Gość: ساعد؛ IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 10.10.01, 14:11 معاون؛ مساعد؛ حصة من الطعام؛ خادمة؛ خدمات؛ مساعدة؛ مصدر عون؛ نجدة مد؛ عاون؛ ساعد؛ عزز؛ نقذ؛ قوى؛ ساعد شخص على النزول؛ ناصر Niech żyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
Gość: Balzer Cholera teraz to mnie zagiales IP: *.projcom.com.pl 10.10.01, 14:14 Takich szlaczkow to za diabla nie przetlumacze. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Osama Re: To się czyta od prawej do lewej IP: 213.77.14.* 10.10.01, 14:22 Pozdrowienia z wąglikiem Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ◄viri► Re: To się czyta od prawej do lewej IP: 213.195.155.* 10.10.01, 21:15 wooow jak to mozliwe? nawet ilosc postow jest po lewej stronie.... gazeta.pl ma niezly "engine" Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Ewa Czy ktoś tu miał wylew? IP: 213.77.30.* 10.10.01, 14:21 To pisał chyba ktoś, po wylewie krwi do mózgu? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: lesio Re: ?????? ??? IP: *.*.*.* 10.10.01, 14:39 a ja się z Tobą nie zgadzam! )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: مساعد مساعد؛ حصة IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 10.10.01, 15:07 Gość portalu: ساعد؛ napisał(a): مع اون؛ مساعد&> #1563; حصة من الطعا م؛ خادمة؛ خدم ات؛ مساعدة؛ م صدر عون؛ نجدة مد؛ عاون؛ ساع د؛ عزز؛ نقذ؛ ق ;وى؛ ساعد شخص Ÿ 3;لى النزول؛ ن� 5;صر Niech żyje !!! مد؛ عاون؛ ساع د؛ عزز؛ نقذ؛ ق ;وى؛ ساعد شخص Ÿ 3;لى النزول؛ ن� 5;صر مد؛ عاون؛ ساع د؛ عزز؛ نقذ؛ ق ;وى؛ ساعد شخص Ÿ 3;لى النزول؛ ن� 5;صر مد؛ عاون؛ ساع د؛ عزز؛ نقذ؛ ق ;وى؛ ساعد شخص Ÿ 3;لى النزول؛ ن� 5;صر د؛ عزز؛ نقذ؛ ق ;وى؛ ساعد شخص Ÿ 3; لى النز )) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lisek Re: مساعد؛ حصة IP: *.warszawa.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 19:17 ﺉﺡﺻﺹﺝﺵﺩﺍﺙﻒﻛﺲﻇﺧﺪﺼﻢﻶﻟعقصﻮﻘﺶﮎ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: glorius Re: مساعد؛ حصة IP: *.tychy.msk.pl 10.10.01, 19:24 Mógłby ktoś to przetłumaczyć? Słyszałem, że niektóre litrki arabskiego alfabetu przybierają wyglad w zależności od położenia swojego w wyrazie? Czy to prawda? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciulka Re: مساعد؛ حصة IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:32 Węgielki się tlą a wągliki tańcza w Wyborczej na biurku naczelnego. 12.10.01 Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: kiciulka Re: مساعد؛ حصة IP: *.szczecin.cvx.ppp.tpnet.pl 10.10.01, 20:34 To tłumaczenie z arabskiego Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: jacek2 Re: مساعد؛ حصة IP: *.abo.wanadoo.fr 10.10.01, 19:35 Moze jeden z tych swiatlych arabow ktorzy sa w polscce by to przetlumaczyl! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Bzdury... :-)) IP: *.inter.net.il 10.10.01, 21:55 Gość portalu: ساعد؛ napisał(a): > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > Niech żyje !!! > Ten co pisze wcale nie umie arabski.... ) On tylko naciska na klawiature ma arabskie litery i nic nie pisze.... ) Ja troche znam sie na arabski... Marhaba wa msa alcheir..ja azizi... ) Pozdrawiam, Mousa Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: معاون؛ م معاون؛ مساع IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 01:50 > > معاون؛ مساع > 583;& > > #1563; حصة من الطع > 1575; > > م؛ خادمة؛ خد > 1605; > > ات؛ مساعدة؛ > 1605; > > صدر عون؛ نجد > 1577; > > > > مد؛ عاون؛ سا > 1593; > > د؛ عزز؛ نقذ؛ & > #1602; > > ;وى؛ ساعد شخص > Ÿ > > 3;لى النزول؛ ن > � > > 5;صر > > > > Niech żyje !!! معاون؛ مساعد؛ حصة من الطعام؛ خادمة؛ خدمات؛ مساعدة؛ مصدر عون؛ نجدة مد؛ عاون؛ ساعد؛ عزز؛ نقذ؛ قوى؛ ساعد شخص على النزول؛ ناصر معاون؛ مساعد؛ حصة من الطعام؛ خادمة؛ خدمات؛ مساعدة؛ مصدر عون؛ نجدة مد؛ عاون؛ ساعد؛ عزز؛ نقذ؛ قوى؛ ساعد شخص على النزول؛ ناصر معاون؛ مساعد؛ حصة من الطعام؛ خادمة؛ خدمات؛ مساعدة؛ مصدر عون؛ نجدة مد؛ عاون؛ ساعد؛ عزز؛ نقذ؛ قوى؛ ساعد شخص على النزول؛ ناصر Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: WOJO!!!! FBI czeka na pomoc w schwytaniu arabsko-muzulmanskich terrorystow! IP: 213.8.145.* 12.10.01, 07:00 Gość portalu: معاون؛ م napisał(a): > > > معاون؛ مساŸ > 3; > > 583;& > > > #1563; حصة من الط > 93; > > 1575; > > > م؛ خادمة؛ خ > 83; > > 1605; > > > ات؛ مساعدةœ > 3; > > 1605; > > > صدر عون؛ نج > 83; > > 1577; > > > > > > مد؛ عاون؛ س > 75; > > 1593; > > > د؛ عزز؛ نقذ > 63; & > > #1602; > > > ;وى؛ ساعد شخ > 589; > > Ÿ > > > 3;لى النزول؛ > 1606; > > � > > > 5;صر > > > > > > Niech żyje !!! > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > Uwaga arabscy terrorysci sa w Polsce ,np Wroclaw ,viri ,vist wiedza cos o tym . FBI czeka na wiadomosci o tych bandytach. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Zabawka.... :-)) IP: 213.8.205.* 12.10.01, 08:10 Gość portalu: معاون؛ م napisał(a): > > > معاون؛ مساŸ > 3; > > 583;& > > > #1563; حصة من الط > 93; > > 1575; > > > م؛ خادمة؛ خ > 83; > > 1605; > > > ات؛ مساعدةœ > 3; > > 1605; > > > صدر عون؛ نج > 83; > > 1577; > > > > > > مد؛ عاون؛ س > 75; > > 1593; > > > د؛ عزز؛ نقذ > 63; & > > #1602; > > > ;وى؛ ساعد شخ > 589; > > Ÿ > > > 3;لى النزول؛ > 1606; > > � > > > 5;صر > > > > > > Niech żyje !!! > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة > > مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > No przestan sie wyglupiac ..! Doprawdy myslisz ze nikt nie rozumie co piszesz i dlaczego powtarzasz te teksty caly czas....zachowujesz sie jak dziecko co dostalo nowa zabawke..!! Pzdr, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Bzdury... :-)) IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 12.10.01, 08:53 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: ساعد؛ napisał(a): > > > معاون؛ مساع > 583;& > > #1563; حصة من الطع > 1575; > > م؛ خادمة؛ خد > 1605; > > ات؛ مساعدة؛ > 1605; > > صدر عون؛ نجد > 1577; > > > > مد؛ عاون؛ سا > 1593; > > د؛ عزز؛ نقذ؛ & > #1602; > > ;وى؛ ساعد شخص > Ÿ > > 3;لى النزول؛ ن > � > > 5;صر > > > > Niech żyje !!! > > > > Ten co pisze wcale nie umie arabski.... ) > On tylko naciska na klawiature ma arabskie litery i nic nie pisze.... ) > Ja troche znam sie na arabski... Marhaba wa msa alcheir..ja azizi... ) > Pozdrawiam, > Mousa Hej Mosze ! Ja nie tylko nie umie arabski ale i nie ma klawiature na arabskie litery. Ja tylko uzywa <Ctr C> i <Ctrl V>. A Ty napisze troche hebrajski. Wtedy ja sklece taki tekst arabsko-hebrajski, ze zjednoczy sie Mossad i Hesbollach zeby mnie poznac. pozdrawim ze slonecznej Warszawy ) Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Bzdury... :-)).......on pisze IP: 194.90.236.* 12.10.01, 09:43 Gość portalu: Lechu napisał(a): > Gość portalu: Mosze napisał(a): > > > Gość portalu: ساعد؛ napisał(a): > > > > > معاون؛ مساŸ > 3; > > 583;& > > > #1563; حصة من الط > 93; > > 1575; > > > م؛ خادمة؛ خ > 83; > > 1605; > > > ات؛ مساعدةœ > 3; > > 1605; > > > صدر عون؛ نج > 83; > > 1577; > > > > > > مد؛ عاون؛ س > 75; > > 1593; > > > د؛ عزز؛ نقذ > 63; & > > #1602; > > > ;وى؛ ساعد شخ > 589; > > Ÿ > > > 3;لى النزول؛ > 1606; > > � > > > 5;صر > > > > > > Niech żyje !!! > > > > > > > Ten co pisze wcale nie umie arabski.... ) > > On tylko naciska na klawiature ma arabskie litery i nic nie pisze.... ) > > Ja troche znam sie na arabski... Marhaba wa msa alcheir..ja azizi... ) > > Pozdrawiam, > > Mousa > > Hej Mosze ! > Ja nie tylko nie umie arabski ale i nie ma klawiature na arabskie litery. Ja > tylko uzywa <Ctr C> i <Ctrl V>. A Ty napisze troche hebrajski. Wted > y ja sklece > taki tekst arabsko-hebrajski, ze zjednoczy sie Mossad i Hesbollach zeby mnie > poznac. > pozdrawim ze slonecznej Warszawy ) Ja rozumie i wiem co pisales. Ja mysle ze on ma klawiature arabska bo nie uzywa COPY (CNTL+C) on tylko bawi sie z klawiatura... Oprocz tego to forum Polski i mysle ze potrzeba uzywac tylko Polski !! jezyk. Teraz w Tel Awiwie jest 27c i od Maja nie bylo kropli deszcza.... caly czas niebo bez chmur tylko slonce.... ) ( (jeszcze miesiac to moze bedzie deszcz, (w tym tygodniu byla modlitwa na deszcz) Pzdr, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Bzdury... :-)).......on pisze....do Mosze IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 12.10.01, 09:55 Hej Mosze ! on prosil o hebrajskie litery Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Litery IP: 194.90.236.* 12.10.01, 12:30 Gość portalu: Lechu napisał(a): > Hej Mosze ! > > on prosil o hebrajskie litery A-א,B-ב,G-ג,D-ד,CH-ה,W-ו,Z-ז,H-ח,T'-ט,I-י,K-כ,L-ל,M-מ,N-נ, C'-ס,A'-ע,P-פ,C-צ,Q-ק,R-ר,SZ-ש,T-ת. Jest jeszcze 5 liter koncowych (tylko pisze sie pod koniec slowa) ale ty dostaniesz ulge... ) Pzdr, Mosze-משה Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Litery...do משה IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 12.10.01, 14:02 ! משה jeH Ta ulga to nie jest taka do konca ulga. Te litery zmieniaja kolejnosc. Ale dziekuje pozdrawiam Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Re: Litery...do משה IP: 213.8.205.* 12.10.01, 14:38 Gość portalu: Lechu napisał(a): > ! משה jeH > > Ta ulga to nie jest taka do konca ulga. Te litery zmieniaja kolejnosc. Ale > dziekuje > > pozdrawiam To jest kolejnosc hebrajska jak pisalem, nie polska. Tak samo po grecku: Alfa, Beta, Gama, Delta, Epsilon... itd Kazdy jezyk ma swoja kolejnosc. Hebrajski ma 22 litery polski wiecej... my jestesmy skromni.... )) Pzdr, Mosze Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Lechu Re: Litery...do משה IP: 10.129.136.* / *.acn.pl 12.10.01, 15:05 Gość portalu: Mosze napisał(a): > Gość portalu: Lechu napisał(a): > > > ! משה jeH > > > > Ta ulga to nie jest taka do konca ulga. Te litery zmieniaja kolejnosc. Ale > > > dziekuje > > > > pozdrawiam > > To jest kolejnosc hebrajska jak pisalem, nie polska. > Tak samo po grecku: Alfa, Beta, Gama, Delta, Epsilon... itd > Kazdy jezyk ma swoja kolejnosc. Hebrajski ma 22 litery polski wiecej... > my jestesmy skromni.... )) > Pzdr, > Mosze Bardzo mnie to cieszy. My tez jestesmy skromni. Cala historie rodziny Ben Ladena mozemy okreslic za pomoca 3 slow, slow ogolnie znanych i popularnych w Polsce. ) pzdr Lechu Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Ha Ha Ha... LOL..... :-)) IP: 213.8.205.* 12.10.01, 15:15 ....ale ilu ludzi ma on na swoim sumieniu.... Ciekawym co bedzie jak amerykanie zlapia/zabija jego to Islam zrobi z jego swietego i dopiero zacznie sie .... ???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: redhead pozdrowienia dla Mosze IP: *.ny5030.east.verizon.net 13.10.01, 02:28 Mosze jestes jednym z nielicznych sympatycznych i normalnych uczestnikow forum. pozdrawiam z nowego jorku. wiesze nie wszyscy polacy sa tacy okropni jak ci, ktorzy tu pisza, chociaz czasami mysle, ze wiekszosc i bardzo sie wstydze, zwlaszcza tu i teraz red Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Mosze Witaj czerwona (ruda) glowa... :-)) IP: 213.8.204.* 13.10.01, 02:50 Gość portalu: redhead napisał(a): > Mosze jestes jednym z nielicznych sympatycznych i normalnych uczestnikow forum. > > pozdrawiam z nowego jorku. wiesze nie wszyscy polacy sa tacy okropni jak ci, > ktorzy tu pisza, chociaz czasami mysle, ze wiekszosc i bardzo sie wstydze, > zwlaszcza tu i teraz > red U nas sie mowi: Nie bierz zycie powaznie... tak i tak nie wyjdziesz zywy... W morzu sa rozne ryby.... I zobacz nawet twoja dlon ma kazdy inny palec... Nie przejmuj sie, na to jest Forum kazdy moze pisac i mowic co chce... Pozdrawiam bardzo bohaterow Nowego Jorku: I'd like to extend my most heartfelt prayers and deepest sympathies to everyone around the world affected by these tragedies. I pray for the victims and the family of the victims. I pray for the courageous emergency medical teams, for the police officers, and the firefighters. O Lord, Thou God to whom vengeance belongeth, shine forth... (Psalms 94/1) 3majcie sie, MOSZE Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: arab Re: مساعد؛ حصة IP: *.0.252.64.snet.net 12.10.01, 02:29 Jedzie dwoch Arabow samochodem, jeden mowi do drugiego: - Wysadz mnie pod ambasada..... . Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: אפק Re: אח אח אח IP: *.ds.uj.edu.pl 12.10.01, 15:02 Gość portalu: arab napisał(a): > Jedzie dwoch Arabow samochodem, jeden mowi do drugiego: > - Wysadz mnie pod ambasada..... . > !eואלכ Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: א,-ב,-ג, Re: مساعد؛ حصة IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 14:48 Gość portalu: ساعد؛ napisał(a): > معاون؛ مساعد& > #1563; حصة من الطعا > م؛ خادمة؛ خدم > ات؛ مساعدة؛ م > صدر عون؛ نجدة ב> مد؛ عاون؛ ساع > د؛ عزز؛ نقذ؛ ق > ;وى؛ ساعد شخص Ÿ > 3;لى النزول؛ ن� > 5;صر > > Niech żyje !!! א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז, א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז, א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז, א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז,א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז,א,-ב,-ג,-ד,-ה,ו,ז, Niech żyje !!! Odpowiedz Link Zgłoś
civic_vtec Re: A moze farsi? 12.10.01, 15:19 Alfabet arabski juz byl, hebrajski tez - moze teraz cos w farsi? خوش باش؛ خوشامد؛ خوش آمد خوشامد گفتن؛ پذيرايى كردن Dla wyjasnienia - farsi to jezyk uzywany w Iranie, perski vtec Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Vist Τα στοιχεία π IP: *.wroclaw.sdi.tpnet.pl 12.10.01, 20:41 Τα στοιχεία που περιέχονται στον υπο δημοσίευση ισολογισμό του 2.000 της Info α.ε. δείχνουν μία μεγάλη αύξηση μεγεθών της σε σχέση με το 1999. Ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 1.6Δις και σημείωσε αύξηση 53% ενώ βέβαια η κερδοφορία παρέμεινε φτωχή στα 29 εκ πρό αποσβέσεων. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των μεγεθών στα αποτελέσματα τΤα στοιχεία που περιέχονται στον υπο δημοσίευση ισολογισμό του 2.000 της Info α.ε. δείχνουν μία μεγάλη αύξηση μεγεθών της σε σχέση με το 1999. Ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 1.6Δις και σημείωσε αύξηση 53% ενώ βέβαια η κερδοφορία παρέμεινε φτωχή στα 29 εκ πρό αποσβέσεων. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των μεγεθών στα αποτελέσματα του πρώτου πενταμήνου του 2001.ου πρώτου πενταμήνου του 2001.Τα στοιχεία που περιέχονται στον υπο δημοσίευση ισολογισμό του 2.000 της Info α.ε. δείχνουν μία μεγάλη αύξηση μεγεθών της σε σχέση με το 1999. Ο κύκλος εργασιών ξεπέρασε τα 1.6Δις και σημείωσε αύξηση 53% ενώ βέβαια η κερδοφορία παρέμεινε φτωχή στα 29 εκ πρό αποσβέσεων. Εντυπωσιακή είναι και η αύξηση των Odpowiedz Link Zgłoś