Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:42 ? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
_sorciere Re: Czy czytelnicy Nie to Polacy 14.12.02, 20:46 Gość portalu: f napisał(a): > ? Tak jestem Polka i czytam "Nie",spadaj prowoku. Odpowiedz Link Zgłoś
jaceq Re: Czy czytelnicy Nie to Polacy 15.12.02, 15:25 _sorciere napisała: > ,spadaj prowoku. Też tak kiedyś sądziłem. Ale to chyba nie to. Nie doceniłem, że pokłady głupoty ludzkiej (?) mogą być aż taaakie. Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Czy czytelnicy Nie to Polacy IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 20.12.02, 16:44 Dalej ? Odpowiedz Link Zgłoś
bykk Re: do Ani b.:) 20.12.02, 17:00 Witaj Aniu. Moim zdaniem nie o to chodzi. Na własne oczy widziałem jak posłowie z lewej w czasie obrad ostentacyjnie czytali NIE,no jak poseł czerpie wiadomości z NIE,to chyba cosik jest nie tak!? Widziałaś kidy aby jaki LPR-owiec czytał w sejmie ND? Bez sensu. Ja czasem czytam jaki artykuł w NIE na kompie,bo jeszcze na głowę nie upadłem,aby mu nabijać kase. Muszę wiedzieć co wróg pisze,nie? pozdrawiam hej! a święta? do Rodzinki się nie wybierasz? Cyba "chuinkę" pamiętasz jeszcze?) Odpowiedz Link Zgłoś
_sorciere Re: do Ani b.:) 20.12.02, 17:14 bykk napisał: > Witaj Aniu. > Moim zdaniem nie o to chodzi. > Na własne oczy widziałem jak posłowie z lewej w czasie obrad ostentacyjnie > czytali NIE,no jak poseł czerpie wiadomości z NIE,to chyba cosik jest > nie tak!? Widziałaś kidy aby jaki LPR-owiec czytał w sejmie ND? > Bez sensu. Ja czasem czytam jaki artykuł w NIE na kompie,bo jeszcze > na głowę nie upadłem,aby mu nabijać kase. Muszę wiedzieć co wróg pisze,nie? > pozdrawiam > hej! > a święta? do Rodzinki się nie wybierasz? Cyba "chuinkę" pamiętasz jeszcze?) No i o to chodzi Bykku.Ja tez czytam na kompie i wielu rzeczy bym nie wiedziala zebym nie czytala.ND tez czasami czytam na kompie dla rownowagi. Na swieta sie nie wybieram.Choinke mam ubrana i bedzie polska wigilia jak co roku,z pierogami barszczykiem,sledzikami itd... Hey Bykku Odpowiedz Link Zgłoś