Gość: Perła IP: proxy / 212.160.135.* 20.11.02, 18:45 O kim nie można powiedzieć: "największy nierób w Polsce"? Grozi za to kara 1,5 roku więzienia lub kara grzywny 20 tys. Taki jeden już dostał wyrok za to. Kim ten tajemniczy X jest? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
indris Zgaduj zgadula - pytanie dodatkowe 20.11.02, 18:48 Jak wspomnianą odpowiedzialność pogodzić z gwarantowaną przez Konstytucję RP wolnością słowa ? Odpowiedz Link Zgłoś
doctor_hannibal_lecter Twój mózg śmierdzi G Ó W N E M ! ! ! ! ! ! 20.11.02, 19:04 Nie dał bym go nawet mojemu psu!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Hawk IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:06 lady_hawk napisała: > ma za duzo, czy za malo dzieci? Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznała, ale jeszcze nie patrzyłam. Nic więcej? yours M., Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Hawk 20.11.02, 19:11 Gość portalu: Miriam napisał(a): > lady_hawk napisała: > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznała, ale jeszcze nie > patrzyłam. Nic więcej? > > yours M., Miriam, zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwiac zycie, jak moge. Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, ze wyslalam, wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczuszki cos po drodze . To wyplacona mi reszta. pozdr M. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Hawk IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:18 lady_hawk napisała: > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > lady_hawk napisała: > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznała, ale jeszcze > nie > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > yours M., > > Miriam, > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwiac zycie, jak moge. > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, ze wyslalam, > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczuszki cos po drodze . > To wyplacona mi reszta. > pozdr > M. jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuka gelt)) M., Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Hawk 20.11.02, 19:21 Gość portalu: Miriam napisał(a): > lady_hawk napisała: > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznała, ale jes > zcze > > nie > > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > > > yours M., > > > > Miriam, > > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwiac zycie, jak mo > ge. > > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, ze wyslalam, > > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczuszki cos po > drodze . > > To wyplacona mi reszta. > > pozdr > > M. > > jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuka gelt)) > > M., a co to jest? L_h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Hawk IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:23 lady_hawk napisała: > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > lady_hawk napisała: > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznała, al > e jes > > zcze > > > nie > > > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > > > > > yours M., > > > > > > Miriam, > > > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > > > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwiac zycie, j > ak mo > > ge. > > > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, ze wyslal > am, > > > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczuszki cos po > > > drodze . > > > To wyplacona mi reszta. > > > pozdr > > > M. > > > > jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuka gelt)) > > > > M., > > a co to jest? > > L_h wolne żarty! M., ps. serio pytasz? Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk Re: Hawk 20.11.02, 19:27 Gość portalu: Miriam napisał(a): > lady_hawk napisała: > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > > > > > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka zeznał > a, al > > e jes > > > zcze > > > > nie > > > > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > > > > > > > yours M., > > > > > > > > Miriam, > > > > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > > > > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwiac zyc > ie, j > > ak mo > > > ge. > > > > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, ze w > yslal > > am, > > > > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczuszki c > os po > > > > > drodze . > > > > To wyplacona mi reszta. > > > > pozdr > > > > M. > > > > > > jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuka gelt)) > > > > > > M., > > > > a co to jest? > > > > L_h > > wolne żarty! > > M., > > ps. serio pytasz? "akt chanuka gelt" nie nasmiewaj sie. nie bede udawala, ze wiem, skoro nie wiem. wiem o 44 swieczkach. o oliwie. o prezentach. racuszkach. troche wiem