, obelgami.
      Nie pisz do nich, taka moja rada jest. Cóż ci taki nurni napisac orócz
      wulgarnych obelg może? Cóż taki pętak jak Hiacynt ci przekazac może? Tylko
      kłamstwa. Carmina wprowadziła nienawiść tu, i oni żyja tym. Bez awantur uschną
      lub zakrztusza się plackiem ze sliwkami. Carminy oczywiście. Pozwólmy im na to.
      Na kulturze posucha, to tu starają się głosni być.

pozdrawiam

Perła
      • Gość: Ania Re: do Helgi tu jest IP: *.upc.chello.be 22.10.02, 17:23
        Gość portalu: Perła napisał(a):

> Helgo, czy nie widzisz, że ta banda podmiejskiej Carminy szuka na siłę wroga
        > tu? Oni żyja tylko awanturami, pomówieniami, oskarżeniami, obelgami.
        > Nie pisz do nich, taka moja rada jest. Cóż ci taki nurni napisac orócz
        > wulgarnych obelg może? Cóż taki pętak jak Hiacynt ci przekazac może? Tylko
        > kłamstwa. Carmina wprowadziła nienawiść tu, i oni żyja tym. Bez awantur
        uschną
        > lub zakrztusza się plackiem ze sliwkami. Carminy oczywiście. Pozwólmy im na
        to.
        > Na kulturze posucha, to tu starają się głosni być.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Perła

BAArdzo obiektywne
        Nie ma co
        Moje gratulacje.
        Szkoda,ze moje zieci nie czytaja tego forum.Smialo moglabym je Carmina straszyc.
      • _helga Re: do Perly - masz racje:) 22.10.02, 17:51

uschną
        to.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Perła

Heh, przyjaciol najlatwiej poznac kiedy ci zwracaja uwage zanim sie na calego w
        klopoty wepchniesz. Oczywiscie, ze na forum wiekszosc stanowia ludzie ktorzy tu
        przychodza porozmawiac, a nie ci, co sie w forumowa ubecje zabawiaja. To po co
        sie ta mniejszoscia zajmowac? Masz racje, rzeczywiscie dalam sie wciagnac
        knajakom w dyskusjesad Ide stad.

Pozdrawiam i dzieki.
      • carmina Teatralnie :) Perły kwestia do Heluta (Helmuta?) 22.10.02, 17:57

uschną
        to.
        >
        > pozdrawiam
        >
        > Perła

Kurtyna, odsłona pełna niestety:

Wtacza się Perła i mówi:

" "Helgo, helgo" - i łzy toczy perłowe.- " Azaliż z fotelika z serduszkeim
        zeszłaś? Niepotrzebnie. Przyszłem, a ciebie brak widze kłujący. Ale ja cie
        szybko heluś znajdę, hań! Zgiełk słyszę, od razu wiem, ze to ty, Stefan, oj,
        jakze mi ciebie brak. Ale procz ciebie to jeszcze te przepychanki ja lubię i
        nie wiem jak bez nich mógłbym zyć, jeije, choć pokaże ci czym moja miłość jest
        ( szarpie druty gitarowe niemiłosiernie ), dla tego zabiję sie...cie...nie,
        sie, sie, nie boj nic, Helut Ty moj, nie cie, sie...., tak, na pewno. No więc
        ja hyc, w sam środek tej waszej awantulki. A bzydka kalminka cos ci juz zlobiła
        cy sie sposobi, niedobla? Ona tak nienawidzi, tak nienawidzi, ze az nie wiem
        sam, jak. Dużo. I taka podmiejska, uh! nie to co moja, dama jak cała gama. Jak
        Piotrkowska Trybunalska. Cobys ty heluś wiedziała, jakich ona ludzi zna!
        Pomarzyć! I Romka tez, tak, jasne, a coś ty myślała, głuptasku niedobry.... No
        dobrze, dobrze, tylko pamiętaj, ze na dzis wieczor na fotelik helute zapraszam,
        nie jakiegos zsypa, na co mnie taka konkurencja, ja nie wiem, za dobry jestem i
        tyle. Jakas słabosc we mnie do takich jak ty. Piszesz pieknie, jak moja.
        Mocnych słów się nie lękasz. Łza w moim niebieskim oku. Widzisz? A jak trzeba
        to i prawdę wygarniecie obydwie...obydwaj? eeee, nie wiem, ....we dwójkę - po
        mesku, a jak. A co. Frugo i po krzyku. No to buziaczki, liczę na ciebie, ja
        moze tu jeszcze troszkie powalcze, a ty szoruj na fotelik. "

