Dodaj do ulubionych

Pacałunek

IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 14.12.02, 20:50
Michnik wiadomo,że się slini -jak to zrobił Miler ,ze tego nie bylo widać?
Obserwuj wątek
    • pan_pndzelek Re: Pacałunek 14.12.02, 21:00
      A co ty si tak męskimi pocałunkami interesujesz? A jak cię twój Tatuś całuje, w
      buzię z języczkiem czy od razu w pompkę?
      • Gość: ,|,, u Re: Pacałunek IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:07
        pan_pndzelek napisał:

> A co ty si tak męskimi pocałunkami interesujesz? A jak cię twój Tatuś całuje,
        w
        > buzię z języczkiem czy od razu w pompkę?

No to już wiemu dlaczego frędzel jest takim popieprzonym tucznikiem.
        Masz biedaku niemiłe wspomnienia z dzieciństwa?
        • pan_pndzelek Nie do ciebie było CIAMAJDO! 14.12.02, 21:13
          Nie do ciebie było CIAMAJDO! Więc bądź łaskaw się nie wcinać... LEŻEĆ!!!
          • Gość: ,|,,u Pędzlu-Tuczniku IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:19
            Takie komendy to możesz w swoim gronie wydawać, jak się zwracasz do mnie
            grubasie to pisz "Pan", wyjmij ręce z kieszeni i stań na baczność.
            • pan_pndzelek Jak nie umiesz aportować to LEŻEĆ!!!!!!!!!! 14.12.02, 21:30
              Jak nie umiesz aportować to LEŻEĆ!!!!!!!!!!
              • Gość: ,|,, u Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:39
                Powtarzasz się.
                Co się tak denerwujesz frędzelku-czyżbym trafił w czuły punkt. Jeśli tak to
                bardzo ci współczuję.
                • pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 21:50
                  Źle trafiłeś jednak. Ja się swoją tuszą szczycę, jest ona oznaką dobrobytu i
                  budzi zaufanie. Nigdy w życiu nie zamierzam się jej pozbyć. Będę ją
                  pielęgnował...
                  • Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 21:56
                    pan_pndzelek napisał:

> Źle trafiłeś jednak. Ja się swoją tuszą szczycę, jest ona oznaką dobrobytu i
                    > budzi zaufanie. Nigdy w życiu nie zamierzam się jej pozbyć. Będę ją
                    > pielęgnował...

Nie o tuszę mi chodziło. To że jesteś gruby jak świnia nie jest powodem żebym
                    ci współczuł. Jak lubisz jeść kluchy i ziemniaki w nadmiarze to twoja sprawa. A
                    to niestety nie jest oznaką dobrobytu.
                    • pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 22:14
                      Ja i kartofle?! Chyba cię POKURWIŁO...
                      • Gość: ,|,, u Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 22:21
                        pan_pndzelek napisał:

> Ja i kartofle?! Chyba cię POKURWIŁO...

A więc KASZA?!...
                        • pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 22:25
                          Kaszą nie gardzę, ale jednak przede wszystkim kuchnia włoska. Ach te makarony...
                          • Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 14.12.02, 22:28
                            pan_pndzelek napisał:

> Kaszą nie gardzę, ale jednak przede wszystkim kuchnia włoska. Ach te
                            makarony..
                            > .

Kluchy? To najtańsze żarcie.
                            Chociaż z jakimś sosem?
                            • pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 14.12.02, 23:01
                              Od kiedy to kluchy to makaron? Ty chyba nie lubisz jeść? Bo że się na tym nie
                              znasz to pewne...
                              • Gość: comrade Żenada. IP: *.chello.pl / *.chello.pl 14.12.02, 23:52
                                Klasyczny przykład wątku który nazywam "czatem forumowym". Bezsensowny temat
                                wątku po czym następuje nie związana z niczym wymiana bluzgów. Jak na czacie
                                między dwoma 14-letnimi gówniarzami. Ech, ludzie ludzie.... żenada!
                              • Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:11
                                pan_pndzelek napisał:

> Od kiedy to kluchy to makaron? Ty chyba nie lubisz jeść? Bo że się na tym nie
                                > znasz to pewne...

Żryj dalej mąkę, ja wolę coś wykwintniejszego.
                                • pan_pndzelek Re: Tuczniku-nie denerwuj się! 15.12.02, 01:14
                                  Co wolisz? Pochwal się...
                                  • Gość: ,|,, Re: Tuczniku-nie denerwuj się! IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:20
                                    Wieprzowinę, he, he
                                    • pan_pndzelek To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 01:26
                                      To ci szczyt wykwintu dopiero, do tego pewnie kapucha i kartofle...
                                      • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:39
                                        pan_pndzelek napisał:

> To ci szczyt wykwintu dopiero, do tego pewnie kapucha i kartofle...

Ano chuda poledwiczka jest dosyć wykwintna i smaczna. Jadłeś kiedyś?
                                        • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 01:48
                                          Smaczna może i tak, ale wykwintna? Dla niezamożnych pewnie jest to wykwint...
                                          • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 01:51
                                            pan_pndzelek napisał:

> Smaczna może i tak, ale wykwintna? Dla niezamożnych pewnie jest to wykwint...

"bogacz" co żre kaszę i makaron się odezwał...
                                            • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:15
                                              Bogacz co w niedzielę od święta może sobie pozwolić na polędwiczkę... he he...
                                              dziadoszu...
                                              • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 02:19
                                                pan_pndzelek napisał:

> Bogacz co w niedzielę od święta może sobie pozwolić na polędwiczkę... he
                                                he...
                                                > dziadoszu...

Ja mam zawsze niedzielę i święta, he, he. Jaroszu z przymusu.
                                                • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:27
                                                  Ha ha bezrobotny!!! Ja pogardzam bezrobotnymi i ubogimi...
                                                  • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 02:39
                                                    pan_pndzelek napisał:

> Ha ha bezrobotny!!! Ja pogardzam bezrobotnymi i ubogimi...

BUHAHAHAA, dobre sobie.

Ja z procentów żyję biedaku. Inni za mnie robią.
                                                  • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 02:54
                                                    No i kłamiesz. Albo pracują za ciebie inni albo pracuje na ciebie kapitał,
                                                    chyba nie rozumiesz różnicy (nie wynika bowiem byś miał i jedno i drugie).

PS. na bezrobotną hołotę też pracują inni np. Ja...
                                                  • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:03
                                                    pan_pndzelek napisał:

> No i kłamiesz. Albo pracują za ciebie inni albo pracuje na ciebie kapitał,
                                                    > chyba nie rozumiesz różnicy (nie wynika bowiem byś miał i jedno i drugie).

Wcale nie. Nie możesz pojąć?: siła robocza pracuje swoją drogą, a odseteczki w
                                                    banku swoją.

> PS. na bezrobotną hołotę
                                                    Tą "hołotę" jak piszesz to ja zatrudniam.

>też pracują inni np. Ja...

Najniższą stawką podatkową?.

• pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:07
                                                    Gość portalu: ,|,, u napisał(a):
                                                    > >też pracują inni np. Ja...
                                                    > Najniższą stawką podatkową?.

Niestety nie, jestem w najwyższym progu i nic nie mogę wykombinować, żeby zejść
                                                    choć o jeden. No ale mam jeszcze parę dni... Ale nawet gdybym był na tych tam
                                                    18 czy 19% to i tak byłby to duży szmal przeznaczany na utrzymanie hołoty...
                                                  • Gość: ,|,, u Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:18
                                                    W takim razie idź spać. Jutro na 6 rano do roboty, ha, ha?
                                                  • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:25
                                                    ha ha ha to żeś zażartował koleżko. Za mnie rzeczywiście zasuwają pracownicy...
                                                  • Gość: ,|,, Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:38
                                                    pan_pndzelek napisał:

> ha ha ha to żeś zażartował koleżko. Za mnie rzeczywiście zasuwają
                                                    pracownicy...

To chyba coś cienko (zasuwają) i niewielu ich?
                                                  • pan_pndzelek Re: To ci szczyt wykwintu dopiero 15.12.02, 03:44
                                                    Z czego tak wnosisz? To nieprawda, są pracowici jak pszczółki i pełno ich jak w
                                                    ulu...
                                                  • Gość: ,|,, Re: To ci szczyt wykwintu dopiero IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 03:51
                                                    pan_pndzelek napisał:

> Z czego tak wnosisz? To nieprawda, są pracowici jak pszczółki i pełno ich jak
                                                    w
                                                    >
                                                    > ulu...

Taka kutwa jak ty to chyba im dużo nie płaci?
                                                    I jeszcze nimi gardzisz?
                                                  • pan_pndzelek Zdemaskowałeś się 15.12.02, 03:57
                                                    Po tym tekściku widać żeś CHUJ nie Pracodawca, ha ha ha cieniasie,
                                                    zdemaskowałeś się, jesteś tylko PAROBASEM...
                                                  • Gość: ,|,, Re: Zdemaskowałeś się IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 04:03
                                                    HAHAHAHA, ależ żeś teraz pierdolnął.
                                                    Nie masz najmniejszego pojęcia kim JESTEM. Za to ja wiem dużo o tobie.
                                                    Ja PAROBASEM, nie rozśmieszj mnie-naprawdę nie wiesz do kogo piszesz ośle.

• pan_pndzelek Re: Zdemaskowałeś się 15.12.02, 04:10
                                                    No to kończę wieczorno-nocną wymianę uprzejmości tradycyjnym SPIEPRZAJ DZIADU!!!
                                                  • Gość: ,|,, Re: Zdemaskowałeś się IP: *.acn.pl / *.acn.waw.pl 15.12.02, 04:15
                                                    pan_pndzelek napisał:

> No to kończę wieczorno-nocną wymianę uprzejmości tradycyjnym SPIEPRZAJ
                                                    DZIADU!!
                                                    > !

HA, HA, HA, HA, widzisz głąbie-WYGRAŁEM!!!!!!!!!!
                                                    A ty gruby kłamczuchu do roboty na 6 rano!
                                                  • Gość: f Re: Zdemaskowałeś się IP: *.tarnobrzeg.sdi.tpnet.pl 27.12.02, 21:56
                                                    Jest sobota 6 rano!

Nie masz jeszcze konta? Zarejestruj się

Nakarm Pajacyka