antoni.goczal 29.10.02, 08:12 A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Kazio Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.ibch.poznan.pl 29.10.02, 08:15 antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? Prosze zapytac sie dziennikarzy z TVP. Oni maja kontakty z bylymi SB-kami i wszystko wiedza Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.chello.pl 29.10.02, 08:25 Gość portalu: Kazio napisał(a): > antoni.goczal napisał: > > > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? > > Prosze zapytac sie dziennikarzy z TVP. Oni maja kontakty z bylymi SB-kami i > wszystko wiedza To Kaczyński był na "kontakcie" ... ?!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: doku Niektórzy ciągle o jednym IP: *.mofnet.gov.pl 29.10.02, 09:41 antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 29.10.02, 10:06 To akurat fakt. Nie wiedziałem jeszcze bardziej bezczelnego przekrętu w naszym kraju... Mam nadzieje, że sąd wyższej instancji uprawomocni ten jego wyrok i przynajmniej koleś jeszcze na Warszawie nie zarobi. Chyba, że zdąży do tego czasu... antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? To pytanie należało by chyba zadać wszystkim, którzy głosują na pana Kaczyńskiego. Powiedzcie: nie przeszkadza Wam to, że waszego ulubionego polityka posądzono o łapówkarstwo, zarzuty ciągle są podtrzymymywane, a prokuratura to ignoruje? Bo jak Lepper w sejmie bajki opowiadał, to prokurator od razu "zbadał sparwę". A tutaj nic - jedynie uznano "dramat w trzech aktach" za największą porażkę medialną roku. Nie rozumiem tylko dlaczego, skoro autorzy dalej (przed sądem) podtrzymują, że program był oparty na faktach... Dlaczego nikt nie zbadał tego, czy zarzuty postawione w tym programie są prawdziwe!!!??? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.echostar.pl 29.10.02, 10:12 bimi napisał: > Dlaczego nikt nie zbadał tego, czy zarzuty postawione w tym programie są > prawdziwe!!!??? I dlaczego nikt nie szukał Talibów w Klewkach !!!! No dlaczego........ Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 29.10.02, 10:23 Gość portalu: XXL napisał(a): > bimi napisał: > > > Dlaczego nikt nie zbadał tego, czy zarzuty postawione w tym programie są > > prawdziwe!!!??? > > I dlaczego nikt nie szukał Talibów w Klewkach !!!! > No dlaczego........ Własnie, że szukał. Wszystkie rewelacje Andrzeja Leppera zostały zbadane przez prokuraturę. Samo śledztwo zostało wszczętne natychmiast po jego sejmowym wystąpieniu, a zamknięte po kilku miesiącach. Jesli uważasz, że sprawa jest zbyt nieprawdopodobna, aby mogła być parwdą, to masz oczywiście do tego prawo. Jednak wygląda na to, że nie wszyscy myślą tak jak Ty; na przykłąd ja, oraz panowie którzy zrobili ten program uważamy coś takiego za wielce prawdopodobne. Moim zdaniem więc prokurator też powinien... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.echostar.pl 29.10.02, 10:47 bimi napisał: > Moim zdaniem więc prokurator też powinien... ......się trochę pośmiać. Ten program to szyta tak grubymi nićmi nieudolna prowokacja, że tylko śmiech. Jak widać obróciło się to tylko przeciw inspiratorą. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 29.10.02, 10:58 Gość portalu: XXL napisał(a): > bimi napisał: > > > Moim zdaniem więc prokurator też powinien... > > ......się trochę pośmiać. > > Ten program to szyta tak grubymi nićmi nieudolna prowokacja, że tylko śmiech. > Jak widać obróciło się to tylko przeciw inspiratorą. Mylisz się - moim zdaniem obrócenie programu "przeciw inspiratorom" było po prostu ukartowane; chodziło o to, żeby odwrócić uwagę opinii publicznej od zarzutów, a skupić się na niekompetencji tych, którzy te zarzuty postawili. Metoda znana jak świat. Może i jestem paranoikiem, ale jeśli nie to mam rację... Co więcej, jeśli ja mam rację, to Ty głosujesz na kolesia, który jest najbardziej bezczelnym złodziejem i aferzystą trzeciej Rzeczpospolitej. I nie tylko głosujesz, ale nawet go bronisz - jesteś narzędziem w jego skorumpowanych rękach. Dlatego uważam, że sprawą powinna zając się prokuratura - jeśli koleś jest czysty to sam powinien się tego domagać. Ale zdaje się jakoś od tego stroni... Na szczęście Pan Kaczyński wniósł sparwę cywilną przeciwko redaktorom; z zaciekawieniem oczekuję rozstrzygnięć tego procesu. Swoją drogą ten też nieźle się przeciąga... Jest oczywiście jeszcze jedna sparwa; prawdopodobnie prokuratura nie zajęła się tą sparwą, bo nikt z obecnej tzw. "ekipy rządzącej" o to nie zadbał. A skoro nie zadbał, to moim zdaniem Pan Kaczyński mógł by za sobą niejednego pociągnąć. I ja domagam się nie tyle stwierdzenia winy Kaczyńskiego (bo i tak na niego nie głosuję), co zdemaskowania innych zamiesznych w FOZZ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.echostar.pl 29.10.02, 11:32 bimi napisał: > Mylisz się - moim zdaniem obrócenie programu "przeciw inspiratorom" było po > prostu ukartowane; chodziło o to, żeby odwrócić uwagę opinii publicznej od > zarzutów, a skupić się na niekompetencji tych, którzy te zarzuty postawili. > Metoda znana jak świat. Oooo wierzysz w spiskową teorię dziejów, w podwójną negację. To niby Kaczyński miał zlecić kręcenie filmu ???? Jeszcze bardziej nieprawdopodobne. > Może i jestem paranoikiem, ale jeśli nie to mam rację... > Co więcej, jeśli ja mam rację, to Ty głosujesz na kolesia, który jest > najbardziej bezczelnym złodziejem i aferzystą trzeciej Rzeczpospolitej. I nie > tylko głosujesz, ale nawet go bronisz-jesteś narzędziem w jego skorumpowanych > rękach. 1. Nie głosuje na Kaczyńskiego, bo nie mieszkam w Warszawie. 2. Sprawa dotyczyła jego brata. 3. Znam setki bardziej skorumpowanych . > Dlatego uważam, że sprawą powinna zając się prokuratura - jeśli koleś jest > czysty to sam powinien się tego domagać. Ale zdaje się jakoś od tego stroni... > Na szczęście Pan Kaczyński wniósł sparwę cywilną przeciwko redaktorom; z > zaciekawieniem oczekuję rozstrzygnięć tego procesu.Swoją drogą ten też nieźle > się przeciąga... A więc domaga się wyjaśnień, a sprawa się przeciąga bo jest nie na rękę aktualnej władzy ( to ona jest w tym umoczona ) >I ja domagam się nie tyle stwierdzenia winy Kaczyńskiego (bo i tak na niego nie > głosuję), co zdemaskowania innych zamiesznych w FOZZ! A tu się zgadzam całkowicie, ale z tym trzeba będzie poczekać do zmiany ekipy przy żłobie. Chyba, że sprawa się przedawni. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 29.10.02, 11:53 Gość portalu: XXL napisał(a): > Oooo wierzysz w spiskową teorię dziejów, w podwójną negację. > To niby Kaczyński miał zlecić kręcenie filmu ???? > Jeszcze bardziej nieprawdopodobne. Chcesz pogadać, czy zakończyć rozmowę? Wierzę w to, ze żaden człowiek nie jest głupi, jak również w to, że niektórzy politycy to złodzieje i aferzyści, zas władza jaką nietórzy z nich mają jest w wiekszości wypadków wystarczająca do tego, aby zamienić rzetelnych redaktorów w nierzetlenych partaczy. > 1. Nie głosuje na Kaczyńskiego, bo nie mieszkam w Warszawie. Ale popierasz go jako polityka? > 2. Sprawa dotyczyła jego brata. Z tego co wiem sprawa dotyczyła ich obydwu - jeden broni drugiego. > 3. Znam setki bardziej skorumpowanych . Rozumiem więc, że nie masz nic przeciwko korupcji w polityce? Nie masz nic przeciwko temu, aby rządzący zmieniali prawo tak, aby mogli wyprowadzać kasę z budżetu. No i oczywiście, żeby korzystali z tego prawa... > A więc domaga się wyjaśnień, a sprawa się przeciąga bo jest nie na rękę > aktualnej władzy ( to ona jest w tym umoczona ) Nie mógł zrobić inaczej. Jeśli zarzucił dzinnikarzom nierzetleność to musiał im założyć sprawę w sądzie, bo inaczej ludzie zaczęli by coś podejrzewać. A to, że sprawa przez tak długi czas nie ma nawet cienia rozstzrygnięcia (poza zeznaniami dziennikarzy, którzy podtrzymali swoje zarzuty z filmu) jest moim zdaniem przejawem tego, że Kaczyńskim na rozstrzygnięciu nie zależy. Przynajmniej nie spieszy im sie z tym... > A tu się zgadzam całkowicie, ale z tym trzeba będzie poczekać do > zmiany ekipy przy żłobie. Chyba, że sprawa się przedawni. Obawiam się, ze w te przekręty zamiesznai są ludzie ze wszystkch potencjalnych kolejnych ekip przy żłobie. No, chyba, ze zacznie nami rządzić Samoobrona... A co do "trzeba poczekać": po jaką cholerę czekać; wystarzcy, że zaczniemy się domagać od władz, aby prokuratura wyjasniła tą sprawę - zamknęła ją lub postawiła zarzuty. Ja chcę jedynie tyle - resztę załatwi sąd, który jestem pewnien, że nikogo niewinnego nie skrzywdzi. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 29.10.02, 16:08 Bimi,widzę,że jednak czasem myślisz,więc wiadro cynkowe cofie! Zgadzam się z Tobą w tym co piszesz w ostatnim zdaniu. hej! jakiś problem miałem ze siecią Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 29.10.02, 19:20 A co stało się z bardzo poczytnym dziennikiem, EKSPRESEM WIECZORNYM? Odpowiedz Link Zgłoś
eliot Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 29.10.02, 10:28 antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? Może u Jarka... ??? )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Antos.Goczal w amoku serialowowym. IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.10.02, 11:09 > antoni.goczal napisał: > > > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? Wiesz co goczal.antoni? Masz jakies aj kju powyzej zera? Bo jak Ci serial bez Trzeciego aktu nie poruszyl ani jednej szarej komorki to jak zrozumiesz to co napisze? Slyszales o Falzmanie i Panko? O Radzie Polityki Pienieznej o Balcerowiczu, Zemyku, Wojciechowskim, Chaim, Sawickim, Lewandowskim ? O zelazo jaruzalem miedz rakowskim srebro w motyke co na glazur kraska nasrala gudzowatym baucem i kamelą to ti słiszał? O marce rublowej royalem tytniowym? Nu Antoni obudz sie - tu Polsha nie Rasija i nie fszeruj forumowiczow seriami seriali. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: filut Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.elmont.com.pl / 10.40.36.* 29.10.02, 10:55 antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? Czemu pytasz? Nie podzielił się? (Nie bierz moich pytań na serio. Sprowokowałeś mnie treścią swojego postu. Co do meritum, to mam o nim zdanie podobne do Twojego) Pozdrawiam Fil Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #ankieter Kto jeszcze ma zdanie Antoniego.Goczala?/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.10.02, 11:11 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Chcesz być adwokatem Kaczyńskiego? 29.10.02, 11:36 Rozumiem, że ręczysz własnym honorem za to, ze Kaczyńskie nie miał żadnych powiązan z FOZZ, a wszystko co sugerowali dziennikarze TVP zostało wyssane z palca. Inaczej mówiąc, jeśli by się okazało, ze dziennikarze mieli rację, a on, wraz ze swoim bratem brali łapówy, to Ty idziesz się pochlastać. Czy tak? Bo wiesz, ja bym tak zrobił na Twoi miejscu (oczywiście gdyby się okazało, ze broniłeś niesłusznej sparwy). Wolał bym się pochlastać niż żyć ze świadaomością, że broniłem łąpówkarza, który przekonał mnie swoim poczciwym uśmiechem, że ci co mają "dowody" są niekompetetni więc broń boże nie należy tych dowodów sparwdzać! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Antoś,Bimi 29.10.02, 11:42 Albo jesteście gówniarze,albo walnięci lewaki. Jaki fakt Bimi? No jaki? Powiedz nam kiedy,po co,kto zakładał FOZZ? Kto był w zarządzie? Na co wydawali pieniądze? Komu zależało na tym,aby sprawę FOZZ-u opóźniać? Kto powołał śędzinę,która prowadziła sprawę FOZZ na min. sprawiedliwości? Dlaczego grają na zwłokę? Już niektórym z FOZZ-u sprawa się przedawniła,a jeszcze trochę i będzie po ptokach! Widzieliście kiedy palanty,aby SB-ecja finansowała prawicę? Walnijcie się w głowę,jeśli takie coś macie(może zamiast,to w tym miejscu macie wiadra cynkowe)!!! Gdyby to był fakt Bimi,to Kaczorów już dawno by utopili! Myśl,jak masz czym! Tyle. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Antoś,Bimi 29.10.02, 12:02 Pozwilisz, że zaabstrahuje od twoich uszczypliwości. Słuchaj, no byku! Jeśli uważasz, że Kaczory są niewinne to nie rozumiem co masz przeciwko, żeby prokurator to potwierdził? Bo z tego co się orientuję prokuratura działa w ten sposób, że w przypadku podejrzenia przestępstwa automatycznie otwierana jest sparwa, która po zbadaniu trafia lub nie pod sąd. Dlaczego w tym przypadku nie postąpiono zgonide z ogólnie przyjętymi zasadami?! I nie mów mi, że dlatego, ze zarzuty były absurdalne; absurdalnośc zarzutów nie ma tu nic do rzeczyl, czego najlepszym dowodem jest fakt, że prokuratura sparwdzała np. zarzuty Leppera n.t. brania łapówek przez niekórych posłów. A temte były, moim zdaniem nieporównywalinie bardziej absurdalne. I co więcej, nie są dziś podtrzymywane, w pzreciwieństwie do zarzutów przeciwko panom Kaczyńskim. Jak to wyjaśnisz? Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Re: Antoś,Bimi 29.10.02, 12:04 bykk napisał: > Albo jesteście gówniarze,albo walnięci lewaki. Jedno i drugie. A ponadto mają uszkodzone układy moczowe (z przetoką w okolice, gdzie normalny człowiek ma mózg) - patrz ich poprzednie wątki na ten sam temat. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Skrent umyslowy jak bykk! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 12:53 To jest skrent kiszek kiszek umyslowych i bielmo na oczach Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Kaczorom smierdzi spod kuprow od dawna IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 12:21 bykk napisał: > Albo jesteście gówniarze,albo walnięci lewaki. > Jaki fakt Bimi? No jaki? Powiedz nam kiedy,po co,kto zakładał FOZZ? Rakowski aby wykupowac niezgodnie z prawem po nizzej ceniedlugi gierkowskie > Kto był w zarządzie? Na co wydawali pieniądze? Komu zależało na tym,aby > sprawę FOZZ-u opóźniać? Kto powołał śędzinę,która prowadziła sprawę FOZZ na > min. sprawiedliwości? Dlaczego grają na zwłokę? Już niektórym z FOZZ-u > sprawa się przedawniła,a jeszcze trochę i będzie po ptokach! > Widzieliście kiedy palanty,aby SB-ecja finansowała prawicę? Walnijcie > się w głowę,jeśli takie coś macie(może zamiast,to w tym miejscu macie > wiadra cynkowe)!!! > Gdyby to był fakt Bimi,to Kaczorów już dawno by utopili! Myśl,jak masz czym! > Tyle. Poki kaczory nie rozlicza sie z dzialalnosci np. p.p. Zalewskiego, Glapinskiego nie oddadza 50mld zl Art B beda tysko spoconymi kurduplami zadnymi wladzy i szmalu. Glapa wprowadzil pierwszy raz koncesje na import paliwa. To 1992r. pierwsza koncesje dostala firma SOLO ze Szcecina ktora powstala 2 tyg. przed zarzadzeniem. Dostala koncesje pol roku wczesniej niz CPN! Jak to Wam obroncom nie smierdzi okropnie to znaczy ze jestescie zacietrzewieni daltonisci. Facet bedacy ministrem Sprawiedliwosci rzucajacy jak Lepper bezpodstawne ogolnikowe oskarzenia dla taniej popularnosci a jedyna recepte, ktora mial to wiecej wiezien jest dla mnie dupkem zadnym wladzy o nieczystych rekach i takimz sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kaczorom smierdzi spod kuprow od dawna 29.10.02, 12:36 Gość portalu: Zybi napisał(a): > Jak to Wam obroncom nie smierdzi okropnie > to znaczy ze jestescie > zacietrzewieni daltonisci. Daltonista to ktoś taki kto nie odróżnia kolorów. Oni raczej nie zwracają na niektóre z nich uwagi; we wszystkim co czerwone widzą przekręt (w większość słusznie), za to tam gdzie pzrekręt aż bokiem wyłazi, ale jest na innym tle, to nie tylko nie widzą przekrętu, ale wręcz wyzywają tych, którzy domagają się zbadania sprawy. To raczej inna choroba niż daltonizm. To chyba głupota połączona z dziecinną naiwnością... > Facet bedacy ministrem Sprawiedliwosci rzucajacy jak Lepper bezpodstawne > ogolnikowe oskarzenia dla taniej > popularnosci a jedyna recepte, ktora mial to wiecej wiezien jest dla mnie > dupkem zadnym wladzy o nieczystych > rekach i takimz sumieniu To prawda - ja również uważam, że PiS to skryto-populistycza partia. Tzn. "skryto-" tylko dla tych, których Ty nazywasz daltonistami; dla mnie ta parta jest po prostu populistyczna. Nawet pzrecież Samoobrona czy LPR nie krzyczą dziś, żeby zaostrzać kary dla przestępców. Bo nawet oni wiedzą, że ostrzejsze kary mają się tak do zwiększenia bezpieczeństwa jak przeniesienie obywateli do więzień ma się do wzrostu gospodarczego. Czyli zazwyczaj nijak. Ale skąd prości ludzie mają o tym wiedzieć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tribunus Re: Kaczorom smierdzi spod kuprow od dawna IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 29.10.02, 13:56 > To prawda - ja również uważam, że PiS to skryto-populistycza partia. > Tzn. "skryto-" tylko dla tych, których Ty nazywasz daltonistami; dla mnie ta > parta jest po prostu populistyczna. Nawet pzrecież Samoobrona czy LPR nie > krzyczą dziś, żeby zaostrzać kary dla przestępców. Bo nawet oni wiedzą, że > ostrzejsze kary mają się tak do zwiększenia bezpieczeństwa jak przeniesienie > obywateli do więzień ma się do wzrostu gospodarczego. Czyli zazwyczaj nijak. > Ale skąd prości ludzie mają o tym wiedzieć... Jacy Wy jesteście biedni. Nie macie pojęcia o procedurach prawnych,cytujecie używane powszechnie przez plebs zwroty a na dodatek podchodzicie do wszystkich poruszonych problemów emocjonalnie. Jak możecie wypowiadać się w poszczególnych kwestiach powołująć się na zupełnie nieprawdziwe oraz niepełne informacje ( zaczerpnięte przeważnie ze środków masowego przekazu )? Zwracam się do Was z prośbą o niewypisywanie bezpodstawnych zarzutów pod adresem Panów Kaczyńskich - nie znacie Ich osobiscie ( a jedynie z radia,telewizji lub rozmaitych konferencji prasowych ) więc skąd możecie wiedzieć jacy tak naprawdę są? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kaczorom smierdzi spod kuprow od dawna 29.10.02, 14:02 Gość portalu: Tribunus napisał(a): > Jacy Wy jesteście biedni. > Nie macie pojęcia o procedurach prawnych,cytujecie używane powszechnie przez > plebs zwroty a na dodatek podchodzicie do wszystkich poruszonych problemów > emocjonalnie. > Jak możecie wypowiadać się w poszczególnych kwestiach powołująć się na > zupełnie nieprawdziwe oraz niepełne informacje ( zaczerpnięte przeważnie ze > środków masowego przekazu )? > Zwracam się do Was z prośbą o niewypisywanie bezpodstawnych zarzutów pod > adresem Panów Kaczyńskich - nie znacie Ich osobiscie ( a jedynie z > radia,telewizji lub rozmaitych konferencji prasowych ) więc skąd możecie > wiedzieć jacy tak naprawdę są? Ej, zamiast pierdolić bez sensu, może weźmiesz i nas oświecisz, co? Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Zybi obwąch...je 29.10.02, 13:02 Zybi-ani-chybi ! (czy jak się tam chcesz nazywać po kolejnej przebierance w toalecie) To ty żyjesz ! To dobrze chłopcy, że się tak denerwujecie. Urolodzy będa mieli pełne ręce roboty. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi do: Skrent umyslowy IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 14:47 Obudzisz sie z jedna reka w nocniku a druga bedziesz placil za dzialalnosc Kaczora i jego kumpli. Ja niestety tez bede placil jako podatnik. Ten fiut na niczym sie nie zna. Ani na gospodarce (ktos slyszal o pogladach eonomicznych kaczorow ?) ani na miescie i jego problemach. Antyk i lustracja oraz wiecej wiezien to slabe kwalifikacje na prezydenta stolicy. A na dodatek ciagnie sie za nim brzydki zapach. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do: Skrent umyslowy Zibi 29.10.02, 16:26 ppp Zibi,czego się tak czerwoni boją Kaczora? Kaczor mówisz nie jest ekonomistą,a co za fachowiec jest z Balickiego? Boicie się,że może się Kaczorek dobrać do dupy,tym przekrętom różowych i czerwonych! Może Wa-Park i inne spóły poójdą pod topór? Pomalu,nie piekl się,może cosik usłyszymy ciekawego z waszego podwórka. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: zybi : do: Skrent umyslowy BYKK IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 17:19 bykk napisał: > ppp Zibi,czego się tak czerwoni boją Kaczora? > Kaczor mówisz nie jest ekonomistą,a co za fachowiec jest z Balickiego? > Boicie się,że może się Kaczorek dobrać do dupy,tym przekrętom różowych > i czerwonych! Może Wa-Park i inne spóły poójdą pod topór? > Pomalu,nie piekl się,może cosik usłyszymy ciekawego z waszego podwórka. > hej! Wa-Park powinien pojsc pod topor. Tzn skandaliczna umowa z nimi. Ja nie glosowalem na lekarza Balickiego skadinad sympatycznego ale lekarza. Glosowalem bez przekonania na Olechowskiego jako takiego liberala. Kaczory beda bily piane ogolnikowa aby ne dac sie zlapac na proces. Tyle chyba sie ten nieudacznik juz nauczyl? Kaczory wyciagna zaraz z kapelusza swoich kumpli typu Glapinski, Zalewski itd itp. Ukolegowia urzedy miasta. Nabija piany i szmalu. My za to zaplacimy. Dlatego smutny jest wybor Kaczora. A bac sie? Komuchow se nie balem. Zarabia moja firma dla mnie dobrze. Mam ich w glebokim powazaniu i innych tez. Odpowiedz Link Zgłoś
skrent do: Zybiego fizjologicznego 29.10.02, 17:42 Gość portalu: zybi napisał(a): A bac sie? Komuchow se nie balem.< A powinieneś. Schizofrenicy czasami robią sobie samym krzywdę. >Zarabia moja firma dla mnie dobrze.< Czy będzie zarabiać ??? (a, o to chodzi !!) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Łagodny matoł "bykk" ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 14:06 bykk napisał: > ppp Zibi,czego się tak czerwoni boją Kaczora? > Kaczor mówisz nie jest ekonomistą,a co za fachowiec jest z Balickiego? > Boicie się,że może się Kaczorek dobrać do dupy,tym przekrętom różowych > i czerwonych! Może Wa-Park i inne spóły poójdą pod topór? > Pomalu,nie piekl się,może cosik usłyszymy ciekawego z waszego podwórka. > hej! Łagodny matole ! L.Kaczor będzie przede wszystkim chronił dupy i windował na stanowiska swoich funfli (Ludwinio Dorn) ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Barany IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 17:39 Gość portalu: Zybi napisał(a): > bykk napisał: > > > Albo jesteście gówniarze,albo walnięci lewaki. > > Jaki fakt Bimi? No jaki? Powiedz nam kiedy,po co,kto zakładał FOZZ? > > Rakowski aby wykupowac niezgodnie z prawem po nizzej ceniedlugi gierkowskie > > > Kto był w zarządzie? Na co wydawali pieniądze? Komu zależało na tym,aby > > sprawę FOZZ-u opóźniać? Kto powołał śędzinę,która prowadziła sprawę FOZZ n > a > > min. sprawiedliwości? Dlaczego grają na zwłokę? Już niektórym z FOZZ-u > > sprawa się przedawniła,a jeszcze trochę i będzie po ptokach! > > Widzieliście kiedy palanty,aby SB-ecja finansowała prawicę? Walnijcie > > się w głowę,jeśli takie coś macie(może zamiast,to w tym miejscu macie > > wiadra cynkowe)!!! > > Gdyby to był fakt Bimi,to Kaczorów już dawno by utopili! Myśl,jak masz czy > m! > > Tyle. > > Poki kaczory nie rozlicza sie z dzialalnosci np. p.p. Zalewskiego, Glapinskiego > nie oddadza 50mld zl Art B beda > tysko spoconymi kurduplami zadnymi wladzy i szmalu. Glapa wprowadzil pierwszy r > az koncesje na import paliwa. To > 1992r. pierwsza koncesje dostala firma SOLO ze Szcecina ktora powstala 2 tyg. p > rzed zarzadzeniem. Dostala > koncesje pol roku wczesniej niz CPN! Jak to Wam obroncom nie smierdzi okropnie > to znaczy ze jestescie > zacietrzewieni daltonisci. > Facet bedacy ministrem Sprawiedliwosci rzucajacy jak Lepper bezpodstawne ogolni > kowe oskarzenia dla taniej > popularnosci a jedyna recepte, ktora mial to wiecej wiezien jest dla mnie dupk > em zadnym wladzy o nieczystych > rekach i takimz sumieniu Na tym forum siedzi banda idiotow , tego sie nie da czytac moze rozliczcie sie sami a wtedy pewnie w wisle zamiat wody bedzie smietana oj narod debili a szkoda bo do uni chce wejsc - wszystich i wszystko opluwaja barany jedne . Kaczynskiego zostawic w spokoju i basta . Jak wszyscy jestescie czysci ? zastanowcie sie , ah szkoda pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Antoś,Bimi i inni analitycy IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.10.02, 12:30 Bimi w mym wieku jak sie cos pisze to sie "swoje wie". Polega to na tym, ze jak odwrocą flakon do gory dnem - to sie nie wrzeszczy z zachwytu nad swa spostrzegawczoscia, blyskotliwoscia i i netligencja: "Patrzcie ale barany! nie zrobili dziury ue flakonie na kwiatki... i jeszcze o... to osly! dna na dole flakonu tez nie dorobili!" Wiesz teraz juz Bimi co to jest "Dziurawe poszukiwanie straconego dna?" To skutek ogladania seriali w TV i czyatnia poprawnych gazet!!! Pisza je odwracacze wszystkiego dnem do gory! Pozdrawiam i zmierz sobie "aj kju" w Mensie! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Antoś,Bimi i inni analitycy 29.10.02, 12:42 Sorry, ale odnosze wrażenie, ze po prostu lejesz wodę. Możesz mi jeszcze raz, w miarę prostu sposób (weź poprawkę na mój okraniczony intelekt) wytłumaczyć dlaczego jestes przeciwny temu, aby prokuratura zbadała zarzuty które dzinnkarze TVP postawili Kaczyńskim? Przestń analizować moją osobę - załóż, że jest durniem, debilem, czy czym tam chcesz. Ale odpowiedz mi, co masz przeciwko mojej propozycji? Nie jest to zresztą moja propozycja, ale raczej naturalna kolej rzeczy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Do przypisujacego nienapisane, Bimiego - #. IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.10.02, 14:22 bimi napisał: > w miarę prostu sposób (weź poprawkę na mój okraniczony > intelekt) wytłumaczyć dlaczego jestes przeciwny temu, aby prokuratura zbadała > zarzuty które dzinnkarze TVP postawili Kaczyńskim? Alez Bimi! Ja jestem za tym by dokrecic trzeci odcinek Pinejry z Klempa w TVnieP i by osadzic Kaczynskich za wszystkie przekrety, bys mogl sie przekonac, ze poprawne wnioskowanie wystarcza do zorientowania sie - kto bardziej oszukuje. Wiesz piszalem juz nieraz, ze falsz ma nieograniczona ilosc kombinacji i mialby przewage nie do zbicia nad prawda ale... niestety nie jest niesprzeczny! Bo tylko ona 1 -na ma te ceche. Nigdzie nie pisalem by kogokolwiek nie rozliczac a WRECZ PRZECIWNIE! I teraz kladz glowe za swoich a ja za swoich - ok...? Co nie znaczy, ze niechcialbym osadzic Kaczynskigo Jaroslawa za pzremilczanie przed narodem afery Bolka. Rozmawialm z nim o tym! Twierdzil, ze to bylby z duzy wstrzas dla Polakow! Osądzic go za przerwanie ekshumacji na zadanie rabinow, gdy znaleziska zaprzeczaly tezom Grossa itd... Wiem, ze Telegraf byl jak b. wiele afer w kazdej partii. Kaczynski w pore sie wycofal. Powinno sledztwo wszystko wyjasnic. Ale... dlaczego odpuszczasz dziesiatki tysiecy afer tysiace razy wiekszych a koncentrujesz sie na podsuwanych przez Urbana i sztab SBekow? Nie pamietasz smierci Falzmana? Grozb, szantazy, pobic i zabojstw i calej historii wojny z "nieznanymi sprawcami", ludzi, ktorzy opublikowali ksiazke o FOZZie? Przeciez Ci napisalem nazwiska znasz Przywieczerskich, Chaimow, Zemkow, Balcerowiczow a piszesz o Kaczynskim - czyzbym nie byl na biezaco? Cos opublkowali ostatnio? Pani Piwnik cos oglosila? Bo sledztwa sie juz przedawnia i Kaczynski w altach rzadow SLD juz dawno by wg mnie siedzial! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Do przypisujacego nienapisane, Bimiego - #. 29.10.02, 14:40 Gość portalu: # napisał(a): > Pani Piwnik cos oglosila? Bo sledztwa sie juz przedawnia i Kaczynski > w altach rzadow SLD juz dawno by wg mnie siedzial! Nie bądź śmieszny. Jak mógł siedzieć, skoro jest w to umaczany razcem z SLD? A ty myślisz, że dlaczego pani Piwnik została ministrem na kilka miesięcy? Bo miała takie super komperencje? A moze Miller miał do nie zaufanie? Nie bądź dzieckiem - to było celowe. Znaczy się, że SLDuchy też w tym siedzą. Tak - dla mnie to jest wystarczający dowód. A skoro oni w tym siedzą i Kaczyński siedzi to jest ozcywiste, że oskarżenie Kaczyńskiego ich też pociągnie. Dlatego Kaczyńki ma luz. I dlatego właśnie rewelacje TVP zyskały tytuł madialnej porażki, kiedy tak naprawdę nikt nie podał ani jednego powodu, czy też poszlaki na to, że podane w tym programie informacje były nieprawdziwe! A najdziwniejsze w tym wszystkim jest to, ze wbrew temu co zazwyczaj robi się w takich sytuacjach, w tym przypadku prokurura po prostu umyła ręce. Nie wnikała ani w rzetelnośc redaktorów TVP, ani w sugerowaną przez nich winę Kaczyńskich. Jeśli to dla ciebie jest normalne, to sorry... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Mam malo czasu a sprawa jest na dluszy post/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 29.10.02, 14:46 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi No więc... 30.10.02, 10:58 Warto było czekać? Czy może chcesz, abym zadowolił się: "Spojrz na jad pacynek i pomysl 2 razy szybciej" oraz "Wolisz starych zlodziei=wprawa+komuszenie+SB"? Jeśli tak, to muszę przyznać, że czuję się z deka rozczarowany. Rozczarowany i zdziwiony, że potrzebowałes aż kilkunastu godzin na rzucenie dwoma sloganami. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: karol w. Re: Antoś,Bimi IP: *.chello.pl 04.11.02, 17:35 bykk napisał: > Albo jesteście gówniarze,albo walnięci lewaki. > Jaki fakt Bimi? No jaki? Powiedz nam kiedy,po co,kto zakładał FOZZ? > Kto był w zarządzie? Na co wydawali pieniądze? Komu zależało na tym,aby > sprawę FOZZ-u opóźniać? Kto powołał śędzinę,która prowadziła sprawę FOZZ na > min. sprawiedliwości? Dlaczego grają na zwłokę? Już niektórym z FOZZ-u > sprawa się przedawniła,a jeszcze trochę i będzie po ptokach! > Widzieliście kiedy palanty,aby SB-ecja finansowała prawicę? Walnijcie > się w głowę,jeśli takie coś macie(może zamiast,to w tym miejscu macie > wiadra cynkowe)!!! > Gdyby to był fakt Bimi,to Kaczorów już dawno by utopili! Myśl,jak masz czym! > Tyle. bykk jesteś fiutem ...stop ... sorry ... fiutkiem. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: 213.77.14.* 29.10.02, 14:13 antoni.goczal napisał: > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? sam udowodnij głąbie że nie jesteś wielbłądem.... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ppp Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 16:00 Gość portalu: Tom napisał(a): > antoni.goczal napisał: > > > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? > > sam udowodnij głąbie że nie jesteś wielbłądem.... Tomciu ! Slepy jestes ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Andrzej Dopiero teraz Kaczory (PiS) pokażą, jak się ... IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 29.10.02, 16:17 ... trzepie kasiorę ! Nie ma chyba już szans żeby odpowiedzieli za zagrabioną kasę (Fundacja SOLODARNOŚĆ, FOZZ, Telegraf itd.). Glapiński chciał ich sypać, ale jakoś tak szybko się gdzieś schował ... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Zapomniałeś jeszcze o ART-B i stonce n/tx. IP: *.echostar.pl 29.10.02, 16:47 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: 213.77.14.* 30.10.02, 11:38 Gość portalu: ppp napisał(a): > Gość portalu: Tom napisał(a): > > > antoni.goczal napisał: > > > > > A gdzie kasa z FOZZ, Telegrafu, itd. ??? > > > > sam udowodnij głąbie że nie jesteś wielbłądem.... > > Tomciu ! Slepy jestes ? Nie czytam "NIE", "Trybuny", "GW", "Wprost", "Faktów i Mitów" itp. itd., nie wierzę "Wiadomościom"(TVP-SLD) - raczej wolę dowiadywać się o tego rodzaju sprawach u źródeł. I kto tu jest ślepy... Polecam ostatnie słowa piosenki IRON MAIDEN (SIC!!)"Be quick or ll'be dead" : - "wciskają ci kit a twoja głupota cię oślepia". Życzę zdrowia przy czytaniu "kitu" i dobrego samopoczucia z ręką w nocniku. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 30.10.02, 11:50 Gość portalu: Tom napisał(a): > Nie czytam "NIE", "Trybuny", "GW", "Wprost", "Faktów i Mitów" itp. itd., > nie wierzę "Wiadomościom"(TVP-SLD) - raczej wolę dowiadywać się o tego rodzaju > sprawach u źródeł. I kto tu jest ślepy... Polecam ostatnie słowa piosenki IRON > MAIDEN (SIC!!)"Be quick or ll'be dead": - "wciskają ci kit a twoja głupota cię > oślepia". Życzę zdrowia przy czytaniu "kitu" i dobrego samopoczucia z ręką w > nocniku. Znowy to samo! To może raz jeszcze powtórzę: co masz przeciwko temu, aby prokurator zajął się tą sprawą? Przecież jeśli panowie K. są niewinni to nic im to nie zaszkodzi - wręcz przeciwnie; oczyści ich z podejrzeń. Prawda? A może polskim sądom nie wierzysz tak samo jak "Wiadomościom"(TVP-SLD)? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tom Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: 213.77.14.* 30.10.02, 12:21 bimi napisał: > Znowy to samo! > To może raz jeszcze powtórzę: co masz przeciwko temu, aby prokurator zajął się > tą sprawą? Przecież jeśli panowie K. są niewinni to nic im to nie zaszkodzi - > wręcz przeciwnie; oczyści ich z podejrzeń. Prawda? > > A może polskim sądom nie wierzysz tak samo jak "Wiadomościom"(TVP-SLD)? Jeżeli prokurator zająłby się obiektywnie i równie czule sprawami przekrętów panów z postkomuny, to wierzyłbym sądom bardziej niż TVP-SLD... a tak ... k...a nie wierzę ani jednym ani drugim - wszyscy oni są sterowani !!! Jaki nacisk może wywierać Kaczor???- żaden- nie ma kasy i wpływów / a jaki nacisk może wywierać postkomuna...- odchłań!!!. Nigdy nie miałeś do czynienia z "drukowaniem" wyroków?? - to norma. Jak masz wątpliwości co do w/w spraw to idź do biura poselskiego Kaczora i go zapytaj - to wbrew dorobionej "gębie" (przez media) sympatyczny gość, szczery i trudno go wyprowadzić z równowagi (z Jarkiem byłoby trudniej) - chyba że będziesz chamski... Ale czy starczy ci odwagi?? na pewno będą jeszcze spotkania z wyborcami w Warszawie... można podejść po spotkaniu.... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 30.10.02, 14:10 Gość portalu: Tom napisał(a): > Jeżeli prokurator zająłby się obiektywnie i równie czule sprawami przekrętów > panów z postkomuny, to wierzyłbym sądom bardziej niż TVP-SLD... a tak ... > k...a nie wierzę ani jednym ani drugim - wszyscy oni są sterowani !!! > Jaki nacisk może wywierać Kaczor???- żaden- nie ma kasy i wpływów / a jaki > nacisk może wywierać postkomuna...- odchłań!!!. Nigdy nie miałeś do czynienia > z "drukowaniem" wyroków?? - to norma. Jak masz wątpliwości co do w/w spraw to > idź do biura poselskiego Kaczora i go zapytaj - to wbrew dorobionej "gębie" > (przez media) sympatyczny gość, szczery i trudno go wyprowadzić z równowagi (z > Jarkiem byłoby trudniej) - chyba że będziesz chamski... Ale czy starczy ci > odwagi?? na pewno będą jeszcze spotkania z wyborcami w Warszawie... można > podejść po spotkaniu.... A dlaczego uważasz, że prokurator miał by się zajmowac tą sparwą nieobiektywnie? Czy Ty myślisz, że cała Polska dzieli się na pro-rządową i anty- rządową? Nie bądź dzieckiem! Myślisz, że tak łatwo jest być nieobiektywnym prokuratorem? Przecież każada taka decyzja o podjęciu lub umorzeniu sprawy musi być dokładnie uzasadniona. Prokurator ma obowiązek zbadać wszystkie poszlaki i z wyników swych badań się wytłumaczyć. Jak sobie wyobrażasz nieobiektywizm w takich warunkach? Szczególnie, kiedy sprawę obserwuje z napięciem cała Polska, a dziennikarze tylko się zabijają o to, żeby udowodnić prokuratorowi nieobiektywizm. Moim zdaniem nieobiektywizm w takim przypadku odpada. Dlatego jastem za. Tzn. co ja agdam?! - to nie ma nawet zależeć od mojej woli; to jest obowiązek naszego pirdzielonego systemu "spawiedliwości"!!! Obowiązek, przeciwko któremu Ty protestujesz! No więc sorry, ale jesli protestujesz przeciwko podejmowaniu działań w takiej sprawie to dla mnie równie dobrze możesz być przeciwny podejmowaniu spraw przeciwko mordercom; bo przecież zarzucasz organom ścigania nieobiektywizm. A potencjalna kara za morderstwo jest dużo bardziej większa, więc i ewentualny koszt nieobiektywanego wyroku dużo bardziej okrutny. Prawda? No. A to zdaje się właśnie ten Twój pan Kaczyński domaga się ściganie wszystkich za wszystko. Dlaczego więc nie zacznie od siebie? Skoro wiedzi opieszałość prokuratury (a na pewno widzi, skoro zna się na tym), to niech im zwróci uwagę, że powinni zbadać zarzuty postawione jemu przez dziennikarzy TVP. No bo czy nie jest to problem podobnej rangi co np. pokazywanie swego oświadczenia majątkowego? A ten miał takie ładne, wielkie. I tak się cieszył, że je może pokazać. No to teraz ja proponuję mu skorzystać z kolejnej okazji do wyrażenia swego uśmiechu z powodu dalszego otwarcia sie przed wyborcami. Myślisz że skorzysta? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: HI Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 29.10.02, 18:48 Pomylka! Nie L.K tylko kaczory i ich Piczka i Pisuar sa od przekretow! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Zibi czołowy przekręt - 29.10.02, 19:25 Zibi,ale się kurwa boicie Kaczora! Macie czego,czerwone dupska sraki dostają,hehehe! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Kryminalista prezydentem ?!!! IP: *.chello.pl 29.10.02, 20:37 Karany prawomocnymi wyrokami za zniesławienia, ten mały tłusty kłamliwy karakan ma byc prezydentem ?! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kryminalista prezydentem ?!!! IP: *.netlandia.pl 30.10.02, 00:30 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > Karany prawomocnymi wyrokami za zniesławienia, ten mały tłusty kłamliwy > karakan ma byc prezydentem ?! Niedlugo bedziesz bardziej zdumiony! To odmiana N.Dyzmy! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Zdumiony - Kryminalista ?!!! IP: *.echostar.pl 30.10.02, 00:39 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > Karany prawomocnymi wyrokami za zniesławienia, ten mały tłusty kłamliwy > karakan ma byc prezydentem ?! Podaj choć jeden prawomocny wyrok, (a takiego nie ma) i odszczekaj !!!! To co opowiadasz to są pomówienia, karalne ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Kryminalista prezydentem ?! IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:17 Gość portalu: XXL napisał(a): > Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > > > Karany prawomocnymi wyrokami za zniesławienia, ten mały tłusty kłamliwy > > karakan ma byc prezydentem ?! > > Podaj choć jeden prawomocny wyrok, (a takiego nie ma) > i odszczekaj !!!! > To co opowiadasz to są pomówienia, karalne ! Gruby (XXL) ! Nie strasz zasrańcu bo się znowu zesrasz w gacie. Jesteście (PiS) bandą obłudnych przekrętów, a pod waszymi rządami Warszawa będzie przypominała Chicago z lat trzydziestych. Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Kryminalista prezydentem ?! 30.10.02, 07:28 Pomijając wszelkie poruszone tu aspekty to podstawowy problem polega na tym, żę miastem będzie rządził człowiek emocjonalnie niedostosowany (delikatnie rzecz ujmując). Natomiast tym człowiekiem rządzą: jego słowotok, jego fobie i kompleksy oraz jego głęboko nieszczęśliwy brat. Czarno widzę przed Warszawą ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #-->BIMI Spojrz na jad pacynek i pomysl 2 razy szybciej/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 07:32 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: #-->BIMI Wolisz starych zlodziei=wprawa+komuszenie+SB /nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 07:37 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zdumiony Wolisz nowych zlodziei=przekręty+złodziejstwo+UOP IP: *.chello.pl 30.10.02, 07:46 Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Wolisz nowych zlodziei=przekręty+złodziejstwo 30.10.02, 08:22 Nowy złodziej wcale nie jest taki nowy. Ci też już swoje chapali (Telegraf, FOZZ, Fundacja "S" itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Ojpacynki nie bylo Logiki w szkole po jej reformie IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 09:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.netlandia.pl 30.10.02, 10:30 iwona.buzowska napisała: > Pomijając wszelkie poruszone tu aspekty to podstawowy problem polega na tym, > żę miastem będzie rządził człowiek emocjonalnie niedostosowany (delikatnie > rzecz ujmując). > Natomiast tym człowiekiem rządzą: jego słowotok, jego fobie i kompleksy oraz > jego głęboko nieszczęśliwy brat. > Czarno widzę przed Warszawą ! Pani Iwono! Swiete slowa. Zaplacimy za ten wybor. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Najlepszy dowod ZA jesli takie szmaty sie boja!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 10:33 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kryminalistka Basia ? 30.10.02, 10:33 Zapłacicie,oj zapłacicie,czerwona gwardio! Święte słowa,na wszelki wypadek paszporty w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Wy tez zaplacicie z wlasnej kieszeni za nowe przek IP: *.netlandia.pl 31.10.02, 11:47 bykk napisał: > Zapłacicie,oj zapłacicie,czerwona gwardio! > Święte słowa,na wszelki wypadek paszporty w dłoń! Bykk-u jak skrent umyslowy. Placic bedziemy wszysccy Ty tez, chyba ze oszukujesz Polske. Kaczory oprocz nieczystych rak sa nieudacznikami, zas jezeli chodzi o kolory to z daltonista nie bede dyskutowala. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia A co z Glapa i f-ma SOLO? Najwiekszy przekret w RP IP: *.netlandia.pl 31.10.02, 11:51 Jakos nikt z obroncow kaczorow, piczki i pisuaru nawet sie nie zajaknal. To dziwnew ze nie daja odporu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: A co z Glapa i f-ma SOLO? Najwiekszy przekret IP: *.netlandia.pl 08.11.02, 13:42 Gość portalu: Basia napisał(a): > Jakos nikt z obroncow kaczorow, piczki i pisuaru nawet sie nie zajaknal. To dz > iwnew ze nie daja odporu. Czy w koncu ktos mi wytlumaczy jak czyste rece maja kaczory w np. tej sprawie. Ktos tu pisal, ze kaczory nic nie moga, a jakby byli umoczeni w gownie to dawno by siedzieli. A moze maja kwity na innych i tylko dlatego nikt nie dobiera im sie do kuprow podobnie jak bylo z Maryjanem K i zelatyna! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kryminalistka Basia ? 30.10.02, 10:34 Zapłacicie,oj zapłacicie,czerwona gwardio! Święte słowa,na wszelki wypadek paszporty w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Najlepszy dowod ZA jesli takie szmaty sie boja!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 10:34 Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Najlepszy dowod ZA jesli takie szmaty sie boj 31.10.02, 17:32 ????????????????? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kryminalistka Basia ? 30.10.02, 10:35 Zapłacicie,oj zapłacicie,czerwona gwardio! Święte słowa,na wszelki wypadek paszporty w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Najlepszy dowod ZA jesli takie szmaty sie boja!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 10:36 Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Kryminalistka Basia ? 30.10.02, 10:37 Zapłacicie,oj zapłacicie,czerwona gwardio! Święte słowa,na wszelki wypadek paszporty w dłoń! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.echostar.pl 30.10.02, 11:18 Gość portalu: Zasrany napisał(a): > Gruby (XXL) ! > Nie strasz zasrańcu bo się znowu zesrasz w gacie. > Jesteście (PiS) bandą obłudnych przekrętów, a pod waszymi rządami Warszawa > będzie przypominała Chicago z lat trzydziestych. Ja nie straszę, ja tylko pragnę ci uświadomić, że mając "takie" uwagi do innych sam popełniasz przestępstwo !!! 1. Mnie PiS mało co obchodzi. 2. Z prawomocnym wyrokiem Kaczyński nie mógłby startować w wyborach. 3. Jeśli masz dowody (a sądze, że masz bo tak pewnie się wyrażasz) możesz się zgłosić sam do prokuratora i złożyć stosowne doniesienie. 4. Jeśli zaś nie masz dowodów, to za takie wyrażanie gołosłownej opinii na forum publicznym możesz być pociągnięty do odpowiedzialności. Ścigane na wniosek poszkodowanego Takie jest prawo. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kryminalista prezydentem ?! 30.10.02, 11:31 Gość portalu: XXL napisał(a): > Ja nie straszę, ja tylko pragnę ci uświadomić, że mając "takie" > uwagi do innych sam popełniasz przestępstwo !!! To może ja: Kaczyńscy to kłamcy, łapówkarze i złodzieje!!! Tak - mam dowody! Jeśli zaś uważasz, ze nie są one wystarczjące, to proponuję podac mnie do sądu - sąd mnie skarze. Chcesz, podam ci moje dane na priv'a, żebyś mógł pozew wygenerować. Powiedz mi dlaczego każdy oburzył by się, gdybyby nazywano go łapówkarzem i podtrzmywano zarzuty przez lata, podczas gdy panowie Kaczyńscy zdają się tego jak gdyby nie zauważać? Wiesz jaką ja mam teorię na ten temat: oni wolą milczeć bo się boją - wiedzą, że jedynym sposobem na udowodnienie swojej niewinności jest domagać się tego od sądu. Wiedzą też, że sądy, jak na razie jeszcze są niezawisłe... Zwróć proszę uwagę na "jak na razie" i zastanów się raz jeszcze nad tym, na kogo oddajesz swój głos. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.echostar.pl 30.10.02, 11:49 bimi napisał: > To może ja: Kaczyńscy to kłamcy, łapówkarze i złodzieje!!! > > Tak - mam dowody! Jeśli zaś uważasz, ze nie są one wystarczjące, to proponuję > podac mnie do sądu - sąd mnie skarze. Chcesz, podam ci moje dane na priv'a, > żebyś mógł pozew wygenerować. Jeszcze raz : 1. Jeśli masz dowody, to masz OBOWIĄZEK złożyć doniesienie do prokuratury. Jeśli nie złożysz to jesteś tchórz i szczekasz po próżnicy. Nie lepszy niż inni złodzieje. 2. Jeśli nie masz dowodów to możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności karnej. 3. Oszczerstwa i pomówienia ściga się na wniosek poszkodowanego ( nie moja tu rola).Nie sądze jednak aby Kaczyński przejmował się bredniami jakiegoś .. 4. Mnie PiS naprawdę mało co obchodzi, ale chcę zwrócić uwagę na obowiązujące jeszce w Polsce prawo. > Powiedz mi dlaczego każdy oburzył by się, gdybyby nazywano go łapówkarzem i > podtrzmywano zarzuty przez lata, podczas gdy panowie Kaczyńscy zdają się tego > jak gdyby nie zauważać? > Wiesz jaką ja mam teorię na ten temat:oni wolą milczeć bo się boją - wiedzą, >że jedynym sposobem na udowodnienie swojej niewinności jest domagać się tego od > sądu. Wiedzą też, że sądy, jak na razie jeszcze są niezawisłe... Jak na razie toczą się postępowania z powództwa Kaczyńskich. Niestety przed sądami do spraw cywilnych. A tam sprawy ciągną się długo... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kryminalista prezydentem ?! 30.10.02, 11:59 Gość portalu: XXL napisał(a): > 2. Jeśli nie masz dowodów to możesz zostać pociągnięty do odpowiedzialności > karnej. Dobrze - tego właśnie się domagam!!! Żądam aby pociągnięto mnie do odpowiedzilności karnej za to, że niesłusznie posądzam Kaczyńskich o to, że zamieszni są np. aferę FOZZ!!! Nie mam dowodów, ale i tak podtrzymuję zarzutu, gdyż świadom jestem, że jeśli mam rację to sąd nie pociągnie mnie do odpowiedzialności. > 3. Oszczerstwa i pomówienia ściga się na wniosek poszkodowanego ( nie moja > tu rola).Nie sądze jednak aby Kaczyński przejmował się bredniami jakiegoś.. Problem w tym, że on nie przejmuje się bredniami żadnego... > 4. Mnie PiS naprawdę mało co obchodzi, ale chcę zwrócić uwagę na > obowiązujące jeszce w Polsce prawo. Czyli mamy ten sam cel. > Jak na razie toczą się postępowania z powództwa Kaczyńskich. Niestety > przed sądami do spraw cywilnych. A tam sprawy ciągną się długo... Jedno postępowanie, z tego co wiem - przeciwko twórcom "dramatu w trzech aktach". I nie wiem czy aż tak długo ciągną się te sparwy, żeby do tego czasu przesłuchano zaledwie oskarżonych i ani jednego świadka, czy nawet tego, co oskarża! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.echostar.pl 30.10.02, 12:25 bimi napisał: > Dobrze - tego właśnie się domagam!!! > Żądam aby pociągnięto mnie do odpowiedzilności karnej za to, że niesłusznie > posądzam Kaczyńskich o to, że zamieszni są np. aferę FOZZ!!! > Nie mam dowodów, ale i tak podtrzymuję zarzutu, gdyż świadom jestem, że jeśli > mam rację to sąd nie pociągnie mnie do odpowiedzialności. Ojej, ojej, ojej !!! Człowieku zrozum, że sądy na całym świecie opierają się na dowodach a nie na świadomości racji jednej ze stron. Jeśli zostaniesz pozwany o oszczerstwo, to na TOBIE a nie na sądzie leży obowiązek dostarczenia dowodów. Sąd tylko rozstrzyga o wiarygodności twoich dowodów. > Problem w tym, że on nie przejmuje się bredniami żadnego... > Jedno postępowanie, z tego co wiem - przeciwko twórcom "dramatu w trzech > aktach". I nie wiem czy aż tak długo ciągną się te sparwy, żeby do tego czasu > przesłuchano zaledwie oskarżonych i ani jednego świadka, czy nawet tego, co > oskarża! Niestety tak się ciągna prawie wszystkie sprawy w sądach cywilnych. Z tym właśnie walczył Kaczyński...... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kryminalista prezydentem ?! 30.10.02, 14:19 Gość portalu: XXL napisał(a): > Ojej, ojej, ojej !!! > Człowieku zrozum, że sądy na całym świecie opierają się na dowodach > a nie na świadomości racji jednej ze stron. > Jeśli zostaniesz pozwany o oszczerstwo, to na TOBIE a nie na sądzie > leży obowiązek dostarczenia dowodów. > Sąd tylko rozstrzyga o wiarygodności twoich dowodów. Dokładnie tak. Niemniej jadnak jeśli bym wykazał w sądzie, że działania prokuratury w przypdku sprawy pana Kaczyńskiego nie były zgodnie z ogólnie przyjętymi zasadami (czy nawet z przepisami), z czego ja mogę wnioskować przekręt, to być może sąd wstrzymał by się z wydaniem wyroku do momentu właściwego zbadania tamtej sprawy przez odpowiednie organa... Wiem, że szanse mam niewielkie, ale chętnie zaryzykuję. Możesz przekazać moje życzenia Panu Kaczyńskiemu? > Niestety tak się ciągna prawie wszystkie sprawy w sądach cywilnych. > Z tym właśnie walczył Kaczyński...... No nie wiem. Jak ostatnio miałem kontakt z jedną sprawą cywilną, to zamknęła sie ona w kilku miesiącach. Myślę, że rzadko które mają takie odstępy między poszczególnymi rozprawami jak ta. I czego mi w niej jeszcze brakuje to narzekań pana Kaczyńskiego (było nie było poszkodowanego), że ta sprawa się tak długo ciągnie i on ciągle nie może oczyścić się z zarzutów; wręcz przeciwnie - ani razu nie słyszałem, aby o niej wspominał. Za to widziałem tych oskarżonych dziennikarzy; oni się aż palą do sądu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: XXL Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.echostar.pl 30.10.02, 14:44 bimi napisał: > Dokładnie tak. Niemniej jadnak jeśli bym wykazał w sądzie, że działania > prokuratury w przypdku sprawy pana Kaczyńskiego nie były zgodnie z ogólnie > przyjętymi zasadami (czy nawet z przepisami), z czego ja mogę wnioskować > przekręt, to być może sąd wstrzymał by się z wydaniem wyroku do momentu > właściwego zbadania tamtej sprawy przez odpowiednie organa... Ojej, ojej, ojej )) W sprawie o oszczerstwo sąd nie będzie rozpatrywał działań prokuratury tylko twoje. Jeśli nie masz dowodów (np. zapadłych prawomocnie wyroków, dokumentów, potwierdzonych notarialnie wiarygodnych zeznań świadków ) to masz sprawę przegraną. A po uprawomocnieniu się wyroku wpis do rejestru skazanych. I tyle. Zejdź na ziemię i myśl co piszesz, mówisz. > Możesz przekazać moje życzenia Panu Kaczyńskiemu? Niestety nie mogę, bo nigdy go nie spotkałem i pewnie nie spotkam....... > I czego mi w niej jeszcze brakuje to narzekań > pana Kaczyńskiego (było nie było poszkodowanego), że ta sprawa się tak długo > ciągnie i on ciągle nie może oczyścić się z zarzutów; Oj to dlaczego nie słuchasz jego wypowiedzi. Wielokrotnie wypominał,że jego sprawa ciągnie się miesiącami. A przeciw niemu (Guzowaty) błyskawicznie. Naraził się niektórym "świętym krowom" w sądownictwie, naraził..... Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kryminalista prezydentem ?! 30.10.02, 14:58 Gość portalu: XXL napisał(a): > bimi napisał: > > > Dokładnie tak. Niemniej jadnak jeśli bym wykazał w sądzie, że działania > > prokuratury w przypdku sprawy pana Kaczyńskiego nie były zgodnie z ogólnie > > > przyjętymi zasadami (czy nawet z przepisami), z czego ja mogę wnioskować > > przekręt, to być może sąd wstrzymał by się z wydaniem wyroku do momentu > > właściwego zbadania tamtej sprawy przez odpowiednie organa... > > Ojej, ojej, ojej )) > W sprawie o oszczerstwo sąd nie będzie rozpatrywał działań prokuratury > tylko twoje. Jeśli nie masz dowodów (np. zapadłych prawomocnie wyroków, > dokumentów, potwierdzonych notarialnie wiarygodnych zeznań świadków ) > to masz sprawę przegraną. A po uprawomocnieniu się wyroku wpis do > rejestru skazanych. > > I tyle. Zejdź na ziemię i myśl co piszesz, mówisz. Po co mnie straszysz? Skoro mnie nie lubisz, to zróbmy tak, jak ja proponuję. Przecież jeśli się nie mylisz, to ja przegram sprawę o zniesławienie i zostanę ukarany; będe jedynym, który na tym ucierpi. I ja wręcz prosze się o to! Dał byś radę coś takiego zaaranżować? > > Możesz przekazać moje życzenia Panu Kaczyńskiemu? > > Niestety nie mogę, bo nigdy go nie spotkałem i pewnie nie spotkam....... Szkoda. To może ktoś? > Oj to dlaczego nie słuchasz jego wypowiedzi. Wielokrotnie wypominał,że > jego sprawa ciągnie się miesiącami. A przeciw niemu (Guzowaty) błyskawicznie. No właśnie - najlepszy przykład; sam widzisz, że sprawy wcale się nie ciągną, jeśli tylko obu stronom zależy na ich zakończeniu. Tutaj Kaczyński był pewny, że wygra to sie nie ociągał. Inna sparwa, że sie pomylił, bo taki z niego znawca prawa jak z Andrzeja Leppera. > Naraził się niektórym "świętym krowom" w sądownictwie, naraził..... Boże! A może powiedziec którym? Chodzi mi o nazwiska. Jestem pewien, że zarówno dzinnikarze, jak i sam wymiar sprawiedliwości chętnie zajęli by się sprawą "świętych krów", którym można się narazić. Dlaczego nie powie kto, skoro twierdzi, ze ktoś? Może nie chce nikogo znieważyć? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 30.10.02, 15:01 Bimi,dzięki za dobry humor! Wiesz,zbliża się 1.11.,tak smutno jakoś. Dziennikarze się palą do sądu,nie widziałeś,aby Kaczor się skarżył? Hasz Ci już pisał,abyś mniej TVPsld oglądał i mniej czytaj Trybunę,NIE,FiM i inne przeglądy! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: do Bimi 30.10.02, 15:07 bykk napisał: > Bimi,dzięki za dobry humor! Wiesz,zbliża się 1.11.,tak smutno jakoś. > Dziennikarze się palą do sądu,nie widziałeś,aby Kaczor się skarżył? > Hasz Ci już pisał,abyś mniej TVPsld oglądał i mniej czytaj Trybunę,NIE,FiM > i inne przeglądy! > hej! Wiesz, gadamy już tak długo a ja dalej nie rozumie dlaczego wy się tak bardzo upieracie, żeby tylko broń boże Kaczyński nie musiał opowiadać przed sądem o tym co mają na niego ci nierzetelni dziennikarze. Po prostu nie mogę pojąć motywów, które każą wam zajmować takie stanowisko! No bo jeśli wierzycie, że jest niewinny, to chyba nie ma problemu - niech pójdzie i powie co, i jak - przecież sąd na niego dowodów preparował nie będzie. Nie bądźmy paranoikami! A jeśli jest winny to nie chcieli byście o tym wiedzieć? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 30.10.02, 15:49 Bimi,przecie mówiłem Ci już,że chcę aby każdego złodzieja ukarać! Chcę,chcę,chcę! Myśl,Bimi,myśl,komu na tym zależy,aby nie ruszać niewygodnego tematu! Tak wyjaśnią FOZZ jak "wyjaśnili" "moskiewską pożyczkę",daj se siana! hej! pytałem Cię wcześniej,wiesz już jak i kto z FOZZ-em tańczył? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: do Bimi 30.10.02, 16:08 bykk napisał: > Bimi,przecie mówiłem Ci już,że chcę aby każdego złodzieja ukarać! > Chcę,chcę,chcę! Myśl,Bimi,myśl,komu na tym zależy,aby nie ruszać niewygodnego > tematu! Chyba nie mi? > Tak wyjaśnią FOZZ jak "wyjaśnili" "moskiewską pożyczkę",daj se siana! Przy takim podejściu, to można od razu z sądów zrezygnować. Bo po co? Żeby stwarzać iluzję sprawiedliwości? > pytałem Cię wcześniej,wiesz już jak i kto z FOZZ-em tańczył? Nie wiem. Ale wiem, że sprawa śmierdzi Kaczyńskimi jak niki innym. Dlatego, jestem pewien, że jak by przycisnąc Kaczyńskich to wszystko wyśpiewają - pociągną za sobą załą resztę, bo (na moje oko) wszystko wskazuje na to, że ta reszta ich kryje właśnie z takiego powodu. Ja ich nie chcę karać - wystarczy mi jedynie, że są uzna ich za winnych; resztę załatwią wyborcy. Inna sprawa, że kasę wypadało by oddać. Ale pewnie już jej nie ma... Tymczasem panowie wymyślają coraz to doskonlsze metody jak odzyskiwać od przestępców zrabowany majątek... Cóż za paradoks! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Kryminalista prezydentem ?! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 03.11.02, 09:30 Domagacie się dowodów na to, że Kaczor jest kryminalistą: proszę obejrzeć film dokumentalny "O dwu taich co ukradli Księżc". Jest w archiwum polskiej kinematografii!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: Kryminalista prezydentem ?!!! IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 17:43 Gość portalu: Zdumiony napisał(a): > Karany prawomocnymi wyrokami za zniesławienia, ten mały tłusty kłamliwy > karakan ma byc prezydentem ?! Oj komuchy zadumane w sobie spojzcie w lustro moze tez jestescie tlustym klamliwym stworzeniem bo czlowiekiem to chyba nie , ludzie tym sie roznia od malp ze maja rozum a wy nie . Na tym forum siedzi banda idiotow , tego sie nie da czytac moze rozliczcie sie sami a wtedy pewnie w wisle zamiat wody bedzie smietana oj narod debili a szkoda bo do uni chce wejsc - wszystich i wszystko opluwaja barany jedne . Kaczynskiego zostawic w spokoju i basta . Jak wszyscy jestescie czysci ? zastanowcie sie , ah szkoda pisac Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Rewolucjonista Re: Czemu nie? IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 10:57 Były prezydent - wspólpracownik UB. Obecny - agent GRU Wiekszość SLD parti rządzącej agenci rosyjskiej agentury, PO PIS LPR agenci byłego UB i SB. Samoobrona - tych jeszcze nie rozgryzłem. Balcerowicz i cała RPP agenci uni europejskiej. Widać to znak czasu Znajdź uczciwego a ludzie pójdą za nim! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi O czym jest właściwie ta kłótnia? 30.10.02, 11:12 Nie da się ukryć, że osoby, które uwikłały się w ten wątek podzielone są na dwie grupy: Pierwsza z tych grup mówi, że Kaczyńscy to złodzieje i łapówkarze. Podaje zresztą konkretne przypadki kiedy to panowie K. okradali nas, jako społeczeństwo. Ja należę do tej grupy i prawdę mówiąc jedyne czego pragnę to, aby choć jednym z tych przypadków (zarzutami w sprawie FOZZ) zainteresował się jakikolwiek prokurator. Bo to, w moim niemnaniu było by rutynowym zachowaniem w takich przypadkach. Druga grupa natomias broni panów Kaczyńskiech. Co ciekawe, obrona nie skupia się na wykazywaniu, że Kaczyńscy nie brali łapówek (bo to by chyba najlepiej zrobił sąd), ale na tym, że albo nie jest to nic złego (bo wszyscy politycy biorą w łąpę), albo w ogóle abstrahują od zarzutów i walą teksty w stylu: "ale się kurwa boicie Kaczora! Macie czego,czerwone dupska sraki dostają,hehehe", tudzież np. "Zwracam się do Was z prośbą o niewypisywanie bezpodstawnych zarzutów pod adresem Panów Kaczyńskich - nie znacie Ich osobiscie więc skąd możecie wiedzieć jacy tak naprawdę są?" No więc sorry, ale jeśli nasza dyskusja polega na tym, że my o rybce, a wy o pipce, to obawiam się że nie dojdziemy do tego kim tak naparwdę panowie Kaczyńscy są. Rozumiem więc że na tym właśnie wam zależy, szanowni obrońcy szlechetnych kaczorów. Czy tak? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 30.10.02, 11:34 Bimi,kręcisz,motasz,sam nie wiesz co chcesz. Wg. Ciebie UB-ecja finansowała prawicę,hahahahahaha! Forsę z FOZZ dawali swoim przeciwnikom,biedaczku? Ja uważam,że to bzdury,dlaczego mam wierzyć jakiemuś kapusiowi Pineiro? Dlaczego akurat przed wyborami "ujawnił te rewelacje"? Pomyśl! Od kiedy wlecze się sprawa FOZZ? Kaczorki przeszkadzają w rozprawach? Pomyśl! Kaczory podali do sądu TVPsld ile to już czasu minęło? Nic się nie dzieje. Gudzowaty podał Kaczora o zniesławienie,jest już wyrok,nie dziwne? Pomyśl! Ja jestem i zawsze byłem za tym,aby jak najszybciej sprawy złodziejstwa były wyjaśniane,dla mnie złodziej,to złodziej,morderca to morderca,nie jest ważne,czy to sekretorz KC,czy ksiądz,prawa czy lewa strona. Nie pieprz więc,że Kaczor wziął,bo Pineiro i UB-ek tak gada. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: do Bimi 30.10.02, 11:46 bykk napisał: > Bimi,kręcisz,motasz,sam nie wiesz co chcesz. > Wg. Ciebie UB-ecja finansowała prawicę,hahahahahaha! Forsę z FOZZ dawali > swoim przeciwnikom,biedaczku? > Ja uważam,że to bzdury,dlaczego mam wierzyć jakiemuś kapusiowi Pineiro? > Dlaczego akurat przed wyborami "ujawnił te rewelacje"? Pomyśl! > Od kiedy wlecze się sprawa FOZZ? Kaczorki przeszkadzają w rozprawach? Pomyśl! > Kaczory podali do sądu TVPsld ile to już czasu minęło? Nic się nie dzieje. > Gudzowaty podał Kaczora o zniesławienie,jest już wyrok,nie dziwne? Pomyśl! > Ja jestem i zawsze byłem za tym,aby jak najszybciej sprawy złodziejstwa > były wyjaśniane,dla mnie złodziej,to złodziej,morderca to morderca,nie jest > ważne,czy to sekretorz KC,czy ksiądz,prawa czy lewa strona. > Nie pieprz więc,że Kaczor wziął,bo Pineiro i UB-ek tak gada. > hej! Spoko - powiedzmy, że masz rację. Ja nie skazuję Kaczyńskich, domagam się jedynie aby ktoś kompetentny to sprawdził. Rozumiem Twoje argumenty, jednak wybacz, moim zdaniem gdyby racja była nie po Twojej stronie, lecz po mojej to argumnety były by dokładnie identyczne - znaczy się podważanie wiarygodności świadków. Stawiasz pytania, więc pozwolisz że i ja tak zrobię; a dlaczego nie dziwi Cię, że wymiar sparwiedliwości stroni od tej sprawy? Bo to, że osoba, która została posądzona o łapówkarstwo podważa wiarygodność świadków, to jest dla mnie OK. Ale już, że prokuratura robi coś takeiog zanim jeszcze tych świadków przesłucha... To już mi śmierdzi tak bardzo, że nie mieści mi się w pale jak możesz uważać, że jest to normalka. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 30.10.02, 11:56 Bimi,mnie nie dziwi,że nie chcą wyjaśnić sprawy FOZZ-u! Sprawa jest jasna dla normalnie myślących. Wystarczy prześledzić historię tego funduszu i kadry,które tam rządziły! Wystarczy prześledzić gdzie szła forsa. Wystarczy pomyśleć,dlaczego to Piwni została powołana na mynystra! Potem ten co z nią przed powołaniem jadł kolację przy świecach,kopnął ją w dupę(co prawda,przez telefon,ale zawsze)opalającą się na plaży,hahaha! Myślisz,że to Kaczor taki scsenariusz wymyślił?) Nie rób jaj. hej! poczytaj co ma wspólnego z FOZZ-em pan na tronie! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: do Bimi 30.10.02, 12:08 bykk napisał: > Bimi,mnie nie dziwi,że nie chcą wyjaśnić sprawy FOZZ-u! > Sprawa jest jasna dla normalnie myślących. Wystarczy prześledzić historię > tego funduszu i kadry,które tam rządziły! Wystarczy prześledzić gdzie > szła forsa. Wystarczy pomyśleć,dlaczego to Piwni została powołana na mynystra! > Potem ten co z nią przed powołaniem jadł kolację przy świecach,kopnął > ją w dupę(co prawda,przez telefon,ale zawsze)opalającą się na plaży,hahaha! > Myślisz,że to Kaczor taki scsenariusz wymyślił?) > Nie rób jaj. > hej! > poczytaj co ma wspólnego z FOZZ-em pan na tronie! Od czegoś nalezy zacząć, a Kaczor jest moim zdaniem niezłym punktem zaczepienia. Niech go przesłucha prokurator, skonfrontuje jego zeznania z zeznaniami innych - jesli się okaże że nie ma się co czepiać, to chyba Kaczor najwięcej na tym skorzysta, prawda? Jeśli się zaś okaże, że koleś łże to tym lepiej - niech gada kto jeszcze się z nim w to bawił. Teraz natomiast nie tylko zostawiamy tych, co do których są poszlaki, ale również odcinamy sobie możliwość zbadania tych poszlak, a tym samym złapania innch zamieszancyh w tą aferę. Nie rozumiem, jak możesz, z jednej strony domagać się wyjaśnienia sprawy, z drugiej zaś z góry skazywać jedyne poszlaki jakie mamy na niewiarygodność. W ten sposób sparwa nigdy nie ruszy z miejsca. Ja nie mogę się pogodzic z tym, aby rządzili nami ludzie którzy kiedyś beztrosko nas okradali. Jestem za złapaniem wszystkich w FOZZ zamiszanych; od Kaczora po Millera. Dlaczego Ty nie? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: bp Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: 195.94.198.* 30.10.02, 11:28 zydzi sie podzielili Kaczynski niewinny Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do BIMI ostatni ra Czy Ty jestes az tak nieuwazny i roztargniony? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 13:59 Piszesz zarzuty pomijajac uparcie moje pod adresem sadownictwa i prokuratur. ----------------------------------- No więc sorry, ale jeśli nasza dyskusja polega na tym, że my o rybce, a wy o pipce, to obawiam się że nie dojdziemy do tego kim tak naparwdę panowie Kaczyńscy są. Rozumiem więc że na tym właśnie wam zależy, szanowni obrońcy szlechetnych kaczorów. Czy tak? ------------------------------------ Kaczynscy dostatecznie dlugo byli w opozycji, by lewica nie udowodnila im spraw z lat 1990 i 1991! Byli inwigilowani juz za rzadow Suchockiej. Podcinanie przewodow hamulcowych, wlamania do lokali i komputerow. Przyzanono sie do tego wielokrotnie a sprytna SLD zamacila w glowie zarzucajac to samo UOPowi wobec SLD. Sprawa Telegrafu byla osadzona i Zaleski dostal jakis wyrok - nie pamietam dokladnie. FOZZ to sprawa sluzb specjalnych central handlu zagranicznego i nadzoru przez Balcerowicza. I to sprzysiezenie SLD i UW od poczatku do konca - nie pozwolilo na wyjasnienie sprawy. A ukrecono leb ostatecznie przez pania Piwnik. Mie powiesz, ze Kaczynski i Piwnik sie kochaja, uzywajac terminologii Twego pokolenia. Prze wiele lat UOP, prokuratura i sady wiesz pewnie jakiej prowieniencji (bo slyszales moe, ze w jednej jedynej Polsce nie bylo dekomunizacji i lustracji) mialy okazje wykazac wine Kaczynskich, ktorych Walesa wraz z UOPem (Wachowski) utracil n wiele lat z wielkiej polityki. Jesli tego nie rozumiesz to pozostaje mi tylko pozostac w zadziwieniu nad kondycja intelektulna mlodej Polski! Nie zwracasz najmniejszej uwagi na wiele innych przytoczonych tu a wystarczajacych do wyciagniecia wnioskow faktow i przeslanek. Jakbys zyl w normalnej demokracji i panstwie prawa. A nie w zarzadzanym agentura trzech panstw ( jednego dalekiego i dwoch b. bliskich). Czy nie dziwi Cie brak osadzonych zbrodniarzy sadowych? Pobieraja wysokie emerutury a niektorzy awansuja! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Do jełopa z Wrocka Re: Czy Ty jestes az tak nieuwazny i roztargniony IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 30.10.02, 14:12 Gość portalu: Do BIMI ostatni ra napisał(a): > Piszesz zarzuty pomijajac uparcie moje > pod adresem sadownictwa i prokuratur. > ----------------------------------- > No więc sorry, ale jeśli nasza dyskusja polega na tym, że my o rybce, a wy o > pipce, to obawiam się że nie dojdziemy do tego kim tak naparwdę panowie > Kaczyńscy są. Rozumiem więc że na tym właśnie wam zależy, szanowni obrońcy > szlechetnych kaczorów. Czy tak? > ------------------------------------ > > Kaczynscy dostatecznie dlugo byli w opozycji, by lewica nie udowodnila im > spraw z lat 1990 i 1991! > > Byli inwigilowani juz za rzadow Suchockiej. > Podcinanie przewodow hamulcowych, wlamania do lokali i komputerow. > Przyzanono sie do tego wielokrotnie a sprytna SLD zamacila w glowie > zarzucajac to samo UOPowi wobec SLD. > > Sprawa Telegrafu byla osadzona i Zaleski dostal jakis wyrok > - nie pamietam dokladnie. FOZZ to sprawa sluzb specjalnych > central handlu zagranicznego i nadzoru przez Balcerowicza. > > I to sprzysiezenie SLD i UW od poczatku do konca - nie pozwolilo > na wyjasnienie sprawy. A ukrecono leb ostatecznie przez pania Piwnik. > Mie powiesz, ze Kaczynski i Piwnik sie kochaja, uzywajac > terminologii Twego pokolenia. > > Prze wiele lat UOP, prokuratura i sady wiesz pewnie jakiej prowieniencji > (bo slyszales moe, ze w jednej jedynej Polsce > nie bylo dekomunizacji i lustracji) > mialy okazje wykazac wine Kaczynskich, ktorych Walesa wraz z UOPem > (Wachowski) utracil n wiele lat z wielkiej polityki. > > Jesli tego nie rozumiesz > to pozostaje mi tylko pozostac w zadziwieniu nad kondycja intelektulna > mlodej Polski! > Nie zwracasz najmniejszej uwagi na wiele innych przytoczonych tu > a wystarczajacych do wyciagniecia wnioskow faktow i przeslanek. > Jakbys zyl w normalnej demokracji i panstwie prawa. > A nie w zarzadzanym agentura trzech panstw ( jednego dalekiego > i dwoch b. bliskich). > > Czy nie dziwi Cie brak osadzonych zbrodniarzy sadowych? > Pobieraja wysokie emerutury a niektorzy awansuja! > > > Ty jesteś idiotą od urodzenia (np. mamusia cię upuściła podczas porodu) czy zgłupiałeś doszczętnie w ostatnich latach ? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: hole Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: 62.87.157.* 30.10.02, 14:36 Moze jako prezydent Wawy bedzie tylko wykazywal sie nieznajomościa prawa i osmieszal na gruncie lokalnym a nie bedzie tego anrzucał całemu społeczenstwo jak to robił jako Min Spr. Swoja droga jak zawsze w Polsce jest to wybor pomiedzy dwoma złymi kandydatami, jeden Balicki cud wspolczesnej chirurgi socjalistycnej (członek wysuniety z ramienia na czoło) drugi brzydkie kaczątko o rodowodzie styropianowo-wałęsa-jacym Pogratulowac ale ludzie sami sa sobie winni nie chodza na wybory a tym samym daja przyzwolenie dla roznych takich populistow. Dobrze ze Olechowski odpadł niepartyjny ex-agent Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Mile chlopaczki z mordka pelna fekali tez tu pisz IP: *.wroclaw.tpsa.pl 30.10.02, 14:48 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: falafel Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.wesola.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 15:48 Dlaczego przekręt? To jest demokracja, lud tego chce. Zresztą Kaczyński będzie dobrą przeciwwagą dla SLDowskiej wszechobecnej juz władzy. Rozpaczałbym gdyby debil lepper został jakims prezydentem, ale w tej sytuacji jestem spokojny bo Kaczyński to po pierwsze inteligentny facet i na poziomie. A po drugie prawicowiec więc może zadba o przedsiębiorców i warszawski biznes. Balicki to socjalista czytaj: wysokie podatki i radocha z dzielenia tej forsy. Kaczyński jest szansą na to aby Warszawa ruszyła ekonomicznie na zdrowych wolnorynkowych zasadach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Samarytanin Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.chello.pl 30.10.02, 18:33 Gość portalu: falafel napisał(a): > Dlaczego przekręt? To jest demokracja, lud tego chce. > Zresztą Kaczyński będzie dobrą przeciwwagą dla SLDowskiej wszechobecnej juz > władzy. Rozpaczałbym gdyby debil lepper został jakims prezydentem, ale w tej > sytuacji jestem spokojny bo Kaczyński to po pierwsze inteligentny facet i na > poziomie. A po drugie prawicowiec więc może zadba o przedsiębiorców i > warszawski biznes. Balicki to socjalista czytaj: wysokie podatki i radocha z > dzielenia tej forsy. Kaczyński jest szansą na to aby Warszawa ruszyła > ekonomicznie na zdrowych wolnorynkowych zasadach. Szaleniec szansą na ruszenie ekonomiczne Warszawy ? Kaczyński inteligentny facet ? Kaczyński na poziomie ? falafel ! - udaj się natychmiast do lekarza specjalisty ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Kaczyński spec od BANKRUCTW!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 30.10.02, 20:24 Kaczor już ekonomicznie ruszył: EKSPRES WIECZORNY, POROZUMIENIE CENTRUM, SPÓŁKĘ TELEGRAF. Wszystko zbankrutowało. Na skraj bakructwa doprowadził też Tygodnik SOLIDARNOŚĆ. A teraz WARSZAWA na bankructwo czeka!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: antykaczor Re: Kaczyński spec od BANKRUCTW!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.punkt.pl 30.10.02, 22:11 No i bardzo dobrze, że kACZOR zostanie burmistrzem W-wy (jak można do cholery burmistrza nazywać "prezydentem"???). rozpieprzy to miasto w diabły (ale się odbuduje, jak po wojnie, spoko), dzięki czemu w 2005 nikt go nie wybierze na prezydenta Polski. Warszawiacy - poświęćcie się dla Ojczyzny. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kaczyński spec od BANKRUCTW!!!!!!!!!!!!!!!!! 31.10.02, 09:37 Gość portalu: antykaczor napisał(a): > No i bardzo dobrze, że kACZOR zostanie burmistrzem W-wy > (jak można do cholery burmistrza nazywać > "prezydentem"???). rozpieprzy to miasto w diabły (ale się > odbuduje, jak po wojnie, spoko), dzięki czemu w 2005 nikt > go nie wybierze na prezydenta Polski. Nie żartuj - myślę ża sznasy na to i tak nie ma. To, że Warszawiacy oszaleli, nie znaczy moim zdaniem, że cała Polska też - wystarczy popatrzeć na poparcie dla PiS - jest na poziomie Samoobrony. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Bimi 31.10.02, 09:51 Bimi,nie pluj się tak i nie ciesz. Zobaczymy w ilu miastach będzie rządził Twój układ SLD-UP-y!? Już się wkórwiają,że stracili. Jeszcze jak w np.w Łodzi zawiąże się dziwaczna koalicja,to będą jaja,hehehe! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: do Bimi 31.10.02, 10:06 bykk napisał: > Bimi,nie pluj się tak i nie ciesz. To nie radośc - raczej opinia. W świetle tego, co dzieje się dziś w Warszawie myślę, że nie ma się z czego cieszyć. > Zobaczymy w ilu miastach będzie rządził Twój układ SLD-UP-y!? A kto Ci powiedział, że to mój układ? Nie żartuj! Może i jestem lewicowcem, ale daleko mi do utożsamiania się akurat z tą "lewicą". Głównie dlatego, że lewicą to oni są tylko wtedy jak im na to sondaże pozwalają... > Już się wkórwiają,że stracili. Jeszcze jak w np.w Łodzi zawiąże się > dziwaczna koalicja,to będą jaja,hehehe! A niech się wkurwiają - co mnie to obchodzi? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Nie wstyd Ci BIMI w gronie chmow z SB i PZPR? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 31.10.02, 10:08 Zamiast argumentow plyna im z ust fekalia. Nie odnosles sie do ani jednego faktu , przesalnki czy argumentacji. Ja ci obrzydliwi w obyciu wyznawcy Janajewa. Bo pewnie pamietasz, ze to Kaczynski zastpowal serdecznosci Janajewa z Walesa-Bolkiem? Ludzi Wachowskiego zapluwaja sie na mysl ze Kaczynski moglby rzadzic w Warszawie. Tyle roboty od Telegrafu do serialu bez trzeciego odcinka na nic. Wyjasnij mi jak to Ci sie miesci w glowei by Kaczynski byl umaczany w FOZZ. Byl kolega partyjnym Przywieczerskeigo, Zemka, Chaim, Sawickiego czy moze w jakis inny sposob? Moze pracowal w nadzorze FOZZu razem z Balcerowiczem jaki minister finasow albo wice premier? Zawsze mnie zdumiewalo pokretne myslenie pewnych swych racji bezagumentowcow jakze czesto wulgarnych w bezsilnej zapieklosci. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Nie, nie wstyd mi 31.10.02, 10:41 A Tobie nie wstyd, że bronisz przed procesem kogoś, kto być może nie tylko ukradł naszą wspólną kasę, ale jeszcze bezczelnie mówi, że ktoś go w to wrobił? Moim zdaniem on się Tobą posługuje; bo mogę zrozumiec to, że żywisz do niego sympatię i to, że uważasz, iż jest niewinny. Czego natomiast nie mogę pojąć to dlaczego nie chcesz aby sąd (czy nawet prokurator) oczyścił Twojego idola z zarzutów. Nie mówiąc już o tym, iż wydajesz się być ślepy i nie dostrzegasz oczywistego faktu jakim jest dla mnie niewątpliwie to, iż Kaczyńskiemu nie zależy na udowodnieniu, iż ten program był oszczerstwem. Za to dziennikarzom, którzy go zrobili jak najbardziej zależy na konfrontacji. Nie widzisz tego, czy wolisz o tym nie mówić? Ty też uważasz, że prokurator i sąd będą nieobiektywni? Bo wiesz, jeśli tak to pozwolisz, że poprosze Cię o podobnego rodzaju wstawiennictwo, jak coś kiedyś ukradnę i będę miał stanąć przed sądem. Ale znowu się powtarzam... Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Nie, nie wstyd mi tak bzdurzyć:) 31.10.02, 10:54 Bimi,no to jak w końcu? Nie wiesz jak jest,chciałbyś się dowiedzieć,ale jednocześnie pieprzysz,że Kaczor "bezczelnie mówi,że go ktoś wrobił"! Nie ośmieszaj się,i tak gówno z tego wyjaśnienia! Nie ruszą tego,poczekają i sprawa się przedawni z FOZZ-em,pomyśl! Nie pisz więcej,że dziennikarze z TVPsld chcą cosik wyjaśniać! To brednie! hej! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi ---> 31.10.02, 11:06 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3419457&a=3444499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Sztuka imputowania opanowales ja doskonale IP: *.wroclaw.tpsa.pl 31.10.02, 10:55 bimi napisał: > A Tobie nie wstyd, że bronisz przed procesem kogoś, kto być może nie tylko > ukradł naszą wspólną kasę, ale jeszcze bezczelnie mówi, że ktoś go w to wrobił? ------------------------- #######: Imputujesz podwojnie mi ze go bronie(1) a Kaczynskiemu(2) ze nakradl! ----------------- > > dlaczego nie chcesz(3) aby sąd (czy nawet prokurator) oczyścił Twojego idola z zarzutów.> Nie mówiąc już o tym, iż wydajesz się być ślepy i nie dostrzegasz oczywistego> faktu jakim jest dla mnie niewątpliwie to, iż Kaczyńskiemu nie zależy (4)na udowodnieniu, iż ten program był oszczerstwem. Nie widzisz tego, czy wolisz o tym nie mówić? ------------------------------ >#########: Po raz n-ty Ci pisze ze chce! Malo nigdy nie napisalem inaczej MISTRZU IMPUTOWANIA! Sam slyszalem w TV wypowedzi Kaczynskiego. Wiec klamniesz! Jak Ty sobie wyobrazasz, ze sady, prokuratury i sluzby sledcze w rekach komuchow moga byc spolegliwe wobec Kaczynskiego a lamac prawo i nie wypelniac polcen towarzyszy z SLD i kolegoe tajniakow? Skompromitowals sie juz dostatecznie! Mniej o polityce juz wiedziec nie mozna!!!!!!! -------------------- > Ty też uważasz, że prokurator i sąd będą nieobiektywni? Bo wiesz, jeśli tak to pozwolisz, że poprosze Cię o podobnego rodzaju wstawiennictwo, jak coś kiedyś ukradnę i będę miał stanąć przed sądem. > > Ale znowu się powtarzam... #############################: Wlasnie BIMI wlasnie!!!! Powtarzasz sie! Jesli ktos popelnia blad to mozna wubaczyc a jezeli powtarza po wielokroc....? No Bimi na ktore me pytanie Ty odpowiedziales? Ma zadne! Bo zastep[ujesz nje nieudacznymi pomowieniami, ktore w tym watku sa do weryfikacji! Dawno wiedzialem ze lewicowcy nie maja wstydu. Bo jak mozna byloby zapisac sie do np. PZPR czy SLD? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi ---> 31.10.02, 11:06 www2.gazeta.pl/forum/794674,30353,794652.html?f=13&w=3419457&a=3444499 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: leon Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.adlex.com 31.10.02, 10:38 glupis Antos oj glupis. Dales sie nabrac na propagandowy belkot i wciaz wierzysz w to. Znajdz cos rzeczywistego i wtedy sie przyczep. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk # = bykk = pisek = gnida IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 11:00 W/w podstawowe równanie znane jest każdemu dziecku w Polsce. Równanie to nie wymaga dowodu; teza jest i tak b. delikatna. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Słuchajcie... 31.10.02, 11:04 Porozmawiał bym z wami dalej, gdyby nie fakt, że wszystko zostało juz powiedziane. Dodatkowo stwierdzam, iż próbujecie zamącić moje inetncje, co jak zgaduję jest waszym sposobem wykazania, że Kaczyńscy to spoko kolesie. Wiecie co: zostawim was samych - piszcie ile chcecie i co chcecie; od tego momentu zaczyna mi to zwisać, bo wiem, że każda rzecz którę teraz napiszecie w obronie Kaczyńskich, w przyszłości obróci się przeciwko wam. To nie je będę żałował tego, że broniłem ewidentnych łapówkarzy. Chyba, że wy też miliście coś z tego FOZZu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # BIMI dalej Ci nie wstyd? Przeciez to przeczytaja IP: *.wroclaw.tpsa.pl 31.10.02, 11:17 -z kim trzymasz? - ile pytan zignorowales. - ile faktow, spraw, nazwisk nie znasz i nie masz nic do powiedzenia na ich teamt - jak niudolnie powtarzasz pomowienia, imputujac cos, czego ktos, Ciebie traktujacy powaznie - nigdy nie napisal? - jak nie zauwazasz wpisow pokrywajacych wulgarnymi fakaliami slownymi swoj strach i brak argumentow? -jak wreszcie, nawet nie umiesz sie honorow zachowac, przyzanc racje lub zripostowac - co wykazales ostatnim listem. Zapytaj kogos z grona, w ktorym sie tak chwalebnie znalazles - JAK TAKICH TAM NAZYWAJA? Odpowiedz Link Zgłoś