Kurtyna.
        Oklaski?
        • Gość: Hiacynt Carmino, czy będzie akt drugi :)))) plzzzzzz IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 18:08

Kurtyna, odsłona pełna niestety:

Wtacza się Perła i mówi:

" "Helgo, helgo" - i łzy toczy perłowe.- " Azaliż z fotelika z serduszkeim
          zeszłaś? Niepotrzebnie. Przyszłem, a ciebie brak widze kłujący. Ale ja cie
          szybko heluś znajdę, hań! Zgiełk słyszę, od razu wiem, ze to ty, Stefan, oj,
          jakze mi ciebie brak. Ale procz ciebie to jeszcze te przepychanki ja lubię i
          nie wiem jak bez nich mógłbym zyć, jeije, choć pokaże ci czym moja miłość jest
          ( szarpie druty gitarowe niemiłosiernie ), dla tego zabiję sie...cie...nie,
          sie, sie, nie boj nic, Helut Ty moj, nie cie, sie...., tak, na pewno. No więc
          ja hyc, w sam środek tej waszej awantulki. A bzydka kalminka cos ci juz zlobiła
          cy sie sposobi, niedobla? Ona tak nienawidzi, tak nienawidzi, ze az nie wiem
          sam, jak. Dużo. I taka podmiejska, uh! nie to co moja, dama jak cała gama. Jak
          Piotrkowska Trybunalska. Cobys ty heluś wiedziała, jakich ona ludzi zna!
          Pomarzyć! I Romka tez, tak, jasne, a coś ty myślała, głuptasku niedobry.... No
          dobrze, dobrze, tylko pamiętaj, ze na dzis wieczor na fotelik helute zapraszam,
          nie jakiegos zsypa, na co mnie taka konkurencja, ja nie wiem, za dobry jestem i
          tyle. Jakas słabosc we mnie do takich jak ty. Piszesz pieknie, jak moja.
          Mocnych słów się nie lękasz. Łza w moim niebieskim oku. Widzisz? A jak trzeba
          to i prawdę wygarniecie obydwie...obydwaj? eeee, nie wiem, ....we dwójkę - po
          mesku, a jak. A co. Frugo i po krzyku. No to buziaczki, liczę na ciebie, ja
          moze tu jeszcze troszkie powalcze, a ty szoruj na fotelik. "

Kurtyna.
          Oklaski?

• tyu Carmino, czy będzie akt drugi... do Hiacynta 22.10.02, 18:20
            Hiacyncie!
            Podobno juz od pewnego czasu zabierasz się do napisania kolejnego odcinka
            netonoweli.
            Może teraz? Moze tutaj?
            Weź sprawy w swoje ręce! Nie żądaj wszystkiego od kobiety!
            wink)
            tyu
            • Gość: Perła tyu, o żesz ty podwikarzu jeden IP: proxy / 212.160.135.* 22.10.02, 18:27
              tyu napisał:

> Może teraz? Moze tutaj?
              > Weź sprawy w swoje ręce! Nie żądaj wszystkiego od kobiety!
              > wink)
              > tyu

to tyś doswiadczony w tych sprawch jesteś. Kto by pomyślał, że Hiacyntowi rad
              takich udzielac będziesz. Łajdak łajdakowi swoje sprawy w rękę bierze.
              Najlepszego!

