wikul 31.01.06, 21:15 www.christiankessler.de/newstick17.html Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
patience Re: HIV aquanetu czyli ABPRALL VOM MANDRILL 31.01.06, 21:20 heheh tylko czemu mam przeczucie ze bedzie zemsta? Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: HIV aquanetu czyli ABPRALL VOM MANDRILL 31.01.06, 21:41 patience napisała: > heheh tylko czemu mam przeczucie ze bedzie zemsta? Jesteś uważną czytelniczką i nie wierzę zebyś nie zauważyła kto zaczął, zamieszcając wątek : dżuma wspólczesnej cywilizacji czyli wikul ....... Autor: abprall Data: 30.01.06, 20:16 -------------------------------------------------------------------------------- dżuma wspólczesnej cywilizacji czyli wikul davidożerca... nie zaznasz dnia ani nocy spokoju , ja david będę cię nękał... zawsze nas stać na środki odwetowe...dupku nadwislański... Odpowiedz Link Zgłoś
patience Re: HIV aquanetu czyli ABPRALL VOM MANDRILL 31.01.06, 21:48 no z tym davidozerca to przegial, a jesli chodzi o dzume to mysle ze samce maja wyobraznie ktora jest wysoce poetycka niekiedy. Ale ty tez samiec. A poza tym mozna na to spojrzec z optymistycznej strony. Skoro dzuma jest zarazliwa to ty tez i bedziesz mial mnostwo klonow. Razem bedziecie nie do pobicia. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: HIV aquanetu czyli Abprall vom Mandrill 27.02.06, 23:14 patience napisała: > heheh tylko czemu mam przeczucie ze bedzie zemsta? Bo abprall jest msciwy. Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: HIV aquanetu czyli ABPRALL VOM MANDRILL 31.01.06, 21:28 a ja to pier'dolę idę do chlewika albo lepiej do burdelu... www.weblee.com/_sound/2/Marilyn%20Monroe%20--%20I%20Wanna%20Be%20Loved%20By%20You.mp3 ----- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abprall Re: HIV aquanetu czyli ABPRALL VOM MANDRILL 31.01.06, 21:46 dobre melody ...daj na forte,... i popier'dalaj po dywanie w "dużym" pokoju... qrwa nóżka do (jego krewny) ktory chciał zagarnąć jego mienie...w pokera grał na ksiecia janusza...qrewsko inteligentny facet...był davidem...qrwa jak ja go lubiłem ..on mnie też... bo miałem kasę jako grajek w jazz-student-kapeli... ---------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
abprall post popier'dolony 31.01.06, 21:53 nie będe prostował, qrwa chyba tak miało być ..on był bratankiem tego tancerza W..dalej nie gadam..qrwa ,co mnie w koncu to może obchodzic..ale tancmistrz był flagowym tancerzem polski na na on czas... -------------- pieprzone cywile Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Abprall napier'dolony 01.02.06, 22:34 www.frei-saufen.de/postkarte.php?foto_id=173 Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Komputer abpralla 02.02.06, 22:00 www.strangecosmos.com/images/content/106877.jpg Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: HIV aquanetu czyli Abprall vom Mandrill 17.03.06, 21:10 abprall napisał: > a ja to pier'dolę idę do chlewika albo lepiej do burdelu... To najlepsze miejsce dla ciebie. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul ABPRALL VOM MANDRILL - diagnoza 03.02.06, 01:20 siostra.bez.osierdzia Data: 16.05.05, 19 Pacjent abprall jest klasycznym przypadkiem chorego, cierpiącego na Borderline Personality Disorder (w skrócie BPD) - w razie problemów z nazwą proszę zwrócić się o pomoc do naszego forumowego prof. doc. dr hab. wszechnauk, imć Tomasza G. - proszę więc traktować jego poczynania z należną pobłażliwością i wyrozumiałością. W razie pogorszenia stanu zwiększymy oczywiście pacjentowi dawkę leków. Odpowiedz Link Zgłoś
wikul Re: ABPRALL VOM MANDRILL 06.02.06, 00:32 Autor: siostra.bez.osierdzia Data: 24.05.05, 14:09 Tak, pacjent abprall jest przykładem maniakalnym, co gorsza wszystkie jego alter-ego wykazują zbliżone symptomy i podobne napady amoku. Musiałam szybko wkroczyć do akcji, gdyż nadmierne wydzielanie śliny mogło groziło uduszeniem się pacjenta. Na razie powinno być dobrze, podałam lek (zmniejszoną dawke co prawda, tylko 5 mg, ale zawsze) i odwróciłam łóżko pacjenta tak żeby zwisał twarzą w dół a slina mogła swobodnie skapywać. www.tworki.internetdsl.pl/ Odpowiedz Link Zgłoś
i-love-2-ski kapral- diagnoza 18.03.06, 00:40 wikul napisał: > siostra.bez.osierdzia > Data: 16.05.05, 19 > > Pacjent abprall jest klasycznym przypadkiem chorego, cierpiącego na Borderline > Personality Disorder (w skrócie BPD) - w razie problemów z nazwą proszę zwrócić > > się o pomoc do naszego forumowego prof. doc. dr hab. wszechnauk, imć Tomasza > G. - proszę więc traktować jego poczynania z należną pobłażliwością i > wyrozumiałością. > W razie pogorszenia stanu zwiększymy oczywiście pacjentowi dawkę leków. o kurcze sprzedaliscie nam tego idiote tomaszka g, i teraz sie swiat z nim meczy. a madry on niczym kapral,pewnie te staruchy cierpia na ten sam syndrom starczej demencji. Odpowiedz Link Zgłoś