atak.spawacza Pisuarki ! Jesteście umoczeni po same dzioby ! 31.10.02, 11:25 Dyskusja z wami to jak dyskusja ze złodziejami dopadniętymi na gorącym uczynku - idziecie w zaparte. We Wrocławiu dostaliście w dupę bo wasze matactwa, złodziejstwa i przekręty nagłośnił Dutkiewicz. W Warszawie udało się wam. Chwilowo. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Analityk Re: Pisuarki ! Jesteście umoczeni po same dzioby IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 31.10.02, 12:20 atak.spawacza napisał: > Dyskusja z wami to jak dyskusja ze złodziejami dopadniętymi na gorącym > uczynku - idziecie w zaparte. > We Wrocławiu dostaliście w dupę bo wasze matactwa, złodziejstwa i przekręty > nagłośnił Dutkiewicz. > W Warszawie udało się wam. Chwilowo. Potwierdzam. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek RYMARZ POD SĄD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 02.11.02, 17:33 Ferdynand Rymarz, przewodniczący Państwowej Komisji Wyborczej, znany ZCHN-owiec, powinien zostać powieszony albo wyjątkowo, jako ZCHN-owiec, ukrzyżowany. Nie dość, że sprzeniewierzył wielomolionową kasę, to jeszcze tak liczy głosy, aby jego żona została wice prezydentem Warszawy, jako zastępca Kaczora. Ludzie! takiego przekrętu jeszcze w Najaśniejszej Rzeczpospolitej nie było. Prokuratorzy do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!1 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Romek Re: RYMARZ POD SĄD !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.proxy.aol.com 03.11.02, 17:47 Gość portalu: Edek napisał(a): > Ferdynand Rymarz, przewodniczący Państwowej Komisji > Wyborczej, znany ZCHN-owiec, powinien zostać powieszony > albo wyjątkowo, jako ZCHN-owiec, ukrzyżowany. Nie dość, > że sprzeniewierzył wielomolionową kasę, to jeszcze tak > liczy głosy, aby jego żona została wice prezydentem > Warszawy, jako zastępca Kaczora. > Ludzie! takiego przekrętu jeszcze w Najaśniejszej > Rzeczpospolitej nie było. > Prokuratorzy do dzieła!!!!!!!!!!!!!!!1 Chyba w-ce prezydenta wybiera prezyden to po co liczyc , zastanow sie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: BIMI dalej Ci nie wstyd? Przeciez to przeczyt IP: *.chello.pl 03.11.02, 22:52 Gość portalu: # napisał(a): > -z kim trzymasz? > - ile pytan zignorowales. > - ile faktow, spraw, nazwisk nie znasz i nie masz nic do powiedzenia > na ich teamt > - jak niudolnie powtarzasz pomowienia, imputujac cos, czego > ktos, Ciebie traktujacy powaznie - nigdy nie napisal? > > - jak nie zauwazasz wpisow pokrywajacych wulgarnymi fakaliami slownymi > swoj strach i brak argumentow? > > -jak wreszcie, nawet nie umiesz sie honorow zachowac, przyzanc racje > lub zripostowac - co wykazales ostatnim listem. > > Zapytaj kogos z grona, w ktorym sie tak chwalebnie znalazles > > - JAK TAKICH TAM NAZYWAJA? > > Cwelu z Wrocławia ! Nie sraj po nogach. Nic ci to nie pomoże. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Pokaz mi swoich przyaciol a powiem kim jestes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 15:00 Glapinski-szemrane koncesje - patrz SOLO Zalewski - FOZZ, ART B Fundacja Solidarnosc J. Kaczor itditp. PS podobno Jarek jest Zydem? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: Pokaz mi swoich przyaciol a powiem kim jestes 31.10.02, 15:17 Gość portalu: Karol napisał(a): > PS podobno Jarek jest Zydem? Też słyszałem o tym,a Lechu arabkim terrorystą! Ps. do Analityka Gdzie ty do "szkół",aa? na WUML-iu kakim,aa? że takie równania układasz? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Re: Pokaz mi swoich przyaciol a powiem kim jestes IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 31.10.02, 15:39 bykk napisał: > Gość portalu: Karol napisał(a): > > > PS podobno Jarek jest Zydem? > > Też słyszałem o tym,a Lechu arabkim terrorystą! > Ps. do Analityka > Gdzie ty do "szkół",aa? na WUML-iu kakim,aa? > że takie równania układasz? Bykk-u! Ja pisze powaznie a Ty sobie zartujesz! Cienko z inteligencja! Wspolczuje kaczkom sojusznika. Ale swoj do swego. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: JB Fajne wypowiedzi. Ale ludziska boją się Kaczorków IP: *.inetia.pl 31.10.02, 15:20 Tyle radości mi sprawiają wypowiedzi forumowiczów, wypowiadające się tak jednoznacznie o Kaczyńskich. Widać na prawdę jest na niego zapotrzebowanie. Pozdrawiam zagorzałych przeciwników braci K (z których jeden jest żydem). Ale się ubawiłem. Lepiej niż na forum humorum. A bientôt. Votre Jean-Baptiste Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Myśliwy Ale ludziska brzydzą się Kaczorami !!! IP: *.chello.pl 31.10.02, 17:15 To fakt. Te małe tłuste ścierwa wzbudzają odruch wymiotny ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: Ale ludziska brzydzą się Kaczorami !!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 31.10.02, 18:50 A ja tam mówię: KACZOR NIE PRZEJDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Re: Ale ludziska brzydzą się Kaczorami !!! IP: *.netlandia.pl 01.11.02, 00:15 Kazdy narod ma taki rzad na jaki9 zasluguje! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek KACZOR NIE PRZEJDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 01.11.02, 16:37 Ledwo Kaczor, jak atom, zawisnął nad Warszawą /CZY NIKT GO NIE POWSTRZYMA?/, a już tunel na WISŁOSTRADZIE grozi zawaleniem! Złowroga to wróżba, na Kaczorową prezydenturę!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zaopatrzeniowiec Re: KACZOR NIE PRZEJDZIE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 03.11.02, 12:05 Gość portalu: Edek napisał(a): > Ledwo Kaczor, jak atom, zawisnął nad Warszawą /CZY NIKT > GO NIE POWSTRZYMA?/, a już tunel na WISŁOSTRADZIE grozi > zawaleniem! Złowroga to wróżba, na Kaczorową > prezydenturę!!!!!!!!!!!!!! Niech Kaczor zabierze swój mózg (tj. Andrzeja Gelberga z Bronkiem Wildsteinem) i niech odleci do ciepłych krajów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AUDYTOR KACZOR PO WAS PRZEJEDZIE !!!!! /NT IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 03.11.02, 14:28 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: dorota Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.csk.pl / *.csk.pl 03.11.02, 15:27 ale Kaczynski z niczego sie nie rozliczyl to dzis zacny polityk , ktory ma rece umaczane w ludzkiej krwi i tylko potrafi mowic o honorze a tak naprawde nie wiem czy on ma choc go odrobine. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 03.11.02, 16:01 Gość portalu: dorota napisał(a): > ale Kaczynski z niczego sie nie rozliczyl to dzis zacny polityk , ktory ma rece > > umaczane w ludzkiej krwi i tylko potrafi mowic o honorze a tak naprawde nie > wiem czy on ma choc go odrobine. Jak możesz tak pisać o moim ukochanym przywódcy ?!!! Toż to piękny i mądry chłopiec !!!!!!!!!! (Antoni Goczał - członek PiS-u). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Prawy Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.chello.pl 03.11.02, 18:48 antoni.goczal napisał: > Gość portalu: dorota napisał(a): > > > ale Kaczynski z niczego sie nie rozliczyl to dzis zacny polityk , ktory ma > > rece > > > > umaczane w ludzkiej krwi i tylko potrafi mowic o honorze a tak naprawde ni > e > > wiem czy on ma choc go odrobine. > > Jak możesz tak pisać o moim ukochanym przywódcy ?!!! > Toż to piękny i mądry chłopiec !!!!!!!!!! > (Antoni Goczał - członek PiS-u). Słusznie czynisz Antoni, żę bronisz tego małego zakłamanego grubaska. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 04.11.02, 09:54 Gość portalu: "Prawy" napisał(a): > Słusznie czynisz Antoni, żę bronisz tego małego zakłamanego grubaska. Autor: Gość: "Prawy" IP: *.chello.pl Data: 03-11-2002 22:52 + odpowiedz na list + odpowiedz cytując -------------------------------------------------------------------------------- Gość portalu: # napisał(a): > -z kim trzymasz? > - ile pytan zignorowales. > - ile faktow, spraw, nazwisk nie znasz i nie masz nic do powiedzenia > na ich teamt > - jak nieudolnie powtarzasz pomowienia, imputujac cos, czego > ktos, Ciebie traktujacy powaznie - nigdy nie napisal? > > - jak nie zauwazasz wpisow pokrywajacych '''''''''''''''''''''''''''''''' wulgarnymi fekaliami slownymi ,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,,, > swoj strach i brak argumentow? > > -jak wreszcie, nawet nie umiejac sie honorowo zachowac, przyznac racji > lub zripostowac - co wykazales ostatnim listem. > > Zapytaj kogos z grona, w ktorym sie tak chwalebnie znalazles > > - JAK TAKICH TAM NAZYWAJA? > > "Prawy: Cwelu z Wrocławia ! Nie sraj po nogach. Nic ci to nie pomoże. #############: Bimi! Masz odpowiedz w imieniu grona, w jakim sie znalazles, od "prawego" inaczej, na moje pytanie i juz wiesz, na co im te fekalia z ust wyciekaja, -na wlasne nogi! A do ust dostaja sie z mozgu. "Gratuluje" grona podobnie myslacych? Nie trzeba czynow. Juz po slowach ich poznacie! I po strachu wywolujacym takie fizjologiczne reakcje. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 04.11.02, 11:00 Gość portalu: # napisał(a): > #############: > Bimi! > Masz odpowiedz w imieniu > grona, w jakim sie znalazles, od "prawego" inaczej, na moje pytanie > i juz wiesz, na co im te fekalia z ust wyciekaja, -na wlasne nogi! > A do ust dostaja sie z mozgu. > "Gratuluje" grona podobnie myslacych? > > Nie trzeba czynow. Juz po slowach ich poznacie! > I po strachu wywolujacym takie fizjologiczne reakcje. Wiesz haszu, zastanawaim się czy Twój sposób dyskusji wynika z rozsądku, czy też może z głupoty. Bo jeśli z rozsądku to bardzo pragnął bym poznać motywy, które ten rozsądek napędzają. Bo nie da się chyba ukryć, iż rozsądny człowiek zdaje sobie doskonale sprawę z przekręków braci Kaczyńskich. Zresztą, nie musi nawet włazić aż na przekręty - wystarczy nie być ślepym, aby wiedzić, że kto jak kto, ale ci panowie na pewno nie należą do typu polityków-altruistów, choć robią zdaje się wszystko, aby na takich wyglądać. Wystarczy popatrzeć na oświadczenie majątkowe pana Kaczyńskiego - ty naprawdę myślisz, że on jest aż tak biedny? Ha! Albo dlaczego np. przenieśli się z PC do PiS-u? Przecież obie partie były ich! No tak, tylko że PC lekko się skompromitowało. Swoją drogą ciekawe, kiedy panowie przerobią PiS na kolejną, tym razej pewnie jeszcze bardziej populistyczną partię. Oczywiście to wszystko w ramach jednoczenia prawicy... Co mnie natomiast dziwi w tym najbardziej, to głupota Warszawiaków. Tzn. ja rozumiem, że jeśli mają do wyboru ewidentnego złodzieja albo postkomucha, to mogą mieć dylematy. Niemniej jednak w moich oczach, gdyby Kaczyński dorwał się do władzy, to jestem praktycznie pewien, że nie stronił by od metod używanych przed powiedzmy 25 laty przez tych, do których niechęcią się teraz posługuje. Na takiego człowieka on mi po prostu wygląda. Zresztą, wystarczy popatrzeć na jego stosunek do wyroków sądowych, które nie są po jego myśli... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Do BIMI - reka na zgode! IP: *.wroclaw.tpsa.pl 04.11.02, 11:15 To pp prostu napisz mi o tych przekretach, tak ja ja pisze narazajac sie na odruchy fekaliastych. Ale nie pisz, mi ze jestem przeciw sledztwu czy osadzeniu kogokolwiek w szczegolnosci Kaczynskich. Pisalem Ci jakie ja mam do jednego z nich - Jaroslawa, zarzuty. Telegraf byl osądzony o ile wiem i Zalewski byl ukarany. Te listy fekaliastych nie zawieraja zas zadnej informacji oprocz strachu. Wrzucajac ich do jednego worka uwidaczniaja tylko fobie przed warszawskim Giulianim. A widzisz lepszego by zemscil sie na lewicy za "inwigilacje"? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Do BIMI - reka na zgode! 04.11.02, 11:42 Gość portalu: # napisał(a): > To pp prostu napisz mi o tych przekretach, tak ja ja pisze > narazajac sie na odruchy fekaliastych. Piszę przecież od początku o "dramacie w trzech aktach". Pamiętasz chyba o czym on był? Otóż PC dostało 600 tysięcy dolarów od pana Pineiry. To jest jeden, bardzo konkretny zarzut, który nigdy nawet nie wzbudził nawet podejrzeń prokuratury. www.google.com.pl/search?q=cache:zUD3kRYAvh8C:wiadomosci.tvp.pl/warszawa/k_polityczne/rok2002/7/1/fozz_20 /fozz_20.asp > Ale nie pisz, mi ze jestem przeciw sledztwu czy osadzeniu > kogokolwiek w szczegolnosci Kaczynskich. > Pisalem Ci jakie ja mam do jednego z nich - Jaroslawa, > zarzuty. Telegraf byl osądzony o ile wiem i Zalewski byl ukarany. A co mam pisać, kiedy wiedzę, że jesteś przeciw śledztwu? Gdybyś był za to już dawno domagał by się, aby wszcząć to sledztwo, a Ty jedynie wykazujesz nierzetelnośc zarzutów. Znaczy się, w moich oczach próbujesz zastąpić prokuratora, aby ten broń boże nie stwierdził czegoś innego... > Te listy fekaliastych nie zawieraja zas zadnej informacji oprocz strachu. Strachu? Chyba trochę przesadzasz. Nie zauważyłem ani cienia starchu w wypowiedzich osób wypominających się nieprzychylnie o Kaczyńskich. Za to w Twoich postach odczywam go niemało... > Wrzucajac ich do jednego worka uwidaczniaja tylko fobie przed > warszawskim Giulianim. Zapewniem Cię, że kiedy Kaczyński obejmnie fotel prezydenta Warszawy, to wszyscy mafiozi jak kradli, tak kraść będą. Oczywiście liczba aresztwoań się zwiększy, będa to jednak aresztowania płotek, bo jak znam życie rekiny sponsorują teraz kampanię. Znaczy się Pan K. wykona kolejne, populistycze zagranie nie zapominając równoczesnie o rękach, które go karmią. > A widzisz lepszego by zemscil sie na lewicy za "inwigilacje"? Nie widzę potrzeby aby mścić się na kilkolwiek. Gdyby chodziło mi o zemstę, to chciał bym zacząć własnie od Kaczyńskich - nie przychodzi mi teraz do głowy polski polityk, którym gardził bym bardziej niż tymi dwoma. Odpowiedz Link Zgłoś