Perła
        • Gość: Perła Carmino, tanie wino dla ciebie jest IP: proxy / 212.160.135.* 22.10.02, 18:24
          carmina napisała:

>
          > Kurtyna, odsłona pełna niestety:
          >
          > Wtacza się Perła i mówi:
          >
          >
          > " "Helgo, helgo" - i łzy toczy perłowe.- " Azaliż z fotelika z serduszkeim
          > zeszłaś? Niepotrzebnie. Przyszłem, a ciebie brak widze kłujący. Ale ja cie
          > szybko heluś znajdę, hań! Zgiełk słyszę, od razu wiem, ze to ty, Stefan, oj,
          > jakze mi ciebie brak. Ale procz ciebie to jeszcze te przepychanki ja lubię i
          > nie wiem jak bez nich mógłbym zyć, jeije, choć pokaże ci czym moja miłość
          jest
          > ( szarpie druty gitarowe niemiłosiernie ), dla tego zabiję sie...cie...nie,
          > sie, sie, nie boj nic, Helut Ty moj, nie cie, sie...., tak, na pewno. No więc
          > ja hyc, w sam środek tej waszej awantulki. A bzydka kalminka cos ci juz
          zlobiła
          >
          > cy sie sposobi, niedobla? Ona tak nienawidzi, tak nienawidzi, ze az nie wiem
          > sam, jak. Dużo. I taka podmiejska, uh! nie to co moja, dama jak cała gama.
          Jak
          > Piotrkowska Trybunalska. Cobys ty heluś wiedziała, jakich ona ludzi zna!
          > Pomarzyć! I Romka tez, tak, jasne, a coś ty myślała, głuptasku niedobry....
          No
          > dobrze, dobrze, tylko pamiętaj, ze na dzis wieczor na fotelik helute
          zapraszam,
          >
          > nie jakiegos zsypa, na co mnie taka konkurencja, ja nie wiem, za dobry jestem
          i
          >
          > tyle. Jakas słabosc we mnie do takich jak ty. Piszesz pieknie, jak moja.
          > Mocnych słów się nie lękasz. Łza w moim niebieskim oku. Widzisz? A jak trzeba
          > to i prawdę wygarniecie obydwie...obydwaj? eeee, nie wiem, ....we dwójkę - po
          > mesku, a jak. A co. Frugo i po krzyku. No to buziaczki, liczę na ciebie, ja
          > moze tu jeszcze troszkie powalcze, a ty szoruj na fotelik. "
          >
          > Kurtyna.
          > Oklaski?

No, no, skąd ty taki szemrany język znasz? Z ulicy pewno.

Perła
        • bykk Re: do Helgi 22.10.02, 18:31
          Helga,i tak Ci nie wierzę,że kapuchą chcesz zostać!
          Okropelnie nienawidzę kapusi.!!!
          pozdrawiam Cię
          hej!
          Ps.
          Swoją drogą,to ciekawe. Piszesz na "Kulturze",pewien pan wykopuje
          post,przywleka go na F.A.,cytuje i płacze,hahaha!
          Jeszcze nikt mu krzywdy nie zrobił,a już się maże i o ratunek wołasad!
          Zbabiał całkowiciesmile). Jeszcze piszczy jak jaka siusiumajtka i jakieś
          bisy prosi Czarnine z Buraków,kiepsko na tej Kulturze,bardzo kiepsko.
          Jak to dobrze,że ja na kulturę...smile
          KTO BYŁ JENISIEJEM?
          cytaciki może jakie?
          • Gość: AndrzejG a jak tam w Krakowie?Śnieg pada? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 18:34
            Cześć bykku

Pozdrowienia z Wrocławia.

Andrzej
            • bykk Re: do Jondrusia:) 22.10.02, 18:39
              Witaj Jondruś!
              W temacie pogody,rano była wczesna wiosna,w południe piękna jesień,po południu
              do teraz ciapie!sad Dzeszczowo!
              Śniegu raczej nie będzie,chyba jaki halniak duje,bom jest wkurwiony!
              pozdrawiam Cię
              hej!
              • Gość: AndrzejG Re: do Jondrusia:) IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 18:46
                bykk napisał:

> Witaj Jondruś!
                > W temacie pogody,rano była wczesna wiosna,w południe piękna jesień,po południu
                > do teraz ciapie!sad Dzeszczowo!
                > Śniegu raczej nie będzie,chyba jaki halniak duje,bom jest wkurwiony!
                > pozdrawiam Cię
                > hej!

Halny to paskuda na nastrój.
                Nie wkurwiaj się bykku , bo i wątrobę dołożysz.