ale duzo nie wiem. L_h Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam Re: Hawk IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:33 lady_hawk napisała: > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > lady_hawk napisała: > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marzenka z > eznał > > a, al > > > e jes > > > > zcze > > > > > nie > > > > > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > > > > > > > > > yours M., > > > > > > > > > > Miriam, > > > > > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > > > > > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ulatwia > c zyc > > ie, j > > > ak mo > > > > ge. > > > > > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiadomosc, > ze w > > yslal > > > am, > > > > > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z paczus > zki c > > os po > > > > > > > drodze . > > > > > To wyplacona mi reszta. > > > > > pozdr > > > > > M. > > > > > > > > jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuka gel > t)) > > > > > > > > M., > > > > > > a co to jest? > > > > > > L_h > > > > wolne żarty! > > > > M., > > > > ps. serio pytasz? > > "akt chanuka gelt" > nie nasmiewaj sie. nie bede udawala, ze wiem, skoro nie wiem. > wiem o 44 swieczkach. > o oliwie. > o prezentach. > racuszkach. > troche wiem ale duzo nie wiem. > > L_h Nie nasmiewam sie, has ve halila! Czy Ty szamesy liczysz też? 8+7+6+5+4+3+2+1+ 8 szamesow (szamasz) może i 44 nie liczylam. Chanuka gelt, to jest prezent pieniężny dany "pod" chanukę. To tak mniej więcej, bo tak więcej więcej to o cud chodzi, Machabeusze, te sprawy. Cud związany z paleniem się menory. Mniej więcej. CDN Byłaś w zeszłym roku na chanuka u mnie)) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Miriam A chanuka wkrótce... ntxt IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 20.11.02, 19:36 Odpowiedz Link Zgłoś
lady_hawk To Ty sie nie nasmiewaj! 20.11.02, 19:48 Gość portalu: Miriam napisał(a): > lady_hawk napisała: > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > > > Gość portalu: Miriam napisał(a): > > > > > > > > > > > > > lady_hawk napisała: > > > > > > > > > > > > > > > ma za duzo, czy za malo dzieci? > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > > Hej hawk, pono jakieś "gelty" mam w paczce, Marze > nka z > > eznał > > > a, al > > > > e jes > > > > > zcze > > > > > > nie > > > > > > > patrzyłam. Nic więcej? > > > > > > > > > > > > > > yours M., > > > > > > > > > > > > Miriam, > > > > > > zloty szescdziesiat. Albo zloty czterdziesci. > > > > > > Przepraszam za to, ale z pospiechu staram sie sobie ul > atwia > > c zyc > > > ie, j > > > > ak mo > > > > > ge. > > > > > > Ze wzgledu na skromnosc kwoty, uznalam, ze moja swiado > mosc, > > ze w > > > yslal > > > > am, > > > > > > wystarczy, a Ty mi darujesz, jesli cos wysunie sie z p > aczus > > zki c > > > os po > > > > > > > > > drodze . > > > > > > To wyplacona mi reszta. > > > > > > pozdr > > > > > > M. > > > > > > > > > > jestem wzruszona, potraktuje to jako symboliczny akt chanuk > a gel > > t)) > > > > > > > > > > M., > > > > > > > > a co to jest? > > > > > > > > L_h > > > > > > wolne żarty! > > > > > > M., > > > > > > ps. serio pytasz? > > > > "akt chanuka gelt" > > nie nasmiewaj sie. nie bede udawala, ze wiem, skoro nie wiem. > > wiem o 44 swieczkach. > > o oliwie. > > o prezentach. > > racuszkach. > > troche wiem ale duzo nie wiem. > > > > L_h > > Nie nasmiewam sie, has ve halila! > Czy Ty szamesy liczysz też? 8+7+6+5+4+3+2+1+ 8 szamesow (szamasz) może i 44 nie > > liczylam. Chanuka gelt, to jest prezent pieniężny dany "pod" chanukę. To tak > mniej więcej, bo tak więcej więcej to o cud chodzi, Machabeusze, te sprawy. Cud > > związany z paleniem się menory. Mniej więcej. CDN > Byłaś w zeszłym roku na chanuka u mnie)) Machabeusze tez. Chcialam dopisac ale polecialo. Dlatego tak cenne sa Twoje opowiesci, ze tych szczegolikow jest strasznie duzo i czytajac je zawsze dowiadywalam sie "jeszcze czegos". A Ty sie nasmiewasz Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: AdamM To Kwaśniewski Olek jest nt IP: *.icpnet.pl / *.icpnet.pl 20.11.02, 19:23 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong o kazdym prezydencie RP IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 20.11.02, 19:44 tak przynajmniej dzis wyglada prawo i nie jest wazne kto na tym stolku siedzi Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: pollak Re: Zgaduj zgadula IP: *.jgora.dialog.net.pl 20.11.02, 19:53 Gość portalu: Perła napisał(a): > O kim nie można powiedzieć: "największy nierób w Polsce"? > Grozi za to kara 1,5 roku więzienia lub kara grzywny 20 tys. > Taki jeden już dostał wyrok za to. > Kim ten tajemniczy X jest? Jeszcze do niedawna mówiłem na niego 'szparkooki'. Odpowiedz Link Zgłoś