antoni.goczal Do "# z Wrocławia " ! 04.11.02, 11:51 Drogi Kolego # z Wrocławia ! Serdecznie dziękuję Ci za obronę przed tym komunistycznym siepaczem o nicku "Prawy". Masz rację, że Pan Prezydent Lech Kaczyński jest jak Giuliani dla Londynu !!! Razem zgnieciemy hydrę bolszewicką ! Pozdrawiam Cię serdecznie. Antoni Goczał (członek PiS-u). Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Bronek Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.proxy.aol.com 04.11.02, 15:43 bimi napisał: > Gość portalu: # napisał(a): > > > #############: > > Bimi! > > Masz odpowiedz w imieniu > > grona, w jakim sie znalazles, od "prawego" inaczej, na moje pytanie > > i juz wiesz, na co im te fekalia z ust wyciekaja, -na wlasne nogi! > > A do ust dostaja sie z mozgu. > > "Gratuluje" grona podobnie myslacych? > > > > Nie trzeba czynow. Juz po slowach ich poznacie! > > I po strachu wywolujacym takie fizjologiczne reakcje. > > Wiesz haszu, zastanawaim się czy Twój sposób dyskusji wynika z rozsądku, czy > też może z głupoty. Bo jeśli z rozsądku to bardzo pragnął bym poznać motywy, > które ten rozsądek napędzają. > Bo nie da się chyba ukryć, iż rozsądny człowiek zdaje sobie doskonale sprawę z > przekręków braci Kaczyńskich. Zresztą, nie musi nawet włazić aż na przekręty - > wystarczy nie być ślepym, aby wiedzić, że kto jak kto, ale ci panowie na pewno > nie należą do typu polityków-altruistów, choć robią zdaje się wszystko, aby na > takich wyglądać. Wystarczy popatrzeć na oświadczenie majątkowe pana > Kaczyńskiego - ty naprawdę myślisz, że on jest aż tak biedny? Ha! > > Albo dlaczego np. przenieśli się z PC do PiS-u? Przecież obie partie były ich! > No tak, tylko że PC lekko się skompromitowało. Swoją drogą ciekawe, kiedy > panowie przerobią PiS na kolejną, tym razej pewnie jeszcze bardziej > populistyczną partię. Oczywiście to wszystko w ramach jednoczenia prawicy... > > Co mnie natomiast dziwi w tym najbardziej, to głupota Warszawiaków. Tzn. ja > rozumiem, że jeśli mają do wyboru ewidentnego złodzieja albo postkomucha, to > mogą mieć dylematy. Niemniej jednak w moich oczach, gdyby Kaczyński dorwał się > do władzy, to jestem praktycznie pewien, że nie stronił by od metod używanych > przed powiedzmy 25 laty przez tych, do których niechęcią się teraz posługuje. > Na takiego człowieka on mi po prostu wygląda. Zresztą, wystarczy popatrzeć na > jego stosunek do wyroków sądowych, które nie są po jego myśli... To dlaczego jak jestes taki madry to nie czepiasz sie SLD to dopiero przekret a i jakos nikt ich nie rozlicza , a bylo by co a powstala tez nie tak od siebie no nie Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaowiec Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 15:52 Bronek ! Masz rację - L. Kaczyński to przekręt ! Pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: L.Kaczyński czołowy przekręt - prezydentem ? 04.11.02, 15:58 Gość portalu: Bronek napisał(a): > To dlaczego jak jestes taki madry to nie czepiasz sie SLD to dopiero przekret > a i jakos nikt ich nie rozlicza, a bylo by co a powstala tez nie tak od > siebie no nie Możesz podać jakieś szczególy? Chodzi mi o nazwiska i poszlaki, które wskazywały by na powiązanie członków SLD z FOZZem. Ja oczywiście znam kilka (np. powołanie pani Piwnik na ministra), jednak, żadna z tych poszlak nie moze byś moim zdaniem podstawą do rozpoczęcia postępowania. Nie mówiąc już o tym, że ciężko jest je zarzucić konkretnym osobom. Za to w przypadku Kaczorów sparwa jest prosta; jest świadek, który twierdzi, że dał im 600tys. USD. No więc wypadało by go chyba przesłuchać, prawda? Poza tym pieniądze nie mogą ot tak zniknąć; jeśli koleś dał im tyle szmalu, to nie ma bata - jakis ślad musiał po tym zostać - potwierdzenie, lub odrzucenie zeznań pana Pineiry było by, moim zdaniem banalnie proste. Dlaczego więc nikt się za to nie zabiera? Czy odpowiedź nie jest oczywista? Inna sparwa, że jak Kaczory polecą, to jestem pewnien, że ze względu na osobiste antypatie pociągną za sobą SLDowców jak nic. Oczywiście niektórych - nie wierzę, że wszyscy w tym siedzą, bo jak by tak było to już dawno sprawa by im sie wymknęła spod kontroli. Może to wprawdzie oznaczać poważny kryzys państwa, ale moim zdaniem poważniejszy kryzys przeżywa państwo teraz - jeden z potencjalnych złodei ma zostać prazydentem naszej stolicy. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Kaowiec Bronek ma rację - Kaczyński to przekręt ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 04.11.02, 16:03 Brawo Bronku ! Jesteś mądrym chłopcem. Pozdrawiam Cię serdecznie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Jarry Re: Bronek ma rację - Kaczyński to przekręt ! IP: *.chello.pl 04.11.02, 23:04 Święte słowa ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # BIMI myslalem ze jestes powazny IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 10:34 Ignorujesz kompletnie wszytko co napisalem w kilku postach. jakbym od nowa nakrecal automat naciskam sprezyne a bąk sie kreci w te sama strone! Udowodniles mi niewiarygodna i dla mnie nieprawdopodobna ceche widzow TVnieP: Pare wypowiedzi i to tak az niespojnych, bylych agentow SB, oskarzonych w FOZZie o miliardowe machloje, sciganych listami gonczymi, uwiklanych czynnie w najwieksza afere 1000-lecia Polski - FOZZ, zmuszonych nie byle jakim szantazem do powrotu ( wiesz co sluzby specjalne robia takiemu co niechce wrocic?) zmuszono jedynie do "wyjawienia" o pozyczce 10 tys. $ dla PC o ktorej Kaczynski nawet nie wiedzial - tak stwierdzil Pinejro i sam to b. uwaznie ogladalem! Stwierdzil, ze widzial Kaczynskiego przelotnie, ale nie jemu wreczal smiesznej pozyczki czy darowizny na partie. Wyraznie zaznaczyl Pinejro, ze ukryl iz pieniadze pochodza z FOZZ bo "gral" jako agent SB, przedstawiciela jakiejs firmy. Jesli tak dokladnie pamietasz to TEST jak sie ta f-ma nazywala? I jak nazwac Twoja naiwnosc i wiare w wiarygodnosc agentow, spieprzajacych na drugi koniec swiata a na wezwanie Pana Prezesa TVnieP Kwiatkowskiego w te pedy wracajacego do aresztu? Moze wiesz BIMI kim byl tata pana prezesa telewizji pelniacego funkcje stalego komitetu wyborczego syna jeszcze jednego agenta NKWD i UB? Moze tez jestes z tej rodzinki? P.S Bimi nie ogladalem 3 odcinka czyzbym przeoczyl? Gdziez ta info o 600.000 ? Odpisz mi na oba pytania. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: BIMI myslalem ze jestes powazny 05.11.02, 10:47 Gość portalu: # napisał(a): > Bimi nie ogladalem 3 odcinka czyzbym przeoczyl? > Gdziez ta info o 600.000 ? > Odpisz mi na oba pytania. Ja nie oglądałem żadego odcinka - znam sprawę jedynie z jej "nierzetelności" Podałem Ci wczesniej linka. Niestety nie zmieścił się w dwóch linijkach, więc go obcięli i pewnie nie odwiedziłeś. Spróbuj może tędy: imib.republika.pl/%23.html To informacja n.t. toczączej się rozprawy przeciwko dziennikarzom TVP; jest tam wymieniona kwota, o którą pytasz. Niestety z archiwum Google, bo na stronie TVP już tego nie ma. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # BIMI nie ogladales i powaznie.. ze jestes powazny? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 10:56 Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Tak, poważnie 05.11.02, 11:06 Nie potrzebuję oglądać zarzutów, aby widzeć, ze Kaczyński miga się od oczyszczenia z nich niczym dzieciak od pójścia do szkoły. Ale widzę, że łapiesz się czego tylko możesz, żeby wykazać mą niepoważność. Zabawny dość jesteś w tym wszystkim. Tak zabawny, że aż wręcz niepoważny... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Oj BIMI masz dopiero 2 jajka mlokosie politycz!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 05.11.02, 14:00 Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Do #-a 06.11.02, 12:27 Podziwiam Ciebie. W ramach urynokuracji zaglądam czasem i do takich wątków (amoniak bywa zajebiście trzeźwiący !) i z zainteresowaniem obserwuję Twoje ponawiane próby "dyskusji " z niejakim Bimi. Mam nadzieję, że się nie obrazisz, ale przypominają one trochę debatę Joli z napisem na drzwiach szaletu "Pierdole Jole !". Już od dawna intryguje mnie, czy w ramach wirtualnej rzeczywistości możliwe jest ożywianie symboli i przedmiotów martwych. Stąd moja atencja dla Twoich eksperymentów. Unikaj segregacji rasowej i każdej innej. Nie przyszło Ci do głowy, że Bimi i jego kumple od fekalizacji to jedna i ta sama osoba ? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Do #-a 06.11.02, 13:22 skrent napisał: > Nie przyszło Ci do głowy, że Bimi i > jego kumple od fekalizacji to jedna i ta sama osoba ? Jasne stary - rozszyfrowałes mnie! Gratuluję! Powiem więcej: całe to forum, z Tobą włącznie to jeden wielki Bimi. I mam jeszcze pytanie do Ciebie: nie przyszło Ci do głowy, żeby iść z tym do lekarza? Odpowiedz Link Zgłoś
skrent ... 06.11.02, 13:38 bimi napisał: Powiem więcej: całe to forum, z > Tobą włącznie to jeden wielki Bimi.< Pacyna - megaloman ? "Duch w maszynie" ? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: ... 06.11.02, 13:55 skrent napisał: > bimi napisał: > Powiem więcej: całe to forum, z > > Tobą włącznie to jeden wielki Bimi.< > > Pacyna - megaloman ? "Duch w maszynie" ? Nie - zaledwie konsekwentny interpretaror Twych przypuszczeń. Pozwolisz, że jeszcze rozwine tą kwestę. Bo bardzo mnie zaintrygowało.... Nie przyszło Ci do głowy, że może ja występuje nie tylko po stronie anty- kaczej, ale również po stronie pro-kaczej? No bo co mi szkodzi? Przecież i tak robię tu za błazna. No ale nawet jeśli nie za błazna, a np. za kolejnego prowokatora, którego celem jest wrobić Kaczyńskich (bo już wiemy, że takich przecież w Polsce mnóstwo) to... no właśnie - tu też by się wszystko zgadzało. Bo nie da się chyba ukryć, że w tym wątku strona prokacza też właściwie wydaje się zajmować antykacze stanowisko. Nie trzeba być przecież ganiuszem, żeby widzieć (jak to słusznie zauważyło jedo z moich antykaczych wcieleń), że tłumaczycie się jak złodziej złapany za rękę. Nie sądzisz, że to interesująca kwestia? Zastanów się więc może raz jeszcze, czy piszesz tu sam, czy może ja piszę za Ciebie? p.s. Mam nadzieję, że antykacze wcielenie, które zacytowałem wybaczy mi przywłaszczanie sobie jego słów. Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Pacyna - dialektyk !!! (dielektryk ?) 06.11.02, 14:06 Kwacze Bimi-kaczę nad rozbitym jajem A jeszcze mu główka z niego nie wystaje Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Pacyna - dialektyk !!! (dielektryk ?) 06.11.02, 14:12 skrent napisał: > Kwacze Bimi-kaczę nad rozbitym jajem > A jeszcze mu główka z niego nie wystaje Jakież to piękne! Weźcie se to może na sztandar do PiSu? Nieczęsto wymyślacie coś równie ckliwego... Odpowiedz Link Zgłoś
skrent Bimi chce na sztandar PIS-u !!! 06.11.02, 14:21 bimi napisał: > skrent napisał: > > > Kwacze Bimi-kaczę nad rozbitym jajem > > A jeszcze mu główka z niego nie wystaje > > Jakież to piękne! > > Weźcie se to może na sztandar do PiSu? Pacyna - desperat ? Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tak, poważnie 05.11.02, 16:24 bimi napisał: > Nie potrzebuję oglądać zarzutów, aby widzeć, ze Kaczyński miga się od > oczyszczenia z nich niczym dzieciak od pójścia do szkoły. > A jak wygląda to miganie? > Ale widzę, że łapiesz się czego tylko możesz, żeby wykazać mą niepoważność. > Zabawny dość jesteś w tym wszystkim. Tak zabawny, że aż wręcz niepoważny... Super taktyka, jak mawiał Górski 'atak najlepszą obroną' Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Tak, poważnie 06.11.02, 09:13 andrzejg napisał: > bimi napisał: > > > Nie potrzebuję oglądać zarzutów, aby widzeć, ze Kaczyński miga się od > > oczyszczenia z nich niczym dzieciak od pójścia do szkoły. > > > > A jak wygląda to miganie? Nie widzisz? No cóż... jeśli tak to już chyba nie zobaczysz, bo ja nie zamierzam o tym po raz setny opowiadać. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tak, poważnie 06.11.02, 09:30 bimi napisał: > andrzejg napisał: > > > bimi napisał: > > > > > Nie potrzebuję oglądać zarzutów, aby widzeć, ze Kaczyński miga się od > > oczyszczenia z nich niczym dzieciak od pójścia do szkoły. > > > > > > > A jak wygląda to miganie? > > Nie widzisz? No cóż... jeśli tak to już chyba nie zobaczysz, bo ja nie > zamierzam o tym po raz setny opowiadać. Nie chodzi mi o Twoje opowiadanie , bo co mi z niego , jak sam się przyznałeś ,że nie oglądałeś jakiegoś tam programu i prawdopodobnie na temat tych afer wiesz coś nieco z różnych źródeł, ale jestem pewien że nie wiesz które wieści są plotkami , a które prawdą.Stąd Twoja ocena winy na podstawie zachowania obwinianego. Masz dowody to zgłos do prokuratury , a jak powtarzasz plotki to możemy kupić sobie do tego piwo - bedzie przyjemniej. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Tak, poważnie 06.11.02, 10:01 andrzejg napisał: > Masz dowody to zgłos do prokuratury , a jak powtarzasz plotki to możemy > kupić sobie do tego piwo - bedzie przyjemniej. Chyba jednak napiszę to raz jeszcze... Ostatni raz! Andrzej, czy Ty myślisz, że nikt jeszcze nie zgłosił tego do prokuratury? Dam głowę, że było niejedno takie zawiadomienie, po emisji "dramatu w trzech aktach". Problem jednak w tym, że prokuratura ma to w dupie - totalnie ignoruje zarzuty. Zresztą, po cholerę ktos miał by to zgłaszać? Nie gadaj mi, że prokuratorzy nie oglądaja telewizji. Przecież oni powinni byli zająć się tą sprawą z tzw. urzędu! Pamiętasz, jak Lepper powiedział w Sejmie, że kilku panów wzięło łapówki? Też podał kwoty, daty i nazwiska. I tutaj od razu prokuratura zajęła się sprawą, choć nikt jej o to nie prosił (przynajmniej oficjalnie) - przesłuchali Leppara, jego informatorów i zamknęli sprawę. Po kilku miesiącach... No więc, czy Lepper w Sejmie jest bardziej wiarygodny niż trzyodcinkowy program w TVP1 tuz po wiadomościach? Moim zdaniem nie. No właśnie - mimo wszystko doskonale widać tu, jak powinna(!) działać prokuratura: pojawiają się poważne zarzuty (choćby nawet absurdalne), to się je wyjaśnia. Tak było zawsze i nie rozumiem dlaczego Kaczyńskich się ta zasada nie dotyczy. Jestem praktycznie na 100% pewien, że to, iż nikt nigdy nie zajął się wyjaśnieniem tej sparwy jest skutkiem przekrętu. Zarzuty były bardzo konkretne i dość mocne. Co więcej, ich sparwdzenie było banalnie proste - wystarczyło przesłuchac śwuiadka, który to mówił; przecież za składanie fałszywych zeznań też grozi kara, więc jeśli by kłamał, to by się go zamknęło. Nawet Kaczyńskim powinno na tym zależeć... Gdyby Kaczyńscy byli niewinni to moim zdaniem sami powinni poprosić prokuratora aby zajął się sprawą, a tym samym oczyścił ich z zarzutów. Tzn. ja bym tak zrobił. A Ty? Ci natomiast, jakby o sprawie całkowiecie zapomnieli... Wytoczyli jedynie proces cywilny przeciwko dziennikarzom (nie ich świadkom!). Proces, który ciągnie się już ponad rok i w którym jak na razie zdążono jedynie przesłuchać dziennikarzy, którzy podtrzymali zarzuty postawione w filmie. No i oczywiście jeszcze Kaczyńskich, którzy powiedzieli, że film był "polityczną prowokacją". I w zasadzie nic więcej... Jeśli dla Ciebie ta sprawa nie śmierdzi, to ja w tym momencie mogę jedynie współczuć. Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tak, poważnie 06.11.02, 11:39 bimi napisał: > Gdyby Kaczyńscy byli niewinni to moim zdaniem sami powinni poprosić prokuratora aby zajął się sprawą, a tym samym oczyścił ich z zarzutów. Tzn. ja bym tak zrobił. A Ty? Z czym bys wystąpił do prokuratury?Z prośbą o zbadanie swojej niewinnosci? Na mój rozum , do prokuratury zgłasza sie przestępstwa i takim może być poówienie.Piszesz ,że oskarżyli dziennikarzy o to pomówienie , więc zachowują się w normie. Miałem tu na forum przypadek oskarżenia mnie o złodziejstwo, tylko na podstwaie informacji ,że prowadzę biznes.Bo przecież ogólnie wiadomo , że każdy biznesmen kręci , kradnie i manipuluje.Czy to jest wystarczająca podstwa do oskarżenia?A jakbym miał się zachować w realu na takie oskarżenie? Załóżmy ,że X pisze o mnie w jakiejś tam gazecie - złodziej.Naturalnym jest oskarżenie gościa o oszczrstwo , a nie bieganie do prokuratury , aby mi dała certyfikat uczciwości. Zresztą , gdyby Kaczyński postapił według Twoich wskazówek , to na pewno znalazł by się pod obstrzałem oskarżeń o wykorzystywanie znajomości dla swych własnych potrzeb. Nie leciałbym do prokuratury o zaświadczenie o swojej uczciwości. > Ci natomiast, jakby o sprawie całkowiecie zapomnieli... > Wytoczyli jedynie proces cywilny przeciwko dziennikarzom (nie ich świadkom!). > Proces, który ciągnie się już ponad rok i w którym jak na razie zdążono jedynie przesłuchać dziennikarzy, którzy podtrzymali zarzuty postawione w filmie. No i oczywiście jeszcze Kaczyńskich, którzy powiedzieli, że film był "polityczną prowokacją". I w zasadzie nic więcej... > > Jeśli dla Ciebie ta sprawa nie śmierdzi, to ja w tym momencie mogę jedynie > współczuć. Ależ oczywiście , śmierdzi.Tylko nie wiem kto tu smrodzi. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Tak, poważnie 06.11.02, 11:54 andrzejg napisał: > bimi napisał: > > > Gdyby Kaczyńscy byli niewinni to moim zdaniem sami powinni poprosić > prokuratora aby zajął się sprawą, a tym samym oczyścił ich z zarzutów. Tzn. > ja bym tak zrobił. A Ty? > > Z czym bys wystąpił do prokuratury?Z prośbą o zbadanie swojej niewinnosci? Nie. Wystąpił bym z prośbą o zbadanie zarzutów. > Na mój rozum , do prokuratury zgłasza sie przestępstwa i takim może być > poówienie. OK - więc niech nawet zgłosi i pomówienie. Wsystko mi jedno. Jedyne czego pragnę to przesłuchanie pierdolonych świadków. Czy to zbyt wiele? > Piszesz ,że oskarżyli dziennikarzy o to pomówienie , więc zachowują > się w normie. Niezupełnie Trudno przecież nazwać program "polityczną prowokacją" i równocześnie nie starać się w jakiś sposób tego wykazać. Po to jest ta rozprawa. Z tym że ta też wzbudza moje podejrzenia - ciągnie się po prostu zbyt długo. Tak czy owak mam nadzieję, że zakończy się ona ogłoszeniem wyroku, a nie ugodą. Pytanie tylko kedy to się stanie? Jak znam życie, to dopiero po tym jak Kaczyński okradnie jeszcze Waszawę. > Miałem tu na forum przypadek oskarżenia mnie o złodziejstwo, tylko na > podstwaie informacji ,że prowadzę biznes.Bo przecież ogólnie wiadomo , > że każdy biznesmen kręci , kradnie i manipuluje.Czy to jest wystarczająca > podstwa do oskarżenia?A jakbym miał się zachować w realu na takie oskarżenie? > Załóżmy ,że X pisze o mnie w jakiejś tam gazecie - złodziej.Naturalnym jest > oskarżenie gościa o oszczrstwo , a nie bieganie do prokuratury , aby mi > dała certyfikat uczciwości. Widzisz, tylko że Ty nie jesteś politykiem. To nie Ty cieszyłeś się jak dziecko kiedy mogłes wykazać wyborcom swoją uczciwość prezentując im swoje oświadzczenie majątkowe, powiększone do rozmiarów billboardu. Czy oczyszczenie się z tych zarzutów nie była by sprawą tego samego rodzaju? Moim zdaniem jak najbardziej... > Zresztą , gdyby Kaczyński postapił według Twoich wskazówek , to na pewno > znalazł by się pod obstrzałem oskarżeń o wykorzystywanie znajomości dla > swych własnych potrzeb. Haha. Andrzej, wróć na ziemię! Ktoś miał by mu zarzucać, iż wykorzystuje prokuraturę do własnych potrzeb, bo zwrócił jej uwagę na opieszałośc i poprosił, aby ta zbadała zarzuty postwione mu przez dziennikarzy TVP?! Zapewniam Cię, że jeśli ktoś by mu coś takiego zarzucił (w co nie wierzę), to na pewno nie był bym to ja. > Nie leciałbym do prokuratury o zaświadczenie o swojej uczciwości. Zależy w jakich okolicznościach. Myślę, że gdybyś był w takich jak on i wiedział byś, że jestes niewinny, a zarzuty świadków sa po prostu kłamstwem, to musiał byś być głupcem, aby tego nie zrobić. Bo wiele osób wierzy w te zarzuty... > Ależ oczywiście , śmierdzi.Tylko nie wiem kto tu smrodzi. Zgaduję, że ja... Odpowiedz Link Zgłoś
andrzejg Re: Tak, poważnie 06.11.02, 12:14 bimi napisał: > > > > Ależ oczywiście , śmierdzi.Tylko nie wiem kto tu smrodzi. > > Zgaduję, że ja... Pudło. Przecież nie rozmawiamy o nas , tylko o Kaczyńskim i oskarżających go o przekręty. Pisałeś wcześniej ,że masz nadzieję na zapadnięcie wyroku zanim Kaczyński okradnie Warszawę.Posiadasz typowe podejście przeciętnego obywatela do polityków.Babrają się tym aby się nachapać, aby dorwać się do koryta. Balicki też chce dorwać się do tego koryta. Andrzej Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Tak, poważnie 06.11.02, 13:32 andrzejg napisał: > bimi napisał: > > > > > > > > Ależ oczywiście , śmierdzi.Tylko nie wiem kto tu smrodzi. > > > > Zgaduję, że ja... > > Pudło. > Przecież nie rozmawiamy o nas , tylko o Kaczyńskim i oskarżających go > o przekręty. > Pisałeś wcześniej ,że masz nadzieję na zapadnięcie wyroku zanim Kaczyński > okradnie Warszawę.Posiadasz typowe podejście przeciętnego obywatela > do polityków.Babrają się tym aby się nachapać, aby dorwać się do koryta. > Balicki też chce dorwać się do tego koryta. Nie mieszajmy w to Balickiego - to nie ja spowodowałem, że macie teraz wybór: kanciarz, albo może-kanciarz! Jeśli uważasz, że program TVP był polityczną prowokoacją, to tym bardziej powinieneś żądać zbadania sprawy przez prokuraturę. Chyba, że wątpisz w możliwość publicznego zweryfikowania jej decyzji. Ale nawet jeśli, to musiał byś jeszcze zwątpić w rzetleność naszych sądów. No... w sumie, jak tak lubisz Kaczyńskiego to pewnie wątpisz... Tak czy owak: jesli Kaczyńskiego ktoś chce wrobić, to ja myślę, że ten powienien zdradzić kto to jest. Bo rozumiem, że chodzi o jakąś polityczną konkurencje, tak? Czyli będzie to ktoś z grona polityków? Zgaduję że z SLD. Ja bardzo chętnie usłyszę kogo Pan Kaczyński podejrzewa o dokonanie tej prowokoacji. Naprawdę - i podejdę do tego z całą powagą. Będę się nawet domagał aby prokurator zbadał zarzuty postawione temu komuś. Rozumiem jednak, ze to nie wchodzi w grę... Hmmm. Generalnie niezła sprawa; nie ma to jak wziąść sobie 600 kawałków dolców i powiedzieć na koniec, że mnie w to wrobiono. Ja też tak mogę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Zybi Kaczorom od dawna smierdzi spod kuprow! IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 05.11.02, 14:50 Poki kaczory nie rozlicza sie z dzialalnosci np. p.p. Zalewskiego, Glapinskiego nie oddadza 50mld zl Art B beda tysko spoconymi kurduplami zadnymi wladzy i szmalu. Glapa wprowadzil pierwszy raz koncesje na import paliwa. To 1992r. pierwsza koncesje dostala firma SOLO ze Szcecina ktora powstala 2 tyg. przed zarzadzeniem. Dostala koncesje pol roku wczesniej niz CPN! Jak to Wam obroncom nie smierdzi okropnie to znaczy ze jestescie zacietrzewieni daltonisci. Facet bedacy ministrem Sprawiedliwosci rzucajacy jak Lepper bezpodstawne ogolnikowe oskarzenia dla taniej popularnosci a jedyna recepte, ktora mial to wiecej wiezien jest dla mnie dupkem zadnym wladzy o nieczystych rekach i takimz sumieniu Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kaczorom od dawna smierdzi spod kuprow! 05.11.02, 15:37 Gość portalu: Zybi napisał(a): > Facet bedacy ministrem Sprawiedliwosci rzucajacy jak Lepper > bezpodstawne ogolnikowe oskarzenia dla taniej > popularnosci a jedyna recepte, ktora mial to wiecej wiezien > jest dla mnie dupkem zadnym wladzy o nieczystych rekach i takimz sumieniu Muszę zaprotestować; on wcale nie chciał "więcej więzień". On jedynie chciał "więcej więźniów" - kolesia nic a nic nie interesowało to, że mamy o kilkadziesiąt procent więcej więźniów niż miejsc w więzieniach. A za jego czasów, zdaje się ta róznica drastycznie wzrastała. A teraz szykują się nam przepełnienia w warszawskich ośrodkach penitencjarnych. Oczywiście, nic tylko się cieszyć... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Kaczorom od dawna smierdzi spod kuprow! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 06.11.02, 11:57 Kaczory w normalnym państwie z pierdla by nie wyszły za te wszystkie przekręty (Telegraf, Fundacja "S", FOZZ itd.) Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Kaczorom od dawna smierdzi spod kuprow! 06.11.02, 13:40 Gość portalu: Obiektywny napisał(a): > Kaczory w normalnym państwie z pierdla by nie wyszły za te wszystkie przekręty Ja myślałem, że to właśnie oni są tymi, którzy chcą nam stworzyć "normalne państwo"... Ale fakt - przecież to nam, nie sobie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Hala Kaczorom nie tylko smierdzi spod kuprow! z geby t IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 06.11.02, 18:03 Z geby tez smierdzi ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek SPIEPRZAJ DZIADU - KACZORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 06.11.02, 19:26 Taką odpowiedz trzeba dać Kaczorowi w najbliższą niedzielę! Spieprzaj dziadu do Sopotu!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Tribunus Re: SPIEPRZAJ DZIADU - KACZORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 06.11.02, 21:30 Spieprzaj szmaciarzu Edku. Plebs... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol SPIEPRZAJ DZIADU - Kaczorze do Sopotu ! IP: *.chello.pl 07.11.02, 08:14 Kolejnego przekreta w Stolicy nie potrzebujemy !!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: SPIEPRZAJ DZIADU - Kaczorze do Sopotu ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 07.11.02, 13:03 Gość portalu: Karol napisał(a): > Kolejnego przekreta w Stolicy nie potrzebujemy !!! Fakt Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Uczyc sie abecadla i savoir vivre chlopcy!/nt IP: *.wroclaw.tpsa.pl 07.11.02, 13:19 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek SPIEPRZAJ DZIADU KACZORZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 17:13 A gdzie to się mamy uczyć? We Wrocławiu? Nas warszawiaków i warszawian, języka uczy pospolity przestępca, z kilkoma wyrokami, aktualnie kandydujący na: prezydenta m. st. Warszawy! Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: SPIEPRZAJ DZIADU KACZORZE 07.11.02, 17:45 Gość portalu: Edek napisał(a): > A gdzie to się mamy uczyć? We Wrocławiu? > Nas warszawiaków i warszawian, języka uczy > pospolity przestępca, z kilkoma wyrokami, > aktualnie kandydujący na: prezydenta > m. st. Warszawy! No, no! Z jednym wyrokiem. I to nieprawomocnym. Na razie... Ciekawe co zrobi Kaczor jak uprawomocni się tamten jego wyrok? Myślicie, że odejdzie z godnoścą? Bo na pewno powie, że go wrobiono. Tylko znowu nie powie kto... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lex Re: SPIEPRZAJ DZIADU KACZORZE IP: *.wroclaw.dialog.net.pl 07.11.02, 21:24 Jesteście dziadami i jedynym miejscem w którym możecie zaszaleć jest internetowe forum. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Re: SPIEPRZAJ DZIADU KACZORZE IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 07.11.02, 21:44 Przesadzasz drogi ogrodniku! Znam kilka knajpek w których też możemy zaszaleć. Osobiście lubię zaszaleć u TYGRYSA na Nowym Świecie 42, w Warszawie. Świetna kuchnia i atmosfera! A i ceny dostępne, jak na moją dziadowską kieszeń.Polecam! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Chlopcy mam pytanie IP: *.wroclaw.tpsa.pl 08.11.02, 14:33 czy jak przeczytacie swoje ripostki na moja kulturalna i rzeczowa argumentacje, to macie chociaz wypieki na mlodzienczych licach ze wstydu czy tez od razu idziecie zaszalec nad trzema malymi kuflami, bo duzych to nawet razem nie podniesiecie? Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Chlopcy mam pytanie 08.11.02, 14:38 Gość portalu: # napisał(a): > > czy jak przeczytacie swoje ripostki > na moja kulturalna i rzeczowa argumentacje, > to macie chociaz wypieki na mlodzienczych licach ze wstydu > czy tez od razu idziecie zaszalec nad trzema > malymi kuflami, bo duzych to nawet razem nie podniesiecie? Którą, przepraszam "rzeczową argumentację"? Bo ja widziałem w tem wątku zaledwie Twoje miganie się od wyjaśnienia dlaczego Kaczyńscy nie chcą oczyścic się z zarzutów. Ale może naprowadź mnie na wątek - obiecuję, że jak doszukam się w nim cienia argumentacji, to odpowiem najbardziej rzeczowo jak tylko mogę. Co? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: # Mozna zrobic blad ale powtarzac? IP: *.wroclaw.tpsa.pl 08.11.02, 14:46 bimi napisał: > Ale może naprowadź mnie na wątek - obiecuję, że jak doszukam się w nim cienia > argumentacji, to odpowiem najbardziej rzeczowo jak tylko mogę. > Co? Nic! Tyle razy obiecywales odpowiedziec - policz sam. Nie dyskutuj o serialach, ktorych nie ogladales. Bo obrazasz zdrowy rozsadek, jesli nie sam siebie. Odpowiedz Link Zgłoś
bimi Re: Mozna zrobic blad ale powtarzac? 08.11.02, 15:07 Gość portalu: # napisał(a): > Tyle razy obiecywales odpowiedziec - policz sam. Na co odpowiedzieć? Przecież odpowiadałem Ci na wszysko, o co mnie pytałeś. Nawet zasięgałem pomocy znajomych jak zrobić stronę, która automatycznie przekieruje przeglądarkę na innego linka. Stary, tyle czasu na Ciebie straciłem, a Ty mi na koniec mówisz, że jedynie "obiecywałem odpowiedzieć"?! Weź nie żartuj - ten wątek nie jest jeszcze na tyle długi, żeby nie było widać, że chyba jaja sobie robsz! > Nie dyskutuj o serialach, ktorych nie ogladales. > > Bo obrazasz zdrowy rozsadek, jesli nie sam siebie. To ma być niby ten argument?! Sorry, ale jeśli ja obrażam cokolwiek, to Ty się raczej ośmieszasz. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Karol Kaczyński to zakłamana i tchórzliwa bladź ! IP: *.chello.pl 08.11.02, 16:48 Małe tłuste ścierwo umoczone we wszystkie chyba możliwe przekręty wczesnych lat dziewięćdziesiątych, a do tego tchórz uciekający do swojej limuzyny przed jakimś zmelejowanym dziadkiem. Gnida i tyle. SPIEPRZAJ TCHÓRZLIWY KACZORZE ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek S...AJ DZIADU-KACZORZE!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 22:37 Rzeczowa Argumentacja? Tak! Jestem za! OJ! Bieda!, bieda będzie!, kiedy ten Kaczor, na prezydenckim stołku, w Warszawie siędzie!!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek SPIEPRZAJ DZIADU KACZORZE !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 08.11.02, 19:17 Odnośnie argumentów: -chłopcy to u szewca szpilki prostują - dzicięciem będąc, Kaczor Księżyc ukradł i od tamtego czasu, do dzisaj pospolitym przestępcą, ściganym wyrokami sądowymi jest !!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Basia Ludzie! Nie macie litosci. To meczennicy ! IP: *.netlandia.pl 08.11.02, 23:15 Kaczory sa przeciez okropnie przesladowane . Nie pamietacie jak im UOPki Wachowskiego i Suchockiej powietrze z kol samochodu spuscili? Groza. Jak te spocone kurduple pompowaly kola to pewnie byl to straszny widok. A jaki lament rozszedl sie na cala Polske. Wszyscy wspolczuli i jakos zapomnieli o tym smrodzie spod ich kuprow. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Obiektywny Re: Ludzie! Nie macie litosci. To meczennicy ! IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 09.11.02, 13:07 Gość portalu: Basia napisał(a): > Kaczory sa przeciez okropnie przesladowane . Nie pamietacie jak im UOPki Wach > owskiego i Suchockiej powietrze z > kol samochodu spuscili? Groza. Jak te spocone kurduple pompowaly kola to pewnie > byl to straszny widok. A jaki > lament rozszedl sie na cala Polske. Wszyscy wspolczuli i jakos zapomnieli o tym > smrodzie spod ich kuprow. Im śmiedzi nie tylko spod kuprów - im śmierdzi także z dziobów ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Edek Spieprzaj Dziadu Kaczorze !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! IP: *.warszawa.sdi.tpnet.pl 09.11.02, 18:38 Siekiera, motyka, piłka, graca: Kaczor kuper w wodzie macza Siekiera, motyka, piłka sęk: aby kaczy kuper zmiękł! Siekiera, mityka, piłka, kalosz: przegra prezydenture pospolity przestępca: Kaczor! Odpowiedz Link Zgłoś
iwona.buzowska Re: Spieprzaj Dziadu Kaczorze !!!!!!!!!!!!!!!!!!! 10.11.02, 10:53 Gość portalu: Edek napisał(a): > Siekiera, motyka, piłka, graca: Kaczor kuper w wodzie macza > Siekiera, motyka, piłka sęk: aby kaczy kuper zmiękł! > Siekiera, mityka, piłka, kalosz: przegra prezydenture > pospolity przestępca: Kaczor! Dobre ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: SOSZAL Re: A DLACZEGO NIE?????W POLSCE?? NORMALNE IP: *.neoplus.adsl.tpnet.pl 10.11.02, 11:35 POGADAJMY SOBIE OTYM ALE JAK MOWISZ PROBLEM W TYM ZE POLACY GADAJA ............. I NIC NIE WYNIKA Z TEGO ZNAM TEMAT NAWET Z BLISKA NO I CO? JAJCO POLITYKA TO NAJLEPSZY BIZNES POD SLONCEM SZCZEGOLNIE W POLSCE A ZLODZIEJE I OSZUSCI I ...HM.. POLSKIE KURWY TEZ O TYM WIEDZA I NIE UWIERZYSZ PEWNIE TEZ NA TEJ STRONIE CZYTAJA NASZE OPINIE - KACZYNSKI TEZ PEWNIE TU BYWA Odpowiedz Link Zgłoś