Andrzej

• carmina Bo na Brackiej w Krakowie pada deszcz.... 22.10.02, 18:40
              Kochani
              Drugi akt jest uzalezniony od ciszy. Ciszę ceni. Jak jej zabraknie - kto to
              wie, kto to wie smile))))
          • _helga Re: do Bykka 22.10.02, 18:55
            Ja tez nienawidze kapuch. I sie najbardziej ze wszystkiego siodemce dziwie. Jak
            na niego kapowali, to dramat. A jak Hiacynta dzien w dzien kapuje na roznych
            forumowiczow, to dobrze. I po co sie w obronie tego durnia kiedys odezwalam?
            Jakby dalej byl zabanowany, to by moze w koncu do niego dotarlo, ze kazde
            kapowanie jest be. Obojetnie czy sLimak leci kapowac na samego siodemke do
            admina, czy Hiacynta robi donos publiczny na jakiegos forumowicza, jak na
            zebraniu PZPR. Jedno i drugie to kapuchy, a Hiacynta nawet gorsza, bo Limak to
            na emocjach robil. Wkurzal sie i lecial kapowac. A Hiacynta na zimno teczki
            zbiera i szantazuje.

PS. Na bana to hiacynta sama musi zasluzyc, nikt jej w tym pomagal nie
            bedziesmile) Ale sie zastanawiam, czy jakas osla laweczka by sie jej przydala od
            czasu do czasu. Juz nawet sposrod samych kwietnych zaczynaja jej zwracac uwage
            ze z chamstwem przegina, ale ona mysli chyba, ze sam Bog ja namascil do misji
            dziejowej na Forum i wszystko jej w zwiazku z tym wolno. To moze maly, zimny
            pryszniczek by ja troche przestudzil? Albo inne pytanie zadam: jak sobie radzic
            z czlowiekiem nie calkiem normalnym, ktory sie do ciebie przyczepil? Mam na
            mysli na tyle szmergnietego, ze nie docieraja do niego argumenty przeznaczone
            dla ludzi normalnych?
          • Gość: Hiacynt bykk IP: *.klodzko.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 18:59
            bykk napisał:

> Helga,i tak Ci nie wierzę,że kapuchą chcesz zostać!
            > Okropelnie nienawidzę kapusi.!!!

twój zsypek już kapuchą został, poznikały wątki ze zsypkiem w roli
            głównej, spytaj go czy kapował

> Piszesz na "Kulturze",pewien pan wykopuje
            > post,przywleka go na F.A.,cytuje i płacze,hahaha!
            > Jeszcze nikt mu krzywdy nie zrobił,a już się maże i o ratunek wołasad!

cierpisz na nadwzroczność byku,
            przegapiłeś występ swojej rostoczonej pary
            komletnie odkorowani pisali, zajrzyj do wątków
            ujrzysz gdzie jesteś

> Zbabiał całkowiciesmile). Jeszcze piszczy jak jaka siusiumajtka i jakieś
            > bisy prosi Czarnine z Buraków,kiepsko na tej Kulturze,bardzo kiepsko.
            > Jak to dobrze,że ja na kulturę...smile

tak im nie pomożesz byku, tylko dobrą radą, od serca

nie spiesz się, rozważnie pisz, pogarszasz sytuację

Hiacynt
            • bykk Re: do Pewnego Pana 22.10.02, 19:39

> twój zsypek już kapuchą został, poznikały wątki ze zsypkiem w roli
              > głównej, spytaj go czy kapował

Nie rozumiem,dlaczego zsypek jest mój? Ja mam kobitę,za innymi już się nie
              oglądam. Nic mi nie wiadomo czy Helga kapowała,ineresuje Cię,to ją spytaj.

> cierpisz na nadwzroczność byku,
              > przegapiłeś występ swojej rostoczonej pary
              > komletnie odkorowani pisali, zajrzyj do wątków
              > ujrzysz gdzie jesteś

Pewny Panie,może cosik przegapiłem,wiesz tym się różnimy,że Ty lubisz wykopki
              z archiwum,ja nie. Po drugie,co ma wspólnego pisanie jakiejś "rostoczonej pary"
              (nie mam pojęcia co to znaczy,no ale ja na kulturę...)do tego,że wykopałeś
              posta Helgi z Kultury i tu wkleiłeś,"płacząc" jednocześnie,przecie Helga Cię
              nie zakapowała,więc o co?
              Po trzecie,każdy może pisać,nawet jak ktosik jest "odkorkowany",nie każdy
              natomiast musi czytać to,tak jak nie każdemu się podoba np.śnieżna czapasmile.

> tak im nie pomożesz byku, tylko dobrą radą, od serca
              > nie spiesz się, rozważnie pisz, pogarszasz sytuację
              > Hiacynt

Nikomu nie mam zamiaru pomagać,piszę po prostu na F.,wolno mi,pozwolisz?
              Nikomu rad nie chcę udzielać,mogę jedynie kogoś opieprzyć,lub prosić o spokój!

bez bajki

KIM BYŁ JENISIEJ?smile
    • Gość: Lisek Do Helgi pytanie jest... IP: webcacheP* / *.visp.energis.pl 22.10.02, 19:00
      ... o, tutaj jest:

www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3338855&a=3340870
      Pozdro,
      Lisek
    • bykk Re:do Helgi 22.10.02, 19:48
      Helga,nic mi nie wiadomo,żeby pewien pan kablował.
      "Teczki" to specjalność widać,daj się bawić drugiemu,niech tam.smile
      Kto na F. kabluje wiemy. Myślę,że nie dołączysz do nich?smile)
      pozdrawiam
      hej!
      • Gość: kunce Panna Kunka oświadcza IP: *.chello.pl 22.10.02, 19:58
        Oświadczenie Panny Kunki;

Niniejszym z całą mocą podkręślam, że jedyna panną (Panną) na tym forum jestem
        ja (i niech Drogi Euromir nie traktuje tego jako przytyk, ani też - uchowaj
        Boże - nie jest to pretensja do Profesora).
        A więc jstem jedyną panienką, bo pozostałe Panie albo są, w mniejszym lub
        wiekszym stopniu, zamężne, albo też nie do końca zidentyfikowane płciowo.

Proszę zatem nie przypisywać panieństwa, z którym z dumą się obnoszę, żadnym
        przypadkowym osobom.

z poważaniem
        Panna Kunka
        • bykk Re: do Panny Kunki:) 22.10.02, 20:10
          Witaj Panienkosad!
          Ty tak specjalnie,tak aby Euromir się w końcu zdecydował?
          pozdrawiam jeszcze Panienkę Kunkę
          hej!
      • nurni Re:do Bykka prosba goraca 22.10.02, 19:59
        Bykku

mam prosbe po starej znajomosci
        przeczytaj caly watek UWAZNIE

tylko tyle
        ewentualny komentarz nie jest potrzebny smile

zrobisz to po tej starej....?

pozdrawiam
        nurni
        • Gość: luka Re:do Bykka prosba goraca IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 22.10.02, 20:05
          nurni napisał:

> Bykku
          >
          > mam prosbe po starej znajomosci
          > przeczytaj caly watek UWAZNIE

Bykku, posłuchaj nurniego.
          • bykk Re:do Nurni-ego 22.10.02, 20:17
            Witam.
            Przeczytałem,nic nadzwyczajnego,po prostu szukanie nowej zwady.
            Na Kulturze mały odzew,więc tutaj do kompletu,ot wszystko.
            pozdrawiam Cię
            hej!
            • nurni i ja Cie pozdrawiam______troche smutno :( nt 22.10.02, 20:22
              • bykk Re: do Nuni-ego 22.10.02, 20:26
                Nurni,coś Ty? Pzrecie halniak u nas,Tyś daleko!smile
                Uśmiechnij się,bo mi głupiosad! Nie chcę następnych "wątów".
                hej!
                KIM BYŁ JENISIEJ,do cholery!?smile
            • Gość: Ania Re:do Bykka IP: *.upc.chello.be 22.10.02, 20:29
              bykk napisał:

> Witam.
              > Przeczytałem,nic nadzwyczajnego,po prostu szukanie nowej zwady.
              > Na Kulturze mały odzew,więc tutaj do kompletu,ot wszystko.
              > pozdrawiam Cię
              > hej!

Strasznie stronniczy Bykku jestes.Rozumiem,ze masz cos do Hiacynta ale dlaczego
              nie stac Cie na obiektywizm?Ja sobie zajrzalam na kulture i zobaczylam pare
              postow .Watek Helgi na temat Hiacynta ,same cytaty ,na ktore Helga sie bardzo
              oburza.Perla tu pisal cos na temat siania nienawisci ,przeczytalam pare postow
              jego i Miriam zemdlilo mnie.
              no i jeszcze cos na temat Twojej przyjaciolki Helgi.
              Nie lubisz cytatow wiec nie bede cytowac musisz uwierzyc mina slowo.
              Otoz kilka dni temu Kretyn 52 zasugerowal Helgusi ,ze Euromir jest
              niebezpiecznym antysemita.No i Helgusia zaczela polowanie na Euromira.
              Metoda Helgi jest taka.Popierac Kretyna 52 i starac sie zyskac przyjazn jego
              wrogow .Czyli Sceptyka Twoja i Luki.Dlatego wszystkie postydo Was ociekaja taka
              slodycza.Bo moze przymkniecie oko na ten flircik z Kretynem 52 i jak Helga
              bedzie kogos mieszac z blotem to nikt z Was sie nie wtraci a jeszcze bedzie
              bronil gorliwie Helgi tak jak Ty to robisz.
              Czekam jak zaczniesz bronic kretyna 52
              Trzymaj sie mimo
              • bykk Re:do Ani 22.10.02, 20:42
                Witaj Aniu belgijska.smile
                Czy ja bronię kogokolwiek? Napisałem wyraźnie,że kapuchy nie lubię.
                Gdyby Helga kogoś zakapowała,to u mnie krecha,koniec.
                Nie rób sobie jaj ze mnie,ja i kretyn52?
                Ostatnio mało było mnie na F.,więc mogłem coś przeoczyć,do Euromira
                ja miałem i mam szacunek,nie obchodzi mnie co sobie Helga wypisuje temacie.
                Jak łatwo zauważyć,nie wtrancam się do wątków o antysemityźmie.
                Aniu,nie ma ludzi obiektywnych,zawsze się czymś kierują,zawsze.
                pozdrawiam Cię
                hej!
                KIM BYŁ JENISIEJ?smile
              • _helga Re:Aniu, nikt mi niczego nie sugerowal:))) 22.10.02, 21:55
                Zapytaj samego Eurommira kiedy po raz pierwszy go antysemita nazwalam. Juz
                dosyc dawno temu. A jesli chodzi o antysemityzm, to pamietasz nasze rozmowy na
                twoj wlasny temat? Dlaczego mi wyszlo ze antysemitka ciebie nazwac nie mozna?
                Pamietasz, jak ci mowilam , ze to moim zdaniem chodzi o uogolnienia?

Powtorze jeszcze raz, jesli zapomnialas. Moim zdaniem nie ma obowiazku kochania
                jakiejkolwiek nacji, wlacznie nawet ze swoja wlasna. Nielubienie tez o niczym
                nie swiadczy. Takze atakowanie przedstawicieli jakiejs nacji nie swiadczy, pod
                warunkiem ze chodzi o cos konkretnego i o komkretne osoby lub grupy ludzi. Ty -
                mimo ze jestes pyskatasmile - nie przekraczasz tej granicy. Nie uogolniasz na
                wszystkich Zydow co byli, sa czy beda, na ich religie, system etyczny itd.
                Dlatego mimo pyskowania sie nie kwalifikujesz na to zebym cie tak nazwala. A
                Euromir spelnia te wymagania, wlasnie w zakresie uogolnien.

Nie twierdze, ze moja definicja jest jedynie sluszna, kto inny moze miec inna
                definicje. Mozesz sie zgadzac lub nie, ale przynajmniej nie mozna mi zarzucic
                braku konsekwencji w nazewnictwiesmile
      • _helga Re:Masz racje, bykku:) 22.10.02, 21:32
        Masz racje bykku, ze jak ktos jest kablarz, to nie nalezy od razu go
        nasladowac. Ponioslo mnie wczoraj, bo szczerze mowiac sobie z chamem nie radze.
        Wszystko juz bylo na najlepszej drodze do uspokojenia, troche pogadalam z Tete,
        troche z Abe, powyjasnialysmy sobie co myslimy i dlaczego zupelnie na
        spokojnie, i cham tego widocznie nie wytrzymal, ni stad ni zowad wyskoczyl
        ponizej pasa. A ja z takim nie wygram na bluzgi, bo nawet tak nie potrafiesad

Ale nie jestem pewna czy te teczki nie mozna nazwac kablowaniem. Jesli ktos
        usiluje tropic czlowieka w realu, zbiera na niego teczke i publikuje, to co to
        jest, jak nie kablowanie? I co z tego ze nie zaczyna tego donosu: "panie admin,
        donosze, ze..." Kabel to kabel, a donos to donos, no nie?

Tete mi wczoraj tlumaczyla ze Hiacynta tropi jenisieja i ze to jest jej
        zasluga. Ok. Tylko co ja mam wspolnego z jenisiejem? Nic.

Uwazam ze Hiacynta to kapucha i to najgorszego sortu. Jak powiedzialam wyzej,
        sLimak przynajmniej to na emocjach robil, a ta kapucha na zimno zbiera i
        donosi, kazdemu, kto tylko chce sluchacsad I uwazam tez, ze Hiacynta tak kocha
        kapowanie, ze wszystko jej jedno na kogo teczke zbiera i na kogo donosisad
    • wesoly3 Re: Helga-Zsypek chce na mnie zabanować 22.10.02, 21:21
      zawsze pisalem, ze helga to zydo-kurew
      • nurni hm kolejny pion?________________nt 22.10.02, 21:23
        • kontrolant Hm, a moze kolejny poziom?______________nt 22.10.02, 21:50
      • Gość: +++Ignorant Czy Ty wiesz o co im chodzi..? IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:17
        wesoly3 napisał:

> zawsze pisalem, ze helga to zydo-kurew

Sława!

Bo widzę tu jakieś płaczki...

Jakieś kiwanko przy ścianie...
        A pozatem dlaczego nie wolno nie lubieć żydów jako calości...
        Można nie lubieć ich zwyczajów ( np plucia na Kościół i na Krzyż)
        Mozna nie cenić ich subkultury niewolniczo-koczowniczej'
        Można być krytycznym wobec polityki I...ela...
        Mnie na nauce za samo dyskutowanie o teorii względności i sprowadzenie wkładu
        Albercika do rozsądnych rozmiarów nazwano tym strasznym słowem ANTYSEMITA...
        I ja jestem w dobrej sytuacji bo jestem tu anonimowo pozatem jestem niezależny
        ale w niektórych instytucjach można wylecieć z pracy, albo nie dostać kredytu...

Dlatego my Antysemici powinniśmy być solidarni, trzymać fason i uważać na
        sprężynkowców...

Pozdrawiam !

Ignorant
        +++
        • Gość: +++Ignorant Ci durnie myślą, że my to helgi 2 i 3 hahaha../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 22:20
          • Gość: Ania Re: Ci durnie myślą, że my to helgi 2 i 3 hahaha. IP: *.upc.chello.be 22.10.02, 22:29
            Ignorant ,a ty wiesz,ze wesoly to nie jakas podroba?Znasz go osobiscie?
          • _helga Obawiam sie, ze mozesz miec racje, Ignoracenty:( 22.10.02, 22:35
            Szanowny Ignorancie, obawiam sie ze masz racje i oni mysla ze ja to ty oraz
            wesoly, i ze tak sobie pisze w ramach wzniecania antysemityzmu na forum. A ja z
            kolei mysle, ze ty jestes Ignoracentym, ktory w wolnych chwilach bywa Wesoly.
            Co ty na to?
            • _helga Ps. Hehehe! Ale jest dobra strona tej sytuacji! 22.10.02, 22:38
              _helga napisała:

> Szanowny Ignorancie, obawiam sie ze masz racje i oni mysla ze ja to ty oraz
              > wesoly, i ze tak sobie pisze w ramach wzniecania antysemityzmu na forum. A ja
              z
              >
              > kolei mysle, ze ty jestes Ignoracentym, ktory w wolnych chwilach bywa Wesoly.
              > Co ty na to?

Rozumiesz, cokolwiek bys teraz nie napisal, to ci i tak nie uwierza!!!

heheheheheheheeeee!!!!!!!!!!!
              • Gość: +++Ignorant Tym lepszy będziemy mieli ubaw! hahaha/nt ale jaja IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 23:28
                _helga napisała:

> _helga napisała:
                >
                > > Szanowny Ignorancie, obawiam sie ze masz racje i oni mysla ze ja to ty ora
                > z
                > > wesoly, i ze tak sobie pisze w ramach wzniecania antysemityzmu na forum. A
                > ja
                > z
                > >
                > > kolei mysle, ze ty jestes Ignoracentym, ktory w wolnych chwilach bywa Weso
                > ly.
                > > Co ty na to?
                >
                >
                >
                > Rozumiesz, cokolwiek bys teraz nie napisal, to ci i tak nie uwierza!!!
                >
                > heheheheheheheeeee!!!!!!!!!!!
                >
            • Gość: +++Ignorant Nie dzielę się sławą! Za próżny jestem na to.../nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 22.10.02, 23:27
              _helga napisała:

> Szanowny Ignorancie, obawiam sie ze masz racje i oni mysla ze ja to ty oraz
              > wesoly, i ze tak sobie pisze w ramach wzniecania antysemityzmu na forum. A ja
              z
              >
              > kolei mysle, ze ty jestes Ignoracentym, ktory w wolnych chwilach bywa Wesoly.
              > Co ty na to?
              • _helga Ale ze mna sie podzielisz! Bedziesz musial!..nt 22.10.02, 23:53

• Gość: +++Ignorant Nigdy! A jakie masz na mnie haki..? /nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 00:12
                  _helga napisała:

>
                  • _helga Nurni ma! On uwaza ze jestesmy trzecia plec!!!! 23.10.02, 00:37

> _helga napisała:
                    >
                    > >
                    • Gość: +++Ignorant I jeszcze bracia syjamscy! To jestem protajski/nt IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 00:49
                      _helga napisała:

> Gość portalu: +++Ignorant napisał(a):
                      >
                      > > _helga napisała:
                      > >
                      > > >
                      >
                      >
                      • _helga Syjamskie rodzenstwo a nie bracia! Shemale! ../txt 23.10.02, 00:51
                        Nurni ma swieta racje ze jestesmy shemale. Tylko co z Wesolym? Bezplciowy?
                        • Gość: +++Ignorant Re: Syjamskie rodzenstwo a nie bracia! Shemale! . IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 23.10.02, 00:58
                          _helga napisała:

> Nurni ma swieta racje ze jestesmy shemale. Tylko co z Wesolym? Bezplciowy?

Sława!

Fiutka mam, ale cycuszki u mnie słabe...

A jak u Ciebie..?

Zaraz do nas przyjdzie...

Ale jako trojaczki syjamskie damy radę..?

Pozdrawiam!

Ignorant
                          +++

PS Wesoły3 też z Wrocka?
                          • _helga Re: Syjamskie rodzenstwo a nie bracia! Shemale! . 23.10.02, 01:00

> _helga napisała:
                            >
                            > > Nurni ma swieta racje ze jestesmy shemale. Tylko co z Wesolym? Bezplciowy?
                            >
                            > Sława!
                            >
                            > Fiutka mam, ale cycuszki u mnie słabe...
                            >
                            > A jak u Ciebie..?
                            >
                            > Zaraz do nas przyjdzie...
                            >
                            > Ale jako trojaczki syjamskie damy radę..?
                            >
                            > Pozdrawiam!
                            >
                            > Ignorant
                            > +++
                            >
                            > PS Wesoły3 też z Wrocka?

Jako syjamskie trojaczki damy rade kazdemu! Nie wiem skad sie wesoly wzial,
                            myslalam, ze to tysmile

Heheeee! Ale jajasmile))

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka