Gość: Kicia IP: *.visp.energis.pl 28.11.02, 18:11 Ciekawe czy pokażą w TV, aby Polacy mogli się sami przekonać ile było osób na manifestacji w Warszawie. Jebać antypolaków! Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
maretina Re: Wg. Wyborczej ponad 100, wg. R. Maryja ponad 28.11.02, 18:16 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Ciekawe czy pokażą w TV, aby Polacy mogli się sami przekonać ile było osób na > manifestacji w Warszawie. Jebać antypolaków! w radiu juz liczyc do 100 nie potrafia? co za slownictwo "jebac antypolakow" to zaczerpniete z anteny redaktora rydzyka? to moze dodaj jebac stoczniowcow, bo kase na nich radio zebralo i .... ciszaaa ps. przepraszam za dobror slownictwa drodzy forumowicze, ale nerwy nosza... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: Wg. Wyborczej ponad 100, wg. R. Maryja ponad IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 18:26 To stare komunistyczne metody. Raport pewnie przygotowal agent SB Maleszko, z Wyborczej. Tyle co do wiarygodnosci Wyborczej. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: olo Re: Wg. Wyborczej ponad 100, wg. R. Maryja ponad IP: *.katowice.cvx.ppp.tpnet.pl 28.11.02, 18:51 Polisch ALIEN MAN???? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Blong w tv podawali narazie 250 /nt IP: *.zabkowska.sdi.tpnet.pl 28.11.02, 18:29 Odpowiedz Link Zgłoś
maretina Re: w tv podawali narazie 250 /nt 28.11.02, 18:33 heheh, najpierw 100, potem 250 hmmm alez ci rydzykowie sie rozmnazaja! Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Balzera 28.11.02, 18:44 Balzer,wypraszam sobie kpiny na temat grubych,jeden taki drugi inny!) Tak nawiasem,to nie chodzi o to,czy 100,czy 250,ale o prawdę,nie? Stała zasada czerwonych(już pisałem)"przyjdzie dużo,a pokazać trzeba mało,przyjdzie mało,a pokazać trzeba duzo"! Tak też podają sondaże. hej! Odpowiedz Link Zgłoś
balzer Re: do Bykka 28.11.02, 18:49 W pełni sie z Toba zgadzam. Mi też chodzi o prawde. Prawde, ktora wychodzi na jaw tak pozno. Nie ma znaczenia ilu demonstrantow pokaże TVP. Mnie interesuje ile pieniedzy zmalwersował Rydzyk i jaka kare za to poniesie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: polishAM Re: do Bykka IP: *.nas36.philadelphia1.pa.us.da.qwest.net 28.11.02, 19:43 Wiceminister finansow odpowiedzial juz na to pytanie. ZERO. Teraz zaczyna sie dlugi i systematyczny proces usuwania Zydow z naszej sceny politycznej. Zwroc uwage co sie stalo z zydowska Unia Wolnosci. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: do bykka IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 07:41 bykk napisał: > Balzer,wypraszam sobie kpiny na temat grubych,jeden taki drugi inny!) > Tak nawiasem,to nie chodzi o to,czy 100,czy 250,ale o prawdę,nie? > Stała zasada czerwonych(już pisałem)"przyjdzie dużo,a pokazać trzeba mało,przyjdzie mało,a pokazać trzeba duzo"! Tak też podają sondaże. > hej! ****************************** ale, gruba ona jest, czy nie??? pzdr Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Babariba 29.11.02, 07:50 Babariba,sam jestem dość,hmm,"tęgi",więc Balzer niech uważa! Wiesz co? Jak widzę Twego nicka,to mi się taka piosenka żeglarska przypomina),wiesz jaka? hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba do grubego ("tęgiego") bykka IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 08:18 bykk napisał: > Babariba,sam jestem dość,hmm,"tęgi",więc Balzer niech uważa! > Wiesz co? Jak widzę Twego nicka,to mi się taka piosenka żeglarska > przypomina),wiesz jaka? > hej! **************************** bykku, babb ja grubych nie lubię. Mogę mieć taką estetyczną fobię??? do grubych ("tęgich") bykków stosunku nie mam... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: Berta Re: 250 oszołomow :-) IP: *.am.poznan.pl 29.11.02, 07:40 Łeuropejczyk, niejaki balzer "tolerancyjny" kobieciarz w stosunku do "grubych bab" !!! A mówią , ze nietolerancyjna jest w Polsce tylko rydzykowa prawica ! no kto tam by się przejmował niejakim balzerem ! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba też nie lubię grubych bab IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 07:50 Gość portalu: Berta napisał(a): > Łeuropejczyk, niejaki balzer "tolerancyjny" kobieciarz w stosunku do "grubych bab" !!! A mówią , ze nietolerancyjna jest w Polsce tylko rydzykowa prawica ! no kto tam by się przejmował niejakim balzerem ! ************************************************ Ciekawe, czy ja, jako iwśniak mogę grubych bab nie lubić??? Odpowiedz Link Zgłoś
indris Według Sobeckiej - 300 28.11.02, 18:58 Posłanka Sobecka, która do manifestacji wzywała, powiedziała w RM o godz. 16- 16.15, że manifestantów było ok 300. Później RM faktycznie mówiła o tysiącu. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Kicia, co z tym j..niem? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 07:35 Gość portalu: Kicia napisał(a): > Ciekawe czy pokażą w TV, aby Polacy mogli się sami przekonać ile było osób na manifestacji w Warszawie. Jebać antypolaków! ******************************************* Kicia, co z tym jebaniem? Dawaj jakieś namiary!!! Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Kicia, co z tym j..niem? 29.11.02, 07:50 Gość portalu: babariba napisał(a): > Gość portalu: Kicia napisał(a): > > > Ciekawe czy pokażą w TV, aby Polacy mogli się sami przekonać ile było osób > na > manifestacji w Warszawie. Jebać antypolaków! > ******************************************* > > Kicia, co z tym jebaniem? > > Dawaj jakieś namiary!!! babariba! a będziesz skuteczny? trzymam kciuki za ciebie. Kicia chyba jest bardzo spragniona. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: Kicia, co z tym j..niem? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 08:01 d_nutka napisała: > Gość portalu: babariba napisał(a): > > > Gość portalu: Kicia napisał(a): > > > > > Ciekawe czy pokażą w TV, aby Polacy mogli się sami przekonać ile było > osób na manifestacji w Warszawie. Jebać antypolaków! > > ******************************************* > > > > Kicia, co z tym jebaniem? > > > > Dawaj jakieś namiary!!! > > babariba! > a będziesz skuteczny? > trzymam kciuki za ciebie. > Kicia chyba jest bardzo spragniona. ********************************************* d_nutko, czegoś mnie znowu poniosło. Przepraszam za nieestetyczność i pozdrawiam oczywiście Odpowiedz Link Zgłoś
d_nutka Re: Kicia, co z tym j..niem? 29.11.02, 08:25 Babariba! że cię poniosło to wcale sie nie dziwię! mnie też poniosło,tylko musiałam sobie sama założyć kaganiec. ale teraz na chwilę go zdejmę. je..bać takich co tak piszą aż do skutku. to znaczy zaj..bać na amen. uff,ulżyło mi. Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: też dobrze 29.11.02, 08:40 Babariba,twoja sprawa co lubisz,wolno Ci. Dobrze,że nie masz "stosunku" do tęgich bykków,to zbyt niebezpieczne,hehehe! Nutka,co Cię tak z rańca wzięło? pozdrawiam hej! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: też dobrze IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 08:45 bykk napisał: > Babariba,twoja sprawa co lubisz,wolno Ci. > Dobrze,że nie masz "stosunku" do tęgich bykków,to zbyt niebezpieczne,hehehe! > Nutka,co Cię tak z rańca wzięło? > pozdrawiam > hej! ********************************* dzięki,że mi pozwalasz, babaria Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: babariba Re: Kicia, co z tym j..niem? IP: *.sokolka.sdi.tpnet.pl 29.11.02, 08:43 d_nutka napisała: > Babariba! > że cię poniosło to wcale sie nie dziwię! > mnie też poniosło,tylko musiałam sobie sama założyć kaganiec. > ale teraz na chwilę go zdejmę. > je..bać takich co tak piszą aż do skutku. > to znaczy zaj..bać na amen. > uff,ulżyło mi. ************************************** huraaa, nie tylko ja buzi Odpowiedz Link Zgłoś