Gość: f IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:50 Michnik wiadomo,że się slini -jak to zrobił Miler ,ze tego nie bylo widać? Odpowiedz Link Zgłoś Obserwuj wątek Podgląd Opublikuj
pan_pndzelek Re: Pacałunek 14.12.02, 21:00 A co ty si tak męskimi pocałunkami interesujesz? A jak cię twój Tatuś całuje, w buzię z języczkiem czy od razu w pompkę? Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: Pacałunek IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:07 pan_pndzelek napisał: > A co ty si tak męskimi pocałunkami interesujesz? A jak cię twój Tatuś całuje, w > buzię z języczkiem czy od razu w pompkę? No to już wiemu dlaczego frędzel jest takim popieprzonym tucznikiem. Masz biedaku niemiłe wspomnienia z dzieciństwa? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Nie do ciebie było CIAMAJDO! 14.12.02, 21:13 Nie do ciebie było CIAMAJDO! Więc bądź łaskaw się nie wcinać... LEŻEĆ!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,,u Pędzlu-Tuczniku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:19 Takie komendy to możesz w swoim gronie wydawać, jak się zwracasz do mnie grubasie to pisz "Pan", wyjmij ręce z kieszeni i stań na baczność. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Jak nie umiesz aportować to LEŻEĆ!!!!!!!!!! 14.12.02, 21:30 Jak nie umiesz aportować to LEŻEĆ!!!!!!!!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:39 Powtarzasz się. Co się tak denerwujesz frędzelku-czyżbym trafił w czuły punkt. Jeśli tak to bardzo ci współczuję. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 21:50 Źle trafiłeś jednak. Ja się swoją tuszą szczycę, jest ona oznaką dobrobytu i budzi zaufanie. Nigdy w życiu nie zamierzam się jej pozbyć. Będę ją pielęgnował... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:56 pan_pndzelek napisał: > Źle trafiłeś jednak. Ja się swoją tuszą szczycę, jest ona oznaką dobrobytu i > budzi zaufanie. Nigdy w życiu nie zamierzam się jej pozbyć. Będę ją > pielęgnował... Nie o tuszę mi chodziło. To że jesteś gruby jak świnia nie jest powodem żebym ci współczuł. Jak lubisz jeść kluchy i ziemniaki w nadmiarze to twoja sprawa. A to niestety nie jest oznaką dobrobytu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 22:14 Ja i kartofle?! Chyba cię POKURWIŁO... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 22:21 pan_pndzelek napisał: > Ja i kartofle?! Chyba cię POKURWIŁO... A więc KASZA?!... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 22:25 Kaszą nie gardzę, ale jednak przede wszystkim kuchnia włoska. Ach te makarony... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 22:28 pan_pndzelek napisał: > Kaszą nie gardzę, ale jednak przede wszystkim kuchnia włoska. Ach te makarony.. > . Kluchy? To najtańsze żarcie. Chociaż z jakimś sosem? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 23:01 Od kiedy to kluchy to makaron? Ty chyba nie lubisz jeść? Bo że się na tym nie znasz to pewne... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: comrade Żenada. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.12.02, 23:52 Klasyczny przykład wątku który nazywam "czatem forumowym". Bezsensowny temat wątku po czym następuje nie związana z niczym wymiana bluzgów. Jak na czacie między dwoma 14-letnimi gówniarzami. Ech, ludzie ludzie.... żenada! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:11 pan_pndzelek napisał: > Od kiedy to kluchy to makaron? Ty chyba nie lubisz jeść? Bo że się na tym nie > znasz to pewne... Żryj dalej mąkę, ja wolę coś wykwintniejszego. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 15.12.02, 01:14 Co wolisz? Pochwal się... _______________________________________ ...a w zimie jak to w zimie, nikt tego nie wytrzymie... /przysł. ludowe, autor nieznany/ >>>--- Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:20 Wieprzowinę, he, he Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 01:26 To ci szczyt wykwintu dopiero, do tego pewnie kapucha i kartofle... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:39 pan_pndzelek napisał: > To ci szczyt wykwintu dopiero, do tego pewnie kapucha i kartofle... Ano chuda poledwiczka jest dosyć wykwintna i smaczna. Jadłeś kiedyś? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 01:48 Smaczna może i tak, ale wykwintna? Dla niezamożnych pewnie jest to wykwint... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:51 pan_pndzelek napisał: > Smaczna może i tak, ale wykwintna? Dla niezamożnych pewnie jest to wykwint... "bogacz" co żre kaszę i makaron się odezwał... Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:15 Bogacz co w niedzielę od święta może sobie pozwolić na polędwiczkę... he he... dziadoszu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 02:19 pan_pndzelek napisał: > Bogacz co w niedzielę od święta może sobie pozwolić na polędwiczkę... he he... > dziadoszu... Ja mam zawsze niedzielę i święta, he, he. Jaroszu z przymusu. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:27 Ha ha bezrobotny!!! Ja pogardzam bezrobotnymi i ubogimi... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 02:39 pan_pndzelek napisał: > Ha ha bezrobotny!!! Ja pogardzam bezrobotnymi i ubogimi... BUHAHAHAA, dobre sobie. Ja z procentów żyję biedaku. Inni za mnie robią. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:54 No i kłamiesz. Albo pracują za ciebie inni albo pracuje na ciebie kapitał, chyba nie rozumiesz różnicy (nie wynika bowiem byś miał i jedno i drugie). PS. na bezrobotną hołotę też pracują inni np. Ja... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:03 pan_pndzelek napisał: > No i kłamiesz. Albo pracują za ciebie inni albo pracuje na ciebie kapitał, > chyba nie rozumiesz różnicy (nie wynika bowiem byś miał i jedno i drugie). Wcale nie. Nie możesz pojąć?: siła robocza pracuje swoją drogą, a odseteczki w banku swoją. > PS. na bezrobotną hołotę Tą "hołotę" jak piszesz to ja zatrudniam. >też pracują inni np. Ja... Najniższą stawką podatkową?. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:07 Gość portalu: ,|,, u napisał(a): > >też pracują inni np. Ja... > Najniższą stawką podatkową?. Niestety nie, jestem w najwyższym progu i nic nie mogę wykombinować, żeby zejść choć o jeden. No ale mam jeszcze parę dni... Ale nawet gdybym był na tych tam 18 czy 19% to i tak byłby to duży szmal przeznaczany na utrzymanie hołoty... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:18 W takim razie idź spać. Jutro na 6 rano do roboty, ha, ha? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:25 ha ha ha to żeś zażartował koleżko. Za mnie rzeczywiście zasuwają pracownicy... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:38 pan_pndzelek napisał: > ha ha ha to żeś zażartował koleżko. Za mnie rzeczywiście zasuwają pracownicy... To chyba coś cienko (zasuwają) i niewielu ich? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:44 Z czego tak wnosisz? To nieprawda, są pracowici jak pszczółki i pełno ich jak w ulu... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:51 pan_pndzelek napisał: > Z czego tak wnosisz? To nieprawda, są pracowici jak pszczółki i pełno ich jak w > > ulu... Taka kutwa jak ty to chyba im dużo nie płaci? I jeszcze nimi gardzisz? Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Zdemaskowałeś się 15.12.02, 03:57 Po tym tekściku widać żeś CHUJ nie Pracodawca, ha ha ha cieniasie, zdemaskowałeś się, jesteś tylko PAROBASEM... Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Zdemaskowałeś się IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 04:03 HAHAHAHA, ależ żeś teraz pierdolnął. Nie masz najmniejszego pojęcia kim JESTEM. Za to ja wiem dużo o tobie. Ja PAROBASEM, nie rozśmieszj mnie-naprawdę nie wiesz do kogo piszesz ośle. Odpowiedz Link Zgłoś
pan_pndzelek Re: Zdemaskowałeś się 15.12.02, 04:10 No to kończę wieczorno-nocną wymianę uprzejmości tradycyjnym SPIEPRZAJ DZIADU!!! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: ,|,, Re: Zdemaskowałeś się IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 04:15 pan_pndzelek napisał: > No to kończę wieczorno-nocną wymianę uprzejmości tradycyjnym SPIEPRZAJ DZIADU!! > ! HA, HA, HA, HA, widzisz głąbie-WYGRAŁEM!!!!!!!!!! A ty gruby kłamczuchu do roboty na 6 rano! Odpowiedz Link Zgłoś
Gość: f Re: Zdemaskowałeś się IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:56 Jest sobota 6 rano! Odpowiedz Link Zgłoś