Dodaj do ulubionych

CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI?

IP: *.208.66.241.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.10.01, 05:51
Dobrze nam w tym kraju Polsce a to dzieki ich obwarowaniu katolickiemu ktore
nakazuje milowac blizniego z czego my korzystamy pelnymi garsciami.Pomaga nam
tez nasz programowany antysemityzm w razie kiedy wodze ich religijnej
dyscypliny umknelyby sie nam z pod kontroli.Polacy mimo naszej eksplatacyjno
rabunkowej polityki z ktorej tylko my musimy zdoby koncowe korzysci sa
spoleczenstwem nie tyle tolerancyjnym co obojetnym co tez pozwala na
utrzymywanie i zdobywanie nowych wplywow.W krajach z religia islamu nie mamy
duzych szans na utrzymanie swoich interesow,dlatego w interesie tez Zydow jest
posrednio tworzyc warunki dla podleglej nam religi -Katolicyzmu
Obserwuj wątek
    • Gość: R To falszywka . WOJO!!!! adres to 213.8.145. a ten to IP: 213.8.144.* 14.10.01, 07:09
      jakis sfrustrowany niedorobek z Jackowa (USA ).
    • Gość: P@P@J Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.o1.com 14.10.01, 07:18
      Kto kolwiek nie jest autorem tego post, to tekst jest z zycia wziety.
      • Gość: polk Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.plock.cvx.ppp.tpnet.pl 28.12.01, 07:38
        Klasyczna fałszywka kolejnego kretyna.A ten wątek o naszej miłości do
        bliźnich:fakt, widać tę miłośc prawie w każdym wątku prezentowanym na tym forum.
    • Gość: Wojo Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.ix.netcom.com 14.10.01, 07:28
      Gość portalu: WOJO napisał(a):

> Dobrze nam w tym kraju Polsce a to dzieki ich obwarowaniu katolickiemu ktore
      > nakazuje milowac blizniego z czego my korzystamy pelnymi garsciami.Pomaga nam
      > tez nasz programowany antysemityzm w razie kiedy wodze ich religijnej
      > dyscypliny umknelyby sie nam z pod kontroli.Polacy mimo naszej eksplatacyjno
      > rabunkowej polityki z ktorej tylko my musimy zdoby koncowe korzysci sa
      > spoleczenstwem nie tyle tolerancyjnym co obojetnym co tez pozwala na
      > utrzymywanie i zdobywanie nowych wplywow.W krajach z religia islamu nie mamy
      > duzych szans na utrzymanie swoich interesow,dlatego w interesie tez Zydow jest
      > posrednio tworzyc warunki dla podleglej nam religi -Katolicyzmu

Wasz wszechobecny Wojo
      • Gość: Z Znowu falszywka z Jackowa , wydaj"dulary"na psychologa i zmien te IP: 66.40.17.* 14.10.01, 07:35
        nylonowe skarpetki koles ,bo smierdza .
    • Gość: puls Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: 207.220.190.* 14.10.01, 07:57
      Gość portalu: WOJO napisał(a):

> Dobrze nam w tym kraju Polsce a to dzieki ich obwarowaniu katolickiemu ktore
      > nakazuje milowac blizniego z czego my korzystamy pelnymi garsciami.Pomaga nam
      > tez nasz programowany antysemityzm w razie kiedy wodze ich religijnej
      > dyscypliny umknelyby sie nam z pod kontroli.Polacy mimo naszej eksplatacyjno
      > rabunkowej polityki z ktorej tylko my musimy zdoby koncowe korzysci sa
      > spoleczenstwem nie tyle tolerancyjnym co obojetnym co tez pozwala na
      > utrzymywanie i zdobywanie nowych wplywow.W krajach z religia islamu nie mamy
      > duzych szans na utrzymanie swoich interesow,dlatego w interesie tez Zydow jest
      > posrednio tworzyc warunki dla podleglej nam religi -Katolicyzmu

Wojo zawsze myslalem ze bredzisz a tu napisales w koncu cos sensownego,czyzbys
      byl u lekaza ostatnio?.
      • Gość: . Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI?+++ IP: *.swipnet.se 14.10.01, 09:35
        Panie Puls,Przybledo:
        To jest Panska wypowiedzconfused
        >>>>>>>>>>> Jak mi wiadomo z doswiadczenia to pierdolic to sie bardzo lubia
        Zydowki
        ..........................Niewiem czy wszystkie ale u nich j.....e to taka
        potrzeba jak dla ciebie
        .......................... sniadanie.Spotkalem kiedys taka ktora miala
        pieniedzy jak diabel plow ale
        ..........................lubila
        sie kokocic za kolacje w Kentucky Fried Chicken.Ot
        zydowska kalkulacja
        Na to to ci juz nic nie poradze ale fak jest faktem.Wiesz
        Ja mam niebieskie oczy
        a kiedys ponoc byla wielka moda wsrod Zydowek na ten kolor i
        mysle ze dalej jest.>>>>>>>>>>>>>>>>>>><

Czy to nie jest wypowiedz pospolitej niebieskookiej z
        duzym doswiadczeniem "PROSTYTUTKI"?
        Dlaczego Pana wszedzie na Forum za duzo?
        Prostytutki powinne spelniac tylko swoja powinnosc i to w innym miejscu.
        Kiedy Pan ma zamiar udowodnic,ze jest Pan Polakiem, aprzodkowie panscy
        odznaczyli sie wyczynami patriotycznymi.

• Gość: . Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.swipnet.se 14.10.01, 09:37
        Panie Puls,Przybledo:
        To jest Panska wypowiedzconfused
        >>>>>>>>>>> Jak mi wiadomo z doswiadczenia to pierdolic to sie bardzo lubia
        Zydowki
        ..........................Niewiem czy wszystkie ale u nich j.....e to taka
        potrzeba jak dla ciebie
        .......................... sniadanie.Spotkalem kiedys taka ktora miala
        pieniedzy jak diabel plow ale
        ..........................lubila
        sie kokocic za kolacje w Kentucky Fried Chicken.Ot
        zydowska kalkulacja
        Na to to ci juz nic nie poradze ale fak jest faktem.Wiesz
        Ja mam niebieskie oczy
        a kiedys ponoc byla wielka moda wsrod Zydowek na ten kolor i
        mysle ze dalej jest.>>>>>>>>>>>>>>>>>>><

Czy to nie jest wypowiedz pospolitej niebieskookiej z
        duzym doswiadczeniem "PROSTYTUTKI"?
        Dlaczego Pana wszedzie na Forum zaduzo?
        Prostytutki powinne spelniac tylko swoja powinnosc i to w innym miejscu.
        Kiedy Pan ma zamiar udowodnic,ze jest Pan Polakiem, aprzodkowie panscy
        odznaczyli sie wyczynami patriotycznymi.

• Gość: puls Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.90.71.108.Dial1.Chicago1.Level3.net 14.10.01, 10:05
          Gość portalu: . napisał(a):

> Panie Puls,Przybledo:
          > To jest Panska wypowiedzconfused
          > >>>>>>>>>>> Jak mi wiadomo z doswiadczenia to
          > pierdolic to sie bardzo lubia
          > Zydowki
          > ..........................Niewiem czy wszystkie ale u nich j.....e to taka
          > potrzeba jak dla ciebie
          > .......................... sniadanie.Spotkalem kiedys taka ktora miala
          > pieniedzy jak diabel plow ale
          > ..........................lubila
          > sie kokocic za kolacje w Kentucky Fried Chicken.Ot
          > zydowska kalkulacja
          > Na to to ci juz nic nie poradze ale fak jest faktem.Wiesz
          > Ja mam niebieskie oczy
          > a kiedys ponoc byla wielka moda wsrod Zydowek na ten kolor i
          > mysle ze dalej jest.>>>>>>>>>>
          > 2>>>>>>>><
          >
          > Czy to nie jest wypowiedz pospolitej niebieskookiej z
          > duzym doswiadczeniem "PROSTYTUTKI"?
          > Dlaczego Pana wszedzie na Forum zaduzo?
          > Prostytutki powinne spelniac tylko swoja powinnosc i to w innym miejscu.
          > Kiedy Pan ma zamiar udowodnic,ze jest Pan Polakiem, aprzodkowie panscy
          > odznaczyli sie wyczynami patriotycznymi.
          >

Widze ze sie wluczysz za mna jak ciele za krowa.To dobrze ze jestes moim
          zwolennikiem.Apropos czy ty nie masz czasem sentymentow do UB.Smierdzi mi ta
          instytucja od ciebie parchu.
          • Gość: . Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI?+++++ IP: *.swipnet.se 14.10.01, 15:03
            Czy mam zalatwic tobie Alfonsa,ty ,ladacznico!
            Mam sentyment do ciebie.
            • Gość: pollak Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI?+++++ IP: *.jgora.dialog.net.pl 15.10.01, 07:44
              Gość portalu: . napisał(a):

> Czy mam zalatwic tobie Alfonsa,ty ,ladacznico!
              > Mam sentyment do ciebie.

Hehe, nie ma jak dialog, nie?
    • Gość: Eraser WOJO Prowokatorze! IP: 217.67.195.* 15.10.01, 13:17
      Nieładnie tak napuszczać bliźnich na siebie. Skąd wiesz kto teraz będzie
      KOORDYNATOREM.............służb specjalnych.
    • limakty Re: Warto zakończyć tą prowokującą dyskusję . KONIEC ! 15.10.01, 14:02
      • Gość: Miriam Re: GĘBA OSOBY KRYJACEJ SIE POD NICKIEM WOJO IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 15.10.01, 19:11
        Dotychczas pomijałam twoje wątki i posty. Omijałam dużym łukiem. Ale w końcu -
        musi byc jakis kres twojej dzialalności, nie uważasz? Musi być jakaś granica,
        poza która nie wolno się posunąć. Czy ty tego nie czujesz? Kim jesteś, że masz
        czelność tak pisać? jak smiesz? mam ochotę wymierzyć ci krótki i treściwy jak
        piorun - policzek, tak! Pytanie tylko, i nie retoryczne - czy warto. Może
        ucieszyłoby cie to - taka reakcja, moze tak lubisz. Powinienes tak czy inaczej -
        wziać solidnie w gębę. A TAKĄ sobie przyprawiłeś cherie Wojo, że coś okropnego.
        Juz ta gęba - spokoju ci nie da. Już pod nią nie ma twarzy. Bo stała się gębą.
        Oj Wojo Wojo...
        Sam się zniszczysz. Pomyśl zanim to uczynisz, chłopcze. smile))
        • Gość: WOJO!!!! WOJO!!!! prawdziwy to adres 213.8.145 ,a to byla falszywka debila IP: 213.8.144.* 15.10.01, 20:42
          Z Jackowa .
          Zapewne osobnik ktory zwie sie czasami pulsem robi takie prowokacje i
          podpisuje sie za innych . Przepisuja tez i zmieniaja teksty . Nie
          dajcie sie nabrac !!!!!!!!
    • Gość: Aaron Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 15.10.01, 23:03
      A wydawalo sie ze to forum wypelnione jest madroscia i rozwaga.Okazuje sie
      jednak ze jeden prymitywna w swej wymowie wypowiedz rozpetala dyskusje pelna
      nienawisci i wzajemnego szkalowania i nawet"uswiecona "Miriam stanela do boju i
      to nie w przenosni ale doslownie.Zastanawiam sie czy gdyby Ci dano bron do
      reki czy strzelala-bys do Wojo,prawdziwego badz falszywego?A moze w tej
      prowokacji jest ziarenko prawdy i stad taka wlasnie reakcja.
      • Gość: Terek Miriam, dałaś się sprowokować ! IP: 10.128.135.* / *.acn.pl 15.10.01, 23:40

Czytam Woja, często się z nim zgadzam, ale nigdy nie akceptowałem sposobu jego
        wypowiedzi.

Kontrowersyjny Wojo znalazł swego sobotwóra. Nic dziwnego, wszak Wojo nie jest
        przeciętny. A sobotwórek wystartował z IP znanego dobrze z ruchu 'Jews for
        Jesus'. Jaki będzie następny etap prowokacji, możecie sobie z łatwością
        wyobrazić. Już na Forum GW kilkakrotnie przez to przechodziliśmy, a i na innych
        witrynach też to zauważyłem.

NB1 na tym Forum ja też już miałem swoją kalkę !

NB2
        • Gość: Miriam Re: Miriam, dałaś się sprowokować ! - Nic podobnego TEREK I AARON IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 14:34
          Gość portalu: Terek napisał(a):

>
          > Czytam Woja, często się z nim zgadzam, ale nigdy nie akceptowałem sposobu jego
          > wypowiedzi.
          >
          > Kontrowersyjny Wojo znalazł swego sobotwóra. Nic dziwnego, wszak Wojo nie jest
          > przeciętny. A sobotwórek wystartował z IP znanego dobrze z ruchu 'Jews for
          > Jesus'. Jaki będzie następny etap prowokacji, możecie sobie z łatwością
          > wyobrazić. Już na Forum GW kilkakrotnie przez to przechodziliśmy, a i na innych
          >
          > witrynach też to zauważyłem.
          >
          > NB1 na tym Forum ja też już miałem swoją kalkę !
          >
          > NB2
      • Gość: Miriam Re: CZY WIECIE ... do Aarona IP: *.lodz.cvx.ppp.tpnet.pl 16.10.01, 14:50
        Gość portalu: Aaron napisał(a):

> A wydawalo sie ze to forum wypelnione jest madroscia i rozwaga.Okazuje sie
        > jednak ze jeden prymitywna w swej wymowie wypowiedz rozpetala dyskusje pelna
        > nienawisci i wzajemnego szkalowania i nawet"uswiecona "Miriam stanela do boju i
        >
        > to nie w przenosni ale doslownie.Zastanawiam sie czy gdyby Ci dano bron do
        > reki czy strzelala-bys do Wojo,prawdziwego badz falszywego?A moze w tej
        > prowokacji jest ziarenko prawdy i stad taka wlasnie reakcja.

Wypełniony "mądrościa i rozwagą" Aaronie.Jak miło Cię czytać, ale ale - pochlebia
        mi, że zastanawiasz się nad moja skromna osobą. A z drugiej strony, może
        zastanowiłbyś się nad sobą? I to i tak do niczego nie doprowadzi, bo jak pisała
        Szymborska (poetka noblistka) "tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono". Po co
        teoretyzować na takie tematy? Zresztą był już taki moment w historii, że bylismy
        skromni. Nic dobrego z tego nbie wyniknęło. Tak, jak nie wyniknęłoby dla żadnego
        narodu. Jesli ktoś Cię atakuje systematycznie - musisz się bronić, chocby słowem.
        Jest cos takiego jak "patriotyzm" - pomyśl o tym. Polska zawsze była
        patriotycznym i imponującym pod tym m in względem krajem.
        I to jeszcze jest tak, na takie sprawy sie przekłada, że jak jesteś z partnerem
        swoim, i ktos go zaatakuje, to go bronisz, to oczywiste dla mnie, a dla Ciebie?
        Zawsze po stronie słabszych - Miriam
        • Gość: Aaron Re: CZY WIECIE ... do Miriam IP: *.wlfdle1.on.wave.home.com 17.10.01, 03:07
          Nie miej mi za zle ze odrobina na Ciebie naskoczylem.Sledze to co piszesz,
          jestem pelen podziwu dla Twoich przekonan i lekkiego piora,dostrzegam tez
          szacunek jakim obdarzaja Cie uczestnicy tego skadinad brutalnego forum i nie
          chcialbym by to wyobrazenie (a nie sadze bym byl odosobniony w tym osadzie)
          zostalo zepsute przez utarczki slowne z "chorym z urojenia"jakim niewatpliwie
          jest tworca tego watku.
        • Gość: siedem Re: CZY WIECIE ... do Aarona IP: *.tgory.pik-net.pl 28.12.01, 08:29

> Wypełniony "mądrościa i rozwagą" Aaronie.Jak miło Cię czytać, ale ale - pochleb
          > ia
          > mi, że zastanawiasz się nad moja skromna osobą. A z drugiej strony, może
          > zastanowiłbyś się nad sobą? I to i tak do niczego nie doprowadzi, bo jak pisała
          >
          > Szymborska (poetka noblistka)

Ta sama Szymborska, której asystent biega po biblitekach i wynosi pod pazuchą
          twórczość swojej Pani? "Tatko Stalin jest wielki" i te klimaty?

"tyle wiemy o sobie ile nas sprawdzono". Po co
          > teoretyzować na takie tematy? Zresztą był już taki moment w historii, że bylism
          > y
          > skromni. Nic dobrego z tego nbie wyniknęło. Tak, jak nie wyniknęłoby dla żadneg
          > o
          > narodu. Jesli ktoś Cię atakuje systematycznie - musisz się bronić, chocby słowe
          > m.
          > Jest cos takiego jak "patriotyzm" - pomyśl o tym. Polska zawsze była
          > patriotycznym i imponującym pod tym m in względem krajem.
          > I to jeszcze jest tak, na takie sprawy sie przekłada, że jak jesteś z partnerem
          >
          > swoim, i ktos go zaatakuje, to go bronisz, to oczywiste dla mnie, a dla Ciebie?
          > Zawsze po stronie słabszych - Miriam

7,02

• Gość: U Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.gis.net 28.12.01, 07:34
        Gość portalu: Aaron napisał(a):

> A wydawalo sie ze to forum wypelnione jest madroscia i
        rozwaga.Okazuje sie
        > jednak ze jeden prymitywna w swej wymowie wypowiedz
        rozpetala dyskusje pelna
        > nienawisci i wzajemnego szkalowania i nawet"uswiecona
        "Miriam stanela do boju i
        >
        > to nie w przenosni ale doslownie.Zastanawiam sie czy
        gdyby Ci dano bron do
        > reki czy strzelala-bys do Wojo,prawdziwego badz
        falszywego?A moze w tej
        > prowokacji jest ziarenko prawdy i stad taka wlasnie
        reakcja.

Sek w tym,ze to nie Miriam jest autorka.Miriam z Lodzi
        jest zawsze wyrozumiala i ucieka sie do perswazji,a nie
        walenia w gebe.
    • Gość: LIMAK Re: -----------------K O N I E C P R O W O K A C J I --------------- IP: 172.16.51.* / *.elb.pl 16.10.01, 07:55
    • Gość: Dlugopis Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.*.*.* 16.10.01, 13:30
      Fajnie ze nie wszyscy Zydzi wyjezdzaja z Polski
      • Gość: IZI Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.pl 17.10.01, 01:31
        > Fajnie ze nie wszyscy Zydzi wyjezdzaja z Polski
        Ja wyjezdzam. Zryjcie sie sami. Mialem czas sobie wyrobic opinie a reakcje po
        ataku na WTC rozwialy ostatnie zludzenia. Nie chce z wami miec nic wspolnego.

IZI
        • Gość: puls Re: CZY WIECIE DLACZEGO MY ZYDZI NIE WYJEDZIEMY Z POLSKI? IP: *.158.237.192.Dial1.Chicago1.Level3.net 28.12.01, 07:15
          Gość portalu: IZI napisał(a):

> > Fajnie ze nie wszyscy Zydzi wyjezdzaja z Polski
          > Ja wyjezdzam. Zryjcie sie sami. Mialem czas sobie wyrobic opinie a reakcje po
          > ataku na WTC rozwialy ostatnie zludzenia. Nie chce z wami miec nic wspolnego.
          >
          > IZI

Czy moglbys zabrac ze soba Kwasniewskiego(Stolzmana)prezydenta wszystkich Zydow w
          Polsce?.Juz wam na bilet posle-jak Boga szanuje.
Inne wątki na temat:

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka